Besøgende

Generel information

Tid & sted 2023
Fredag d. 3. november 2023 kl. 10-19
Lørdag d. 4. november 2023 kl. 10-18
Søndag d. 5. november 2023 kl. 10-18

Billetter
Læs mere om vores billetter her.

Parkering & transport
Der er flere parkeringshuse og parkeringspladser i området omkring Bella Center. Desuden kører Metro M1 og flere buslinjer (18, 34, 68, 77) til døren.

Du kan læse mere om transport og parkering ved Bella Center her. 

Program
Vi offentliggør løbende nye navne. Følg os på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret.

Trykt program kan hentes hos boghandlere og på biblioteker over hele landet senere på efteråret.

Bogforums scener

Store Scene: På Store Scene præsenteres de største arrangementer og navne. Her er masser af siddepladser, god lyd og godt udsyn, til når de helt store forfattere besøger Bogforum. Store Scene er placeret i Hal A.  

Biografiscenen: Scenenavnet siger det hele. Der er på Biografiscenen, du finder både historiske og aktuelle biografier – og selvbiografier. På Biografiscenen kan du møde stærke profiler inden for politik, sport, teater, film, musik og kultur. Biografiscenen ligger i Auditorie 15.  

Litteraturscenen: Litteraturscenen er forbeholdt skønlitteraturen. Her kan du opleve nogle af Danmarks bedste skønlitterære forfattere i samtaler og interviews. Litteraturscenen er placeret i Auditorie 11.  

Vidensscenen: Vidensscenen er der, hvor du finder alt fra faglitteraturens verden. Historie, politik, kultur, videnskab og meget mere. Vidensscenen findes i Auditorie 12.  

Temascenen: Temascenen er en åben scene, på alle måder, hvor der er plads til flere tematiske arrangementer om alt fra livsstil til krimi. Temascenen ligger i år på balkonen overfor Hal D.  

Balkonen: Balkonen er Bogforums nyest tilkomne scene (2022). Her er der en afslappet stemning, en ung publikumsprofil og plads til flere forskellige emner og arrangementer. Balkonen ligger på 1. sal over foyeren.  

Debatscenen: På Debatscenen tages der fat på nogle af de emner, der fylder i medierne og samfundet. Debatscenen ligger i Hal C.  

Bellascenen: På Bellascenen finder du masser af gode arrangementer om vidt forskellige emner. Fra prisoverrækkelser til traditionelle interviews. Bellascenen ligger i Hal C.  

Ny Scene: Ny Scene er Bogforums lille caféscene, der ligger i forlængelse af mikroforlagene. Her er der caféborde og mulighed for at sætte sig med en øl, et glas vin eller vand. På Ny Scene kan du opleve litteratur af høj kvalitet og arrangementer i mange forskellige former. Ny Scene ligger i Hal E.  

Comicsscenen: Bogforums Comicsscene trækker hvert år masser af mennesker til. Her kan du opleve interviews med danske og internationale tegnere og forfattere, deltage i quizzer og høre historier om alle dine yndlingshelte fra tegneserieverdenen. Comicsscenen er placeret i Hal E.  

Lyttesalonen: Hos Lyttesalonen er det lydbogen, det handler om. Oplæsninger, interviews og meget mere med lyden i centrum. Lyttesalonen ligger i Hal C.  

Skriv & Udgiv-scenen: Skriv & Udgiv-scenen er scenen for udstillerne i Skriv & Udgiv-området. Her er der fokus på skriveproces og alt det, det er værd at vide, hvis du selv går med en forfatter i maven og vil vide mere om, hvor man begynder – og hvad man skal være opmærksom på. Scenen ligger i Hal C.  

Børnescenen: Børnescenen er ikke kun for børn, men for hele familien. Her er god plads til sjov, spas og store armbevægelser, når vi inviterer til shows for børn i alle aldre. Børnescenen ligger i Børnebogsforum (Hal B).  

Den Lille Scene: Børnescenens lillesøster, hvor der er plads at mødes omkring samtaler, interviews, tegn & fortæl-arrangementer og alt det de gode børnebøger ligger op til. Den Lille Scene ligger i Børnebogsforum (Hal B).