Bogforum x Teater Republique

Deborah Levy – frihed og levende selvbiografi 

Dato: 5. juni 2023 kl. 17.00 på Teater Republique (begrænset antal billetter)

 

I samarbejde med Teater Republique inviterer vi til et unikt møde med den sydafrikansk-britiske forfatter Deborah Levy.

Sidste år udkom sydafrikansk-britiske -britiske Deborah Levys "Ting jeg ikke vil vide" og "Livets omkostninger" til begejstrede danske anmeldelser. Nu udkommer sidste bind, "Fast ejendom", og i den anledning gæster Deborah Levy København og Bogforum x Teater Republique.

Sprog: Dansk og  engelsk

Varighed:  75min uden pause
Aldersgrænse: Fra 15 år

Pris: 155 kr

Arrangementet er det andet i en serie af internationale forfatterbesøg, som bliver til i samarbejde mellem Bogforum og Teater Republique.

Køb billet

Om eksil og erindring

Herta Müller x Ágota Kristóf

Dato: 10. maj 2023 kl. 17.00 på Teater Republique

I samarbejde med Teater Republique inviterer vi til en aften om eksil, erindring og Europas aktuelle situation. 

Oplev en af kontinentets største nulevende forfattere, nobelpristager Herta Müller, i samtale med oversætter og kritiker Jørgen Herman Monrad og forfatterne Dy Plambeck og Caroline Albertine Minor i samtale med kritiker Bodil Skovgaard Nielsen om Ágota Kristófs forfatterskab. 

Herta Müller og Ágota Kristóf er to af nyere europæisk litteraturs centrale skikkelser. Begge er gået langt, menneskeligt og kunstnerisk, i et forsøg på at give sprog for migrationens og flugtens vilkår. Müller og Kristóf har på hver sin måde har haft betydning for dansk samtidslitteratur og forståelsen af det moderne Europa. Alt dét undersøger vi denne aften gennem to samtaler på scenen.

Arrangementet er støttet af Goethe instituttet & William Demant Fonden.

Sprog: Dansk/Tysk (med simultanoversættelse)

Varighed: 1½ time inkl. pause

Pris: 155 kr

Arrangementet er det første i en serie af internationale forfatterbesøg, som bliver til i samarbejde mellem Bogforum og Teater Republique.

Køb billet (UDSOLGT)