Bogforums weekendpakker

Eksklusive weekendoplevelser for de få ved årets Bogforum

Bag Forsiden

Ønsker du en helt særlig oplevelse, når Danmarks største litterære festival løber af stablen? Vi har sammensat en weekendpakke der, udover adgang til Bogforum lørdag og søndag, også byder på overnatning på fantastiske AC Hotel Bella Sky, lækker tre retters middag i hotellets flotte Ballroom, den store morgenbuffet i hotellets restaurant søndag og ikke mindst et helt særligt program lørdag aften.

Julia Lahme er vært på aftenens program, for: Bag Forsiden – 3 forfattere fortæller.

Her møder du Ditlev Tamm, Claus Meyer og Lærke Kløvedal, og kan glæde dig til levende, givende interviews i en eksklusiv ramme.

I pausen nyder du et glas, mens der er tid til at veksle et ord med sidemanden eller med aftenens vært og gæster.

Glæd dig til en forunderlig weekend i bøgernes verden.

Pris pr. person i dobbeltværelse: 1.995,-

Tillæg for enkeltværelse: 500,-

Jazz & Jokes

Ønsker du en helt særlig oplevelse, når Danmarks største litterære festival løber af stablen? Vi har sammensat en weekendpakke der, udover adgang til Bogforum lørdag og søndag, også byder på overnatning på fantastiske AC Hotel Bella Sky, lækker tre retters middag i hotellets restaurant, den store morgenbuffet i hotellets restaurant søndag og ikke mindst et helt særligt program lørdag aften.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er udgangspunkt for en unik, farverig og forbløffende aften Jazz & Jokes i selskab med den altid veloplagte komiker Lars Hjortshøj og lige så veloplagte jazzmusiker Benjamin Koppel.

De to har skrevet en bog sammen om venskab ’Halvt fuldendt’, og i dette show blander de to gode venner musik og comedy inspireret af 50’ernes jazzklubber i New York.

Glæd dig til en forunderlig weekend i bøgernes verden.

Pris pr. person i dobbeltværelse: 1.995,-

Tillæg for enkeltværelse: 500,-