Marketing kit

Bogforum 1. - 3. november 2024

Sammen når vi længst ud

Vi vil gerne hjælpe dig med at tiltrække og engagere både nye og eksisterende kunder. For at gøre det nemt og overskueligt har vi derfor sammensat et marketing kit, som du frit kan benytte dig af. Det kan for eksempel være en god idé, at du tænker på at eksponere din deltagelse på Bogforum allerede nu på sociale medier.

Vær din egen nyhedskanal

Vi har forberedt nogle kreative skabeloner til Facebook og Instagram, så du nemt kan skabe opmærksomhed om din deltagelse på Bogforum.

Download billede til opslag her.
Download billede til stories her.
Download billedramme til forfatterportræt her.
Download Bogforum-logo her.

For at vi kan reposte og dermed øge rækkevidden på dine opslag, er det vigtigt, at du bruger vores fælles hashtag #bogforum2024 og #bellacentercph, og at du tagger dine opslag med @bogforum.

Bogforum "in motion"

Små, engagerende videoer kan gøre en stor forskel, når du vil fange - og ikke mindst fastholde - dine følgeres opmærksomhed på sociale medier.

Her finder du to korte varianter med generel stemning fra Bogforum og Børnenes Bogforum.

Download Bogforum-video her.
Download Børnenes Bogforum-video her.

Inviter dine kunder og dit netværk

Vi har forberedt en elektronisk invitation til Bogforum, som vi håber, du vil sende til kunder og netværk. I invitationen er der et link, som modtageren kan klikke på for at købe entrébilletter, se programmet m.m. Det eneste, du skal gøre, er at vedhæfte invitationen i en mail.

Download elektronisk invitation her

Gæstebilletter med rabat
Du har mulighed for at købe gæstebilletter med rabat, så du kan invitere dine gode samarbejdspartnere til Bogforum. Link og rabatkode sendes til udstillere ultimo august.

En stærk mailsignatur er vigtig

Hvis du vil skabe ekstra synlighed om din deltagelse på Bogforum, kan du med fordel benytte vores fælles officielle mailsignatur.

Download Bogforums mailsignatur her.

Fra mailsignaturen kan du også linke direkte ind til Bogforums hjemmeside. Sådan gør du:
1. Højreklik på mailsignaturen
2. Klik på LINK
3. Indsæt bogforum.dk
4. Afslut med OK