Bliv klogere

Bogforums skolescener 2022

Besøg Bogforums skolescener

 

Bogforums Skolescener byder alle Danmarks skoler indenfor til et møde med de forfattere, eleverne læser i skolen. Vi har særprogrammer for både indskoling, mellemtrin og udskoling.

Programmet byder på de mest læste danske ungdoms- og børnebogsforfattere, og det er tilrettelagt, så det imødekommer Fælles Mål for danskfaget og skolereformens krav om Åben Skole.

Arrangementerne på Bogforums tre skolescener er forbeholdt skoleklasser med forudbestilt billet. På scenerne fortæller populære forfattere om ét eller flere af deres egne værker. På den måde er det muligt at integrere besøget på Bogforum i klassernes årsplan.

Udover adgang til skolearrangementet kan elever og lærere desuden besøge det øvrige Bogforum, da alle tilmeldte får partoutarmbånd der gælder som billet til Bogforum hele weekenden.

Bogforum har en aftale med Københavns Kommune Åben Skole, der giver Københavns kommuneskoler mulighed for at benytte skolescenerne uden betaling. Antallet af pladser er begrænset. Øvrige skoler kan bestille billet mod betaling.

 
 
Program for skolescener og salget af skolebilletter åbner i juni.