Repræsenterede

Forfattere

Find forfatter
ComKean .
ComKean .

Youtuberen ComKean har filmet sjove videoer for børn og barnlige sjæle siden 2013. Nu er han og hans kat Simba sprunget ud som forfattere i 'Simbas farlige rejse'. Mød ham her på bogforum!

Tænkehatten .
Tænkehatten .

YouTuberen Tænkehatten er klar med tre bøger baseret på hans populære gyserhistorier. Mød ham på Bogforum og få en autograf med i bogen.

Cocco .
Cocco .

Cocco er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og arbejdede inden for HR før hun startede egen virksomhed. Hendes mål er at inspirere kvinder til at tale om tabubelagte emner og gøre op med den skam og forkerthedsfølelse, der ligger dybt i mange kvinder. Hun har udgivet bogen ”She” samt inspirationskortene ”Cocco Cards” fra Muusmann Forlag.

Pernille Garde Abildgaard
Pernille Garde Abildgaard

Pernille Garde Abildgaard er selvstændig kommunikationsrådgiver og freelancepressechef i PGA Kommunikation. Hun er specialist i personlig og kollektiv effektivitet og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer.

Christina Abildgaard
Christina Abildgaard

Christina Abildgaard er selvstændig Marte Meo-superviser og familievejleder. Hun er oprindeligt uddannet pædagog og rådgiver og underviser til daglig forældre, pædagogisk personale og professionelle omsorgsgivere i bl.a. daginstitutioner. Hun er aktuel med ”I stedet for skæld ud” fra Akademisk Forlag, som er skrevet sammen med børneforsker Erik Sigsgaard.

Peter Abrahamsen
Peter Abrahamsen

Peter Abrahamsen (f.1941) musiker, sanger, komponist og forfatter. Aktuel med nodebog over karrierens 75 bedste sange. Desuden node- og digtbogen ”Der er trolddom på din læbe” med 18 Emil Aarestrup digte sat i ny musik. Tidl. udgivet krimier, digte og biografi. Find ham på NewPub-standen B3-001 lørdag kl. 10-18. www.peterabrahamsen.dk

Sebastian Abrahamsen
Sebastian Abrahamsen

Sebastian Abrahamsen er journalist på Dagbladet Information. Han har i en årrække skrevet om kriminalitet, flygtninge, terror og radikalisering og blev i 2017 nomineret til Cavlingprisen for true crime-serien Forført. Foto: Sigrid Nygaard

Lone Aburas
Lone Aburas

Lone Aburas (f. 1979) debuterede i 2009 med romanen “Føtexsøen”. Hun har modtaget Montanas Litteraturpris, Munch-Christensens kulturlegat og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. “Føtexsøen” blev i 2011 til et teaterstykke. I år er hun aktuel med digtsamlingen “Den sorte bog (B-sider)”.

Adetoun Adejumo
Adetoun Adejumo

''Pandekage-Lørdage'' En sød historie om kærlighed og mod. Om Ade og hendes mor og deres kærlighed til at lave pandekager hver lørdag morgen.

Jussi Adler-Olsen
Jussi Adler-Olsen

(f. 1950) Efter debuten med ”Alfabethuset” i 1997 har Jussi ligget konstant på bestsellerlisterne i ind- og udland. I 2007 udkom 1. bind i den verdensberømte serie om Afdeling Q, ”Kvinden i buret”, og i år er han aktuel med 8. bind, ”Offer 2117”. Bøgerne udgives i 42 lande. De første fire romaner i Afdeling Q-serien er filmatiseret og flere er undervejs.

Anders Agner Pedersen
Anders Agner Pedersen

Anders Agner Pedersen (f. 1985) er journalist og forfatter og driver med stor succes webmediet kongressen.com, der fokuserer på amerikansk politik og amerikanske forhold. I år er han aktuel med bogen “Obama - håbets præsident”.

Lisbeth Ahlgren Jensen
Lisbeth Ahlgren Jensen

Musikforsker og -historiker. Mag.art. i musikvidenskab og redaktør på Carl Nielsen Udgaven 2000-2009. Skriver særligt om kvindelige danske komponister og musikere og har senest skrevet biografien om Hilda Sehested og Nancy Dalberg, to af landets vigtigste kvindelige komponister.

Birgitte Ahlmann
Birgitte Ahlmann

Birgitte har illustreret et stort antal børnebøger. Hun har været meget glad for at illustrere "Prinsessen, der var alene" for Forlaget Bolden. Hun er virkelig lykkes med at ramme stemningen i bogen – både følelsen af ensomhed og også glæden ved at finde en ven. Hun kalder det selv for "en meget meningsfyldt opgave".

Birgitte Ahlmann
Birgitte Ahlmann

Birgitte har illustreret et stort antal børnebøger. Hun har været meget glad for at illustrere "Prinsessen, der var alene" for Forlaget Bolden. Hun er virkelig lykkes med at ramme stemningen i bogen – både følelsen af ensomhed og også glæden ved at finde en ven. Hun kalder det selv for "en meget meningsfyldt opgave".

Stefan Ahnhem
Stefan Ahnhem

Den svenske forfatter Stefan Ahnhem har fået sit internationale gennembrud med serien, der startede med Offer uden ansigt (2014) med hovedpersonen Fabian Risk. Hans bøger er solgt til udgivelse i mere end 30 lande, internationalt har de solgt 1 mio. eksemplarer. I sommeren 2017 flyttede Stefan Ahnhem fra Stockholm til København.

Naja Marie Aidt
Naja Marie Aidt

Naja Marie Aidt (f. 1963 i Grønland) debuterede som forfatter i 1991 med digtsamlingen “Så længe jeg er ung” og har siden udgivet en lang række digtsamlinger. Hun har desuden skrevet skuespil, filmmanuskripter og børnebøger og har modtaget bl.a. Kritikerprisen, Beatriceprisen og Nordisk Råds Litteraturpris.

Ahmed Akkari
Ahmed Akkari

Forfatter, debattør og humanist.

Alaa al-Aswany
Alaa al-Aswany

(f. 1957) er forfatter til bl.a. ”Yacoubians hus” (da. 2007) og ”Chicago” (da. 2008), der er blandt de mest læste bøger i Mellemøsten i disse år, og som ligeledes er blevet internationale bestsellere. I 2017 kom Alaa al-Aswany på Times liste over de 50 bedste forfattere fra de seneste 50 år. I år er han aktuel med ”Jeg løb mod Nilen”.

Jakob Albrethsen
Jakob Albrethsen

Jakob Albrethsen er tegneserietegner og forsker. Han debuterede i 2014 med "Alt du kan se" (Fahrenheit), som blev nomineret til Pingprisen i kategorien "Bedste danske debut". I 2019 udkom hans nyeste bog, "Terror på hjernen" (Vild Maskine). Du kan møde forfatteren og få signeret et eksemplar af hans bog på forlaget Vild Maskines stand søndag kl. 11.

Morten Albæk
Morten Albæk

Morten Albæk (f. 1975) er cand.mag. i historie og filosofi og adjungeret professor i læring, uddannelse og filosofi ved Aalborg Universitet. I 2015 stiftede han rådgivningsselskabet Voluntas. Morten Albæk er forfatter til bøgerne ”Generation Fucked Up?” (2005) og ”Det gennemsnitlige menneske” (2008) og "Ét liv. Én tid. Ét menneske" (2018).

Bilal Al-issa
Bilal Al-issa

BA i International Virksomhedskommunikation og arabisk fra Syddansk Universitet, tre gange dansk mester i boksning og medstifter af klubben Vollsmose Boxing, hvor han er frivillig boksetræner. Han er medlem af bestyrelsen for Det Danske Hus i Palæstina. Aktuel med sit bidrag til bogen "Kampen om Vollsmose" (U Press, 2019)

Anne Sofie Allermann
Anne Sofie Allermann

Anne Sofie Allermann (1971) skriver livskloge børnebøger om de helt tunge emner. Hun debuterede i 2019 med 'Hvorfor hedder jeg Ivan?' om en dreng, hvis mor har begået selvmord. Hun vandt i 2019 Grundtvigsk Forums LGBT-børnelitteraturkonkurrence med manuskriptet 'En fin sten'. Hendes stil er sanselig og nænsom, så der er trøst at finde, i det der er svært.

Lea Allouche
Lea Allouche

Uddannet i Dansk, Kunsthistorie og Skandinavistik fra Københavns Universitet og Humboldt-Universität zu Berlin. Hun underviser i dansk sprog og nordisk lyrik ved Université de Caen i Frankrig. "Intensitet" er hendes første bogudgivelse.

Roald Als
Roald Als

Tegner på Politiken. Har tegnet i Blæksprutten siden 1980, illustreret talrige bøger og skrevet nogle af dem selv, bl.a. ”Kvinderne ud af køkkenet” (genudgivet 2008) og ”En god socialdemokrat” (2008, med Poul Einer Hansen), ”Nullerne” (2012, med Søren Mørch) og ”Blød front” (2016, med Poul Einer Hansen. I år er han aktuel med sine erindringer, ”Håndtegner”.

Ali Aminali
Ali Aminali

Ali Aminali (f. 1982) er uddannet socialrådgiver fra VIA University College i Aarhus. Ali Aminali har sidenhen arbejdet med beskæftigelse, integration, uddannelse og vejledning. Aminali udkommer med bogen 'Alis Danmarkshistorie' d. 5. november.

Lisbeth Zornig Andersen
Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen er forfatter til de to bøger "Hemmeligheder" og "Nanna på Bjørnehjem". Bøgerne er samtaleværktøjer, der henvender sig til udsatte og anbragte børn og deres omgivelser, men som bør læses højt for alle børn med samtale om, at nogle børn vokser op i andre rammer end de fleste. Lisbeth er desuden stifter og leder af Huset Zornig.

Rune Albjerg Andersen
Rune Albjerg Andersen

Forfatter af den interaktive roman "Den Hvide Ring". Cand.it. fra Aalborg Universitet med speciale i interaktiv historiefortælling. Rune Albjerg Andersen brænder for at skabe en ny form for romanoplevelse, hvor læseren træffer valg, der ændrer historien, og hvor man oplever konsekvensen af valgene folde sig ud igennem hele historien.

Julie Dam Andersen
Julie Dam Andersen

Julie Dam Andersen er forfatter på forlaget WITHWHITE og skriver mindebøger til familer. "Hos WITHWHITE mener vi, at barndomsminder og historier er noget af det mest dyrebare vi har. Derfor forsøger vi hver dag, at gøre det lettere for forældre og deres kære små at fortælle og forevige deres historier og minder."

Anja C. Andersen
Anja C. Andersen

Anja C. Andersen er professor i offentlighedens forståelse for videnskaben ved Niels Bohr Instituttet og er en meget aktiv formidler af astronomisk forskning.

Heine Andersen
Heine Andersen

Professor emeritus i sociologi. Udgav i 2017 bogen "Forskningsfrihed - ideal og virkelighed"

Joan Juanita Andersen
Joan Juanita Andersen

Joan J. Andersen,f. 1979, uddannet international/interkulturel socialrådgiver. Udkom med romanen "En dag slipper vi væk herfra" 7. marts 2019. Joan J. Andersen har tidligere udgivet "Drømmenes Losseplads", Egolibris, 2016.

Birgitte Vestergaard Andersen
Birgitte Vestergaard Andersen

Birgitte Vestergaard Andersen, f. 1972, uddannet cand.mag. i musikvidenskab og dansk samt efteruddannet i dansk som andetsprog. Har i en årrække arbejdet som tosprogslærer og koordinator for flygtninge-/indvandrerbørn i Folkeskolen. Udkom på Brændpunkt med ungdomsromanen "Vi er kommet for at leve" 15. oktober 2018. Læser op fredag kl. 11. 30 på Ny scene.

Jens Andersen
Jens Andersen

(f. 1955) er ph.d. i nordisk litteratur, foredragsholder og forfatter til prisbelønnede biografier om bl.a. Thit Jensen, Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Dronning Margrethe, Astrid Lindgren, Kronprins Frederik og senest Kim Larsen.

Lise Andersen
Lise Andersen

Lise Andersen er født i 1945 i Ålborg og har altid skrevet. Hun debuterede som forfatter i 1991. Hun skriver skønlitteratur for voksne, børnebøger, drama – digte – og har medvirket i nogle antologier.

Vibeke Andersson Møller
Vibeke Andersson Møller

Vibeke Andersson Møller, mag.art. i kunsthistorie, museumsinspektør og seniorforsker ved Nyere Tid og Verdens Kulturer, Nationalmuseet. Bestyrelsesmedlem i Selskabet for Arkitekturhistorie og Europa Nostra Danmark, og medredaktør af Architectura. Bogaktuel med ”Dansk arkitektur i 1960’erne” (Forlaget Rhodos & Nationalmuseet & Syddansk Universitetsforlag).

Ursula Andkjær Olsen
Ursula Andkjær Olsen

Ursula Andkjær Olsen debuterede med "Lulus sange og taler" i 2000 og har siden udgivet en lang række digtsamlinger – og senest den anmelderroste roman "Krisehæfterne. Hun er desuden rektor på Forfatterskolen. Udstillingen Cirkelbryder viser hendes samarbejde med billedkunstneren Sophia Kalkau og kan opleves på Det Kgl. Bibliotek september 2019 - januar 2020.

Claus Ankersen
Claus Ankersen

Claus Ankersen (f. 1967) er en dansk forfatter, spoken word-artist og installationskunstner. Han har senest på Det Poetiske Bureaus Forlag udgivet digtsamlingen "Brandtale" (2016) og kortprosadrømmebogen "Pendæmonium" (2018). Han er aktuel med sin oversættelse af den ukrainske digter Yury Zavadskys digtsamling "Af krop".

Claus Ankersen
Claus Ankersen

(f. 1964) Skriver digte, prosa og non-fiktion, oversætter, arb. m. litterær aktivisme og kunstneriske hybridformer m. ordet som gennemgående tema. Forfatter t. 12 bøger. Har optrådt m. sin litteratur i 21 lande. Redigerer og skriver fast for POV International. Bogaktuel med hele 3 udgivelser i 2019. Senest 'Det syngende hjertes triumf' (EMERITUS BOOKS)

Simon Ankjærgard
Simon Ankjærgard

Simon Ankjærgaard (f. 1973) er journalist og historiker og forfatter til flere bøger. Han er desuden med til at udgive den populære historie-podcast "Vild historie".

Nils Arne Sørensen
Nils Arne Sørensen

Nils Arne Sørensen (f. 1956) er lic.phil. og professor i moderne historie ved Institut for Historie, Syddansk Universitet. Som historiker beskæftiger han sig med amerikaniseringsprocesser i Danmark, fortidsforbrug, politisk kulturhistorie og første verdenskrig og dens virkningshistorie i Europa. Senest er han medforfatter til bogen 'Evighedernes by Rom.'

Pilou Asbæk
Pilou Asbæk

Pilou Asbæk (f. 1982) er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2008. Fik sit gennembrud i tv-serien ”Borgen” på DR og udnævnt til Shooting Star på filmfestivalen i Berlin i 2011. I år er han sammen med Kristoffer Zøllner aktuel med biografien “Alting sker på en gang - et år med Pilou Asbæk”.

Steen Asmussen
Steen Asmussen

Steen Asmussen er uddannet cand.polit. og har i mere end 20 år interesseret sig for italiensk vin. Passionen blev vakt ved en vinsmagning i København og blomstrede ved et møde med en lokal vinmand i Firenze. Siden har Steen læst, rejst og smagt sig igennem Italien mange gange. Han har nu udgivet bogen ”Italiens hemmelige vine” fra Muusmann Forlag.

Carsten Bach-Nielsen
Carsten Bach-Nielsen

Carsten Bach-Nielsen (f. 1955) er lektor ved Aarhus universitet. Han har skrevet flere bøger om kirke- og kunsthistoriske emner og virkede bl.a. som redaktør for trebindsværket "Reformationen i danske kirker og kultur", der indgik i den officielle fejring af reformationsjubilæet 2017. Er aktuel med "Bibelens historie i Danmark".

Pénélope Bagieu
Pénélope Bagieu

Fransk tegneserieskaber, der har beriget verden med en lang række internationalt anerkendte graphic novels med og om kvinder. I 'Skamløs' fortæller Bagieu 15 kvinders livshistorier. Kvinder fra forskellige tidsaldre med vidt forskellige liv og én ting til fælles: deres rebelske ånd. ‘Skamløs’ har vundet både en Eisner Award og den danske PING-pris.

Maria Baldus
Maria Baldus

Maria Baldus er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium og mor/bonusmor til fire. Hun driver firmaet God i Skolen og er flere gange blevet brugt som ekspert hos Go’morgen Danmark, Radio 24syv, Jyllands-Posten og TV2 News.

Anja Ballegaard
Anja Ballegaard

Anja Ballegaard er uddannet Biopat og Naturopath ibm. I dag følger hun sin store passion om en naturlig livsstil på familiens økologiske mikrolandbrug, Thorslykke. Her driver hun sin klinik, hvor hun rådgiver til vejen mod et liv i balance og sundhed indefra ved hjælp af kost-, vitamin- og urteterapi. Anja er forfatter til håndbogen Urtelykke (2019).

Molly Balsby
Molly Balsby

Molly Balsby er født 1993 og uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede med digtsamlingen Ponyprivilegiet i 2018, og blev i 2019 tildelt Munch-Christensens debutantpris.

Søren Staal Balslev
Søren Staal Balslev

Søren Staal Balslev debuterer med romanen ‘De Rensede’, der foregår i København, efter at en verdensomspændende epidemi har udryddet stort set hele jordens befolkning. De sidste overlevende forsøger at overleve på bedste vis, og i Nordvest kæmper en lille familie for at finde mening med tilværelsen.

Aron Bang
Aron Bang

Den dansk-grønlandske digter Aron Bang har med sin opvækst i Grønland og sit senere liv i storbyen København i sin skrift fokuseret på den splittelse og længsel, der følger med det at vokse op mellem to kulturer, som i hans digtsamling "Under gaderne, fjeldet", kommer til udtryk som en til tider desperat rodløshed.

Kristian Bang Foss
Kristian Bang Foss

Kristian Bang Foss (f. 1977) debuterede i 2004 med Fiskens vindue. Han er oversat til 17 sprog og har modtaget flere priser, bl.a. EU's Litteraturpris og Det Danske Akademis Beatrice-pris. I år er han aktuel med “Frank vender hjem”.

Per Bang Hansen
Per Bang Hansen

Per Bang Hansen er chefkonsulent med ansvar for levering af kommunale IT-leverancer og har arbejdet med IT siden 1974. Per har skrevet ”Milliardærens drøm”. Du kan møde Per på Skriveforlagets stand fredag fra klokken 14-18.

Morten Bang Olsen
Morten Bang Olsen

Morten er uddannet kok og har arbejdet på anerkendte toprestauranter som AOC og Restaurant Babette. Han har i 2019 udgivet "Vegansk luksus", da han savnede en vegansk gourmetkogebog.

Niels Barfoed
Niels Barfoed

Niels Barfoed (f. 1931) dr.phil., journalist og forfatter. Tilknyttet Det Kongelige Biblioteks forskningsafdeling. Han har skrevet portrætter og erindringsbøger og har gennem sit forfatterskab modtaget bl.a. Ebbe Munchs hæderspris og Georg Brandes-prisen. I år er han aktuel med cafefortællingen “Begyndelser ved enden”.

Niels Barfoed
Niels Barfoed

Litteraturkritiker med et omfattende og alsidigt essayistisk, journalistisk og skønlitterært forfatterskab. Anmelder og klummeskribent ved Politiken.

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett

(f. 1967) musiker, cand.phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og prisvindende børnebogsforfatter. Forfatter til en lang række populære børnebøger bl.a. ”Sigurd fortæller bibelhistorier” (2010) og ”Sigurd fortæller danmarkshistorie” (2016). I år er han aktuel med ”Sigurd fortæller om genforeningen” og ”Sigurds lille skole".

Martin Bartholdy
Martin Bartholdy

Martin Bartholdy er en dansk forfatter, som under pseudonym har skrevet en række romaner udkommet i 10 lande. Han har modtaget Kunstfondens treårige og vundet de italienske priser Bottari Lattes Grinzani’s literary award og Edoardo Kihlgren first Prize for European Literature. Udkommer på Brændpunkt med romanen "Den lille Frelser".

Steffen Baunbæk
Steffen Baunbæk

Steffen Baunbæk (f. 1973) er digter og forfatter fra Silkeborg. Debuterede i 2012 som lyriker med 'Picnic i Hiroshima', der sammen med 'Distant Early Warning' fra i år er 1. og 2. del af en trilogi som handler om forsøget på at leve et meningsfuldt liv i atombombens skygge. Baunbæk har adskillige udgivelser bag sig.

Bente Bech
Bente Bech

Bente Bech er uddannet på Danmarks Designskole for tegning og grafik. Hendes streg er kendt af de fleste børnefamilier, der genkender den glade stemning i børnebøger som ”En elefant kom marcherende” og ”Syng sammen”. Bente har også modtaget Kulturministeriets Illustratorpris. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”De bedste julesange for børn og barnlige sjæle”.

Claus Bech
Claus Bech

Prisbelønnet oversætter af engelsksproget litteratur. Uddannet exam.art. fra Københavns Universitet i 1975 og har siden oversat omkring 250 skøn- og faglitterære bøger.

Sussi Bech
Sussi Bech

Sussi Bech har lavet over 25 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer hver uge tegneserien “Eks Libris” i Weekendavisen. Nu er hun bogaktuel med et nyt "Nofret"-album, Eks Libris bind 9 og billedbogen "Den flyvende kuffert". Mød Sussi i Forlaget Eudors stand alle tre dage.

Hans Peter Bech
Hans Peter Bech

Hans Peter Bech (f. 1951) er forfatter, foredragsholder og blogger. Seneste danske udgivelse er erhvervsbiografien "Fra Damgaard til Microsoft", der sidste år også udkom på engelsk med titlen "5,460 Miles from Silicon Valley". Du kan møde Hans Peter på NewPub-standen B3-001 alle dage. www.hpbech.dk

Steen Beck
Steen Beck

Steen Beck er lektor, ph.d. ved Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet, bl.a. kendt for "Vinteren er kommet – en fordybelsesbog for Game of Thrones-fans" (Forlaget Spring, 2018). Han er aktuel med bøgerne "Læs Andersen!" og "Veje til verdensborgerskab" (begge U Press, 2019)

Anja Behrend
Anja Behrend

Forfatter til børnebogen "Ronjas Univers".

Flemming Behrendt
Flemming Behrendt

Flemming Behrendt, f. 1939, er journalist, forfatter og cand.mag. fra Københavns Universitet. Flemming Behrendt, der siden sin ungdom har beskæftiget sig med Henrik Pontoppidan, udgav 1999-2011 for Det Danske Sprog- Litteraturselskab alle forfatterskabets “Smaa Romaner” og stiftede i 2001 Pontoppidan Selskabet. Senest er han aktuel med bogen Livsrusen (2019)

Simon Bendtsen
Simon Bendtsen

Simon Bendtsen (f. 1981), uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005. Tidligere ansat ved nyhedsbureauet Ritzau og Gravegruppen på Berlingske. Han er modtager af Cavlingprisen i 2019. Han er medforfatter på den aktuelle bog “Beskidte milliarder - Da Danske Bank blev centrum i verdens største hvidvasksag”.

Githa Bennorth
Githa Bennorth

Githa er uddannet smørrebrødsjomfru og har arbejdet med gastronomi i mere end 30 år. Hun har bl.a. været med til at udvikle “smushien” for Royal Smushi Café, været køkkenchef på Akvavitten og Suffragetten, og så blev hun nr. 3 i Masterchef 2018. I dag er hun selvstændig som gastronomisk konsulent. Hun har udgivet bøgerne ”And” og Sanke” fra Muusmann Forlag.

Magnus Iuel Berg
Magnus Iuel Berg

(f. 1985) Dramatiker. Magnus er uddannet fra Den Danske Scenekunst- skoles linje for Dramatisk skrivekunst, i 2016. Han debuterede på det Kongelige teater i 2016. Han modtog i 2019 Danske Dramatikeres manuskript-pris for børne- og ungdomsteater, for forestillingen “Finn Og De 5 Fajl”. I 2018 modtog han en Årets Reumert Talentpris for “I Støvet Fra Regnen”.

Katja Berger
Katja Berger

Katja Berger er fantasy og YA forfatter, og er i år aktuel med første del i den kontroversielle ONSHORE -serie, "Hvor jeg hører til", som skildrer den selvmordstruede Hannah. Katja sætter ofte fokus på mobning blandt unge og er fortaler for mere åbenhed om psykisk sundhed.

Markus Bernsen
Markus Bernsen

Markus Bernsen (f. 1980) er journalist på Weekendavisen og har skrevet om teknologi og samfund siden 2008. Fra 2014 til 2017 var han desuden avisens korrespondent i Sydkorea. Han er aktuel med bogen “Danmark disruptet - tro, håb og tech-giganter”.

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen

Thorvald Berthelsen (f. 1948) er fagbogsforfatter, redaktør, oversætter og lyriker. Han laver og udstiller også collager og illustrerer selv sine bøger. På Det Poetiske Bureaus Forlag har han udgivet "Så gløderne ulmer i ørkenen" med oversættelser af Victor Serges digte samt redigeret den prisbelønnede antologi "Ny lyrik fra Bosnien-Hercegovina".

Lise Bidstrup
Lise Bidstrup

Lise Bidstrup er børne- og ungdomsbogforfatter med over 90 titler på bibliografien. Hun har behandlet mange forskellige emner til unge på et let sprog og med et glimt i øjet. På landets skoler hjælper hun unge på vej mod et selvstændigt forfatterskab. Aktuel med den socialrealistiske YA 'Alt det ingen ved'

Claus Bigum
Claus Bigum

Claus Bigum er avistegner og har illustreret børnebøger.

Sofie Bild
Sofie Bild

Sofie Bild er uddannet idéhistoriker, og er en evigt sulten madentusiast. Hun driver madbloggen Knaehoejkarse.dk, hvor hun kombinerer sin kærlighed for plantebaseret mad, fedtede kulhydrater og comfort food. Sofies mission er at gøre sund, plantebaseret mad tilgængeligt for alle. Hun er nu aktuel med bogen ”Plantebaseret fars” fra Muusmann Forlag.

David Pepe Birch
David Pepe Birch

David Pepe Birch har arbejdet med radio, tv, computerspil, ballet, børnebøger.

Alfred Birkegaard
Alfred Birkegaard

Alfred Birkegaard er ph.d. og Collaborative Specialist i Novozymes samt medskaber af Kollaboratoriet. Alfred er tidligere iværksætter og har stået bag filmproduktioner om kollaboration, herunder dokumentarfilmen ”Collaboration – On the Edge of a New Paradigm?” (2014). Alfred er aktuel med ”Kollaboration - Vejen til åben forskning og åben innovation”.

Lars Bisgaard
Lars Bisgaard

Lars Bisgaard, f. 1958, er lektor ved Institut for Historie, Syddansk Universitet med speciale i dansk historie i senmiddelalder og reformation. Han er medforfatter til bogen 'Adel' (Gads forlag 2015) og er senest aktuel med 'Christian 2', som er den første egentlige biografi om en Danmarks mest kendte konger.

Nanna Kalinka Bjerke
Nanna Kalinka Bjerke

Nanna Kalinka Bjerke er skribent, ide- og konceptudvikler og kommunikationsrådgiver. Nanna har beskæftiget sig med alle sprogets afskygninger på alle platforme. I samarbejde med Lars Thorstensen udgiver hun Den store bandebog d. 24. oktober.

Ann Bjerre
Ann Bjerre

Ann Bjerre er cand. Interpret i fransk og italiensk og har et virke som pioner, forfatter og personlig rådgiver. Ann Bjerre debuterede i 2011 som skønlitterær forfatter med bogen "Vandringen - I pilgrimsspor". Den første bog i en række om pilgrimsvandring, spiritualitet og tro. "Vand til vin" udkom i 2015. Tredje bog udkommer ultimo 2019.

Louise Bjerre
Louise Bjerre

Har netop taget afsked med sine teenageår. Hun holder sine følgere opdateret med humoristiske videoer på YouTube og Instagram, hvor mere end 210.000 dagligt følger med. Aktuel med bogen 'Lous dilemmaer'.

Maj Bjerre
Maj Bjerre

Maj Bjerre (f. 1972) Foredragsholder, coach, forfatter og strategisk rådgiver. Kendt for bogen ”Gaven i kritik, hemmeligheden bag klar kommunikation, bedre relationer og mere indflydelse”. Maj skriver om den meningsfulde arbejdsplads, gode relationer og leadership. Mød Maj Bjerre på NewPub-standen B3-001 Lørdag kl. 10-18. www.Majbjerre.dk.

Peter Bjerre Mortensen
Peter Bjerre Mortensen

Peter Bjerre Mortensen er professor i offentlig forvaltning ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han er forfatter til et stort antal internationale artikler om politik og forvaltning. Senest har han været inddraget som ekspert i Ledelseskommissionens arbejde.

Ulrikka Bjerregaard
Ulrikka Bjerregaard

Født 1977. Udgivelser i år: Wilmas Verden, Du Var Min, Fortabt i Aarhus-serien. Ulrika Louisa Bjerregaard elsker at tage sine læsere med på rejser i andre lande samt i livets svære valg. Som L. Sherman skriver hun for det voksne publikum og som U. Bjerregaard for børn og unge. www.writerlsherman.com www.augustapublishing.com. NewPub-standen fre- og lørdag.

Ritt Bjerregaard
Ritt Bjerregaard

(f. 1941) Uddannet lærer. I mange år socialdemokratisk politiker med poster som bl.a. undervisningsminister 1973 og 1975-1978, socialminister 1979-1981, miljøkommissær i EU 1994-1999 og overborgmester i København 2006-2010. Forfatter til en lang række bøger bl.a. erindringsbøgerne ”Ritt” (2015), ”Valgt” (2017) og ”Udenfor” (2019).

Lena Bjørn
Lena Bjørn

Lena har været fortæller siden midt i 1990’erne. Det kan være ”historier fra de varme lande”, om at være i Afghanistan og Uganda i teatrets tjeneste eller ”Arktiske skrøner” af Jørn Riel. Humoren er aldrig langt væk. Lena har brugt historiefortælling til at arbejde med personaleudvikling, men nu står det at fortælle en god historie øverst på dagsordenen.

Charlotte Blay
Charlotte Blay

Charlotte Blay er kendt for en lang række populære og prisbelønnede børne- og ungdomsbøger, der er inspireret af hendes rejser over hele verden. Hun har ud over de 80 bøger, skrevet sangtekster, filmmanuskripter m.m. Hun kan og elsker stadig at fange sit publikum med sin store fortæller evne.

Mogens Blom
Mogens Blom

Mogens Blom (f. 1956) har i mange år været ansat i Udenrigsministeriet . I sine romaner trækker han på erfaringerne som seniorrådgiver i bl.a ministeriets mellemøstkontor.

Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg

(f. 1970) landskendt for sin mangeårige medvirken i diverse kageprogrammer på tv bl.a. som dommer i 'Den store Bagedyst' på DR. Har vundet den fornemste æresbevisning, man kan få som konditor: St. Honoré-ordenen. Forfatter til bl.a. ”Politikens dessertbog”, ”Blomsterbergs søde sager”, ”Småt og godt” og i år aktuel med ”Blomsterbergs sommer”.

Kåre Bluitgen
Kåre Bluitgen

Forfatter med et langt og bredtfavnende forfatterskab bag sig. I 2017 udkom "Jeg vil gerne klippes ligesom Kim Jung-un" Indtryk fra Nordkorea.

Kåre Bluitgen
Kåre Bluitgen

Kåre Bluitgen, født 1959, forfatter. Har som den første udenlandske forfatter opholdt sig i længere tid i Nordkorea. ”Jeg vil gerne klippes ligesom Kim Jong Un” er en fortælling fra det lukkede land. Du finder Kåre Bluitgen på NewPub-standen B3-001 søndag kl. 10-18. www.bluitgen.dk

Sara Blædel
Sara Blædel

(f. 1964) Journalist. Debuterede i 2004 med den første bog om kriminalassistent Louise Rick. Siden er hun fire gange kåret af læserne som danskernes yndlingsforfatter. I 2014 modtog hun boghandlernes fornemme pris, De Gyldne Laurbær, for romanen ”Kvinden de meldte savnet”. I år er hun aktuel med 10. bind om Louise Rick, ”Pigen under træet”.

Thomas Boberg
Thomas Boberg

Thomas Boberg (f. 1960) debuterede med sin første digtsamling i 1984 og har siden udgivet atten digtsamlinger. Han har desuden udgivet en roman, en samling vandrehistorier og en serie af fire rejsemindebøger. Han er aktuel med rejseromanen “Africana”. Boberg har vundet flere priser.

Thomas Bolander
Thomas Bolander

Thomas Bolander er ph.d. og lektor i logik og kunstig intelligens på DTU Compute, hvor han forsker i sociale aspekter af kunstig intelligens. Han er medlem af SIRI-kommissionen, som undersøger kunstig intelligens’ indvirkning på det danske samfund og er aktuel med bogen "Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?". Foto: Simon Fals

Boris Boll-Johansen
Boris Boll-Johansen

Forfatter, illustrator, videokreatør, podcaster m.m. Kan træffes alle dage på forlaget Klørkonges stand i Newpub-området B3-001. Optræder desuden hver dag på "Skriv og udgiv"-scenen med egne bøger og temaer vedr. udgivelseslandskabets nye, positive muligheder, fx crowdfunding og kombinationen af podcasts, YouTube og bøger. www.klørkonge.dk

Stine Bolther
Stine Bolther

Har arbejdet som politi- og retsreporter siden 2002 og fulgt utallige grundlovsforhør og retssager. Hun er i dag selvstændig journalist og forfatter og har udgivet en lang række bestsellere inden for true crime-genren. Aktuel med bogen 'Jeg som anklager - Drabet i ubåden og andre sager fra den mørke side'.

Anne Cathrine Bomann
Anne Cathrine Bomann

Anne Cathrine Bomann, f. 1983, er uddannet psykolog, og "Agathe" er hendes første roman. Den lille spurv flyver verden rundt og er på vej mod udgivelse i over 20 lande, herunder Tyskland, England, Frankrig og Rusland. "Agathe" 1. udgave på Brændpunkt i 2017 og i 2. udgave i 2019. Vinder af den italienske Scrivere per amore-pris 2019.

Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff
Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff

Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff elsker okkulte historier. Han lever for at finde værdier, der kan rejse i virksomheder, områder, produkter eller personers branding og kommunikation.. Bo er kendt for P3s løfte ”Det man hører er man selv”, men han har mange andre fortællinger at byde på. I år er han aktuel med bogen “Det okkulte Danmark”.

Christina Bonde
Christina Bonde

Christina Bonde (f. 1978) er uddannet sygeplejerske, men valgte efter en årrække at blive selvstændig forfatter på fuldtid. Med fascination af natten skriver hun på kanten mellem verdener, og med stor vægt på det psykologiske aspekt. Aktuel med tredje og sidste bind af fantasyserien IZOLA.

Hans Bonde
Hans Bonde

Forfatter til bl.a. ”Det kropsligt moderne gennembrud. Sundhedsapostlen I.P. Müller og kampen om krop og køn”

Suste Bonnén
Suste Bonnén

Suste Bonnén er fotograf, kunstner og cand.mag. i musik. Hun har udgivet en lang række foto- og portrætbøger og haft udstillinger landet over.

Karin Bonnesen
Karin Bonnesen

Karin Bonnesen forfatter og rådgiver for forældre til børn med særlige behov. Aktuel med sin første børnebog 'Finurlige Max' – udgivet på Bonnesen Books. Har tidligere udgivet 'Det sidste kapitel' på Kristeligt Dagblads Forlag. Mød Karin på NewPub-standen B3-001 søndag kl. 10-18. www.forældrekompasset.dk

Peter Borberg
Peter Borberg

Peter Borberg (f. 1972) er journalist og mag.art. i nordisk sprog og litteratur. Han har skrevet en lang række bøger, blandt andet den store, anmelderoste Storm P. – En biografi (2017), der blev omtalt som det ”endegyldige” og ”monumentale” værk om multikunstneren Robert Storm Petersen. Peter Borberg modtog i 2018 Storm P. Prisen.

Oluf Borbye Pedersen
Oluf Borbye Pedersen

Professor og forskningsleder ved Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter ved Københavns Universitet og blandt de visionære forskere, som for 10 år siden pionerede forskningen i sundhedsfremmende tarmbakterier og siden har udbygget vores viden om dem. Medforfatter til ”Tarme i Topform”. Sammen med Kristian Sjøgren er han i år aktuel med ”Magtfulde mikrober”.

Rasmus Skov Borring
Rasmus Skov Borring

Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet.

Annecatrine Borup
Annecatrine Borup

Annecatrine Borup er uddannet fysioterapeut og kraniosakralterapeut og arbejder i dag i egen klinik med patienter, der er ramt af hjernerystelse og PCS. Annecatrine har selv en del hjernerystelser i bagagen. Annecatrine er aktuel med bogen ”Hjernerystelse – en guide til en bedre hverdag".

Lise Bostrup
Lise Bostrup

Aktuel med bogen "Danskere: en lærebog i dansk for udenlandske studerende på mellemtrinnet" (2019), bladet "Sprogkræsen" (2018-19) og "Hvis man mærker jorden brænde under sig, kan man godt få kolde fødder - faste udtryk i det danske sprog" (2019).

Eva Botofte
Eva Botofte

Eva Botofte er forfatter og kunstner, og hun udgav i foråret 2019 sin første novellesamling, "Permafrost – Fortællinger fra et yderpunkt", efter at have udgivet en række digtsamlinger. Bogens tekst og tegninger tager udgangspunkt i forfatterens møde med Svalbard, og beskriver mennesket i udsatte situationer. Udgivelsen blev støttet af Statens Kunstfond.

Sara Bouchet
Sara Bouchet

(f. 1980) fransk-dansk forfatter og cand.mag. i litteraturhistorie. Debuterede i 2016 med romanen ”Hjem” og har siden udgivet romanen Savas vidner (2018). Har arbejdet som kommunikationskonsulent ved Midt- og Vestjyllands Politi, som professionel danser i USA og som leder af Johannes V. Jensen Museet i Farsø. Nu er hun aktuel med ”Min mands elskerinde”.

Nicole Boyle Rødtnes
Nicole Boyle Rødtnes

Nicole er en af Danmarks mest populære børne- og ungdomsforfattere og har været nomineret til Orla-prisen flere gange. Hun er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og er cand.mag. i dansk, er fuldtidsforfatter og foredragsholder. Seneste udgivelse hos Alvilda er ungdomsromanen ”Den sorte enkes by”, som er første bog i trilogien ”Rød og blå”.

Sofie Boysen
Sofie Boysen

Sofie Boysen er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur og udkom i oktober 2019 med den humoristiske børnebog "Pigerne mod drengene". Hun er på Bogforum i Vild Maskines stand fredag kl. 11 sammen med Angelica Inigo, der har illustreret bogen.

Peter Brandes
Peter Brandes

Dansk og international kunstner - født 1944 -

Thomas Bredsdorff
Thomas Bredsdorff

Thomas Bredsdorff (1937) forfatter til mange bøger, senest den personlige Tøsne og forsytia om at have Alzheimers tæt inde på livet. Marianne Stidsen (1962) har publiceret en lang række bøger og artikler. Holder mange foredrag både i ind- og udland og optræder flittigt i medierne.

Svend Brinkmann
Svend Brinkmann

Svend Brinkmann (f. 1975) er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning går på tværs af psykologi, filosofi og kulturanalyse. Han har skrevet talrige både populære og videnskabelige bøger og er en efterspurgt foredragsholder og radiovært. Dette efterår er han aktuel med “Hvad er et menneske? En filosofisk dannelsesrejse”.

Louise Brix Jacobsen
Louise Brix Jacobsen

Lektor i medievidenskab på danskstudiet ved Aalborg Universitet. Har udgivet artikler og bøger om fiktionalitet i kendtes selvfremstilling, fake news og mediehoaxes. Er bogaktuel som redaktør af ”Satirisk fake news".

Marie Brixtofte
Marie Brixtofte

Marie Brixtofte (f. 1981) er psykolog i foreningen Børn, Unge og Sorg. Hun er den ældste af politiker Peter Brixtoftes tre døtre. Hendes forældre blev skilt, da hun var tre år. I år er hun aktuel med bogen “Kun når det regner”, en selvbiografisk fortælling om kærlighed.

Marie Brixtofte
Marie Brixtofte

Født 1979. Psykolog og tilknyttet rådgivningscentret Børn, Unge & Sorg i København. Datter af Venstre-politikeren Peter Brixtofte, der 1986-2002 var borgmester i Farum, og som i flere år kæmpede med et alkoholmisbrug. Er aktuel i bogen "Hvad døden har lært mig om livet" (2019), hvori hun fortæller om at tilgive sin far efter hans død i 2016.

Tobias Stenbæk Bro
Tobias Stenbæk Bro

Tobias Stenbæk Bro er forfatter til fantasyromanerne Væddermændenes nat og Blodets sti. Han har læst middelalderhistorie og desuden arbejdet som journalist på bl.a. Illustreret Videnskab Historie. Siden han som dreng læste Hobitten, har han elsket fantasy, og han nævner bl.a. Tolkien, George R.R. Martin og Ken Follet som sine forbilleder.

Sara Bro
Sara Bro

Radio- og TV-vært Sara Bro har i sin karriere og på sin private instagram ikke været bange for at vende tabuer og gå helt tæt på det intime. I sit program på DR2 har Bro bragt seerne helt tæt på emner som døden og pornografi. Fornyligt vakte hun en del opmærksomhed ved at dele nøgenbilleder af sig selv på de sociale medier.

Magnus Trampe Broch
Magnus Trampe Broch

Magnus Trampe Broch blev student fra et gymnasium i Københavnsområdet og kæmpede med misbrugsproblemer i skoletiden. Han er aktuel med bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Stine Trampe Broch
Stine Trampe Broch

Stine Trampe Broch er grafiker og ejer og driver Tramperiet.dk. Medforfatter til 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Cindy Lynn Brown
Cindy Lynn Brown

Digter og formand for Odense Lyrik. Fordi verden mangler poesi!

Thomas Brunstrøm
Thomas Brunstrøm

Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder.

Morten Bruun
Morten Bruun

(f. 1965) tidligere professionel fodboldspiller. Har bl.a. spillet 11 A-landskampe og var med i Danmarks trup ved EM i 1992. Er tillige uddannet journalist og har arbejdet som fodboldekspert og kommentator for DR og Discovery Networks Denmark. Nu er han aktuel med ”Matchday – Turen går til engelsk fodbold”.

Louise Bruun
Louise Bruun

Er ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Arbejder med at forbedre sundhedstilstanden og livskvaliteten hos mennesker med hver deres unikke udfordringer og historie. Forfatter til bl.a. bestsellerne ”21 helbredende dage med antiinflamatorisk kost” (2016) og ”21 nye helbredende dage med antiinflamatorisk kost” (2019) – begge med Jerk W. Langer

Frank Bruun Madsen
Frank Bruun Madsen

Frank Bruun Madsen er flere gange nomineret i kategorien ”Bedste danske tegneserieforfatter” for sit arbejde på tegneserien "Eks Libris" i Weekendavisen. Har desuden skrevet kultklassikeren “Mis med de Store Kugler” og billedbøgerne om ”Snus Mus". Frank signerer sin nye billedbog "Alf vil ha' et kæledyr NU!" og Eks Libris bind 9 i Forlaget Eudors stand.

Jakob Brønnum
Jakob Brønnum

Jakob Brønnum (f. 1959) er lyriker, romanforfatter, teolog, redaktør, foredragsholder, musiker og ekspert i bl.a. Bob Dylan og David Bowie om hvem han har skrevet flere bøger. På Det Poetiske Bureaus Forlag har han senest udgivet et af de mest omfangsrige værker i moderne dansk lyrik, digttrilogien "Øjeblikkets tilstand" (2016-2018) på 1100 sider.

Helle Brønnum Carlsen
Helle Brønnum Carlsen

Født 1958. Litterat og ph.d. på en afhandling om madens æstetik. Mangeårig lærer og lektor samt madskribent og forfatter til en række kogebøger og bøger om madkultur. Hun er aktuel med bogen "Grisen. En kulturhistorisk og gastronomisk rejse" (2019), som beskriver grisens liv som elsket og forhadt spise og symbol i dansk kulturhistorie.

Helle Brønnum Carlsen
Helle Brønnum Carlsen

Helle Brønnum Carlsen er lektor i Madkundskab på Københavns Professionshøjskole med en ph.d. i mad og æstetik. Hun har skrevet 20 kogebøger og 5 undervisningsbøger til madkundskab. Hun er madanmelder på 30. år og skriver videnskabelige fødevareartikler for Weekendavisen. Hun er nu aktuel med bogen ”Vore somre i paradis” fra Muusmann Forlag.

Nicklas Buch
Nicklas Buch

Nicklas Buch (f. 1997) debuterer som forfatter i efteråret 2019 med romanen “Pillerne får mors øjne til at nærme sig gulvet.” Han studerer teologi ved Aarhus Universitet.

Jakob Buch-Jepsen
Jakob Buch-Jepsen

Jakob Buch-Jepsen er 'anklageren fra ubådssagen'. Han har gennem en årrække ført sager mod nogle af samfundets værste elementer og stillet dem til ansvar for deres ugerninger ved de danske domstole. Aktuel med bogen 'Jeg som anklager - Drabet i ubåden og andre sager fra den mørke side'. Bogen er skrevet i samarbejde med Stine Bolther.

David Budtz Pedersen
David Budtz Pedersen

David Budtz Pedersen er professor med særlige opgaver og forskningschef ved Humanomics Research Centre, Aalborg Universitet, og medlem af Kollaboratoriets Advisory Board. David har udgivet flere bøger og artikler om human- og samfundsvidenskabernes rolle og relevans og er aktuel med ”Kollaboration - Vejen til åben forskning og åben innovation”.

Tom Buk-Swienty
Tom Buk-Swienty

Tom Buk-Swienty (f. 1966) forfatter og journalist, cand.mag. i historie og amerikanske studier. Han debuterede som forfatter i 1999 og i 2016 udgav han den store biografi “Tommy og Tanne”. I august er han aktuel med den biografien “Løvinden - Karen Blixens år i Afrika”.

Henrik Busborg
Henrik Busborg

Henrik Busborg (f. 1966) er uddannet skolelærer og debuterede i 2016 med bogen Straffe! om fodboldens straffespark. Året efter udkom biografien Viktor – busy chasing dreams om den danske verdensmester i badminton, Viktor Axelsen.

Benni Bødker
Benni Bødker

Benni Bødker er uddannet i dansk og filosofi ved Roskilde Universitet. Udover at skrive børnebøger er Benni også tegneserieanmelder ved Dagbladet Information samt underviser på Forfatterskolen for Børnelitteratur og har været nomineret til Orla-prisen otte gange. Seneste udgivelse hos Alvilda er det spændende eventyr om Krystalskibet.

Sissel Bøe
Sissel Bøe

Sissel Bøe voksede op i Norge, hvor der var der rig mulighed for at løbe rundt i de norske skove. Barndomsminderne har inspireret Sissel i hendes populære børnebogsserie ”Troldeliv”, som er et samarbejde mellem Sissel og hendes mand, tegneren Peter Madsen. Sissel har studeret nordisk litteratur ved universitetet i Oslo og er derudover uddannet bibliotekar.

Jacob Bøggild
Jacob Bøggild

Professor ved H.C. Andersen Centret, Syddansk Universitet. Har skrevet monografier om Søren Kierkegaard, H.C. Andersen og Lars von Trier og været med til at redigere antologier om blandt andre Per Højholt og Karen Blixen. Aktuel med oversættelsen af Timothy Mortons allerede klassiske værk "Økologi uden natur: En gentænkning af mijløorienteret æstetik".

Kenneth Bøgh Andersen
Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen (f. 1976) er en af tidens mest populære forfattere blandt store børn og unge. Han har udgivet over 35 bøger inden for gys og fantasy, deriblandt serien Den Store Djævlekrig og superhelteserien om Antboy. Han har modtaget flere priser, senest Claus Deleuran-prisen for Skæbnemageren, som også er nomineret til årets Orla-pris.

Ane Børup
Ane Børup

Redaktør og projektansvarlig på JP/Politikens Forlag. Ejer af kommunikationsfirmaet Monopol. Forfatter til lærebøgerne "Dansk Basisgrammatik" og "Mango 2 - Grammatik". Aktuel med børnebogen "Er det mit hjem?", som er lavet i samarbejde med energiselskabet Ørsted, og modtager af Den Danske Bogdesignpris for årets børnebog.

Charlotte Bøving
Charlotte Bøving

Charlotte Bøving er Dannmarks tv-læge – kendt fra DR’s publikumssucces Lægen flytter ind. Charlotte Bøving er kendt for at have fortalt om sine problemer med at vokse op med en psykopatisk far. Aktuel med bogen 'Styr Vreden', første bog i Charlottes LEV-serie, hvor hun tager fysiske og psykiske emner under kærlig behandling.

Birgitte Baadegaard
Birgitte Baadegaard

Hun er uddannet cand. merc. Og tror på, at ligeværd mellem mænd og kvinder først opnås den dag, deres uundværlige og nødvendige forskelle anerkendes og bruges. I øjeblikket er hun i gang med Jung-uddannelsen på Jung Instituttet. Desuden er hun certificeret NLP Master, Executive Coach og Kvindelig Meningsdanner. Og forfatter til bogen ManiFEST for kvinder.

Søren Baastrup
Søren Baastrup

Søren Baastrup er uddannet journalist og tidligere magasinredaktør. Han er forfatter til en lang række bøger og har siden 2011 skrevet om især kriminalsager og politiets arbejde. Søren Baastrup er aktuel med bogen 'En djævel i den lyse nat'.

Loa Baastrup
Loa Baastrup

Loa Baastrup står sammen med Ole Qvist-Sørensen bag virksomheden Bigger Picture, der var blandt de første til at introducere grafisk facilitering i Danmark. Loa Baastrup og Ole Qvist-Sørensen er aktuelle med ”Tegn mere sammen”, der trækker på forfatternes arbejde med grafisk facilitering for blandt andre IKEA, LEGO, FN, BBC og Røde Kors.

Pia Callesen
Pia Callesen

(f. 1977) Uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor og Københavns Universitet med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Færdiggjorde i 2016 en PhD i effekten af metakognitiv terapi. Forfatter til bestselleren ”Lev mere – tænk mindre” (2017) og er i år aktuel med ”Grib livet – slip angsten”.

Betina Carlsen
Betina Carlsen

Betina har mere end 20 års ledererfaring indenfor IT branchen. Er uddannet fra Niels Brock og har en efteruddannelse fra Harvard Business School og INSEAD. Er uddannet Mindfulness instruktør. Er en af de to ildsjælekvinder bag virksomheden Minddrop. Er medforfatter til kalenderen: Træn nærværsmusklen.

Rikke Aarøe Carlsen
Rikke Aarøe Carlsen

Rikke Aarøe Carlsen er forfatter, illustrator og oversætter. Aktuel med den illustrerede novellesamling "Byens bænke - København" fra Alias Forlag. Tidligere udgivet børnebogen "Musen Magnus i Venedig". RAC træffes på Alias Forlags stand på NewPub-standen B3-001 lørdag kl. 10-18, også med sine oversættelser og tegninger til franske klassikere.

Dorthe Chakravarty
Dorthe Chakravarty

Historiker, forfatter og journalist. Har netop udgivet "Nielsine Nielsen" om Danmarks første kvindelige læge og akademiker.

Ha-Joon Chang
Ha-Joon Chang

Med stor humor viser Chang, at alle økonomiske valg også er politiske valg. Han er ikke modstander af kapitalismen, for som han skriver i “23 ting man fortier om kapitalismen” er det verdens mest elendige økonomiske system – bortset fra alle de andre! Chang er nu aktuel med bogen “Økonomi – en brugsvejledning”.

Elsa Charretier
Elsa Charretier

Fransk tegneserieskaber kendt for LGBTQ-science fiction-serien ’The Infinite Loop’ samt sit arbejde på superhelteserier såsom ’Starfire’, ’Harley Quinn’ og ’The Unstoppable Wasp’. Hun har desuden sat sit helt særlige præg på Star Wars-universet med serien ’Star Wars Adventures’ og er aktuel med bind et i serien ’November’ sammen med Matt Fraction.

Morten Chemnitz
Morten Chemnitz

Morten Chemnitz (f. 1984) afsluttede sin uddannelse fra Forfatterskolen i 2010. I 2013 fulgte hans debut, digtsuiten “Inden april”. I år er han aktuel med sin tredje digtsamling “Hindre”. Morten Chemnitz fungerer også som redaktør på forlaget Arena.

Nikolaj B. Christensen
Nikolaj B. Christensen

Har leveret soundtracket til en hel del danskeres ungdom og turneret på landets koncertscener i 30 år med sit band Nikolaj & Piloterne. Han har mærket, hvor hårdt det slår, når populariteten pludselig dykker. Aktuel med bogen 'Pilot - angst, kærlighed og rockmusik'. Om et liv fuld af stjernestunder, men også med alvorlig modgang.

Tommy P. Christensen
Tommy P. Christensen

Forfatteren og foredragsholderen, MVO, cand.mag. Tommy P. Christensen har senest fået udgivet lærebogen "Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskninng" (2018), der benyttes i aftenskoleundervisningen. Han er tillige anmelderredaktør på Personalhistorisk Tidsskrift og forlagsredaktør på forlaget Olde Cranich Hamneda.

Lars Christensen
Lars Christensen

Født 1970. Er ph.d. i historie, foredragsholder og forfatter til den anmelderroste bog "Svenskekrigene 1657-60" (2018) om de blodige krige mellem Danmark og Sverige i midten af 1600-tallet. Han er aktuel med den historiske biografi "Hannibal Sehested" (2019), der var en af enevældens arkitekter og en politisk rival til Corfitz Ulfeldt og Leonora Christina.

Bent Christensen
Bent Christensen

Bent Christensen har i sit gastronomiske liv besøgt flere end 8000 restauranter, har i en årrække været anmelder for Den danske Spiseguide, Erhvervsbladet og været jurymedlem i ”World 50 Best restaurants” samt skrevet mange prisvindende bøger. Prædikatet for flere af hans udgivelser er hædret med ”Best cookbook in the World” af Gourmand.

Marianne Christiansen
Marianne Christiansen

Cand.phil i musikvidenskab, tidligere forstander på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund. Fra 2013 biskop i Haderslev. Medforfatter til flere bøger om liturgi og hymnologi.

Marianne Christiansen
Marianne Christiansen

Marianne Christiansen er biskop over Haderslev Stift og aktuel med bogen "Oplysning til borgerne om Fadervor" (U Press, 2019); den har hun skrevet sammen med den anden halvdel af "Søstrene Bisp": Tine Lindhardt.

Henrik Christoffersen
Henrik Christoffersen

Forskningschef hos CEPOS siden 2008, uddannet økonom og tidligere forskningsleder hos AKF samt vicekontorchef hos Kommunernes Landsforening. Har siden 1976 undervist i offentlig udgiftspolitik og boligøkonomi på Københavns Universitet. Har skrevet flere bøger om demokrati, kunst og velfærdsstat.

Jonas Christoffersen
Jonas Christoffersen

Jonas Christoffersen har været direktør for Institut for Menneskerettigheder siden 2009. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og advokat med møderet for landsretten.

Thomas Cilius
Thomas Cilius

Thomas Cilius (f. 1978) er cand.merc.fir. fra CBS. De seneste otte år har han haft en fremtrædende rolle på den danske iværksætterscene med flere start up-projekter bag sig, og han er founder af Snaplytics, verdens største dataleverandør til snapchat som medieplatform. På Bogforum er han aktuel med bogen Bobler (2019)

Michael Clasen
Michael Clasen

Forfatter til krimiserien "Daniel & Dødssynderne". Hvert bind tager udgangspunkt i en af de 7 klassiske dødssynder. Bind 3 "Tripel Salto" - om synden Vellyst - udkommer på BogForum. Tidligere titler: "Grådighedens pris" og "Gourmand". Clasen har tidligere udgivet den historiske roman "Det smukke kranie fra Købmagergade".

Heidie Clemens
Heidie Clemens

Heidie Clemens (f.1964). Forfatter, komponist, sanger og læreruddanner. Aktuel med digtsamlingen ”Haiku - En tilstand” udgivet på forlaget Improvisation. Har tidligere udgivet egne sange på musikalbummene ”Fragile Butterfly” (2011) og ”Der er kun én vej” (2016). Mød Heidie Clemens på NewPub-standen B3-001 lørdag 10-18. Læs mere på heidieclemens.dk

Michael H. Clemmesen
Michael H. Clemmesen

Forfatter til bl.a. ”Den lange vej mod 9. april”, ”Det lille land før den store krig” og ”Sønderjyllands forsvar og Lembourns spionage”

Susanne Clod Pedersen
Susanne Clod Pedersen

Arnulf sagaen er en fantastisk spændende og meget anmelderrost vikingeserie på nu seks bind, som har vakt stor læserbegejstring. Det nordiske drama om magtspil oprulles her i al sin storladne skønhed og gru. Fiktion blandes med historie, mens Arnulf vokser fra at være en ilter ung mand til at blive en erfaren og berejst jomsviking med ansvar for viv og børn.

Anders Colding-Jørgensen
Anders Colding-Jørgensen

Adfærdspsykologen Anders Colding-Jørgensen har skrevet en selvhjælpsbog til mennesker der synes de tjekker deres mobiltelefoner lidt for tit. Bogen hedder ”Hov et egern!" og er befriende fri for ”skærmskyld” og løftede pegefingre! Kig forbi og hør hvordan dine digitale vaner virker - og hvordan du selv kan ændre dem.

Finn Collin
Finn Collin

Professor emeritus, Institut for Kommunikation, Københavns Universitet

Kaspar Colling Nielsen
Kaspar Colling Nielsen

Kaspar Colling Nielsen (f. 1974) er uddannet i filosofi og debuterede i 2010 med den anmelderroste "Mount København", som han modtog Årets Debutantpris for. Siden er de anmelderroste romaner "Den Danske Borgerkrig 2018-24" (2013) og ”Det europæiske forår” (2017) udkommet. I år er han aktuel med “Dengang dinosaurerne var små”.

Kristian Corfixen
Kristian Corfixen

Kristian Corfixen (f. 1988) er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Har siden 2013 været ansat på Politiken, hvor han i dag sidder på avisens indlandsredaktionen.

Jens Cornelius
Jens Cornelius

Klassisk musikjournalist. Cand.phil. i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Siden 1992 ansat ved DR's P2. Har skrevet om klassisk musik for en række danske og udenlandske medier. Forfatter til biografien om Ludolf Nielsen og redaktør på serien Danske Komponister.

Laura Helena Pimentel da Silva
Laura Helena Pimentel da Silva

Laura Helena Pimentel da Silvas ‘Jeg klarer mig, mor’ er en dramadokumentarisk gennemgang af de hændelser, der ledte op til likvideringen af tre unge mænd i en lejlighed på Frederiksberg, fortalt af den ene af de unge mænds moder, Liselotte Rasmussen.

Rasmus Dahlberg
Rasmus Dahlberg

Rasmus Dahlberg (f. 1977) er foruden at være historiker med speciale i katastrofe og beredskab, forfatter til en lang række bøger. Heriblandt både fiktionsserien Pandoracellen og den historiske roman Danske katastrofer. Senest er han aktuel med bogen Mellem kyst og krig, som udkommer d. 14. november.

Mette Dahlgaard Jensen
Mette Dahlgaard Jensen

Mette har været elev hos Aarstiderne, og været i lære hos Bo Bech på Restaurant Paustian. Efter mange år som assisterende køkkenchef på Geist, er hun i dag køkkenchef hos Gemyse i Tivoli. Hun har været medlem af NACL siden starten i 2008 og fik i 2011 prisen ‘Årets Uslebne Diamant’. Hun har udgivet bøgerne “Showcooking” og ”Gemyse” fra Muusmann Forlag.

Michael Dalgaard
Michael Dalgaard

Michael Dalgaard er stifter af LuxusKirurgi og forfatter. Michael er aktuel med bogen ”Din krop, dit valg – plastikkirurgiens ABC”, der giver et godt overblik over de mange forskellige kosmetiske indgreb, der findes.

Anja Dalgaard-Nielsen
Anja Dalgaard-Nielsen

Anja Dalgaard-Nielsen er chef for Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet og tidl. chef i Politiets Efterretningstjeneste.

Mads Damsø
Mads Damsø

Mads Damsø udkom i foråret med sin debutroman "Hvis dette er en lakridspibe". Hans skrivestil oser af sprogligt overskud og sort humor, som han bruger som medicin mod al sygdom og elendighed.

Mads Damsø
Mads Damsø

Mads Damsø, f. 1988, er opflasket med fortællerlege, rollespil og fodbold i Ringkøbing i Vestjylland, der også er en del af området, hvor hans første roman "Hvis dette er en lakridspibe" udspiller sig. Mads bor i dag i Aarhus, hvor han skriver på sin næste roman.

Lars Daneskov
Lars Daneskov

Lars Daneskov (f. 1963) er uddannet journalist og har skrevet en lang række bøger for både voksne og børn, blandt andet 'Mor har en baby inde i maven', der også er udgivet i Tyskland, Rusland og Kina, og den prisvindende serie om Anton og hans mor hjemme i Ostehuset. På Bogforum er han aktuel med børnebøgerne 'Stenfjæs går igen' og 'Stenfjæs siger stop' (2019).

Joan Dansberg
Joan Dansberg

Joan Dansberg (f.1955) forfatter. Aktuel med sin første novellesamling ”Forfra” der handler om forsvunden kærlighed. Har tidligere udgivet både dagbøger og psykologiske romaner. Senest autofiktionen ”Broderparten”. Du finder Joan Dansberg i boghandelen på NewPub-standen B3-001 fredag og lørdag 10-14. www.joandansberg.dk

Alice Darville
Alice Darville

Alice Darville har udgivet læringsmaterialer til børn i børnehaven og indskolingen bl.a. Godtfreds Dyrehandel; Cirkus Total, Læringsstile i børnehaven og Er der matematik i en perleplade. Alice Darville arbejder som pædagogiske konsulent og udvikler materialer og skriver bøger, hvor omdrejningspunktet er, at det skal være sjovt at lære.

Catherine Daverne
Catherine Daverne

Catherine er uddannet kok på Kong Hans Kælder, og har senere uddannet sig til afspændingspædagog, kranio-sakral-terapeut, healer og clairvoyant. Hun har i mange år beskæftiget sig med meditation, ayurveda, esoterisk filosofi og psykologi. Hun har udgivet bøgerne ”Kærlig køkkenkarma” og ”Vegansk Gastroyoga” fra Muusmann Forlag.

Annette David
Annette David

Oversætter Annette David (f. 1952) har læst fransk og etnografi på Århus universitet og har en Master i Fine Art fra University of Gloucestershire og en Master i Translation Studies fra University College London. Senest har hun i år udgivet sine oversættelser af den franske forfatter J.K. Huysmans' "Et dilemma" og mesterværket "Mod strømmen".

Leif Davidsen
Leif Davidsen

Leif Davidsen (f. 1950) er en af Danmarks mest populære og bedst sælgende forfattere med en stribe spændingsromaner, rejsebøger og tre novellesamlinger bag sig.

Mikkel Davidsen
Mikkel Davidsen

Har en fortid som pressechef i Brøndby IF og er bidt af fodbold. Er indehaver af Fortius Kommunikation, der leverer professionelle kommunikationsløsninger til virksomheder og organisationer.

Andreas Dawe
Andreas Dawe

(f. 1965) Uddannet dramatiker fra Dramatiker Væksthus i 2012. Debuterede som dramatiker med forestillingen “Tårnspringeren” på Team Teatret i 2011. Har siden skrevet en lang række teaterstykker, enaktere, revytekster, hørespil m.m. Flere af stykkerne er udgivet i bogform. Vinder af "Årets Reumert 2019", Dramatikerprisen, for “Vort Mismods Vinter”.

Thomas de Oliveira
Thomas de Oliveira

Forfatter til selvbiografien "Når alle masker falder".

Kelly Sue DeConnick
Kelly Sue DeConnick

Prisvindende amerikansk tegneserieforfatter aktuel med de feministiske serier ’Pretty Deadly’ og ’Bitch Planet’ hos Image Comics. I 2012 redefinerede DeConnick ’Captain Marvel’ og fungerede sidste år som konsulent på filmversionen. Hun har også arbejdet på serier som ’The Avengers’ og ’Supergirl’ og har oversat en lang stribe japanske manga.

Charlotte Delbo
Charlotte Delbo

Charlotte Delbo (1913-1985) var fransk forfatter til “Auschwitz og efter”, der regnes som hendes hovedværk. Hun var aktiv i den franske modstand, blev fanget og sendt til Auschwitz i januar 1943. Hun tilbragte ca. et år i Auschwitz-Birkenau og satellitlejren Raisko og blev derpå sendt til Ravensbrück. Kom ud i 1945.

Iben Diamant
Iben Diamant

Iben Diamant (f.1990) er uddannet cand.merc. i Brand & Communications Management fra CBS, og har siden 2014 skrevet sine ginbekendelser på bloggen WhyNotGin. Hun er i dag ginentusiast på fuld tid med WhyNotGin, og har skrevet flere bøger om gin. På Bogforum er hun aktuel med bogen GIN – TIL DEN KOLDE TID (2019).

Adam Diderichsen
Adam Diderichsen

Adam Diderichsen, ph.d. i filosofihistorie, er chefkonsulent i dansk politi og står bag bogen Montesquieu.

Sofie Diemer
Sofie Diemer

(f. 1995) Sofie debuterede som forfatter med værket “LOL-LITA”, udgivet på Gyldendal i 2016. I foråret 2019 debuterede hun som dramatiker på Aveny-T med den anmelderroste forestilling “DAMPHJERTE” - et koncept udviklet på Teater Vs 12 ugers skrivekursus “Dramatisk Laboratorium” i 2018. Hun har siden skrevet Reality-Tv-teaterstykket "Generation Håbløs".

Anne Marie Donslund
Anne Marie Donslund

Anne-Marie Donslund (født 1966 i Ikast) er børne- og ungdomsbogsforfatter. Cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur og elev fra forfatterskolen for børnelitteratur. Leder Forfatterskolen for Unge på Midt- og Vestsjælland. Kulturkonsulent i Odsherred Kommune.

Anne-Marie Donslund
Anne-Marie Donslund

Anne-Marie Donslunds realistiske bøger skildrer alt det vidunderlige og problematiske ved ungdomslivet, og som tweens og teenagere kan spejle sig i. Donslund har netop vundet årets Blixenpris og er aktuel med ”Jagten” – en medrivende letlæsningsserie fra Alinea, der fortæller om ungdomslivet når det er svært. "Jagten” består af fem titler.

Eamonn Downey
Eamonn Downey

Eamonn Downey er international lektor indenfor metafysiske emner. Han er minister ved den Britiske Spirituelle Union og Selskabet for Naturlærens Udbredelse (SNU). Eamonn er kursusarrangør og underviser på Arthur Findlay College igennem den Nationale Sammenslutning af Spirituelle Healere. Eamonn Downey har udgivet bogen: Farvernes bibel - en levende energi.

Per Dreyer
Per Dreyer

Per Dreyer, født 1955. Uddannet på Den Danske Filmskole. Han er filmfotograf og filminstruktør. Har været domsmand i Københavns Byret og Østre Landsret, som har lagt seriøs grobund for en trilogi om menneskets kriminelle skyggesider. Andreas Bo interviewer Per Dreyer om skrivetrang, kreativitet og romanen Morder. Bellascenen, søndag kl. 16.

Charlotte Due Fensholdt
Charlotte Due Fensholdt

Blomsterdekoratør og forfatter til bogen "Brudebuketten".

Poul Duedahl
Poul Duedahl

Poul Duedahl, f. 1973, ph.d. og professor i historie ved Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet. Poul Duedahl er forfatter til b.la. Forbrydelsens ansigt, Ondskabens øjne og Velkommen på bagsiden. Danmarkshistorien på vrangen. Senest er han aktuel med Billeder fra en anden verden. De Kellerske anstalters historie (Gads Forlag 2019)

Lene Dybdahl
Lene Dybdahl

Lene Dybdahl (f. 1980) fik sit gennembrud i 2012 med "Den gyldne nøgle". I dag underviser hun i skriveteknik og markedsføring for forfattere. I år er hun aktuel med tredje og sidste bind i Ovanienprofetierne, om magikerpigen Skyriel, i "Ildstorm".

Morten Dyssel
Morten Dyssel

Litteraturforsker og ekspert i tysk kultur og Thomas Manns forfatterskab. Forfatter til en række bøger og artikler om tysk litteratur og kultur. Uddannet fra Københavns Universitet og formand for Det Danske Thomas Mann Selskab.

Michael Dyst
Michael Dyst

Michael Dyst (f.1983) er digter, musiker og tidligere Danmarksmester i Poetry Slam. Har netop udgivet sin 9. digtsamling "Slagmarkens liljer" - på forlaget EMERITUS. Mød ham på stand E-001 hvor han læser op og bogsignerer.

Christina E. Ebbesen
Christina E. Ebbesen

Christina E. Ebbesen (f. 1981) er døvepræst og har udgivet flere faglitterære værker. I 2019 debuterede Ebbesen som skønlitterær forfatter med fantasyromanen "Sumpbaronens rejse" der er første bind i serien "Til Aretz' ende". Her trækker Ebbesen på sin teologiske baggrund, men tager også fat på aktuelle emner som racisme og homofobi.

Erin Eberhardt Chapman
Erin Eberhardt Chapman

Amerikanske Erin Eberhardt Chapman er medejer af The American Pie Company i København og Danmarks officielle “Pie Queen”. Aktuel med bagebogen 'Autentisk Amerikansk Pie'.

Lasse Thomas Edlev
Lasse Thomas Edlev

Lasse Thomas Edlev (f. 1955) har hele sit liv arbejdet med naturvejledning, naturpædagogik og naturterapi. Han holder foredrag og workshops om menneskets veje til dybere samspil med naturen. I år er han aktuel med bogen “Naturterapi”.

Mattias Edvardsson
Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson er forfatter og gymnasielærer fra Trelleborg, Sverige. Han er forfatter til tre tidligere romaner og to ungdomsbøger. Hans psykologiske spændingsroman 'En helt normal familie' blev udgivet i Sverige sommeren 2018 og er blevet en kæmpe bestseller.

Henrik Egede-Lassen
Henrik Egede-Lassen

Henrik Egede-Lassen er naturfotograf og har filmet over og under vandet på alle klodens kontinenter blandt andet for National Geographic. Han har været tæt på at miste livet ved utallige lejligheder i nærkontakt med giftslanger, løver, leopardsæler, krokodiller og andre af verdens farligste dyr.

Bente Egholm
Bente Egholm

Bente Egholm er forfatter og har skrevet fantasybøgerne ”Tupilak og krystallerne” og ”Tupilak og kamæleonen”. Du kan møde Bente på Skriveforlagets stand lørdag den 16. fra klokken 10-14.

Anika Eibe
Anika Eibe

Anika Eibe (f. 1973), aktuel med ungdomsromanerne ”Er du okay”. En mini-serie der skildrer unge og deres problemer. Vinder af Kulturstyrelsens Drengelitteraturpris i 2012 og i år aktuel med sjette bog i Okay-serien, nemlig "Er du okay, Helene?"

Jonas Eika
Jonas Eika

Jonas Eika er født 1991 og uddannet fra Forfatterskolen. Han modtog Nordisk Råds Litteraturpris 2019 for novellesamlingen Efter Solen. Tildelt Michael Strunge Prisen i 2018, Den Svære To'er i 2018, Montanaprisen i 2019 og Blixenprisen i 2019. Nomineret til Kritikerprisen i 2018.

Søren Ejlersen
Søren Ejlersen

Er uddannet kok og iværksætter med stort l. Han er medstifter af Aarstiderne, som siden 1999 har leveret økologisk grønt og frugt samt kød, fisk, brød og kolonialvarer til danske køkkener. I 2002 startede Søren Ejlersen et mobilt skolekøkken, som siden blev til skoleprojektet Haver til Maver. Aktuel med bøgerne 'Dyrk livet' og 'Det fermenterede køkken'.

Cecilie Eken
Cecilie Eken

Cecilie Eken (f. 1970) debuterede i 1993, og hun har modtaget Kulturministeriets Børnebogspris for 'Sikkas Fortællinger' (1997) og 'Mørkebarnet' (2007) og både Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris og Det Danske Akademis Silas-pris for sit samlede forfatterskab. På Bogforum er hun aktuel med de to sidste bind i sci-fantasy-serien "Karanagalksen".

Puk Elgård
Puk Elgård

Puk Elgård (f. 1968) har siden sin tv-debut i 1995 været en af landets mest populære tv-værter på både DR og TV2. I dag er hun vært på weekendudgaven af Go'Morgen Danmark på TV2.

Kirsten Eli Lehfeldt
Kirsten Eli Lehfeldt

Kirsten Eli Lehfeldt (f. 1952) er en dansk skuespillerinde, særligt kendt for sit mangeårige samarbejde med Søs Egelind og sin Robert-belønnede hovedrollepræstation i filmen “Flamberede hjerter.” I år er hun sammen med Jacob Wendt Jensen aktuel med biografien om hende selv.

Inger Ellekilde Bonde
Inger Ellekilde Bonde

Ph.d. i kunst og kulturvidenskab på afhandlingen Hjemsøgt af betydningsfulde former: rytme, konkretisme og abstraktion i Keld Helmer-Petersens fotografi 1940-1965. Bonde beskæftiger sig med dansk fotografi i efterkrigstiden og arkitekturfotografi. Kurator på den retrospektive udstilling "Finding Beauty", som kan ses på Det Kgl. Bibliotek (14.6.19 - 11.1.20).

Katrine Engberg
Katrine Engberg

Debuterede som krimiforfatter i 2016 med 'Krokodillevogteren'. Året efter fulgte hun op med bestselleren 'Blodmåne'. Katrine Engberg blev efterfølgende nomineret til Årets Forfatter og Marta prisen, og i 2018 udkom hendes tredje bog 'Glasvinge'. Kørner/Werner-serien er pt. solgt til udgivelse i 20 lande, herunder USA. Aktuel med krimien 'Vådeskud'.

Sune Engel Rasmussen
Sune Engel Rasmussen

Sune Engel Rasmussen (f. 1984) er uddannet journalist fra Columbia University i New York. I 2010 flyttede han til Iran under et konservativt styre, inden han i 2014 flyttede til Afghanistan, hvor han var korrespondent for den britiske avis The Guardian. I år er han aktuel med “Nyt blod”, der er et portræt af Afghanistans generation 9/11.

Sarah Engell
Sarah Engell

Sarah Engell (f. 1979) fik sit gennembrud som forfatter med “21 måder at dø”. I 2017 udgav hun “Valget”, for hvilken hun modtog Blixenprisen for årets børne- og ungdomsbog. I starten af året udkom hun med ungdomsbogen “Tag gaden tilbage” med medforfatter Sanne Munk Jensen.

Sarah Engell
Sarah Engell

Sarah Engell debuterede på Carlsen i 2009 med ungdomsromanen Hvis bare ...Siden har hun skrevet flere bøger for både unge og voksne og blandt andet bestselleren 21 måder at dø, som anmelderne kaldte "årtiets bedste ungdomsroman". Sarah Engell er en af de stærkeste stemmer inden for den realistiske ungdomsroman lige nu

Svend-Erik Engh
Svend-Erik Engh

En af Danmarks mest erfarne historiefortællere og undervisere i historiefortælling. Engh har været med helt fra begyndelsen af de første fortællearrangementer og fortællefestivaler i Danmark. Han fortæller erindringer, eventyr og egne historier. Samtidig med det er han hele tiden i gang med at udvide forståelsen for, hvad en fortalt historie kan.

Christian Engkilde
Christian Engkilde

Christian Engkilde har skrevet ungdomslitteratur i mange år, og er nok mest kendt for den roste 'Skygger i Mørket' trilogi. Nu er han igen aktuel, denne gang med en apokalyptisk fremtidsroman til unge/voksne: 'Pandora: Vulkanvinter'.

Esther Enig
Esther Enig

Esther Enig, f. 2002, går i 3.g. og har tidligere gået på Venø Efterskoles forfatterlinje. Debuterede på Forlaget Brændpunkt med ungdomsromanen "Når solen ikke skinner" 14. juni 2019.

Adil Erdem
Adil Erdem

Forfatter til både fag- og skønlitteratur og poesi

Caspar Eric
Caspar Eric

Caspar Eric (f. 1987) er uddannet magister i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Han debuterede som forfatter i 2014 med den prisvindende digtsamling 7/11. I 2015 fulgte langdigtet ”Nike”, i 2017 digtsamlingen ”Avatar” og i 2018 poesiudgivelsen ”Alt hvad du ejer”.

Simone Thorup Eriksen
Simone Thorup Eriksen

Simone Thorup Eriksen er illustrator og forfatter til flere kreabøger. Hun har bl.a udgivet 'Barnets Første Bog', 'Simones Juleklip' og 'Simones Perler'. Sammen med Liv Martine har hun bl.a. lavet de populære foldebøger 'Byg din egen Cupcake', 'Byg din egen Lagkage' og 'Byg din egen Flødebolle'.

Jens-Martin Eriksen
Jens-Martin Eriksen

Jens-Martin Eriksen (f. 1955) har skrevet en lang række romaner, rejsebøger og debatbøger. Han har både markeret sig som en af sin generations vigtigste romanforfattere og en meget markant debattør. Hans bøger er oversat til seks sprog. I år er han aktuel med bogen “Helter skelter”.

Jens-Martin Eriksen
Jens-Martin Eriksen

Skønlitterær forfatter og debattør

Christine Erritzøe
Christine Erritzøe

Forfatter til RO - mindfulness for børn og unge (2019). Hun har også forfatter til bestsellerne Elsk din tarm 1 og Elsk din tarm 2 - en arbejdsbog.

Birgit Erup
Birgit Erup

Birgit Erup er journalist og forfatter til en lang række bøger. Fra børne- og ungdomsbøger til bøger om singlekulturen og senest et par bøger om at blive ældre, ”Smil – du er stadig på!” Udkom på Forlaget Brændpunkt med novellesamlingen "Lufte Rufus" 25. maj 2019.

Tomas Espedal
Tomas Espedal

F. 1961, nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for ”Gå” og ”Mod kunsten”. Fik Brageprisen for ”Mod naturen”. Espedal er blevet kaldt Knausgårds ”rejsefælle og skyggebokser”. Ifølge Berlingske er Espedal den stærkeste stemme i nordisk litteratur. Aktuel med ”Elsken” som har fået fremragende anmeldelser.

Esther Evar
Esther Evar

Esther Evar, dyrlæge og forfatter. Skriver om kærlighed, relaterbare livskriser og stærke kvinder. Hun har netop udgivet sin debutroman Bogen om Rosa - i live men ikke levende, som er første bog om Rosas vej mod at leve livet levende. Mød Esther Evar på NewPub-standen B3-001 lørdag og søndag kl. 10-18. Læs mere om forfatteren på www.estherevar.com

Carina Evytt
Carina Evytt

Carina Evytt (f.1971) er kendt for horror-romanerne Dæmoner og Jack the Rippers lærling, samt for fantasyserien "Dragernes Konge" som er skrevet med Pernille Eybye. I øjeblikket aktuel med den fantasifulde børne-horror "Krathulu", første bind i gyserserien Mørkeræd. Arbejder i dag som konsulent og redaktør.

Pernille Eybye
Pernille Eybye

Pernille Eybye debuterede i 2004 og arbejder som bibliotekar og skriver i fritiden. Siden sin første bog har hun skrevet en række bøger i de fantastiske genrer for børn og unge. Hun er aktuel med den skægge ungdomsbog "Kærlighed og Kattestrofer"

Kim Faber
Kim Faber

(f. 1955) arkitekt og journalist på Politiken. Har tidligere skrevet ”Det fordømte forår – om krig i Kosova” (2000, med Lars Halskov), ”Både og – københavnernes havn fra A til Å” (2001, med Hanne Fall Nielsen) og ”Esthers bog – om at overleve med hiv/aids” (2004). Nu har han sammen med sin hustru, Janni Pedersen, skrevet krimien ”Vinterland”.

Jane Faerber
Jane Faerber

Danmarks LCHF-ekspert og kendt for sin utroligt populære blog madbanditten.dk. Lever selv efter Low Carb High Fat-principperne og har på egen krop mærket de gode helbredsmæssige effekter. Er forfatter til bl.a. bestsellerbøgerne ”LCHF – Spis dig mæt & glad” (2013), ”Mæt & Slank med LCHF” (2014), ”Madglad” (2016) og er nu aktuel ”Keto”.

Signe Fahl
Signe Fahl

Signe Fahl skriver historisk fantasy for voksne. I serien "Tågespind" tager hun fat i 1700-tallets Danmark med bondesamfund og overtro.

Michael Farr
Michael Farr

Forfatter, journalist og akademiker, der har skrevet en lang række bøger om verdens nok mest berømte tegneseriefigur, Hergés ’Tintin’. Som den første nogensinde fik Farr adgang til Hergés arkiver i forbindelse med udarbejdelsen af bogen ’Tintin ’ en rejse gennem Hergés univers’, der betragtes som et internationalt hovedværk om emnet.

Niels Fastrup
Niels Fastrup

(f. 1970) undersøgende journalist i DR Nyheder. Tidligere journalist på Politiken. Tre gange nomineret til FUJ Prisen for bedste undersøgende journalistik. Modtager af TV Prisen for årets bedste dokumentar (2019). Forfatter til ”Det store skatterøveri” (2019) sammen med Thomas G. Svaneborg.

Erika Fatland
Erika Fatland

Erika Fatland blev i 2016 udnævnt af Literary Europe Live til at være en af de ti mest interessante, unge litterære stemmer i Europa. Hun har en kandidatgrad i socialantropologi fra Oslo Universitet og KU, taler otte sprog og er senest udkommet med "Sovjetistan" (2014) og "Grænsen" (2018), der er vinder af den norske Bokbloggerpris (2017). Foto: Tine Poppe

Søren Fauth
Søren Fauth

Søren Fauth er digter, oversætter og litteraturforsker. I 2018 udkom den anmelderroste "Digt om Døden. En Bog om min Far", et langdigt om søsterens død, faderens sygdom og et opgør med vores effektivitetskultur.

Søren R. Fauth
Søren R. Fauth

Søren R. Fauth, født 1971, debuterede i 2013 med langdigtet "Universet er slidt" og har senest udgivet den anmelderroste digtsamling "Digt om døden" (2018). Har derudover oversat en række bøger fra tysk, senest Thomas Bernhards "Ja" (2019). Prærelease på BogForum af nyeste digtsamling "På Jupiter findes fortiden ikke" (Ekbátana).

Søs Fejerskov-Quist
Søs Fejerskov-Quist

Søs Fejerskov-Quist er indehaver af Fit2Ride og har udviklet RytterYoga-konceptet. Søs’ baggrund som lærer, rytter, forfatter, pilatesinstruktør og yogalærer har givet hende en masse erfaring, og der er ingen tvivl om, at hun ved, hvad hun snakker om. Søs er aktuel med ”RytterYoga – fra træningslokale til hesteryg”.

Anna Fenger Schefte
Anna Fenger Schefte

(f. 1982) redaktør, journalist tidligere forskningschef på Sustainia. Har været journalist i ti år og arbejdet på Mandag Morgen og Sustainia med klima og bæredygtighed som primære områder. Har skrevet flere publikationer og særudgivelser om området i samarbejde med bl.a. Realdania, UNGC og Københavns Kommune. I år er hun sammen med Anders Nolting Magelund aktuel med ”Klimaguiden”.

Mette Finderup
Mette Finderup

Mette Finderup er uddannet i litteraturhistorie fra Århus Universitet. Mette debuterede som forfatter i 2005 og står bag en række kendte og elskede børne- og ungdomsbøger bl.a. Lasse-Leif-bøgerne og senest serien A.S.P.E., hvoraf bind 1 blev uddelt gratis til børn i forbindelse med Verdensbogugen 2019. Seneste udgivelse hos Alvilda er fantasy-serien A.S.P.E.

Charlotte Fischer
Charlotte Fischer

Charlotte Fishcer, kendt fra Sjælevandrer-serien, debuterer i år hos Tellerup med "Smukke dreng", en ny realisme YA der følger 17 årige Nors tilsyneladende perfekte liv.

Lene Breuch Floris
Lene Breuch Floris

Lene Breusch Floris er er mag.art. i europæisk etnologi fra Københavns Universitet og master of Public Governance fra Copenhagen Business School. Hun er tidligere direktør for Historie & Kunst under Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning. Arbejder nu med rådgivning, bestyrelser og kulturhistoriske projekter.

Lars-Emil Foder
Lars-Emil Foder

Forfatter, sangskriver, musiker og forlagsaktivist. Har studeret filosofi på Københavns Universitet. Underviser i lyrik og sangskrivning på Den Rytmiske Højskole. Medarrangør af Lille Bogdag.

Anders Fomsgaard
Anders Fomsgaard

Anders Fomsgaard (f. 1956) er overlæge, dr.med., adjungeret professor i infektionsmedicin ved Syddansk Universitet og siden 1992 leder af Virus Forskning & Udviklings Laboratoriet på Statens Serum Institut. I år er han aktuel med bogen “Det er bare en virus/Vilde beretninger om virus og kampen mod dem”.

Michael Ford
Michael Ford

Da Michael Ford som 20-årig forelagde sin første politiske roman for den amerikanske dramatiker Marc Connelly, lød svaret: ”Kom tilbage, når du har levet et liv”. I dag er Michael 68 år og har masser af erfaring, også som forfatter. Han har gennem de sidste mange årtier skrevet dramatik og skønlitteratur. Michael er aktuel med romanen ”Holger Danske”.

Kristian Bang Foss
Kristian Bang Foss

Igennem sin nådesløse humor giver Kristian Bang Foss en skarp indsigt i de dehumaniserende hverdagshierarkier, som hersker på arbejdspladsen og i det danske velfærdssystem.

Nanna Foss
Nanna Foss

Nanna Foss debuterede i 2014 med den stort anlagte sci-fi-serie Spektrum om sammenflettede skæbner på tværs af tid. Hver bog i serien skifter hovedperson, så begivenhederne opleves fra flere vinkler. Bind fire "Kvadrantiderne" udkommer på BogForum.

Matt Fraction
Matt Fraction

Prisvindende amerikansk tegneserieforfatter, der blandt andet har sat sit præg på Marvel-figurer som Iron Man og Hawkeye – begge kendt fra filmene om ’The Avengers’. Fraction er aktuel med science fiction-serierne ’Sex Criminals’ og ’Ody-C’ hos Image Comics. Begge serier beskæftiger sig på en underholdende måde med kønspolitik og seksualitet.

Elvira Fragola
Elvira Fragola

Elvira Fragola er illustrator og forfatter til flere bøger for børn. Hun debuterede med serien om børnene fra Mumleby, der er inspireret af hendes egen barndom på Fyn. Siden har hun udgivet den illustrerede fagbog 'Fuglene i min have' og senest billedbøgerne 'Lille Pinds puttetid' og 'Lille Pinds juleønske'.

Niels Frank
Niels Frank

Niels Frank (f. 1963) er tidligere rektor for Forfatterskolen, er redaktør på tidsskriftet Den blå port og medlem af Statens Kunstfonds litterære tremandsudvalg. Som forfatter har han udgivet en række digtsamlinger, essaysamlinger om litteratur og kunst. I efteråret 2019 er han aktuel med romanen “Sidste vers”.

Peter Frankopan
Peter Frankopan

Født 1971. Er en af Englands førende historikere og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University. Forfatter til den internationalt anmelderroste "Silkevejene. En ny verdenshistorie" (da. 2017) og aktuel med den selvstændige opfølger "De nye Silkeveje. Mod en anden verdensorden" (da. 2019) om nutidens og fremtidens globale politik.

Mikkel Frey Damgaard
Mikkel Frey Damgaard

Mikkel Frey Damgaard (f. 1978) er uddannet journalist og har suppleret med studier i kunsthistorie ved Københavns Universitet. Han har lavet undersøgende journalistik i en årrække, været vært på nyhedsudsendelserne Deadline og DR2Dagen og har været nomineret til Cavlingprisen. Han er aktuel med bogen “Sørgekåben”.

Peter Friedrich
Peter Friedrich

Født og opvokset i Schweiz. Uddannet som bygningskonstruktør og arkitekt og arbejder ved Kim Utzon Arkitekter. Arbejder sideløbende som selvstændig med projekter inden for arkitektur, design og projektudvikling. Interesserer sig for surrealisme og satire i kunsten. Aktuel med "MOROSUM" om kunstnerparret Jean Moreaux og Else Raasum.

Lykke Friis
Lykke Friis

Lykke Friis (f. 1969) er udenrigskorrespondent i Berlin for Berlingske. Lykke Friis er tidligere klima-, energi- og ligestillingsminister og har i to perioder siddet som prorektor på Københavns Universitet. Hun er forfatter til en række bøger om europæisk politik med særligt fokus på Tyskland, senest Håbets Europa i 89 billeder (2019)

Thomas 'Thop' Friis Pedersen
Thomas 'Thop' Friis Pedersen

Thomas Friis Pedersen (Thop) er tegneserietegner og illustrator. Hans streg pryder børnebøgerne 'de små monstre', 'Leo og Laban', 'Krathulu' og de berygtede zombiekravlenisser. Thomas glæder sig til at give gode tips og råd samt en lille tegning til alle gyser-glade børn.

Simon Fruelund
Simon Fruelund

Simon Fruelund (f. 1966) er uddannet fra Københavns Universitet og Forfatterskolen og underviser nu på Forfatterlinjen på Vallekilde Højskole. Han debuterede i 1997 med novellesamlingen “Mælk” og hans bøger er oversat til bl.a. italiensk og engelsk. I år er han aktuel med bogen “Optegnelser fra verdens ende”.

Anita Furu
Anita Furu

Anita Furu debuterede i 2017 på Forlaget Gladiator med romanen Mit halve liv, som modtog Bogforums Debutantpris i 2018. Hun er nu aktuel med den selvstændige opfølger Jeg er en, der kan sige sådan! Mød Anita Furu på Danmarks Bibliotekers stand i samtale med Karen-Margrethe Revsbæk søndag kl. 15.

Dorte Futtrup
Dorte Futtrup

Uddannet bibliotekar. Har arbejdet på Færøerne og i Grønland. Mundtlig fortæller siden 1990. Fortællekunst som profession siden 2001. Debut som forfatter 2005. Forfatter til mange artikler om mundtlig fortælling, narrative processer og fortælling som et organisatorisk redskab. Futtrup har modtaget stipendier og legater, bl.a. fra Statens Kunstråd.

Jakob Fälling
Jakob Fälling

Jakob Fälling (f. 1972) er journalist og forfatter til en række bøger i forskellige genrer. Han underviser i fortællende journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I år er han sammen med Jan Grarup aktuel med bogen “Hvor jernkorsene gror”.

Thomas G. Svaneborg
Thomas G. Svaneborg

(f. 1966) undersøgende journalist på Dagbladet Børsen. Tidligere journalist og korrespondent på bl.a. Jyllands-Posten og DR Nyheder. Forfatter til bl.a. ”Kammerherrens nye klæder. Fritz Schur. Manden og myterne” med Hanne Sindbæk og Niels Sandøe (2012), ”Andre folks penge” med Niels Sandøe (2013). Aktuel med ”Det store skatterøveri” med Niels Fastrup.

Dennis Gade Kofod
Dennis Gade Kofod

Dennis Gade Kofod (f. 1976 i Randers) er uddannet på forfatterskolen og debuterede med romanen Anskudte dyr (2005). Siden er bl.a. udkommet Brøndtjætten (2006), Nexø Trawl (2007), Superhelte i det hele taget (2009) Nancy (2015) og senest Folkemøg (2018). På Bogforum er han aktuel med ”Det levende land” (2019).

Anders Gadegaard
Anders Gadegaard

Anders Gadegaard (f. 1952) er domprovst i Vor Frue Kirke i København. Som præst insisterer han på, at det er en kristen forpligtelse at hjælpe de mest udsatte grupper i samfundet. Han har gennem årene udtalt sig markant om bl.a. dansk flygtningepolitik og støtter den kontroversielle organisation ’flygtninge under jorden’, der hjælper asylansøgere.

Hans Gammeltoft-Hansen
Hans Gammeltoft-Hansen

Hans Gammeltoft-Hansen, fhv. ombudsmand, professor emeritus.

David Garmark
David Garmark

‘Rød Tåge’ er første bind i serien om efterforskerne Max Munk og Merian Takano. David Garmark tager sine hovedpersoner og læserne med til Hvidø for at efterforske et mystisk dødsfald. På øen går et gammelt sagn om, at Ellepigen hvert 100 år kommer for at slå ihjel. Foto: Les Kaner

Dina Gellert
Dina Gellert

Født i 1961. Hun har tegnet et væld af børnebøger, og ofte bliver hendes stil fremhævet som glad, naiv og humoristisk i den allerbedste betydning. Børnene får ved at kigge på de sjove og meget konkrete tegninger endnu mere fornøjelse af teksten og/eller sangene i bøgerne. Dina er aktuel med den nye bog ”Den dag Leopold blev misundelig” fra Forlaget Bolden.

Dina Gellert
Dina Gellert

Født i 1961. Hun har tegnet et væld af børnebøger, og ofte bliver hendes stil fremhævet som glad, naiv og humoristisk i den allerbedste betydning. Børnene får ved at kigge på de sjove og meget konkrete tegninger endnu mere fornøjelse af teksten og/eller sangene i bøgerne. Dina er aktuel med den nye bog ”Den dag Leopold blev misundelig”.

Vittorio Giardino
Vittorio Giardino

Italienske veteran og mestertegner herhjemme især kendt for sine spionthrillers med Max Fridmans oplevelser i mellemkrigstidens Europa. Desuden dramaet om Jonas Fink henlagt til Prag i årene under den kolde krig. Giardino er aktuel med en samleudgave af de to Max Fridman-episoder ”Ungarsk rapsodi” og ”Porten til Orienten”.

Sarah Giersing
Sarah Giersing

Sarah Giersing er cand. mag. i historie og arbejder ved Det Kgl. Bibliotek, hvor hun er ansvarlig for bibliotekets fotohistoriske samling og arrangerer fotoudstillinger på Den Sorte Diamant. Hun har senest kurateret udstillingen "Cirkelbryder", der viser ti års samarbejde mellem billedkunstneren Sophia Kalkau og forfatteren Ursula Andkjær Olsen.

Rufus Gifford
Rufus Gifford

Rufus Gifford (1974) er afgået amerikansk ambassadør. Han er sammen med Marcus Rubin aktuel med bogen “Rufus Gifford i Trumps Amerika”.

Katrine Gisiger
Katrine Gisiger

Katrine er uddannet prof.bach. i ernæring og sundhed og laver foredrag, podcast og kognitiv kostvejledning - alt sammen med formålet at hjælpe andre til mindre overspisning. Derudover er hun forfatter til den nye bog ''Det er bare at tage sig sammen'' - En afsløring af overspisningens labyrint.

Elisabeth Gjerluff
Elisabeth Gjerluff

Elisabeth Gjerluff (f. 1957) er oprindelig uddannet i DR som producerassistent, har tidl. udgivet flere børnebøger og en enkelt roman. Er mest kendt som udøvende musiker/sanger. Har skrevet sangtekster til bl.a. Søs Fenger, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. I år er hun aktuel med biografien “Store børn”.

Elisabeth Gjerluff Nielsen
Elisabeth Gjerluff Nielsen

Født 1957. Uddannet i Danmarks Radio fra 1978 til 1980. Debuterede som komponist, sanger og frontfigur i gruppen "Voxpop" og har siden haft en stor solokarriere. Har udgivet flere bøger, senest "Store børn. Erindring om en familie" (2019). I "Brev til mine børnebørn" fylder hun en rygsæk med værdier og historier til sit barnebarn.

Mickey Gjerris
Mickey Gjerris

Mickey Gjerris (f. 1969) er teolog og ph.d. i bioetik, tidligere medlem af Det Etiske Råd. Han har i 20 år forsket, holdt foredrag og udgivet bøger om menneskets forhold til dyr, teknologi, klima, liv og død og meningen med det hele - i et etisk, filosofisk og teologisk perspektiv. Aktuel med den personlige bog "Upraktisk håndbog i lysegrønt håb".

Eirik Gjerstad
Eirik Gjerstad

Eirik Gjerstad (f. 1988), cand. mag. i filosofi med sidefag i dansk fra Københavns Universitet. Han er født og opvokset i Danmark, men med norske aner. Eirik Gjerstad debuterer til efteråret med romanen "De søvnløses sol" på Forlaget Brændpunkt og er indstillet til Bogforums debutantpris 2019.

Lone Gjørtsvang
Lone Gjørtsvang

Balance er en kernesag for journalist og redaktør Lone Gjørtsvang. Det handler om at bruge de ressourcer, man har, og derigennem skabe balance og velvære. I hendes nye bog, skrevet i samarbejde med psykoterapeut Gitte Høj, tages der fat på overgangsalderen, dens udfordringer, og hvordan man optimerer livet på trods af hedeture og sårbarhed.

Abelone Glahn
Abelone Glahn

Abelone Glahn (f.1955) skriver praktiske fagbøger til seniorer om downsizing af boligen hen mod den tredje alder, samt bøger om at starte og drive sin egen lille virksomhed som 60+er. Nemme og handlingsanvisende bøger. Mød Abelone på NewPub-standen B3-001 lørdag 10-18 og på NewPub-scenen fredag kl. 17. www.downsizingforseniorer.dk og www.dit3arbejdsliv.dk

Sara Maria Glanowski
Sara Maria Glanowski

Sara Maria Glanowski (f.1980) er uddannet journalist og har en mastergrad i amerikansk politik og journalistik fra Columbia University. Hun er bosat i New York og dækker USA for både danske og amerikanske medier. I efteråret 2019 er hun aktuel med “Skyggebokser”, en fortælling om Amerika, der slås mod sin egen skygge.

Henrik Goldschmidt
Henrik Goldschmidt

Født 1959. Er oboist, ansat i Det Kongelige Kapel og initiativtager til Middle East Peace Orchestra samt Goldschmidts Musikakademi. Han har fortalt sin historie i bogen "Manden, der ville reparere verden med musik" (2019) til Daniel Øhrstrøm, som er forfatter og journalist ved Kristeligt Dagblad.

Sørine Gotfredsen
Sørine Gotfredsen

Født 1967. Præst, journalist og forfatter. Skribent ved Kristeligt Dagblad og en hyppig samfundsdebattør, for eksempel i "Søndagsfrokosten" på P1. Har udgivet en række bøger om samfundsaktuelle emner, bl.a. "Fri os fra det onde" (2017). Hendes seneste bog er "Tolv tiltaler" (2018), hvori hun bl.a. diskuterer klima og den moderne samtalekultur.

Therese Maria Gram
Therese Maria Gram

Therese Maria Gram er kunstproducent og Christian Lemmerz’ samarbejdspartner gennem mange år. Som billedredaktør på udgivelsen Disegno har hun gravet dybt i arkiverne og har som en ud af meget få mennesker haft fri adgang til kunstnerens skitsebøger.

Jan Grarup
Jan Grarup

Jan Grarup (f. 1968) er en af verdens dygtigste pressefotografer og har vundet et hav af nationale og internationale priser. I år er han sammen med Jakob Fälling aktuel med bogen “Hvor jernkorsene gror”.

Keld Berger Graugart
Keld Berger Graugart

Født d. 15. oktober 1951. Har gennem de sidste 17 år udgivet 11 historiske romaner og slægtsbøger. Han kan med sin seneste bog "Danske Konger i Krig og Fred" mødes på Newpub-standen B3-001 om fredagen. www.fogra.dk

Kim Gravenhorst
Kim Gravenhorst

Kim er uddannet kok og tjener og har haft virke i en række kvalitetsrestauranter. Han har siden 1990 været indehaver af restaurant Beghuset i Dragør. Han har i 20 år udviklet opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media, og har udgivet ”Havtorn – Nordens citron”, ”Havtorn – Desserter, kager og søde sager” og ”Havtorn 3” fra Muusmann Forlag.

Gravers Graversen
Gravers Graversen

Graversen er en stille fortæller, som laver stor komik med små virkemidler. Han fortæller med humor om de tilbagevendende temaer i alt, hvad han gør og oplever. I angsten for at flyve, problemerne med at finde ud af, hvem der er det stærke og det svage køn, og evnen til altid at bringe sig selv i det uheldige midtpunkt, når han helst vil stå i periferien.

Michael Graversen
Michael Graversen

Michael Graversen er uddannet dokumentarfilminstruktør. Har siden 2012 beskæftiget sig med historier om uledsagede flygtningebørn bl.a. i de internationalt anerkendte film "Ingenmandsland" og "Drømmen om Danmark". Sammen med Mads Nygaard er han aktuel med "De uledsagedes bog" - ti beretninger om børn og unges flugt alene til Danmark.

Palle Grevy
Palle Grevy

Dansk biolog og forfatter. Har fornylig udgivet selvbiografien "En ganske almindelig dreng".

David Grossman
David Grossman

David Grossman (f. 1954) er en af Israels betydeligste forfattere, oversat til 45 sprog. Hans seneste roman, "Da Nina vidste", solgte 30.000 eksemplarer på tre uger, da den udkom i Israel. På dansk er udgivet "Kvinde på flugt fra meddelelse", "At falde ud af tiden" og "En hest kommer ind på en bar", for hvilken han modtog The Man Booker International Prize.

David Grossman
David Grossman

Født 1954. Israelsk verdensberømt forfatter. Har blandt andet skrevet romanerne ”Intimitetens grammatik”, ”Kvinde på flugt fra meddelelse” og ”En hest kommer ind på en bar”. Har modtaget Har modtaget en lang række priser i ind- og udland for sit forfatterskab og er en af stemmerne i den nye bog "Mellem frygt og håb".

Casper Grundtvig
Casper Grundtvig

Casper Grundtvigs hæsblæsende og humoristiske fortælling om ‘Dr. Fusk og Tidsvaskemaskinen’ fortsætter den vilde historie om Rune, der må kæmpe mod verdens ondskab i form af den mystiske Dr. Fusk og Runes egen papfar, kung fu-Bjarne. Kender man ikke Rune og hans venner, kan man læse ‘Dr. Fusk’ først, hvis man tør.

Dorte og Louis Grynderup
Dorte og Louis Grynderup

Dorte Grynderup, fast klummeskribent på JP Indblik, og Louis Grynderup, multimediedesigner, har som mor og søn sammen skrevet og illustreret børnebogen “Waldur - drengen med det store hoved” om at være anderledes og om livets store spørgsmål. Mød dem på Skriveforlagets stand fredag den 15. og lørdag den 16. fra 14-18.

Georg Græsholt
Georg Græsholt

Georg Græsholt er præst og forfatter. Georg har skrevet børnebogen ”En kiste for meget”, som er tredje bog i serien. Du kan møde Georg på Skriveforlagets stand lørdag den 16. fra klokken 10-14.

Maria Grønbech
Maria Grønbech

Maria Grønbech er en af Danmarks måske yngste kogebogsforfattere. Maria, stud.med., har levet vegansk det meste af sit liv og har eksperimenteret med veganske retter, siden hun var 12 år. Maria har debut med kogebogen ”Veganske hverdagsretter”, der giver dig alle de klassiske, danske retter i en vegansk og sundere udgave.

Jens Christian Grøndahl
Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl (f. 1959) har en bachelor i filosofi fra 1979 og blev i 1983 uddannet filminstruktør ved Statens Filmskole. Han romandebuterede i 1985 med 'Kvinden i midten'. I år er han aktuel med bogen “Inde fra stormen”.

Maria Grønlykke
Maria Grønlykke

Maria Grønlykke (f. 1957) er cand.jur. Efter i en årrække at have arbejdet som embedsmand på Slotsholmen, debuterede hun i 2003 med ”Fisketyven. Historier hjemmefra”, som hun modtog BogForums debutantpris for. I år er hun aktuel ”Godt for sandheden at ikke alle lever af at sælge flæsk” - en biografi om Ellen Hørup.

Jørgen Grønnegård Christensen
Jørgen Grønnegård Christensen

Jørgen Grønnegård Christensen er professor emeritus i offentlig forvaltning ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han har skrevet adskillige bøger om forvaltning og politik og bidraget med artikler i internationale tidsskrifter siden 1970’erne. Han har været medlem af mange udvalg og kommissioner.

Einar Már Gudmundsson
Einar Már Gudmundsson

Islandsk forfatter og digter. Har skrevet en lang række romaner, noveller, essays og digtsamlinger.

Einar Mar Guðmundsson
Einar Mar Guðmundsson

Einar Már Guðmundsson (f. 1954) er en af Islands største nulevende forfattere og meget populær i Danmark. Han debuterede i 1981 og havde sit folkelige gennembrud med "Universets Engle" (1993), som vandt Nordisk Råds litteraturpris. I 2012 blev han hædret med “den lille Nobel-pris”

Ane Gudrun
Ane Gudrun

Ane Gudrun er uddannet tekstforfatter og lærer og har en stor kærlighed til den gode historie. Hun brænder for at formidle til børn og for børnelitteratur, som taler rent ind i børn, som de kloge væsener de er. Ane Gudrun er blandt andet aktuel med "Elna-bøgerne", "Pigefest...for Søren!", "Lille Panda er et bæst" og "Drømmeland".

Jan Guillou
Jan Guillou

Jan Guillou (født 1944) påbegyndte i 2011 romanserien ”Det Store Århundrede”, som skildrer familien Lauritzen i flere generationer. I dette efterår er han aktuel med ”Den anden dødssynd”, niende bind i serien, som foregår i 1980’erne. Jan Guillou kan på årets messe fejre 20-års jubilæum på Bogforum.

Katrine Marie Guldager
Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager (f. 1966) er forfatter til en række romaner, novellesamlinger, digtsamlinger og børnebøger. Hun er især kendt for Køge-krøniken (2010-2016) og for den anmelderroste roman ”En uskyldig familie” (2017). I år er hun aktuel med romanen ”Et rigtigt liv”.

Katrine Marie Guldager
Katrine Marie Guldager

(f. 1966) forfatter med et bredt forfatterskab, der både rummer romaner, krøniker, noveller og børnebøger. I 2017 udgav hun den anmelderroste roman ”En uskyldig familie”, der er hendes første roman efter afslutningen af seksbinds-værket: Køge-Krøniken. I år er hun sammen med Svend Brinkmann aktuel med ”Livsopgaver",

Geir Gulliksen
Geir Gulliksen

(f. 1963) norsk forfatter og forlægger. Debuterede i 1986 og har skrevet digte, essays og flere romaner. ”Historie om et ægteskab” (2015) blev hans internationale gennembrud og nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. Hans romaner har vakt debat om kønsroller, ægteskab, kærlighed og begær og om den såkaldte autofiktion. I år er han aktuel med ”Se på os nu”

Nils Gunder Hansen
Nils Gunder Hansen

Nils Gunder Hansen (f. 1956) er professor i tekst- og kulturanalyse ved Syddansk Universitet. Han interesserer sig især for tværfaglige forbindelseslinjer mellem litteratur, etik, idéhistorie, sociologi og teologi. Han er aktuel med bogen “Tanker af en anden verden” om Jørgen K. Bukdahls liv, værk og aktualitet.

Ida Gundersen
Ida Gundersen

Ida Gundersen (1988) er uddannet journalist og debuterer som forfatter med Kødbyen. Siden 2018 har hun været tilknyttet BOOK LAB som redaktør og arbejder sideløbende som freelancejournalist og underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Idas spidskompetence er at gøre kringlede og tunge emner underholdende og letfordøjelige.

D. A. Hagelund
D. A. Hagelund

D.A. Hagelund (f. 1995) - bedre kendt som Ditte Johansen, har skrevet hele livet og blev af hele Danmark kendt som dværgen med ordet i sin magt gennem DR2. Hun debuterede tidligere på året med digtsamlingen 'Dukkehospital'. Mød hende på stand E-001 hvor hun læser op og bogsignerer.

Freddy Hagen
Freddy Hagen

Freddy Hagen er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet med en bachelor i Filosofi. Kommer fra et arbejderhjem, har været i lære som tømrer og kok og arbejder i dag som fiskehandler. Derudover er han én af få i Danmark med et indgående kendskab til den franske forfatter Joris-Karl Huysmans' forfatterskab.

Louise Haiberg
Louise Haiberg

Louise Haiberg debuterede i 2013 med Dæmondræberen-serien om englen Dominic og har siden da fordybet sig i dark fantasy-genren, med "Dinea" og den dystopiske trilogi "Død verden".

P-B Halberg
P-B Halberg

P-B Halberg har arbejdet som journalist og kommunikatør for internationale organisationer i Afrika, Caribien og Nær- og Fjern Østen. Han har en MA i internationale relationer, er pt bosat I Libyen ansat af EU, efter fem år i Mellemøsten hvor han har arbejdede med Syriens flygtninge. Han er aktuel med novellesamling Man-at-war-Bay på Silkefyret.

Finn Halfdan
Finn Halfdan

Debuterede med et brag med den prisvindende krimi 'Et nødvendigt offer', der blev fulgt op af 'De uskyldige døde'. Han er tidligere kriminalreporter på DR og TV3 og arbejder i dag på TV AVISEN. Han er født og opvokset i Aarhus og bor i Roskilde. Aktuel med krimien 'Oraklet'.

Andreas Halskov
Andreas Halskov

Andreas Halskov er cand.mag. i Filmvidenskab og Engelsk, underviser i Film- og tv-historie ved Aarhus Universitet og er redaktør for filmtidsskriftet 16:9. Han har skrevet en række bøger om film og tv-serier på dansk og engelsk – senest bogen ”Remakes, sequels og serialisering”, der ser nærmere på genbrugskultur i film og tv-serier.

Tobias Hamann
Tobias Hamann

Tobias Hamann (f.1988) er dansk tv-vært og autodidakt konditor og chokolatier. Han blev et kendt ansigt, da han i 2014 blev vinder af DR’s program Den Store Bagedyst. Nu har han lagt bageriet lidt på hylden og er i dette efterår aktuel med bogen “Arven fra min morfar”, der var den landskendte hypnotisør Ali Hamann.

Bo Hamburger
Bo Hamburger

Tidligere professionel cykelrytter og etapevinder i Tour de France. Vandt bl.a. VM-sølv i landevejsløb i 1997. Aktuel med bogen 'Hamburger - uden filter'.

Lotte Hammer
Lotte Hammer

Lotte Hammer (f. 1955) debuterede som forfatter i 2010, hvor hun sammen med sin bror, Søren Hammer, udgav den anmelderroste kriminalroman ”Svindehunde” om Konrad Simonsen og hans team fra Drabsafdelingen i København. I år er søskendeparret aktuelle med krimien "Soldier Blue", som er tiende bog i serien.

Søren Hammer
Søren Hammer

Søren Hammer (f. 1952) debuterede som forfatter i 2010, hvor han sammen med sin søster, Lotte Hammer, udgav den anmelderroste kriminalroman ”Svindehunde” om Konrad Simonsen og hans team fra Drabsafdelingen i København. I år er søskendeparret aktuelle med krimien "Soldier Blue", som er tiende bog i serien.

Anne Sofie Hammer
Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer (f.1972) er cand.mag. i dansk og pædagogik. Hun debuterede i 2009 med 'Villads fra Valby'. Siden er der udkommet en række bøger om Villads, der også har lagt grund til både spillefilm og teater, og senest har hun haft stor succes med serien om 'Mageløse Magda'. På Bogforum er hun aktuel med 'Villads fra Valby har Fødselsdag' (2019).

Anne Mette Hancock
Anne Mette Hancock

Anne-Mette Hancock (født 1979) stammer fra Gråsten og har boet i bl.a. Frankrig og USA. Hun er uddannet journalist fra Roskilde universitet. I dag bor hun i København med sin mand og to børn. Fik det Danske Kriminalakademis Debutantdiplom for "Ligblomsten"

Sophia Handler
Sophia Handler

Sophia Handler (f. 1993) debuterede med digtsamlingen FEBERFRIHED i 2017 og har haft tekster i Hvedekorn og andre tidsskrifter og antologier. Derudover er hun musikanmelder for Information. I 2019 udkom hendes debutroman FE, som hun også er aktuel med på Bogforum.

Nanna Hyldgaard Hansen
Nanna Hyldgaard Hansen

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med bæredygtighed og økologi gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Nanna er aktuel med bogen 'Lev for det halve'.

Ditte Hansen
Ditte Hansen

Ditte Hansen (f. 1970) er skuespiller, manuskriptforfatter og sammen med Louise Mieritz hjernen bag tv-serien “Ditte og Louise”, som de selv spiller hovedrollerne i. I år er de sammen aktuelle med bogen “Gode kasser”.

Liv Martine Hansen
Liv Martine Hansen

Liv Martine Hansen er Bagedyst-vinder og forfatter til flere bestsellere sammen med kollegaen Simone Thorup Eriksen. Aktuel med 'Byg din egen Flødebolle' og 'Vores Bryllup – en Scrapbog til Minderne'.

Marianne Iben Hansen
Marianne Iben Hansen

Rim, rytme, poesi og humor er karakteristisk for forfatter Marianne Iben Hansens ordbegejstrede og eksperimenterende bøger. Hun er kendt for bl.a. "Axel elsker biler" og har i 2019 udgivet endnu en rimet billedbog "Guds ABC" - en smuk, humoristisk og personlig fortolkning af Bibelens første kapitler. www.marianneibenhansen.dk

Frederik Hansen
Frederik Hansen

Frederik Hansen er forfatter og udvikler af børneapps, spil og tv med mere i sit produktionsselskab OK Monkey.

Morten Thor Hansen
Morten Thor Hansen

Født 1971 i Kerteminde. Bor i Ullerslev med sin kone og 3 børn. Morten er it-uddannet og debuterede i 2015 med spændingsromanen ”Bernsteins Hemmelighed”. I 2017 udkom ”Colombia” som Fyens Stiftstidende roste og gav 5 flotte stjerner. Han præsenterer på Bogforum sin nye roman ”Hadets Onde Cirkel”. Mød Morten alle 3 dage på NewPub-standen B3-001.

Marie-Louise Hansen
Marie-Louise Hansen

Marie-Louise Hansen debuterede i 2019 med romanen "Olgas bog", der vandt Munch-Christensens debutantpris i september, og i samme ombæring fik følgende ord med på jurymedlem Lars Bukdahl: "Dette er ægte originalt! ... generøst bevidsthedsudvidende."

Kjeld Hansen
Kjeld Hansen

Kjeld Hansen (f. 1947) er miljøjournalist og samfundsdebattør. Han er populær foredragsholder og debattør og driver det økologiske deltidslandbrug Druebjerggård på Stevns. Han har senest udgivet Det store svigt (Gads forlag 2017) og er d. 11 november aktuel med bogen Farvel til dansk landbrug, omhandlende de sidste 20 års nedtur for dansk natur og miljø.

Bergtóra Hanusardóttir
Bergtóra Hanusardóttir

Færøsk forfatter. Aktuel med romanen "Rødt bruser havet".

Nina Harboe
Nina Harboe

Nina Harboe er uddannet socialrådgiver og havde mange års erfaring fra det socialfaglige område, da hun begyndte at skrive bøger og vejlede pårørende til demensramte. I foråret 2019 udkom "I morgen er en ny dag" - en brugsbog til pårørende. Mød hende på BoD-stand B3-006 lørdag kl. 14.

Jesper Harborg
Jesper Harborg

Journalist og forfatter til en række bøger om primært fodbold.

Ulrik Hasemann
Ulrik Hasemann

Ulrik Hasemann (1987) samarbejder med Mathias Svold om at fortælle de historier, som kræver tid og grundighed. Deres arbejde undersøger, hvordan klima, mennesker og kultur påvirker naturen. De har begge modtaget nationale og internationale priser, og billederne fra KYSTLAND er fremhævet som Årets Reportage 2018

Steen Hassing
Steen Hassing

Steen Hassing er pensioneret gymnasielærer og cand.mag i historie og litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Forfatter til bogen "Mod solen".

Kirsten Blinkenberg Hastrup
Kirsten Blinkenberg Hastrup

Professor i antropologi ved Københavns Universitet.

Jan Hatt-Olsen
Jan Hatt-Olsen

Jan Hatt-Olsen (f. 1959) er særligt kendt for værket "Værløse Bymidte den 3.-12. sept. 2004 - Lyrik-installation / Bog / Digtsamling" der har opnået stor international anerkendelse. Bogen om/bag værket er netop genudkommet på Det Poetiske Bureaus Forlag hvor Hatt-Olsen tidligere også har udgivet digtsamlingen "Silkeprocessen" (2015).

Kristiane Hauer
Kristiane Hauer

Kristiane Hauer bragede gennem lydmuren med sin autofiktive roman KATTEFUGL. I romanen efterlader en flugtbilist en ung mand med hovedet i asfalten. En smuk roman om sorg.

Hans Hauge
Hans Hauge

Hans Hauge (f. 1947). Dr.phil. Var indtil 2017 lektor ved Aarhus Universitet i engelsk og nordisk. Kommentator ved Berlingske. Seneste udgivelser: 'Fiktionsfri fiktion' (2012), 'Løgstrup, Heidegger og nazismen' (2016) og 'Ensomhedsparathed - Eksistentialismens aktualitet' (2019).

Hans Hauge
Hans Hauge

Hans Hauge kalder sin position Senil Ulydighed, han er lektor em. dr.phil. og aktuel med "Hytten og hæfterne – historien om Heidegger og hans Schwarze Hefte" (U Press, 2019)

Estrid Haulrich
Estrid Haulrich

Estrid har tidligere arbejdet som gymnasielærer og med international udvikling. Arrangementsgruppen og Fællesspisningerne i KBHFF Østerbro opstod på hendes initiativ for at fremme klimavenlig adfærd, og hun har siden været tovholder på middagene. Hun er nu aktuel med bogen ”Fra Jord Til Bord I Fællesskab” fra Muusmann Forlag.

Susie Haxthausen
Susie Haxthausen

Susie Haxthausen er en moderne, mundtlig forfatter, som har været fuldtidsfortæller siden 2002. Medlem af den dansk-svenske gruppe Beretterakademiet, som først og fremmest er et værksted til udvikling af den moderne, mundtlige fortællekunst. S.H. har skrevet romaner, fagbøger og en enkelt børnebog. Seneste udgivelse: ”Vi var engang på Lodsoldermandsgården".

Anders Heide Mortensen
Anders Heide Mortensen

Anders Heide har siden 2015 skrevet mere end 300 klummer for Jyllands-Posten og Finans. Derudover driver han også sin egen kommunikationsvirksomhed og har tidligere været pressechef i Finans- og Erhvervsministeriet. Anders er aktuel med ”Tværtimod”, hvor han har udvalgt 30 af sine bedste klummer.

Eva Helbæk Tram
Eva Helbæk Tram

Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Hun er nu aktuel med med sin første udgivelse ”Bogen om Bålmad” fra Muusmann Forlag.

Anna-Marie Helfer
Anna-Marie Helfer

Anna-Marie Helfer, uddannet folkeskolelærer, fortæller, foredragsholder og forfatter til bl.a. 63 børnebøger. I 2004 fik hun undervisningsministeriets pris, Skriverprisen. Udkommet på Brændpunkt med børnebogen "Hva så Spasser", som er opkøbt af CFU, center for undervisningsmidler. Hun er i år indstillet til Skriverprisen 2019.

Merete Pryds Helle
Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle (f. 1965) debuterede i 1990 med novellesamlingen Imod en anden ro. Hendes gennembrud kom i 2000 med romanen Fiske i livets flod. Hun har desuden udgivet en lang række af titler, som spreder sig over mange forskellige genrer. Merete Pryds Helle vandt ”De Gyldne Laurbær” 2016 for romanen ”Folkets skønhed”

Maria Helleberg
Maria Helleberg

Maria Hellebergs (f.1956) forfatterskab er et af de mest imponerende og læste i Danmark. I mere end tredive år har hun skrevet om vores fælles historie, men med 'Kvinderne Fra Thy' (2016) begyndte hun at skrive om sin egen slægt. På Bogforum er hun aktuel med 'Søstrene Fra Thy' (2019) som er en fortsættelse af hendes egen slægthistorie.

Ann-Christine Hellerup Brandt
Ann-Christine Hellerup Brandt

(f. 1978) en af Danmarks mest succesrige bloggere. Både hun og hendes mand arbejder på fuld tid med bloggen Valdemarsro – startet i 2007. Hun har siden haft en forkærlighed for at udvikle og dele lækre opskrifter, tilberedt af enkle råvarer og med den gode smag i fokus. Forfatter til ”Valdemarsro – aftensmad”, som hun også selv har taget de smukke fotos til.

Anders Hemmingsen
Anders Hemmingsen

Anders Søby Hemmingsen er journalist og har 853.000 følgere på Instagram. Udkom i 2017 med 'Den store Tinderbog - 200 gale eller geniale scoringsforsøg på Tinder' og i 2018 med 'Anders Hemmingsens Billedbog - 313 sjove billeder gennem tiden'. Aktuel med bogen '117 ting fra hverdagen du helt sikkert også hader'.

Susan Hemmingsen
Susan Hemmingsen

Susan Hemmingsen er ernæringsrådgiver og kostvejleder. Susan har skrevet kogebogen ”Kødfrie hverdage”. Du kan møde Susan på Skriveforlagets stand lørdag den 16. fra klokken 14-18 og søndag den 17. fra klokken 10-14.

Vincent F. Hendricks
Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks (f.1970), dr.phil, ph.d., er professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted. I år er han aktuel med bogen “Os og dem. Identitetspolitiske akser, ideer og afsporede debatter” skrevet sammen med Silas L. Marker.

Peter Henningsen
Peter Henningsen

Peter Henningsen (f. 1964), dr. phil & ph.d., er uddannet historiker og etnolog. Peter Henningsen arbejder i dag som museumschef på Nationalmuseet, hvor han bl.a. har ansvar for Frilandsmuseet Det Gamle Danmark i Lyngby og Nationalmuseets gamle træskibe i Holbæk. Henningsen er aktuel med bogen 'Dengang vi var bønder', som udkommer d. 11. oktober.

Daniel Henschen
Daniel Henschen

Daniel Henschen (f. 1980) har en ph.d. i historie fra Syddansk Universitet. Han har i en del år forsket i dansk missionsbevægelses historie og dens påvirkning både i Danmark og internationalt, bl.a. i en lang række artikler og som underviser og foredragsholder. Sammen med Sven Halse udkommer han med en bog om ernæringspioneren Mikkel Hindhede til foråret.

Arne Herløv Petersen
Arne Herløv Petersen

Arne Herløv Petersen (f. 1943) er romanforfatter, lyriker, oversætter, historiker og journalist med mere end 600 egne og oversatte udgivelser bag sig i en lang og aktiv karriere. Han har de seneste seks år udgivet næsten en snes bøger på Det Poetiske Bureaus Forlag, og netop nu er han aktuel med collageromanen "Hvede" om Morten Nielsen og besættelsestiden.

Thomas Herman
Thomas Herman

(f. 1975) prisbelønnet kok – står bl.a. bag gourmetrestauranten Herman i det gamle Nimb i Tivoli. Populær tv-vært bl.a. som overdommer i tv-programmet ”Masterchef” og i ”Puk og Herman”. Kogebogsforfatter til bl.a. ”Nimb Herman” (2009), ”Hermans aftensmad” (2013) og ”Gæstebud” (2016) og er nu aktuel med ”Feast”.

Henriette Hesselholdt
Henriette Hesselholdt

Henriette Hesselholdt debuterer i år med første bind i fantasyserien Gudernes krig, nemlig "Gudindens avatar"

Christina Hesselholdt
Christina Hesselholdt

Christina Hesselholdt (f. 1962) debuterede i 1991 med romanen KØKKENET, GRAVKAMMERET & LANDSKABET. Christina Hesselholdt har modtaget flere priser for sine bøger, bl.a. Jytte Borberg-prisen (2007), Kritikerprisen (2010) og DR Romanprisen (2017) og senest Det Danske Akademis Store Pris (2018). Hun aktuel med romanen VIRGINIA IS FOR LOVERS (2019).

Christina Hesselholdt
Christina Hesselholdt

Skønlitterær forfatter. cand.phil. i litteraturvidenskab. Uddannet på Forfatterskolen, hvor hun også har været lærer. Modtog i 2018 Det Danske Akademis Store Pris.

Heine Hestoy
Heine Hestoy

Heine Hestoy, f. 1950, er skipper og forfatter. Han har tidligere på dansk udgivet ungdomsromanen "På krogen", Dansklærerforeningen 2014. Udkommer på Forlaget Brændpunkt med ungdomsromanen "Marmorægget" 4. november 2019.

Steen Hildebrandt
Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt, ph.d., er professor emeritus i organisation og ledelse, Aarhus Universitet, adjungeret professor ved CBS, Handelshøjskolen i København og Aalborg Universitet. Steen er medlem af en række tænketanke og bestyrelser for erhvervsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Kjeld Hillingsø
Kjeld Hillingsø

Kjeld Georg Hillingsø, generalløjtnant, (født 1935).Var i Søværnet 1954-56, derefter i Hæren og senere i værnsfælles stillinger indtil pensioneringen i 1995

Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø (f. 1967) er en af Danmarks allerstørste skuespillerinder og datter af pensioneret generalløjtnant Kjeld Hillingsø (f. 1935).

Anne Hjernøe
Anne Hjernøe

(f. 1969) Journalist og autodidakt kok. Kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og en lang række udsendelser sammen med Anders Agger, hvor de har besøgt skønne steder i ind- og udland. Forfatter til diverse kogebøger, bl.a. ”Annes syltebog”, ”AnneMad”, ”Annes spisekammer” og ”Sunde salater”. I år aktuel med ”Stærk, let og mæt”.

Vigdis Hjorth
Vigdis Hjorth

Vigdis Hjorth (f. i 1959) er vokset op i Oslo og har boet i bl.a. København. Hun er cand.mag. i litteraturvidenskab, statskundskab og idehistorie. Hun har vundet flere priser for sit forfatterskab, bl.a. for sin roman 'Arv og Miljø' (2016) der også blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. Hun er aktuel med bogen 'Henrik' der indgår i Ibsen Nor-projektet.

Vigdis Hjorth
Vigdis Hjorth

Vigdis Hjorth er en af Norges mest læste forfattere. Hun debuterede i 1983 og har skrevet en lang række bøger til både voksne og unge samt vundet et hav af priser for sit forfatterskab. Med romanen Arv og miljø, om en families fortielser, misbrug og kampe, fik hun et internationalt gennembrud og masser af danske læsere. FOTO: © Agnete Brun

Heino Hjorth Lind Hansen
Heino Hjorth Lind Hansen

Har de sidste 11 år optrådt som komiker og er tidligere radiovært på The Voice. Har netop udgivet "9 måneders ubetinget" om farens oplevelse af en graviditet.

Michael Holbek
Michael Holbek

(f. 1961) Uddannet journalist. Har bl.a. skrevet ”Hele Sandheden” med Stig Elling (2007) og ”Duet for livet” med Keld og Hilda Heick (2009). Desuden ”Linse – Jeg gør, hvad jeg vil” (2014), ”Slap dog af” (2015) og ”Mopper & mig” (2017) skrevet i samarbejde med Linse. I år er han igen aktuel med en bog med Linse, ”Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget”.

Lona Holdt
Lona Holdt

Cand.mag. i dansk og samfundsfag, tidligere forlagsredaktør, lektor på Ørestad Gymnasium siden 2008. Har i mere end et årti arbejdet på oversættelse, gendigtning og kommentarer til børnebogsklassikeren 'Rævebogen'.

Jacob Holdt
Jacob Holdt

(f. 1947) dansk fotograf og foredragsholder, kendt for sin bog ”Amerikanske billeder” (1977), der var med til at redefinere opfattelsen af underklassen i USA. Nu er han aktuel med sine erindringer i bogen ”Om at sige ja”.

Gretelise Holm
Gretelise Holm

Gretelise Holm er med 55 års erfaring som journalist en af dansk journalistiks grand old ladies. Ved siden af sit journalistiske virke har hun opbygget et stort skønlitterært forfatterskab med bl.a. den populære serie om Karin Sommer. I år er hun aktuel med både antologien 'På Tryk' og spændingsromanen 'Dødfunden' - den første spændingsroman i snart 10 år.

Bent Holm
Bent Holm

Teaterforsker, dramaturg og oversætter. Mag.art., dr.phil. fra Københavns Universitet. Oversætter af og nær ven til Nobelpristageren Dario Fo, som ved sin død i 2016 efterlod sig en række manuskripter. Netop udkommet er 'Dronning Kristina af Sverige' i oversat og med efterord af Bent Holm.

Lasse Holm
Lasse Holm

(f. 1968) Er uddannet grafisk designer og illustrerer selv sine romaner med smukke land- og bykort. Er forfatter til de anmelderroste historiske krimier ”Romeren”, ”Grækeren” og ”Repulikaneren”, der udspiller sig i antikkens Rom. I 2017 udkom første bind i serien om Lodbrogsønnerne, og i år er han aktuel med tredje bind, ”Lodbrogsønnernes død”.

Allan Holmgren
Allan Holmgren

Allan Holmgren (f.1953) er direktør, mag.art. i psykologi, adjungeret professor og ekstern lektor på CBS, aktuel med bøgerne: “FORTÆL - Introduktion til narrativt konsulentarbejde” og “Organisationsterapi - grundbog i narrativt konsulentarbejde”.

Anette Holmgren
Anette Holmgren

Anette Holmgren (f.1967) er psykolog og direktør i uddannelsesvirksomheden DISPUK. Hun har tidligere udgivet "Terapifortællinger" samt en række bøger om narrativ praksis. Hun er i år aktuel med bogen: "Komplekse Traumers Psykologi - beretninger om det ubærlige".

Hanne-Vibeke Holst
Hanne-Vibeke Holst

Forfatter og uddannet journalist. Modtog Boghandlernes gyldne Laurbær i 2009 for romanen "Dronningeofret". Seneste roman "Som pesten" udkom i 2017.

Silas Holst
Silas Holst

(f. 1983) danser, skuespiller og musicalstjerne. Landskendt for sin mangeårige deltagelse i Vild med dans på TV 2, som han har vundet 2 gange. Har spillet hovedrollen i en lang række forestillinger, bl.a. i ”Grease” på Nørrebros Teater og i ”The Book of Mormon” på Det Ny Teater. Nu har han skrevet ”For enden af regnbuen”.

Anders Holst Bodin
Anders Holst Bodin

Klimaforsker med ph.d. i fysik fra DTU og studier i bæredygtig energiteknologi i Danmark og USA. Han spiller desuden klarinet, har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har været i mesterlære hos forfatter og musiker Peter Bastian.

Claus Peter Horstmann
Claus Peter Horstmann

Claus Peter Horstmann, f. 1949, har tidligere skrevet børnebogen "Et hemmeligt sted og en vicevært" (Olafssongs, 1983) og fagbogen "Børnehavepædagogik i praksis" (Gyldendal Uddannelse 2002). Udkom på Forlaget Brændpunkt med romanen "Freddie bander sjældendt" 21. juni 2019.

Hans Petter Hougen
Hans Petter Hougen

Hans Petter Hougen, f. 1949 i Oslo, professor i retsmedicin. Over 30 års erfaring fra Retsmedicinsk Institut ved KU med fokus på internationalt menneskerettighedsarbejde samt skud- og eksplosionsskader.

Nanna Hovgaard
Nanna Hovgaard

Nanna Hovgaard (født 1991) er podcastvært, foredragsholder og musiker. Sammen med Josephine Kuhn har hun de seneste tre år udgivet podcasten “Fries Before Guys”, der med mere end 3,5 millioner downloads er blevet en af landet mest populære samtalepodcasts. I år er de aktuelle med bogen “En som os”.

Mattias Hundebøll
Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll er journalist, tv-vært, musiker og debattør – men mest af alt så er han far med stoooort F til drengene Carl-Egon og Ejner Bob. Dyrenes hemmelige liv er hans debut som børnebogsforfatter.

Pelle Hvenegaard
Pelle Hvenegaard

(f. 1975) blev kendt som 12-årig, da han spillede hovedrollen, ’Pelle’, i Bille Augusts oscarvindende film Pelle Erobreren. Uddannet journalist og har siden 2003 arbejdet i tv-branchen som vært, producent og redaktør. Debuterede i 2018 som forfatter med den læserroste bestseller ”Kære Zoe Ukhona”. I år er han aktuel med ”Bare stik ham en!”.

Rikke Høgsted
Rikke Høgsted

Rikke Høgsted (f.1968) krisepsykolog, konsulent og forfatter med erfaring med belastningspsykologien fra arbejde i Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, Det Danske Forsvar og som chefpsykolog i Falck. Aktuel med revideret udgave af ”Grundbog i belastningspsykologi”. Mød Rikke på NewPub Fagscenen 11.30 og på standen fredag og lørdag 10-18 www.rikkehoegsted.dk

Gitte Høj
Gitte Høj

Gittes passion for sundhed gennem fysisk aktivitet, kostindtag og mental sundhed trænger stærkt igennem i det daglige arbejde som psykoterapeut og coach for +40-kvinder og som sundhedsjournalist for magasinet Liv. Gitte Høj og Lone Gjørtsvang skriver indholdsrigt om overgangsalderen, og hvordan man kan nyde tilværelsen i den fase af livet.

Jesper Højberg Kristensen
Jesper Højberg Kristensen

Jesper Højberg Christensen har i over 25 år rådgivet topledelser i private og offentlige virksomheder i strategisk kommunikation, branding, forretningsudvikling og forandringsprocesser. Han er stifter af og bestyrelsesformand for Nextwork, Advice, Kforum, Bootstrapping og investor i en lang række danske og udenlandske startups.

Kim Højgaard Rasmussen
Kim Højgaard Rasmussen

Kim Højgaard Rasmussen er tidligere direktør for forskellige private virksomheder i Afrika. Han arbejder nu som virksomhedskonsulent, forfatter og foredragsholder i Danmark. Kim har blandt andet skrevet romanerne ”Flammetræet” og ”Floden”. Du kan møde Kim på Skriveforlagets stand søndag den 17. fra klokken 10-14.

Hanne Højgaard Viemose
Hanne Højgaard Viemose

Hanne Højgaard Viemose (f. 1977) debuterede i 2011 med den selvbiografiske roman “Hannah”, har siden fået en række priser og blev i 2017 med præmieret med Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Hun har været nomineret til bl.a. Kritikerprisen, Blixenprisen og Montanaprisen. I år er hun aktuel med “HHV, Frshwn”.

Henrik Højlund
Henrik Højlund

Henrik Højlund (f. 1969) er teolog og præst i Aarhus Bykirke. Han har tidligere været ansat som sognepræst i Løsning i Østjylland og på Nørrebro i København. Har bl.a. skrevet bestselleren "Mærk Gud" (2013) og er nu aktuel med "Jeg tror, du er her".

Lone Hørslev
Lone Hørslev

Lone Hørslev (f. 1974) er uddannet på Forfatterskolen, og har udgivet seks digtsamlinger, fire romaner og novellesamlingen 'En Ordenlig Mundfuld' (2017). Hun har modtaget en række priser, blandt andre Michael Strunge-prisen (2004), Jytte Borberg-Prisen (2009) og Beatrice-Prisen (2014). På Bogforum er hun er aktuel med digtsamlingen 'Dagene er Data' (2018).

Jon Høyer
Jon Høyer

Oversætter og forfatter. Mag.art. i litteraturvidenskab og tidligere lektor på Island og i Finland. Har oversat en række store engelske digtere, blandt andre Derek Walcott og – senest – Dylan Thomas.

Klaus Høyer
Klaus Høyer

Klaus Høyer er professor i medicinske videnskabs- og teknologistudier ved IFSV, KU. Han har modtaget 14 millioner kr. fra det Europæiske Forskningsråd til at undersøge, hvordan stigende dataindsamling påvirker vores sundhedssystem. Han er forfatter til den aktuelle bog "Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?" Foto: Sigrid Nygaard

Anders Haahr Rasmussen
Anders Haahr Rasmussen

Anders Haahr Rasmussen (f. 1978) er journalist og forfatter. Han har bl.a. skrevet bogen ”En bold af gangen” om Caroline Wozniacki og er derudover forfatter til flere singler om køn og seksualitet. I år er han aktuel med “En fandens mand”.

Tina Ibsen
Tina Ibsen

Tina Ibsen er astrofysiker og selvstændig videnskabsformidler og har i mange år delt sin begejstring og viden om astronomi og rumfart i radio og tv. Hun har vundet priser for sit formidlingsarbejde på Tycho Brahe Planetarium, hvor hun tidligere har været formidlingschef. Tina Ibsen er aktuel med bogen 'Fortællingen om universet'.

Sisse K. Ibsen
Sisse K. Ibsen

Sisse K. Ibsen (f.1968) skriver om den død, som kommer. Og om gode afskedsdage. Forfatteren, med fortid som forbrugerjournalist på dagbladet Politiken, har skrevet ‘Begravelse for begyndere - en jordnær guide’. Hun kan opleves på NewPubs Fagscene fredag kl. 13.30 og søndag kl. 11 samt på NewPub-standen B3-001 søndag kl. 10-18. www.begravelseforbegyndere.dk

Peter Ingemann
Peter Ingemann

Peter Ingemann (f. 1973) er journalist, tv vært og forfatter. Har blandt andet været vært på Hammerslag, Den Store Bagedyst, 3 x Beliggenhed, Nybyggerne, Fremtiden ifølge Ingemann, Størst og Ingemann og Vestkysten. I år er han sammen med Henrik Nordskilde aktuel med biografien “Elsk afgrunden”.

Angelica Inigo
Angelica Inigo

Angelica Inigo er illustrator uddannet fra den anerkendte The Animation Workshop i VIborg. Hun er op til Bogforum aktuel med bogen "Pigerne mod drengene", skrevet af Sofie Boysen, som hun har illustreret.

Trine V. Ipsen
Trine V. Ipsen

Napoleonskrigene danner baggrund for handlingen i Trine V. Ipsens romaner ‘Under skoven danser vi’ og ‘Bag masker.’ Ella rekrutteres til en hemmelig militærstyrke, der ved brug af blodet fra koldblodsvæsner træner hende til at infiltrere Europas bedre borgerskab i forskellige storbyer som Paris, Hamborg og København.

Aura Isolde
Aura Isolde

Den østjyske forfatter Aura Isolde (f. 1883) har tidligere udgivet fire voksenthrillere på forlaget Cosmos under sit borgerlige navn Tanja Lønberg Rasmussen. Nu er hun klar med noget nyt, nemlig romantisk fantasy for unge. "Gråzonen" er første bog i Auras serie om Dødefolket og udkommer hos Ulven og Uglen i februar 2020.

Emilie Jacobsen
Emilie Jacobsen

Emilie Melgaard Jacobsen er uddannet pædagog. Hun laver meditationer, skriver bøger og laver events, hvor fokus er at give mennesker energi. Hun er mor til William og Knud, og gravid med sit 3. barn. Forfatter til: Natbjørnen Tjugga – Søvnmeditation for børn (2018) - også som PAP bog. Natbjørnen Tjugga og kærlighedsblomsterne (2019). Tæl med Tjugga (2019).

Steffen Jacobsen
Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen er kirurg, Dr. Med. og overlæge, men har forladt lægegerningen for at hellige sig skriveriet. Han havde sit helt store gennembrud med Trofæ og har siden været fast inventar på enhver krimifans bogreol.

Jesper Roos Jacobsen
Jesper Roos Jacobsen

Jesper Roos Jacobsen er tidligere folkeskolelærer, nuværende børnebogsredaktør, forfatter og evig fodboldfar.

Kirsten Jacobsen
Kirsten Jacobsen

(f. 1942) Er journalist og forfatter. Hun har skrevet en lang række anmelderroste portrætbøger om blandt andre Poul Svanholm, Mads Øvlisen, Søren Pilmark, Lars Løkke Rasmussen, Erik Clausen, Thomas Helmig og Mærsk Mc-Kinney Møller. I år er hun aktuel med ”Befrielsens øjeblik – samtaler med Lars Løkke Rasmussen”.

Sofie Jama
Sofie Jama

Sofie Jama skriver i sin debutroman "Et andet menneske, et andet liv" helt nøgternt og usentimentalt om krigens rædsler, og hvordan det er at leve videre med en flygtningebaggrund.

Sofie Jama
Sofie Jama

Er født i Somalia i 1982 og kom til Danmark, da hun var 14 eller 15 år. Har studeret kulturformidling og arabiske sprog på Aarhus Universitet og arbejder i dag som oversætter for de danske myndigheder og som forfatter. ”Et andet menneske, et andet liv” (2019) er hendes litterære debut, som hun har modtaget Martin Andersen Nexø Fondens litterære pris for.

Maria Jarjis
Maria Jarjis

(f. 1994) har YouTube-kanalen WTF er det?, hvor hun uploader sjove og informationsrige videoer, der undersøger videnskabelige emner eller udforsker gys og mystiske fænomener. Det er hendes ambition at dele viden på en lettilgængelig måde til nutidens børn og unge. Nu har hun skrevet bogen ”WTF er det?” som er den bog hun selv ønskede sig, da hun gik i skole.

René Jean Jensen
René Jean Jensen

René Jean Jensen (f. 1971) er digter, kritiker og oversætter, uddannet fra Forfatterskolen 1999. I 2010 udgav han både prosasamlingen “Om april, i maj”og digtsamlingen “Jeg har planlagt at dagdrømme”, som han modtog Michael Strunge-prisen for. I august 2019 er han aktuel med digtsamlingen “I nat bar jeg Caligula”.

Vivi Jelstrup
Vivi Jelstrup

Vivi Jelstrup er uddannet lærer, har undervist både børn og voksne og er derudover frivillig i LGBT Danmark gennem mange år. Vivi er aktuel med bogen ”Bi”. Du kan møde Vivi på Skriveforlagets stand fredag fra klokken 14-18.

Frank Jensen
Frank Jensen

Frank Jensen er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972, og frem til ansættelsen i PET i 1981 arbejdede han bl.a. som hemmelig agent i Københavns Politis narkoafdeling. Aktuel med bogen 'Min far var spion'.

Gry Kappel Jensen
Gry Kappel Jensen

Gry Kappel Jensen er cand.mag. i historie og nordisk sprog og litteratur. Hun arbejder som forfatter, oversætter og forlagsredaktør og står bag en række bøger for børn og unge, senest young adult-romanen Roser og violer, der er første bind i fantasytrilogien Rosenholm.

Søren E. Jensen
Søren E. Jensen

Journalist, forfatter og teolog. Gennem mange år tilknyttet DR som radiomand. Laver i dag bl.a. Tour de France FM på Radio 24syv og er præst i Hvalsø. Aktuel med bogen 'Hamburger - uden filter'.

Bo Green Jensen
Bo Green Jensen

Bo Green Jensen (født 1955) har skrevet om film, musik og litteratur for Weekendavisen siden 1981. Han debuterede samme år som forfatter og har skrevet 40 bøger i snart sagt alle genrer. Han har bl.a. modtaget Kritikerprisen og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Ina Jensen
Ina Jensen

Ina Jensen er er socialrådgiver og gestaltterapeut. Ina har skrevet den psykologiske roman ”Hjertefejl”, som er hendes debutroman. Du kan møde Ina på Skriveforlagets stand fredag den 15. fra klokken 14-18.

Jan Jensen
Jan Jensen

Jan Jensen er kok og gourmet. Han har gennem de seneste 30 år udforsket Italiens skønne fødevarer, vin og olivenolie. Jan er aktuel med kogebogen ”Ingen røg i køkkenet – gourmetmad i hverdagskøkkenet”.

Martin Jensen
Martin Jensen

Debuterede i 1998, modtog i 2009 Edvard Pedersens Biblioteksfonds Forfatterpris og Det Danske Kriminalakademis hæderspris for 7-bindsserien om byfoged Eske Litle i 1300-tallet. Hans bøger er bl.a. udkommet i  England, Tjekkiet og Brasilien. Han har netop udgivet den historiske roman “Døden er et øjeblik”.

Lola Jensen
Lola Jensen

Født 1956. Uddannet socialpædagog og har i mere en 30 år vejledt danske familier. Desuden en hyppigt brugt ekspert om opdragelse på TV2, foredragsholder og forfatter til en række populære bøger om familieliv, bl.a. "Pas på familien" (2015). Er aktuel i "Breve til mine børnebørn" (2019), hvori hun deler ud af både sin personlige og professionelle erfaringer.

Line Jensen
Line Jensen

Line Jensen (1976), folkekær tegner. Begyndte i 2016 at tegne uperfekte scener fra sit barselsliv på Instagram (@linejensen_illu). Udgav i 2017 bestselleren 'Hver dag starter det forfra' & i 2019 'Det store regnestykke'. Begge bøger handler om at prøve at finde balance i livet som elskende menneske med karriere og ambitioner og familie med små og store børn.

Anne Vibeke Jensen
Anne Vibeke Jensen

Anne Vibeke Jensen (f. 1962) forfatter af Navnesøsteren, der er første bind af Johannestrilogien. Anne Vibeke Jensen har tidligere været ansat i Udenrigsministeriet og i rejse- og luftfartsbranchen, hvor hun blandt andet var udstationeret i London og New York. Mød Anne Vibeke Jensen på NewPub-standen B3-001 søndag kl.10-18. www.annevibekejensen.dk

Jacob Munkholm Jensen
Jacob Munkholm Jensen

Jacob Munkholm Jensen er uddannet journalist (født 1974) og debuterede som forfatter i 2011. Siden har han skrevet en række titler i forskellige genrer. Udkom på Brændpunkt med romanen "Sidste båd fra Disko", der er hans fjerde roman 15. februar 2019. Bogen er udgivet med støtte fra Den Grønlandske Fond.

Carsten Jensen
Carsten Jensen

(f. 1952) Har et langt og alsidigt forfatterskab bag sig, som rummer både kritiske essays, rejsebøger og store episke romaner. Har senest udgivet ”Den første sten” (2015), ”Krigen der aldrig ender. Reportager fra Afghanistan” (2016), ”Kældermennesker” (2018) og ”Mod stjernerne” (2018). I år er han aktuel med debatbogen ”Hovedspringere”.

Stinemaria Mollie Jensen
Stinemaria Mollie Jensen

Stinemaria arbejder som mentor, foredragsholder og forfatter. Som hybridforfatter har hun erfaring med både at selvudgive sine bøger og med udgivelse på klassiske forlag. Mød hende på BoD-stand B3-006 lørdag kl. 14.

Jens Folmer Jepsen
Jens Folmer Jepsen

Jens Folmer Jepsen er indfødt aarhusianer og har i ni år været direktør for Aarhus Festuge. Jens Folmer Jepsen har forfattet tekster til sange som Aarhus- klassikeren Hjem til Aarhus, Ta’ kæresten i hånden, og han har sammen med blandt andre Lars Muhl skrevet sange til Lis Sørensen.

Erling Jepsen
Erling Jepsen

Erling Jepsen (f. 1956) Dramatiker og forfatter. Erling Jepsen har bl.a. skrevet de filmatiserede romaner ”Kunsten at græde i kor” og ”Frygtelig lykkelig”. I 2016 udkom romanen Gramhavet – og i år er han aktuel med romanen "Hjemmefra".

Anna Elisabeth Jessen
Anna Elisabeth Jessen

Anna Elisabeth Jessen (f. 1956) er bachelor i dansk fra Københavns Universitet, journalistuddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og manuskriptuddannet fra Den Danske Filmskole.I 2008 udkom hendes bog Kraniet fra Katyn på baggrund af radiomontagen og dokumentarfilmen af samme navn. Om hundrede år er hendes første roman.

Stine Liv Johansen
Stine Liv Johansen

Lektor, ph.d., ved Center for Børns Litteratur og Medier, Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet. Stine Liv Johansen er medlem af Medierådet for Børn og Unge og forfatter til flere bøger, publikationer og undersøgelser – senest bogen ”Børn, unge og medier”, der undersøger hvilken rolle sociale og digitale medier spiller for børn og unge.

Jørgen Johansen
Jørgen Johansen

Født 1941. Er forfatter og journalist. Kendt fra sit mangeårige arbejde i DR, bl.a. som redaktør af programmet "Europaklip". Er i dag litteraturanmelder ved Berlingske og tilrettelægger og vært for Den2radio. Han seneste bog "På Frans af Assisis veje" (2019) er en smukt illustreret Italiensrejse i fodsporene på den middelalderlige helgen Frans af Assisi.

Ib Johansen
Ib Johansen

Ib Johansen (f. 1938) er lektor emeritus på Aarhus Universitet, forfatter, oversætter og litteraturforsker. På Det Poetiske Bureaus Forlag har han de senere år, foruden "William Blake i udvalg", udgivet antologier dedikeret til bl.a. Dylan Thomas, Leonora Carrington, Samuel Coleridge og William Wordsworth, samt sin egen prosabog "Tekster på kryds og tværs".

Hella Joof
Hella Joof

Hella Joof (f. 1962) er komiker, skuespiller, instruktør og forfatter. I 2016 udgav hun bestselleren ”Papmaché-reglen” og i 2018 udgav hun almanakken "Dage med mildhed, modgang og mirakler".

Lars Josephsen
Lars Josephsen

Lars Josephsen er cand.scient. og master of public policy.

Julie Juanita Larsen
Julie Juanita Larsen

Julie Juanita Larsen er uddannet havbiolog fra Københavns Universitet og brænder for at passe på miljøet. Til dagligt arbejder hun for miljøorganisationen Plastic Change og holder foredrag om plastik og bæredygtighed. Hun har udgivet en børnebog om plastik i havet, og er nu aktuel med hendes bog ”Bæredygtig kost”, hendes første udgivelse fra Muusmann Forlag.

Pernille Juhl
Pernille Juhl

Pernille Juhl (f.1963) debuterede i 2013 med romanen ’Vent på mig Marie’ inspireret af hendes farfars dagbøger fra 1. Verdenskrig. Siden er det blevet til 6 historiske romaner samt 2 ’Originals’ skrevet for Mofibo. Om hendes seneste bog skrev anmelderne: ”Set med mine øjne rummer »Marens vilje« et enestående stof” Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau.

Mari Jungstedt
Mari Jungstedt

Arbejdede som journalist og ankerkvinde på SVT’s regionale nyhedsprogram ABC, inden hun helligede sig skriveriet på fuldtid. Er i dag en af Sveriges mest populære forfattere. Aktuel med 'Et mørke iblandt os', som er den fjortende bog i hendes serie af Gotland-krimier, der udkommer i mere end tyve lande. Serien er filmatiseret og bliver vist som tv-serie.

Asta Just Schack
Asta Just Schack

Asta Just Schack har det meste af sit liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og hendes Instagram-profil @eatingthemplants bugner med smukke, plantebaserede retter. Hun har udgivet bøgerne ”Et simpelt grønt liv” og ”Plantemadder” fra Muusmann Forlag.

Zarah Juul
Zarah Juul

Zarah Juul er historiefortæller og illustrator. Højskolesangbogen for børn er illustreret af Zarah Juul, som med sin lyriske streg giver sangene en ekstra dimension.

Pia Juul
Pia Juul

Pia Juuls meget omtalte udgivelse ”Let gang og lidt til. En roman om Agnes Henningsens liv” udkom første gang i 2018 på forlaget Arena som en del af serien Donna Wood-genskrivninger. Bogen foreligger nu i en ny udgave på Asger Schnacks Forlag. Pia Juul (f. 1962) debuterede i 1985 og har skrevet en lang række digtsamlinger, novellesamlinger og romaner.

Selina Juul
Selina Juul

Selina Juul er stifter og bestyrelsesformand i Stop Spild Af Mad, Danmarks største bevægelse og organisation mod madspild, der har bragt fokus på madspild til Danmark. Hun har modtaget en masse priser, bl.a. Nordisk Råds natur- og miljøpris og ALT for damernes Kvindepris. I år er hun aktuel med bogen ”Mad med respekt”.

Carsten Juul
Carsten Juul

‘Stress dig sund’ af Carsten Juul gør op med nogle af de gængse stressmyter og introducerer en metakognitiv tilgang til stress.

Dennis Jürgensen
Dennis Jürgensen

Dennis Jürgensen (f. 1961) har siden sin debut i 1981 levet som professionel forfatter. Han har modtaget priser for sit forfatterskab og er flere gange blevet stemt ind som danske børn og unges yndlingsforfatter. I år er han aktuel med voksenkrimien om Roland Triel, hvoraf sidste bind, "Faldende masker" netop er udkommet.

Niels Jørgen Cappelørn
Niels Jørgen Cappelørn

Født 1945. Er professor emeritus i Søren Kierkegaard Studier, tidligere generalsekretær for Det Danske Bibelselskab og tidligere direktør for Søren Kierkegaard Forskningscenteret på Københavns Universitet. Han er aktuel med bogen "At leve i nuet og gå glip af det evige" (2019); en samling livskloge sentenser, der inviterer til eftertanke og tankeflugt.

Jesper Jørgensen
Jesper Jørgensen

Jesper Jørgensen (f. 1975) er historiker og arkivar på Arbejdermuseet. Han har været medredaktør og medforfatter på en del udgivelser, og er i år sammen med Morten Møller og Niels Erik Rosenfeldt aktuel med bogen “Den røde underverden”.

Jon Kabell
Jon Kabell

Jon Kabell har skabt, skrevet og tegnet “De Hemmelige Ting” universet, der udover bøgerne også indeholder plakater, t-shirts og en app “The Secret Things”. Seneste bog i serien er 'De hemmelige ting i dyrenes verden'. Jon har arbejdet med visuel og sproglig kommunikation hele sit liv og arbejder i dag som illustrator og børnebogsforfatter.

Malin L. Kadijevic
Malin L. Kadijevic

Malin L. Kadijevic (f. 1975) skriver og illustrerer børnebøger, der skal gøre børn nysgerrige på verden. Malin er aktuel med bogen ”Sally og Charlie på eventyr i København” og har tidligere udgivet bøger om New York og Dragør. På sigt skal hele verden ”oversættes” i børnehøjde. Mød Malin på NewPub-standen B3-001 alle dage. www.SallyOgCharlie.dk

Massoud Kadkhodaee
Massoud Kadkhodaee

Massoud Kadkhodaee, f. 1954, er uddannet bibliotekar, og "Også du vil finde ro" er hans femte bog. Romanen blev kåret som nr. 2 i Dansk Flygtningehjælp og Tiderne Skifters romankonkurrence om flygtninge. Romanen er tidligere udgivet på farsi og har modtaget et væld af gode anmeldelser. Udkom på Brændpunkt med romanen "Også du vil finde ro" 21. marts 2019

Sophia Kalkau
Sophia Kalkau

Sophia Kalkau er uddannet fra Det Kgl. danske Kunstakademi og har siden starten af 1990’erne udstillet hyppigt i både ind- og udland. Hun arbejder i spændingsfeltet mellem fotografi, skulptur og performance. Udstillingen Cirkelbryder viser hendes samarbejde med forfatteren Ursula Andkjær Olsen og kan opleves på Det Kgl. Bibliotek september 2019 - januar 2020

Louise Nyholm Kallestrup
Louise Nyholm Kallestrup

Louise Nyholm Kallestrup (f. 1975) er lektor i tidlig moderne kulturhistorie ved Syddansk Universitet. Hun er medforfatter til bogen 'Evighedernes by Rom' om Roms fascinerende historie og om de historiske og politiske strømninger, der har skabt byen.

Mikael Kamber
Mikael Kamber

Mikael Kamber er nyhedsvært på TV2 og uddannet i positiv psykologi i USA. Han holder foredrag og kurser om trivsel og arbejdsglæde, han blogger om positiv psykologi og har tidligere udgivet 'Vi er bedst, når vi er glade' og 'Stærkere – dyrk dine styrker' og 'Håndtér dine svagheder'. Har været chefredaktør for Syddanske Medier og mediedirektør i DR.

Andreas Kamm
Andreas Kamm

Andreas Kamm (f. 1949) har været generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp fra 1998 til 2017 og har sammenlagt arbejdet for organisationen i 38 år. Siden 2017 har han fortsat sit arbejde med flygtningesagen som foredragsholder, forfatter, debattør og konsulent. Kamm har senest udgivet bogen 'Den store udfordring' (Gads forlag 2019)

Michael Kamp
Michael Kamp

Michael Kamp (f. 1974) er medstifter af Dansk Horror Selskab, og har en forkærlighed for det morbide og dystre. Aktuel sammen med Youtuberne Tænkehatten om gyserhistorierne om 'Kanindamen' og 'Grisedamen' m.fl og med ComKeans 'Simbas farlige rejse'

Mette Kappel
Mette Kappel

Mette Kappel udkommer på Brændpunkt i efteråret 2019 med børnebogen "Anders i dråbernes land", illustreret af Kirsten Gjerding. Debuterede i 1983 med digtsamlingen "Rum". Ved siden arbejdet som forfatter og digter, har hun undervist på forfatter-/skriveværksteder gennem en lang række år.

Henriette Karlsen
Henriette Karlsen

(f. 1991) mentoruddannet i Københavns Kommune og tidligere ansat i Vilde Liv og Pigegruppen. Stiftede i 2015 foreningen De Stærke Børn, en frivilligbaseret forening, der tilbyder børn og unge anonymt samvær og rådgivning. Nu har hun skrevet en bog om sin barndom og myndighedernes svigt, ”Ama’r halshug” (sammen med Anders Ryehauge).

Søren Kenner
Søren Kenner

Er iværksætter, online marketing-specialist og forfatter. Står bag bureauer som Medialog og Hello Group og har bygget internationale kampagner for Microsoft, IBM, Coca Cola, Mastercard, L'Oreal, Nestle m.fl. Derudover forfatter til en børnebogsserie og har skrevet freelance for flere aviser og magasiner. Aktuel med bogen 'Offline'.

Lea Hvidt Kessler
Lea Hvidt Kessler

Lea Hvidt Kessler er forfatter, influencer og blogger og er aktuel med bryllupsbogen 'Bryllupsplanlæggeren'. Lea er uddannet Performance Designer og bryllupsarrangør. Sidste år arrangerede hun sit eget vellykkede bryllup med den tidligere professionelle bokser Mikkel Kessler.

Gertrude Kiel
Gertrude Kiel

Gertrude Kiel udgav i 2018 "Hvad himlen kan fortælle os: Videnskabshistorier for børn I", og er nu i gang med bind II. Gertrude er cand.mag i moderne kultur og har bl.a. udgivet børnekrimien "Tidsjagten" samt "Lagkageulykken" og "Mellemrummet" - se mere på www.gertrudekiel.dk. Mød Gertrude på NewPub-standen B3-001 lørdag.

Anne Mette Kirk
Anne Mette Kirk

Har arbejdet som redaktør og vært på TV2's kriminalmagasin Station 2 Efterlyst og har dækket alt fra folketingsvalg til klimatopmøder for TV2 Nyhederne. Senest har hun arbejdet som kommunikations- og presserådgiver i Kongehuset. 'Knust' er hendes debutroman.

Lotte Kirkeby
Lotte Kirkeby

Lotte Kirkeby er nomineret til DR Romanprisen 2020 for "De nærmeste". Lotte Kirkeby skriver i en underspillet stil, hvor familierelationer antydes gradvist, og hvor sorg og længsel kommer til udtryk i små sprækker i teksten.

Mikkel Kirkebæk
Mikkel Kirkebæk

Mikkel Kirkebæk (1973) er lektor Ph.d i historie og underviser på Hvidovre Gymnasium. Han er forfatter til en række anmelderroste bøger og artikler om besættelsestiden, danske nazister og dansk forsvarspolitik. Mikkel Kirkebæk vandt Weekendavisens Litteraturpris for biografien Schalburg - en patriotisk landsforræder.

Charlotte Kirkegaard
Charlotte Kirkegaard

Charlotte Kirkegaard er cand.jur. og international ekspert i ligestilling mellem køn. Hun har siden 2007 drevet konsulentvirksomheden E-QUALITY, der gennemfører research, analyser, evalueringer, forandringsstrategier og holder foredrag.

Vagn Kirkeskov
Vagn Kirkeskov

Psykoterapeut & Coach, selvstændig konsulent med ledelse, samarbejde, motivation, stress m.m. og 30 års unik erfaring om menneskers tanker og adfærd både privat og på jobbet. Netop udgivet bog 1 i serien ”Livets labyrint”. www.LivetsLabyrint.dk / www.kirkeskov.dk Mød ham på NewPub-standen B3-001 alle dage.

Torben Kitaj
Torben Kitaj

Torben Kitaj, 69 år, har været reporter og udlandsredaktør på TV-Avisen. Han har en lang historie med Berlin, hvor han var på dagen da muren faldt, hvor han tilbringer tid i sin lejlighed i Prenzlauer Berg, og hvor han bl.a. har skrevet Tyskland efter 1989. Han skriver derudover rejsereportager i Jyllands-Posten.

Troels W. Kjær
Troels W. Kjær

Hjerneforsker, overlæge ved neurofysiologisk afdeling på Sjællands Universitetshospital og professor ved Københavns Universitet. Han har blandt andet medvirket i programmerne De skjulte talenter og Kongerigets klogeste på DR. Aktuel med bogen 'Hjernerystelse - kom godt igennem'. Se mere på www.hjerneforskertroelskjaer.com

Jan Kjær
Jan Kjær

Jan Kjær skriver de sejeste børnebøger. De skønne Nomer er kendt af børnehave- og indskolingsbørn, mens Menneskejægeren og Englejægeren findes hos mellemtrinnet. 55 bøger har Jan skrevet og tegnet indtil videre inkl. en skrivebog: Det gode plot, som netop er udkommet. Jans universer er blevet til skumsværd, figurer, teaterstykker, kortspil og film.

Esben Kjær
Esben Kjær

Esben Kjær er radiovært på programmet Bagklog på P1. Uddannet cand.scient.pol, journalist og yogalærer. Forfatter til bl.a. “Min usynlige søn”, der udkom i 2017, og han har siden turneret landet tyndt med foredrag om sorg og det at miste. I år er han aktuel med “Døden - en overlevelsesguide”.

Anders Klarlund
Anders Klarlund

(f. 1971) Debuterede i 2009 med romanen ”De hengivne”. Under pseudonymet A.J. Kazinski har han sammen med Jacob Weinreich skrevet en række krimier, senest ”Miraklernes nat” (2017). De skriver også sammen under pseudonymet Anna Ekberg, senest ”Havets børn” (2018). Nu er de som A.J. Kazinski aktuelle med ”Mordet på en havfrue” skrevet sammen med Thomas Rydahl.

Sebastian Klein
Sebastian Klein

Sebastian Klein (f. 1972) er tv-vært og udvikler af dyreprogrammer til børn og voksne Og så er han forfatter til bl.a. Verdens 100 vildeste dyr serien og en række andre bøger, der fanger nysgerrige og fakta-interesserede børn

Petra Kleis
Petra Kleis

Petra Kleis er uddannet fotograf fra Københavns Tekniske Skole (nu NEXT). Kleis har arbejdet med tøjmærker som Carcel og Baum und Pferdgarten og taget portrætter af markante personligheder bl.a. Olafur Eliasson, Paul Smith, Diplo og Isabel Marant.

Max Ulrich Klinker
Max Ulrich Klinker

Max Ulrich Klinker, født 1965 på Frederiksberg, er uddannet civilpilot og jurist. Har skrevet adskillige artikler, essays og skønlitterære tekster. Debuterede i 2011 med novellesamlingen SMAK. Udkom på Brændpunkt med novellesamlingen "Padderok og andre noveller" maj 2018.

Mette Klint
Mette Klint

Mette Klint er forfatter og har tidligere udgivet en række børnebøger. I sommeren 2019 udgav hun sin første bog til de lidt ældre, "Interrail", som handler om 16-årige Helena og 17-årige Junuz, der tilfældigt møder hinanden på en togtur sydpå. På Bogforum vil hun signere "Interrail" i forlaget Vild Maskines stand.

Martin Knabe
Martin Knabe

Martin Knabe (f. 1987) er digter og forfatter. Har tidligere udgivet digtsamlingen 'Why I Love You' på det amerikanske forlag Prolific Press (2017). Hans arbejde er desuden trykt i en række anerkendte skandinaviske og amerikanske tidsskrifter. Er højaktuel med digtsamlingen 'Periodeskift' som netop er udkommet.

Karin Esmann Knudsen
Karin Esmann Knudsen

Karin Esmann Knudsen er lektor, ph.d. ved Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet. Hun har i mange år arbejdet på sit livsværk "Paradis på jord – havernes kulturhistorie" (U Press, 2019), som netop er udkommet.

Line Kyed Knudsen
Line Kyed Knudsen

Line Kyed Knudsen debuterede i 2003 og har siden skrevet en lang række bøger for børn og unge. Forfatterskabet omfatter alt lige fra billedbøger til de små, pigeserier, letlæsningsbøger, gysere og ungdomsbøger.

Line Knutzon
Line Knutzon

Line Knutzon (f. 1965) er ud over at være en anerkendt dramatiker også forfatter til bestselleren “Camille Clouds brevkasse”, et stort humorisk hit i 2017. Hun skrev sammen med Naja Marie Aidt og Mette Moestrup “Frit flet” i 2014.

Anders Kofoed
Anders Kofoed

Anders Kofoed er TV2’s husbiolog og besat af naturen fra barnsben. Har i traditionen fra David Attenborough viet sit arbejdsliv til formidling af naturglæde.

Jacob Kokkedal
Jacob Kokkedal

Jacob Kokkedal skriver satire, fantasy og science fiction, for børn og for voksne. På Bogforum 2019 er han aktuel med "Helerens håb" der er tredje og næstsidste bind i fantasyserien "Den trofaste bror".

Charlotte Koldbye
Charlotte Koldbye

Charlotte Koldbye er cand.mag. i filmvidenskab og engelsk. Hun har arbejdet en lang årrække som videnskabsjournalist i DR, på Radio24Syv, på Experimentarium og som selvstændig, hvor hun har formidlet naturvidenskab til børn og voksne i artikler, radio og video. På Bogforum er hun aktuel med 'Mig og Min Hjerne' (2019) som er en fagbog for børn og unge.

Johnny Kondrup
Johnny Kondrup

Johnny Kondrup (født 1955) er dr.phil. og professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Har netop udgivet "Bjergtaget. Illusion og forførelse fra Søren Kierkegaard til Karen Blixen".

Lars Konzack
Lars Konzack

Lars Konzack har sammen med Ian Dall skrevet ”Dæmian eller Sønnen fra det 21. århundrede” som blev udgivet i 2018. Lars forsker i et gamification-projekt på informationsstudier på KUA. Mød Lars på NewPub-standen B3-001 lørdag kl. 12-16. Pilgaard Publishing er der både lørdag og søndag. www.pilgaardpublishing.dk

Billie Koppel
Billie Koppel

Billie Koppel (f. 1972) er sanger, musiker og fotograf. Hun er datter af hjertet bag The Savage Rose, Annisette og Thomas Koppel. Hun er i år aktuel med erindringsbogen “Glimt”.

Thomas Korsgaard
Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard (1995) debuterede i 2017 med den meget omtalte og anmelderroste roman Hvis der skulle komme et menneske forbi. Romanen foregår i Nørre Ørum uden for Skive, hvor forfatteren selv er vokset op. Året efter fulgte fortsættelsen En dag vil vi grine af det.

Ove Korsgaard
Ove Korsgaard

Født 1942. Ph.d. og dr.pæd. Uddannet lærer. Tidligere forstander på Gerlev Idrætshøjskole og senere professor på Danmarks Pædagogiske Universitet, Aarhus Universitet. Forfatter til blandt andet Kampen om lyset. Dansk voksenoplysning gennem 500 år, Grundtvig rundt og Solskin for det sorte muld. Senest udgivelse: Strejftog i højskolernes idéhistorie (2019).

Mette Kia Krabbe Meyer
Mette Kia Krabbe Meyer

Ph.d. i Kunst- og Kulturformidling, seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek. Har forsket i dansk fotografi i mellemkrigstiden og er forfatter til ”Et direkte udsnit af virkeligheden. 1920’ernes rene fotografi” i Dansk Fotografihistorie, 2004 og ”Fotografi uden kruseduller” i Jonals Co. og det moderne fotografis gennembrud i Danmark, 2000 (Gl. Holtegaard).

Else Kragelund Holt
Else Kragelund Holt

Rasmus Kragh
Rasmus Kragh

Rasmus Kragh (f. 1989) er professionel bjergbestiger. Hans første forsøg på at nå toppen af Everest var i 2017 og 2018.

Anne Sofie Kragh
Anne Sofie Kragh

(f. 1972) journalist og forfatter. Har været ansat på Månedsbladet Press og fra 2007-2017 på Euroman. Forfatter til ”Magten og æren” (2003) og ”Fogh – historien om en statsminister” (2004). Står sammen med Michael Dyrby bag DR1-programmerne 'Statsministrene' samt bogen af samme navn (2017). I år er hun aktuel med ”Benedikte – En kongelig prinsesse”.

Susanne Kragh
Susanne Kragh

Må bestå af to personer: Heinz Wiesenhöfer, som skrev sine oplevelser ned på løsblad, og Susanne Kragh, som samlede alle beretningerne, private fotos og dokumenter, udarbejdede landkort, og samlede det hele til bogen ”Heinz i Hitlers luftwaffe”, som er en biografisk beretning, og et vidnesbyrd over Heinz’ liv før, under og efter Hitlers Tredje Rige.

Rikke Andersen Kraglund
Rikke Andersen Kraglund

Lektor ved Institut for Kommunikation og Kultur ved Aarhus Universitet. Har senest udgivet "Kjærstad. Referencer i et forfatterskab" (2018). Er bogaktuel som redaktør af "Satirisk Fake News".

Niels Krause-Kjær
Niels Krause-Kjær

Niels Krause-Kjær (1963) er uddannet journalist og arbejder i dag som vært på DR2 Deadline. Tidligere har han blandt andet været journalist på Jyllands-Posten og pressechef for Den Konservative Folketingsgruppe.

Michael Katz Krefeld
Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld (1966) har udgivet ti krimier på tolv år og har modtaget talrige priser, blandt andre Marthaprisen og Krimimessens Publikumspris.

Martin Kreutzer
Martin Kreutzer

(f. 1972) Kost- og træningsekspert. Skribent for I FORM og Aktiv Træning og underviser bl.a. sygeplejersker om livsstilssygdomme. Forfatter til flere bøger om ernæring og livsstil bl.a. ”Den store antiinflammatoriske kostguide” (2015), ”Antiinflammatorisk kost” (2015) og ”Velsmurt” (2018) med Simon Weisdorf. I år er de aktuelle med ”Velsmurt hjerne”.

Lene Holm Kring
Lene Holm Kring

er forfatteren bag en af sommerens bestsellere "Min Vidunderlige Verden". Lene har rejst meget og var i 2016-2019 sammen med familien bosat på Bali. Her var hun på første række vidne til en sørgelig tendens blandt mange familier på rejse: Skærmen fulgte simpelthen med børnene hjemmefra og stjal opmærksomheden i tide og utide på deres (livs) rejse!

Lis Vibeke Kristensen
Lis Vibeke Kristensen

Lis Vibeke Kristensen er forfatter og dramaturg. Hun har været teaterchef både i Danmark og Sverige og har skrevet dramatik til scenen, radio og tv. Hun debuterede som forfatter i 1983, og siden har hun skrevet en række romaner om stærke og søgende kvinder og mænd, der nægter at leve på en livsløgn, senest romanen ”Efter”.

Michelle Kristensen
Michelle Kristensen

(f. 1984) har en bachelor i idræt med supplerende fag fra kandidatuddannelsen på Human Ernæring. Fast ernæringsekspert på Go’ Morgen Danmark siden 2013. Startede i 2012 den første fysiske MK Bootcamp, som i dag med succes kører som online-forløb. Forfatter til en lang række bøger og bloggen www.mkuniverset.dk. Nu aktuel med bogen ”Ny krop på 4 uger”.

Michael Kristiansen
Michael Kristiansen

Michael Kristiansen (f. 1962) er journalist, spindoktor og studievært. Derudover er han partner og stifter af en kommunikations- og public affairs virksomhed.I år er han aktuel med bogen “Mogensen og Kristiansen. I Maskinrummet” i samarbejde med Peter Mogensen og Jonas Nyrup.

Søren Kristoffersen
Søren Kristoffersen

Søren Kristoffersen (f. 1978) er redaktør ved Det Poetiske Bureaus Forlag og forfatter til digtsamlingen "En ko på indlandsisen - royale kopier" (2011) samt kortprosabogen "Det korte af det lange" (2014).

Lene Krog
Lene Krog

Lene Krog er forfatter til YA-fantasyromanen "Grå magi" der er første del af serien om "Pigen fra Månehøjen".

Puk Krogsøe
Puk Krogsøe

Puk Krogsøe (f. 1974) er uddannet folkeskolelærer og debuterede med Sommerfugle-serien om Rose. Puk Krogsøe kender sin målgruppe godt via sit arbejde som lærer og rammer plet både sprogligt og indholdsmæssigt i forhold til målgruppen.

Josephine Kuhn
Josephine Kuhn

Josephine Kuhn (f. 1993) er podcastvært, foredragsholder og BA i Engelsk og Internationale Studier. Sammen har Nanna Hovgaard har hun de seneste tre år udgivet podcasten “Fries Before Guys”, der med mere end 3,5 millioner downloads er blevet af landet mest populære samtalepodcasts. I år er de aktuelle med bogen “En som os”.

Lotte Kaa Andersen
Lotte Kaa Andersen

Lotte Kaa Andersen (f. 1968) er cand.mag. i litteraturhistorie og medievidenskab og bor i Charlottenlund med sin familie. Hun debuterede i 2015 med 'Hambros Allé 7-9-13', i 2016 udkom opfølgeren '100 Dage' og i 2018 afsluttede hun trilogien med 'Syv Sind', som hun er aktuel med på Bogforum.

Christian Kaaber
Christian Kaaber

Souschef i Vangsgaards Antikvariat. Antikvar og boghistoriker. Mag.art. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Medlem af Forening for Boghaandværks hovedbestyrelse. Komitéformand for Årets Bedste Bogarbejde. Formand for Dansk Bibliofil Klub. Bestyrelsesmedlem i Den Danske Antikvarboghandlerforening og Grosserer Vilhelm Albertsen og hustrus Fond.

Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl

Lene Kaaberbøl er hele Danmarks fantasydronning og står bag bestsellerserierne Vildheks og Skammerens datter. Hun debuterede som 15-årig med bøgerne om Tina og hestene, og hendes kærlighed til naturen kommer også til udtryk i serierne Vildheks, Katriona og W.I.T.C.H. Lene er uddannet i engelsk og dramaturgi ved Aarhus Universitet.

David Lagercrantz
David Lagercrantz

David Lagercrantz (født 1962) er svensk journalist og forfatter. I 2015 skrev David Lagercrantz spændingsromanen ”Det der ikke slår os ihjel” og fortsatte dermed Stieg Larssons Millennium-serie. I 2017 kom ”Manden der søgte sin skygge” og i august i år afsluttede Lagercrantz serien om Lisbeth Salander med bogen ”Hende der må dø”.

Tomas Lagermand Lundme
Tomas Lagermand Lundme

(f. 1973) uddannet fra både Forfatterskolen, Gøglerskolen og Det Kongelige Danske Kunstakademi. Skriver dramatik, lyrik, børnebøger, romaner, arbejder med maleri, tegning, grafik, film og keramik og har været radiovært på Radio24syv. Har desuden været formand for Statens Kunstfonds Legatudvalg for litteratur. I år aktuel med romanen ”En rigtig kærlighed”.

Karsten Lagermann
Karsten Lagermann

Karsten Lagermann får dagligt næsten 10.000 danskere til at sove gennem sin YouTube-kanal Dyb Ro. Med 'Den kloge ugle siger godnat' og ‘Det Magiske Sovecirkus’ kan du gøre ham kunsten efter.

Emil Landgreen
Emil Landgreen

Er autodidakt illustrator. Emil er i dag en af Danmarks ledende illustratorer af fantasy- og børnebøger, computerspil og alt muligt andet. Emil roman-debuterer med børne-gyseren ”Metro”, som han naturligvis selv har illustreret. Bogen udgives på Forlaget Bolden. I sin fritid spiller Emil trommer i rockbandet Speaker Bite Me.

Amalie Langballe
Amalie Langballe

Amalie Langballe udkom tidligere i år med sin debutroman "Forsvindingsnumre" om morens død. Den unge kvinde Agnes fortæller fuldstændig afvæbnende og knugende smukt om sorgen efter at have mistet sin mor til kræft.

Amalie Langballe
Amalie Langballe

Amalie Langballe (f. 1992) er opvokset på Sydfyn i en familie, hvor faren var læge, og moren var syg. I dag bor hun i København. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus. Forsvindingsnumre er hendes debutroman.

Jørgen Lange Thomsen
Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen (f. 1944) har været læge siden 1970 og retsmediciner siden 1972. Han er i dag en af landets førende inden for sit felt og har været opsøgt og eftertragtet verden over. I år er han aktuel med bogen “Liv og død - en retsmediciner ser alt”.

Malene Charlotte Larsen
Malene Charlotte Larsen

Malene Charlotte Larsen er lektor, ph.d. ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet. Har i de seneste 13 år forsket i børn og unges brug af sociale medier med fokus på venskaber og identitetsperspektiver. Aktuel med bogen ”Børn, unge og medier”, der undersøger hvilken rolle sociale og digitale medier spiller for børn og unge.

Svend Larsen
Svend Larsen

Direktør for Statsbiblioteket i Aarhus 2004-2016, direktør for Det Kgl. Bibliotek (sammenlægning af Det Kongelige Bibliotek og Statsbiblioteket) fra 2017. Cand.mag. i filosofi og historie, Aarhus Universitet 1979. Landsformand for Forening for Boghåndværk; formand for Kulturværdiudvalget

Niels Christian Larsen
Niels Christian Larsen

Niels Chr. Larsen, f. 1950, Økonom og født og opvokset i Tarm i Vestjylland. Udkom på Forlaget Brændpunkt med romanen "Egne rækker - et muntert tidsbillede" 24. maj 2019

Steen Larsen
Steen Larsen

Steen er kemi- og læreruddannet og underviser i madkundskab i folkeskolen og på aftenskoler. Er tilknyttet kogeskolen Bisquitfabrikken og har lavet kurser landet over. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og står bag flere populære og fantasifulde kogebøger. Har udgivet bøgerne “Verdens bedste hotdogs” og ”Verdens bedste burger” fra Muusmann Forlag.

Klaus Larsen
Klaus Larsen

Journalist på Ugeskrift for Læger, der tidligere har skrevet "Den blege rytter" (2017), "Smitstof", "Dødens Teater" og "Ve og Velfærd", der i 2007 blev nomineret som Årets Historiske Bog, har lige udgivet "Krigere uden våben - Lægerne og modstandskampen"

Aske Juul Lassen
Aske Juul Lassen

Aske Juul Lassen, ph.d., etnolog og forsker ved Center for Sund Aldring og Center for Humanistisk Sundhedsforskning, Københavns Universitet, samt indehaver af firmaet Den 3. akt.

Linda Lassen
Linda Lassen

Linda Lassen (født 1948 i Odense) er en dansk roman- og børnebogsforfatter, uddannet lærer og psykolog.

Rebecca Laudrup
Rebecca Laudrup

Rebecca Laudrup er vokse op i Danmarks mest kendte fodboldfamilie. Hun er 25 år og blogger, influencer og skribent på ELLE. I bogen 'Jeg finder altid hjem' fortæller Rebecca om at finde sig til rette som en, der går sine helt egne veje.

Peter Laugesen
Peter Laugesen

Peter Laugesen (f. 1942) er medlem af det danske akademi og en de mest betydningsfulde digtere i Danmark. Han har udgivet et hav af digtsamlinger hvoraf nogle af digtene er omsat til sange. Dette efterår er han aktuel med digtsamlingen “Aftenblade”.

Anne Mette Lauritzen
Anne Mette Lauritzen

Forsker på Center for Information og Boblestudier (CIBS) og kandidatstuderende i filosofi på Københavns Universitet. Udgav sammen med professor Frederik Stjernfelt i 2018 bogen "Dit opslag er blevet fjernet" om techgiganterne og ytringsfrihed.

Thomas Laursen
Thomas Laursen

Professionel urtesamler. Driver virksomheden Wildfooding og leverer vilde urter til danske toprestauranter som Geranium og Noma. Hans hjerte banker for formidling af den vilde natur. Har været kok på morgen-tv og medvirket i tv-programmet 'Gourmet i Vildmarken' og i tv-serien 'Smagen af Danmark'. Forfatter til ”Vild” (2017) og ”Vild mad i køkkenet” (2019).

Malene Lei Raben
Malene Lei Raben

Malene Lei Raben (f. 1969) er cand.jur. fra Københavns Universitet. Har bl.a. været administrerende direktør og chef i mediebranchen, er aktiv debattør og fast klummeskribent for Politiken.I dag er hun selvstændig juridisk rådgiver og forfatter. Hun er i år aktuel med sin første bog “Fruen”.

Kim Leine
Kim Leine

Kim Leine (f. 1961 i Norge) kom til Danmark som 17-årig. I en årrække boede han i Grønland og i 2007 debuterede han som forfatter med erindringsromanen KALAK. Siden har Kim Leine udgivet en række romaner – bl.a. ”Profeterne i Evighedsfjorden”. I år er han aktuel med romanen "Dansk standard".

Claus Lembourn
Claus Lembourn

Claus Lembourn er ingen novice. Den 85-årige forfatter udgav sin første roman i 1967, og siden er det blevet til otte bogudgivelser, hvor emnet oftest er 2. verdenskrig. Trods fødselsåret skriver 1934, er Lembourns pen stadig knivskarp, og hans enorme historiske viden om 2. verdenskrig er ikke at fornægte. Claus er aktuel med romanen ”Askedage”.

Christian Lemmerz
Christian Lemmerz

Christian Lemmerz er kendt som en af Danmarks største nulevende billedhuggere. Lemmerz udfordrer, i både form og materiale, det traditionelle kunstgreb og kredser om eksistentialistiske spørgsmål, der udfoldes i skulpturer, tegninger, film, performances og Virtual Reality. I sine værker lader Lemmerz motiverne balancere mellem kliché og arketyper.

Jørgen Leth
Jørgen Leth

Jørgen Leth (f. 1937) er filminstruktør, digter, reporter og cykelkommentator. I år er han aktuel med digtsamlingen “Det bliver ikke væk”.

Jakob Levinsen
Jakob Levinsen

Når det drejer sig om at skabe store og urovækkende universer, er den gamle mester H. P. Lovecraft uovertruffen. Nu foreligger H. P. Lovecrafts samlede fortællinger i tre bind, ‘Bag Søvnens Vægge. Fortællinger 1905-1925’, ‘Cthulhu kalder. Fortællinger 1926-1928’ og ‘Ved Vanviddets Bjerge. Fortællinger 1929-1937’ i Jakob Levinsens meget roste oversættelse.

Nathali og Bettina Liane
Nathali og Bettina Liane

Nathali og Bettina Liane er forfattere til den magiske fantasyfortælling Kaldet fra Galathea, der er første bind i Awen-serien. De er også mor og datter, og over de seneste otte år har de sammen skabt et sprudlende og omfattende fantasyunivers, som vil begejstre alle elskere af Harry Potter og Det gyldne kompas.

Bo Lidegaard
Bo Lidegaard

Bo Lidegaard (f. 1958) er historiker og forfatter. Har virket som embedsmand i Udenrigs- og Statsministeriet, været chefredaktør på Politiken og har udgivet en lang række storsælgende bøger. I år er han aktuel med “Lovord”.

Martin Lidegaard
Martin Lidegaard

Medlem af Folketinget, tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard optræder i dialog med uddannelsesforsker Steen Beck om "Veje til verdensborgerskab" (U Press, 2019) og global dannelse som politisk ambition og pædagogisk praksis. Det foregår på Kulturscenen søndag 17. nov. kl. 13.30 under overskriften: Funker FN’s Verdensmål i skolen?

Mark Liebst
Mark Liebst

Unge Mark Liebst skriver humoristisk og ligefremt om de til tider svære følelser, der er forbundet med at være teenager og homoseksuel. Mød ham på BoD-stand B3-006 lørdag kl. 15.

Cecilie Lind
Cecilie Lind

Cecilie Lind (f. 1991) er uddannet fra Forfatterskolen i 2013, men debuterede allerede i 2010 med digthæftet “Ulven åd min eyeliner”.Cecilie Lind modtog i 2018 Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. I år er hun aktuel med digtsamlingen “Mit barn”.

Helle Kaare Lindberg
Helle Kaare Lindberg

Helle Kaare Lindberg (f.1976) er uddannet folkeskolelærer og har altid kæmpet de svage børns sag. Inspirationen til hendes ungdomsromaner kommer fra den virkelige verden, hvor hun gennem et langt lærerliv på Vestegnen har været tæt på det, hun skriver om; nemlig udsatte børn og unge. Helle er aktuel med romanen "A-Town".

Charlotte Lindbjerg
Charlotte Lindbjerg

Forfatter til børnebogen "Godt at se dig igen, gamle jas".

Lykke Lindbo
Lykke Lindbo

Alfer, fantasy og nordisk mytologi. Lykke debuterede med sin fantasy-roman for tweens, Fanny Fairychild og det magiske spejl i januar 2019. Den 22. august udkom anden bog i serien, Fanny Fairychild og Odins øje. Lykke står på stand B4-010 i Børnehallen, hvor hun præsenterer begge bøger og gerne får en snak om alfer og de nordiske guder.

Tina Lindegaard
Tina Lindegaard

Tina Lindegaard debuterede i 2012 med romanen "Danser med livet". Hendes anden roman, "I djævlens vold" udkom i 2015. To meget forskellige bøger, begge oversat til engelsk. I 2016 udkom "Projektledelse for forfattere" og i 2019 "Arbejdshæftet", begge let tilgængelige selvhjælpsbøger for forfattere og resultatet af over 20 år som projektleder og forfatter.

Åsa Linderborg
Åsa Linderborg

Åsa Linderborg er kulturchef på Aftonbladet, historiker og en markant skikkelse i den svenske offentlige debat. Hun er desuden fast klummeskribent for Dagbladet Information og medforfatter til bogen "Det populistiske manifest" (2018). Foto: Aftonbladet

Margaret Lindhardt
Margaret Lindhardt

Margaret Lindhardt (f. 1950) var fra 1995 - 2011 og igen fra 2014 - 2017 vært på radioprogrammet Giro 413 - et ønskeprogram på DR Radio, hvor lytterne donerer penge til dårligt stillede børn og unge i Danmark. Under Margaret Lindhardts værtsskab opnåede programmet sin højeste lyttertilslutning på 800.000 lyttere ugentligt.

Thure Lindhardt
Thure Lindhardt

Thure Lindhardt (f. 1974) blev uddannet på Skuespillerskolen på Odense Teater i 1998. Siden har han medvirket i adskillige danske film og teaterforestillinger og vundet flere priser for sin skuespilpræstation. I efteråret er han sammen med forfatter Rune Skyum-Nielsen aktuel med bogen “Vi ved jo hvordan det er at være menneske”.

Tine Lindhardt
Tine Lindhardt

Tine Lindhardt er biskop over Fyens Stift og aktuel med bogen "Oplysning til borgerne om Fadervor" (U Press, 2019); den har hun skrevet sammen med den anden halvdel af "Søstrene Bisp": Marianne Christiansen.

Mikael Lindholm
Mikael Lindholm

Mikael Lindholm (f. 1961) er finlandssvensk journalist og forfatter. Har arbejdet som politisk reporter, udenrigskorrespondent og chefredaktør på flere landsdækkende medier. Han er sammen med Lisbeth Zornig aktuel med thrilleren 'Et Ubetydeligt Mord'. Det er parrets 4. spændingsroman

Signe Lindkvist
Signe Lindkvist

Signe Lindkvist (født 30. april 1974) er tv-vært og autodidakt dansk skuespiller. Står bag podcasten "Sitter" sammen med Iben Hjejle.

Anne Linnet
Anne Linnet

Debuterede som 17-årig i gruppen Tears og dannede siden orkestrene Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade. Hun har skrevet musicals, musik til tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave samt udgivet en række soloplader. Hun har tidligere skrevet digtsamlingen Glimt og de to erindringsbøger Hvor kommer drømmene fra og Testamentet.

Henrik List
Henrik List

Henrik List er forfatter til i alt 18 bøger og én graphic novel. Heriblandt roman­erne ”Kære fucking dagbog” og ”Solen skinner aldrig på en go-go-bar”, rejsebøgerne ”Scener fra Sunset Boulevard” og ”Tilbage til Tanger Redux”, novelle­samlingen ”Pussyland” og essaysamlingen ”Sidste nat i Kødbyen”. I øjeblikket aktuel med Bodega Blues (Byens Forlag, 2019)

René Ljunggren
René Ljunggren

Forhenværende redaktør, turleder og turansvarlig på Outsite.org. René har 48 års erfaring med fjeldvandring, mere end 30 års erfaring som guide, og har gennem mere end 10 år undervist i vildmarksliv og fjeldvandring. Han har skrevet bøgerne ”Vandring i Sydsverige”, "Vandring i Skandinavien" og er nu også aktuel med "På sheltertur" fra Muusmann Forlag.

Pablo Llambías
Pablo Llambías

Pablo Llambías (f. 1964) er dansk forfatter og tidligere rektor på Forfatterskolen. Han er uddannet cand.phil. fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han er bl.a. blevet tildelt Otto Gelsted Prisen og SFC Prisen for sit forfatterskab. Han er aktuel med “Zombierådhus” som er en selvstændig fortsættelse af “Rådhus” fra 1997.

Erlend Loe
Erlend Loe

Erlend Loe (født 1969) debuterede med romanen “Kvinden flytter ind” i 1993. Han har et omfattende forskab i flere genre og har modtaget et væld af priser. I år er han aktuel med “Dyrene i Afrika”.

Katrine Loose
Katrine Loose

Katrine er 43 år, gift med Jimmi, og har 2 børn, Mikkel og Mille. Hun er uddannet skolelærer og familieplejer. Katrine har i 2019 udgivet 3 bøger, 'Mit Hjertebarn' og 'Liv, lev livet' handler om når systemet svigter i sager om anbringelser og hvilke konsekvenser det har for børnene og deres plejefamilier. 'Hørt i Folkeskolen' er sjove historier fra undervisningen.

Louisa Lorang
Louisa Lorang

Louisa Lorang er kok og madskribent. Hun laver bl.a. opskrifter for Aarstiderne og magasiner, og viser tusindevis af seere på Go' Morgen, hvordan man nemt får god og velsmagende mad.

Maia Kalhke Lorentzen
Maia Kalhke Lorentzen

Maia Kalhke Lorentzen er ekspert i cybersikkerhed og digital dannelse hos Cybernauterne og medstifter af tech-aktivist-netværket DO:TOPIA. Maia er desuden medforfatter til den aktuelle bog "Kan trold tæmmes?" Foto: Anders Rye Skjoldjensen/Dagbladet Information

Maja Lucas
Maja Lucas

Maja Lucas (f. 1978) blev uddannet fra Forfatterskolen i 2007 og debuterede samme år med prosasamlingen “Jegfortællinger”. Hun har siden udgivet tre romaner, senest “Mor. En historie om blodet” (2016), som blev indstillet til Kritikerprisen. I år er hun aktuel med “Gennem natten og vinden”.

Lotte Lund
Lotte Lund

Lotte Lund har gennem hele sin karriere stræbt efter at levere journalistik, formidling og kommunikation på højeste niveau. Lotte Lund har været nomineret til Cavling Prisen og har modtaget Politikens Hørup Pris og Kristian Dahls Mindelegat, også kaldet 'Den Lille Cavling Pris.'

Christel Lund Russel
Christel Lund Russel

Christel Lund Russel har efter 25 år som designer åbnet sin egen vintage/interiør-butik. Hun er aktuel med bogen ”Fra Jord Til Bord I Fællesskab” fra Muusmann Forlag.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen
Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Anne-Sophie Lunding-Sørensen (f. 1969) er cand.mag. og debuterede som forfatter i 2010 med romanen ”Lette rejsende”. I 2016 og 2018 udgav hun romanerne ”Happy ending” og “Happy family” om (anti-)heltinden Elvira Gregersen. I år er hun aktuel med den selvstændige fortsættelse, ”Happy hour”.

Tomas Lagermand Lundme
Tomas Lagermand Lundme

Forfatter, digter, billedkunstner og dramatiker.

Ditte Christina Lustrup
Ditte Christina Lustrup

Ditte Christina Lustrup er uddannet i Ernæring og Sundhed og har derudover arbejdet som freelancejournalist for det internationale magasin Organic and Wellness News. Ditte har flere års erfaring med at skabe sunde, velsmagende opskrifter, både til diverse firmaer samt til sin egen blog, hybenliv.dk. Hun er nu aktuel med bogen ”Hyben” fra Muusmann Forlag.

Jason Lutes
Jason Lutes

Amerikansk tegneserieskaber, der startede karrieren som redaktør på bladet ’The Stranger’, men siden begyndte at skabe sine egne værker. I 2018 færdiggjorde han sit magnum opus ’Berlin’ om Weimartiden i Tyskland. Den monumentale graphic novel har været 20 år undervejs og må regnes som en af de seneste års store hovedværker inden for grafisk litteratur.

Tine Lykke Prado
Tine Lykke Prado

Oversætter og sprogunderviser i portugisisk, ekspert i brasiliansk litteratur og kultur. Har oversat en lang række bøger af sydamerikanske og portugisiske forfattere, senest Machado de Assis, en af Brasiliens allerstørste forfattere,

Rune Lykkeberg
Rune Lykkeberg

Rune Lykkeberg er chefredaktør på Dagbladet Information og tidligere kulturredaktør på Politiken. Han er forfatter til bøgerne "Kampen om sandhederne" (2008) og "Alle har ret" (2012) og er nu aktuel med bestselleren "Vesten mod Vesten". Foto: Sigrid Nygaard

Adda Lykkeboe
Adda Lykkeboe

Adda Lykkeboe har fulgt en slægt at færøske kvinder gennem et helt århundrede i sin romanserie, der nu er afsluttet med ‘Doras Datter’. Lykkeboe skriver med et langt livs erfaring og stor indfølelse om kvindernes glæder og sorger.

Mogens Lykketoft
Mogens Lykketoft

Mogens Lykketoft (f. 1946), uddannet cand.polit. 1971 og socialdemokratisk folketingsmedlem siden 1981. Er tidligere skatteminister, finansminister, udenrigsminister, formand for Socialdemokratiet og formand for Folketinget. Han har udgivet flere bøger, og er på Bogforum aktuel med ERINDRINGER. HOLDNING OG HANDLING (2019).

Monica Lylloff
Monica Lylloff

Monica Lylloff (f.1978) forfatter, foredragsholder, aktivist og jurist. Aktuel med sin første udgivelse "SEJE MOR - En fortælling om livet med 3 børn med særlige behov". Du finder Monica Lylloff på NewPub-standen B3-001 lørdag kl. 10-18. www.monicalylloff.dk.

Inge Lynggaard Hansen
Inge Lynggaard Hansen

Inge Lynggaard er fotograf og rejseleder i Iran og har gennem mere end 30 års indgående kendskab til iranernes mad, traditioner og kultur. Hun er nu aktuel med bogen ”Persisk mad” fra Muusmann Forlag.

Nina Lynggaard Jørgensen
Nina Lynggaard Jørgensen

Nina er en 16-årig efterskoleelev, der er vild med at waveboarde, rejse, svømme og lave mad, og hun er interesseret i film, særligt gysere. Derfor bruges fritiden på en filmskole. Hun har været i praktik hos Kirsten Zäsckhe på en dansk film. Nina er aktuel med ’Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre’ fra Muusmann Forlag.

Niels Lyngsø
Niels Lyngsø

Niels Lyngsø (f. 1968) debuterede med digtsamlingen “Maske og maskine” i 1992, siden har han udgivet en række anmelderroste digtsamlinger og romaner. I starten af året udkom han med “Ti dages stilhed”, som er et essay meditation og en beretning om et tidages kursus i absolut tavshed og uden kontakt med omverdenen.

Niels Lyngsø
Niels Lyngsø

Forfatter og oversætter. Har skrevet for Politiken og redigeret tidsskriftet Den Blå Port. Senest har han oversat det franske middelalderværk 'Romanen om rosen' til elegant dansk.

Jim Lyngvild
Jim Lyngvild

Jim Lyngvild er designer, forfatter og modekommentator. Han optræder ofte i tv og har i efteråret 2018 medvirket ved udstillingen Mød vikingerne på Nationalmuseet.

Gunver Lystbæk Vestergård
Gunver Lystbæk Vestergård

Gunver Lystbæk Vestergård (f. 1983) er cand. public. og ph.d. i videnskabskommunikation. Hun er journalist på Weekendavisen, hvor hun især skriver om fysik, astronomi, rumfart og videnskabshistorie. I år er hun aktuel med bogen “Fjerne kloder”.

Brian Lystgaard Due
Brian Lystgaard Due

Brian Lystgaard Due er ph.d. og lektor på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet og medredaktør på Kforum. Brian Due forsker og publicerer dels i de interaktioner, der skaber mening og betydning i relationer mellem mennesker og dels i radikal digitalisering og transformation.

Lea Marie Løppenthin
Lea Marie Løppenthin

Lea Marie Løppenthin (f. 1987) er BA i litteraturvidenskab og tog afgang fra Forfatterskolen i 2013. Debuterede i 2014 med “Nervernes adresse” og har senest udgivet “Panser” i 2016. Hun modtog Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat i 2017. I år er hun aktuel med “Sæson”.

Merete Løvgreen
Merete Løvgreen

Merete Løvgreen brænder for børns læsning og læring. Folkeskolelærer, voksenunderviser, udvikler af undervisningsmaterialer. Siden 2008 under firmaet Sproggren.dk. Hendes metode ”Sprog & Tal i Bevægelse” bruges på over 700 skoler. "Læsehygge" er skrevet for at dyrke og styrke læseglæden og hjælpe familier med små læsere i en travl hverdag med sjove læseråd.

Jan Lööf
Jan Lööf

Jan Löof (f. 1940) er en af Sveriges største børnebogsforfattere og tegnere. I mere end 50 år har han skrevet og tegnet børnebøger i en helt særlig og magisk stil der kendetegner ham som forfatter og gør, at man aldrig bliver træt af hans bøger. Jan Lööf har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab, bl.a. Astrid Lindgren-prisen i 2011.

Jan Lööf
Jan Lööf

Med tegneserien ”Felix på Eventyr” samt en perlerække af børnebøger er den originale og finurlige svenske illustrator blevet folkeeje i hele Skandinavien. Felix så første gang dagens lys i 1967, og i 1972 overlod han serien til andre for at hellige sig børnebøgerne. Lööf er aktuel med en opsamling af de bedste af disse med titlen ”De Bedste Historier”.

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen fik allerede som 15-årig udgivet sine første illustrationer. Hans streg er kendt og elsket i hele Danmark og med titler som ”Valhalla” og ”Troldeliv” har Peter Madsen indtaget pladsen som en af Danmarks mest elskede illustratorer. Sidste år tegnede Peter Madsen årets julemærke. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”Troldeliv – Nøkkens jul”.

Svend Åge Madsen
Svend Åge Madsen

Svend Åge Madsen (f. 1939) har siden debuten med romanen “Besøget” (1963) udgivet en lang række romaner og fortællinger, bl.a. klassikeren “Tugt og utugt i mellemtiden” (1976). Forfatteren har modtaget anerkendte priser, bl.a. Søren Gyldendal Prisen og De Gyldne Laurbær. Han er aktuel med romanen “Enden på tragedie”.

Jes Buster Madsen
Jes Buster Madsen

Jes Buster Madsen har en bachelor i filosofi og en master i Cognitive Science fra Københavns Universitet. Han underviser i Neuroscience på DIS. Jes Buster Madsen er aktuel med romanen ”Projekt luftballon”.

Peter Lund Madsen
Peter Lund Madsen

Peter Lund Madsen (f. 1960) er speciallæge i psykiatri, hjerneforsker, forfatter og foredragsholder. Kendt for sin naturvidenskabelige formidling om hjernen i tv- og radioprogrammer (bl.a. Hjernekassen på P1).

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen (f. 1958) er tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Han fik publiceret sine første striber som 15-årig og har tegnet lige siden. Mest kendt er han for den ikoniske tegneserie Valhalla, der har solgt mere end 500.000 eksemplarer i Danmark og er oversat til 10 sprog.

Jens Peter Madsen
Jens Peter Madsen

Fortæller historier Lige ud af hovedet og uden bog som mennesker altid har gjort det. Han har ført den mundtlige fortælling ind i en ny tid som kunstner, foredragsholder, underviser og igangsætter. Han optræder lige så gerne på internettet som for forsamlinger af børn, unge og voksne over hele landet. Se mere på www.jenspetermadsen.dk

Bodin Madsen
Bodin Madsen

Bodin Madsen har stor succes med Gumpy den ildpruttende gargoil. Indtil videre har han solgt mere end 10.000 eksemplarer af serien om den lille gargoil og hans venner Jean-Pierre og Lisbeth. Serien består af bindene ‘Diamanthjertet’, ‘Notre Dames Forbandelse’, ‘Sværdet og Tidsscepteret’, ‘I Vulkanens Skygge’ og ‘H. C. Andersens Hemmelighed’.

Anne-Marie Mai
Anne-Marie Mai

Professor i nordisk litteratur ved Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet, og leder af forskningsprojektet Uses of Literature. Hun har udgivet en lang række monografier og antologier om dansk og nordisk litteratur og litteraturhistorie og inden for Narrativ medicin. Bogaktuel som redaktør af "Litteratur i brug".

Line Malling Schmidt
Line Malling Schmidt

Line Malling Schmidt er illustrator og forfatter, nyligt uddannet fra Designskolen i Kolding. I 2019 udgav hun sine to første bøger, tegneserien "Lillepigen fra Lolland", som hun fik Statens Kunstfonds projektlegat til at tegne, samt billedbogen "Far må jeg få et kæledyr?". Mød Line Malling Schmidt i forlaget Vild Maskines stand lørdag kl. 13.

Ann Malmgren
Ann Malmgren

Ann Malmgren, uddannet portræt- og fagfotograf med særlig passion for blomster, natur og havefotografi. Arbejder som freelance fotograf for tidskrifter og magasiner og bøger. Og er desuden uddannet coach og underviser i fotografi.

Merlin P. Mann
Merlin P. Mann

Er forfatter bag succesbøger som Taynikma og Bubbi-serien. Han har gået på Filmskolen og skrevet bøger for Disney og Pixar. Han er 48 år og far til fem. Aktuel med bogen 'Lous dilemmaer'.

Martin Marcussen
Martin Marcussen

Martin Marcussen er professor i international forvaltning ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Her har han de seneste år helliget sig studiet af udenrigstjenesten, diplomati i praksis og dansk udenrigspolitik, hvilket kommer til udtryk gennem hans undervisnings- og forskningsvirksomhed.

Silas L. Marker
Silas L. Marker

Silas L. Marker (f. 1994) er kandidatstuderende i filosofi og tilknyttet Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet. Han er aktuel med bogen “Os og dem. Identitetspolitiske akser, ideer og afsporede debatter” skrevet sammen med Vincent F. Hendricks.

Henrik Marstal
Henrik Marstal

Musiker, komponist, producer, forsker, debattør og forfatter. Har skrevet en lang række bøger og skriver jævnligt kulturstof for Politiken. Senest har han skrevet biografien om kultkomponisten Else Marie Pade, som han kendte personligt.

Henrik Marstal
Henrik Marstal

Henrik Marstal (f. 1966) er en dansk musiker, komponist, producer og forfatter. Gennem en række år har Marstal debatteret musik, medier, køn og kultur, og han har blogget for Information og i 2012-2013 og igen siden 2014 for Politiken. Han har desuden skrevet og bidraget til adskillige bøger, bl.a. Breve fra en kønsforræder (Tiderne Skifter, 2015).

Christine Marstrand
Christine Marstrand

Forfatter, musik- og kunstforsker uddannet ved Københavns Universitet og i USA. Tidligere operasanger, uddannet ved Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris og på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har skrevet flere bøger om samspillet mellem billedkunst og musik, senest storværket 'Vejen mellem Elstir og Vinteuil' om kunsten hos Proust.

Liv Martine
Liv Martine

Liv Martine er vinder af Den Store Bagedyst samt Den Store Jule- og Nytårsbagedyst og lever af at udvikle opskrifter. Sammen med Simone Thorup Eriksen har hun udgivet 7 kagebøger. Sammen har de det populære kageunivers @kagetid og platformen kagetid.dk.

Vibeke Marx
Vibeke Marx

Vibeke Marx debuterede skønlitterært i 1990, og siden er det blevet til en række romaner, novellesamlinger og børne- og ungdomsbøger, alle kendetegnet af hendes fine sans for persontegninger og menneskelige relationer. Aktuel med den historiske roman "Jord og hjerte".

Jomi Massage
Jomi Massage

Jomi Massage (aka Signe Høirup Wille-Jørgensen), f. 1974, er en eksperimenterende vokalist, guitarist og pianist. Debut på plade i 1995. Hun har udgivet en lang række plader med Speaker Bite Me og i eget navn. "Priktegning over et år" (2018) er Jomi Massages debut som forfatter.

Anders Matthesen
Anders Matthesen

Anders ”Anden” Matthesen (f. 1975) er en af Danmarks mest populære standupkomikere. Foruden komikken er Matthesen kendt som skuespiller, sanger/rapper, manuskriptforfatter og instruktør, hvor hans filmatisering af 'Ternet Ninja' (2016) solgte 940.000 biografbilletter. På Bogforum er han aktuel med 'Ternet Ninja 2' (2019).

Anders Christian Meidahl
Anders Christian Meidahl

Anders Christian Meidahl er læge og ph.d.-studerende i hjernevidenskab ved Oxford Universitet. Han debuterer med børnebogen 'Ildens Sværd' om drengen Tristan, der har fået konstateret kræft i hjernen, men som snart tvinges til at kæmpe en helt anden kamp mod dragen Nidhøg.

Bent Meier Sørensen
Bent Meier Sørensen

Født 1967. Er ph.d. og professor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School. Er en meget anvendt kommentator og klummeskribent ved Kristeligt Dagblad. Hans seneste bog, "Skærmens magi. At træne modstandskraften i en digital tid", (2018) vandt Blixenprisen for Årets faglitterære udgivelse 2019.

Anna Mejlhede
Anna Mejlhede

Anna Mejlhede (f. 1968) er sognepræst og forfatter til en lang række bøger. Desuden fast klummeskribent i ugebladet Femina siden 2015.

Jakob Melander
Jakob Melander

Jakob Melander debuterede som forfatter i 2013 med kriminalromanen Øjesten. Siden har Jakob Melander skrevet fem bøger i serien om politiassistent Lars Winkler. Melander er aktuel med bogen 'Fjenden iblandt os', den sjette i serien, samt en Mofibo-Original, thrillerdramaet 'Askehave - Forbandet blod'.

Jakob Melander
Jakob Melander

Krimiforfatter Jakob Melander debuterede i 2013 med 'Øjesten', der er første bind i serien om Lars Winkler. 'Øjesten' gik direkte ind på bestsellerlisterne og er solgt til udgivelse i 8 lande. Jakob Melander har en musikerkarriere bag sig som guitarist i en række danske rockbands.

Julie Midtgaard
Julie Midtgaard

Julie Midgaard debuterer i år med første del i fantasyserien Sprækken til Luscuro, nemlig "Elementprøven"

Louise Mieritz
Louise Mieritz

Louise Mieritz (f.1971) er skuespiller, manuskriptforfatter og sammen med Ditte Hansen hjernen bag tv-serien “Ditte og Louise”, som de selv spiller hovedrollerne i. I år er de sammen aktuelle med bogen “Gode kasser”.

Torben Mikkelsen
Torben Mikkelsen

Forfatter til bl.a. ”Tohundrede dage. Min tid som chef for Operation Removal of Chemical Agents from Syria 2013-2014”

Mette Moestrup
Mette Moestrup

I Mette Moestrups seneste udgivelse "Til den smukkeste" findes 117 digte, tretten for hver af de ni muser. Digtene udforsker systemer, ritualer og kontraster. Mette Moestrup er en digter, der jonglerer med ordene, så dine øjne bliver helt rundtossede af betagelse, når hun på ord-ekvilibristisk vis skriver om identitet, køn, seksualitet og etnicitet.

Mette Moestrup
Mette Moestrup

Mette Moestrup (f. 1969) er cand.phil. i litteraturhistorie og har været lærer på Forfatterskolen i København. Hun har bl.a. modtaget Montanas Litteraturpris og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Hun debuterede som forfatter med digtsamlingen ”Tatoveringer” i 1998 og er i år aktuel med digtsamlingen “Til den smukkeste”.

Helle Mogensen
Helle Mogensen

Er uddannet journalist. Hun er vokset op i en lille midtjysk landsby og bor i dag på Mors. Hun har altid skrevet til skrivebordsskuffen, er optaget af mennesker og relationer, men er ikke psykolog. Aktuel med romanen 'Havunger', som er hendes debut.

Jan Mogensen
Jan Mogensen

Jan Mogensens børnebøger er siden debuten "Har du sovet godt, Bamse?" oversat til 20 sprog. Han har modtaget Burg-Wissem prisen, Kulturministeriets Initiativpræmie, Kulturministeriets Illustratorpris og Carlsens Fortællefantorden. Mød Jan Mogensen lørdag kl. 13.00 i Forlaget Eudors stand, hvor han signerer bøgerne "5 killinger" og "Zuccinis Dyreorkester".

Anders Jørgen Mogensen
Anders Jørgen Mogensen

Anders er forfatter, musiker og en del af forlaget Escho, der siden 2005 har udsendt et hav af vinylplader med blandet andet "Iceage", "Thulebasen" og "Synd og skam". Siden 2013 har Escho med Anders som redaktør også udgivet bøger, f.eks. med TS Høeg og Vagn E. Olsson. Anders' egne bøger er udkommet på bl.a. Fahrenheit og C&K Forlag.

Høgni Mohr
Høgni Mohr

Færøsk forfatter, journalist og debattør. Aktuel med bogen "Rejse for livet".

Anders Morgenthaler
Anders Morgenthaler

Anders Morgenthaler (f. 1972) er en dansk tegner, forfatter, filminstruktør og tidligere tv-vært. Uddannet fra Designskolen Kolding og Filmskolen i København. I år er han sammen med Marie Louise Tüxen aktuel med ”Helle Erobreren”.

Anders Morgenthaler
Anders Morgenthaler

(f. 1972) Tegner, forfatter og filminstruktør. Uddannet fra designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Medejer af comedysitet HeltNormalt.dk, og sammen med Mikael Wulff står han bag den daglige stribe Wulffmorgenthaler i Politiken. De har også skrevet flere humoristiske bøger sammen og er i år igen aktuelle med kalenderen ”Wulffmorgenthaler”.

Mai Mortensen
Mai Mortensen

Mai debuterer med billedbogen “Prinsessen, der var alene”, et ægte eventyr med LGBT-tvist, udgivet på Forlaget Bolden. Mai er uddannet pædagog og arbejder til daglig med seksualundervisning i folkeskolen. Mai ønsker via sit arbejde og med sin debutbog at vise børn, at kærlighed kan se ud på mange forskellige måder, og samtidig være lige så rigtig og ægte.

Mai Mortensen
Mai Mortensen

Mai debuterer med billedbogen “Prinsessen, der var alene”, et ægte eventyr med LGBT-tvist, udgivet på Forlaget Bolden. Mai er uddannet pædagog og arbejder til daglig med seksualundervisning i folkeskolen. Mai ønsker via sit arbejde og med sin debutbog at vise børn, at kærlighed kan se ud på mange forskellige måder, og samtidig være lige så rigtig og ægte.

Martin Mortensen
Martin Mortensen

Martin Mortensen, født i 1954, har det meste af sit liv interesseret sig for de nordamerikanske indianere og har tidligere fået udgivet fagbøgerne Indianerne på prærien og Crow-indianerne. Udkom på Forlaget Brændpunkt med romanen "Vintertællingens hemmelighed" 27. juni 2019.

John Kenn Mortensen
John Kenn Mortensen

John Kenn Mortensen (f. 1978) er bedst kendt for sine post-it-monstre, som i dag har kultstatus blandt tegneseriekendere. Han har 220.000+ følgere på Instagram og skriver foruden sine egne bøger også tv-programmer for DR Ultra. Blandt de mange fans tæller bl.a. Neil Gaiman og andre prominente udenlandske forfattere, som John tegner for.

Mikkel Mosen
Mikkel Mosen

‘Ud af Slumreland’ af Mikkel Mosen er en af årets stærkeste debuter. Romanen foregår for en stor del af tiden på Ærø, hvor familiefaderen Eik Enghoff drømmer om et liv udenfor hamsterhjulet med mulighed for at udleve sine forfatterambitioner. Foto: Les Kaner

Hanne Marie Motzfeldt
Hanne Marie Motzfeldt

Hanne Marie Motzfeldt, ph.d., er lektor i digital forvaltning ved det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Hun er aktuel med bogen ”Digital forvaltning.”

Hanne Mouritsen
Hanne Mouritsen

Hanne Mouritsen (f. 1970) er underviser, selvstændig behandler/sygeplejerske med egen klinik og uddannet børne- og voksenyogalærer. Ejer af Yogaiskolen.dk. Aktuel med "Yoga legekort til familier med børn". Tidligere udgivet bøgerne "Yoga i skolen" og "Yoga i daginstitutionen". Kan mødes på NewPub-standen B3-001 fredag og lørdag. www.yogaiskolen.dk.

Lars Movin
Lars Movin

Forfatter, filmmager og formand for Dan Turèll Selskabet. Har udgivet en lang række bøger, bl.a. om amerikansk kultur – og redigeret en lille håndfuld Turèll-bøger, heriblandt "Charlie Parker i Istedgade – tekster om jazz" (2006). Er aktuel med: Dan Turèlls "BEAT - et liv med musik" (red.) samt "Allen Ginsberg i Danmark".

Lars Muhl
Lars Muhl

Lars Muhl er forfatter, mystiker og musiker, født d. 14. november 1950 i Aarhus, Danmark.

Sara Louise Muhr
Sara Louise Muhr

Sara Louise Muhr, ph.d., er professor (mso) på Copenhagen Business School. Hun er leder af CBS’ nye strategiske initiativ ”Business in Society Platform: Diversity and Difference”. Saras forskning anlægger kritiske perspektiver på HRM og ledelse og hun har publiceret over 70 bøger, artikler og bogkapitler, heriblandt hendes nyeste bog Ledelse af køn.

Hans Frederik Munch
Hans Frederik Munch

HANS FREDERIK MUNCH, født i Cape Town, 1983, opvokset på Bornholm, bosat i København. Kommende udgivelse på Brændpunkt: Romanen "Pupiller udvider sig i mørke" 18. oktober 2019. "PUPILLER UDVIDER SIG I MØRKE" er fuld af skiftende stemninger: stille timer i bornholmske skove, euforiske nætter, familiestridigheder, gåture og kunstnerdrømme.

Peder Munch Hansen
Peder Munch Hansen

Journalist og cand.scient. pol. Har arbejdet i 14 år med EU-stof i Bruxelles. Bosat i Frankrig.

Sanne Munk Jensen
Sanne Munk Jensen

Sanne Munk Jensen (f. 1979) er uddannet Cand. Mag. i Medievidenskab og Nordisk sprog og litteratur og debuterede i 2002 som forfatter. I starten af året udkom hun med ungdomsbogen “Tag gaden tilbage” med medforfatter Sarah Engell.

Lilian Munk Rösing
Lilian Munk Rösing

Lektor på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, hvor hun forsker og underviser i litteraturanalyse, psykoanalyse, kritisk teori, kønsteori, filosofi og europæisk litteratur og kultur – og har skrevet en lang række bøger om dette. Anmelder ved Politiken. Er aktuel med "Hvorfor skider bjørnen i skoven" – om Lars von Triers filmværk.

Aske Munk-Jørgensen
Aske Munk-Jørgensen

I ‘Gamle venner’ flygter Aske Munk-Jørgensens hovedperson, Mike, fra barndommens dæmoner. Men som alle ved, når dæmonerne på et tidspunkt op på siden af én. ‘Gamle venner’ er en knugende og forstyrrende roman, der sætter spørgsmålstegn ved, om vi kan tillade os ikke at gøre det rette.

Torben Munksgaard
Torben Munksgaard

Romanforfatter. Debuterer i efteråret 2019 som digter med samlingen "Mere lys".

Johanne Mygind
Johanne Mygind

Johanne Mygind, blogger, podcast-editor og journalist på Weekendavisen. Forfatter til "Opdrift - 11 mønsterbrydere fortæller" (Gyldendal)

Julius Mygind Mühlhausen
Julius Mygind Mühlhausen

Julius Mygind blev student fra et gymnasium i Københavnsområdet og kæmpede med misbrugsproblemer i skoletiden. Julius har undervejs uddannet sig til coach ved Sofia Manning og lever af at hjælpe og holde foredrag for unge og deres forældre om de problemer, der ligger bag et stofmisbrug. Er aktuel med bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Lise Mühlhausen
Lise Mühlhausen

Er kommunikations- performancetræner og businesscoach. Uddannet cand.mag. i psykologi og dansk fra Københavns Universitet. Har været i TV branchen siden 1988 i primært DR, som bl.a. Chefkonsulent, leder af DR Værter, dokumentarist, journalist, redaktør og vært. Aktuel som medforfatter til bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Michael Müller
Michael Müller

Michael Müller (f. 1985) er journalist og har siden 2013 skrevet for bl.a. Weekendavisen og Kristeligt Dagblad med fokus på kultur, historie og større kunstnerinterviews. Han er aktuel med “Barn af besættelsen”, hvor kendte danskere fra Dronning Margrethe til Uffe Ellemann-Jensen fortæller.

Naja Münster
Naja Münster

Naja Münster, der kommer fra Vojens, fik sin debut som skuespiller i filmen "Far til fire i solen". I en alder af ni år har hun sin egen YouTube-kanal med over 200.000 følgere

Mette Mølbak
Mette Mølbak

Mette Mølbak er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør. Havde tidligere samme stilling på ALT for damerne. Mette har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Aktuel med bøgerne ”One Pot” og ”Kål” fra Muusmann Forlag.

Morten Møller
Morten Møller

Morten Møller (f. 1978) er historiker, foredragsholder og underviser ved Skolerne i Oure. Har modtaget flere priser for sit forfatterskab, herunder Arbejderhistorieprisen, prisen for Årets Historiske Bog samt Søren Gyldendal Prisen. I år er han sammen med Niels Erik Rosenfeldt og Jesper Jørgensen aktuel med “Den røde underverden”.

Morten Møller
Morten Møller

Morten Møller (f. 1978) er forfatter, foredragsholder, historiker på Det Kongelige Bibliotek og underviser ved Skolerne i Oure. Han har modtaget flere priser, bl.a. prisen for Årets Historiske Bog og Søren Gyldendal Prisen. I år er han aktuel med bogen “Den røde underverden” i samarbejde med Jesper Jørgensen og Niels Erik Rosenfeldt.

Preben Møller
Preben Møller

Preben Møller har tidligere boet og gået på jagt i Botswana. Preben har skrevet romanen ”Jæger i bushen”. Du kan møde Preben på Skriveforlagets stand lørdag den 16. fra klokken 14-18.

Per Stig Møller
Per Stig Møller

Født 1942. Er litterat, dr.phil., fhv. kirke- og kulturminister samt udenrigsminister. Har skrevet flere anmelderroste bøger, bl.a. om Kaj Munk. Han er aktuel med bogen "Sommeren 1945" (2019), der på baggrund af nyt arkivmateriale fortæller om det politiske efterspil efter befrielsen i maj 1945 og frem til folketingsvalget i oktober samme år.

Vibeke Andersson Møller
Vibeke Andersson Møller

Forfatter til bl.a. ”Dansk arkitektur i 1960'erne”

Christian Mørk
Christian Mørk

Christian Mørk er født på Frederiksberg og flyttede som ung til Amerika, hvor han uddannede sig som journalist på Columbia University. Debuterede som forfatter i 2006 med konspirationsthrilleren 'De ti herskere'. Hans forfatterskab tæller 12 romaner og er oversat til mere end 20 sprog. Han bor i Brooklyn, New York. Aktuel med romanen 'Amerikaneren'.

Gabriella Nagy
Gabriella Nagy

Uddannet Bachelor i Voksenpædagogik. Master i Sundhedspædagogik, læring og kompetenceudvikling og Positiv Psykologi. Certificeret arbejdsmiljøunderviser, mindfulness- og Yogainstruktør. Er forfatter til bøgerne: Rejsen til Nuet. Mindfulness på arbejde - Fyr autopiloten. Udgivet 4 guidede meditations-CDer. Medforfatter til kalenderen: Træn Nærværsmusklen.

Andreas Nederland
Andreas Nederland

Andreas Nederland er forfatter til en række børnebøger og har i mere end 10 år underholdt børn med gode historier både foran og bagved kameraet på DR's børnekanal Ramasjang. Han er medejer af produktionsselskabet OK Monkey, der arbejder for at underholde og engagere børn på alle platforme.

Patrick Ness
Patrick Ness

Patrick Ness slog igennem i Danmark med bestselleren Monster, og han har siden begejstret de danske YA-læsere med flere romaner. Trilogien Chaos Walking er en international bestseller, og nu er den endelig tilgængelig på dansk.

Mathias Herup Nielsen
Mathias Herup Nielsen

Mathias Herup Nielsen er kandidat i forvaltning fra Roskilde Universitet og ph.d. i Stats­kundskab fra Aalborg Universitet. Han arbejder som forsker og underviser i sam­funds­viden­skab på Aalborg Universitet.

Jens-Ulrich Thyssing Nielsen
Jens-Ulrich Thyssing Nielsen

Jens Ulrich Nielsen er cand.mag. i historie og medejer af eventfirmaet KulturenNu. Han kender København ud og ind og går ofte byvandringer for private og virksomheder. Du kan også møde ham som guide på en havnerundfart.

Helle Lykke Nielsen
Helle Lykke Nielsen

Helle Lykke Nielsen er ph.d. i arabisk og lektor ved Center for Mellemøststudier ved Syddansk Universitet. Hun er aktuel med bogen "Kampen om Vollsmose" (U Press, 2019)

Mie Femø Nielsen
Mie Femø Nielsen

Professor, ph.d. i kommunikation og centerleder på Københavns Universitet. Forsker i ledelse og facilitering af aktiviteter og deltagerbidrag i professionel kommunikation. Aktuel med "Metodekogebogen" (U Press, 2019)

Carsten Müller Nielsen
Carsten Müller Nielsen

Carsten Müller Nielsen er en af Danmarks mest spændende og nyskabende forfattere. Seneste udgivelser BESTIARIUM og DE DØDE FYLDER DAGENE MED EN SMAG AF MØNTER

Jørgen Steen Nielsen
Jørgen Steen Nielsen

Jørgen Steen Nielsen er cand.scient. i biologi og forfatter til adskillige bøger. Han har fra 1985 været miljø- og videnskabsmedarbejder på Information, fra 1995-2002 været chefredaktør og er pt. journalist med fokus i miljø, sikkerhedspolitik og bæredygtig økonomi. Er aktuel med "Som gjaldt det livet – til den nye klimabevægelse". Foto: Sigrid Nygaard

Karen Inge Nielsen
Karen Inge Nielsen

I Karen Inge Nielsens serie ‘Djævlepassagen’ vækkes djævelen til live på den sønderjyske herregård Herstedholm, hvor Marcus og hans mor er bosat i forbindelse med moderens arbejde. Sammen med gymnasieveninden Kira opdager Marcus, at onde kræfter er på spil, og må forsøge at stoppe dem.

Linea Bjerrum Nielsen
Linea Bjerrum Nielsen

I Linea Bjerrum Nielsens anden Tværveje-roman, Mareridt, bliver du som læser fanget i dit eget mareridt. Incubo, mareridtenes herre, har opfundet et sindssygt spil, hvor du og din familie er fanget i hans grufulde verden, og hvor du konstant må tage dig i agt for Maren, der jagter dig. Romanen er for større børn.

Liv Nimand Duvå
Liv Nimand Duvå

Liv Nimand Duvå (f.1987) modtog Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris i 2017 for sin debutroman 'Vi er vel helte'. I år er hun aktuel med sin anden bog “Rosenreglen”.

Steffen Nohr
Steffen Nohr

Steffen Nohr debuterede i 2009 som spændingsforfatter og har siden skrevet en håndfuld romaner. Steffens skrivestil er præget af fyldige beskrivelser, hæsblæsende adventure og neglebidende cliffhangere. Aktuel med 'Amazonas'

Anders Nolting Magelund
Anders Nolting Magelund

(f. 1984) Journalist, forfatter og tidligere redaktør på Sustainia med mange publikationer og artikler om klima bag sig. Hovedforfatter til bogen ”Repaint the Future” (2017), en vision om morgendagens bæredygtige samfund, anbefalet af en række danske politikere og FN-ledere. Nu er han sammen med Anna Fenger Schefte aktuel med bogen ”Klimaguiden”.

Mads Peder Nordbo
Mads Peder Nordbo

(f. 1970) Uddannet i nordisk sprog og litteratur samt filosofi og har forsket i blandt andet runer og sproghistorie. Debuterede i 2012 med spændingsbogen ”Odins labyrint – et glasbarns fortællinger”, fulgt op af ”Thuleselskabet” i 2014. I 2017 udkom krimien ”Pigen uden hud”, der blev fulgt op af ”Kold angst” i 2018 og nu tredje bind ”Kvinden med dødsmasken”.

Henrik Nordskilde
Henrik Nordskilde

Henrik Nordskilde (f. 1975) er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har arbejdet som journalist, redaktør og tekstforfatter for en lang række virksomheder og medier, blandt andet Euroman, Ud & Se og Børsen og er bidragyder til flere bøger. I år er han sammen med Peter Ingemann aktuel med bogen “Elsk afgrunden”.

Pia Norup
Pia Norup

Er læge af baggrund og uddannet Functional Medicine Practitioner. Har de seneste 10 år udelukkende beskæftiget sig med sundhed og forebyggelse og hjælper til dagligt mennesker med at få en sundere livsstil i sin klinik i Lyngby. Sammen med Umahro Cadogan var hun vært på TV2-programmet “Kan man spise sig rask?”. Er i år aktuel med bogen ”kronisk sund”.

Arne Notkin
Arne Notkin

Arne Notkin er udannet cand. mag i historie og filosofi og har arbejdet som journalist og redaktionel leder på blandt andet Weekendavisen, B.T., TV 2 Lorry, TV-Avisen, Deadline, DR 2, TV 2 News og Kristeligt Dagblad. I 2017 blev han ramt af kræft. I dag arbejder han med presse og kommunikation i Kræftens Bekæmpelse. Aktuel med 'Sådan overlevede jeg kræften'.

Kristina Nya Glaffey
Kristina Nya Glaffey

Kristina Nya Glaffey (f. 1979) er uddannet fra Forfatterskolen i 2005 og debuterede i 2017 med “Lykkejægere”. I 2014 kom den romantiske komedie “Mor og Busser” og i 2016 den romantiske tragedie “Mor og Busser skal skilles”, som er selvstændige forløbere for hendes aktuelle roman: “Fuck mor og Busser”.

Mads Nygaard
Mads Nygaard

Mads Nygaard har skrevet flere romaner og børnebøger, har i mange år været primus motor i Venligboerne, nu aktuel med bogen DE ULEDSAGEDES BOG - Ti beretninger fra flygtningebørn

Ejler Nyhavn
Ejler Nyhavn

Ejler Nyhavn (f. 1960), germanist, oversætter, digter og musiker, og i 2016 udgav Forlaget Wunderbuch hans meget roste oversættelse af Friedrich Hölderlins "Tårndigte", og netop oversat Goethes "Faust I".

Ghita Nørby
Ghita Nørby

Ghita Nørby er skuespiller, forfatter og passioneret rosenelsker.

Søren Nørby
Søren Nørby

Forfatter til bl.a. ”Når fjenden forsvinder. Det danske flyvevåbens udvikling 1989-1999”

Ann Nørregaard
Ann Nørregaard

Forfatter til bl.a. "Dollar fo' Dollar. Kulkvinderne på St. Thomas 1870-1917"

Katrine Nørregaard
Katrine Nørregaard

(f. 1994) læser dramaturgi ved Aarhus Universitet. Hun debuterede med Løgnerens hus, som vandt Politikens Romankonkurrence 2016. Nu er hun aktuel med romanen ”Søster, min søster”.

Adam O.
Adam O.

Adam O. (f. 1976) debuterede i 2011 med tegneserien Ruiner og har derudover lagt streg til en lang række illustrationer og plakater i de sidste tyve år, ligesom han er fast tegner på hjemløseavisen Hus Forbi. Han udkom senest i bogform med den anmelderroste Flugten fra Danmark - Den Rustne Verden 1 (2019) og Den Rustne Verden 2 – Motorhjerne (2019).

Alexander von Oettingen
Alexander von Oettingen

Prorektor og ansvarlig for uddannelser, forskning og videreuddannelse på UC SYD. Herunder strategisk udvikling af uddannelser og organisation og pædagogisk udvikling både teoretisk og praktisk.

Olsen og Olsen
Olsen og Olsen

Olsen og Olsen, med forlaget To gange Olsen, skriver, illustrerer og udgiver bøger for børn. Bøgerne handler primært om den danske kongerække, men andre projekter er undervejs, bl.a. en bog om en dreng, der udvikler angst.

Britt T. Okking
Britt T. Okking

‘Ildfugl’ af Britt T. Okking handler om Julie, der opsøges af sin PTSD-ramte eksmand, Jan, der tidligere er blevet dømt for drabsforsøg på hende. Nu påstår han, at andre, ukendte gerningsmænd er ude på at skade hende. Men kan hun stole på, at han taler sandt? Foto: Les Kaner

Ditte Okman
Ditte Okman

Ditte Okman (f. 1974) har haft en kulørt karriere. Har bl.a. arbejdet for den israelske sikkerhedstjeneste, i Venstres pressetjeneste, på ugebladet SE og HØR og Ekstra Bladet og senest på Radio24Syv som vært på sladderprogrammet "Det, vi taler om". Ditte er desuden mor til en dreng og en pige, som hun sover med om natten. Aktuel med debutbogen '#tyndogrig'.

Auður Ava Ólafsdóttir
Auður Ava Ólafsdóttir

F. 1958 i Island. Debuterede i 1998. På dansk er der udkommet fire romaner: “Stiklingen” (2009/ny udgave 2019), “Svaner bliver ikke skilt” (2016), "Ar", som hun fik Nordisk Råds Litteraturpris for. Aktuel med "Miss Island", som handler om en kvinde der vil være forfatter, men som får at vide at hun hellere skulle stille op til Miss Island-konkurrencen.

Peter Olesen
Peter Olesen

Peter Olesen er journalist, forfatter og foredragsholder. Han har skrevet en lang række bøger om bl.a. arkitektur og byudvikling.

Camilla Hjørnholm Olsen
Camilla Hjørnholm Olsen

Camilla Hjørnholm Olsen (f. 1975) udgav sin debutroman Mørkekammeret til store roser i foråret 2019. Hun har tidligere udgivet kortprosaværket Sample og har bidraget i flere litterære tidsskrifter med sine noveller og digte. Camilla har gået på Vesterbro forfatterskole og Gladiatorskolen.

Ursula Andkjær Olsen
Ursula Andkjær Olsen

Forfatter og digter. Medlem af Det Danske Akademi. Modtog i 2017 Statens Kunstfonds livsvarige hædersydelse. Fra august 2019 rektor ved Forfatterskolen.

Jørn Henrik Olsen
Jørn Henrik Olsen

Jørn Henrik Olsen, forsker, forfatter, cand.theol., ph.d. Aktuel med ”Lystid i mørket: Essays om sorg, ensomhed og livsmod”. Mød forfatteren på NewPub-standen B3-001 fredag, lørdag og søndag 10-18 – og på Fagscenen samme sted søndag 11.30-12.00 i samtale med seniorforsker Mai-Britt Guldin om sp. ’Er sorg en sygdom?’. www.jornhenrik.com

Klaus Enghvidt Olsen
Klaus Enghvidt Olsen

Du kan møde Klaus på NewPub-standen B3-001 alle dage. Han har udgivet 5 kriminalromaner, senest "Sandheden om Oliver" i 2019 hos Skriveforlaget. Både den og romanen "Myrdede Sjæle" (2017) har fået fremragende anmeldelser. Forfatteren arbejder med forbrydelser i kølvandet på stærke følelser og drifter, som kan føre til mord og store moralske dilemmaer.

Johan Olsen
Johan Olsen

(f. 1969) musiker, biolog og forsker ved Københavns Universitet. Bedst kendt som forsanger i Magtens Korridorer, men er ligeledes en anerkendt forsker i proteinkrystallografi og formidler af videnskabelige emner, som man bl.a. kunne se i serien Store danske videnskabsmænd. Forfatter til børnebogen ”Bogen om verden” (2017) og nu aktuel med ”Hvad er et æg?”

Sanne Olsen
Sanne Olsen

Sanne Olsen (f. 1967) er født og opvokset i Odense. Hun er læreruddannet og debuterede som forfatter i 2019 med romanen "Når øjne kan se".

Loa Opstrup
Loa Opstrup

Cand.mag. i psykologi og musikvidenskab og uddannet psykoterapeut (MPF). I sin praksis taler hun især med mennesker, som har følger efter hjernerystelse. Aktuel med bogen 'Hjernerystelse - kom godt igennem'. Se mere på www.samtaleterapi­kbh.dk

Josefine Ottesen
Josefine Ottesen

Josefine Ottesen (f.1956) har i snart en menneskealder været en elsket og læst børnebogsforfatter i DK. Hun står bag en lang række titler for både unge og yngre læsere, og rigtig mange børn har fået deres første rigtige læseoplevelse gennem en af de eventyrlige bøger. Josefine er aktuel med en ny højtlæsningsbog til alle børn fra 4 år om alfepigen Lilja

Josefine Ottesen
Josefine Ottesen

Josefine Ottesen er en af vores mest læste børne- og ungdomsforfattere. Hendes historier bevæger sig mellem fantasy og eventyr, og hun er især kendt for serierne ”Krigeren”, ”Enya” og ”Drageherren”, hvor sidstnævnte netop er udkommet i helt nye udgaver. Ottesen har modtaget en lang række priser og er aktuel med letlæsningsbogen ”Månekniven” fra Alinea.

Dorte Palle
Dorte Palle

Dorte Palle er tidligere vært, tilrettelægger og redaktionschef på DR. Nu er hun selvstændig og producerer, rådgiver og underviser i lyd. Hun udgiver sin egen uafhængige podcast Dorte Palle Alene. Dorte er sammen med journalist Tor Arnbjørn aktuel med ”Podcastbogen” - en lettilgængelig introduktion til podcastmediet.

Kisser Paludan
Kisser Paludan

Er psykolog, forfatter og spirituel lærer med speciale i selvværd, personligt lederskab og nærvær. Hun er grundlægger og leder af kursus- og uddannelsesstedet PaludanEmpower. Hun udgiver podcasten Soul Talk, hvor hun deler erfaringer om spiritualitet og selvudvikling. Forfatter til bestselleren 'Elsk den du er' og aktuel med bogen 'Bevidst forældreskab'.

Martin Pasgaard-Westerman
Martin Pasgaard-Westerman

Martin Pasgaard-Westerman er filosof og oversætter. Mag.art. i filosofi (Syddansk Universitet) og dr.phil. i filosofi fra Technische Universität Berlin. Har netop oversat og udgivet Arthur Schopenhauer "Parerga og Paralipomena I, 2. Aforismer om Livsvisdom".

Ove Pedersen
Ove Pedersen

Ove Pedersen (f. 1954), tidl. kriminalkommissær med 40 år i dansk politi. Journalist Stine Bolther (f. 1974) er forfatter til en lang række bøger om kriminalstof.

Michael Pedersen
Michael Pedersen

Michael Pedersen, f. 1974, har arbejdet som gymnasielærer siden 2006 i fagene dansk, filosofi og oldtidskundskab. Før dette underviste han på musikskole. Michael Pedersen har tidligere udgivet 3 romaner (2007, 2008, 2018) og en filosofisk bog om Søren Kierkegaard (2013). Udkom på Brændpunkt med romanen "Tørke" 18. marts 2019

Bjarne Kim Pedersen
Bjarne Kim Pedersen

(f. 1955) Forfatter og fortæller. Twit-digter. Lige nu aktuel med "Den lange vej" om en afghansk flygtning. Du finder Bjarne Kim Pedersen på NewPub-standen B3-001søndag kl. 12-18.

Janni Pedersen
Janni Pedersen

(f. 1968) er studievært samt krimi- og retsreporter på TV 2. I 2018 blev hun kåret som Årets Nyhedsvært af Billed-Bladets læsere. Nu har hun sammen med sin mand, Kim Faber, skrevet krimien ”Vinterland”.

David Budtz Pedersen
David Budtz Pedersen

Professor med særlige opgaver, Institut for Kommunikation og Psykologi, Det Humanistiske Fakultet Science, Policy and Information Studies, Aalborg Universitet

Karsten Pers
Karsten Pers

Karsten Pers er forfatter, fagbogsrådgiver og stifter af NewPublishing Netværket (NewPub). Mød Karsten Pers på NewPub-området B3-001 og på både NewPub Fagscenen og Skriv & Udgiv Scenen. Forfatter til bl.a. forældreguiden "Babykalenderen" - solgt i mere end 60.000 eksemplarer og til "Skriv din Fagbog med mod, glæde og succes" (2018). www.karstenpers.dk

Sarah Skyt Persson
Sarah Skyt Persson

Sarah Skyt Persson (1985) er cand.mag. i dansk og filosofi. Hun har siden 2015 været ansat på Louisiana Literature og underviser desuden på Espergærde Gymnasium. Hun var med til at starte skrivelinjen på Københavns Kunstskole og har efterfølgende selv været elev. Sku’ det være en anden gang er hendes debut.

Lotte Petri
Lotte Petri

Er et kendt kriminavn og har skrevet 8 krimier og en række noveller. Er aktuel med 'Blodengel' i Mofibos Original-serie. Efterforskeren Sofie Engell er i Grønland for at assistere i en sag om et mystisk dobbeltmord.

Søren Pind
Søren Pind

Søren Pind (f. 1969) har været i dansk politik i 30 år. Han har været borgmester i København og er tidligere justitsminister - bl.a. Han er cand. jur. og tidligere ekstern lektor i forfatningsret ved Københavns Universitet. Dette efterår er han aktuel med bogen “Frie ord”, der giver et blik ind i politikkens verden set gennem Søren Pinds briller.

Christel Pixi
Christel Pixi

Christel Pixi, DJ, blogger, forfatter og kageikon.

Dy Plambeck
Dy Plambeck

”De fleste mord begås af normale mennesker i affekt,” lyder det i Dy Plambecks seneste roman "Til min søster". Dy Plambeck fortæller i en uprætentiøs og humoristisk stil med stor sproglig præcision og fascinerende dybde om skelsættende nedslagspunkter fra livet; barndommen, familielivets kriser, voldsepisoder, krigsdeltagelse og fødsel.

Dy Plambeck
Dy Plambeck

Dy Plambeck (f. 1980) har udgivet digtsamlingen “Buresø-fortællinger”, som hun modtog Rifbjergs debutantpris for, og romanerne “Texas' rose”, “Gudfar” og “Mikael”. I år er hun aktuel med “Til min søster”.

Dy Plambeck
Dy Plambeck

Forfatter. Født 1980. Aktuel med romanen Til min søster Debuterede med digtsamlingen Buresø-fortællinger i 2005. Har siden skrevet romanerne Texas’ rose, Gudfar og Mikael. Uddannet fra Forfatterskolen i 2004. Hovedforfatter til Syng sammen (2019) om fællessang. Medlem af Højskolesangbogsudvalget.

Signe Poppenbøl
Signe Poppenbøl

Signe Poppenbøl er forfatter og har skrevet fantasybogen ”Bonnaluja”. Du kan møde Signe på Skriveforlagets stand lørdag den 16. fra klokken 10-18.

Palle Hyldgård Poulsen
Palle Hyldgård Poulsen

Palle Hyldgård Poulsen skriver med et internationalt snit, hvor plottet er intelligent, humoren er tør – og med twists, der vil overraske selv de mest hardcore krimifans. Hans debut, "Kastaniens DNA", har først og fremmest vakt stor begejstring hos læserne, og den uafrystelige krimi har ligget nummer et på mofibo.

Peter Poulsen
Peter Poulsen

Peter Poulsen (f. 1940) debuterede i 1966 og har siden udgivet en lang række digtsamlinger foruden romaner, noveller, skuespil og børnebøger. Han har desuden lavet radio og tv samt oversættelser fra flere sprog.

Frej Prahl
Frej Prahl

Født 1988. Psykolog, parterapeut og foredragsholder. Har tidligere udgivet bogen "TÆNDT. Sex i parforholdet" (2017) og medvirker jævnligt som ekspert om parforhold og familieliv i radio og tv, senest i tv-programmet "Fede forhold". Hans seneste bog er "Aargh! Den sunde vrede i familielivet" (2019), der hjælper med at håndtere vrede i familielivet.

Anette Prehn
Anette Prehn

Anette Prehn er iværksætter, forskningsformidler og sociolog. Under mottoet "Forskning til folket" er hun optaget af at nyttiggøre hjernens spilleregler - og deres betydning for menneskers liv, mentale sundhed og læring. Anette Prehn er aktuel med bogen 'Afledte effekter '.

Jan Priiskorn Schmidt
Jan Priiskorn Schmidt

Jan Priiskorn Schmidt er Danmarks mest benyttede barnestjerne igennem tiden. Han spillede sammen med tidens største stjerner som Dirch Passer og Ove Sprøgøe i film som "Sommer i Tyrol" og "Min søsters børn". I 2017 trådte han frem efter 45 års tavshed med bogen "Barnestjernen fra Bryggen". På Bogforum 2019 kan man hilse på ham.

Merete Pryds Helle
Merete Pryds Helle

Født 1965. Prisvindende forfatter og klummeskribent ved Kristeligt Dagblad. Modtog i 2017 De Gyldne Laurbær for romanen "Folkets skønhed". Har senest udgivet romanen "Nora" (2019). I bogen "Hvad døden har lært mig om livet" (2019) fortæller hun om søsteren, Jannie Helle, der døde i 2010 efter et langt og hårdt sygdomsforløb.

Merete Pryds Helle
Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle (f. 1965) er uddannet på Forfatterskolen og har en bachelor i Litteraturvidenskab. Hun er forfatter til en lang række kritikerroste bøger. Senest udkom de to bestsellere 'Folkets Skønhed' (2016), der vandt De Gyldne Laurbær, og efterfølgeren 'Vi Kunne Alt' (2018). Hun er aktuel med bogen 'Nora' der indgår i Ibsen NOR-projektet.

Anne Prytz Schaldemose
Anne Prytz Schaldemose

Anne Prytz Schaldemose (f.1971) er fotograf og forfatter. Hun har fotograferet til bøgerne Københavnerne, Tivoli, Glimt af Rom, m.fl. Hun har desuden udsmykket Forum metrostation, udstillet på Dansk Arkitektur Center, skrevet kortprosa (Jensen & Dalgaard), sangtekster (Dansk Sang) og en række rimende børnebøger (Høst & Søn.)

Katrine Quorning
Katrine Quorning

Katrine Quorning, f. 1987, er både forfatter og illustrator, og så har hun en passion for at formidle bagsiden af medaljen ved moderskabet - med et glimt i øjet. Hun er aktuel med bogen "Flaskebarn – minder fra en rødvinsplettet opvækst" ved Muusmann Forlag og med bogen "Modergalskab" ved Forlaget Forår (signeres til Bogforum).

Puk Qvortrup
Puk Qvortrup

Puk Qvortrup er født 1986 og uddannet journalist. Hun debuterede i 2019 med den autofiktive roman "Ind i en stjerne", der skildrer, hvordan hun som 26-årig uventet mistede sin mand og stod alene tilbage med en toårig søn og et barn til på vej.

Puk Qvortrup
Puk Qvortrup

Puk Qvortrup sætter ord på det ubeskrivelige i sin debutroman "Ind i en stjerne".Vidunderligt velskrevet selvbiografisk debutroman om dyb sorg, tabet af en ægtemand og livet som mor for to helt små drenge.

Samuel Rachlin
Samuel Rachlin

Født 1947. Er journalist, politisk kommentator og forfatter til en lang række bøger om historie og samfundsforhold, bl.a."Folket og magten" (2017). I "Brev til mine børnebørn" (2019) trækker Samuel på sin familiehistorie og giver vigtige erfaringer, bl.a. fra sin opvækst i Sibirien, videre.

Rasmus Kolby Rahbek
Rasmus Kolby Rahbek

Rasmus Kolby Rahbek (F. 1978) Cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur og Ph.d. Pædagogisk konsulent i Folkehøjskolernes Forening i Danmark. Tidligere højskolelærer på Ry Højskole og Brandbjerg Højskole. Forfatter til bl.a. "Højskolepædagogik" (2015). Seneste udgivelse: "Lev sammen" (2019).

Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Siri Ranva Hjelm Jacobsen (f. 1980) er uddannet litterat fra Københavns universitet og har skrevet i talrige magasiner og aviser, både poesi og debatartikler. Hun debuterede i 2016 med romanen Ø.

Imran Rashid
Imran Rashid

Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, IT-serieiværksætter og landets mest anerkendte ekspert i digital sundhed. Han er desuden idemand bag det nye Center for Digital Sundhed under Sundhedsstyrelsen. Driver til daglig konsulent-firmaet Sunddigital.dk. Har tidligere udgivet bestselleren 'Sluk' og nu aktuel med bogen 'Offline'.

Anders Haahr Rasmussen
Anders Haahr Rasmussen

Anders Haahr Rasmussen er journalist, forfatter og tenniskommentator og har desuden skrevet en række indlæg om kønspolitiske emner i diverse medier. "En fandens mand" er en meget interessant og ikke mindst tankevækkende bog, hvor forfatteren ikke er bange for at udstille sig selv for at prøve at få klarhed over en række kønspolitiske emner.

Anders Haahr Rasmussen
Anders Haahr Rasmussen

Journalist og forfatter. Udgav i 2019 "En fandens mand" - en nysgerrig, morsom og selvudleverende fortælling om at være mand i det 21. århundrede.

Peter Hertel Rasmussen
Peter Hertel Rasmussen

Historiker fra Københavns Universitet med en Master fra King´s College, London, i militærhistorie. Har arbejdet i Udenrigsministeriet og har bl.a. været udsendt til den danske ambassade i Østberlin under den kolde krig. I gang med et forskningsprojekt om det militære forsvar af Danmark i samme tidsrum.

Gorm Rasmussen
Gorm Rasmussen

Gorm Rasmussen (f. 1945) er journalist, forfatter og oversætter. De seneste år han på Det Poetiske Bureaus Forlag udgivet serien "Utyske" om enspændere, originaler og sælsomme sære oplevelser. Helt aktuel er dobbeltbindet no. 6/7 "Der burde have været roser" om det evigt interessante forhold mellem de to køn.

Lone Rasmussen
Lone Rasmussen

Lone Rasmussen. Lones dansefester startede i 2008 med KarmaKlubben i København, og har siden da bredt sig til Aarhus, Odense, Aalborg og Haderslev. Lone er foredragsholder, festmager og forfatter til bogen "Fra pæn pige til PowerPrinsesse". Mød Lone på NewPub-standen B3-001 kl. 12-16. Pink Power Publishing er der alle tre dage. www.loneonline.dk

Ole Rasmussen
Ole Rasmussen

(f. 1961) Journalist på Politiken, skriver til avisens daglige satirespalte ”At Tænke Sig” og nyhedsklummen ”Sket i ugen”. Har modtaget flere journalistiske priser, bl.a. Publicistprisen i 2002. Forfatter til ”Svend! Hvor har du gjort af mine trusser?” og ”Fars fede kur” med Henrik Duer. Aktuel med den årlige ATS-udgivelse ”Året der gak” med Gorm Vølver.

Liselotte Rasmussen
Liselotte Rasmussen

Laura Helena Pimentel da Silvas ‘Jeg klarer mig, mor’ er en dramadokumentarisk gennemgang af de hændelser, der ledte op til likvideringen af tre unge mænd i en lejlighed på Frederiksberg, fortalt af den ene af de unge mænds moder, Liselotte Rasmussen.

Marianne Rasmussen Lindegaard
Marianne Rasmussen Lindegaard

Marianne Rasmussen Lindegaard, arkæolog.

Olga Ravn
Olga Ravn

Olga Ravn (f. 1986) debuterede som forfatter i 2012 og har siden udgivet romaner og flere digtsamlinger samt modtaget Michael Strunge-prisen og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Sammen med forfatteren Johanne Lykke Holm etablerede hun i 2015 ”Hekseskolen”.

Anne Ravn Grønholt
Anne Ravn Grønholt

Anne Ravn Grønholt (f. 1970) er grundlægger af og adm. direktør for Motivation Management. Hun arbejder som konsulent, underviser og coach og startede sin egen virksomhed for 10 år siden.

Ronny Reffelt
Ronny Reffelt

Ronny Reffelt, f.1967 har tidligere udgivet: "Sprøde Helte", Forlaget Sesam, 1993, "Tristan & Chiaki – Virus" (medforfatter Lene D. Møller), Forlaget Science Fiction Cirklen, 2013 samt "Forfra", Forlaget Brændpunkt. Udkom på Brændpunkt med ungdomskrimien "Jorden er flad" 22. december 2018.

Morten Remar
Morten Remar

Morten Remar er aktiv musiker. Debuterede i 2016 med thrilleren 'Amok' efterfulgt af krimiserien 'Detonator' og 'Den sporløse'. Aktuel med 'Fink - Skyggemord', som er den første sæson af en Original-serie om freelancejournalisten Jakob Fink.

Xinxin Ren Gudbjörnsson
Xinxin Ren Gudbjörnsson

Du kender hende sikkert bedst fra tv: "Xinxin og de fortabte indvandrere" eller "Tigermor og lektiekuren". Måske har du også læst hendes bog "Find motivationen, den kommer ikke af sig selv." Men vidste du, at Xinxin er fan af Søren Kierkegaard og nu har skrevet verdens første Kierkegaard-fanfiktion "Den knap så unge mand"? Hør hende læse højt på Ny Scene.

Ida-Marie Rendtorff
Ida-Marie Rendtorff

Debuterede i 2004 med ungdomsromanen 'Strømsvigt', som hun modtog en forfatterpris for. Har siden skrevet en lang række romaner bl.a. 'Kloden under vand'. 'Pioner – Det tredje øje' er første del af en Original-serie om den unge kvinde, Gina, der lever i en verden hærget af epidemier som følge af biodiversitetskrisen.

Jacob Dahl Rendtorff
Jacob Dahl Rendtorff

Dr. scient.adm. & ph.d., professor i ledelsesfilosofi ved Institut for samfund og erhverv på Roskilde Universitet. Hans viden spænder bredt, og han har arbejdet med bøger om alt fra etik og ansvar, til eksistentialisme, fransk filosofi og retsfilosofi. Jacob har skrevet indledning til Hannah Arendts tre værker om totalitarismens oprindelse.

Sebastian Richelsen
Sebastian Richelsen

Sebastian Richelsen arbejdede 10 år i Københavns Politi, hvoraf de fleste år blev brugt som efterforsker. Han læste siden til journalist. Han er aktuel med den populære Mofibo Original-podcast 'Den danske seriemorder', hvor han undersøger seks kvindemord, der fandt sted på bare ni måneder i København mellem 1989 og 1990.

Anne-Cathrine Riebnitzsky
Anne-Cathrine Riebnitzsky

Sprogofficer, forfatter og foredragsholder. Født og opvokset på Fyn, og uddannet fra Forfatterskolen i København. Modtog De Gyldne Laurbær for romanen "Forbandede yngel" og udgav i 2018 bestselleren "Smaragdsliberen".

Ane Riel
Ane Riel

Ane Riel udkommer til oktober med "Bæs"t. I forfatterskabet maler Ane Riel det groteske frem i det, som umiddelbart ser normalt ud. Hun skriver rammende og satirisk om ondskab, idyllisk udkantsliv og tragiske personer.

Ane Riel
Ane Riel

Ane Riel (f. 1971) har tidligere skrevet Slagteren i Liseleje, som indbragte hende Kriminalakademiets Debutantpris og Harpiks, som modtog Glasnøglen.

Sofie Riis Endahl
Sofie Riis Endahl

Sofie Riis Endahl underskrev sin første forlagskontrakt med Byens Forlag som 16-årig. Nu er hun 18 år og forfatter til fire ungdomsbøger Sindstequila, Øjebliksbilleder, Efterskælv og Smuk, smukkere, smukkest, der giver et unikt indblik i ungdomslivet anno 2019.

Jacob Riising
Jacob Riising

Jacob Riising er børnebogsforfatter og kendt tv-vært på mange forskellige programmer til både børn og voksne.

Glenn Ringtved
Glenn Ringtved

Glenn Ringtved blev født i 1968 og bor i Hjørring i Nordjylland. Han debuterede som forfatter i 1995 med børnebogen Benny Bøf-fugl og andre historier fra Cirkus Bambino og har siden skrevet over 40 bøger i mange forskellige genrer og for børn og unge i alle aldre

Malene Ringvad
Malene Ringvad

Cand.mag. i dansk og retorik og master of public management. Selvstændig konsulent, supervisor og lærebogsforfatter - og desuden engageret i kunstnerbiografi. Vokset op i en familie med både kunstnere og ikke-kunstnere, og hvor et kunstnerliv var noget man skulle kæmpe hårdt for. Aktuel med "MOROSUM" om kunstnerparret Jean Moreaux og Elsen Raasum.

Robert Rix
Robert Rix

Robert W. Rix er lektor ved Københavns Universitet og har tidligere bl.a. udgivet monografien "William Blake and the Cultures of Radical Christianity" (2007). Pt. er han aktuel som bidragsyder til den store internationale antologi "The Reception of William Blake in Europe".

Hanne Lykke Rix
Hanne Lykke Rix

Hanne Lykke Rix har stor succes med sin fantasyserie ‘Kongestenen’, hvori der på to år er kommet ikke mindre end fire bind. Følg Ellins og senere Fiorons færd i ‘Ellin’, ‘Miralins datter’, ‘Fioron’ og ‘Prins af Okenos’.

Tine Rodriguez
Tine Rodriguez

Jeg er uddannet flyveleder og psykoterapeut. Jeg har arbejdet i Kastrup kontroltårn i over 20 år, og i kombination med min 4-årige uddannelse til psykoterapeut beskæftiger jeg mig meget med at udvikle programmer til behandling af folk der lider af flyskræk. Bogen "Lyset i dig" har jeg skrevet med inspiration i alle de forskellige mennesker jeg har mødt.

Svend Roed Nielsen
Svend Roed Nielsen

Svend Roed Nielsen har gennem en lang karriere i Udenrigsministeriet (1973-2015) arbejdet med en række udenrigspolitiske sagsområder. Svend har haft chefposter i Udenrigsministeriet i Danmark samt været udsendt til EU-delegationen i Bruxelles og ambassaden i London og har været Ambassadør i Estland, Canada og Brasilien, samt Generalkonsul i New York.

Maria Rohde Madsen
Maria Rohde Madsen

Maria er grafisk designer, spirende fotograf og nystartet iværksætter med virksomheden Retable, der specialiserer sig i bæredygtig madfotografi og brugskunst. Hun spiser plantebaseret og har på egen krop oplevet, hvad det kræver at lægge livsstilen om. Aktuel med bogen ”Det plantebaserede basiskøkken” fra Muusmann Forlag.

Lasse Romer
Lasse Romer

En stor nysgerrighed om læger, der har udført forsøg på egen krop, er mundet ud i bogen "I embeds medfør".

Knud Romer
Knud Romer

Knud Romer modtog De gyldne laurbær for debutromanen "Den som blinker er bange for døden". Romer er kendt kommentator og debattør fra dagbladene og vært på radioprogrammet Romerriget.

Don Rosa
Don Rosa

Folkekær tegner kendt fra Anders And-bladet og andre steder, hvor gode andetegneserier findes. Fra 1987 til 2008 skabte Rosa en lang række populære historier om Anders And og især Onkel Joakim. Rosas hovedværk er så absolut ‘Her er dit liv, Joakim’, der fortæller om den nærige ands barndom, ungdom og tidlige eventyr. Bogen udkom i ny oversættelse i 2017.

Niels Erik Rosenfeldt
Niels Erik Rosenfeldt

Niels Erik Rosenfeldt (f. 1941) er historiker, dr. phil. og tidligere lektor i østeuropahistorie ved Københavns Universitet. Modtager af H.O.Lange Prisen 2008 og Svend Henningsen Legatet 2011. I år er han sammen med Morten Møller og Jesper Jørgensen aktuel med “Den røde underverden”.

Niels Erik Rosenfeldt
Niels Erik Rosenfeldt

Niels Erik Rosenfeldt er lektor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet. Han er internationalt anerkendt som specialist i russisk politik. I år er han aktuel med bogen “Den røde underverden” i samarbejde med Morten Møller og Jesper Jørgensen.

Rikke Rosengren
Rikke Rosengren

Rikke Rosengren (f.1974) uddannet Steinerpædagog, leder af skovbørnehaven Børneøen Bonsai i Charlottenlund, og leder af mikroforlaget Blue Pearl Books og Bonsai Institute. Forfatter til bl.a. "Barnet i naturen", der omhandler skovbørnehavepædagogik. Mød Rikke på NewPub-standen B3-001 fre-søn 10-18. www.rikkerosengren.com

Frej Rosenstjerne
Frej Rosenstjerne

Frej Rosenstjerne, født 1982, er uddannet på fotokunstskolen Fatamorgana, har lavet en lang række fotoudstillinger og bogprojekter i ind- og udland. Prærelease på BogForum af hans fotografier i Søren R. Fauths digtsamling "På Jupiter findes fortiden ikke" (Ekbátana).

Cille Bindslev Rosentoft
Cille Bindslev Rosentoft

Cille Bindslev Rosentoft er cand.mag., forfatter og foredragsholder.

Charlot Roslev
Charlot Roslev

Charlot Roslev (f. 1983) er forfatter og uddannet lærer. Hun debuterede i 2011 med novellesamlingen 'Fragmenter' og er aktuel med den fantastiske digtsamling 'Rift'. Du kan møde Charlot Roslev på Ny Scene fredag kl. 17 samt på forlaget EMERITUS´ stand (E-001) i løbet af weekenden til bogsignering.

Malene Rossau
Malene Rossau

Malene Rossau debuterede i 2013 med bogen ”EKSAMEN her kommer JEG!”. Hun har senere også forfattet børnebøgerne ”Solskinslandet” og ”MANOLO – det magiske sværd”. Aktuel med den biografiske roman ”ARV AF STORHED – et liv i mokkasiner”. Mød Malene Rossau på NewPub-standen B3-001 fredag og lørdag kl. 10-18. Læs mere på www.MOTIVATEme.dk

Henriette Rostrup
Henriette Rostrup

Henriette Rostrup er forfatter, oversætter og cand.mag. i moderne litteratur og litteraturformidling. Hun er forfatter til Drengen fra Krematorium D samt Børnene fra grotterne, som er de to første bind i den dystopiske børnebogsserie Den døde by. Derudover har hun skrevet flere romaner, blandt andet Det år vi gik til begravelser.

Klaus Rothstein
Klaus Rothstein

Journalist og forfatter. Anmelder ved Weekendavisen og vært på DRs Skønlitteratur på P1. Tidligere præsident for Dansk PEN

Felix Rothstein
Felix Rothstein

Felix Rothstein, født 1990, er cand.mag i litteraturvidenskab, bogsamler og tegneserieanmelder i Politiken. Han skriver desuden kultur- og litteraturstof i magasinet Atlas og har bl.a. bidraget til bøger om Storm P.'s tegneserier og B.S. Ingemanns sære fortællinger.

Marcus Rubin
Marcus Rubin

Marcus Rubin, cand.jur., kronikredaktør på Dagbladet Politiken, tidligere korrespondent i Mellemøsten og USA samme sted. Var korrespondent for Politiken i USA under præsidentvalget i USA i 2008, da Barack Obama blev valgt. I år er han aktuel med “Rufus Gifford i Trumps Amerika”.

Thomas Rydahl
Thomas Rydahl

(f. 1974) debuterede i 2014 med ”Eremitten”, som indbragte adskillige priser – Bogforums debutantpris, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi og Glasnøglen for årets bedste nordiske spændingsroman. I 2016 fulgte bind to ”De savnede” og i år bind tre ”De tre paver”. Han er sammen med A.J. Kazinski også aktuel med ”Mordet på en havfrue”.

Lone Rünitz
Lone Rünitz

Forfatter til bl.a. "Ellen Hørup. Kvinden, verdensborgeren og rebellen"

Lone Rytsel
Lone Rytsel

Lone Rytsel - Forfatter, underviser og coach. Bøger til selvudvikling. Tankens kraft og fantasiens mirakler. Tænk dig til et bedre liv 2. udgave – Håndbog til selvudvikling. Seneste udgivelse "Kærlighed – den lykkelige og den mere udfordrende” – Prosalyrik. www.lonerytsel.dk, Bogforlaget i Sandvig. Mød hende på NewPub-standen B3-001 fredag og lørdag.

Thomas Rømer
Thomas Rømer

Ph.d. Lektor i pædagogisk filosofi ved Aarhus Universitet.

Emma Rønberg
Emma Rønberg

Emma Rønberg er cand.mag. i historie og medejer af eventfirmaet KulturenNu. Hun kender København ud og ind og går ofte byvandringer for private og virksomheder.

Lars Rønbøg
Lars Rønbøg

Købte sit første kamera i 1984 og har fulgt Superligaen professionelt siden midt i 90’erne. Har som fotograf dækket både VM- og EM-slutrunder, Champions League, 15 håndboldslutrunder og Tour de France. Arbejder i dag for Getty Images, verdens største billedbureau, og servicerer deres danske kunder.

Lene Rønnest
Lene Rønnest

Lene fandt madglæden efter hun som ung boede i Frankrig, hvor hun også fik grundlagt sine kompetencer. Hun bor delvist i Montréal, hvor hun finder inspiration i den multietniske befolkning. Hun blev i 2014 en del af Københavns Fødevarefællesskab, hvor hun mødte sine medforfattere på bogen ”Fra Jord Til Bord I Fællesskab”, som er udgivet fra Muusmann Forlag.

Tore Rørbæk
Tore Rørbæk

Forfatter Tore Rørbæk er uddannet journalist og har en MSc i Political Science. Siden 2015 har han været mellemøstreporter for Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten.

Mikael Rørth
Mikael Rørth

Er overlæge og professor i klinisk onkologi. Han har i de sidste mere end 40 år arbejdet med kræft og kræftpatienter, og har blandt meget andet været involveret i at revolutionere den medicinske behandling af testikelkræft i Danmark. Aktuel med bogen 'Du skal ikke dø på mandag - samtaler om kræft'.

Charlotte Rørth
Charlotte Rørth

Charlotte Rørth (f. 1962) er forfatter og journalist og medarrangør af litteraturfestivalen Ordkraft. I 2015 skrev hun bestselleren “Jeg mødte Jesus”, der var hendes debut som forfatter og siden er oversat til seks sprog. I 2017 udkom “Vi mødte Jesus”, og i år er hun aktuel med “Gud, du er jo lige her”.

Charlotte Rørth
Charlotte Rørth

Helge Rørtoft-Madsen
Helge Rørtoft-Madsen

Født 1944, cand. mag. et teol., præst, forfatter, foredragsholder og debattør. Har udgivet og redigeret en lang række bøger. Er aktuel med "Kamillen og svampen" som er det første bind om Ebbe Kløvedal-Reichs liv og forfatterskab.

Sonny Ankjær Sahl
Sonny Ankjær Sahl

Cand.mag. i filosofi og HA i erhvervsøkonomi. Forskningsbibliotekar på Det Kgl. Bibliotek. Medlem af Forening for Boghaandværk og medlem af bestyrelsen for Dansk Bibliofil-Klub. Bidragyder til bl.a. Bogvennen 2012, 2016 og 2017-18 samt privattryk i Dansk Bibliofil-Klub om Herman Bang og Tom Kristensen. Aktuel med Bogvennen 2019.

A. J. Sanddahl
A. J. Sanddahl

A.J. Sandahl, pseudonym, er en kvindelig dansk forfatter. Udkom på Brændpunkt med romanen "Eftersmag" 24. december 2019. "Eftersmag" er hendes debutroman.

Merete Sanderhoff
Merete Sanderhoff

Merete Sanderhoff (født 1978) er kunsthistoriker og forfatter til adskillige bøger om kunst og kulturs rolle og placering i samfundsdebatten. Hun arbejder på Statens Museum for Kunst som inspektør og seniorrådgiver for digital museumspraksis og er som en del af sit virke engageret i europæisk kulturarvpolitik.

Torben Sangild
Torben Sangild

Torben Sangild (f. 1969) er kulturforsker, anmelder, forfatter, radiovært, cand.mag. i filosofi og moderne kultur og har en ph.d.-grad i moderne kultur fra Institut for Kunst- og Kulturvidenskab ved Københavns Universitet. Han har tidligere publiceret bl.a. "Støjens æstetik" og udgiver til januar "Sangilds spørgetime" på Det Poetiske Bureaus Forlag.

Sofie Sarenbrant
Sofie Sarenbrant

Er journalist og fotograf. Hun debuterede som krimiforfatter i 2010 og blev straks af svensk presse udråbt til den nye krimidronning. Hun bor i Bromma med sin mand og deres to døtre. Hendes serie om Emma Sköld har solgt over 2 millioner eksemplarer og til 14 lande. Aktuel med bogen 'Skammekrogen', som er den syvende fritstående bog i den populære serie.

Søren Schauser
Søren Schauser

Søren Schauser (f. 1965) er filosof, lektor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, journalist på Berlingske, musiker og tillige en respekteret quizzer i DR’s Den klassiske musikquiz. Han har tidligere udgivet de meget anmelderroste bøger 'Klassisk!' og 'Moderne Tider' om den klassiske musiks historie. Søren Schauser er aktuel med bogen 'EGO'.

Ulla Schejbel Nielsen
Ulla Schejbel Nielsen

Ulla Schejbel Nielsen er uddannet folkeskolelærer og cand.comm. og arbejder med kommunikation, undervisning og musik. I foråret 2019 udkom hendes første børnebog "Felven og syvsoveren". Mød hende på BoD-stand B3-006 søndag kl. 14.

Anne-Kathrine Schelde
Anne-Kathrine Schelde

Anne-Kathrine Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Hun er nu aktuel med bogen ”Maden i mit liv” fra Muusmann Forlag.

Bjørn Schiønning
Bjørn Schiønning

Bjørn Schiønning har været journalist i DR Nyheder i mere end 30 år og tolk ved politi og retsvæsen lige så længe.

Bjarke Schjødt Larsen
Bjarke Schjødt Larsen

Bjarke Schjødt Larsen er uddannet i dansk ved Københavns Universitet og har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. I 2002 var Bjarke med til at grundlægge foreningen HUF – Håbefulde Unge Forfattere, og debuterede som forfatter i 2014. Seneste udgivelser hos Alvilda er GHOST-serien og "Nordlys" – bøger der indgår i superhelteuniverset ”De unge helte”.

Dan Schlosser
Dan Schlosser

Skuespilleren, speakeren, stemmetræneren Dan Schlosser er indehaveren af en af Danmarks mest benyttede stemmer til dokumentarprogrammer, undervisningsfilm samt radio- og TV-reklamer. Kom og oplev det klassiske japanske fortælle-teater, Kamishibai, hvor Dan opfører "Farver og følelser" af Anna Llenas.

Lars-Henrik Schmidt
Lars-Henrik Schmidt

Lars-Henrik Schmidt er dansk idéhistoriker og filosof, professor ved Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, AU, fhv. rektor for Danmarks Pædagogiske Universitet. Han er aktuel med bogen "Det sociales ABC" (U Press, 2019).

Jesper Schmidt
Jesper Schmidt

Jesper Schmidt er uddannet kok i Italien. Han holder gin- og drinkkurser og har været med til at arrangere Gin-festivalen.

Sune de Souza Schmidt-Madsen
Sune de Souza Schmidt-Madsen

Sune de Souza Schmidt-Madsen (f. 1979) er forlagschef for dansk skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof. Han har arbejdet som oversætter, redaktør og forfatter. Han har skrevet En lille bog om Blixen som i 2012 modtog Georg Brandes-prisen. Kannibalens lov er hans første skønlitterære udgivelse.

Charlotte Schmock
Charlotte Schmock

Charlotte Schmock (f. 1967), uddannet beklædningsdesigner og kandidat i moderne kultur og kulturformidling. Indehaver af forlaget Pilestræde Publishing (www.pilepublishing.com) og aktuel med bogen Dynamisk graduering - et system baseret på en verden i bevægelse. Du finder Charlotte Schmock på NewPub-standen B3-001 alle dage.

Joachim Schnerf
Joachim Schnerf

Joachim Schnerf vandt i 2018 den franske litteraturpris Prix Orange du Livre for den smukke ‘Denne aften’, som er en fortælling om en familie, der skal forsøge at finde sig selv og hinanden efter matriarken Sarahs død.

Vibeke Schrøder
Vibeke Schrøder

Mag.art. i litteratur, forfatter og skribent. Har tidligere udgivet bøger om Karen Blixen, Johanne Louise Heiberg og Johan Ludvig Heiberg. Aktuel med "Den rejsende – om Charles Dickens liv og værk".

Karen Schultz
Karen Schultz

Tidligere psykolog og officer, bor på Møn og i Qoornoq i Grønland. Hun har skrevet adskillige fagbøger med et eksistentielt afsæt. Karen Schultz fik i 2018 debut som skønlitterær forfatter med "Uren", der fik fine anmeldelser. "Uren 2" er netop udkommet, og hun har planlagt i alt fem bind. www.karen-schultz.dk