Skoler og institutioner

Bogforum for daginstitutioner

Som noget nyt vil der i år blive udbudt en særlig daginstitutionsbillet til Bogforum. Daginstitutionsbillet er tiltænkt daginstitutioner, der har lyst til at besøge Bogforum fredag i dagtimerne og vil give adgang for op til 26 børn og 3 voksne til Bogforum fredag d. 3. november.

Prisen for en daginstitutionsbillet er 900 kr. og billetsalget vil være tilgængeligt på denne side, når det åbner.

Obs! Der tillægges et samlet gebyr på 15,- pr. daginstitutionsbillet

Deltagelse på Bogforums Skolescener

Arrangementerne på Bogforums Skolescener er forbeholdt skoleklasser med forudbestilt billet.  

Udover adgang til skolearrangementet kan elever og lærere desuden besøge det øvrige Bogforum, da alle tilmeldte får partoutarmbånd, der gælder som billet til Bogforum hele weekenden. 

Bogforum har en aftale med Københavns Kommune Åben Skole, der giver Københavns kommuneskoler mulighed for at benytte skolescenerne for grundskolen uden betaling. Antallet af pladser er begrænset.  

Øvrige skoler og gymnasiale uddannelser kan bestille billet mod betaling. Prisen for en skoleklasse (op til 30 elever og 2 lærere) er 900,- kr.  

Obs! Der tillægges et samlet gebyr på 15,- pr. skolebillet

Når programmet er lagt, vil både dette og billetsalget være tilgængeligt her på siden.  

Skolescenerne for grundskolen

Bogforum byder alle Danmarks skoler indenfor til et møde med de forfattere, eleverne læser i skolen, med vores særprogrammer for både indskoling, mellemtrin og udskoling.  

Programmet byder på de mest læste danske ungdoms- og børnebogsforfattere, og det er tilrettelagt, så det imødekommer Fælles Mål for danskfaget og skolereformens krav om Åben Skole. På scenerne fortæller populære forfattere om ét eller flere af deres egne værker. På den måde er det muligt at integrere besøget på Bogforum i klassernes årsplan.  

Programmet for grundskolen vil være tilgængeligt her på siden medio juni.  

Køb billetter her

Skolescenen for de gymnasiale uddannelser

Bogforum byder alle gymnasiale uddannelser indenfor til en dag med litteratur og inspirerende samtaler om aktuelle emner. 

Det gymnasiale særprogram byder på nogle af de mest velskrivende og tankevækkende stemmer i dansk samtidslitteratur. Stemmer, der på hver sin særlige måde skriver om alt det, der optager og anfægter os netop nu. Og hele tiden. På scenen fortæller forfatterne om ét eller flere af deres egne værker. På den måde er det muligt at integrere besøget på Bogforum med elevernes læseplan. 

Vores håb er, at forfatterne, oplevet på scenen, og de emner, de tager under behandling, kan bidrage til at stimulere læseglæden hos eleverne – specielt dem, der måske ikke ellers ville søge mod litteraturen.  

Programmet for de gymnasiale uddannelser vil være tilgængeligt her på siden medio juni.