Repræsenterede

Forfattere

Find forfatter
Gigis _
Gigis _

Adrian Hosseinpour, Daniel Sanjari, Malthe Kibsgaard, Sorena Sanjari og Troels Unneland er sammen bedre kendt som Gigis. Gigis er kendt for tegnefilm, musik, radio, shows, spillefilm og ikke mindst Youtube, hvor deres videoer er vist flere millioner gange. Gigis er aktuelle med børnebogen “Fortjællinger fra blokken” med fire skarpe og sjove historier om Ali.

Sternberg _
Sternberg _

Sternberg (f. 1973) debuterede i 2004 og har senest udgivet digtsamlingen Helbredende digte og Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter. Derudover har han bl.a. udgivet tidspentalogien, som består af 5 digtsamlinger. Medlem af Øverste Kirurgiske og har været med i adskillige kunstneriske konstellationer, bl.a. T/S STERNDOLPH.

Wulffmorgenthaler 2.0
Wulffmorgenthaler 2.0

Makkerparret Mikael Wulff og Anders Morgenthaler har siden 2003 givet Politikens læsere morgenkaffen galt i halsen på fast basis. Den dynamiske duo har sideløbende udforsket grænserne for den gode smag på tværs af fortællegenrer og medier, og dermed etableret ”Wulffmorgenthaler” som et humoristisk varemærke, de fleste har en holdning til.

Kim Ace
Kim Ace

Kim Ace (f. 1983) er uddannet musical performer fra Den Danske Scenekunstskole og har medvirket i, koreograferet og iscenesat flere musical-forestillinger samt lagt stemme til tegnefilm. Under Corona-krisen opstod muligheden for at udleve drømmen om at skrive bøger – og Kim Ace er nu aktuel med de to første bind i fantasytrilogi ”Geminiforbandelsen”.

Anthony Aconis
Anthony Aconis

Er far altid nummer to? Er moderskabet helligt? Med sin bog "Kun en far", udgivet på Forlaget 28B, kommer Anthony Aconis -- alenefar til tvillinger -- med et vægtigt og vigtigt indspark i en aktuel debat om forældreligestilling og kønsroller.

Jussi Adler-Olsen
Jussi Adler-Olsen

(f. 1950) Efter debuten med ”Alfabethuset” i 1997 har han ligget konstant på bestsellerlisterne i ind- og udland. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q, ”Kvinden i buret”, og i år er han aktuel med ”Natrium Chlorid", der er niende bind i serien. Bøgerne er udkommet på mere end 40 sprog. De fem første bøger er filmatiseret og flere er undervejs.

Lars Ahn
Lars Ahn

Lars Ahn arbejder som journalist i Roskilde og skriver fiktion i sin fritid, omend nogle kilder nok vil påstå, at der ikke er den store forskel. Siden 2007 har han haft noveller med i over 30 antologier og har udgivet en roman og to novellesamlinger.

Zakiya Ajmi
Zakiya Ajmi

Zakiya Ajmi er forfatter til børn, tweens og unge og har lavet børneradio på DR’s Talenthold og teater på Grow Hun studerer pt. på Forfatterskolen For Børnelitteraturs sidste årgang og har seneste udgivet "Vulkan". Zakiya Ajmi er nomineret til Nordisk Råds Børne- og Ungdomslitteraturpris og Kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomsbøger 2021.

Chantal Al Arab
Chantal Al Arab

Chantal Al Arab, der også af og til optræder som historikeren Anders Larsen, er sammen med Lars Henriksen aktuel med fortællinger fra "Bøssernes danmarkshistorie 1900-2020", udgivet på Forlaget 28B

Berit Alberg
Berit Alberg

Berit Alberg er aktuel med romanen "Fregattens hemmelighed". Berit er uddannet som sygeplejerske, og det afspejler sig i hendes bøger som et dybt kendskab til menneskers livsvilkår. Som romanforfatter debuterede hun i 2018 med den psykologiske spændingsroman "Undladelsessynden".

Anita Albers
Anita Albers

Anita Albers, 1974, er født og opvokset i Sønderjylland og uddannet cand.mag. i tysk og filosofi fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere udgivet tre romaner, en kostbog og en YA-roman. Udkommer med romanen Det blir mellem os på Brændpunkt.

Caroline Albertine Minor
Caroline Albertine Minor

Caroline Albertine Minor (f. 1988) er forfatter til flere anmelderroste romaner, senest ”Hummerens skjold”. For Bibelselskabet har hun medvirket som dansksproglig oversætter ved ”Bibelen 2020” og har blandt andet sørget for, at Bibelens store kærlighedsdigt, Højsangen, står prægnant og med poetisk kraft i nudansk oversættelse.

Iben Albinus
Iben Albinus

(f. 1972) har i en årrække arbejdet som kulturjournalist og filmanmelder for Berlingske, Information og Alt for damerne. I dag arbejder hun som manuskriptforfatter og har blandt andet været med til at skrive krimiserierne "Sommerdahl" og "Den som dræber". Hun er aktuel med den anmelderroste debutroman ”Damaskus”.

Thomas Albrektsen
Thomas Albrektsen

Journalist og forfatter til den anmelderroste bog Skibet fra Helvede

Sejrskild & Albrethsen
Sejrskild & Albrethsen

Dennis Albrethsen har i årtier arbejdet som stuntman og stuntkoordinator. Han er endvidere klinisk psykolog. Anne Sejrskild er saxofonist og har spillet i utallige musikalske sammenhænge. Hun er desuden cand.mag. og har en master i psykologi. Udkommer med krimien Forbrydelsens Eksistens på Brændpunkt.

Sara Alfort
Sara Alfort

Journalist. Ansat i fem år på den digitale avis Zetland. I årene inden skrev hun featureartikler for Weekendavisen, Politiken og Jyllandsposten som freelancer. Hun blev mag.art i litteraturhistorie i 2005.

Anne Sofie Allarp
Anne Sofie Allarp

Anne Sofie Allarp er jurist og forfatter og har i en årrække arbejdet som skribent og journalist, blandt andet som vært og international redaktør på Radio24syv. Hun er en af sin generations stærkeste og modigste stemmer i debatten om køn og kultur og har sammen med Ditte Geise skrevet "Breve til livet" (2020).

Asser Amdisen
Asser Amdisen

Historiker, forfatter og samfundsdebattør. Aktuel med "Ti vilde historier fra danmarkshistorien” (Carlsen 2021). https://danskforfatterforening.dk/99-asser-amdisen

Asser Amdisen
Asser Amdisen

Asser Amdisen (f. 1972) er historiker og kendt som P3’s ’helt egen hushistoriker’. Til daglig er han direktør for Skoleskibet Georg Stage, men han finder også tid til at holde foredrag rundt om i landet og blander sig ofte i den aktuelle debat i diverse medier. I år er han aktuel med sin første børnebog - ”Ti vilde fortællinger fra danmarkshistorien”.

Flemming Andersen
Flemming Andersen

Flemming Andersen har gennem de seneste 28 år tegnet de vildeste, sjoveste og mest spændende historier om Anders And og alle de andre skønne karakterer, vi kender fra Andeby og omegn. Han står desuden bag tegneserien Mågeliv, som kan læses i bladet Basserne.

Anja C. Andersen
Anja C. Andersen

Anja Cetti Andersen er astronom og astrofysiker ved Niels Bohr Institutet i København. Hun er fast medvært på DR-podcasten Flyvende tallerken.

Anja C. Andersen
Anja C. Andersen

Anja C. Andersen er forsker, astrofysiker og professor i offentlighedens forståelse for naturvidenskab og teknologi ved Niels Bohr Instituttet. Hun har modtaget adskillige priser for sin forskning og formidling. Hun er aktuel med bogen "Hvad skal vi med videnskaben?" (2021).

René Dahl Andersen
René Dahl Andersen

René Dahl Andersen, født 1972 i Hørby, Nordjylland og manden bag bestselleren ”Hærdet – Narkobetjent med gade i blodet”. Sergent ved Prinsens. Livregiment i Viborg 1992-1994. 20 år i Københavns Politi (1998-2018). Uddannet undercover agent ved FBI i 2006 og har arbejdet som UC-agent i en årrække. Narkotikabetjent (i mere end 12 år).

Anja C. Andersen
Anja C. Andersen

Anja C. Andersen (f. 1965) er astronom og astrofysiker ved Niels Bohr Instituttet i København. I bogen ”Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, Rummisssioner og liv på Mars” afslører hun universets hemmeligheder i børnehøjde. Bogen er en del af Carlsens nye serie ”Er du rigtig klog?” – fuld af fakta og vild viden - fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.

Birte Andersen
Birte Andersen

Sognepræst i Lundehus Kirke i en menneskealder med stor interesse for samfundsforhold og ikonografi. Redaktør og medforfatter til antologien BID I ÆBLET - FEMINISTISKE PRÆSTER, 1968+50.

John Andersen
John Andersen

John Andesen er medlem af Eventyrernes Klub og De Berejstes Klub. En sand eventyrer, der har besteget bjerge, været polarforsker og foretaget månedslange kajakekspeditioner i den arktiske region. I de seneste år har han på sin motorcykel draget på lange ture. Han er forfatter til "Et motorcykeltræk gennem Sverige – ad Nils Holgersens rute".

Michael Asgaard Andersen
Michael Asgaard Andersen

Michael Asgaard Andersen er Ph.d. og lektor på Det Kgl. Akademi, Arkitektskolen i København. Han har tidligere udgivet ‘Jørn Utzon – arkitekturens tilblivelse og virke’.

Lisbeth Smedegaard Andersen
Lisbeth Smedegaard Andersen

Lisbeth Smedegaard Andersen (f. 1934) er teolog, kunsthistoriker, forfatter og salmedigter. Hun har blandt andet udgivet den anmelderroste bog om maleren Hammershøi, "Gådefuld må man være". Hendes seneste udgivelse er "Troens almanak 2022" en smuk brugs- og gavebog.

Bibbi Andersen
Bibbi Andersen

Bibbi Andersen er uddannet pædagog og er ansat i Settlementet Saxo­gaard på Vesterbro i København. Hun arbejder med familieværksteder og rådgiver forældre om børns udvikling, og har også været en del af forskellige projekter under Dansk Pædagogisk Forum og Socialministeriet. Gennem bogen "Med solen i mit sind" sætter Bibbi fokus på udsatte børn i Danmark.

Kristoffer J. Andersen
Kristoffer J. Andersen

Børnebogsforfatter afholdt for sine skæve og skægge historier for børn og unge. Aktuel med tværvejebogen Bent & Anja, samt Nikis Juleeventyr.

Lena Andersen
Lena Andersen

Har skrevet digtsamlingen "På kanten". Lena fik konstateret ledegigt allerede som 30-årig og har siden levet et liv med stærke smerter.

Anja C. Andersen
Anja C. Andersen

Anja C. Andersen er superstar inden for astrofysikken – både i Danmark og internationalt. Hun arbejder ved Dark Cosmology Centre og forsker i mørk energi og mørkt stof. Hun er en formidabelt god formidler og har modtaget en række priser – bl.a. Rosenkjærprisen.

Jens Andersen
Jens Andersen

(f. 1955) er ph.d. i nordisk litteratur, foredragsholder og forfatter til prisbelønnede biografier om bl.a. Thit Jensen, Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Dronning Margrethe, Astrid Lindgren og Kronprins Frederik. Forfatter til bestselleren ”Kim Larsen – mine unge år” (2018). I år er han aktuel med den anmelderroste bog ”Et liv med LEGO”.

Lars Erslev Andersen
Lars Erslev Andersen

Lars Erslev Andersen f. 1956, terror- og mellemøstforsker ved DIIS siden 2008. Cand.mag. i idehistorie. Leder af Center for Mellemøststudier ved Odense Universitet 1996-2007

Heidi Kølle Andersen
Heidi Kølle Andersen

Heidi Kølle Andersen (f. 1974) er uddannet cand.mag. i dansk og historie og master i ikt og læring. Hun debuterede med romanen "Døden kommer med ål" (2018), og året efter fulgte livsstilsbogen "Parforhold – sammen hver for sig" (2019). Senest har hun skrevet "En rigtig dame" (2021) - 15 fortællinger om kvinder i alle aldre og på forskellige steder i livet.

Dan H. Andersen
Dan H. Andersen

(f. 1956) er ph.d. i historie fra Københavns Universitet og det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze. Han har udgivet en række roste værker om historie, hvor han har kombineret et levende og episk sprog med historisk analyse og dokumentation på højt niveau, bl.a. biografien om Peter Wessel Tordenskiold. Dan er aktuel med bøgerne ”Store Nordiske Krig".

Tue Andersen Nexø
Tue Andersen Nexø

Tue Andersen Nexø er lektor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab på Københavns Universitet og litteraturkritiker ved Dagbladet Information siden 2000. Aktuel med "20 før 20", som er skrevet sammen med Erik Skyum-Nielsen og Kizaja Ulrikke Routhe-Mogensen. Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Rikke Ella Andrup
Rikke Ella Andrup

Forfatter Rikke Ella Andrup er forfatteren bag Frederikke-bøgerne. Mød hende på Petunias stand i Børnebogsforum.

Trine Ankerstjerne
Trine Ankerstjerne

Konsulent i BUPL

Trine Appel
Trine Appel

Trine Appel er forfatter, skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter uddannet fra Statens Filmskole. Hendes trilogiserie for børn foregår i en socialrealistisk ramme med fantasyelementer, men giver også indblik i et stykke danmarkshistorie. Første bind "Fortidens port" udkom i 2020, mens andet bind, "Ildfuglens hær" kommer i 2022.

Mette Arleth
Mette Arleth

Mette Arleth har i mere end 10 år holdt kurser om fjeldmad og dehydrering. Hun bor i Nordjylland, dyrker aktivt friluftslivet med et godt måltid, og arbejder til daglig for bæredygtighed mm. i Region Nordjylland. Hun har tidligere udgivet Hverdagseventyr og driver bloggen metteogkarenpaatur.dk. Hun er aktuel med Lav mad i det fri fra Muusmann Forlag.

Morten Arnika Skydsgaard
Morten Arnika Skydsgaard

Morten Arnika Skydsgaard er museumsinspektør i medicinhistorie på Steno Museet ved Science Museerne, Aarhus Universitet, og så er han også forfatter til Tænkepausen "Onani", som er den første bog om onaniens historie i Danmark.

Thomas Arnt
Thomas Arnt

Forfatter Thomas Arnt er forfatteren bag blandt andet 'Du gætter aldrig'-serien, Tjekket-bøgerne og Zomiber vs Troldmænd. Mød ham på Petunias stand i Børnebogsforum.

Thomas Arnt
Thomas Arnt

Thomas Arnt (f. 1981) har spillet i rockband, lavet teater og lokaleradio, men i dag kommer hans kreativitet mest til udtryk i hans bøger. Arnt har skrevet en række børnebøger, men er dette efterår også aktuel med "Muskler & Magi 2'eren" der er fantasysatire for voksne nørder. Mød ham hos Ulven og Uglen.

Fernando Arrabal
Fernando Arrabal

Fernando Arrabal (f. 1932) verdenskendt spansk dramatiker og en af de sidste levende af det absurde teaters forfattere. Kendt i Danmark for opførelser af "Automobilkirkegården", "Kejseren og arkitekten af Assyrien", "Fando og Lis" og "Og de gav blomsterne håndjern på". Sidst udgivet på dansk "Galskabens sten".

Vanja Tonne Artak
Vanja Tonne Artak

Vanja Tonne Artak (f. 1989) er uddannet cand.scient. i fysik og har siden 2016 udgivet noveller i forskellige tidsskrifter. Han forsøger med sine tekster at tilføje en naturvidenskabelig stemme til den skønlitterære scene. Oplev ham på Skriv & Udgiv Scenen hal D3-001 lørdag kl. 12:30.

Jean Ascher
Jean Ascher

Jean A.A, Ascher f.1945. Urantian. Urantia læser og oversætter. Har oversat The Urantia book (Urantia Bogen) fra engelsk samt 9 tilknyttede hæfter, af forsk. størrelse og emne. http://www.changhigh.dk/urantia-bogen/ Mød Jean alle 3 dage hos NewPub stand D3-001.

Steen Asmussen
Steen Asmussen

Steen Asmussen er uddannet cand.polit. og har mere end 20 års passion for italiensk vin. Passionen blev vakt ved en vinsmagning i København og blomstrede ved et møde med en lokal vinmand i Firenze, og har siden hen rejst mange gange i Italien. Han har udgivet ”Italiens hemmelige vine” og er nu aktuel med ”Italiens fantastiske hvidvine” fra Muusmann Forlag.

Thea Astrid
Thea Astrid

Thea Astrid (f. 1989) er født og opvokset i København. Hun er uddannet indenfor film, teater og kommunikation. Thea har altid været meget fascineret af folkesagn, myter og mytologier - og bruger deres oplæg til at skabe sine egne originale, mørke og komplekse fortællinger.

Thea Astrid
Thea Astrid

Thea Astrid (f. 1989) er uddannet cand.mag i kommunikation og bosat i København. Hun har en baggrund inden for film- og teaterbranchen, hvor hun særligt har arbejdet med dramaturgi og manuskriptskrivning. Aktuel med debutromanen Langt væk fra Asgård på Brændpunkt.

Astropod Astropod
Astropod Astropod

Marianne Gellert og Amalie Bendixen strøg øjeblikkeligt til tops på podcastlisterne, da de lancerede podcasten Astropod. De er forfattere til bestselleren ”Stjernetegn” om astrologiens magi og står bag efterårets DR-program ”Matchet på Mælkevejen”.

Margrete Auken
Margrete Auken

Præst og politiker. Medlem af Europa-Parlamentet siden 2004. Flittig debattør med foredrag, kronikker og artikler. Seneste udgivelse er DET HIMMELSKE OVERSKUD, hvor Auken fortæller om at arbejde og leve med tro og politik.

Diana Bach
Diana Bach

Diana Bach er journalist på P1 og vært for DR Romanprisen. Prisen bliver uddelt hvert år til en dansk forfatter, der har leveret en særlig fremragende roman.

Poul Bache
Poul Bache

Poul Bache, f. 1947, har i mange år arbejdet med praktisk kulturpolitik, først som afdelingschef i Kulturministeriet fra 1993 til 2003, derefter som direktør i Kunststyrelsen og siden i Kulturstyrelsen, som han forlod i 2015. Han er aktuel med bogen "Finkultur og mangfoldighed" om 60 års dansk kulturpolitik.

Isam Bachiri
Isam Bachiri

Isam Bachiri (f. 1977) er en dansk sanger. Han var medlem af Outlandish i 20 år, indtil gruppen opløste sig selv i 2017. Siden har han selv udgivet sine sange og været vært på Radio4's program Tro på det. I år er han i samarbejde med Tarek Omar aktuel med bogen FÆDRELAND om sine marokkanske forældres og sin egen livshistorie.

Lærke Bagger
Lærke Bagger

Lærke Bagger, udd. fra The Royal Danish Academy of Fine Arts, er en dansk strikdesigner, der spørger: Hvorfor hæfte en ende, når du kan binde en knude? I dag er hendes unikke sweatere med utraditionelle materialer som restgarn og perler kendt over hele verden. Lærke Bagger er aktuel med det store strikkeværk STRIK.

Thomas Bagger
Thomas Bagger

(f. 1981) er uddannet cand.mag. i medievidenskab og var på vej ind i IT-branchen, da han fik sin første bogkontrakt. I 2017 debuterede han med krimien ”Den permanente”, fulgt op af ”Superstar” (2018) og senere ”Grav” (2019). Thomas Bagger er aktuel med bogen ”Manden i tre dele”, den første bog i en ny serie om efterforskerne David Flugt og Lucas Stage.

Stine Bahrt
Stine Bahrt

Stine Bahrt er uddannet arkæolog samt beklædningsdesigner, og har tidligere ejet den økologiske kjolebutik ’FairyTailors,’ hvor hendes designs miksede fantasygenren med historisk mode. Siden hun var helt lille, har hun altid fortalt eventyr. Disse historier udviklede sig senere til fantasy og science fiction, i takt med at hun selv blev mere nørdet.

Ellen Dahl Bang
Ellen Dahl Bang

Ellen Dahl Bang, f. 1962, er uddannet cand. mag. i Teatervidenskab fra Københavns Universitet og arbejder som skuespiller, historiefortæller og foredragsholder. Aktuel med debutromanen Vågekonen på Brændpunkt.

Nicolai Bangsgaard
Nicolai Bangsgaard

Nicolai er uddannet antropolog og er foredragsholder, rejseleder og forfatter til rejsebogen „Solo – 4 år jorden rundt på cykel” og medforfatter til "Kronisk rejsefeber". I 2013 blev han tildelt Folkersenprisen i De Berejstes Klub for sit særligt energiske og grænsesøgende rejseliv.

Erik Barfoed
Erik Barfoed

Erik Barfoed (f.1969) er uddannet klassisk filolog. Debuterede i 2004 med børnebogen August går i Glemmebogen. Har sidenhen udgivet ungdomsbogen Bræk (2011), og senest romanerne Fangeskibet (2020) og Fænglset ved Verdens Ende (2021).

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett

(f. 1967) er musiker, cand.phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og prisvindende forfatter. Han har skrevet mange populære børnebøger, bl.a. bestsellerne "Sigurd fortæller Bibelhistorier" og "Sigurd fortæller Danmarkshistorie", som også omfatter musik, iPad-spil, brætspil, tv-serie, lærebøger. Han er aktuel med ”Sigurd fortæller om naturvidenskab".

Tine Bay
Tine Bay

Tine Bay (1973) er tidligere Miss World deltager, mentaltræner og Danmarksmester. Tine debuterer med ”OP IGEN”, en personlig beretning om vejen tilbage efter at en gaseksplosion næsten kostede hende livet. En beretning om en helt ny virkelighed samt beskrivelse af et menneskes møde med hospitalsvæsenet på godt og ondt. www.op-igen.dk Mød Tine på D3-001.

Peter Bay Alexandersen
Peter Bay Alexandersen

Peter Bay Alexandersen illustrerer fantasifulde billedbøger for børn, skolebøger, magasiner, bogomslag og plakater. Han er uddannet tegner og grafiker på Designskolen i Kolding og har samtidig en gennemgående interesse for det humoristiske og det karikerede. Peters seneste udgivelse hos Alvilda er bogen ”Olympia i Underbyen - En julefortælling i 24 afsnit”.

Sussi Bech
Sussi Bech

Sussi Bech er en af Danmarks allermest populære tegneserieskabere med tegneserier som “Nofret“ og “Eks Libris“. Sidste år udkom tegneseriebiografien "Ørsted", der blev en af de mest solgte danske tegneserier i 2020. Lige nu arbejder Sussi på "Nofret" bind 13 og en tysk udgave af "Aida Nur". Mød Sussi i Forlaget Eudors stand B5-005 i Børnebogforum alle dage.

Glenn Bech
Glenn Bech

Glenn Bech (f. 1991) er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2017 og blev færdig på Forfatterskolen i 2019. I januar 2021 debuterede han som forfatter med den 552 sider store roman Farskibet: Et sorgfuldt og rasende vidnesbyrd om en familie ødelagt af faderens selvmord, om giftig maskulinitet, om klasse, køn, vold og svigt.

Poul Behrendt
Poul Behrendt

Poul Behrendt, litte­ra­turprofessor og kritiker. Modtager af Georg Brandes Prisen og Weekendavisens Litte­raturpris. Har især beskæftiget sig med forholdet mellem fiktion og selvfremstilling, samt deres indbyrdes fusion i bl.a. "Djævlepagten" (1995), "Dobbeltkontrakten" (2006), "Den hemmelige note" (2007) og "Fra skyggerne af det vi ved" (2019).

Nina Belling
Nina Belling

Nina Belling, født 1957, er uddannet folkeskolelærer og i dansk som andetsprog. Hun er forfatter til en lang række romaner. Aktuel med romanen Søstre på Brændpunkt.

Emeli Bergman
Emeli Bergman

Emeli Bergman er uddannet ved Forfatterskolen. Hun debuterede med novellesamlingen 'Salt' i 2017 og er nu aktuel med den anmelderroste roman 'På undersiden af dagen'. Sammen med Luka Holmegaard og Andreas Eckhardt Læssøe står hun bag litteraturpodcasten 'Bølgerne' og har sammen med andre oversat Birgitta Trotzigs 'Anima' og Stig Larssons 'Autisterne'.

Charlotte Berwald
Charlotte Berwald

Charlotte Berwald er født 4. marts 1990 og har tidligere udgivet: Ungdomsromanen Blodsøstre 2013, Dukkehuset 2015, Valkyrien 2016, Storhed og fald 2018 samt Ponyakademiet 2018. Udkommer med børnebogen Min kat er seriemorder på Brændpunkt.

Salli Besiakov
Salli Besiakov

Den 92-årige forfatter Salli Besiakov har skrevet 'Sonja - Russisk jøde, dansk kommunist' om sin mors barndom i Hviderusland og ungdom i København. Salli er uddannet arkitekt, og har ved siden af sin tegnestue skrevet 20 kronikker i Berlingske Tidende og nu i alt fem bøger.

Emilie Boe Bierlich
Emilie Boe Bierlich

Emilie Boe Bierlich, postdoc-stipendiat og kurator ved Ny Carlsberg Glyptotek.

Kim Bildsøe Lassen
Kim Bildsøe Lassen

(f. 1963) er journalist og har været ansat i DR siden 1998. Tidligere har han været ansat på TV 2, Ekstra Bladet, Dagbladet Information og Månedsbladet Press. Kim Bildsøe Lassen har været korrespondent i Mellemøsten, USA og Storbritannien og har modtaget flere journalistiske priser. Han har sammen med tv-vært Divya Das skrevet bogen "Briterne og Brexit".

Katrine Bille
Katrine Bille

Katrine Bille (f. 1989) er dansk tv-vært, sangerinde og forfatter. Katrine har været vært på DR's Ramasjang, og hun er bl.a. kendt fra programmet 'Lille Nørd'. Hun har derudover udgivet flere album med musik for børn. Hun debuterer i 2021 med børnebogen JORDEN RUNDT MED KATRINE. Foto: Anders Trærup

Cecilie Birkshøj
Cecilie Birkshøj

YA-forfatter til Fra ild til aske og Som ringe i vandet. Aktuel med Der findes ikke lykkelige slutninger, en roman om at være ung og forelsket, midt i et bandemiljø.

Tanja Bisgaard
Tanja Bisgaard

Tanja R. Bisgaard (f. 1972) er forfatter og en af stifterne af forlaget KRABAT. Tanja skriver fantasy, science fiction og historier som har fokus på klimaforandringer, miljø og vores fremtid.

Thit Bitsch
Thit Bitsch

Bidragsyder til antologien 'Næbdyr' (Forlaget Cobolt).

Anne-Grethe Bjarup Riis
Anne-Grethe Bjarup Riis

(f. 1965) er uddannet på Statens Teaterskole og har spillet og instrueret på både teater, tv og film. Anne-Grethe er debattør, klummeskribent, foredragsholder og billedkunstner. Hun har udgivet bøgerne "Send Mere Sex" (2009), "Send flere børn" (2011) og "Send mere kærlighed" (2014) sammen med Trine Appel. Hun er aktuel med bogen "I Guds rige" (2020).

Bettina Bjelke
Bettina Bjelke

Bettina Bjelke er uddannet klinikassistent, men har arbejdet inden for detailhandel. Bettina har de sidste otte år rejst verden tynd sammen med sin mand, og på deres rejser har hun samlet inspiration til sin krimi "Døde hjerter", som tager sit afsæt i København, men udspiller sig i Egypten, mens landet er præget af dønningerne efter det arabiske forår.

Annette Bjergfeldt
Annette Bjergfeldt

Annette Bjergfeldt er forfatter, musiker, sangerinde og sangskriver. Bjergfeldt er aktuel med romanen HØJSANGEN FRA PALERMOVEJ - en frodig og vildtvoksende fortælling om jagten på århundredets kærlighed. Og om at miste stort og give det hele en chance til.

Ann Bjerre
Ann Bjerre

Ann Bjerre.dk - cand. interpret i fransk/italiensk - arrangerer spirituelle rejser og kurser og debuterede i 2011 som skønlitterær forfatter med ”Vandringen - I pilgrimsspor”, om tro og spiritualitet. I år udkommer fjerde bog ”De tolv hellige nætter: Kærlighed, lys og nærvær"". Mød Ann Bjerre til foredrag fredag kl. 13, New Pub Orange Scene, stand D3-001.

Ulrika Louisa Bjerregaard
Ulrika Louisa Bjerregaard

Forfatter Ulrika Louisa Bjerregaard er forfatteren bag blandt andet, Wilmas Verden, Hjertehistorier og Superkræfter. Mød hende på Petunias stand i Børnebogsforum.

Clara Amalie Bjerregaard
Clara Amalie Bjerregaard

Clara har i samarbejde med forfatter Ulrika Louisa Bjerregaard skrevet serien Superkræfter. Mød hende på Petunias stand.

Ritt Bjerregaard
Ritt Bjerregaard

(f. 1941) uddannet lærer og var i mange år politiker med poster som undervisningsminister 1973 og 1975-1978, socialminister 1979-1981, miljøkommissær i EU 1994-1999, fødevareminister 2000-2001 og overborgmester i København 2006-2010. Hun udkom i 2015 med ”Ritt”, som blev fulgt op af ”Valgt” (2017) og ”Udenfor” (2019). Ritt er aktuel med fjerde bind, "Ovenpå"

Hans Bjerregaard
Hans Bjerregaard

har i mere end 30 år arbejdet som journalist og lederskribent på Ekstra Bladet. Sammen med satiretegner Morten Ingemann har han i de seneste 18 år stået for den traditionsrige kåring af Ekstra Bladets Nytårstorsk. Han er aktuel med bogen ”Prutternes forunderlige verden” sammen med Morten Ingemann.

Ritt Bjerregaard
Ritt Bjerregaard

Ritt Bjerregaard er tidligere minister for Socialdemokratiet, og aktuel med bogen "Ovenpå", der udkom i maj 2021. Bogen er fjerde og sidste bind i hendes erindringer.

Viggo Bjerring
Viggo Bjerring

Viggo Bjerring (f. 1981) debuterede i 2016 med novellesamlingen Balancekatten. Samme år udkom han på Ekbátana med kortromanen Qwerty, som blev nomineret til Danske Skønlitterære Forfatteres pris, Den Svære Toer. Han er nu aktuel med sin første roman, Verdenshjertet, som officielt udkommer 26. november

Ane Bjørn
Ane Bjørn

Forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med 'Da natten blev væk' og har siden udgivet grafiske fortællinger og billedbøger, senest den anmelderroste billedbog 'Trylleblik'. Hendes fortællinger og illustrationer giver sprog til alt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord: Drømme, frygt, sorg, fantasi og store følelser.

MARIE BJØRN
MARIE BJØRN

Marie blev færdig med sin BA i Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole, Aarhus i 2019. Hun fortsatte sit uddannelsesforløb som manuskriptforfatterstuderende på Super16 Årgang #11, fra 2019 til 22, og holder sideløbende gang i sit virke som teaterdramatiker. Akopolypse er hendes debuttekst som uddannet dramatiker og fik fantastiske anmeldelser.

Maj Bjørn Ørskov
Maj Bjørn Ørskov

Maj Ørskov er digter. Hun er medlem i det Aarhus-baserede band Kiosk, der laver audiopoesi med inspiration fra jazz, latin og pop. Aktuel med pladen "Tæt nok på".

Christian Bjørnskov
Christian Bjørnskov

Christian Bjørnskov er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og forsker i blandt andet subjektiv lykkefølelse og tilfredshed.

Charlotte Blay
Charlotte Blay

Charlotte Blay, f. 1938, har ud over en lang række bøger for børn og unge udgivet romanerne 'Flyvefærdig' (1986), 'Blå By' (1997) og 'Stjerneskud og halvmåne' (1994), som hun samme år modtog Drassows Fredslegat for. Senest aktuel med romanen 'Lebensborn' (2020), der handler om svogerens liv som "barn af Hitler" i det berygtede nazistiske avlsprojekt.

Charlotte Blay
Charlotte Blay

Charlotte Blay er kendt for en lang række populære og prisbelønnede børne- og ungdomsbøger, der er inspireret af danmarkshistorien og hendes rejser rundt i verden. Hun er aktuel med trilogien om vikingedrengen Hjalte: ”Hjaltes kamp”, ”Hjalte og Kong Blåtand” samt ”Hjalte på vikingetogt”.

Charlotte Blay
Charlotte Blay

Charlotte Blay er kendt for en lang række populære og prisbelønnede børne- og ungdomsbøger, der er inspireret af danmarkshistorien og hendes rejser rundt i verden. Hun er aktuel med trilogien om vikingedrengen Hjalte: ”Hjaltes kamp”, ”Hjalte og Kong Blåtand” samt ”Hjalte på vikingetogt”.

Jens Blendstrup
Jens Blendstrup

Jens Blendstrup fik sit store gennembrud i 2004 med erindringsromanen "Gud taler ud". Sidenhen har han blandt andet udgivet novellesamlingen "Pludselig flæben" samt romanerne "Bombaygryde", "Luskefisefortællinger" og "Slagterkoner og bagerenker“.

Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg, f. 1970, er en dansk konditor og restauratør. Hun har udgivet over 10 kogebøger om bagning og konditori, og hendes prangende kager og desserter har efterhånden prydet tv-skærme over hele Danmark. Hun er tidligere dommer i Den Store Bagedyst, og i år er hun aktuel med bogen TÆRTER.

Sara Blædel
Sara Blædel

(f. 1964) Journalist. Debuterede i 2004 med første bog om kriminalassistent Louise Rick. Hun var i efteråret 2020 aktuel med bogen "Den tavse enke", der er 11. bind i serien. Vinder af de Gyldne Laurbær 2014. Hun er kåret som danskernes yndlingsforfatter fem gange, og hendes bøger udgives i 38 lande. Har sammen med Mads Peder Nordbo skrevet bogen "Opløst".

Tue Blædel
Tue Blædel

Tue Blædel og Tony Scott, kendt som værtsmakkerpar fra P3, pt aktuelle med radiopodcasten ”Under Nålen” . Partner i BEAM Audio Agency at BEAM Audio Agency

Thomas Boberg
Thomas Boberg

Thomas Boberg, født 1960, debuterede med digtsamlingen HVÆSENDE PÅ MIT ØJEKAST i 1984 og har siden udgivet en lange række digtsamlinger, romaner og rejseerindringer. Han har bl.a. modtaget Det Danske Akademis Store Pris. I år er han aktuel med det digteriske testamente FORBEREDELSE TIL LIVET.

Peter Boile
Peter Boile

Peter Boile er oversætter på bogen 'Vejen gennem kaos', som er en tekstsamling af Herman Hesses breve, essays og breve.

Niels Voss Boldvig
Niels Voss Boldvig

Niels Voss Boldvig (født 1962) er tegneren bag myldrebøgerne om "Umuliusserne", forfatteren bag "Vrøvlerier", og forfatteren og tegneren bag "Mystifiderne og de gale Frynsenæb" samt "100 ting du ikke vidste om insekter". Niels har også farvelagt flere Disney-tegneserier. Han går under kunstnernavnet Vobo.

Hans Boll-Johansen
Hans Boll-Johansen

Hans Boll-Johansen (f. 1936) er dr.phil. og docent emeritus i fransk litteratur ved Københavns Universitet. Han har skrevet adskillige bøger – blandt andet "Sønderjyder i krig. En europæisk historie." Han er aktuel med bogen "Ganske kort her til sidst - Om kunsten at visne glad".

Inger Bols
Inger Bols

Efter tusindvis af samtaler og kontrolvejninger fandt klinisk diætist Inger Bols ud af, at hun ikke hjalp klienter til varig sundhed, så længe vægttab var en del af målet. Hun arbejder nu som den første vægtneutrale diætist i Danmark med speciale i intuitiv spisning. Hun underviser professionelle, som har indset, at vægtfokus ikke hjælper til varig sundhed.

Stine Bolther
Stine Bolther

(f. 1976) er journalist, forfatter og radio og tv-vært og har i 20 år arbejdet som rets- og kriminalreporter. Hun er sammen med Line Holm aktuel med bogen ”For barnets bedste”. Hun har desuden skrevet 10 bøger, bl.a. true crime-bestsellerne om de tidligere drabschefer Ove Dahl, Kurt Kragh, Bent Isager-Nielsen, Jens Møller Jensen og Ove Pedersen.

Christina Bonde
Christina Bonde

YA-forfatter til Izola, Større end os og aktuel med serie som sætter fokus på angstlidelser hos unge. Udkommer på BogForum, 'Bekymringsangst: Siennas historie'.

Thomas Borchert
Thomas Borchert

Tysk-danske Thomas Borchert (f. 1952) arbejder som korrespondent for dagbladet Frankfurter Rundschau, er klummeskribent for Jyllands-Posten og har skrevet en brugsanvisning til Danmark på tysk: "Gebrauchsanweisung für Dänemark". Han interviewer forfatteren Annette Herzog på Orange Scene lørdag kl. 15:00. thomasborchert.co.

Thorsten Borring Olesen
Thorsten Borring Olesen

Thorsten Borring Olesen er professor i historie på Aarhus Universitet og har i årtier studeret det europæiske samarbejde og Danmarks plads i fællesskabet.

Lise Bostrup
Lise Bostrup

Lærebogsforfatter, redaktør, forlægger og formand for Den Danske Sprogkreds. Hun er aktuel med bøgerne "Med ja-hatten på" og "Med professorhatten på" om faste udtryk med overført betydning. På Bogforum præsenterer Lise også en lærebog i dansk for udlændinge med titlen "Danskere", ordbøger på engelsk, russisk, polsk og bulgarsk og litteratur fra Vestindien.

Theis Bothmann
Theis Bothmann

Theis Bothmann kommer fra selskabet Planetarisk Kogebog, der udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til en planetære sundhed. Theis er aktuel med bogen ”Vild fisk” fra Muusmann Forlag.

Karima Bouylud
Karima Bouylud

Karima Bouylud er født i 1975 i København af marokkanske forældre. Hun har tidligere arbejdet som socialpædagogmedhjælper med børn og unge med autisme. I år debuterede hun med romanen I KÆRLIGHEDENS NAVN om kærligheden, fællesskabet og frigørelsens pris og om de valg, mange kvinder må tage i et liv mellem to kulturer.

Nicole Boyle Rødtnes
Nicole Boyle Rødtnes

Nicole Boyle Rødtnes er en af Danmarks mest populære børne- og ungdomsforfattere og har været nomineret til Orla-prisen flere gange – bl.a. i år. Hun er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og er cand.mag. i dansk, fuldtidsforfatter og foredragsholder. Seneste udgivelse hos Alvilda er den anmelderroste YA-serie ”Rød og blå”.

Sofie Boysen
Sofie Boysen

Sofie Boysen (f. 1988) er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur (2016) og debuterede som børnebogsforfatter med “Skadedyrsbekæmperne” i 2015. I år er hun aktuel med ”En lille hvid løgn”. En sjov og skør fortælling til de 9-12-årige om venskab, kærlighed og det første kys, der gerne skulle føles som fyrværkeri (men som tit føles lidt ... klamt).

Mette Boysen
Mette Boysen

Mette Boysen er civilingeniør med mere end 25 års ledelseserfaring fra større danske virksomheder. Hun er medforfatter til bogen Myter om Magten (Gyldendal, 2012) om kvinder i topledelse. M-alene (Byens Forlag 2021) er hendes første roman.

Daniel Boysen
Daniel Boysen

Daniel Boysen er forfatter og skriver såvel prosa som lyrik. På Jensen & Dalgaard er udkommet: FORDI ILDEN ER VORES, PÅ SIT YDERSTE og senest den roste autofiktive GÅ TIL GRUNDE.

Mikkel Braginsky
Mikkel Braginsky

Mikkel Braginsky (f.1976) er debattør, Art Director, kommunikationsrådgiver og podcast-vært på den succesfulde podcast 'Hankøn', hvori han forsøger at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Han debuterede i år med bogen HANKØN, der tilbyder værktøjer til manden, der ønsker at blive klogere på sig selv.

Torben Bramming
Torben Bramming

Torben Bramming (f. 1964) er teolog med kirkehistorie som speciale. Han har tidligere skrevet de anmelderroste historiske biografier "Brorson – sjælens digter" (2015), "Rantzau – den hellige kriger" (2016) og "Da vikingerne mødte korset" (2018). Senest har han udgivet ”Heksene og den perfekte hofmand - Albert Skeel og den magisk-religiøse renæssance”.

Thomas Bredsdorff
Thomas Bredsdorff

Thomas Bredsdorff er dansk litteraturkritiks grand old man, professor emeritus i nordisk litteratur og kulturskribent på Politiken siden 1965. Aktuel med "Johannes Ewald og frygten for frihed" (U Press, Babette-serien 2021)

Per Bregengaard
Per Bregengaard

Politisk forfatter, aktuel med "Skattens skarpe klo" - der sætter fokus på kriser skal udforskes, formuleres i sammenhængende fortællinger og bør følges op med en meningsfuld indsats i form af visionær politisk handling. https://danskforfatterforening.dk/40-per-bregengaard/

Birgitte Bregnedal
Birgitte Bregnedal

Aktuel med den anmelderroste PIGEN MED SHERIFSTJERNEN, hendes første roman for voksne. Birgitte Bregnedal er succesfuld og prisbelønnet forfatter til 26 bøger for børn og unge, hvoraf flere er oversat til færøsk, polsk og svensk. Birgitte startede i 2021 forlaget Fru Nysgerrig frunysgerrig.dk Mød Birgitte Bregnedal alle tre dage på NewPub-standen D3-001.

Nicklas Brendborg
Nicklas Brendborg

Nicklas Brendborg studerer molekylærbiologi ved Københavns Universitet. Han er anerkendt som ungt forskningstalent af Novo Nordisk International Talent Program. Gopler ældes baglæns om videnskabens svar på et langt liv er blevet en stor dansk bestseller og er solgt til udgivelse i 21 lande.

Tonje Brenna
Tonje Brenna

Tonje Brenna (født 1987) er regionsleder for Arbeiderpartiet i Viken, Norge. Hun har været politisk rådgiver i Justits- og beredskabsdepartementet og ved Statsministerens kontor. Hun var generalsekretær i AUF (Arbeiderpartiets ungdomsorganisation) fra 2010-2012 og overlevede terroraktionen på Utøya 22. juli 2011.

Matti Breschel
Matti Breschel

Matti Breschel (f. 1984) er en tidligere dansk cykelrytter, der bl.a. vandt en etape i Vuelta a Espana og hentede to VM-medaljer i karrieren. Han er i dag sportsdirektør for EF Education-holdet.

Svend Brinkmann
Svend Brinkmann

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, hvorfor vi gør, som vi gør. I Brinkmanns briks på P1 zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? Må jeg godt være bange for mørket? Findes der noget større end mig selv?

Svend Brinkmann
Svend Brinkmann

Svend Brinkmann (f. 1975) er professor i psykologi på Aalborg Universitet, forfatter og radiovært. I år er han aktuel med en filosofibog i børnehøjde. ”Svend Brinkmann fortæller om Livet, døden og jagten på sandheden” er en del af Carlsens nye serie ”Er du rigtig klog?” – fuld af fakta og vild viden og fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.

Svend Brinkmann
Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Han forsker bl.a. i diagnosticering, sorg og kulturpsykologi. Han er vært på radioprogrammet ‘Brinkmanns briks’ og forfatter til en lang række bøger, heriblandt ‘Kampen om lykken’, ‘Hvad er et menneske?’, ‘Det sørgende dyr’ og ‘Stå fast’.

Svend Brinkmann
Svend Brinkmann

(f. 1975) er professor i almenpsykologi på Aalborg Universitet. Han er desuden vært på radioprogrammet Brinkmanns Briks og forfatter til en lang række artikler og bøger, heriblandt bestsellerne ”Stå fast” (2014), ”Ståsteder” (2016), Gå glip (2017) og ”Hvad er et menneske” (2019). Han er aktuel med bogen "Vi er det liv vi lever" (2021).

Pia Brixved
Pia Brixved

Pia Brixved har været medforfatter på en række vidtspændende bøger med alt fra naturlig skønhedspleje til kogebøger. Hun er tidligere tv-tilrettelægger, hvor hun blandt andet opfandt ”Den skaldede kok.” Hun er i dag indehaver af tarmskylningsklinikken Colonic. Hun er nu aktuel med ”Den skaldede kok – i medgang og misbrug” fra Muusmann Forlag.

ANNA BRO
ANNA BRO

Anna har skrevet forestillinger til teatre i hele landet blandt andet Mungo Park, Det Kongelige Teater og Vendsyssel Teater. I 2014 modtog hun en Reumertpris som årets dramatiker netop for Varmestuen og var i 2020 nomineret til en endnu en Reumert for forestillingen Rædsel. Anna arbejder desuden som manuskriptforfatter. Senest på Netflix' The Rain.

Jakob Brodersen
Jakob Brodersen

Jakob Brodersen (f. 1976) er uddannet journalist fra DJH og DR. Siden 2011 har han arbejdet som freelancer og især beskæftiget sig med forsknings- og udviklingsjournalistik og grøn omstilling. Udkommer med romanen Hvide elefanter på Brændpunkt.

Emil Brodersen
Emil Brodersen

Forfatter til "Den Indre Dialog".

Shane Brox
Shane Brox

Shane Brox, f. 1968, er en dansk tøjdesigner og vært for børneudsendelsen Shanes Verden på DR1. I kølvandet på Naturhistorisk Museum i Aarhus’ udstilling til børn om FNs 17 verdensmål udiver Shane Brox i samarbejde med Ditte Isager byggebogen ”Byg en bedre verden med Shane”, der tager udgangspunkt i verdensmålene – formidlet letforståeligt til børn.

Daniel Bruce
Daniel Bruce

Daniel Bruce er freelancejournalist og skriver om whisky og vin. Hans artikler kan findes i tidsskrifter som Whisky & Bourbon, Livets Goda og Whisky & Rom. Han har tidligere skrevet for Whisky Advocate og Art of Eating. Han har udgivet ”Japansk whisky” fra Muusmann Forlag.

Emilie Bruhn
Emilie Bruhn

er udannet i kommunikation og økonomi fra Copenhagen Business School, konceptudvikler i DR og mor til to . Emilie har en fortid i DR Pigekor, men har de seneste fem år sunget på den måske vigtigste scene af alle, nemlig ved Ellen og Ottos sengekant. Hun er aktuel med den populære børnebog "Snip Snap Snork - Godnathistorier fra Sovgodtersgade".

Kirsten Brun
Kirsten Brun

Kirsten Brun, f. 1955, var under Balkankrigen udsendt til Eksjugoslavien, hvilket har givet inspiration til 'Skarpskytten fra Banja Luka' (2021). Hun har desuden i en årrække arbejdet med flygtninge. Kirsten Brun har fire romaner bag sig: 'Udsendt' (2006), 'Natten er deres' (2018), 'Efter branden' (2019) og 'Den fugl der ikke flyver bliver stegt' (2020).

Niels Brunse
Niels Brunse

Niels Brunse er prisbelønnet forfatter og oversætter. Hans største projekt har senest været en komplet oversættelse af Shakespeares skuespil og sonetter. Aktuel med essayet "'Sådan er det' at oversætte Shakespeare" (U Press, Babette-serien 2021)

Niels Brunse
Niels Brunse

Forfatter og oversætter gennem et halvt århundrede. Har nyoversat Shakespeares skuespil til dansk. Forfatter til romaner, novellesamlinger og skuespil. Har udgivet TRO ER IKKE VIDEN, der handler om hans forhold til kristendommen.

Niels Brunse
Niels Brunse

Niels Brunse (f. 1949), er forfatter og oversætter. Han har oversat omkring 250 værker fra engelsk, tysk, svensk, norsk og russisk, heriblandt klassikere af William Shakespeare og Thomas Mann. I år er han aktuel med romanen HORATIUS - en intens og dramatisk historie fortalt af den eneste overlevende fra en af Shakespeares mest berømte tragedier, Hamlet.

Niels Brunse
Niels Brunse

Niels Brunse har været med til at udgive den første danske oversættelse af Bertolt Brechts 'Huspostil'.

Thomas Brunstrøm
Thomas Brunstrøm

Thomas Brunstrøm (f. 1977) er forfatter, journalist og filmanmelder – og har bl.a. skrevet billedbogs-serien om Sallys far og bidraget med historier i bøgerne ”Grydeklar” og ”Ferieklar”. I år er han aktuel med ”Sallys far bliver Youtuber”, ”Sallys far slår til igen”, ”Hvad fanden er et bandeord” samt de to første bøger i børnebogsserien ”To på ti”.

Morten Bruun
Morten Bruun

(f. 1965) journalist, kommentator på Discovery Networks Denmark og tidligere professionel fodboldspiller. Han spillede 13 år i Silkeborg IF og var med i landsholdstruppen, da Danmark sikrede sig EM-guldet i 1992. Bor i Højbjerg uden for Aarhus og arbejder som drenge- og ungdomstræner i sin lokale klub IF Lyseng. Han er aktuel med bogen ”Kampdag."

Jens Bruun
Jens Bruun

Jens Bruun har oversat Nobelpristageren Louise Glücks værk 'Averno'.

Frida Brygmann
Frida Brygmann

Frida Brygmann er sanger, skuespiller, dramatiker og forfatter. Sammen med Thomas Korsgaard har hun skrevet børnebogen ”Minimund” – en rørende komisk historie om at stå ved den, man er. I år er forfatter-duoen aktuelle med ”Tyggegummidamen og andre historier”.

Tobias Bukkehave
Tobias Bukkehave

(f. 1980) er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og debuterede i 2018 med børneromanerne ”Rejsen til Arkadia” (nomineret til Orla-prisen) og ”Truslen fra Kragoria” om drengen Elmer Baltazar. Han arbejder også som manuskriptforfatter til film og tv. Tobias Bukkehave er aktuel med den anmelderroste roman ”Kongetro” (2020).

Tom Buk-Swienty
Tom Buk-Swienty

(f. 1966) forfatter, historiker og journalist. Har skrevet flere anmelderroste og prisbelønnede bøger, heriblandt den dokumentariske fortælling ”1864 – slagtebænk Dybbøl” (2014). Desuden forfatter til firbindsværket om Dinesen-slægten samt den anmelderroste bog ”Det ensomme hjerte” (2019) om 2. verdenskrig. Tom Buk-Swienty er aktuel med bogen ”Undervejs".

Lisbeth Bulig
Lisbeth Bulig

Selvstændig psykolog med klinik i Vejle. Tidligere psykolog ved Kolding Kommune og HospiceSønderjylland. Forfatter til NÆSTEHJÆLP - NÅR DU MØDER EN, DER HAR MISTET sammen med Ingeborg Kastberg.

Cana Buttenschøn
Cana Buttenschøn

Cana Buttenschøn er uddannet jordemoder og bruger dagligt sin uddannelse i sit onlineunivers for gravide, Canas.dk. Har skrevet bestsellerne "40 ting du skal vide om din fødsel" (2019), "40 uger inden" (2018) og "40 uger efter" (2017). Aktuel med sin fjerde bog: "Moderskabet – også når det gør rigtig ondt".

Søren Byder
Søren Byder

SØREN BYDER, f. 1972, uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1999. Søren Byder er særligt kendt fra tv-serierne Hotellet, Nikolaj og Julie og fra filmene Se til venstre, der er en svensker og Bella, min Bella, ligesom han har medvirket i store internationale produktioner. Er aktuel med debutromanen KRIGER på Brændpunkt.

Kristina Bøcher
Kristina Bøcher

Kristina Bøcher skriver børne- og ungdomsbøger med både humor og alvor. Hendes bøger om Janus, der er en fodboldglad dreng, er meget populære, måske fordi de behandler forskellige vigtige emner som ensomhed, psykisk sygdom og ligestilling. Kristina er lærer og arbejder til daglig som viceskoleinspektør i en folkeskole. Hun er gift og har tre store børn.

Benni Bødker
Benni Bødker

Benni Bødker (f. 1975) har senest udgivet tegneserien ”Homunculus” sammen med Rune Ryberg. Han har skrevet gyser- og kriminalhistorier for børn og voksne, der har indbragt ham priser og nomineringer og er blevet oversat til ti sprog, senest azerbaijansk og færøsk. Læs mere på benniboedker.dk

Benni Bødker
Benni Bødker

Benni Bødker, født 1975 er uddannet cand. Mag. i filosofi og dansk. Han debuterede i 2003 med HALLOWEEN: GYS I OKTOBER og har siden udgivet over 100 bøger. I år er han aktuel med spændingsromanen OCCIDENTENS STJERNE om en antikvitetshandler, der i start 1900-tallet fanges i Paris' hemmelige selskaber og skyggeverden.

Benni Bødker
Benni Bødker

Benni Bødker er uddannet i dansk og filosofi ved Roskilde Universitet. Udover at skrive børnebøger er Benni også tegneserieanmelder ved Dagbladet Information samt underviser på Forfatterskolen for Børnelitteratur og har været nomineret til Orla-prisen ni gange. Seneste udgivelse hos Alvilda er bogen ”Olympia i Underbyen - En julefortælling i 24 afsnit”.

Sissel Bøe
Sissel Bøe

Sissel Bøe voksede op i Norge med fri adgang til de norske skove. Dette har inspireret Sissel i hendes populære børnebogsserie ”Troldeliv”, som er skabt i samarbejde med hendes mand, tegneren Peter Madsen. Sissel har studeret nordisk litteratur ved universitetet i Oslo og er uddannet bibliotekar. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”Troldeliv – Isskoven”.

Britt Bøg
Britt Bøg

Forfatter Britt Bøg er født i 1981. Som 12-årig skrev Britt sin førsteromancenovelle på en gammel skrivemaskine. Som 30-årig, begyndte hun at læse romance, sideløbende med at hun bloggede om sit single- og datingliv. Hun bor med sin mand og datter i en lille landsby tæt ved Kolding. Britts debutroman udkommer på Bogforum 2021.

Kenneth Bøgh Andersen
Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen (f. 1976) er en af tidens mest populære forfattere blandt store børn og unge. Han har udgivet adskillige bøger indenfor gys og fantasy, deriblandt serien Den Store Djævlekrig og serien om Antboy. Han er tredobbelt vinder af Orlaprisen. I år er han aktuel med det sidste bind i Antboyserien, ANTBOY VENDER TILBAGE 3 - DET ENDELIGE OPGØR.

Kenneth Bøgh Andersen
Kenneth Bøgh Andersen

(f. 1976) har for nyligt kunnet fejre 20-års jubilæum som forfatter. Siden debuten er det blevet til flere prisvindende og bedstsælgende børne- og ungdomsbøger. Han har udgivet adskillige bøger indenfor gys og fantasy, deriblandt serien ”Den Store Djævlekrig” og serien om Antboy. Han er tredobbelt vinder af Orlaprisen. Han er aktuel med bogen ”Frankenstein".

Trine Bøhm
Trine Bøhm

Trine Bøhm (f. 1976) er uddannet BSc i Media Studies & Sociology fra City University, London samt Tekstilformidler fra UCC, København, og har desuden arbejdet en årrække i musikbranchen. Romandebuterer med Velvet Morning på Brændpunkt.

Claus Bøje
Claus Bøje

Claus Bøje, cand. polit., har været ansat som idrætspolitisk rådgiver i Kulturministeriet, som forsker på IdrætsForsk og senest som udviklingschef i Lokale og Anlægsfonden. Musiker, billedmager og gennem 25 år programmedarbejder ved DR.

Ditte Katharina Bønke
Ditte Katharina Bønke

Ditte Katharina Bønke (f.1980) konsulent og forfatter. Indehaver af Forlaget Bønke. Aktuel med Prinsessen & Bønnestagen, en varm og lattermild børnebog om at acceptere sig selv og andre som vi nu engang er. Find Ditte Katharina Bønke alle tre dage hos NewPub hal D3-001 og oplev hende på Skriv & Udgiv Scenen hal D3-001 fredag kl. 15.

Jannick Børlum
Jannick Børlum

er professionel mode- og portrætfotograf. Jannick har i det private en stor passion for vild mad og urter, som kun er vokset i mødet med Thomas Laursen med hvem han har udgivet Den lille vilde (2021).

Michael Böss
Michael Böss

Michael Böss, f. 1952, er dr.phil., historiker og lektor emeritus ved Aarhus Universitet. Flere medier har beskrevet ham som en af de vægtigste borgerlige stemmer i samfundsdebatten. Han er aktuel med "Liberalismens vildfarelser - en bog om liberalismens historie, der lægger op til debat og leverer stof til eftertanke.

Kis Baadsgaard
Kis Baadsgaard

Forfatter Kis Baadsgaard er født 1970. Hun er gift og har tre voksne børn. Drømmen om at være forfatter har altid været der, men først efter en personlig krise fik hun mulighed for at udleve ønsket. Ordblindhed er en udfordring, men ikke en stopklods for hende. Kis har udgivet flere bøger i serien Mama McGees Drenge og ser frem til nye spændende projekter.

Niels Ole Baadsgaard
Niels Ole Baadsgaard

(f. 1965) Initiativtager til bogen. Civiløkonom og har en baggrund fra erhvervslivet. Arbejder som rekrutteringskonsulent, hvor han matcher mennesker og kompetencer med virksomheder og deres kultur.

Pia Callesen
Pia Callesen

(f. 1977) dr., ph.d. og specialist i psykoterapi, klinikchef og ejer af den kognitive klinik CEKTOS. Hun er uddannet psykolog fra University of Bangor og Københavns Universitet. Forfatter til bestsellerne ”Lev mere, tænk mindre” og ”Grib livet – slip angsten”. Hun er aktuel med bogen "Mod på Livet – hjælp din teenager til at mestre livet – også i modgang".

Mirjam Capelle
Mirjam Capelle

Mirjam Capelle (f. 1966) er uddannet psykolog og har egen praksis i København. Hun er mor til fire børn. "Min sjæls vandmærke" er hendes debut som forfatter, hvor hun fortæller sin jødiske families historie.

Rikke Aarøe Carlsen
Rikke Aarøe Carlsen

(1968) forfatter og billedkunstner. Aktuel med den illustrerede roman 'Kamæleonens tid'. Har tidligere udgivet den illustrerede novellesamling 'Byens bænke - København'. Find Rikke Aarøe Carlsen hos Alias Forlag v. NewPub D3-001 lørdag og søndag. www.AliasR.dk

Vibeke Pilar Carstensen
Vibeke Pilar Carstensen

(1977) forfatter og billedkunstner. På BogForum i forbindelse med sin illustrerede digtsamling 'Hårdage' udgivet på Alias Forlag. Har tidligere udgivet digtsamlingerne 'Det tager lidt tid at gå bort' og 'Jævn til hård vind'. Vibeke findes på Alias Forlags stand i område D3-001 ved NewPub lørdag kl. 15-17, hvor hun signerer 'Hårdage'. www.AliasR.dk

Giulio Cavalli
Giulio Cavalli

Giulio Cavalli (f. 1977) har i mange år arbejde med teater i sit hjemland Italien. I 2019 udkom hans omdebatterede roman "Carnaio" i Italien og den blev indstillet til flere store litteraturpriser. Romanen udkom på dansk i 2020 med titlen "Bølgen".

Özlem Cekic
Özlem Cekic

Tak for kaffe! Sådan siger vi, når vi smækker med døren efter et samvær, vi helst havde været foruden. Men det er også titlen på Özlem Cekic’ nye bog om den svære kunst at tale sammen.

Özlem Cekic
Özlem Cekic

(f. 1976 i Tyrkiet) er opvokset på Vesterbro i København og uddannet sygeplejerske. Er tidligere folketingsmedlem og nu foredragsholder, samfundsdebattør og forfatter. Har skrevet bøgerne "Hvorfor hader han dig, mor?" (2017), "Fra Føtex til Folketinget" (2009) og børnebøgerne om Ayse. Hun er aktuel med bogen "Tak for kaffe - den svære kunst at tale sammen".

Tommy P. Christensen
Tommy P. Christensen

Aktuel med e-bøgerne "Hvad falder af birket?" og "Fra krig og besættelse til fred og ingen fare" (begge i serien Dansk Politihistorie, SAGA Egmont, 2020) samt lærebogen "Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskning" på forlaget Olde Cranich Hamneda. https://danskforfatterforening.dk/29-tommy-per-christensen/

Helene Johanne Christensen
Helene Johanne Christensen

Helene Johanne Christensen (f. 1989) debuterede i 2018 med digtsamlingen 'BLÅ', og i 2021 udkom hun med sin anden bog 'Sammenfald' på Gladiator. 'Sammenfald' undersøger og udfolder med en stærk og egensindig poetisk stemme erkendelsen af, at man som menneske ikke er lukket og selvberoende, men derimod i konstant udveksling med den verden, man er en del af.

Lars Christensen
Lars Christensen

Uddannelse Billedskolen og Det Jyske Kunstakademi Debuterer med 6Tempi - Inspiration til tegning og formning. Materialet til bogen stammer fra tegnede notater på vandreture og arbejder fra værkstedet - lerfigurer, motorsavsfigurer, grafiske teknikker og maleri samt udsmykninger i samarbejde med børn og voksne. Billedkunstner, underviser og bogskriver fra nu.

Lars Christensen
Lars Christensen

Lars Christensen (f.1970) er ph.d. i historie med speciale i 1600-tallet. Han har tidligere skrevet den anmelderroste bestseller "Svenskekrigene 1657-60" samt "Hannibal Sehested - krig, magtkamp og enevælde i 1600-tallet". Han er nu aktuel med bogen "Drømmen om et mægtigt Danmark. Den store nordiske krig 1700-1721".

Karin Christensen
Karin Christensen

Karin Christensen kalder sig selv for fritidskunstner, og hun har udstillet rundt omkring i Danmark. Hun er tidligere ejer af Klinik Friheden med alternative behandlingsformer og kurser i personlig udvikling. Karin Christensen har oplevet, at maleriet samt digtekunsten har givet hende ro. Hun debuterer med digtsamlingen "HIMMELSTREJF" i oktober 2021.

Jens Peter Christensen
Jens Peter Christensen

Jens Peter Christensen er professor, dr. jur og har været dommer i Højesteret siden 2006. Han var professor i offentlig ret fra 1998-2011 og har blandt andet bidraget til en lang række statslige rapporter og udredninger om juridiske forhold i den offentlige sektor og er forfatter til bogen "Ministre og embedsmænds pligter og ansvar" fra Djøf Forlag.

Karin Slot Christiansen
Karin Slot Christiansen

Karin Slot Christiansen er født i 1968. Hun er mor, journalist, dokumentartilrettelægger og certificeret psykoterapeut med særlig interesse for jungiansk inspireret drømmearbejde. Fuglene synger baglæns er Karins fintfølende debutroman og en dansk bestseller.

Niclas Christoffer
Niclas Christoffer

Niclas Christoffer har netop udgivet sin første ungdomsbog på dansk. Den hedder Som Zlatan men bedre. Niclas er uddannet skuespiller og filmmanuskriptforfatter. For det meste arbejder han som standup-komiker i Stockholm. Niclas skriver YA, der kredser om temaer som køn, krop og identitet – ofte set fra en drengs synsvinkel – og meget er oplevet på egen krop.

Thorbjørn Christoffersen
Thorbjørn Christoffersen

Thorbjørn Christoffersen (f. 1978) er illustrator, filminstruktør og animator. Han står bl.a. bag karakterdesignet i filmen Ternet Ninja, og sammen med Thomas Brunstrøm står han bag den populære billedbogsserie om Sallys far, som Thorbjørn også har illustreret. I år er han aktuel med ”Sallys far bliver Youtuber” og ”Sallys far slår til igen”.

Bettina Mouritzen Christoffersen
Bettina Mouritzen Christoffersen

Bettina Mouritzen Christoffersen er uddannet ergoterapeut og har siden 2003 arbejdet inden for børneområdet. Hun er specialiseret i at se børns motoriske udfordringer, har arbejdet med børn i børnehaver samt rådgivning i institutioner. Hun er pt. ansat i børne- og ungdomspsykiatrien i Region Syddanmark. Hun er aktuel med Sigurd Snegl fra Muusmann Forlag.

Jesper Clemmensen
Jesper Clemmensen

Jesper Clemmensen, født i 1975 på Lolland, er journalist, foredragsholder og tilrettelægger af dokumentarfilm til både DR1, DR2 og TV 2. og forfatter til en række historiske bøger og vandt i 2012 prisen som "Årets Historiske Bog.

Linse Coleman
Linse Coleman

(f. 1966) er tv-dronning, forretningskvinde og dyreaktivist. Hun har udgivet bestsellerne ”Linse – Jeg gør, hvad jeg vil” (2014), ”Slap dog af” (2015), ”Mopper & mig” (2017) og ”Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget” (2019). I år er hun aktuel med ”Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere”. Alle bøger er skrevet i samarbejde med Michael Holbek.

Kaspar Colling Nielsen
Kaspar Colling Nielsen

(f. 1974) uddannet i erhvervsøkonomi og filosofi fra CBS. Han har arbejdet som taleskriver og har skrevet manuskripter til teater, film og TV. Kaspar er aktuel med bogen "Frelseren fra Hvidovre". Debuterede med bogen ”Mount København” (2010), som vandt Debutantprisen og har siden skrevet flere anmelderroste bøger. Hans bøger er oversat til 16 sprog.

Ole Comoll
Ole Comoll

Ole Comoll Christensen (født 1964) .

Lucas Cone
Lucas Cone

Uddannelsesforsker og ph. d.-studerende på DPU, Aarhus Universitet.

Neal Ashley Conrad
Neal Ashley Conrad

Forfatter, foredragsholder, konsulent, kunstnerisk leder. Ph.d. i litteraturvidenskab. Mag. art. i nordisk litteratur. 25 års undervisningserfaring. Koordinator/medredaktør af nyoversættelsen af Marcel Prousts roman På sporet af den tabte tid (2002-2014). Har udsendt værker om Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen m.fl.

Kristian Corfixen
Kristian Corfixen

Kristian Corfixen (f. 1988) arbejder som journalist på Politiken. Han har vundet flere priser for sin bog ’Sygeplejersken’, som handler om drabssagen fra Nykøbing Falster Sygehus, hvor en sygeplejerske efter flere års mistanke blev afsløret i bevidst at forgifte patienter på sine vagter. Bogen har i dag status som bestseller og er oversat til flere sprog.

Jens Cornelius
Jens Cornelius

Jens Cornelius er redaktør på serien 'Danske Komponister', og har selv været forfatter i fire af seriens bøger.

Kirsten Cornelius
Kirsten Cornelius

Kirsten Cornelius er medforfatter til bogen 'Med kridt, kraft og kærlighed', som kigge på de sidste hundrede år med kvindelige rektorer.

Ane Cortzen
Ane Cortzen

Ane Cortzen er uddannet arkitekt, men har i mere end ti år arbejdet som vært på tv og radio.

Nicolas Cosedis
Nicolas Cosedis

Nicolas Cosedis er fotograf med base i København. Han er selvlært og har fotograferet byer, landskaber, mennesker og gader. I de seneste år har han udelukkende fotograferet fra luften. Nicolas Cosedis driver desuden sit eget galleri.

Laura Helena Pimentel da Silva
Laura Helena Pimentel da Silva

Laura Helena Pimentel da
 Silva, f. 1994, debuterede med selvbiografien, Kommunebarn i 2018. Bogen strøg hurtigt til tops på flere af Mofibos top 10-lister.
Siden debuten har Laura udgivet yderligere to værker og beskæftiger sig til dagligt med journalistik. Aktuel med YA-romanen Nordsjællands ukrudt og med romanen Allahs sønner på Brændpunkt.

Holger Dahl
Holger Dahl

Holger Dahl er arkitekturkritiker, arkitekt, forfatter og designer. Han skriver som Københavnersnuden i Berlingske. Holger Dahl er en erfaren kinafarer og har skrevet to anmelderroste bøger om Kina. Ming Selskabet er Holgers velturnerede og elegante debutroman.

Henrik Dahl
Henrik Dahl

Henrik Dahl er sociolog, forfatter og dansk politiker. Har skrevet en lang række bøger om historie og samfund. Henriks seneste bog Den sociale konstruktion af uvirkeligheden handler om identitetspolitikkens underminering af vestlige frihedsrettigheder.

Arne Dahl
Arne Dahl

Arne Dahls serie om A-gruppen er blevet en klassiker i den skandinaviske kriminallitteratur og er succesfuldt filmatiseret til tv. Han har modtaget priser i både Sverige, Danmark og Tyskland for flere af sine krimier, og bøgerne er oversat til 32 sprog. Dahl er aktuel med romanen TØBRUD, der er femte og sidste del af serien om Berger & Blom.

Nan Dahlkild
Nan Dahlkild

Nan Dahlkild er lektor ved Danmarks Biblioteksskole og en af redaktørerne af "Dansk Bibliotekshistorie 1-2".

Daniel Dalgaard
Daniel Dalgaard

Daniel Dalgaard er uddannet fra Forfatterskolen og er en af dansk litteraturs unge, stærke stemmer. Efter to roste digtsamlinger - 'Vi er ikke konger' (2013) og 'Spejlkamel' (2015) - er han nu aktuel med sin første roman, 'Sfinx'. Derudover har han bidraget til adskillige antologier og tidsskrifter og undervist på Vestjyllands Højskoles forfatterlinje.

Michael Dalgaard
Michael Dalgaard

Forfatter Michael Dalgaard er både foredragsholder, entreprenør og stifter af et af de største kirurgiagenturer i Europa. Hans seneste udgivelse er "Tempelridderen fra Nord", der handler om kampen mellem broderskabsordenerne Tempelridderne og Illuminati. Dalgaard er selv frimurer og har derfor et personligt og indgående kendskab til emnet.

Julie Dam
Julie Dam

Drømmejunglens mange fine illustrationer og visuelle univers er skabt af arkitekt og illustrator Julie Dam. Samspillet mellem illustrationerne og de beroligende fortællinger skaber en helt særlig verden, hvor børnene kan føle sig trygge og slippe fantasien løs.

Martin Damgaard
Martin Damgaard

Til Dansk Sangs release vil sangbogen "Til dig" blive præsenteret. Sangene er skrevet sammen med Claus Præstholm og vi skal sammen synge et par af de helt nye sange.

Signe H. Damkjær
Signe H. Damkjær

Forfatter til novellen "Den anden dagbog" i antologien "Historier fra Psykiatrien".

Jan Damsgaard
Jan Damsgaard

Jan Damsgaard er professor og institutleder på institut for Digitalisering på CBS, der forskningsmæssigt rangerer som det 13. bedste i verden og det bedste i Europa. Jan er desuden bestyrelsesmedlem i en række opstartsvirksomheder, der bygger på platformsøkonomien. Han er forfatter til bogen "Blockchain business" fra Djøf Forlag.

Nanna Damsholt
Nanna Damsholt

Nanna Damsholt er historiker og har skrevet kapitlet om højskolesangbogen i "Dansk i brug. Dansk Sproghistorie 4".

Mads Damsø
Mads Damsø

Mads Damsø debuterede med romanen Hvis dette er en lakridspibe i 2019 og udkom med konceptromanen Solitaire i 2021. Du kan opleve Mads Damsø i samtale med litteraturanmelder Anette Leonora Andersen om værket Solitaire på Ny Scene.

Lars Daneskov
Lars Daneskov

Lars Daneskov (f. 1963) er uddannet journalist og har siden 1993 skrevet en lang række bøger for både voksne og børn blandt andet 'Mor har en baby inde i maven', der også er udgivet i Tyskland, Rusland og Kina. Han modtog i 2013 BMF-prisen for årets børnebog, og i år er han aktuel med 'Otto holder jul'.

'Den mandige elg' Daniel Brandt
'Den mandige elg' Daniel Brandt

YouTuber, aktuel med 'En elgtastisk sommerferie'

Niels-Birger Danielsen
Niels-Birger Danielsen

(f. 1960) journalist, historiker og forfatter til flere bøger om besættelsestiden: "Gestapochefen. Karl Heinz Hoffmann – den kultiverede nazist" (2011), "Werner Best. Tysk rigsbefuldmægtiget i Danmark 1942-45" (2013) og "Svend Staal-gruppen. Nazibetjentene der infiltrerede dansk politi" (2017) og "Modstand", firebindsværket om den danske modstandsbevægelse.

Joan Dansberg
Joan Dansberg

(f.1955) forfatter og foredragsholder. Aktuel med ‘Bag portieren’, historisk roman, der foregår i cirkus- og varietémiljøet i 1894-1916. Bogen er baseret på Irma Altenburgs erindringer. Joan har udgivet romaner, dagbøger, noveller og autofiktion. Find Joan Dansberg hos NewPub D3-001 alle dage samt på Skriv & Udgiv scenen lørdag kl. 15.00 og søndag kl. 12.00.

Martin Davidsen
Martin Davidsen

Kom forbi og lyt til historiens vingesus. Hør om mine foredrag, historiske highlights og om, hvordan spændende romankarakterer pludselig opstår. Jeg er aktuel med første bind i bogbinderserien: Døden på den gustengule hest.

Barbara Beatrice Davidsen
Barbara Beatrice Davidsen

Barbara er født i 1992 og opvokset på Færøerne, hvis natur er kilde til megen inspiration. Barbara skriver om store følelser med en forkærlighed for det eventyrlige og skæve eksistenser. Hun debuterede i 2020 med novellen Sangfuglen.

Leif Davidsen
Leif Davidsen

Leif Davidsen (f. 1950) er uddannet journalist og arbejdede i mange år som udenrigskorrespondent for DR, før han gik fuldtid som forfatter i 1998. Han er både national og internationalt kendt for sine politiske spændingsromaner og har modtaget adskillige priser for sit arbejde.

Julie M. Day
Julie M. Day

Julie M. Day er er en dansk fantasyforfatter. Hun debuterede med serien ”Grænsen til Trafallas” og har siden udgivet den Game of Thrones-inspirerede ”Af blod og støv” (Turbine, 2020), som er første første bind i serien ”Sagakvartetten”.

Dea Deleuran
Dea Deleuran

Advokat, debuterer med bogen "Brystkræfter". https://danskforfatterforening.dk/81-dea-dorothea-deleuran/ Foto: © Minikonfetti.

Pia Deleuran
Pia Deleuran

Forfatter, advokat og mediator, der har arbejdet og skrevet om konflikthåndtering i mange år. I samarbejde med kolleger og netværk har hun i forskellige udgivelser sat fokus på forhold, der kan øge forståelsen af de konflikter, som opstår i forskellige sammenhænge. https://danskforfatterforening.dk/86-pia-deleuran/

Karen Dich
Karen Dich

Karen Dich er cand.mag. i litteraturvidenskab og arbejder som freelanceskribent. Hun skriver primært om bøger, kultur og ligestilling. Desuden er hun vært på Ideernes holdeplads på DK4. Og så er hun en del af holdet bag teaterforestillingerne Kussesumpen og Kussesumpen 2.

Thomas Dickson
Thomas Dickson

Forfatter, arkitekt og designer, aktuel med bogen "Om at opleve design" (Gyldendal). https://danskforfatterforening.dk/01-thomas-peter-dickson

Matilde Digmann
Matilde Digmann

Mat (Matilde Digmann) er en multidiciplinær kunstner og forfatter. Mat’s debut, den grafiske roman “Pseudo” er et råt tidsbillede der handler om sex, misbrug, dating og om generelt at være fucked up. Mat er aktivist, feminist og antikapitalist og skriver sig ind i generation etik.

Frederik Dirks Gottlieb
Frederik Dirks Gottlieb

Frederik Dirks Gottlieb er radiovært og filmproducer. Han er vært på DR-podcasten Flyvende tallerken, hvor han udlever sin besættelse af UFO'er og forsøger at gøre os klogere på det univers, vi lever i.

Sine Ditlev Bihlet
Sine Ditlev Bihlet

Sine Ditlev Bihlet driver Søvnplejersken.dk for at hjælpe forældre og deres børn til gode og trygge sovevaner. Hun har beskæftiget sig professionelt med børn i 12 år som sygeplejerske, og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske. Sine holder foredrag for forældre og underviser fagpersoner i barnets søvn og har i april 2021 udgivet bogen "Putteritualet".

Emil Ellesøe Ditzel
Emil Ellesøe Ditzel

EMIL ELLESØE DITZEL er til daglig journalist på TV 2 Nyhederne. Han er uddannet fra journalistuddannelsen på Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet for blandt andre Berlingske, avisen Kommunen og fagbladet Journalisten. Han bor i København med sin familie.

Anna Dea Djuraas
Anna Dea Djuraas

Bidragsyder til antologien 'Næbdyr' (Forlaget Cobolt).

Jeppe Dong Abrahamsen
Jeppe Dong Abrahamsen

Journalist og forfatter. Arbejder på Politiken og har dækket NFL siden 2006 for flere danske medier. Udgav i 2020 'Touchdown. 100 år med NFL. Mændene. Magtkampene. Milepælene', Momenta 2020.

Christian Dorph
Christian Dorph

Christian Dorph, født 1966, debuterede som forfatter i 1992 med digtsamlingen Et stykke tid og har siden udgivet flere digtsamlinger, romaner og bidraget til højskolesangbogen. I år er han aktuel med JEG SLOG MIN FAR IHJEL: Et rasende, sorgfuldt rekviem og et desperat forsøg på at fremkalde og fastholde erindringen om en far, der har taget sit eget liv.

Pelle Dragsted
Pelle Dragsted

Pelle Dragsted (f. 1975) er mangeårig aktivist på venstrefløjen, debattør, skribent og tidligere medlem af Folketinget for Enhedslisten, hvor han var finans- og økonomiordfører. Herudover er han fast klummeskribent for Altinget og Information, og i år er han aktuel med bogen 'Nordisk socialisme - på vej mod en demokratisk økonomi'.

Louise Dreisig
Louise Dreisig

Louise er journalist og vært på DR. Hun er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2005 og har arbejdet på DR Sporten, Aftenshowet og P4 København. I 2020 udgav hun 'Bloody Hell - syg af menstruation' (Momenta)

Sofie Due
Sofie Due

Sofie Due, f. 1993, læser Språk og Litteratur på Universitetet i Sørøst-Norge og har gået på Talentskolens Forfatterlinje og Forfatterstudiet i Bø. Hun er opvokset i Odense og er bosat i København.

Poul Duedahl
Poul Duedahl

Poul Duedahl, f. 1973, er professor i historie på Aalborg Universitet og har udgivet en lang række bøger om forskelligartede emner. Altid med et kulturhistorisk touch. Han er bla. forfatteren bag bogen "Grænseland", der udkom i forbindelse med 100-året for Genforeningen. Samt "Den fjerde rytter" 10.000 års epidemihistorie skrevet samme med Jeanette Varberg.

Trine Dupont
Trine Dupont

Trine Dupont er uddannet folkeskolelærer og oplevelsesorienteret psykoterapeut. Hun har i 10 år været selvstændig og driver www.trinedupont.dk, ligesom hun med Jørn er medejer af Serk I/S, og deres fælles website www.dupontuhrenholt.dk. Udover psykoterapi og massage afholder hun kurser i berøring, massage og foredrag. Mød Trine på NewPub standen, hal D3-001.

Lene Dybdahl
Lene Dybdahl

Anmelderrost børne- og ungdomsbogs forfatter til fantasy-trilogierne Den gyldne nøgle og Ovanienprofetierne.

Estrid Dyekjær
Estrid Dyekjær

Estrid Dyekjær, f. 1979, er opvokset i Esbjerg, men har siden slået sine folder i Århus, Dublin, Virum og Helsingør. Debutromanen 'To liv' udkom på Byens Forlag i 2019 og bragte hende i 2020 i spil blandt de ti nominerede til bibliotekernes Edvard P. Prisen. Siden kom børneromanen 'Det røde lyn' (2019), 'Andre liv' (2020), og senest 'Kvotekvinde' (2021) til.

Peter Dürrfeld
Peter Dürrfeld

Peter Dürrfeld (f. 1942) har årtiers erfaring med at formidle klassisk musik til et dansk publikum. Siden 2011 har han været musikanmelder for Kristeligt Dagblad, og han er forfatter til en lang række bøger om klassisk musik, herunder "Den lille Carl Nielsen" (2017) og "117 symfonier" (2016). Han er aktuel med "Beethoven - Den symfoniske mester" (2020).

Christina E. Ebbesen
Christina E. Ebbesen

Christina E. Ebbesen (f. 1981) er døvepræst og forfatter. Hendes forsvar af LGBTQ-miljøet har bragt hende i medierne med både hendes bøger og præstegerning. Ebbesen er aktuel med fantasyromanen "Bondekongens rejse - Til Aretz' ende 2", og du kan møde hende på Ulven og Uglens stand.

Martin Einfeldt
Martin Einfeldt

Martin Einfeldt har en Master i Positiv psykologi med speciale i brug af humor i undervisning, ledelse og innovation. Han er ekstern lektor i innovation og kreativitet på Københavns Universitet og selvstændig kommunikationsrådgiver. Martin Einfeldt har skrevet bogen "Kreativitet, innovation og humor – de bedste teorier og de bedste råd". Martineinfeldt.dk

'Vercinger' Ejvind Lauritsen
'Vercinger' Ejvind Lauritsen

YouTuber, aktuel med 'Ryggen mod muren'

Cecilie Eken
Cecilie Eken

Prisbelønnet forfatter, der skriver med fantasi og poesi om de store emner i livet: forældre og børn, venskab, kærlighed, identitet og verden omkring os. Siden sin debut i1993 har hun skrevet for børn og unge i mange former: billedbøger, digte, romaner, serier. I 2021 er hun er aktuel med 'Natblomst', en selvstændig fortsættelse til bestselleren 'Sølvblomst'

Michala Elk
Michala Elk

Michala Elk (f. 1991) er uddannet cand.mag. i medievidenskab. Aktuel med debutromanen Som sne i havet på Brændpunkt.

Carrie Elks
Carrie Elks

Forfatter Carrie Elks er født februar 1974. Carrie er en britisk bestsellerforfatter. Hun skriver søde sexede romance historier, som indtil videre er oversat til otte sprog. Hun er gift og bor i England sammen med sin mand, to børn og hunden Plato. Nu udkommer hun på dansk hos Baadsgaards Books til Bogforum 2021.

Gro Emmertsen Lund
Gro Emmertsen Lund

Gro Emmertsen Lund er selvstændig konsulent og løser opgaver for organisationer og institutioner i kommuner, regioner og stat. Hun har tidligere arbejdet som som konsulent i Haslebo & Partnere med fokus på erhvervspsykologi.

Katrine Engberg
Katrine Engberg

Katrine Engberg debuterede i 2016 og har siden på dansk og international jord høstet stor anerkendelse. Hendes bøger er solgt til udgivelse i 28 lande og har desuden i flere omgange været at finde på bestsellerlisterne i blandt andet Danmark, USA, Tyskland og Sverige. Senest har hun udgivet ISOLA (2020) og i efteråret 2021 vundet Martha-prisen.

Luca Engberg Talamona
Luca Engberg Talamona

Luca Engberg Talamona (f. 1993) er halvt italiener og opvokset på Østerbro. I 2017 udkom hans anmelderroste debut, digtsamlingen 'Alcatraz', på Forlaget Gladiator. Han er aktuel med romanen 'Maskinerne slukkes og kroppen bliver fri', som handler om forældreparret Theis og Viktoria, der er indlagt på en neonatalafdeling med deres for tidligt fødte søn Elias.

Sarah Engell
Sarah Engell

Sarah Engell (f. 1979) er en af de stærkeste stemmer inden for den realistiske YA-litteratur. Siden debutromanen (2009) har hun skrevet bøger for både unge og voksne samt modtaget bl.a. Carlsen-prisen (2017) og Blixen-prisen (2018). Sarah Engell er aktuel med YA-romanen ”Det øjeblik du tvivler” (2020) og spændingsromanen ”Den kinesiske tvilling” (2021).

Michael Enggaard
Michael Enggaard

(f. 1971) er journalist og forfatter. Michael udgav i 2010 den anmelderroste biografi ”Kessler”. Han debuterede som skønlitterær forfatter med den anmelderroste roman ”Svækling” (2017), der er solgt til udgivelse i Sverige, Frankrig og Tjekkiet og filmrettighederne er solgt til Epiq Film. Han er aktuel med romanen "Efterhånden mulighed for sol".

Christian Engkilde
Christian Engkilde

Christian Engkilde (ungdomsforfatter) udkommer i år med sidste bind i PANDORA-Serien. Bogen har undertitlen Jordskælv. Der er tidligere udkommet to bind i denne dystopiske serie om en verden efter et voldsomt vulkanudbrud har ændret alt (Vulkanvinter og Sandstorm) . Christian Engkilde har tidligere bl.a. udgivet trilogien SKYGGER I MØRKET.

Christina Englund
Christina Englund

Christina Englund debuterede som forfatter i 1992 som 17-årig og har siden udgivet flere romaner. Senest DR Romankandidaten Slugt, som er et intenst og følsomt romanportræt af den amerikanske fotograf Francesca Woodman, der tog sit eget liv som 22-årig.

Caspar Eric
Caspar Eric

Caspar Eric, f. 9. maj 1987, debuterede i 2014 med digtsamlingen 7/11. Han er sidenhen blevet en af den unge generations poetiske stemmer. Digtene kredser bl.a. om ungdom, kroppen, handicap, kærlighed og selvmord og senest livet under coronapandemien. Den sjette digtsamling, VI KAN GØRE MEGET, består af 12 digtsuiter om en verden i undtagelsestilstand.

Lise Ringhof & Erik Valeur
Lise Ringhof & Erik Valeur

Forfatterparret bag historisk romantrilogi om familien Brinch og det 20. århundredes danmarkshistorie. Lise Ringhof har arbejdet i bogbranchen i tre årtier, men stoppede i 2017 for at hellige sig romanprojektet. Erik Valeur er tidligere journalist, har modtaget flere priser og skrevet den prisbelønnede bestsellerroman 'Det syvende barn'.

Synne Kristine Eriksen
Synne Kristine Eriksen

Synne Kristine Eriksen er forfatter til fantasytrilogien ”De tre tyste” om drengen Sigurd og hans søgen efter sin lillesøster i et dystert og nordisk inspireret univers. Første bind i serien ”Beskytteren” udkom i 2016, bind 2 ”Elaras trøst” udkom i 2017, og fortællingen afsluttedes med bind 3 ”Dødeklokken” i 2019.

Jan Eriksen
Jan Eriksen

Forfatter, journalist og podcaster. Jan har bl.a. skrevet bøgerne 'Et stjerneskud - to liv i tilbageblik', 'Rundt om et misbrug - det er muligt', 'LIV - en fortælling om at lære at leve', 'Anne, Sanne, Lis – en dansk musikrevolution’ og romanerne ’Smuk som et nakkeskud’, ’Alt det som ingen ser’ og ’Hamlet og Helvede’. Aktuel med '40 år med Pretty Maids'.

Niels Erling
Niels Erling

Niels Erling er sceneinstruktør, født i 1988 i Gentofte. Uddannet Master of Fine Arts in Theatre fra Teaterhögskolan I Malmö 2018. Kunstnerisk leder af AKT1 – Danmarks Lydteater siden 2013 samt kunstnerisk leder af Teater Momentum vol. 13 i sæson 2019-20. Til min far er Niels Erlings debutroman.

Cathrine Errboe
Cathrine Errboe

Cathrine Errboe f. 1973, journalist. Tidligere pressechef hos blandt andet Zirkus Nemo og Folketeatret. Forfatter og medforfatter til ”Julefryd”, ”Alba – en familiekrønike, ”Malene”, ”Mit Tisvilde – barndomserindringer” og ”Min fætter er høvding i Samoa”. Aktuel med ”Kan hun selv gå herhen?”, skrevet sammen med Malene Schwartz.

Cathrine Errboe
Cathrine Errboe

Cathrine Errboe (f. 1973), journalist og forfatter. Hun debuterede i 2005 med bogen 'Julefryd' og har siden 2001 været tilknyttet en række danske teatre, fx Zirkus Nemo. I dag driver hun tekstbureauet PRBO og er i år aktuel med bogen MIN FÆTTER ER HØVDING I SAMOA i samarbejde med Johannes Langkilde.

Kim Escherich
Kim Escherich

Kim Escherich er cand. polit. og selvstændig digitaliserings- og teknologietisk rådgiver. Han har arbejdet som konsulentpartner, innovationsarkitekt og senest som AI-etisk ombudsmand i IBM. De seneste år har han arbejdet på at rejse debatten omkring ansvarlig digitalisering. Han er forfatter til "Fra velfærdsstat til overvågningsstat" fra Djøf Forlag.

Tanja Eskesen
Tanja Eskesen

Tanja Eskesen (f. 1969) Seer, fortæller, vølve og fysioterapeut. Forfatter til 5 bøger om kvindelig urkraft, overgangsalder, mor-datter relationer og spiritualitet. Aktuel med bogen ’LYST’ om kvindelig seksualitet, lyst og kraft. Mød Tanja alle tre dage på stand D3-001.

Mads Eslund
Mads Eslund

Mads Eslund er uddannet fra Forfatterskolen i 2003. Eslund er afdelingleder af Talentskolens forfatterlinje og har igennem mange år været lærer på Testrup Højskoles skrivelinje. Han har skrevet teksten til sangen 'Hvad tænker Ingrid på', som netop er optaget i Højskolesangbogen.

Vibeke Estrup
Vibeke Estrup

Vibeke er cand.agro med specialisering i aktivstoffer i lægeplanter. Siden 2007 har hun arbejdet som produktspecialist til naturlige plejeprodukter. Hun har også arbejdet med ansigts- og kropspleje for en række danske brands og undervist i DIY plejeprodukter. Hun har udgivet ”Vegetabilske olier” fra Muusmann Forlag.

Vivian Etting
Vivian Etting

Vivian Etting (f. 1957) er historiker og museumsinspektør på Nationalmuseet. Hun har specialiseret sig i 1300 og 1400-tallets nordiske historie og har skrevet flere bøger og en lang række artikler. I år er hun aktuel med det biografiske portræt MARGRETE 1. - EN REGENT OG HENDES SAMTID.

Kim Faber
Kim Faber

(f. 1955) er journalist og arkitekt. Debuterede med ”Vinterland” (2019), der har rundet mere end 100.000 eksemplarer herhjemme. Romanen blev shortlistet til Bogforums Debutantpris i 2019 og hædret med Det danske Kriminalakademis debutantpris 2020. I 2020 udkom ”Satans sommer”, andet bind i Juncker-serien, og i år er de aktuelle med tredje bog, "Kvæler".

Phillip Faber
Phillip Faber

(f. 1984) uddannet komponist og dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Chefdirigent for DR PigeKoret og gæstedirigent for DR VokalEnsemblet, DR KoncertKoret og DR SymfoniOrkestret. Phillip er desuden en anerkendt musikformidler og vært på Den klassiske musikquiz. Han er aktuel med bogen "Den danske sang"

Hanne Fabricius
Hanne Fabricius

Hanne Fabricius (f. 1958) er uddannet arkæolog fra Københavns Universitet. Freelance foredragsholder, byvandrer og forfatter. Hun skriver fagbøger om Københavns historie og fantasifulde børnebøger. Medvirket i Adrian Hughes’ program Historiequizzen på DR-K.

Mette Fabricius Engel-Holm
Mette Fabricius Engel-Holm

Mette Fabricius Engel-Holm (f. 1977) er opvokset i Haslev og uddannet lærer i 2001. Siden da har hun primært arbejdet med børn med særlige behov. Interessen for litteratur og historieskrivning har fulgt hende siden barndommen og hun brænder især for den fantastisk genre.

Malene Fabricius Holm
Malene Fabricius Holm

Malene Fabricius Holm (f. 1984) er opvokset i Haslev. Hun er uddannet bankrådgiver og bijobber på en ungdomsskole, hvor hun underviser på et teaterhold. Siden barndommen har forfatterdrømmen glødet i hende. Hun har brugt utallige timer på at digte og skrive, men først for nylig er hun begyndt at invitere andre indenfor i sine bogskriverier.

Jane Faerber
Jane Faerber

(f. 1977) er LCHF- og KETO-ekspert og forfatter til bestsellerne "LCHF – Spis dig mæt & glad" (2013), "Mæt & Slank med LCHF" (2014), "LCHF – Brød og kager" (2014), "LCHF året rundt" (2015), "KETO" (2019) og "KETO på 4 uger" (2020). Hun driver vægttabsforløb og er ejer af sundhedsbloggen Madbanditten.dk. Jane er aktuel med bogen "De bedste fra Madbanditten".

Signe Fahl
Signe Fahl

Signe Fahl er født i 1973 og er uddannet pædagog. Som forfatter står hun bag fantasynoveller i forskellige samlinger, kortromanen Hels Rejse og trilogien Tågespind. En stor interesse i historie førte til en lige så stor interesse for de gamle fortællinger.

Michael Falkendorf
Michael Falkendorf

Michael Falkendorf er kendt for sine underholdende artikler og læserbreve, der ofte handler om sproglige forhold. Et af hans yndlingsemner er tegneseriesprog på godt og ondt, og på Bogforum fortæller han med udgangspunkt i sin artikel i Sprogkredsens blad "Sprogkræsen" om Anders And i Sonja RIndoms stuerene oversættelse.

Johanne Kirstine Fall
Johanne Kirstine Fall

Johanne Kirstine Fall (f. 1993) debuterede i 2017 med romanen 'Der er altid nogen at befri'. Efterfølgeren 'Om natten havet' udkom i 2020 og kredser om forelskelse, stofmisbrug og seksuelle overgreb. Fall er nu aktuel med 'Stræk din krop mod min': en brevveksling mellem hende og Charlotte Strandgaard med udgangspunkt i en fælles interesse for kroppen.

Saynab Farah Dahir
Saynab Farah Dahir

Saynab Farah Dahir, født 1994, læser medicin og arbejder sideløbende som forfatter. Hun har vundet flere novellekonkurrencer, herunder DM i novelleskrivning og Gyldendals YA-novellekonkurrence, og hun underviser desuden på adskillige forfatterkurser for børn og unge. I år debuterer med ungdomsromanen #bucketlist.

Ulla Fasting
Ulla Fasting

Ulla Fasting har en baggrund som sygeplejerske, underviser, forsker, landmand og medlem af Det Etiske Råd. Hun har arbejdet internationalt med uddannelse af sundhedspersonale i krigshærgede lande. I en periode var hun medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland. Er aktuel med romanen Som boblerne i bækken på Brændpunkt.

Erika Fatland
Erika Fatland

Erika Fatland blev i 2016 udnævnt af Literary Europe Live til at være én af de ti mest interessante, unge litterære stemmer i Europa. Hun har en kandidatgrad i socialantropologi fra Oslo Universitet og Københavns Universitet, taler otte sprog og er senest udkommet med "Højt" (2020). Foto: Tine Poppe

Casper Fauerholdt
Casper Fauerholdt

Casper Fauerholdt, født 1989. Uddannet journalist ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Arbejder som freelancejournalist på aviser, magasiner og TV 2. Har skrevet bestselleren ”Hærdet” og ”Bag låste døre”, ”Store drømme” og ”Huset vinder altid”.

Søren R. Fauth
Søren R. Fauth

Søren R. Fauth er dr. Phil., oversætter, digter, litteraturforsker og germanist. Han er bl.a. forfatter til DIGT OM DØDEN og MOLOCH.

Henrik Fexeus
Henrik Fexeus

HENRIK FEXEUS er en af Sveriges mest eftertragtede forelæsere og en prisbelønnet mentalist. Han har opført spektakulære psykologiske eksperimenter på tv og slog igennem til det store publikum i 2007 med bogen 'Kunsten at læse tanker.' Er aktuel med bogen 'BOX', som han har skrevet i samarbejde med Camilla Läckberg.

Per Fibæk Laursen
Per Fibæk Laursen

Professor i pædagogik på DPU, uddannet som magister og ph.d., forfatter til bøger om didaktik og pædagogik og senest udgivet Didaktiske dilemmaer.

Mette Finderup
Mette Finderup

Mette Finderup er uddannet i litteraturhistorie fra Århus Universitet og debuterede som forfatter i 2005. Hun står bag en række kendte og elskede børne- og ungdomsbøger bl.a. Lasse-Leif-bøgerne og senest serien A.S.P.E., hvoraf bind 1 blev uddelt gratis til børn ifm. Verdensbogugen 2019. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”Nielsens danmarkshistorie”.

Susse Fischer
Susse Fischer

Susse Fishcer er arkitekt og uddannet ved Det Kongelige Kunstakademi. Hun har i sit lange virke blandt andet designet Øresundstoget, indretning af kabiner i SAS-fly, udendørs lamper for Royal Copenhagen og meget mere. Susse Fischer er medlem af Dansk Designråd og har modtaget priser for sit arbejde i både ind- og udland.

Charlotte Fischer
Charlotte Fischer

YA-forfatter til Smukke dreng og Darling Daniel. Aktuel med Hjerteblitz, tredje bog om unge fra Nordsjællands elitære privatskole, Agathe Kilde.

Marie Fisker
Marie Fisker

Marie Fisker, f. 1983, er uddannet fra IT Universitetet med en kandidatgrad i digital design og kommunikation. Debuterer med romanen 24 dage i december på Brændpunkt.

Regina Fjendbo
Regina Fjendbo

Regina Fjendbo debuterer med “Hold kæft og vær tynd” Regina er tykaktivist og kæmper for at oplyse om den tykfobi, der gør at især kvinder er på slankekure det meste af deres liv. “Hold kæft og vær tynd” er næste skridt i projektet for at skabe større forståelse for hvordan frygt for tykhed fratager os muligheden for at leve vores liv med glæde og overskud.

Helga Flatland
Helga Flatland

Helga Flatland (f. 1984) regnes som en af de største norske yngre fremadstormende forfattere og bliver særligt hyldet for måden, hun beskriver menneskelige processer som sorg, tilknytning og opbrud på. Helga Flatland debuterede i 2010 og har vundet flere litteraturpriser, blandt andet Bokhandlerprisen for ”En moderne familie”.

Martha Flyvholm Tode
Martha Flyvholm Tode

Martha Flyvholm Tode (f. 1993) studerer Mellemøstens sprog og samfund på Københavns Universitet. Hun debuterede i 2017 med ungdomsromanen PÅ BORNHOLM MAN GRÆDE OVERALT, og i 2020 udkom MAN KAN OGSÅ VÆRE SØSTJERNE.

Lars Emil Foder
Lars Emil Foder

(f. 1980) Forlagsaktivist, forfatter, musiker, underviser på Den Rytmiske Højskole, arrangør af litteraturfestivalen Lille Bogdag og medstifter af online-portalen for mikroforlag, Mikrofest. Debuterede i 2013 med hybridværket Natatlas med sine digte og sange samt en ep med hans band L.E.F. & De Langsomme Lyn. Udgav i 2018 prosadebuten ”Fabelagtigheder”.

Knud Foldschack
Knud Foldschack

Advokat Knud Foldschack er aktuel med bogen "Med god ret. Fra Christiana til Syrien. Mine vigtigste sager", udgivet på Forlaget 28B

Nanna Foss
Nanna Foss

Nanna Foss er født i 1985 og mor til 3. Hun har en BA i Journalistik og Dansk Sprog & Medier fra RUC og er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2016. I 2020 udgav hun KVADRANTIDERNE - det fjerde bind i serien SPEKTRUM, hvor paranormal science fiction møder YA-thriller.

Elvira Fragola
Elvira Fragola

Elvira Fragola er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med ”Et eventyrligt efterår i Mumleby ”og har siden skrevet og illustreret en række bøger for børn, blandt andet billedbøgerne om Lille Pind, børneromanerne om ponyen Trude samt årstidsbogen ”Året – set gennem små øjne.” Foto: Henrik Weis Sørensen

Johs. Nørregaard Frandsen
Johs. Nørregaard Frandsen

Johs. Nørregaard Frandsen (f. 1950) er professor emeritus og tidligere leder af H.C. Andersen Centret ved SDU. Han har skrevet bøger om H.C. Andersen, Jeppe Aakjær, Johannes V. Jensen, Knud Sørensen samt om sprog og kulturhistorie. Hans bog "Ugler i mosen - Naturliv i sproget" (2020) er en selvstændig fortsættelse af "Kovendinger" (2016)

Lone Frank
Lone Frank

(f. 1966) Ph.d. i neurobiologi og siden 1998 videnskabsjournalist på Weekendavisen. Desuden debattør og foredragsholder og har arbejdet med radio, tv og dokumentarfilm. Hun er en af Danmarks førende formidlere af naturvidenskab. Forfatter til de anmelderroste bøger ”Mit smukke genom” (2010) og ”Lystens pioner” (2016). Aktuel med bogen "Størst af alt" (2020).

René Fredensborg
René Fredensborg

René Fredensborg, f. 1972, er en dansk journalist, radiovært og forfatter, der tidligere var ansat på Radio24Syv, hvor han blandt andet har været en drivende kraft bag kulturprogrammet AK24syv. I 2011 debuterede han med romanen HØNSEHUNDE, og i år er han aktuel på Gyldendal med den skønlitterære biografi SJUFT.

Mette Frederiksen
Mette Frederiksen

Aktiv debattør indenfor det pædagogiske felt.

Lise Lotte Frederiksen
Lise Lotte Frederiksen

Forfatter til magasinet Anglomania og ca.15 bøger på forlaget Anglomania

Nicklas Freisleben Lund
Nicklas Freisleben Lund

Nicklas Freisleben Lund er Ph.d. og postdoc ved Centre for Uses of Literature / Danish Aging Research Center samt anmelder ved Jyllands-Posten.

Niels Frid-Nielsen
Niels Frid-Nielsen

(f. 1954) er kulturkommentator og mangeårig redaktør, vært og kulturjournalist i DR. Han er forfatter til bøgerne ”I en tynd tråd – om at leve med en alvorlig sygdom” (2020) og ”Bille August – et portræt af manden og hans film” (2004). Han er aktuel med bogen "Jeg er københavner" om tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen.

Bjørk Matias Friis
Bjørk Matias Friis

Bjørk Matias Friis har været tegneserieskaber og illustrator siden 2015, hvor han debuterede med sin tegneserie ”Midgårdsskrøner”, som i skrivende stund har sneget sig op på tre udgivne bind i serien. Han modtog i 2020 Claus Deleuran Prisen for Bedste Tegneserietegner.

Charlotte T. Frobenius
Charlotte T. Frobenius

Forfatter og illustrator Charlotte T. Frobenius præsenterer LæseBæsterne, Lille Mille og Bastians Bedsteste Venner på Bogforum. Mød hende på Petunias stand i Børnebogsforum.

Maria From
Maria From

Cand. scient. soc. og rådgiver. Aktuel med bogen "Broder Theodor – vejen til et liv som munk i Assisi" (Momenta), der fortæller om Broder Theodor - den eneste danske franciskanerbroder i Assisi. Han valgte som 40-årig at gå ind i franciskanerordenen efter et liv som blandt andet bager, kok, bartender, højskolelærer og et vildt ungdomsliv.

Kim Fupz Aakeson
Kim Fupz Aakeson

Kim Fupz Aakeson (f. 1958) har udgivet bøger i nærmest alle formater og til alle aldre samt skrevet manuskripter til både film og tv-serier. Gennem årene har han modtaget adskillige priser for sit forfatterskab. I år er han aktuel med ”Barnets bibel” – en gendigtning af 60 bibelhistorier fra Det Gamle og Det Nye Testamente – illustreret af Signe Kjær.

Kim Fupz Aakeson
Kim Fupz Aakeson

(f. 1958) debuterede i 1993 med romanen "Min Laslo" og har siden udgivet bl.a. romaner, novellesamlinger, tegneserier, skuespil og genrekrydsende bøger. Som forfatter har han opnået stor succes med sine børnebøger. I år er han aktuel med børnebogen ”Dengang Amalie fik sindssygt mange papforældre”. Det er hans første udgivelse på Politikens Forlag.

Mikkel Fønsskov
Mikkel Fønsskov

Mikkel Hybel Fønsskov (f. 1984) er journalist, redaktør og mangeårig vært på Danmarks Radio. Fønsskov arbejder i dag som redaktør på Gyldendal og er aktuel med bogen 'Hvem er bange for Moby Dick?'

Bjørn Førde
Bjørn Førde

Forfatter af faglitteratur og børne- og ungdomsbøger om globale udviklings- og miljøproblemer. Bøger, der siden midten af 70'erne, altid har taget udgangspunkt i mennesker og miljøer i lande i Afrika, Asien og Latinamerika, hvor han har boet og/eller arbejdet. https://danskforfatterforening.dk/68-bjoern-foerde

Trine Gadeberg
Trine Gadeberg

Trine Gadeberg er en dansk sanger- og skuespillerinde. Er en del af den populære podcast "Mens vi strikker" som de tre skuespillere Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg står bag.

Judy Gammelgaard
Judy Gammelgaard

Judy Gammelgaard har skrevet den anmelderroste bog 'I skyggen af hvidtjørnen', som tager et dyk ned i Marcel Prousts klassiske værk 'På sporet af den tabte tid'.

Le Gammeltoft
Le Gammeltoft

(f. 1978) medieiværksætter, dj og radiovært. Le er uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling. Hun arbejdede i en årrække som radiovært i Danmarks Radio, inden hun i 2014 startede radiokanalen Heartbeats, som i 2015 blev udvidet til et online kultursite. Hun er aktuel med bogen "Tabet - fortællinger om at miste sit ufødte barn".

Adam Garff
Adam Garff

Ada Garff er sognepræst i Gentofte Kirke.

Mikael Garnæs
Mikael Garnæs

Mikael Garnæs er forfatteren til den tiende bog i serien 'Danske Komponister', som tager et kig på komponisten Otto Malling.

Sissel-Jo Gazan
Sissel-Jo Gazan

(f. 1973) debuterede med romanen ”Når man kysser i august” (1995) og brød internationalt igennem med videnskabskrimien ”Dinosaurens fjer”, der solgte mere end 200.000 eksemplarer i Danmark og siden er udkommet i 17 lande. ”Dinosaurens fjer” og efterfølgeren ”Svalens Graf” er netop blevet solgt til filmatisering. Hun er aktuel med romanen "Hvide blomster".

Svend Gehrs
Svend Gehrs

Svend Gehrs, arbejdede det meste af sin aktive karriere som sportsjournalist og kommentator ved Danmarks Radio. To år efter fik han sin VM-debut og i de følgende år blev hans navn uløseligt forbundet med fodbold i fjernsynet og han blev en af Danmarks bedste og måske mest elskede fodboldkommentatorer.

Ines Geipel
Ines Geipel

(f. 1960) tysk forfatter og underviser Berliner Hochschule für Schauspielkunst ”Ernst Buch". Hun flygtede i 1989 fra Østtyskland til Vesttyskland for at studere filosofi og sociologi. Hun bor i dag i Berlin og står bag flere bøger om Øst- og Vesttyskland. Hendes arbejde har gjort hende til en af de mest brugte på området. Hun er aktuel med bogen "Kampzonen".

Anton Geist
Anton Geist

Anton Geist er indlandsredaktør på Dagbladet Information og har blandt andet modtaget Cavlingprisen. Er aktuel med titlen "Genopdragelsen", der er skrevet sammen med Sebastian Abrahamsen og Lasse Skou Andersen. Foto: Sigrid Nygaard

Dina Gellert
Dina Gellert

Dina Gellert er ”mor” til Leopold. Hun har tegnet og skrevet et væld af børnebøger, og ofte bliver hendes stil fremhævet som glad, naiv og humoristisk i den allerbedste betydning. Børnene får ved at kigge på de sjove og meget konkrete tegninger endnu mere fornøjelse af teksten i bøgerne. Dina er aktuel med de nye bog ”Den dag Leopold blev flov”.

Ditte Giese
Ditte Giese

Ditte Giese er kulturjournalist og har i årevis fungeret som kritiker, kommentator og analytiker af sin samtid og generation. Hun er især kendt som feministisk debattør og var i et årti en af Dagbladet Politikens mest markante stemmer, inden hun skiftede spor til Heartbeats. Hun har sammen med Anne Sofie Allarp skrevet "Breve til livet" (2020).

Kristian Gintberg
Kristian Gintberg

(f. 1988) er forfatter, tv-vært og sangskriver. Han startede sin tv-karriere i 2011 som medvært på DR’s børneprogram Lille Nørd og har siden været vært på det populære Ramajetterne og Ramasjang Mysteriet, ligesom han er en fast del af Cirkus Summarum. Han er aktuel med ”Kristian på sporet af dinosaurerne”, der er fjerde bind i serien om ”Kristian på sporet”.

Jan Gintberg
Jan Gintberg

Jan Gintberg er standupkomiker, skuespiller og tv- og radiovært. Han er bl.a. kendt som vært for DR-programmet "Gintberg på kanten".

Florence Given
Florence Given

(hun/hende f. 1999) er forfatter, kunstner og aktivist, baseret i London. Hun er aktuel med bogen ”Du skylder ikke nogen at være smuk”, en feministisk håndbog med afsæt i hendes personlige historie. I bogen udfolder hun vigtige emner som queerness, sexpositivitet, samtykke og victim blaming. I 2019 blev Florence udråbt som Årets Influencer af Cosmopolitan.

Christiane Gjellerup Koch
Christiane Gjellerup Koch

Christiane Gjellerup Koch er en dansk skuespiller. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1994. Er en del af den populære podcast "Mens vi strikker" som de tre skuespillere Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg står bag.

Abelone Glahn
Abelone Glahn

(f.1955) Jeg har været der selv! Dét er, hvad der kendetegner stort set alt, hvad jeg skriver og vejleder om. Kom og hør, hvordan man starter egen virksomhed som senior efter at langt liv som lønmodtager. Og hør, hvordan man flytter fra 600m2 til 69m2 for at være i tide frem til det næste livskapitel. Mød mig alle 3 dage på NewPub stand D3-001.

Rasmus Glenthøj
Rasmus Glenthøj

Rasmus Glenthøj, f. 1977, er lektor i nyere tids historie ved Syddansk Universitet. Han er sammen med Morten Nordhagen Ottosen aktuel med bogen "Union eller undergang - Kampen for et forenet Skandinavien", der nyskriver skandinavismens dramatiske historie.

Tatiana Goldberg
Tatiana Goldberg

Tatiana Goldberg (født 1981) har udover sit forfattervirke en baggrund som psykolog og illustrator. Tatiana debuterede med "Anima", men det er albumserien "Kijara", der har slået hendes navn fast i tegneserieverdenen. Hun springer ud på BogForum som fantasyforfatter med første bind i "Lysmårens Cirkel". Se mere på www.tatianagoldberg.dk

Bastian Emil Goldschmidt
Bastian Emil Goldschmidt

Bastian Emil Goldschmidt (f. 1992) har gennem sit arbejde som cykelekspert hos Eurosport, cykelskribent, oplægsholder og oversættelsen af Curzio Malapartes ‘Coppi og Bartali‘ (2017) vakt begejstring hos cykelinteresserede landet over. Bastian Emil er desuden musiker og har turneret i Europa, USA og Rusland som forsanger med bandet Grand Prix.

Mille Gori
Mille Gori

er kendt og elsket som Ramasjang-figuren Motor Mille. Oprindeligt er hun uddannet fra Statens Scenekunstskole, hvor hun studerede moderne dans, og har siden skrevet og medvirket i flere teaterstykker for børn, ligesom hun er en fast del af det populære Cirkus Summarum. Mille Gori er aktuel med børnebogen ”Pigerne fra Stjernedalen - og de gamle breve".

Sørine Gotfredsen
Sørine Gotfredsen

Sørine Gotfredsen (f. 1967) er præst, journalist, debattør og forfatter. Hun er kendt som en af tidens mest markante stemmer, en både eftertænksom og skarp debattør af vores kultur og samfund.

Anja Gram
Anja Gram

Anja Gram er børnebogsillustrator med humor og sans for detaljer. Hun er uddannet mode- og kostumedesigner og er optaget af historiske kostumer og eventyrfortælling i det hele taget. Anja Gram er sammen med Tore Leifer aktuel med børnebogen "Münchausen - baronens (næsten) sande eventyr".

Ida Monrad Graunbøl
Ida Monrad Graunbøl

Født 1981. Debuterede i 2016 med digtdramaet "B til piraten" og har siden udgivet digtromanen "Menneskedyret" (2018). "Miraklernes tid" er hendes første regulære roman.

Niels Henrik Gregersen
Niels Henrik Gregersen

Siden 2004 professor i systematisk teologi ved Københavns Universitet. Forfatter til IND I FÆLLESSKABET, en samtidsteologi om gudsriget og det evige liv.

Anna Grue
Anna Grue

Anna Grue (f. 1957) debuterede i 2005 med romanen Noget for noget, der modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. Hun er kendt for sine krimier om Dan Sommerdahl, der er filmatiseret som tv-serie. I 2020 udkom første bind i serien om Anne-Maj Mortensen.

Claus Grymer
Claus Grymer

Claus Grymer, født
 1946. Opvokset på Mors. Journalistuddannet på
 Morsø Folkeblad 1970-73. Bifagseksamen i dansk. Tilknyttet Kristeligt Dagblad siden 1973. I dag som anmelder af litteratur og kunst. Hans forfatterskab omfatter lyrik, romaner, noveller og erindringsprosa. Udkommer med digtsamlingen Aftenvindue på Brændpunkt.

Katrine Grünfeld
Katrine Grünfeld

Katrine Grünfeld, f. 1968, cand.mag. i psykologi og litteratur, debuterede i 2008. Hun har skrevet i alt 5 romaner, bl.a. "Stormskader" (2015). I foråret 2021 udkom hendes nye roman, "Værelse samlet af kvinder", der fik flotte anmeldelser og vakte en del opmærksomhed i medierne ved sit befriende syn på den midaldrende kvinde.

Eva Grønbjerg
Eva Grønbjerg

Eva Grønbjerg har mere end 10 års erfaring med CSR og bæredygtighed. Hun arbejder til dagligt med bæredygtige investeringer i Sustainify. Hun er aktuel med bogen 'Investér bæredygtigt - og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet'.

Jens Christian Grøndahl
Jens Christian Grøndahl

Forfatter med et omfattende forfatterskab bag sig. Jens Christian Grøndahls romaner og essays er udkommet verden over, og han har modtaget adskillige litterære priser i Danmark og udlandet. Senest er udkommet MIN SVAGE TRO. Bogen er Grøndahls personlige historie om hans forhold til kristendommen.

Niels Grønkjær
Niels Grønkjær

Religionsfilosof, dr.theol. Tidligere lektor i etik og religionsfilosofi, Aarhus Universitet, og valgmenighedspræst i Vartov og Københavns Valgmenigheder. Forfatter til OPLYSNING FOR DE OPLYSTE, om den tyske filosof Hegels aktualitet.

Cecilie Grønlund
Cecilie Grønlund

Cecilie Grønlund (født 1998) er opvokset på Nørrebro, hvor hun stadig bor. Hun blev student fra Det Frie Gymnasium i 2018 og har i 2020 gået på skrivelinjen på Københavns Kunstskole. DØGNÅBEN er hendes debutroman om 22-årige Luna, der farer vild i sin identitet.

Peter Grønlund
Peter Grønlund

Peter er specialiseret i danske undergrundsmiljøer og true crime. I sit forfatterskab kredser han om samfundets skyggesider og de skæve eksistenser. Peter er en hyppigt brugt foredragsholder og benyttes ofte som kommentator, når unge fra subkulturerne stikker hovedet frem og skaber overskrifter. Aktuel i 2021 med 'Bankrøver' sammen med Dorin Mørck Larsen.

Jacob Grønlykke
Jacob Grønlykke

Jacob Grønlykke (f. 1960) er civilingenør og romandebuterede i foråret med den sydfynske Southern Gothic- fortælling Mælk & Blod. Romanen er et erindringsprojekt, et ”symbolsk” ødelæggelsesprojekt og en søgen efter den ultimative sandhed. Grønlykke er desuden manuskriptforfatter, filminstruktør og har i en årrække drevet fødevarevirksomheden Løgismose.

Fine Gråbøl
Fine Gråbøl

Fine Gråbøl (f. 1992) debuterer med "Ungeenheden". Hun er en del af skriftkollektivet BMS, som i fællesskab har udgivet digtsamlingen "Knoglemarv lavendel" (2018).

Josefine Graakjær Nielsen
Josefine Graakjær Nielsen

Josefine Graakjær Nielsen (f. 1985) forlod Forfatterskolen i 2013 og debuterede på Gladiator med langdigtet 'Rosebud' i 2015. I 2017 kom den anmelderroste roman 'Johannes'. I efteråret er hun aktuel med digtsamlingen 'Jeg savner dit døde hår' - en skriftcollage, der består af brudstykker af samtaler, hvor digteren sampler og skriver en kollektivitet frem.

Einar Már Guðmundsson
Einar Már Guðmundsson

Einar Már Guðmundsson (f. 1954) er en af Islands største nulevende forfattere og meget populær i Danmark. Han debuterede i 1981 og havde sit folkelige gennembrud med "Universets Engle" (1993), der er tilegnet hans afdøde bror, og som vandt Nordisk Råds litteraturpris.

Ane Gudrun
Ane Gudrun

Forfatter og illustrator Ane Gudrun præsenterer YA-thrilleren FORBANDET ONdSDAG. Mød hende på Petunias stand i Børnebogsforum.

Mikkel Guldager
Mikkel Guldager

Mikkel Guldager, f. 1977, er cand. mag. i Engelsk fra KU og arbejder på sin afhandling som Dr. Phil. fra Freie Universität i Berlin. Han er tidligere udkommet med romanerne Yatzy og Nostalgi. Er aktuel med romanen Nostalgi og romanen Svindleren på Brændpunkt.

Katrine Marie Guldager
Katrine Marie Guldager

(f. 1966) har udgivet både romaner, noveller- og digtsamlinger samt børnebøger. Hun er kendt for ”Køge-krøniken” (2010-2016) og den anmelderroste bestseller ”En uskyldig familie” (2017). Kortromanen ”Bjørnen” (2018) og romanen ”Et rigtigt liv” (2019) er blandt hendes seneste udgivelser. Hun er aktuel med romanen "Det samme og noget helt andet".

Geir Gulliksen
Geir Gulliksen

Anerkendt norsk forfatter, der fik sit internationale gennembrud med 'Historie om et ægteskab', som blev nomineret til Nordisk Råds litteraturpris. I 2019 udkom romanen 'Se på os nu', og i år er han er aktuel med 'Den jeg skulle blive'. Geir Gulliksen skriver gribende, humoristisk og eftertænksomt om kærlighed, forelskelse, kønsroller og moderne parforhold.

Peter Götzche
Peter Götzche

Peter Christian Gøtzsche (født 26. november 1949) er en dansk læge, dr.med., og forsker, der bl.a. har gjort sig bemærket med en række kritiske skrifter mod lægemiddelindustrien. Indtil september 2018 var han også bestyrelsesmedlem i det internationale Cochrane.

Tine Gøtzsche
Tine Gøtzsche

TINE GØTZSCHE er journalist, forfatter og moderator. Hun er især kendt for sine mange værtsroller på DR – senest som nyhedsoplæser på TV Avisen. Aktuel med bogen 'Da jeg mødte dig'.

Thorbjörg Hafsteinsdóttir
Thorbjörg Hafsteinsdóttir

Uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut, lifecoach og yogalærer. Som betydningsfuld sundhedspioner har hendes bøger, kurser og foredrag i årevis været populære og eftertragtede både herhjemme og i udlandet. Hun er forfatter til bl.a. "10 år yngre på 10 uger" og "Boost din vitalitet". Hun er aktuel med bogen "Ketoflex".

Bente Hagelund
Bente Hagelund

Dansk jurist, rektor for Folkeuniversitetet, ekstern lektor på Københavns Universitet og lærebogsforfatter. Bente Hagelund mener at lærebøger i offentlig ret gerne må være festlige og farverige. https://danskforfatterforening.dk/91-bente-hagelund

D.A. Hagelund
D.A. Hagelund

D. A. Hagelund (f. 1995) digter, forfatter, skuespiller, billedkunstner, foredragsholder og talskvinde. I sit arbejde som talskvinde arbejder hun desuden som model i bestræbelserne på at nedbryde grænser og stigmatisering. D.A. Hagelunds nyeste digtsamling DUKKEFORRETNING udkommer på BogForums første dag på forlaget EMERITUS (C3-034A)

Louise Haiberg
Louise Haiberg

Dark-fantasyforfatter til Dæmondræberen og zombie-dystopien Død verden.

Ingelise Hallengren
Ingelise Hallengren

Fhv. skoleleder, tekstforfatter, medlem af den Danske Sprogkreds' bestyrelse og medforfatter til bogen: "Med professorhatten på. Idiomatiske vendinger med historie" (2020).

Pia Halse
Pia Halse

Illustrator Pia Halse står bag et hav af vidunderligt illustrerede billedbøger. Senest TID TAK skrevet af Mette Vedsø - og de to står også bag ny-klassikeren PYTKASSEN, som netop er trykt i 3. oplag.

Kristian Stanley Halse
Kristian Stanley Halse

Kristian Stanley Halse er bankmand, journalist og tidligere radiovært på P3 og P4.

John Aasted Halse
John Aasted Halse

John Aasted Halse er børnepsykolog og tidligere formand for Børns Vilkår. Han er forfatter til en lang række bøger.

Karen Hammer
Karen Hammer

Medforfatter til "Kronisk rejsefeber". Karen er pensioneret lektor, forfatter, filmjournalist og kunstanmelder. Hun er uddannet cand.mag.art. i zoologi, botanik, geologi, geografi og filmhistorie og holder især af at rejse i Afrika.

Anne Sofie Hammer
Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer (f.1972) er cand. mag. i dansk og pædagogik. Hun debuterede i 2009 med Villads fra Valby. Siden er der udkommet en række bøger om Villads, der også har lagt grund til både spillefilm, trafikklub, brætspil og teater. I år er hun bl.a. aktuel med VILLADS FRA VALBY LEGER LIDT VILDT.

Mathias Hammer
Mathias Hammer

Mathias Hammer er pianist, musikformidler, radio- og TV-vært på DR. Han er uddannet pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han er aktuel med P2-programmet "Hammer og Cilius", hvor han i selskab med Frederik Cilius snakker om forskellige musikalske temaer.

Ole Steen Hansen
Ole Steen Hansen

Forfatter, fotograf, foredragsholder, historiker og pilot. Han har skrevet mere end 100 bøger for børn og voksne, samt en lang række artikler. I 2019 modtog han Dansk Forfatterforenings Faglitterære Pris. https://danskforfatterforening.dk/27-ole-steen-hansen

Simon Kjær Hansen
Simon Kjær Hansen

Simon Kjær Hansen (født 1977) har de seneste seks år været global direktør i den verdensomspændende sammenslutning af byer C40 Cities. Simon Kjær Hansen har studeret og levet i storbyer det meste af sit liv og er nu aktuel med bogen "Et forsvar for storbyen" - om hvorfor det at bo tæt, højt og fælles er vejen til bæredygtighed i det 21. århundrede.

Jan H. Hansen
Jan H. Hansen

Jan H. Hansen, f 1966, er uddannet cand. mag. i dansk og idehistorie fra Århus Universitet 2003. Er aktuel med romanen Nordland på Brændpunkt.

Gorm Hansen
Gorm Hansen

Gorm Hansen er mag.art. i nordisk litteratur. Han har undervist både på Københavns Universitet og Aalborg universitetscenter og har bl.a. udgivet H. C. Andersen og Søren Kierkegaard i dannelseskulturen. Er aktuel med novellesamlingen Forår i pisserenden på Brændpunkt.

Mette Skov Hansen
Mette Skov Hansen

Mette Skov Hansen (f. 1989) er journalist og kommunikationsmedarbejder, og hun har tidligere udgivet bogen "Hvad svarer du, når livet kalder?" i samarbejde med Lisbeth Johansen. Er aktuel med interviewbogen "Det gode liv - 125 råd", hvor hun sammen med journalist Daniel Øhrstrøm præsenterer de bedste råd fra 25 indsigtsfulde personligheder.

Søren Schultz Hansen
Søren Schultz Hansen

Søren Schultz Hansen, cand.com og ekstern lektor på Institut for Ledelse, Samfund og Kommunikation, CBS, samt forfatter til en række bøger om unge i en digital verden - Bl.a. "Unge i det digitale demokrati" fra Djøf Forlag.

Ditte Hansen
Ditte Hansen

Ditte Hansen er en dansk skuespillerinde og forfatter kendt fra tv-serien og filmen Ditte & Louise samt hendes optrædener i Cirkusrevyen. Er en del af den populære podcast "Mens vi strikker" som de tre skuespillere Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg står bag.

Marie-Louise Hansen
Marie-Louise Hansen

Marie-Louise Hansen (f.1973) har skrevet digte til Hvedekorn og har bidraget til danske litteraturtidsskrifter med kortprosa og noveller. Hun vandt Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat i 2019 for sin romandebut Olgas bog. Marie-Louise er aktuel med romanen SUPER.

Henrik Kellermann Hansen
Henrik Kellermann Hansen

Henrik Kellermann Hansen (www.q-publish.dk) har udgivet klassikeren Ernæring og fysisk degeneration på dansk. Aktuel med dokumentar om sundhed og immunitet blandt naturfolk: Weston A. Price & jagten på det gode helbred. Mød Henrik alle dage på NewPubs område D3-001 og Orange Scene til foredrag/filmvisning fredag/søndag kl. 15.30, lørdag kl. 11.30.

Palle Hansen-Skov
Palle Hansen-Skov

Palle Hansen-Skov (f. 1953) forfatter og grafiker. Aktuel med den historiske roman ”Den lange færd”. Desuden udkommer nutidsromanen ”Karsten med K” primo 2022. Find Palle Hansen-Skov hos NewPub på D3-001 alle dage. Se i øvrigt hans Facebook opslag.

Peter Harder
Peter Harder

Peter Harder læste engelsk, dansk og lingvistik og endte efter at have været gymnasielærer som professor i engelsk sprog ved Københavns Universitet. Han er sammen med Jep Loft aktuel med debatbogen "Ledelse på afveje".

Luna Harley
Luna Harley

Luna Harley (f. 1988) udgiver YA-romanen “Bare Alice” til Bogforum. Hun skriver realistisk YA med LGBTQIA+ elementer, fordi hun selv er lesbisk og manglede den slags litteratur som teenager. Luna bliver høj af musik, er gift med Julie, kan spille guitar, sy alt i hånden og har den livsfilosofi, at der altid findes en plan B.

Rakel Haslund-Gjerrild
Rakel Haslund-Gjerrild

Rakel Haslund-Gjerrild, f. 1988, er forfatter og sinolog. Hun debuterede i 2016 med novellesamlingen Øer. Hun har i længere perioder rejst i Kina og har opdateret Politikens Forlags Turen går til Kina i 2017. I 2020 udgav hun romanen Alle himlens fugle, en postapokalyptisk fortælling om det sidste menneskes sidste dage.

Julie Hastrup
Julie Hastrup

(f. 1968) er forfatter, uddannet journalist og har tidligere arbejdet på DR og TV 2 Lorry. Hun har skrevet ni selvstændige bind om den populære drabsefterforsker Rebekka Holm. Bøgerne er udgivet i Tyskland, Spanien, Sverige, Norge og Holland og trykt i over en million eksemplarer alene i Danmark. Serien er solgt til filmatisering. Aktuel med bogen "Vildskud"

Jørgen Haugan
Jørgen Haugan

Jørgen Haugan (f. 1941 i Trondheim) er dr. phil i nordisk litteratur, tidligere ansat ved universiteterne i Trondheim og København. Han har skrevet bøger om Den norske selvforståelse, Henrik Ibsen, Martin Andersen Nexø og Knut Hamsun.

Christian Have
Christian Have

Christian Have er forfatter, debattør, foredragsholder og står bag HAVE A/S, som er Nordens største kommunikationsbureau på kulturområdet. Han har udgivet 10 bøger om kultur, kommunikation og kreative partnerskaber på tværs af kultur- og erhvervslivet. Han har udgivet bookazinet Omtanke og er aktuel med udgaven med Thure Lindhardt fra Muusmann Forlag.

Rikke Havner Alrø
Rikke Havner Alrø

Rikke Havner Alrø bor i Odense og er uddannet cand. mag. i international virksomhedskommunikation. Hun skriver primært fantasy, målrettet til voksne og teens. Hun har forfattet novellen ”Har du Mønt”, der udkommer i Krabats fantasyantologi i efteråret 2021.

Harald Havsteen-Mikkelsen
Harald Havsteen-Mikkelsen

Harald Havsteen-Mikkelsen har studeret kunst på Goldsmiths i London og er cand.mag. i filmvidenskab fra KU. Han arbejder i et krydsfelt mellem kunst og fiktion og har modtaget arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond og Kunstråd. Han har tidligere udgivet romanerne Svagpisser og Bare et hvæs. 'Mig & min slackervikar' er hans første børneroman.

Harald Havsteen-Mikkelsen
Harald Havsteen-Mikkelsen

Harald Havsteen-Mikkelsen er aktuel med romanen "Bare et hvæs". Han har studeret kunst på Goldsmiths i London og er cand.mag. i filmvidenskab fra KU og har modtaget arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond og Kunstråd. Tidligere har han udgivet romanen "Svagpisser" og børneromanen "Mig & min slackervikar".

Ihan Haydar
Ihan Haydar

Ihan Haydar født 1993 og opvokset i Bagdad, kom til Danmark i 2003. Vandt i 2012 det danske melodigrandprix sammen med Soluna Samay. Har siden 2012 været trommeslager i L.I.G.A. Aktuel med selvbiografien ”Pigen med trommestikkerne”.

Annette Heick
Annette Heick

Annette Heick er skuespiller, sanger, debattør og radio- og tv-vært. Hun er bl.a. kendt fra sine musicaloptrædener, vært på Melodi Grand Prix og sin rolle i radioprogrammet Mads og Monopolet - og så er hun datter af Keld og Hilda Heick. I år er hun aktuel med erindringsbogen DATTEREN.

Nynne Hein Møller
Nynne Hein Møller

Nynne Hein Møller, f. 1987, er uddannet fra RUC og arbejder som kulturjournalist på DR. Hun har bl.a. skrevet om popkultur og fankultur for ungdomsmagasiner, og i år er hun sammen med Elise Ligaard aktuel med bogen GENERATION SPICE GIRLS.

Mehis Heinsaar
Mehis Heinsaar

Mehis Heinsaar (f. 1973) er en af Estlands lovende forfattere. Han debuterede i 1997 som poet og har sidenhen udgivet flere novellesamlinger. På dansk er udkommet «Den natblå baret og andre spøjse historier».

Lotte Heise
Lotte Heise

Forfatter, foredragsholder og radiovært. Har udgivet bøger om opera, parforhold og familieliv. Seneste udgivelse er MIG TRO OG MIG om hendes personlige trosforhold.

Bodil Heister
Bodil Heister

Bodil Heister er en dansk komponist, forfatter og musiker. Hun er datter af Hans Heister og uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Bodil Heister har bl.a. komponeret musikken til Jul på Slottet. Forfatter til "Jeg tæller timerne" og hendes far, modstandsmanden Hans Heister.

Charlotte Heje Haase
Charlotte Heje Haase

Charlotte Heje Haase fra bareskriv.dk er forfatter og skrivementor. Hun har Klub Bare Skriv – et fællesskab for skrivende – og podcasten Skab DIG om kreativitet. Mød Charlotte og få personlig rådgivning på dit skriveprojekt eller din bogidé.

Anna-Marie Helger
Anna-Marie Helger

Anna-Marie Helfer er født i Vendsyssel
i 1947 og uddannet lærer. Hun udgav sin første, lille bog for knap 30 år siden. Det er med 
tiden blevet til godt 60 små, letlæste bøger. For en af dem fik hun i 2004 undervisningsministeriets Skriverpris. Er aktuel med julebogen Læs julehøjt på Brændpunkt.

Merete Pryds Helle
Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle er forfatteren bag de anmelderroste litterære bestsellere Folkets skønhed og Vi kunne alt. Hun har blandt andet vundet De Gyldne Laurbær og Politikens Litteraturpris og senest er hun nomineret til Nordisk Råds Børnebogspris for billedromanen Min øjesten

Maria Helleberg
Maria Helleberg

Maria Helleberg (f. 1956) er magister i teatervidenskab. Hun har foreløbigt udgivet over 80 bøger i et vidt forgrenet forfatterskab - fra børnebøger og biografier til fagbøger og skuespil. Hun har haft særlig gennemslagskraft med sine historiske romaner, og i år er hun aktuel med tredje bind i serien om sin slægtshistorie - BARNET FRA THY.

Dan Hellum
Dan Hellum

Pensioneret bibliotekar og medlem af Den Danske Sprogkreds´ bestyrelse. Forfatter til hæftet "Engelsk i dansk" (Den Danske Sprogkreds, 2021.)

Vincent F. Hendricks
Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks er dr.phil., ph.d., og professor i formel filosofi samt leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet. Han er medlem af TechDK Kommissionen og forfatter til en række bøger, senest "Sandhedsministeriet" med Camilla Mehlsen. Foto: Københavns Universitet

Vincent F. Hendricks
Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks (f. 1970) er dr.phil, ph.d. og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted. Han er forfatter til en række bøger, bla."Hovedbrud" skrevet sammen med Johan Olsen og er en afholdt foredragsholder. Vincent F. Hendricks har vundet en række priser for sin forskning.

Vincent Hendricks
Vincent Hendricks

(f. 1970) Dr.phil., ph.d., professor ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier. Han er forfatter til en række bøger, herunder ”Spræng boblen”, ”Fake News”, ”Kæmp for Kloden” samt ”Os og dem”. Han har vundet en række priser, blandt andet Videnskabsministeriets Eliteforskerpris. Han er aktuel med bogen "Vend verden" (2020).

Pia-Mathilde Henriksen
Pia-Mathilde Henriksen

Pia-Mathilde Henriksen f. 1990, uddannet fra Forfatterstudiet i Bø i 2019. Debuterede i maj 2019 med digtene Sorude Mili i Slagtryk. Aktuel med romanen Hvad med hvalerne på Brændpunkt.

Lars Henriksen
Lars Henriksen

Lars Henriksen, forperson for Copenhagen Pride med meget mere, er sammen med Chantal Al Arab aktuel med fortællinger fra "Bøssernes danmarkshistorie 1900-2020", udgivet på Forlaget 28B

Jo Hermann
Jo Hermann

Forfatter til skøn- og faglitterære bøger siden 1999, og virket som freelance-redaktør, skribent og oversætter siden 1994. Hun er ekstern lektor i formidling ved Syddansk Universitet, og bl.a. forfatter til "Latinsk grammatik på dansk". https://danskforfatterforening.dk/25-jo-hermann

Tom Hermansen
Tom Hermansen

Tom Hermansen (f. 1975) er mag.art i kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Han har i en lang årrække fungeret som kunst- og litteraturkritiker og kulturjournalist for bl.a. Jyllands-Posten, Weekendavisen og Kristeligt Dagblad, samt det internationale magasin Art Forum.

Annette Herzog
Annette Herzog

Annette Herzog (f.1960) opvoksede i DDR og flyttede til Danmark efter murens fald. Aktuel med ”DET DER VAR – historier fra den anden side af muren” om sin ungdom i Østtyskland, hvor livet ikke var så kedeligt, som mange tror. Mød Annette Herzog alle tre dage på Newpub-standen D3-001 og oplev hende på Orange Scene lørdag kl. 15:00. www.annetteherzog.com

Mette Hess
Mette Hess

Mette Hess er dansklærer, lærebogsforfatter og har skrevet om "at få en lille en på øjet", "at være født med en guldske i munden" og "at have tømmermænd" i Den Danske Sprogkreds bog "Med professorhatten på - idiomatiske vendinger med historie" redigeret af Lise Bostrup (2020).

Maria Hesselager
Maria Hesselager

Debuterede med den kritikerroste roman 'Jeg hedder Folvkí' (2021), der en fortælling om grænseløs søskendekærlighed sat i en fri fortolkning af vikingetiden. Kort efter udgivelsen købte det toneangivende amerikanske forlag Riverhead Books rettighederne til at udgive bogen på engelsk, og Maria Hesselager modtog i efteråret Munch-Christensens debutantpris.

Morten Hesseldahl
Morten Hesseldahl

Morten Hesseldahl er forfatter til tretten politiske spændingsromaner og en lang række tegneserier, og så er han direktør for Gyldendal. Hesseldahl har henlagt handlingen i sin nyeste og topaktuelle krimi, MØRKET UNDER ISEN, til Grønland.

Henriette Hesselholdt
Henriette Hesselholdt

Fantasyforfatter til high fantasy-serien Gudernes Krig, aktuel med bind fire; Solens magt.

Christina Hesselholdt
Christina Hesselholdt

Christina Hesselholdt, født 1962, er forfatter til en lang række bøger for børn og voksne. I 2015 udkom Selskabet, som blev Christina Hesselholdt internationale gennembrud. Christina Hesselholdt har modtaget flere priser bl.a. Beatrice-Prisen, Kritikerprisen, DR Romanprisen og Det Danske Akademis Store Pris. Hendes bøger er solgt til udgivelse i 10 lande.

Karin Heurlin
Karin Heurlin

Karin Heurlin er uddannet journalist. Hun har skrevet en række biografi er for kendte danskere samt tre romaner. Debuterede i 2020 som børnebogsforfatter med ”Olgas hemmelige corona-dagbog” og er aktuel med opfølgeren ”Olgas jul” – en tåkrummende familiekomedie.

Gitte Hillebrandt
Gitte Hillebrandt

Gitte Hillebrandt, f. 1965, opvokset i Herning. Uddannet lægesekretær fra Bispebjerg hospitalet i 1994 – har arbejdet som sådan siden. Arbejder i dag på øjenafdelingen, Regionshospitalet Holstebro. Udkommer med romanen Dating.dot.not på Brændpunkt.

Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Siri Ranva Hjelm Jacobsen, f. 1980, debuterede i 2016 med romanen Ø, som er solgt til udgivelse i adskillige lande, bl.a. Italien, Frankrig, England og USA og er blevet tildelt den internationale pris MARetica. I 2018 udkom hendes anden bog Havbrevene. Udover sit forfattervirke er hun oversætter og kritiker

Rene Hjetting
Rene Hjetting

Rene hjælper forfattere med at få succes med kommunikation og har skrevet flere bøger, bl.a. Opbyg dit publikum. Mød Rene på Orange scene, D3-001, fredag kl. 11, hvor han taler med Charlotte Reeckmann om, hvordan netværk skal på skoleskemaet, og læres længe inden man dimitterer og rammer arbejdsløshedskøen. Se mere www.renehjetting.dk

Vigdis Hjorth
Vigdis Hjorth

Vigdis Hjorth er en af Norges med anerkendte forfattere og har vundet et utal af priser, blandt andet Gyldendalprisen i 2011 for sit forfatterskab. Hun er i år igen nomineret til Nordisk Råds litteraturpris, denne gang for romanen ”Er mor død”. Vigdis Hjorth er født i 1959 og voksede op i Oslo og har siden boet i København, Bergen, Schweiz og Frankrig.

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand, f. 1972, er den nuværende træner for det danske herrelandshold i fodbold. Han er tidligere fodboldspiller og træner for bl.a. Bundesligaklubben Mainz 05 og FC Nordsjælland. I den nye bog FODBOLDDRØMMER skrevet af Morten Glinvad tegnes et portræt af Kasper Hjulmand og hans karriere og visioner.

Anne Hjælmsø
Anne Hjælmsø

Coach og cand. mag. i dansk, kommunikation samt erhvervsøkonomi. Aktuel med en roman i grænselandet mellem skøn- og faglitteratur "Næsten lykkelig" - om adoption af en vietnamesisk pige. https://danskforfatterforening.dk/18-anne-hjaelmsoe Foto: © Henrik Lüthcke.

Anne Hjælmsø
Anne Hjælmsø

Anne Hjælmsø er cand. mag. i nordisk litteratur. Hun debuterede i 2007 med sejler-romanen, Elsker til vanvid. Aktuel med romanen Næsten lykkelig på Brændpunkt.

Ida Hoeck
Ida Hoeck

Forfatter fra kvindenetværket Den fortællende kamelkaravane, der har udgivet en række kvindeantologier. https://danskforfatterforening.dk/21-ida-hoeck

Kasper Hoff
Kasper Hoff

Kasper Hoff, f. 1972, har en bachelor i Socialvidenskab og er uddannet dramatiker ved Aarhus Teater. Han debuterede som børnebogsforfatter i 2009 med FRIDA OG DET LEVENDE LER og har skrevet adskillige bøger for børn og unge, bl.a. ungdomsbogen SNIPER. I år er han aktuel med SAMLINGENS VOGTER 4 - DE STJÅLNE BØRN.

Michael Holbek
Michael Holbek

(f. 1961) er uddannet journalist. Han har skrevet bestsellerne "Hele Sandheden" (2007), "Duet for livet" (2009) og "Til den yderste grænse" (2010). Desuden "Linse – Jeg gør, hvad jeg vil" (2014), "Slap dog af" (2015), "Mopper & mig" (2017) og "Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget" (2019). Aktuel med "Linse og Didde - Møgkællinger har det sjovere" (2021).

Adam Holm
Adam Holm

Vært på P1-programmet 4. division, der hver uge tager aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Mette Holm
Mette Holm

Mette Holm er en af vores bedste og mest kendte oversættere af japansk litteratur. Hun har gennem flere år ydet en enorm indsats med hensyn til at formidle japansk litteratur og kultur til danskerne. Senest har hun oversat Yoko Tawadas ”Udsendingen” og Sayaka Muratas ”Jordboerne”.

Johanne Lykke Holm
Johanne Lykke Holm

Johanne Lykke Holm (f. 1987) er en dansk-svensk forfatter. Johanne Lykke Holm er aktuel med "Strega", der er nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris, Svenska Dagbladets Litteraturpris og EU’s Litteraturpris 2021. Sideløbende med sit forfatterskab arbejder hun som litterær oversætter og har sammen med Olga Ravn drevet skrivekurset Hekseskolen.

Lasse Holm
Lasse Holm

Holm (f. 1968) er uddannet grafisk designer, men er bedst kendt for sine anmelderroste historiske krimiromaner, der udspringer af romerriget og vikingetiden. I 2021 er han aktuel med lydfortællingen ”Dagbog fra en døende” – en personlig fortælling om at skrive sig væk fra den værste besked, man kan få: at han er terminal syg og har ganske kort tid tilbage.

Line Holm
Line Holm

(f. 1975) er uddannet journalist og bachelor i idéhistorie og har siden 2004 været ansat på Berlingske, hvor hun arbejder med fortællende og undersøgende journalistik. Er i år aktuel med bogen ”For barnets bedste” sammen med Stine Bolther. Hun er desuden forfatter til to journalistiske bøger, ”Kuppet” og ”Manden, der ville til himmels”.

Marie Holm
Marie Holm

Marie Holm er madjournalist og dessertprædikant. Hun er kendt fra Radio 24Syv-programmet Croque Monsieur med Master Fatman. Marie skriver for Politiken, Gastro og Lækkerier. Søde Skat er en smuk hyldest til danske kager og desserter. Bogens farver er inspireret af skagensmaleren Anna Ancher.

Benn Q. Holm
Benn Q. Holm

Benn Q. Holm (f. 1962) har skrevet 14 romaner siden debuten i 1994. Han brød igennem med "Hafnia Punk" (1998), der i dag regnes for en af de stærkeste samtidsromaner om København i de rundforvirrede 90’ere. Derudover bør nævnes "Album" (2000), "De døde og de levende" (2016) og senest storbyeposset og coming of age-fortællingen "Et stykke af tiden" (2021).

Martin Holmslykke
Martin Holmslykke

Martin Holmslykke (f.1970), aktuel med krimien Frejas Tårer, som afslutter Freja-trilogien. I bøgerne vil kvinderne ikke have ligestilling, de vil have magten. Til udarbejdelsen fik forfatteren et rejselegat fra Statens Kunstfond. De to første bind blev valgt til lyttefavoritter på eReolen 2020. Find forfatteren hos NewPub D3-001. Panterpublish.dk

Lars Holmsted
Lars Holmsted

Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten om halsen. Ved juletid er den ornitologiske interesse blevet omsat i klip og fletterier. Han har udgivet ”Jule·Fugle·Flet” 1-4 samt ”Flettede arktiske fugle”. Han er desuden børnebogsforfatter.

Lars Holmsted
Lars Holmsted

Lars Holmsted er fra en svunden tid fri for mobiltelefoner og flade skærme. Han er opvokset uden pædagogisk overvågning og tror på, at børn kan skabe selv, når fantasien får frit spil. Den nyeste udgivelse giver læseren grå hår i hovedet og kræver, at man bruger egen fantasi i et dyslektisk dadaistisk univers. https://danskforfatterforening.dk/27-l

Søren Holst
Søren Holst

Søren Holst (f. 1963) er teolog og ph.d., lektor ved Københavns Universitet. Desuden forfatter og en populær foredragsholder om ”Bibelen 2020” til hvilken han bl.a. oversatte de kendte tekster fra Første Mosebog.

Gitte Holtze
Gitte Holtze

Gitte Holtze (født 1973) er journalist og har været ansat på Berlingske som bl.a. rejseredaktør. Hun er nu kommunikationskonsulent i Friluftsrådet samt foredragsholder. Hun har skrevet bogen "Jeg lever" om sin 4.265 kilometer lange vandring ud af en livskrise, og bogen "Gå Langt", guidebog til danskere, der drømmer om lange vandringer.

Claus Peter Horstmann
Claus Peter Horstmann

Claus Peter Horstmann, f. 1949, har tidligere udgivet børnebogen Et hemmeligt sted og en vicevært, Olafssongs 1983, fagbogen Børnehavepædagogik i praksis, Gyldendal Uddannelse 2002 samt romanen Freddie bander sjældent, Forlaget Brændpunkt 2019. Er aktuel med romanen Mågesang på Brændpunkt.

Hans Petter Hougen
Hans Petter Hougen

Hans Petter Hougen, f. 1949 i Oslo, professor i retsmedicin. Over 30 års erfaring fra Retsmedicinsk Institut ved KU med fokus på internationalt menneskerettighedsarbejde samt skud- og eksplosionsskader.

Ulla Houmann
Ulla Houmann

Tidligere kostumier og forfatter til bogen "Da jeg klædte Matador på".

Henriette Houth
Henriette Houth

(f. 1967) er uddannet arkitekt, men allerede under studiet bedre til at skrive end til at tegne. Debuterede med digtsamlingen "Samling" (1997). Har siden skrevet endnu en digtsamling, to bøger om arkitektur og design, en børnebog og to novellesamlinger, samt tekstbidrag til udstillinger og litterære tidsskrifter. Hun er aktuel med romanen "Solen er så rød".

Adrian Hughes
Adrian Hughes

Adrian Hughes er journalist og vært på en række radio- og tvserier på DR. Han undersøger og leger med vores sprog i programmet Klog på sprog på P1. Derudover har han stået i spidsen for serier på DR2 og DR K som Smagsdommerne og Kunstquiz. Han modtog DR's Sprogpris i 2004. I 2021 har han produceret den selvbiografiske podcastserie "Mors afskedsbrev" til P1.

Karoline Dahrling Hughes
Karoline Dahrling Hughes

Forfatter Karoline Dahrling Hughes er forfatteren bag 'Fra seng til tøj'. Mød hende på Petunias stand i Børnebogsforum.

Rasmus Hvelplund Kristiansen
Rasmus Hvelplund Kristiansen

Rasmus Hvelplund er musiker. Han spiller saxofon i det Aarhus-baserede band Kiosk, der laver audiopoesi med inspiration fra jazz, latin og pop. Aktuel med pladen "Tæt nok på".

Nicolai Hvidberg Jørgensen
Nicolai Hvidberg Jørgensen

Nicolai Hvidberg Jørgensen (født 1984) er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding i 2009. Nicolai debuterede med tegneserien" Ego" i 2017. I år er han aktuel med "Holger", som er historien om vores allesammens Holger Danske. Udover at arbejde som freelanceillustrator underviser Nicolai på en billedskole. Se mere på www.nicolaihvidberg.info

Nanna Hyldgaard
Nanna Hyldgaard

NANNA HYLDGAARD HANSEN er forfatter til bogen Lev for det halve samt foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med bæredygtighed og økologi gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO.

Tine Høeg
Tine Høeg

Tine Høeg brød stort igennem med 'Nye rejsende' (2017), som hun også modtog Bogforums Debutanpris for, og Det Kgl. Teaters opsætning af romanen spillede for fulde huse. I 2020 fulgte 'Tour de chambre', der strøg ind på bestsellerlisterne og blev solgt til filmatisering. Tine Høeg omskrev desuden romanen til en anmelderrost forestilling på Det Kgl. Teater.

Pernille Høegh
Pernille Høegh

Pernille Høegh, f.
1990, studerer master i litteraturvidenskab. Hun er bosat i Trondheim,
hvor hun også arbejder som litteraturformidler 
og freelance skribent. Aktuel med debutromanen På visse betingelser på Brændpunkt.

Steffen Max Høgh
Steffen Max Høgh

Steffen Max Høgh er serieiværksætter. I 2014 etablerede han 3R Kontor, en prisvindende grøn og socialansvarlig virksomhed med sorte tal på bundlinjen. Han solgte virksomheden til HOLMRIS B8. Desuden vært på podcasten Bæredygtig Business, foredragsholder og rådgiver i bæredygtig forretning.

Lisbeth Høgh
Lisbeth Høgh

Lisbeth Høgh er forfatter og debuttant til det anmelderroste storværk ”De satte os fri”, en historisk roman i to bind med forord af Bertel Haarder. ”De satte os fri” er skrevet på baggrund af et stort historisk kildemateriale. Lisbeth Høgh har læst historie ved Københavns Universitet og arbejder som arkivar ved Vallekilde Højskoles historiske arkiv.

Kirstine K. Høgsbro
Kirstine K. Høgsbro

Kirstine K. Høgsbro (f. 1979) debuterede som dramatiker i 2013 med kærlighedssatiren "Hvor er du egentlig grim, når du er liderlig". Året efter kom "Lugter det lidt at lykke?", som hun modtog en Talent Reumert for. Siden har hun bl.a. skrevet "Barselsstuen 2.0" til Det Kongelige Teater. "Med hensyn til at blive ny" er hendes skønlitterære debut.

Rikke Høgsted
Rikke Høgsted

Rikke Høgsted (f. 1968), psykolog, forfatter og foredragsholder. Aktuel med Grundkursus i Belastningspsykologi, der er et gør-det-selv-kursus til fagfolk med et psykisk krævende job, jf. Bekendtgørelsen om Psykisk Arbejdsmiljø. Find Rikke Høgsted hos NewPub D3-001 alle dage og på Orange Scene lørdag kl. 13:00. www.belastningspsykologi.dk

Andy Højholdt
Andy Højholdt

Lektor ved Københavns Professionshøjskole, forfatter og foredragsholder.

Susanne Højsting
Susanne Højsting

Forfatter Susanne Højsting har tidligere udgivet to bøger for voksne, ´Kvinder på Kanten´ og ´Sommerflugten´. Hun er til daglig lærer på Læseskolen ved Det Kongelige Teaters Balletskole i København.

Ulf Hørlyk
Ulf Hørlyk

Speciallæge i både almen medicin og akut-medicin. Ulf Hørlyk har forsøgt at redde patienter i modtagelserne på hospitaler i både hovedstaden og provinsen. Erfaringerne fra almen praksis har han hentet i Norge og Danmark. I dag er han ledende overlæge på akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens.

Lone Hørslev
Lone Hørslev

(f. 1974) er digter, forfatter og musiker. Hun debuterede i 2001 med digtsamlingen ”Tak” og har siden skrevet adskillige digtsamlinger og romaner. Hørslev er bachelor i Dansk Litteratur fra RUC og er uddannet på Forfatterskolen i 2003. Lone Hørslev er aktuel med den anmelderroste kærlighedsroman ”Halvt i himlen”.

Karen Franciska Hørup
Karen Franciska Hørup

Karen Franciska Hørup har været selvstændig i 30 år. Hun er uddannet som dekoratør inden for boligindretning og styling, og har senere uddannede sig til krops- og gestaltterapeut med speciale i kognitiv terapi, hvor hun siden 2013 har drevet egen klinik i Højberg. Hun har udgivet bogen ”En vild rejse” fra Muusmann Forlag.

Jon Høyer
Jon Høyer

Jon Høyer har på Forlaget Multivers været med til at udgive og oversætte Dylan Thomas' 'En proces i hjertets vejr', og som den nyeste bog 'Huspostil' af Bertolt Brecht.

Ditte Ingemann
Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madskribent og madstylist. Hun er kendt for bloggen The Food Club, og som hyppig gæst i Go'morgen Danmark. Ditte er passioneret omkring sund mad, gode råvarer og æstetisk anrettede madretter, hvilket klart skinner igennem både på hendes blog og i hendes populære kogebøger.

Peter Ingemann
Peter Ingemann

Peter Ingemann, f. 1973, er journalist, tv-vært og forfatter. Han er bl.a. kendt for programmerne Hammerslag, Størst samt Ingemann og Vestkysten, hvor han fræser gennem Jyllands vestkyst på en Puch Monza. Han debuterede som forfatter i 2010 med 'Ingemanns land', og i år er han aktuel med 'Den gyldne hest - en erotisk brun bodega-fortælling'.

Morten Ingemann
Morten Ingemann

(f. 1960) er satiretegner og har siden 2004 haft en daglig Og det var Danmark-stribe i Ekstra Bladet. Står sammen med Bent Falbert desuden bag bøgerne ”Kongerækken – forfraog bagfra” (2008), ”41 statsministre” (2011) samt bogen ”Golf” (2015) sammen med Svend Schat-Holm. Han er aktuel med bogen ”Prutternes forunderlige verden” sammen med Morten Ingemann.

Persille Ingerslev
Persille Ingerslev

Persille Ingerslev (f. 1978) er en af landets førende gendyrkere. Hun holder foredrag om grøn omstilling og bæredygtighed og står bag Facebooksiden 'Persilles Hjemmedyrk', som i dag når ud til flere end 20.000 følgere.

Jakob Ingvorsen
Jakob Ingvorsen

Jakob Ingvorsen (f.1983) billedkunstner og illustrator. Aktuel som illustrator af Prinsessen & Bønnestagen fra Forlaget Bønke, en varm og lattermild børnebog om at acceptere sig selv og andre som vi nu engang er. Oplev Jakob Ingvorsen på Skriv & Udgiv Scenen hal D3-001 fredag kl. 15.

Angelica Inigo
Angelica Inigo

Angelica Inigo er selvstændig tegneserieskaber og illustrator med en prof.bach. i Grafisk Fortælling. Hun sidder dagligt på Tegnestuen Gimle, hvor hun arbejder på tegneserier og børnebøger - bl.a. kendt for ”Bersærk”-serien af Josefine Ottesen. Hun arbejder pt på at klargøre sin tegneserie ”ON/OFF” til dansk udgivelse. Mere på angelicainigo.com

Angelica Inigo Inigo
Angelica Inigo Inigo

Angelica Inigo er selvstændig tegneserieskaber og illustrator med en prof.bach. i Grafisk Fortælling. Hun sidder dagligt på Tegnestuen Gimle, hvor hun arbejder på tegneserier og børnebøger - bl.a. kendt for ”Bersærk”-serien af Josefine Ottesen. Hun arbejder pt på at klargøre sin tegneserie ”ON/OFF” til dansk udgivelse. Mere på angelicainigo.com

Pernille Ipsen
Pernille Ipsen

Pernille Ipsen, f. 1972, er ph. d. i historie fra Københavns Universitet og lektor i køns- og kvindestudier og historie på University of Wisconsin, Madison. I 2020 udkom hun med det prisvindende portræt af sine syv kollektivmødre ET ÅBENT ØJEBLIK om rødstrømpebevægelsen og 1970'ernes feminisme.

Bent Isager-Nielsen
Bent Isager-Nielsen

Bent Isager-Nielsen (f. 1951) har gennem sin karriere haft en lang række chefstillinger og er bl.a. forhenværende politiinspektør og efterforskningschef, tidligere drabschef og chef for Rejseholdet samt Bagmandspolitiet. Han er en af Danmarks mest garvede efterforskere og trækker i dag på sine mange erfaringer som forfatter, foredragsholder og kommentator.

Bjørn Isak
Bjørn Isak

Bjørn Isak, f. 1990, er forfatter og uddannet fra Aarhus Universitet. Han debuterede i 2018 med novellesamlingen Rav. Aktuel med novellesamlingen Fastliggere på Brændpunkt.

Maiken Ísberg
Maiken Ísberg

Maiken Ísberg har i år debuteret med hele to bøger om Karla Kat. Bøgerne handler om nogle af de betydningsfulde ting i barnets liv, nemlig at skulle starte i skole og at flytte. I teksten er der små billeder, som opfordrer selv de helt små børn til at "læse" med. Maiken er allerede i gang med at skrive flere titler i serien.

Brian Iskov
Brian Iskov

(f. 1976) Freelancejournalist for diverse dagblade og magasiner (primært film- og kulturstof), forfatter (bl.a. "Den Store Troldspejlsbog"), oversætter af fagbøger (bl.a. Star Wars-leksika), korrekturlæser, blogger og hvad der ellers byder sig! Aktuel med ”DANMARK PÅ SENGEKANTEN”.

Linda Karen Prahl J.
Linda Karen Prahl J.

Linda Karen Prahl J., f. 1984, er uddannet lærer og cand. pæd. i generel pædagogik. Aktuel med debut-digtromanen STABILGRUS.

Sten Jacobsen
Sten Jacobsen

Sten Jacobsen er cand.mag i samfundsfag og historie. Han har udgivet de tre novellesamlinger "Blind trappe", "Hvem kan gøre en dukke fortræd", "Hulter til bulter" og i 2021 udgav han romanen "Vejen til Berlin".

Sten Jacobsen
Sten Jacobsen

Sten Jacobsen er cand.mag. i samfundsfag og historie og har været gymnasielærer fra
1978 til 2015. Seneste udgivelser: Novellesamlingerne Blind trappe, Hvem kan gøre en dukke fortræd? samt Hulter til bulter. Udkommer med romanen Vejen til Berlin på Brændpunkt.

Anette Wilhjelm Jahn
Anette Wilhjelm Jahn

Anette Wilhjelm Jahn er forfatter, historiefortæller og antropolog. Anette har sit eget teater, Måle Fortælleteater, hvor hun turnerer i hele landet med forestillinger for både børn, unge og voksne. I 2020 udkom Anette med børnebogen "Tudsen Tue" - En oplæsningsbog om en tudse som kan fortælle eventyr som ingen anden.

Jens 'Jam' Rasmussen
Jens 'Jam' Rasmussen

Jens "Jam" Rasmussen (f. 1964), har været rockjournalist siden 1986 og er forfatter. Han er tidligere hard rock-redaktør i musikmagasinet Mix og har skrevet bøger om bl.a. Metallica, heavy metal, rockmusik og Brøndby IF. I år er han aktuel som medforfatter på Preben Koks bog ARVEGODS - GIV VISDOMMEN VIDERE.

Sofie Jama
Sofie Jama

(f. 1982) i Somalia. Kom til Danmark, da hun var 14 eller 15 år. Hun har studeret kulturformidling og arabiske sprog på Aarhus Universitet og arbejder som forfatter. Hun skriver for Dagbladet Information. I 2019 udkom ”Et andet menneske, et andet liv” der er hendes debut. Bøgerne "Lilla hjerte" og "Den nordiske mands hævn" (2020) er hendes seneste udgivelser

Finn Janning
Finn Janning

Finn Janning er forfatter og filosof. Han har studeret filosofi og erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School, samt litteratur og filosofi på Duke University i USA. Aktuel med romanen Stakkels Jim på Brændpunkt.

Eliza Jarl Estrup
Eliza Jarl Estrup

Eliza er palæontolog og fandt tilbage i 2000 Danmarks første dinosaurtand. Hun har siden været på dinosaurekspeditioner mange steder i verden og arbejder i dag aktivt med forskning og formidling af naturhistoriske emner på GeoCenter Møns Klint. Eliza har netop oversat og bearbejdet to bøger om dinosaurer fra Forlaget Bolden.

Michael Jarlner
Michael Jarlner

Michael Jarlner er cand.polit og har siden 2001 været ansat på Dagbladet Politiken. Efter 20 år som avisens internationale redaktør er han nu udenrigskommentator, tech-redaktør og en del af lederkollegiet. Han er tidligere udenrigs- og chefredaktør ved Dagbladet Information. Han er forfatter til bogen "Fra velfærdsstat til overvågningsstat" fra Djøf Forlag.

Maria Jencel
Maria Jencel

Maria Jencel (f. 1990) er uddannet kandidat i journalistik fra SDU. Hun er tidligere udenrigskorrespondent for Berlingske og DR og arbejder i dag som radiovært og journalist på P3. Sammen med sin mand, dj / radio- og tv-vært Pelle Peter Jencel, er hun i år aktuel med bogen '112 for knuste hjerter - en livline for dig med kærestesorg'.

Carsten Jensen
Carsten Jensen

Carsten Jensen er professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han forsker i velfærdsstaten og har skrevet en lang række forskningsartikler i ledende internationale tidsskrifter.

Flemming Jensen
Flemming Jensen

Flemming Jensen debuterede i 1975 som forfatter og året efter som skuespiller. Han er kendt af ethvert barn som ophavsmanden til de tre tv-julekalendere om ’Nissebanden’, mens voksne også kender ham fra teaterscenen som politisk satiriker. Hans forfatterskab har samme spændvidde: fra hyggelig humor til besk satire, der ofte mødes og går op i en højere enhed.

Carsten Jensen
Carsten Jensen

Kritiker, samfundsdebattør og forfatter. Carsten Jensen fik sit skønlitterære publikumsgennembrud med romanen Vi, de druknede. I podcasten Carsten Jensen i krise fortæller han om sorgen efter sin stedsøns pludselige død.

Line Jensen
Line Jensen

Siden 2016 har Line Jensen med sin enkle og særegne streg vist det knapt så fotogene - men genkendelige - hverdagsdrama og familieliv på sin instagram-profil. Hendes illustrationer er udgivet i prisvindende bogsamlinger, trykt som plakater, kalendere og t-shirts. I 2020 illustrerede Line Jensen børnebogen ”Tove - en lille digter” om Tove Ditlevsens barndom.

Martin Jensen
Martin Jensen

Martin Jensen debuterede i 1998. Han modtog i 2009 Edvard Pedersens Biblioteksfonds Forfatterpris og Det Danske Kriminalakademis hæderspris for 7-bindsserien om byfoged Eske Litle og Assens i 1300-tallet. Jensen er tidligere formand for Det Danske Kriminalakademi.

Esther Jensen
Esther Jensen

Esther er medlem af De Berejstes Klub, og siden 2006 er mange af hendes rejser foregået på motorcykel gennem 67 lande og stater på 6 af de 7 kontinenter. Hun prioriterer også at besøge SOS børnebyer rundt i verden, da hun arbejder som frivillig for at hjælpe forældreløse børn. Det er gennem årene blevet til 98 besøg i 55 forskellige børnebyer.

Jakob Linaa Jensen
Jakob Linaa Jensen

Jakob er foredragsholder, globetrotter og forsker med speciale i sociale og politiske anvendelser af internettet. Hans udlængsel indfandt sig allerede, da han som barn hev globussen ned fra pladsen oven på fjernsynet og sad på stuegulvet og lod fingeren glide hen over alverdens riger og lande, som han senere kom til at udforske i rigt mål.

Per Allan Jensen
Per Allan Jensen

Per Allan Jensen er født i 1951 og vokset op i Horsens. Efter sin studentereksamen fik han et første kendskab til den gryende IT-branche, hvilket førte ham til København og en uddannelse som civilingeniør. Resten af sin erhvervsaktive karriere var han beskæftiget som IT-konsulent. Han er tidligere formand for De Berejstes Klub.

Carsten Jensen
Carsten Jensen

(f. 1952) har et populært og alsidigt forfatterskab bag sig som rummer både essaysamlinger og episke romaner, bl.a. bestsellerne ”Vi, de druknede” og ”Den første sten”. Han vandt De Gyldne Laurbær i 2002. Debatbøgerne ”Kældermennesker”, ”Mod stjernerne” og ”Hovedspringere” er blandt hans seneste udgivelser. I år er han aktuel med bogen "Øvelser i afsked".

Gry Kappel Jensen
Gry Kappel Jensen

Gry Kappel Jensen er forfatter og forlagsredaktør. Hun debuterede i 2008 med billedbogen ”Sluk så, Max” og har siden skrevet en række bøger for børn og unge. Hun er aktuel med fantasytrilogien om Rosenholm Kostskole. Tredje bind ”Natskygge” vandt prisen som Årets danske fantasybog i 2021. Foto: Jens Peter Engedal

Maria Buck Jensen
Maria Buck Jensen

Maria Buck Jensen er uddannet retoriker og audiologpæd fra Københavns Universitet og er nu mor til to. Hun fandt første gang hæklenål og garn i 2014, og hun har siden hen ivrigt delt sin hækleglæde på bloggen Mønsterbryder. Hun har udgivet ”Himmel, hav & hæklede halstørklæder” fra Muusmann Forlag.

Kristian Ditlev Jensen
Kristian Ditlev Jensen

Kristian Ditlev Jensen (f. 1971) er forfatter, litteraturkritiker og sognepræst i Skagen. Hans selvbiografiske debutbog fra 2001, DET BLIVER SAGT, er blevet efterfulgt af en lang række prisbelønnede romaner, noveller, rejseberetninger og fagbøger. I år er han aktuel med BAR - en roman om livet med store mængder alkohol.

Amanda Juul Jensen
Amanda Juul Jensen

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum. I foråret udgav de deres første kogebog og nu er de klar med en opfølger, der fokuserer på det gode aftensmåltid.,

Sanne Munk Jensen
Sanne Munk Jensen

Sanne Munk Jensen, f. 1979, er uddannet Cand. Mag. i Medievidenskab og Nordisk sprog og litteratur. Hun debuterede i 2002 med ungdomsromanen NÆRMEST HINANDEN og fik sit gennembrud med EN DAG SKINNER SOLEN OGSÅ PÅ EN HUNDS RØV i 2007, som hun vandt både Gyldendals børnebogspris og Orla-prisen for. I år er hun aktuel med EN DYGTIG HAVFRUE.

Jens Henrik Jensen
Jens Henrik Jensen

(f. 1963) er forfatter og journalist og debuterede med ”Wienerringen”. Han har siden udgivet de populære serier Kazanski-trilogien og Portland-trilogien. ”Gladiator” er femte bind i den internationale bestsellerserie om krigsveteran Niels Oxen. Bøgerne er solgt til udgivelse i 14 lande og tre af bøgerne i serien om Niels Oxen er ved at blive filmatiseret.

Jacob Wendt Jensen
Jacob Wendt Jensen

(f. 1966) Journalist, filmkritiker, redak¬tør, foredragsholder og forfatter. Anmelder film i Jyllands-Posten og er redaktør af Dansk Skuespillerforbunds medlemsblad, Sceneliv. Har skrevet biografier om blandt andre Lise Nørgaard, Ove Sprogøe og Victor Borge og bøger om danskere i Hollywood. Han er aktuel med bogen "Gasolin' - gudernes vilje".

Henning R. Jensen
Henning R. Jensen

Civilingeniør, forfatter og foredragsholder. Aktuel med bogen Derfor skaber du dit eget liv – med baggrund i kvantefysikken. Udsolgte foredrag rundt om i Danmark. Mød Henning hos NewPub stand D3-001 alle dage. Hør 15 min. foredrag på standens Orange Scene fredag kl. 17:00 og lørdag kl. 14:30. Kvantelivet.dk

Peder Frederik Jensen
Peder Frederik Jensen

Peder Frederik Jensen har gået på Forfatterskolen og er også uddannet bådebygger. Han debuterede med romanen 'Her står du' og har siden udsendt den stærkt roste novellesamling 'Banedanmark', samt romanerne 'Læretid', 'VOLD' og 'Skullfucking'. Han er aktuel med romanen 'Det Danmark du kender'.

Jacob Wendt Jensen
Jacob Wendt Jensen

Journalist, forfatter, foredragsholder, filmanmelder og redaktør. Aktuel med bogen ”MATADOR” om ’verdens bedste tv-serie’.

Karen Elsebeth Jensen
Karen Elsebeth Jensen

(f. 1982) Udstillingsleder af Vandrehallen på Hillerød Bibliotek og arrangør af litteraturfestivalerne Lille Bogdag og Ordet er løs. Cand.mag. i kunsthistorie.

Erling Jepsen
Erling Jepsen

Erling Jepsen, født 1956 i Sønderjylland, har siden 1977 skrevet skuespil. Han brød igennem som romanforfatter i 2002 med KUNSTEN AT GRÆDE I KOR, der sidenhen blev filmatiseret ligesom flere af forfatterens romaner - senest ERNA I KRIG. I år er han aktuel med SKOLEKOMEDIE, der delvist baserer sig på Erling Jepsens første forsøg som dramatiker.

Anna Elisabeth Jessen
Anna Elisabeth Jessen

Anna Elisabeth Jessen (f. 1956) fik sin forfatterdebut i 2008 med KRANIET FRA KATYN, der baserer sig på radiomontagen og dokumentaren af samme navn. Hun har en lang karriere indenfor radio, tv og dokumentarfilm, men udkom som skønlitterær forfatter med familiekrøniken OM HUNDREDE ÅR i 2019. I år er hun aktuel med kollektivromanen HUSET.

Søren Jessen
Søren Jessen

Søren Jessen, f. 1963, arbejder som illustrator og forfatter. Siden han debuterede i 1990 med billedbogen DINO REJSER TIL BYEN, har han udgivet over 60 bøger og derudover illustreret mange andre forfatteres værker. Han har bl.a. vundet Kulturministeriets Illustratorpris for billedbogen FALDT DU?, og i år er han aktuel med ULVEKONGEN.

Trine Runge Jessen (Broderist)
Trine Runge Jessen (Broderist)

Trine Runge Jessen er uddannet designer fra Designskolen i Kolding. De seneste år har hun kastet sig over broderi, men med en noget anden vinkel, end man traditionelt forbinder broderi med. Under mottoet ”Stik og drik” insisterer Trine Runge Jessen på, at broderi skal være sjovt og sagtens kan foregå på promiller.

Gry Jexen
Gry Jexen

Gry Jexen er historiker og driver Instagram-profilen og podcasten Kvinde kend din historie. Hun modtog podcast-prisen 2020 i kategorien Årets Nørderi, og i år er hun aktuel med bogen af samme navn, hvori hun portrætterer 50 kvinder, der har levet i Danmark i løbet af de seneste 500 år.

Carl Jochimsen
Carl Jochimsen

Forfatter til bogen "Hvad gulduret gemte - en ishavsskippers barske liv"

Pia H. H. Johannesen
Pia H. H. Johannesen

Søstrene Heidi B. Johannesen og Pia H. H. Johannesen står bag succesen “Krea Deluxe” – et firma, som designer og udvikler garn, opskrifter, krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og ”når der skal laves hjemmelavede gaver”.

Heidi B. Johannesen
Heidi B. Johannesen

Søstrene Heidi B. Johannesen og Pia H. H. Johannesen står bag succesen “Krea Deluxe” – et firma, som designer og udvikler garn, opskrifter, krea-kits til boligindretningen, børn og børneværelset, accessories og ”når der skal laves hjemmelavede gaver”.

Kåre Johannesen
Kåre Johannesen

Kåre Johannessen (f. 1964) er cand.mag i historie og middelalderarkæologi fra hhv. Odense og Aarhus Universitet. Siden 2015 har han været selvstændig historieformidler, dels som travl foredragsholder og fast paneldeltager i “Historiequizzen” på DR.

Nillou Zoey Johannsen
Nillou Zoey Johannsen

Nillou Zoey Johannsen er forfatter og journalist. Hun er født i 1979 i Teheran, Iran, og flygtede til Danmark med sin mor, da hun var otte år gammel. Hun debuterede i 2020 med børnebogen "Øen – Eller Newsha Farwans hemmelige dagbog". "Nattens blomst" (2021) er hendes debutroman for voksne.

Katia Johansen
Katia Johansen

Katia Johansen er amerikansk-dansk konservator og kulturhistoriker og har været ansat på Rosenborg Slot med ansvar for samlingernes dragter.

Karl Johnsson
Karl Johnsson

Svenske Karl Johnsson har leveret illustrationer til børnebøger og undervisningsmaterialer. Med en forkærlighed for fantasy og myter var det derfor oplagt at han skulle være tegneren på ”Vei”. Et nyt og moderne blik på nordisk mytologi skrevet af Sara Bergmark Elfgren. Det smukke 2-binds værk er blandt andet oversat til engelsk og dansk.

Hella Joof
Hella Joof

(f. 1962), skuespiller, instruktør og forfatter. Har instrueret ”En kort en lang”, ”Oh Happy Day” og ”All Inclusive”. Har skrevet børnebøgerne om ”Snitten & Kis” (2014) ”Hellas ABC” (2015) samt bestsellerne ”Papmaché-reglen” (2016) og ”Dage med mildhed, modgang og mirakler” (2018). I efteråret 2020 udkom selv(hjælps)biografien ”Tvilling Yndling Grævling".

Hella Joof
Hella Joof

Hella Joof (1962) er skuespiller, filminstruktør og forfatter. Har udgivet flere populære bøger for børn og voksne, bl.a. serien om Snitten og Kis. Udgav i 2016 bestselleren Papmachereglen og har siden bl.a. udgivet Båven om Gud, almanakken Dage med mildhed, modgang og mirakler og selv(hjælps)biografien Tvilling, yndling, grævling.

Mikael Josephsen
Mikael Josephsen

Mikael Josephsen, f. 1961, debuterede som forfatter i 1998 med digtsamlingen 'Havet under huden'. Han har udgivet både prosa og lyrik, blandt andet den anmelderroste digtsamling KNÆK (Gyldendal, 2016) og har modtaget Danske Skønlitterære Forfatteres Hæderspris. I år er han aktuel med kollektivromanen DE ANDRE.

Helle Juhl
Helle Juhl

Helle Juhl, f. 1957, journalist, cand. public., foredragsholder og forfatter til flere historiske bøger om kvinde- og familieliv. Hun er desuden mor og mormor og bor med sin mand på en gård i Sdr. Bjert ved Kolding.

Pernille Juhl
Pernille Juhl

PERNILLE JUHL, født 1963, er forfatter og foredragsholder. Hun har udgivet adskillige historiske romaner, senest 'Helenes befrielse'. Pernille Juhl modtog Sprog- og Kulturprisen 2019 for sin evne til at beskrive sønderjyske skæbner på en levende måde.

Søren Juhler
Søren Juhler

Som journalist på TV 2 Nyhederne har Søren Juhler i 25 år lavet indslag om den virkelige verden. Men der findes en anden verden med chokerende sensationer, der aldrig bliver til breaking news i medierne. Det er fantasiens verden, som Søren Juhler nu endelig får mulighed for at rapportere fra i sin populære fantasyserie Xanas Bog. Tredje bind er undervejs!

Christian Jungersen
Christian Jungersen

Christian Jungersen, f. 1962, er uddannet cand.comm. i sociologi og kommunikation fra RUC. Han debuterede som forfatter i 1999 med romanen 'Krat', og hans to efterfølgende romaner, 'Undtagelsen' og 'Du forsvinder' er sidenhen blevet filmatiseret. I år er han aktuel med samtidsromanen, DU KAN ALT, der skildrer livet efter midtvejskrisen.

Christian Jungersen
Christian Jungersen

Christian Jungersen er dansk forfatter. Han debuterede i 1999 med romanen "Krat", som han vandt Bogforums Debutantpris for. Han har siden da skrevet flere bøger, som kan beskrives som psykologiske samtidsromaner, og har høstet flere prestigefyldte priser for dem. Han er senest aktuel med bogen "Du kan alt".

Nicolai Just
Nicolai Just

Nicolai Just er cand.mag. i nordisk sprog og litteratur med engelsk som tilvalg. Debuterer med kollektivromanen Et liv under solens lys .

Anna Juul
Anna Juul

Anna Juul (f. 1994) er digter, manuskriptforfatter og var skribent på 'Den Korte Radioavis', hvori hun også medvirkede som karakteren Veronika Katinka Martzen. Det blev udgangspunktet for digtromanen 'Jeg bruger min krop som et møbel', der udkom på Gladiator i 2019. Veronika Katinka er også hovedperson i serien 'Min Kamp', som er aktuel på DR3.

Dennis Jürgensen
Dennis Jürgensen

(f. 1961) har et alsidigt forfatterskab bag sig og er nu aktuel med bogen ”Mand uden ansigt” (2021). Han debuterede med ungdomsromanen ”Kærlighed ved første hik” (1981) og har siden udgivet mere end 60 bøger primært til børn og unge. I 2014 sprang han ud som voksenforfatter med første bind ud af seks i sin krimiserie om efterforskningsleder Roland Triel.

Pia Jønsson
Pia Jønsson

Cand. mag. i litteraturvidenskab og film- og medievidenskab. Driver kommunikationsbureauet METAFOR og er forfatter til flere bøger. Seneste udgivelse er LIVSMOD - FIND VEJ I DIN SORG, som giver råd og vejledning til sørgende og deres pårørende.

Ulrik Jönsson
Ulrik Jönsson

ULRIK JÖNSSON (f.1974) er sportsjournalist og -kommentator på TV 2 og en af landets førende motorsportsjournalister. Han har tidligere skrevet bestselleren ’Mit Livs Ræs – stjernerne fortæller om deres største motorsportsoplevelser’ (2020).

Hans Otto Jørgensen
Hans Otto Jørgensen

Den prisvindende forfatter Hans Otto Jørgensen (f. 1954) er opvokset i Vile og uddannet kvægbrugstekniker. Han debuterede i 1989 med romanen 'Tårnet' og har været rektor på Forfatterskolen fra 2002-2009. Som medstifter af Gladiator arbejder han på at sprænge den snævre danske kanon og er p.t. aktuel med den anmelderroste roman 'Dead man walking'.

Jacob Gowland Jørgensen
Jacob Gowland Jørgensen

Medforfatter til "Kronisk rejsefeber". Jacob er en munter rejsenørd, foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, rejseskribent og fotograf. Han nyder både at rejse traditionelt på fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud af boksen-rejser som solotur til Etiopiens højland og roadtrip til ukendte nationalparker.

Bodil Jørgensen
Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen er skuespiller og har medvirket i en lang række film og teaterstykker. Bodil har modtaget mange priser for sit skuespillervirke. I bogen Gå med fred taler Bodil med præst Mikkel Wold om tilværelsens vidunderlighed.

Anne-Pia Jørgensen
Anne-Pia Jørgensen

Anne-Pia Jørgensen (f. 1969), forfatter. Aktuel med romanen "Mit navn er Lava", der tager dansk dyrevelfærd under kærlig behandling. Har tidligere udgivet romanerne "Bidronningen", "Rigtige kvinder" og "Ukrudt". Find Anne-Pia Jørgensen hos Newpub D3-001 alle dage og på den orange scene søndag klokken 16. Facebook: Forfatter Anne-Pia Jørgensen.

Klavs Bruun Jørgensen
Klavs Bruun Jørgensen

Klavs Bruun Jørgensen (f. 1974) er tidligere håndboldspiller med en fortid i GOG, FCK og AG København. Han spillede 185 landskampe for Danmark og scorede 440 mål. I dag er han håndboldtræner og konsulent.

Holger K. Nielsen
Holger K. Nielsen

Cand.mag i samfundsfag og dansk. Formand for SF fra 1991 til 2005, medlem af Folketinget i en lang årrække, skatte- og udenrigsminister i Helle Thornings regering. Forfatter til den aktuelle 'Det var det værd. Politisk tilbageblik', udkommet på Momenta i 2021.

Simon Kabel
Simon Kabel

Forfatter og redaktionsrotte hos forlaget Baggaardsbaroner. Aktuel med ”Aprosalypse” og LitteraturAutomaten.

Jon Kabell
Jon Kabell

Jon Kabell har skabt, skrevet og tegnet “De Hemmelige Ting” universet, der udover bøgerne også indeholder bl.a. plakater, t-shirts og app'en “The Secret Things”. Jon har arbejdet med visuel og sproglig kommunikation hele sit liv og arbejder i dag som illustrator, skriver børnebøger og lærer børn at tegne.

Michael Kallesøe Schmidt
Michael Kallesøe Schmidt

Michael Kallesøe Schmidt (f. 1983), ph.d., arbejder som gymnasielærer. Har udgivet bogen "Forfatterpoetik. En genres historie" (2018) og en række artikler om især nyere dansk litteratur. Medredaktør flere af bøger, bl.a. "En ny kritik" (2019).

Michael Kamp
Michael Kamp

Børnebogs- og horrorforfatter Michael Kamp har vundet flere priser for sit forfatterskab. Aktuel med Ryggen mod muren og Simba og kattenapperne.

Mette Kappel
Mette Kappel

Mette Kappel er født i Sønderborg i 1953 og uddannet sanger. I 1983 debuterede hun med digtsamlingen RUM og har efterfølgende udgivet yderligere tre digtsamlinger, en samling fortællinger samt bøger for børn i alle aldre. Er aktuel med børnebogen Rejsen til fladlandet og med romanen Forestilling om et grænseland på Brændpunkt.

Ingeborg Kastberg
Ingeborg Kastberg

Hospicepræst ved HospiceSønderjylland og i det palliative team på Sygehus Sønderjylland. Master i sjælesorg. Forfatter til NÆSTEHJÆLP - NÅR DU MØDER EN, DER HAR MISTET sammen med Lisbeth Bulig.

Rosa Kildahl
Rosa Kildahl

Rosa Kildahl er 62 år og bor i Glyngøre. Hun driver firmaet H2O-branding. Rosa har deltaget i Den Store Bagedyst på DR1, Vild med dans på TV2 og har desuden medvirket i en dokumentarserie på samme kanal om at finde sit grønlandske ophav.

Anne Mette Kirk
Anne Mette Kirk

ANNE METTE KIRK, født 1979, har arbejdet som reporter på TV2 News, vært på Station 2 Efterlyst og som presse- og kommunikationsrådgiver i Kongehuset. Hun debuterede i 2019 med den anmelderroste KNUST, der strøg direkte ind på bestsellerlisterne. LÅST er andet fritstående bind i serien om den unge politimand Marc Abildgaard.

Deniz Kiy
Deniz Kiy

Deniz Kiy er uddannet fra Forfatterskolen i 2019. Han debuterede i år med digtsamlingen BLÅ ØJE (TÜRKÜ): En fortælling, der er skabt som modvægt til den hvide offentlighed og dens magtinstitutioners fortælling om minoritetsetniske. Et syngende sorgskrift og en skildring af, hvordan traumatiske erindringer nedarves gennem generationer.

Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Katharina Kjeldgaard driver madbloggen Beetrootbakery.dk. Her hun i mange år delt sine opskrifter og kunne fokusere på sin store passion for bæredygtighed og forbrug. Hun elsker også krea-projekter og har ofte sine to små børn med i køkkenet. Hun har udgivet ”Spiselige gaver” fra Muusmann Forlag.

Lars Kjædegaard
Lars Kjædegaard

Lars Kjædegaard (f. 1955) er en af Danmarks mest læste kriminalforfattere. Han har tidligere arbejdet som filmtekster og oversætter, skrevet kriminalnoveller i ugeblade samt medvirket i et enkelt afsnit i satireprogrammet Casper og Mandrilaftalen. I år er han aktuel med Løgn i din hals, der er andet bind i Hvid & Belling-serien.

Jan Kjær
Jan Kjær

Forfatter Jan Kjær står bag det fantastiske bogunivers Nomerne. Der er både billedbøger, forskellige niveauer af læselet bøger, skumsværd og senest en rollespilsbog. Børn fra 4 - 10 år vil elske de forskellige Nomer, som altid går på eventyr. Jan Kjær husker også mellemtrinnets læsere og de børn, som elsker at tegne. Han er nemlig også selv tegner.

Maria Kjær Themsen
Maria Kjær Themsen

Maria Kjær Themsen (f.1978), mag.art. i litteraturvidenskab, er kunstredaktør ved Information. Tidligere fast kunstkritiker ved Weekendavisen, Kunstkritikk, og Artforum.com.

Mette Mouritzen Kjærgaard
Mette Mouritzen Kjærgaard

Mette Mouritzen Kjærgaard er BA i teatervidenskab med fokus på dramapædagogik og dramaturgi og senere uddannet til Energy Master Practioner, mindfulness-instruktør og børnesundhedvejleder. Hun står bag Familiehuset Stjernestøv samt har skrevet og instrueret film og bøger med børn som målgruppe. Hun er aktuel med Sigurd Snegl fra Muusmann Forlag.

Nicoline Kjærgaards Møller
Nicoline Kjærgaards Møller

Nicoline Kjærsgaard Møller (f. 1992) kommer fra en lille nordjysk landsby og bor nu i Aalborg. Hun er uddannet folkeskolelærer, men arbejder som salgsassistent i Spilforsyningen; en butik der blandt andet sælger brætspil. Nicoline debuterer i 2021 med flere noveller, hvoraf den ene er Bare grave i antologien Noget er på vej.

Gitte Kjær-Westermann
Gitte Kjær-Westermann

Gitte Kjær-Westermann (født 1967) er uddannet cand.scient.adm og arbejder som projekt- og udviklingskonsulent hos Forbrugerrådet Tænk. Hun har været medlem af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk, og fra 2018-2022 er hun formand for Børne- og Ungdomsudvalget. HVEM BESTEMMER? (2021), som hun har skrevet sammen med Sofia Osmani, er hendes første børnebog.

Haidi W. Klaris
Haidi W. Klaris

Forfatter til flere paranormale- og dark fantasy romaner, bla. Dæmonherskerens arving og Åndehvisken. Aktuel med Sort Måne: Blodarv.

Anna Rebecca Kledal
Anna Rebecca Kledal

Anna Rebecca Kledal er forfatter og historiker samt ph.d. i køn og orientalisme fra Roskilde Universitet.

Sebastian Klein
Sebastian Klein

Sebastian Klein (f. 1972) er en af Danmarks førende naturformidlere. I mere end 20 år har han lavet børneprogrammer til DR, og så er han forfatter til en lang række bøger om dyr og natur til børn i alle aldre – bl.a. serien om "De 100" bl.a. farligste, klammeste og mest gådefulde dyr. I år er han aktuel med ”Verdens 100 mest truede dyr” og ”Naturen kalder”.

Jonas Kleinschmidt
Jonas Kleinschmidt

Jonas Kleinschmidt er forfatter og kulturjournalist. Han debuterede i 2017 med ungdomsromanen ”Dig og mig og Zlatan” – en rørende fortælling om sorg, venskab og fodbold. Kleinschmidts seneste ungdomsroman ”Englene over København” er baseret på hans morfars erindringer og handler om besættelsestiden og bombningen af Den Franske Skole. Foto: Ivan Boll

Max Ulrich Klinker
Max Ulrich Klinker

Max Ulrich Klinker, født 1965 på Frederiksberg, er uddannet civilpilot og jurist. Som litterært funderet har han skrevet adskillige eksistentialistiske artikler, essays samt skønlitterære tekster – ofte iklædt historiske rammer. Debuterede i 2011 med novellesamlingen SMAK. Er aktuel med romanen Pastorale - krig og kærlighed.

Line Kirstine Klintrup
Line Kirstine Klintrup

Line Klintrup er freelance illustrator, der laver bogillustrationer og by/områdeplakater. Hun er født og opvokset i Odsherred og fik ideen til en serie af plakater derfra, der har fået en fin modtagelse - processen har f.eks. været vist i TV2 Øst. Pt tegner hun til en højtlæsningsbog, der hedder Den Gyldne Eg i samarbejde med forfatter Nils Højsager-Jessen.

Mona Klippenberg
Mona Klippenberg

Mona Klippenberg er lektor fra Universitetet i Oslo med fagene historie, arkæologi, statskundskab, religionshistorie og praktisk pædagogik

Josefine Klougart
Josefine Klougart

Josefine Klougart (f. 1985) er født på Mols og en af Nordens mest anerkendte forfattere. I 2010 dimitterede hun Forfatterskolen og debuterede med romanen 'Stigninger og fald', som blev indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris. Klougart er aktuel med romanen 'Alt dette kunne du få', som handler om kvindelighed, ødeland og litteraturen som erindringsværktøj.

Dorthe Klyvø
Dorthe Klyvø

Forfatter Dorthe Klyvø er forfatteren bag 'Den, der skal komme - Landet i Tæppet'. Mød hende på Petunias stand i Børnebogsforum.

Martin Knabe
Martin Knabe

Martin Knabe (f. 1987) digter, forfatter, oversætter. Har udgivet på amerikanske forlag Prolific Press i 2017 og på forlaget Emeritus (C3-034A) i 2019 og 2020. Han er derudover trykt i en række anerkendte amerikanske og skandinaviske tidsskrifter. Senest aktuel med oversættelsen 77 DRØMMESANGE fra i år på forlaget Silkefyret. Læser op lør 6/11 (se progr.)

Anna Knakkergaard
Anna Knakkergaard

Drømmejunglens historier bygger på øvelser og teknikker som læge Anna Knakkergaard siden 2014 har brugt som behandlingsform til børn og unge. Historiernes tematikker er valgt ud fra de problemer, som Anna ofte støder på i sit daglige arbejde.

Vicky Knudsen
Vicky Knudsen

(f. 1986) er biolog og naturformidler. Hun har været ansat hos Dansk Ornitologisk Forening, er blevet kåret til Danmarks bedste naturvejleder, har siddet i juryen til Danmarks naturkanonen og været med til at skabe "99 arter", et projekt under Dansk Naturfredningsforening. Hun har deltaget i flere tv-programmer. I år er hun aktuel med "Vickys vildde verden".

Christian Kock
Christian Kock

Christian Kock var 1997-2018 professor i retorik ved Københavns Universitet. Han har i 50 år dyrket klassisk musik som udøver og formidler og har skrevet bøger og artikler om oplevelse af litteratur og musik. Christian Kock har sammen med sin datter Julie Tandrup Kock skrevet bogen "Lyt langsomt – Musikoplevelse er livskvalitet".

Julie Tandrup Kock
Julie Tandrup Kock

Julie Tandrup Kock er datter af Christian Kock. Efter cellostuder i Danmark, USA, Italien og Schweiz og solistdebut i 2013 har hun virket som solist og underviser, kammermusiker og orkestermusiker i danske og svenske orkestre. Julie Tandrup Kock har sammen med Christian Kock skrevet bogen "Lyt langsomt – Musikoplevelse er livskvalitet".

Anders Kofoed
Anders Kofoed

Anders Kofoed er biolog med speciale i zoologi og forfatter til flere populære bøger om naturen. I år er han sammen med Sebastian Klein aktuel med bogen ”Naturen kalder” – en slags kogebog til naturen for hele familien med 100 opskrifter på, hvordan man får store, sjove og sjældne oplevelser i den danske natur.

Anders Kofoed
Anders Kofoed

Anders Kofoed er biolog med speciale i zoologi. Er TV2’s faste naturformidler og forfatter til flere populære bøger om naturen.

Johanne Kohlmetz
Johanne Kohlmetz

Johanne Kohlmetz er influent og deler kreative projekter med over 70.000 følgere. Hun bor i et lille hus i nærheden af Svendborg med sin kæreste – og bunker af stof. Aktuel med bestselleren ”Lær at sy”.

Preben Kok
Preben Kok

Preben Kok (f. 1948) er forfatter og tidligere sogne- og sygehuspræst. I mere end 40 år har han virket som sjælesørger, og de seneste ti år har han været en efterspurgt foredragsholder. Med bestselleren Skæld ud på gud (2008) blev han landskendt og i år er han i samarbejde med forfatter Jens Rasmussen aktuel med ARVEGODS - GIV VISDOMMEN VIDERE.

Jesper Bugge Kold
Jesper Bugge Kold

Jesper Bugge Kold debuterede med “Vintermænd”, der udkom på Turbine i august 2014. Jesper er opvokset i Rødovre og har en bachelorgrad fra Danmarks Biblioteksskole i København samt en kandidatgrad fra IT-universitet i København.

Birte Kont
Birte Kont

Birte Kont (f. 1948) er cand.phil. i Litteraturvidenskab og næstformand i den skønlitterære styrelse i Dansk Forfatterforening. Debuterede som skønlitterær forfatter med romanen En by i Rusland (Gyldendal 2011), solgt til USA i 2020. Udkommer med pårørendefortællingen (kortprosa) Ingen har ordet på Brændpunkt.

Frederik Korfix
Frederik Korfix

Frederik Korfix er vært på P8 Jazz, hvor han har programmet Korfix & Kaffe, der sender hver lørdag og søndag formiddag.

Thomas Korsgaard
Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard debutterede i 2017 med romanen Hvis der skulle komme et menneske forbi, en bog, der er bygget over hans egen barndom. I 2018 udkom efterfølgeren, En dag vil vi grine af det, og i år kom så den tredje og sidste roman i rækken om Tue, Man skulle nok have været der. Thomas Korsgaard er netop blevet nomineret til DR Romanprisen 2022.

Thomas Korsgaard
Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard (f. 1995) er forfatter og har bl.a. skrevet romanerne ”Hvis der skulle komme et menneske forbi” og ”En dag vil vi grine af det”, som begge fik en overvældende positiv modtagelse. I 2020 debuterede han som børnebogsforfatter sammen med Frida Brygmann med bogen ”Minimund”. I år er de aktuelle med ”Tyggegummidamen og andre historier”.

Maren Korsgaard
Maren Korsgaard

Maren Korsgaard er hortonom og økologisk frugtavler. Hun arbejder med forskning i frugt på Pometet, Københavns Universitet. Hun har tidligere skrevet Bær – sund superfood, Æbler – sorter der smager, Smagen af jordbær og Smagen af græskar. Hun er aktuel med bogen ”Økologisk frugt i haven”.

Birgithe Kosovic
Birgithe Kosovic

(f. 1972) har læst Dansk på Københavns Universitet. Har arbejdet som journalist for Information og Morgenbladet i Norge. Hendes roman ”Det dobbelte land” (2010) vandt DR Romanprisen, Weekendavisens Litteraturpris og Danske Banks Litteraturpris. Modtog i 2018 Politikens Litteraturpris for ”Den inderste fare”. Hun er aktuel med "Det, du ikke vil vide" (2020).

Julie Pio Kragelund
Julie Pio Kragelund

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv siden barnsben og er aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlæge, fagjournalist og er ansat i Forsvaret. Hun driver websitet friluftsrollinger. Hun er aktuel med Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker fra Muusman Forlag.

Else Kragelund Holt
Else Kragelund Holt

Else Kragelund Holt (f. 1953), lektor emeritus og ph.d., forfatter og medoversætter til ”Bibelen 2020”. Udgav i 2020 ”Kærligheden holder aldrig op” om kærlighedens mange former som drivkraft for bibelske fortællinger. På hendes initiativ udkom i år den stort anlagte antologi ”Gud og os”, der præsenterer 27 forskeres aktuelle arbejde med Det Gamle Testamente.

Anne Sofie Kragh
Anne Sofie Kragh

(f.1972) er uddannet journalist og har tidligere skrevet flere bøger, bl.a. ”Fogh – historien om en statsminister” (2004) og ”Benedikte – En kongelig prinsesse” (2019). Hun stod desuden bag tv-serien og bogen ”Statsministrene” (2017). Anne Sofie Kragh var fra 2007-17 ansat som portrætskribent på magasinet Euroman. Hun er aktuel med bogen ”Det første år".

Niels Kristian Kragh
Niels Kristian Kragh

Aktuel med bogen ”Men vi har jo altid spist kød!”, som har den aktuelle debat omkring veganisme/kødspisning i fokus. Deltog i 2018 i programmet ”Debatten” under titlen ”Skal vi droppe kødet?” Mere info om bogen på facebook-siden ”Men vi har jo altid spist kød” Kan opleves på Orange scene søndag med Anne-Pia Jørgensen.

Hans Kragh-Jacobsen
Hans Kragh-Jacobsen

Hans Kragh-Jacobsen er forfatter, billedkunstner, oversætter, drama­­tiker og filminstruktør. Er i år aktuel med romanen "Oberstinden og radiomanden".

Jens Kramer Mikkelsen
Jens Kramer Mikkelsen

(f. 1951) blev valgt ind i Borgerrepræsentationen i 1978, blev overborgmester i 1989 og fratrådte i 2004. Siden da har han været administrerende direktør i Ørestadsselskabet, i By & Havn samt byudviklingsdirektør i ejendomsselskabet NREP. Han er aktuel med bogen ”Jeg er københavner”.

Lars Kramhøft
Lars Kramhøft

Lars Kramhøft er forfatter & tegner. Har bl.a. skrevet og tegnet de to autofiktive tegneserier "Dagbog fra Afgrunden" (2019) og "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" (2020). For sidstnævnte vandt han Ping prisen for årets bedste danske tegneserie. Hans nyeste serie, "Working Poor" (2021-) udkommer på Instagram og i bladform. INSTAGRAM: @Larskramhoft

Johan Krarup
Johan Krarup

Johan Krarup er tegneserietegner og illustrator gennem mere end 20 år. Johan har lavet både satire og autofiktion. Hans seneste tegneserie er en selvbiografisk coming-of-age fortælling: "Det må du selv om". Man kan følge Johan f Krarups arbejde på instagram: @johanfkrarup

Bertel Krarup
Bertel Krarup

Bertel Krarup er forfatteren til den femte bog i serien 'Danske Komponister', som beskriver komponisten Niels Viggo Bentzons liv.

Niels Krause-Kjær
Niels Krause-Kjær

Niels Krause-Kjær (1963) er uddannet journalist og arbejder i dag som vært på DR2 Deadline. Tidligere har han blandt andet været journalist på Jyllands-Posten og pressechef for Den Konservative Folketingsgruppe

Michael Katz Krefeld
Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld debuterede som krimiforfatter i 2007, og han har siden etableret sig som en af Danmarks mest succesfulde spændingsforfattere. Michael Katz Krefelds bøger om privatopdageren Ravn er solgt til udgivelse i flere end 20 lande.

Martin Kreutzer
Martin Kreutzer

(f. 1972) er sundhedsvejleder, fast skribent, foreredragsholder, underviser og forfatter til flere bestsellere om ernæring og livsstil, herunder ”Velsmurt” og ”Velsmurt hjerne”, ”Den store antiinflammatoriske kostguide” og ”Antiinflammatorisk kost. Sluk branden, der hærger kroppen indefra”. Martin er aktuel med bogen "Antiinflammatorisk topform på 4 uger".

Henrik Skov Kristensen
Henrik Skov Kristensen

HENRIK SKOV KRISTENSEN (f. 1953) er historiker, dr.phil. og museumschef for Frøslevlejrens Museum. Han har i mange år forsket i og skrevet om besættelsestiden og blev i 2020 tildelt Julius Bomholt Prisen, Kulturministeriets Forskningspris. I år er han aktuel med bogen GESTAPOS FANGELEJRE I DANMARK.

Michelle Kristensen
Michelle Kristensen

(f. 1984) har en bachelor i idræt. Er fast sundhedsekspert Go’morgen Danmark på TV 2 og sundhedsekspert på Fede Forhold sæson 2 på DR 1. Holder foredrag og inspirerer danskerne dagligt på de sociale medier.Forfatter til 8 fysiske bøger, 13 e-bøger, appen MK Universet, en af Danmarks mest besøgte sundhedsapps. Aktuel med bogen "Misson sund aftensmad" (2020).

Anette Lillevang Kristiansen
Anette Lillevang Kristiansen

Anette Lillevang Kristiansen er journalist og medlem af De Berejstes Klub og har bl.a. studeret ved The American University i Cairo i Egypten. Hun er medforfatter til rejsebogen "Kronisk rejsefeber – Fortællinger fra De Berejstes Klub – Mod på at rejse", der er udgivet på forlaget De Berejste i 2021. Foruden journalistik skriver hun også fiktion.

Peter Kristiansen
Peter Kristiansen

Peter Kristiansen (f. 1969) stammer fra Djursland og er i dag bosat 
i Aarhus. Han er cand. scient. pol. og har tidligere publiceret kortprosatekster. Romandebuterer med romanen Skyldneren på Brændpunkt.

Lene Krog
Lene Krog

Lene Krog (f. 1976) har flere værker bag sig, men er dette efterår aktuel med "Blåhjerte" der er tredje og sidste bind i fantasyserien "Pigen fra Månehøjen". Krog er uddannet modist og har desuden en BA i engelsk og it. Mød hende hos Ulven og Uglen.

Marianne Krogh
Marianne Krogh

Marianne Krogh er kurator og redaktør på udgivelsen 'Connectedness', der er skabt som et selvstændigt værk i forbindelse med Arkitekturbiennalen i Venedig og den Danske Pavillion.

Puk Krogsøe
Puk Krogsøe

Puk Krogsøe (f. 1974) er uddannet folkeskolelærer og debuterede med Sommerfugle-serien om Rose. Puk Krogsøe kender sin målgruppe godt via sit arbejde som lærer og rammer plet både sprogligt og indholdsmæssigt i forhold til målgruppen. I år er hun aktuel med endnu en bog i Sommerfugle-serien - ”Bare lad mig være” om angst og om at finde sig selv igen.

Simon Krohn
Simon Krohn

(f. 1975) er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi, uddannet yogalærer og som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Simon har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er aktuel med bogen "Liv og luft".

Thulla Christina Wamberg Kronaie
Thulla Christina Wamberg Kronaie

Thulla Christina Wamberg Kronaie, musiker, forfatter. Aktuel med den selvbiografiske bog og lydbog MIT HOVED ER ET RADIOTEATER, en reportage fra et hoved. Tidligere udgivelser: 11 cd’er (’99-’20), 1 interviewbog (’95). www.thulla.dk - Find Thulla alle tre dage hos NewPub stand D3-001 - Mød Thulla på Skriv & Udgiv Scenen hal D3 lørdag kl 15.30

Marie Kronquist
Marie Kronquist

(f. 1977) er praktiserende buddhist og elev af den anerkendte buddhistiske lærer Pema Chödrön. Marie har en Master i Buddhistiske Studier. Hun har bl.a. studeret i Wales, Kathmandu, London og Colorado. I de sidste 12 år har Marie vejledt og undervist tusindvis af mennesker i ind- og udland. Hun har sammen med Mikael Holbek skrevet bogen "Se tigeren i øjnene"

Lene Krüger
Lene Krüger

Lene Krüger (f.1964) er selvstændig forfatter hos Knitters Agenda. Aktuel med bogen “Strik en pause: Din guide til mindful strik”. Nærvær og afslapning for strikkeglade. Lene har en baggrund som håndarbejdslærer, bibliotekar og pædagog. Mød Lene alle dage hos NewPub D3-001. www.knittersagenda.com www.instagram.com/knitters_agenda/

Indra Jonas Kure Klit
Indra Jonas Kure Klit

Malebog for Børn og Barnlige Sjæle er Indra Jonas Kure Klits debut. Bogen er en fælles idé skabt gennem et varmt venskab mellem Indra Jonas og digteren Benny Andersen.

Steffen Kverneland
Steffen Kverneland

Steffen Kverneland har med sin karakteristiske streg adapteret litterære klassikere til tegneserier. Han har også lavet biografiske værker over Ibsen og Munchs liv. Et mere personligt værk udkom da han undersøgte sin fars selvmord med ”En frivillig død”. Uden at lægge fingrene imellem kaster Kverneland et usentimentalt blik på et menneskes liv og endeligt.

Morten Kvistgaard
Morten Kvistgaard

Morten Kvistgaard (1955) er aktuel med romanen 'Flammernes bytte - Tragedien på Balkan 1927 til 1945' udgivet på Forfatterskabet.dk. Det er fortsættelsen af debutromanen 'Alla og klaveret - Den russiske tragedie 1912 til 1924' der udkom i 2018. Morten er på NewPub D3-001 alle dage. Læs mere om Mortens forfatterskab på www.MortenKvistgaard.dk.

Anders Kvorning
Anders Kvorning

Anders Kvorning kommer fra selskabet Planetarisk Kogebog, der udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til en planetære sundhed. Anders er aktuel med bogen ”Vild fisk” fra Muusmann Forlag.

Line Kyed Knudsen
Line Kyed Knudsen

Line Kyed Knudsen (f. 1971) debuterede i 2003 og har siden skrevet en lang række bøger for børn og unge. Forfatterskabet omfatter alt lige fra billedbøger til de små, pigeserier, letlæsningsbøger, gysere og ungdomsbøger. Line Kyed Knudsen er i år aktuel med ”K for Klara - Du er god nok”.

Nanna Kühle
Nanna Kühle

Nanna Kühle er født i 1972 og bor i Aarhus. Hun er uddannet cand.mag. i Æstetik og Kultur og har i mange år undervist flygtninge og indvandrere i dansk som andetsprog. At møde mennesker fra hele verden har givet Nanna mange gode ideer til historier. Nanna har udgivet både børne-og ungdomsbøger med lavt lix-tal og bøger med fodbold som rammefortælling.

Lotte Kaa Andersen
Lotte Kaa Andersen

Debuterede i 2015 med 'Hambros Allé 7-9-13', første bind i den populære Hellerup-trilogi om tre familier i årene omkring finanskrisen. I 2021 udkom den biografiske roman 'Den inderste kerne', der baseret på den sande historie om den danske matematiker og jordskælvsforsker, Inge Lehmann, der blev verdensberømt for sin opdagelse af Jordens indre kerne.

Christian Kaaber
Christian Kaaber

(f. 1960) Souschef for Vangsgaards Antikvariat. Antikvar og boghistoriker. Mag.art. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Medlem af Forening for Boghaandværks hovedbestyrelse samt bestyrelsesmedlem i Den Danske Antikvarboghandlerforening og Grosserer Vilhelm Albertsen og Hustrus Fond. Komitéformand for Årets Bedste Bogarbejde.

Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl

Lene Kaaberbøl er hele Danmarks fantasydronning og står bag bestsellerserierne "Vildheks" og "Skammerens datter". Hun debuterede som 15-årig med bøgerne om "Tina og hestene", og hendes kærlighed til naturen kommer også til udtryk i serierne "Vildheks", "Katriona" og "W.I.T.C.H". Lene er uddannet i engelsk og dramaturgi ved Aarhus Universitet.

Tomas Lagermand Lundme
Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er forfatter, dramatiker, billedkunstner og skribent. Han har skrevet en lang række anmelderroste bøger for børn og unge, dramatik til teaterscenen, manuskripter til tv-serier og meget mere. Tomas Lagermand Lundme er aktuel med YA-romanen ”Om natten lyver jeg aldrig” – bogen bag DR3-serien af samme navn.

Anne-Sophie Lahme
Anne-Sophie Lahme

Anne-Sophie Lahme (f. 1984) er cand. scient.pol, madstylist og opskriftsudvikler. Til daglig arbejder hun med kommunikation om fødevarer og fødevaretendenser sammen med nogle af Danmarks største og mindste fødevareproducenter. Anne-Sophie er aktuel med kogebogen "Mad til mange".

Benjamin Lamberth
Benjamin Lamberth

Benjamin Lamberth, f. 1980, er opvokset under primitive vilkår på Saltholm, der hele vinteren er prisgivet storm og hav. Det er et nådesløst miljø blot tolv kilometer fra Rådhuspladsen. Aktuel med romanen 'Tabernes Atlantis' (2021) og har tidligere udgivet romanerne 'Datahelten' (2019) og 'Dæmring' (2020).

Matilde Landi
Matilde Landi

Bidragsyder til antologien 'Næbdyr' (Forlaget Cobolt).

Amalie Langballe
Amalie Langballe

Amalie Langballe er journalist og forfatter. Hun debuterede i 2019 med romanen forsvindingsnumre og arbejder til daglig som freelance-journalist. Aktuel med bogen 'Forsøg udi håb'.

Ruth Lange
Ruth Lange

Ruth Lange er på bogmesse med sin 4. bog: "Jul i Nordby Præstegård" Det er en julekalender-bog med 24 kapitler, gennemillustreret og fuld af gode sange- lagt ind vha QR koder. Ruth Lange er født og opvokset i Nordby Præstegård på Samsø og flyttede hjem til øen i 2007. Hun har tidligere udgivet "Sex på Samsø" og "Samsø mad og mennesker" samt børnebogen PYT.

Charlotte Langkilde
Charlotte Langkilde

Forfatter og ordbogsredaktør, bl.a. kendt for bøgerne "Bedraget - sagen om Nordisk Fjer" (Lindhardt og Ringhof, 5. udg. 2016) og "Færøerne - en moderne nation fødes" (Lindhardt og Ringhof, 2018), der begge har skabt megen debat. https://danskforfatterforening.dk/56-charlotte-langkilde Foto: © Ole Haupt

Johannes Langkilde
Johannes Langkilde

Johannes Langkilde (f. 1977), uddannet journalist, er særligt kendt for sit virke som tv-vært og korrespondent i USA for TV 2 Nyhederne. På baggrund af sit indblik i den politiske virkelighed i USA udkom han i 2017 med bogen 'Da amerikanerne gik hver til sit'. I år er han aktuel med MIN FÆTTER ER HØVDING I SAMOA skrevet i samarbejde med Cathrine Errboe.

Kasper Lapp
Kasper Lapp

Kasper Lapp (f. 1979) har en fortid som matematiker, computerspilsprogrammør, sangskriver og rollespiller og gik på Forfatterskolen for Børnelitteratur 2014-16. I dag skriver han bøger og designer brætspil (heriblandt Magic Maze, der blev nomineret til "Spiel des Jahres" i 2017). Han skriver til børn og unge i alle aldersgrupper.

Paula Larrain
Paula Larrain

Journalist, forfatter og foredragsholder. Har tidligere udgivet erindringsbogen I MORGEN SKAL VI HJEM (L&R, 2003). Seneste udgivelse er REJSEN TIL HJERTERUMMET. En bog om kulturmøder, tro, sorg og kirke.

Paula Larrain
Paula Larrain

Paula Larrain (f. 1970) er uddannet journalist og har tidligere været nyhedsvært på DR. Nuværende radiovært på P1-programmet "Tidsånd" og tv-vært på "Det gode råd". Hun har tidligere i år udgivet bogen "I morgen skal vi hjem. Mit liv som chilener i Danmark", og hun udgiver nu bogen "Midt i livet - Hvad vi ved om tro, håb og kærlighed".

Steen Larsen
Steen Larsen

Kemi- og læreruddannet og underviser i madkundskab i folkeskolen og på aftenskoler. Er tilknyttet kogeskolen Bisquitfabrikken og har lavet kurser landet over. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og står bag flere populære og fantasifulde kogebøger. Har udgivet bl.a. ”Verdens bedste burger” og er nu aktuel med ”Grøn verdensmad” fra Muusmann Forlag.

Vagn Remme Larsen
Vagn Remme Larsen

Vagn Remme Larsen, født 1971, har en lang række af udgivelser bag sig. Derudover har han optrådt på de fleste scener i Danmark, lavet punk sammen med bandet Clean Boys, skrevet sammen med Rune T. Kidde, lavet stand up sammen med Carsten Bang. Udkommer med romanen Her er jeg på Brændpunkt.

Jørgen Børglum Larsen
Jørgen Børglum Larsen

Jørgen Børglum Larsen, f. 1950, cand. theol. og forfatter til en række romaner og novellesamlinger. Aktuel med romanen Sand på Brændpunkt.

Line Vester Larsen
Line Vester Larsen

LINE VESTER LARSEN, f. 1983, er uddannet fra Copenhagen Business School og har en baggrund som kommunikationsrådgiver. Line er født i Aarhus og har boet i Paris og New York. I dag bor hun på Frederiksberg med sin familie. Aktuel med debutkrimien Hvepsestik på Brændpunkt.

Thomas Larsen
Thomas Larsen

Thomas Larsen (f. 1964) er redaktør og politisk kommentator på Berlingske Tidende. Han er en af de mest benyttede politiske analytikere i radio og tv i Danmark. Han er desuden foredragsholder og forfatter til en række biografier samt politiske bøger, herunder Mærsk MC-kinney Møller og Haldor Topsøe. I år er han aktuel med bogen (hemmelig....).

Signe Find Larsen
Signe Find Larsen

Forlaget Guldsmeden består af illustrator/grafiker Signe Find samt musiker/komponist og forfatter Stine Michel. sammen har vi udgivet børnebogen Filøjsen, der er 1. bog i en serie, med fokus på venskab og natur. Salg af bøger/kort/tryk/musik på vores stand – D3-001. Orange scene Søndag kl. 12.00 @forlaget_guldmeden / stinemichel.dk / signefind.com

Svend Larsen
Svend Larsen

(f. 1951) Direktør for Statsbiblioteket i Aarhus 2004-2016, direktør for Det Kgl. Bibliotek (sammenlægning af Det Kongelige Bibliotek og Statsbiblioteket) fra 2017. Cand. mag. (filosofi/historie), Aarhus Universitet 1979. Landsformand for Forening for Boghåndværk; formand for Kulturværdiudvalget.

Björn Larsson
Björn Larsson

Den prisbelønnede svenske forfatter Björn Larsson er oversat til mange sprog og sælger i store oplag, især i Frankrig og Italien. Sine første romaner skrev han sideløbende med en akademisk karriere som professor i fransk ved Lunds universitet. Fem af hans bøger er tidligere blevet oversat til dansk. Nu er han aktuel med romanen "Brevet fra Gertrud".

Kat Lassen
Kat Lassen

Kat Lassen er født i 1976. Hun er børnebogsforfatter og kunstner. Kat har teatererfaring og har derfor altid en levende fremtoning, når hun holder foredrag på skoler eller messer.

Jacob Lassen
Jacob Lassen

Jacob Lassen (f. 1994) debuterede med den roste digtsamling Som var en solstråle fanget i en spejlsal i 2020. Han har tidligere haft digte publiceret i diverse tidsskrifter, herunder Hvedekorn, Hver Mandag, Slagtryk, Mosaikk og Vandfanget. Jacob læser op af Som var en solstråle fanget i en spejlsal på Litteraturscenen.

Sofie Lassen-Kahlke
Sofie Lassen-Kahlke

Sofie Lassen-Kahlke, f. 1979. fik sit store gennembrud som skuespiller i 90'erne og har sidenhen medvirket i teaterstykker og flere tv-serier i både Danmark og udlandet. Ud over sin karriere som skuespiller er hun cand.jur. fra Københavns Universitet. Bogen RAMT – 39 historier om at fylde 40 udkommer i november og er Sofie Lassen-Kahlkes debut som forfatter.

Jim Latrache-Qvortrup
Jim Latrache-Qvortrup

Jim Latrache-Qvortrup har en fortid som faldskærmssoldat, kokainpusher og undercoveragent i Nordkorea. Han blev et særligt kendt ansigt efter sin medvirken i Mads Brüggers dokumentar 'Muldvarpen - undercover i Nordkorea', og har i mellemtiden etableret sig som succesfuld forretningsmand. I år er han aktuel med sin historie i biografien JIM.

Gerd Laugesen
Gerd Laugesen

Gerd Laugesen er født i 1979 i Aarhus og er forfatter, billedkunstner og journalist. Gerd har brugt flere år på at rejse i sin gamle veninde Nilis fodspor, for at finde ud af, hvem Nili var. Og hvem Gerd er. Første del af den odyssé hedder Et øjebliks lykke.

Peter Lauritsen
Peter Lauritsen

Peter Lauritsen er professor MSO i overvågning ved Institut for Informations- og Medievidenskab på Aarhus Universitet. Han er aktuel med bogen "Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?"

Ulrik Lauritzen
Ulrik Lauritzen

Ulrik Lauritzen, f. 1978, er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi med speciale i argumentation og retorik i konspirationsteorier. Romandebuterer med krimien Flod på Brændpunkt.

Martin Holmgaard Laursen
Martin Holmgaard Laursen

Martin H. Laursen er aut. psykolog og har undervist på flere lærerseminarier. Han har siden 2008 arbejdet med kræftpatienter med fokus på at leve livet bedst på trods af alvorlig sygdom. Han har holdt kurser og dyrket meditation i mange år. Han har tidligere udgivet Abduktiv undervisning og læring og er nu aktuel med Ind i taknemligheden fra Muusmann Forlag.

Thomas Laursen
Thomas Laursen

(f. 1972) professionel urtesamler, der kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til danske toprestauranter som bl.a. Geranium og Noma. Thomas’ hjerte banker for formidling af den vilde natur. Thomas har skrevet flere bøger om vild mad og natur. Han er aktuel med bogen ”Den lille vilde”.

Martin Schwarz Lausten
Martin Schwarz Lausten

Martin Schwarz Lausten (f. 1938) er dr.theol. og professor emeritus i kirkehistorie. Han har blandt andet skrevet "Den kirkelige genforening i 1920 og grænselandspræsten Martin Schwarz" (2020) og "Biskoppen og jødeforfølgelserne - Hans Fuglsang-Damgårds kamp mod antisemitismen i 1930'erne og 40'erne" (2020).

Tore Leifer
Tore Leifer

Tore Leifer er en dansk forfatter samt musik-, kunst- og kulturjournalist ansat som programmedarbejder og studievært i DR.

Tore Leifer
Tore Leifer

Tore Leifer, født 1964, er cand.mag. og arbejder til daglig som programmedarbejder og studievært i DR’s P1. Tore Leifer har udgivet en række især kulturhistoriske bøger, senest "Antikken omkring os" skrevet i samarbejde med Chr. Gorm Tortzen. Leifer er også aktuel med børnebogen "Münchausen - baronens (næsten) sande eventyr". http://leifer.dk/

Kim Leine
Kim Leine

Kim Leine, f. 1961, er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har siden arbejdet i faget i 15 år på Grønland. Med disse erfaringer i bagagen debuterede han i 2007 med erindringsromanen KALAK. Grønland og den historiske vinkel har sidenhen været gennemgående i hans forfatterskab. I år er han aktuel med romanen EFTER ÅNDEMANEREN.

Rikke Lentz
Rikke Lentz

Rikke Lentz er selvlært økologisk blomsterbonde, som siden 2017 har dyrket blomster fuldtid. Hun er uddannet socialrådgiver med kandidatgrad i socialt entreprenørskab, og hendes økologiske blomsterhave fungerer derfor som et socialt samlingssted for interesserede i blomsterdyrkning og at mærke naturens helende kræfter på egen krop.

Malu Lenzi
Malu Lenzi

Malu Lenzi is an illustrator and cute maker made and raised in sunny Brazil. Creating cute nonchalant characters in adorable childish reality, her journey started when she adopted an imaginary bunny and got inspired to add cuteness to the world. She's working with international dream publishers, creating educational & fun activities books. www.malulenzi.com

Andrij Lesiv
Andrij Lesiv

Andrij Lesiv, f. 1984, er en ukrainsk illustrator og forfatter. Sammen med sin partner Romana Romanishin har han vundet en lang række priser for sit arbejde. I 2018 modtog de bl.a. den prestigefulde Bologna Ragazzi Award for de to børnebøger "Højlydt, stille, hviskende" og "Jeg ser det", der i Danmark er udkommet på Forlaget Forlæns.

Lis Levinsen
Lis Levinsen

Lis Levinsen er medforfatter til 'Med kridt, kraft og kærlighed', som kigger på de sidste hundrede år med kvindelige rektorer.

Tina Benfeldt Levring
Tina Benfeldt Levring

Tina Benfeldt Levring er uddannet i tekstilbranchen og har i mange år været sælger og dekoratør i tøjbranchen. Hun arbejder nu som produktionsassistent hos SVM Automatik A/S i Silkeborg. Hun har tidligere udgivet ”Moderne genbrug” og er nu aktuel med ”Tasker” fra Muusmann Forlag.

Jacob Ley
Jacob Ley

Skaber af 'John Dillermand' og aktuel med ny børnebogserie om John Dillermand

Nathali og Bettina Liane
Nathali og Bettina Liane

Nathali og Bettina Liane er mor og datter, og sammen står de bag fantasyuniverset Awen og bøgerne ”Kaldet fra Galathea” og “Arven fra fortiden”, der handler om tvillingerne Aia og Peter, som får en plads på det magiske og mystiske skib Galathea, der kan sejle mellem verdener.

Anna Libak
Anna Libak

Anna Libak (f. 1968) er cand.mag. i samfundsfag og russisk. Hun er udlandsredaktør ved Weekendavisen og debattør og forfatter – blandt andet til bogen "Forstå populismen!" (2018) og senest "Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist - Værdikampen i det 21. århundrede".

Bo Lidegaard
Bo Lidegaard

Bo Lidegaard, født 1958, er historiker, forfatter og diplomat og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Politiken. Han skriver især om Danmarks historie og internationale forhold i det tyvende århundrede og brød således igennem som forfatter i 1996 med bestsellerbiografien om diplomaten Henrik Kauffmann.

Elise Ligaard
Elise Ligaard

Elise Ligaard, f. 1988, er cand.mag. i musikvidenskab med speciale i Spice Girls og tidl. ekstern lektor på Københavns Universitet som underviser i fænomenet fankultur. Hun holder foredrag om Spice Girls, pigekultur, popkultur, fankultur, og i år er hun sammen med Nynne Hein Møller aktuel med bogen Generation Spice Girls.

Kathrine Lilleør
Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør er brændt igennem i den danske offentlighed som klog, kærlig og kontant. Hun er sognepræst i Sankt Pauls i Nyboder, ph.d. på en afhandling om H.C. Andersen, klummeskribent, podcastvært og forfatter til en række bestsellere. Aktuel med det samlede selvbiografiske værk "Kærlighed sætter fri".

Lane Lind
Lane Lind

Den prisvindende skuespillerinde Lane Lind, én af sin generations ypperste scenekunstnere, tager os i sin meget personlige erindringsbog "DET JEG ALDRIG GLEMMER" med på en forbavsende ærlig rejse gennem liv og karriere. En underholdende og bramfri fortælling om, hvordan vi som mennesker med tiden ser alting tydeligere, selvom øjnene ikke længere

Helle Kaare Lindberg
Helle Kaare Lindberg

Helle Kaare Lindberg skriver barske ungdomsbøger om stoffer, sugardating og udkommer i år bl.a. med ”Sofasurfer” om hjemløshed. Inspirationen til Helles ungdomsbøger kommer fra den virkelige verden, hvor hun gennem et langt lærerliv på Vestegnen har været tæt på det, hun skriver om. Nemlig, udsatte børn og unge.

Jens Lindberg
Jens Lindberg

Jens Lindberg, f. 1983, arbejder med sårbare grupper og har tidligere boet i Asien og Norge. Debuterer med romanen Min ven Jonas på Brændpunkt.

Lykke Lindbo
Lykke Lindbo

Er du til alfer, nordiske guder og fantasy? Så kig forbi min stand, hvor jeg fortæller om og sælger min fantasy-trilogi om Fanny Fairychild. Du får en hilsen med i bøgerne, bogmærker og postkort, når du køber direkte fra mig til en særlig messepris.

Malin Lindeblad Kadijevic
Malin Lindeblad Kadijevic

Malin Lindeblad Kadijevic står bag to kreative og nyskabende ”LÆS, LAV, LEG, LÆRING” koncepter som lægger op til mange timers nærvær, hygge, kreativitet, fantasi og leg.”Gabriels vilde eventyr i Zoo” og”Sally og Charlie”, henvender sig til børn i alderen 5 til 9 år. Begge koncepter kan købes til en særlig messepris på Bogforum så julegaverne kan komme i hus.

Camilla Lindemann
Camilla Lindemann

Camilla Lindemann: Tidl. chefredaktør på Månedsmagasinet IN, ugebladet Femina samt magasinet Psykologi. Hun har blandt andet skrevet romanen Vovestykker samt 60 med Mere og Mit liv som enestående.

Michael Linden-Vørnle
Michael Linden-Vørnle

Michael Linden-Vørnle er et af de mest kendte ansigter i Danmark, når det handler om astronomi og rumfart. Til daglig arbejder Michael som astrofysiker og chefkonsulent på Institut for Rum-forskning og -teknologi ved DTU Space. Michael er forfatter og medforfatter til flere bøger og artikler om rumfart mm. og er aktuel med bogen ”Rummet – en kosmisk rejse”.

Åsa Linderborg
Åsa Linderborg

Svensk journalist, historiker og forfatter. Hun debuterede med den selvbiografiske roman 'Mig ejer ingen', der er en bevægende beretning om opvæksten med en alkoholiseret far. I 2020 udkom dagbogen 'Året med 13 måneder', der et selvkritisk, kontroversielt og personligt portræt af en kvinde og vores samtid, midt i metoo-bevægelsens centrum.

Thure Lindhardt
Thure Lindhardt

Thure Lindhardt er en dansk skuespiller velkendt i både indland såvel som udland. Han medvirker i bookazinet Omtanke af Christian Have, hvor emnerne spænder om livets store spørgsmål om tro, håb og kærlighed samt kunstens mødepunkt af æstetik og ånd. Han er aktuel med Omtanke – Håbet er det sidste man må miste fra Muusmann Forlag.

Kim Linnet
Kim Linnet

Kim Linnet er blandt de bedste spoken word artister i Danmark. Hans evne til at finde musikken i sproget har også kastet digte, sangtekster og lydvandringer af sig. På Bogforum 2021 præsenterer han sin første roman, ”Jagten på Juilekuren”, en dialogbåret og actionpræget julekalenderbog, skrevet for de 8 til 12-årige læsere. Velegnet til højtlæsning.

Jens Linnet
Jens Linnet

(f. 1956) er speciallæge i almen medicin og har mere end 30 års erfaring i at behandle mennesker med forhøjet kolesterol og alle de følgesygdomme, som det kan give. I sin fritid passioneret hobbykok og livsnyder. Medforfatter til ”Sundt blodtryk på 14 dage” (2018). Han er sammen med Jerk W. Langer aktuel med bogen ”Sænk dit kolesterol".

Mette Lisby
Mette Lisby

Mette Lisby er den første kvindelige standup komiker, der slog igennem i Danmark. Hun har sidenhen arbejdet som skuespiller, tv-vært (bl.a. på "Ugen der Gak"), satireskribent og manuskriptforfatter i Los Angeles. I år er hun sammen med Maise Njor aktuel med korrespondancebogen HOSTESAFT FOR SJÆLEN.

René Ljunggren
René Ljunggren

René Ljunggren er tidligere redaktør, turleder og turansvarlig for Outsite.org. Han har læst antropologi med interesse i arktiske egne og har arbejdet med friluftsliv og fjeldvandring. Han har 52 års erfaring med fjeldvandring og mere end 30 års erfaring som guide i hele norden. Han har udgivet flere bøger om vandring /outdoor livet fra Muusmann Forlag.

Mads Anada Lodahl
Mads Anada Lodahl

Mads Ananda Lodahl, f. 1980, har foruden sit virke som terapeut, massør og foredragsholder siden 00'erne udgivet en lang række tekster og digte om køn, krop og seksualitet. I år er han aktuel på Gyldendal med SAUNA - en gribende roman om sex, fællesskab, ensomhed og forholdet mellem to unge mænd med hver deres længsel efter frihed og forbundethed.

Peter Lodberg
Peter Lodberg

Peter Lodberg (f. 1958) er forfatter, dr.theol. og professor. Han har tidligere været generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp og har blandt andet skrevet bogen "Danskernes tro gennem 1000 år" (2016) og senest "Tro versus tro - Kristendommen i dialog og konflikt gennem 2000 år" (2021).

Christian Lodberg Hvas
Christian Lodberg Hvas

Christian Lodberg Hvas er overlæge på Aarhus Universitetshospital og klinisk lektor på Aarhus Universitet. Hans forskning handler om ernæring, tarmbakterier og sygdomme som Crohns sygdom, colitis ulcerosa og cøliaki.

Jep Loft
Jep Loft

Jep Loft er cand.scient. i matematik og datalogi og ansat i IBM. Han er sammen med Peter Harder aktuel med debatbogen "Ledelse på afveje".

Anders Lomholt
Anders Lomholt

ANDERS LOMHOLT er vært og journalist på TV 2s kriminalmagasin Station 2. Han har i mange år beskæftiget sig indgående med krimigenren. Han har været tæt på lyssky miljøer indenfor alt lige fra narkosmugleri til bandekrig og islamistisk terror.

Louisa Lorang
Louisa Lorang

Louisa Lorang er kok, opskriftudvikler og foodstylist. Hun har udgivet en lang række kogebøger og har desuden sit eget online magasin Lorang & Co.

Fattima Loreen
Fattima Loreen

Fattima Loreen er en spirituel mentor/underviser, privatpraktiserende og foredragsholder. Hun driver facereadingskolen Loreen Institute med aktiviteter i både Danmark og internationalt, hvor hun underviser i facereading, selvudvikling og spirituelle processer. Hun har udgivet ”Ansigtslæsning” fra Muusmann Forlag.

Hans Lucht
Hans Lucht

Hans Lucht er forfatter og antropolog. Han har de seneste tyve år forsket i migration og smugling hen over Saharaørkenen og Middelhavet, med langvarige etnografiske feltarbejder i Ghana, Niger, Libyen og Italien. Hans roman Lysene på den anden side udkom i maj 2021.

Majbritt Maria Lundgaard
Majbritt Maria Lundgaard

Majbritt Maria Lundgaard er 32 år, gift og mor til Ellen. Hun er TV-vært, podcaster og debattør og har arbejdet som radiovært og klummeskribent. Så sagde vi du var moren er Majbritts morsomme og kloge håndsrækning til nye mødre om, hvordan det i virkeligheden er at være mor det første år.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen
Anne-Sophie Lunding-Sørensen

(f. 1969) er cand.mag. i film- og medievidenskab og arbejdede med kommunikation og ledelse, inden hun i 2010 debuterede med romanen "Lette rejsende". I 2014 udkom hendes anden roman, "Fald". Hun har desuden skrevet trilogien "Happy ending" (2016), "Happy family" (2018) og "Happy Hour" (2019). Anne-Sophie Lunding Sørensen er aktuel med romanen "Sanatoriet".

Tomas Lagermand Lundme
Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme er forfatter til de to tegneserier, “Min nat med dig” (tegnet af Fred Tornager, Forlaget Fahrenheit, 2020) og “Westend boy” (tegnet af Rune Ryberg, Forlaget. Cobolt, 2021). Derudover skriver Lundme bøger for børn, unge og voksne, manuskripter til tv-serier, teaterstykker og arbejder som billedkunstner.

Line Lybecker
Line Lybecker

Line Lybecker (f. 1987) debuterede i 2016 med YA-romanen "Mere end veninder" og markerede sig derved i det danske LGBTQ-miljø. Lybecker er cand.mag. i dansk og har specialiseret sig i fantasylitteratur. Til årets Bogforum er hun aktuel med sin kommende fantasyroman "Døden kalder - Ulveblod 1" der handler om etik og død. Mød Line Lybecker hos Ulven og Uglen.

Elisa Lykke
Elisa Lykke

(f. 1971) er manager, PR-agent og vært. Efter lang tid i mediebranchen som bl.a. radiovært på DR, promoter, produktionsassistent og caster, blev hun i 2006 selvstændig. "Kvindefantasier " (1 og 2) og "Mandefantasier" er hendes første bøger. Hun har selv skrevet to af erotiske noveller, resten er skrevet af særligt, udvalgte kvindelige og mandlige kendisser.

Per Lykke Jacobsen
Per Lykke Jacobsen

Per Lykke Jacobsen er digter og foredragsholder. Han er aktuel med den hjertegribende digtsamling "Du gik før mig". Oprindelig er Per udlært som tømrer men uddannede sig videre til arkitekt og stiftede familie med Asta Nielsen. Sammen fik de tre børn. Digtene i ”Du gik før mig” er skrevet med baggrund i Astas sygdom og død i 2017.

Rune Lykkeberg
Rune Lykkeberg

Rune Lykkeberg er chefredaktør på Dagbladet Information og tidligere kulturredaktør på Politiken. Han er forfatter til bøgerne "Kampen om sandhederne" (2008), "Alle har ret" (2012) og senest bestselleren "Vesten mod Vesten". Foto: Sigrid Nygaard

Inge Lynggaard
Inge Lynggaard

Inge Lynggaard er fotograf og har gennem mere end 30 år stiftet bekendtskab med andre kulturer som rejseleder. Derudover har hun medvirket på adskillige kogebøger. Hun har tidligere udgivet bogen ”Det persiske køkken” og er nu aktuel med ”Mors kogebog” fra Muusmann Forlag.

Niels Lyngsø
Niels Lyngsø

Niels Lyngsø (f. 1968) har oversat godt halvtreds bøger af bl.a. Marcel Proust, Michel Houellebecq, Philip Roth og Vladimir Nabokov. Selv har han udgivet nogle digtsamlinger og romaner og senest "Ti dages stilhed. Et essay om meditation og bevidsthed" (2019).

Niels Lyngsø
Niels Lyngsø

Niels Lyngsø har været med til at oversætte flere af bøgerne i Marcel Proust klassiske værk 'På sporet af den tabte tid', samt 'Roseromanen'.

Jim Lyngvild
Jim Lyngvild

Designer og multikunstner Jim Lyngvild er kendt fra flere TV programmer og som modekommentator. Han har skrevet et utal af bøger, har Bryggeriet Frejdahl og skønhedsserien Raunsborg. Jim Lyngvild er lige nu aktuel med bogen Kongelige skatte og Kronjuveler, som er udarbejdet i samarbejde med Kongernes Samling

Lars-Terje Lysemose
Lars-Terje Lysemose

Redaktør af den anmelderroste bogserie "Kronisk rejsefeber". Lars-Terje er journalist og har vovet sig ud på flere farefulde rejseeventyr. Foruden Tjetjenien har han også rejst i væbnede konfliktområder som Transnistrien, Jugoslavien, Østtimor, Molukkerne i Indonesien og i militærjuntaens Myanmar, hvor han har været med til at hjælpe en børnesoldat på flugt.

Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg debuterede i 2003 med krimien Isprinsessen, som hurtig fik en stor læserskare. Camilla Läckberg er en af Europas mest læste forfattere, og hendes bøger har solgt mere end 26 millioner eksemplarer i næsten 60 lande. Krimien Det gyldne bur blev Sveriges mest solgte bog i 2019.

Peter Løhr
Peter Løhr

Peter Løhr er cand. mag, uddannet i kunst og kulturhistorie samt litteraturvidenskab. I 2015 vandt han Skovhuslyrikerprisen for sin debut i tidsskriftet Hvedekorn. I år er han aktuel med sin romandebut HULEMENNESKET om den danske kunstner Johan Thomas Lundbye.

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen

(f. 1964) var statsminister fra 2009-2011 og fra 2015-2019. Inden var han indenrigs, sundheds- og finansminister. Har været folketingsmedlem siden 1994 og fra 2009-2019 var han formand for partiet Venstre. Han tog initiativ til bogen "Befrielsens øjeblik" (2019), har skrevet bestselleren ”Om de fleste – og det meste"(2020) og er i aktuel med "Ud af det blå".

Gitte Løkkegaard
Gitte Løkkegaard

Gitte Løkkegaard er radio- og tv-journalist og forfatter. I 80'erne var hun en af de gode stemmer på ungdomsprogrammet "P4 i P1". Senere har hun skrevet flere børne- og ungdomsbøger. I store dele af Løkkegaards produktion af radio, tv og bøger har det især været temaer som familie, børn og seksualitet, der har været omdrejningspunktet.

Line-Maria Lång
Line-Maria Lång

Line-Maria Lång (f.1982) debuterede i 2009 med novellesamlingen Rottekonge. I 2014 udkom romanen Artiskokhjerte, og i 2018 romanen Blå Tiger. I år er hun aktuel med Himmelanker (2021), der - foruden at være en kærlighedserklæring til litteraturen, fantasien og venskabet - bearbejder det pludselig tab af den nære ven og forfatterkollega, Jan Sonnergaard.

Florence M
Florence M

Florence McLean er uddannet psykolog fra Århus Universitet og har egen praksis i byen. Hun er af dansk-jamaicansk oprindelse, og den første danske »criminal profiler«

Sahra M. Soltau
Sahra M. Soltau

Bidragsyder til antologien 'Næbdyr' (Forlaget Cobolt).

Chris Macdonald
Chris Macdonald

(f. 1973, Minnesota) uddannet cand.scient. i human fysiologi ved Københavns Universitet. Danmarks mest efterspurgte foredragsholder inden for sundhed. Drivkraften bag tv-programmer som Chris på Chokoladefabrikken, Chris på Skolebænken og Chris på Vægten. Har skrevet bestselleren ”Du er ikke alene” (2011). Han er aktuel med bogen "Ikke til forhandling" (2020)

Jenny Lund Madsen
Jenny Lund Madsen

Jenny Lund Madsen debuterede med ”Tredive dages mørke”, der vandt Harald Mogensen-prisen for bedste danske kriminalroman. Jenny er født i 1983, cand.mag. i Filmvidenskab og har studeret på manuskriptlinjen på UCLA. Hun har arbejdet som manuskriptforfatter på spillefilm og tv-serier, herunder Sjit Happens, Mercur, Rita og Bedrag.

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen er kendt fra "Valhalla" og "Troldeliv", hvor det nyeste bind, "Isskoven", præsenteres på Bogforum i år. Han har også lavet flere bibelfortolkninger, blandt andet "Menneskesønnen" og "Signe-trilogien". På Bogforum i år udkommer "Urhistorien", en tegneserie på 120 sider om Bibelens allerførste historier. Mere på www.petermadsen.info

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen (f. 1958) er tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Han fik publiceret sine første striber som 15-årig og har tegnet lige siden. Mest kendt er han for den ikoniske tegneserie Valhalla, der har solgt mere end 500.000 eksemplarer i Danmark og er oversat til 10 sprog.

Hans Peter Madsen
Hans Peter Madsen

Hans Peter Madsen (f. 1995) er cand.mag. i litteraturhistorie. Arbejder som korrekturlæser og forlagsredaktør og har oversat bøger af bl.a. Louisa May Alcott og John Polidori. Brænd huset ned, giv træet vand udkom i 2021 og er hans debut.

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen (f. 1958) er både tegner og forfatter. Han har, siden udgivelsen af ”Menneskesønnen” i 1995, markeret sig som en fremragende formidler af de bibelske fortællinger, og han er nu aktuel med ”Urhistorien”, som genfortæller Bibelens første 11 kapitler. Peter Madsen er også kendt for tegneserierne om ”Valhalla” og ”Troldeliv”.

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen, f. 1963, er uddannet journalist og er bl.a. kendt for sin medvirken i Zirkus Nemo, radioprogrammet De Sorte Spejdere med Anders Breinholt og sine mange tv-optrædener. I år er han i samarbejde med Michael Broberg Palmgren aktuel med bogen PLANTERNES MANIFEST.

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen (f. 1963) har boet i Mørkhøj, men aldrig vundet Nobelprisen i litteratur

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen fik allerede som 15-årig udgivet sine første illustrationer. Hans streg er kendt og elsket i hele Danmark og med titler som ”Valhalla” og ”Troldeliv” har Peter indtaget pladsen som en af Danmarks mest elskede illustratorer. I 2018 tegnede han årets julemærke. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”Troldeliv – Isskoven”.

FRANK MADSEN
FRANK MADSEN

Forfatter og tegner af billedbøger, børnebøger og tegneserien "Eks Libris" (fra Weekendavisen). Nomineret til Claus Deleuran Prisen som Danmarks bedste tegneserieforfatter i 2016, 2017 og 2018 og modtager af Hanne Hansen Prisen i 2017. Mød Frank i Forlaget Eudors stand B5-005 i Børnebogforum alle dage.

Anders Magelund
Anders Magelund

Anders Nolting Magelund (f. 1984) er journalist, klimapolitisk chefkonsulent hos Lederne, forfatter og medforfatter til fem bøger, bl.a. om bæredygtigt lederskab. Tidl. adjunkt på Niels Brock, tidl. forskningschef i tænketanken Sustainia samt medinitiativtager til ny global alliance af små lande “S8 Nations”. Aktuel med bogen 'Hvem er bange for Moby Dick?'

Kevin Magnussen
Kevin Magnussen

KEVIN MAGNUSSEN (f.1992) er en af Danmarks største racerkørere nogensinde og har vundet mesterskaber og løb i forskellige motorsportsserier, inden han fra 2014 til 2020 kørte Formel 1 for McLaren, Renault og Haas.

Merlin P. Mann
Merlin P. Mann

(f. 1971) uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Merlin er kendt for successerien ”Taynikma”, der er solgt i mere end 500.000 eksemplarer i 13 lande. Merlin har skrevet for LEGO, Disney og Pixar til både film, teater og spil. Merlin var en af pionererne inden for rollespil i Danmark. Han er aktuel med bogen ”Rane og det magiske museum 2”.

Tzook Marcel Har-paz
Tzook Marcel Har-paz

Bidragsyder til antologien 'Næbdyr' (Forlaget Cobolt).

Thomas Markmann
Thomas Markmann

Thomas er uddannet fra Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater i 2010, og har siden fået sine manuskripter produceret på diverse små og store scener i Danmark. Han modtog Årets Reumerts Talentpris i 2011, vandt en Årets Reumert i 2015 for manuskriptet til Beton, der samme år også vandt prisen for Årets Forestilling. Og nu er det også udgivet på Koppelwrite!

Camilla Biesbjerg Markussen
Camilla Biesbjerg Markussen

Camilla Biesbjerg Markussen har været madskribent for de store magasiner som SPIS BEDRE, FEMINA og BoligLiv. Hun har de seneste mange år udviklet opskrifter på alt fra hverdagsmad til desserter. Hun er nu selvstændig mad- og kageskribent, opskriftudviklet og foodstylist. Hun har udgivet ”Skærekager DELUXE” fra Muusmann Forlag.

 Martinus
Martinus

Martinus (1890-1981) har i sit værk Det Tredje Testamente beskrevet et logisk, sammenhængende verdensbillede, som viser, at alle levende væsener indgår i et levende verdensalt og tager del i en stadig evolution mod højere livsformer. Vor tids store omvæltninger og kriser er udtryk for en verdenskulturs undergang og fødslen af et nyt humant verdenssamfund.

Anders Matthesen
Anders Matthesen

Anders ”Anden” Matthesen (f. 1975) er en af Danmarks mest populære og anmelderroste standupkomikere. Foruden komikken er Matthesen kendt som skuespiller, sanger/rapper, manuskriptforfatter og instruktør. I 2016 debuterede han som forfatter med børnebogen Ternet Ninja. I år er han aktuel med den satiriske selvhjælpsbog LIVSSTIL ER EN LIVSSTIL.

Søren Mau
Søren Mau

Søren Mau (1989) er filosof og postdoc ved King’s College i London og Københavns Universitet samt skribent og anmelder ved Dagbladet Information. Han har tidligere skrevet den anmelderroste debatbog HÆV STEMMEN! op til folketingsvalget i 2015. STUM TVANG vil udkomme både på dansk på Klim, på tysk på Dietz Verlag og på engelsk på forlaget Verso.

Camilla Mehlsen
Camilla Mehlsen

Camilla Mehlsen er cand.mag. og digital medieekspert i Børns Vilkår samt indehaver af Mehlsen Media med speciale i digital medieadfærd. Hun er medlem af TechDK Kommissionen og forfatter til flere bøger, senest "Sandhedsministeriet" som hun har skrevet med Vincent F. Hendricks.

Jakob Melander
Jakob Melander

JAKOB MELANDER (f. 1965) er tidligere rockmusiker og har siden debuten i 2013 skrevet adskillige kriminal- og spændingsromaner. Han bor med sin hustru og deres to børn på Nørrebro i København.

Marie Melchior
Marie Melchior

Marie Melchior er madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes arbejde som skribent har været publiceret i danske og udenlandske magasiner. Den store kærlighed til mad blev til Maries Køkken, hvor hun arbejdede som kogekone. Hun har før udgivet ”Vild med bønner”, ”Morgenmad” og er nu aktuel med ”Vild med rødder” fra Muusmann Forlag.

Malte Meyenburg
Malte Meyenburg

Malte Meyenburg kommer fra selskabet Planetarisk Kogebog, der udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til en planetære sundhed. Malte er aktuel med bogen ”Vild fisk” fra Muusmann Forlag.

Joachim Meyer
Joachim Meyer

Joachim Meyer (f. 1964) er mag.art. og ph.d., museumsinspektør ved Davids Samling, København.

Ib Michael
Ib Michael

Ib Michael, f. 1945, debuterede som forfatter i 1970 med romanen EN HIDTIL USET DRØM OM SKIBE. Han har sidenhen skrevet over 30 romaner og rejseskildringer. Hans bøger er eventyrlige beretninger om udlængsel, eksotiske rejser og mirakuløse sammentræf. Han har bl.a. vundet De Gyldne Laurbær i 1990, og i år er han aktuel med DE SYV REJSER.

Knud Michelsen
Knud Michelsen

Knud Michelsen er senior forsker ved Arktisk Institut og forfatter til en række bøger om Danmarks store grønlandsfarer, Knud Rasmussen.

Cecilie Kondup Michelsen
Cecilie Kondup Michelsen

Cecilie Kondrup Michelsen forfatter og stifter af Forlaget Kondrup. Aktuel med børnebogsserien "Idas verden", som henvender sig til børn i indskolingen. Har tidligere udgivet lydrette e-bøger til streamingtjenester. Find Cecilie Kondrup Michelsen hos NewPub D3-001 alle dage. www.forlagetkondrup.dk

Trine Engholm Michelsen
Trine Engholm Michelsen

Trine Engholm Michelsen er forsker ved Forsvarsakademiet. Hun er ph.d. i international politik fra Københavns Universitet og har en doktorgrad i politisk filosofi fra Université Libre de Bruxelles. Hun er aktuel med bogen 'Storfyrstinden'.

Mariane Mide
Mariane Mide

Mariane Mide (f. 1987) er fra Nordjylland og blev bibliotekar i 2015. Hun skriver helst inden for genrer, der sætter spørgsmålstegn ved livets normer gennem mørkere temaer og konfrontering af tabuer.

Julie Midtgaard
Julie Midtgaard

Fantasyforfatter til serien 'Sprækken til Luscuro', Vinder af læserbestemt 'bedste bog' hos Mofibo og Dansk Fantasy, Nomineret til Orlaprisen 2021. Aktuel med Dronningens udvalgte 1: Skyggespil.

Mette Ehlers Mikkelsen
Mette Ehlers Mikkelsen

Mette er altid i færd med at lægge rejseplaner og har indtil videre boet i syv lande og været udstationeret som diplomat for Udenrigsministeriet, Danida og Danmarks Eksportråd. Hun rejser ofte og gerne sammen med sine børn – men selvfølgelig også gerne sammen med sin kæreste eller helt på egen hånd. På et år præsterede hun for eksempel at besøge 53 lande.

Hanne Guldberg Mikkelsen
Hanne Guldberg Mikkelsen

Hanne Guldberg Mikkelsen er cand.mag., historiker, journalist og har udgivet en række fagbøger og børnebøger. Udkommer med romanen I pestens tid på Brændpunkt.

Jesper Milán
Jesper Milán

Jesper Milán er Dr. scient. i palæontologi og museumsinspektør ved Geomuseum Faxe. Forsker i fossile fodspor og har tidligere modtaget Det frie forskningsråds Ung Eliteforskerpris og fandr de første dinosaurspor på Bornholm. Er forfatter til bogen: ”Fossiler langs stranden”, der fortællerog viser mange af de fund, vi alle kan gøre langs med de danske strande

Ingo Milton
Ingo Milton

Tegner og forfatter af især historiske tegneserier. Stod i 2020 sammen med Sussi Bech og Jens Olaf Pepke Pedersen bag en af årets største, danske tegneseriesuccesser, "Ørsted - Han satte strøm til verden", der er solgt i næsten 5.000 eksemplarer. Ingo signerer "Ørsted" i Forlaget Eudors stand B5-005 i Børnebogforum alle tre dage kl. 12.00-13.30.

Anne Misfeldt
Anne Misfeldt

Anne Misfeldt er forfatter til tegneseriestriben “Spirerne”. Hun er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og har lavet et hav af print og mønstre. Anne elsker at arbejde med collage og har bidraget med illustrationer til bogomslag og børnebøger. Når hun ikke komponerer med saks og lim underviser hun billedkunst på en kunstskole for børn og unge.

Mette Moestrup
Mette Moestrup

Mette Moestrup (f. 1969), er cand.phil. i litteraturhistorie og har siden, hun debuterede i 1998 med digtsamlingen TATOVERINGER, vundet adskillige priser for sin poesi, bl.a. Montanas Litteraturpris. I år er hun i samarbejde med Mette Christiansen aktuel med SAPFO: en gendigtning af brudstykkerne fra den oldgræske, kvindelige forfatter Sapfos digte.

Iben Mondrup
Iben Mondrup

(f. 1969) i København, men flyttede som treårig med sin familie til Grønland indtil hun fyldte 18 år. Iben debuterede som forfatter i 2009, har siden udgivet fem anmelderroste romaner, hvoraf ”Godhavn” (2014) blev nomineret til Læsernes bogpris, Weekendavisens Litteraturpris og DR Romanprisen, som den vandt. Hun er aktuel med den storsælgende roman "Tabita".

Christian Monggaard
Christian Monggaard

(f. 1972) Film- og tv-redaktør på Dagbladet Information derudover forfatter, foredragsholder og podcaster. Udgav i 2018 bogen om kult-serien ”OLSEN BANDEN”. Nu aktuel med den kritikerroste bog ”MATADOR”.

Sissel Moody
Sissel Moody

Sissel Moody (f. 1990) har udgivet trilogien "Forbandelsen over Laitana" og novellen "Den Hvide Pyjamas" fra antologien "Historier fra Psykiatrien", der fortæller om Sissels indlæggelse på en psykiatrisk skadestue. Sissel skriver for at aftabuisere tabuer og for at minoriteters stemmer bliver hørt og respekteret. Sissel er stifter og ejer af Forlaget Klippe.

Anders Morgenthaler
Anders Morgenthaler

(f. 1972) Tegner, forfatter og filminstruktør. Uddannet fra designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Medejer af comedysitet HeltNormalt.dk, og sammen med Mikael Wulff står han bag den daglige stribe Wulffmorgenthaler i Politiken. De har også skrevet flere humoristiske bøger sammen og er i år aktuelle med kalenderen ”Wulffmorgenthaler".

John Kenn Mortensen
John Kenn Mortensen

Danmarks monstertegner, John Kenn Mortensen, er aktuel med en række titler, herunder ”Hvileløs – Wittenbergjournalerne” som han har lavet i samarbejde med Ditte Maja Noach. John Kenn Mortensen er forfatteren bag årets tegneserievæg på Comics Scenen. Foto: Carsten Olsen

Martin Mortensen
Martin Mortensen

Martin Mortensen, født i 1954, har det meste af sit liv interesseret sig for de nordamerikanske indianere og har tidligere fået udgivet fagbøgerne Indianerne på prærien og Crow-indianerne samt romanen Vintertællingens hemmelighed. Er aktuel med romanen Fjorten ørnefjer på Brændpunkt.

Zeinab Mosawi
Zeinab Mosawi

Zeinab Mosawi, født i Irak, flygtede som toårig til Danmark med sin familie og voksede op i Allerød. Foredragsholder og debattør. Læser til socialrådgiver med speciale i interkulturelle og internationale forhold. Zeinab har tidligere udgivet Himlen over min fars tag (2018), en selvbiografisk fortælling om sin opvækst og genopdragelsesrejse.

Susan Moser
Susan Moser

Bogaktuel med novellesamlingen "Tro, Sten og Kærlighed". Er medlem af Kvindelige Eventyreres Klub, forretningskvinde, storvildtsjæger og verdenskendt ekspert i brugen af natursten til byggeriet. Vi føres igennem korte historier om oplevelser ude i verden, hændelser og tanker fra hendes spændende og aktive liv, ikke mindst da hun blev ramt af en blodprop.

Lone Thybo Mouritsen
Lone Thybo Mouritsen

Lone Thybo Mouritsen (f. 1968) er uddannet som havbiolog fra Aarhus Universitet med speciale i mikroskopiske alger og arbejder til daglig som forskningsleder i Kattegatcentret i Grenaa. Hun er medforfatter til bogen ”Vilde vidunderlige Danmark”, der er udgivet i forlængelse af DR’s tv-serie af samme navn. Hun har bidraget med kapitler om havet og kysten.

Lars Movin
Lars Movin

LARS MOVIN (f. 1959): forfatter, filmmager, foredragsholder. Har som forfatter og/eller redaktør udgivet mere end tredive bøger, senest "Allen Ginsberg i Danmark" (2019) og "William S. Burroughs – fra cut-ups til Shotgun Paintings" (2021).

Katrine Muff
Katrine Muff

Komponist bag albummet 'De korte sætningers land' med tekster og noder til sangene i Stine Pilgaards roman 'Meter i sekundet'. Muff er kendt fra en række DR-programmer, bl.a. 'Fra skrål til skønsang' og seersuccesen 'Fællessang – hver for sig' (m. Johannes Langkilde). Hun har fem kompositioner med i 'Højskolesangbogen', heraf to til Stine Pilgaards tekster.

Sara Louise Muhr
Sara Louise Muhr

Sara Louise Muhr, ph.d., er professor (mso) på Copenhagen Business School, Institut for Organisation. Hun er leder af CBS’ strategiske initiativ ”Business in Society Platform: Diversity and Difference”. Hun er forfatter til flere bøger om ledelse og køn, bl.a. "Bias-bevidst ledelse" fra Djøf Forlag.

Eva Munk
Eva Munk

Eva Munk (f. 1990) har altid været passioneret omkring Young Adult. Hun arbejder til dagligt i forlagsbranchen, underviser forfatterspirer og afholder booktalks. Hun brænder for at skrive litteratur, primært til tweens og unge. Hun har udgivet Grøn Klode hos Forlaget Klippe - en tweenserie, som handler om klima, venskab og identitet.

Torben Munksgaard
Torben Munksgaard

Torben Munksgaard har udgivet flere romaner og en digtsamling. Sidste år udkom Munksgaards første krimi i Traum-trilogien. Bogen hedder DIGTERENS DØD, og den er netop kåret af Det Danske Kriminalakademi som Årets Bedste Krimidebut. Munksgaard er aktuel med DISKODANSERENS DØD - anden del af Traum-trilogien, en serie der foregår på Nørrebro.

Mathilde Munksø Bentsen
Mathilde Munksø Bentsen

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum. I foråret udgav de deres første kogebog og nu er de klar med en opfølger, der fokuserer på det gode aftensmåltid, uanset om du har travlt, er på SU eller blot savner inspiration til spændende hverdagsretter.

Charlotte Bonnevie Mwakitalu
Charlotte Bonnevie Mwakitalu

Dansk-tanzanianske Charlotte Bonnevie Mwakitalu (1990) er uddannet folkeskolelærer, kandidat i pædagogisk filosofi og mor til tre. KALDER FRANKFURT er hendes filosofisk inspirerede poetiske debut om levede erfaringer, (u)mulige drømme og den globale virkelighed. Kan opleves på NY SCENE fredag og Litteraturscenen lørdag.

Johanne Mygind
Johanne Mygind

Johanne Mygind (f. 1976) debuterer med romanen "Kærlighedens år". Johanne Mygind har markeret sig som en af sin generations stærke feministiske stemmer og har arbejdet som journalist hos Weekendavisen, Information og P1.

Jan-Werner Müller
Jan-Werner Müller

Jan-Werner Müller er tysk idéhistoriker og professor i politisk teori på Princeton University. Han er en af Europas førende intellektuelle og forfatter til en lang række politiske og idéhistoriske bøger, senest "Demokratiet styrer".

Naja Münster
Naja Münster

Naja Münster er 11 år og en af Danmarks mest kendte YouTubere. Med hjælp fra storebror Morten Münster startede hun som 6-årig sin egen YouTube kanal. Kanalen voksede hurtigt og har i dag mere end 200.000 følgere. Naja har også medvirket som Olivia i 'Far til fire i solen' og 'Far til fire og vikingerne'. I år er hun aktuel med “Naja Münsters vennebog”.

Martine Münster Spanger-Ries
Martine Münster Spanger-Ries

Martine har en BA i bygningskunst og kultur fra KADK. Sammen med sin mor, Marlene Spanger, har hun skrevet børnebogen HVOR KOMMER DU RIGTIGT FRA? – en fortælling om racisme i børnehøjde, som det opleves fra barnets perspektiv. Bogen er Martines debut som forfatter. Kan opleves på Ny Scene fredag.

Audun Myskja
Audun Myskja

Overlæge med speciale i almenmedicin Audun Myskja har i 40 år arbejdet med integreret medicin, hvor han ønsker at trække på gammel viden om healing og helse - i sin nyeste bog 'Åndedrættet' med fokus på åndedrættet - for at komplementere lægevidenskaben i målet mod et godt og sundt helbred.

Flemming Møldrup
Flemming Møldrup

Flemming Møldrup er kendt tv-vært fra programmer som Kender du typen og Vild med bøger. Han skriver også klummen Liv og meninger i Kristeligt Dagblad. Bogen om bål er Flemmings praktiske guide til bål med tanker om naturen og livet.

Flemming Møldrup
Flemming Møldrup

Flemming Møldrup (f. 1969), livsstilsekspert, tv-vært og særligt kendt fra "Kender du typen". Han har været gift med tv-producer Julie Ralund. For 10 år siden blev de skilt – i år er de aktuel med bogen SLUG KAMELEN - DER KOMMER FLERE, hvor de deler ud af både refleksioner, frustrationer og gode råd til det svære samarbejde som skilsmisseforældre.

Hanne Mølgaard
Hanne Mølgaard

Hanne Mølgaard, f. 1971. Uddannet lægesekretær. UDGANG er en autofiktiv fortælling inspireret af fem års arbejde på et psykiatrisk hospital, men 
også baseret på hændelser i forfatterens eget liv. Udkommer med romanen Udgang på Brændpunkt.

Nicoline Kjærsgaard Møller
Nicoline Kjærsgaard Møller

Forfatter til novellen "Nu kører toget" i antologien "Historier fra Psykiatrien".

Per Stig Møller
Per Stig Møller

Per Stig Møller (f. 1942) er dr.phil., forfatter samt tidligere folketingsmedlem og minister for Det Konservative Folkeparti. Hans mange udgivelser tæller bl.a. den anmelderroste biografi "Kaj Munk. Digter, præst og urostifter" samt debatbogen "De fire isbjerge." Hans seneste udgivelse er "Sommeren '45 - Fra overmod til mismod" om befrielsen.

Jes Fabricius Møller
Jes Fabricius Møller

Jes Fabricius Møller (f. 1966) er historiker, dr.phil., lektor ved Københavns Universitet samt kongelig ordenshistoriograf, anmelder og klummeskribent. Han har tidligere skrevet "Grundtvigs død" og er aktuel med jubilæumsbogen "Livtag med tidsånden - Kristeligt Dagblad gennem 125 år".

Lene Skrumsager Møller
Lene Skrumsager Møller

Lene Skrumsager Møller (f. 1979) er kandidat i statskundskab, bosat i Hvidovre med sin mand og fire børn. Siden 2019 har Lene arbejdet fuld tid med at forvandle sin parcelhushave til en grøn drømmehave med fokus på selvforsyning og biodiversitet.

Emilie Ekelund Mørck
Emilie Ekelund Mørck

Emilie Ekelund Mørck er cand.merc i markedsføring og ledelse og har de sidste ni år arbejdet i reklame- og dagligvarerbranchen. Hun driver i dag hendes families rejse mod økonomisk uafhængighed. Hun inspirerer andre til det samme gennem sin Instagram @emiliemoerck og FB-gruppen FIRE ladies DK. Hun er aktuel med Frihed, FIRE & familieliv fra Muusmann Forlag.

Solveig Mørtz
Solveig Mørtz

Solveig Mørtz er redaktør fra Gyldendal og L&R samt projektleder og mastercoach. Fra redaktørens skrivebord inspirerer, coacher og hjælper hun skribenter med at skrive, markedsføre og udgive deres bøger. Mød Solveig på Skriv & Udgiv Scenen D3 søndag kl. 11.30. www.forfattercoach.dk samt www.kreativskriveskole.dk

Sarah Ophelia Møss
Sarah Ophelia Møss

Sarah Ophelia Møss er iværksætter og står bag Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun har en kandidatgrad i sociologi, flere coachinguddannelser og 10 år i service- og restaurationsbranchen. Hun blev i 2019 udråbt af Berlingske Tidende som en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. Hun står bag flere bøger i økonomi-serien fra Muusmann Forlag.

Maria Månson
Maria Månson

Maria Månson har været kulturjournalist på DR i ti år. Blandt andet på Kulturmagasinet Gejst, Sprogquizzen, Bøger der gør en Forskel og senest Fokusgruppen. Hun har en kandidatgrad fra medievidenskab på KU og en bachelor i litteraturvidenskab og kulturformidling.

Søren Maarbjerg Thomsen
Søren Maarbjerg Thomsen

Søren Maarbjerg Thomsen (født 1965) er højaktuel med tegneserien "Far", der fortæller Sørens meget personlige beretning om sin fars kamp mod kræft. Søren står også bag Sherlock Holmes-historien "Sherlock. Den spæde start" og har illustreret børnebogen "Viktors briller".

André Spange Nabulsi
André Spange Nabulsi

André Spange Nabulsi er udlært kok fra Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Han har arbejdet på en række finere restauranter i København og Nordsjælland, og har haft åbnet sin egen café i Helsingør. André har tidligere udgivet ”Eventyrlige kager”, ”På glas og flasker” og er nu aktuel med ”Cider & frugtvin” fra Muusmann Forlag.

Petra Nagel
Petra Nagel

Petra Nagel (f. 1984) er journalist og studievært. Hun blev landskendt for en åbenhjertig og personlig programserie på DR3. I dag er hun vært for Go’ Aften Danmark på TV2.

Håkan Nesser
Håkan Nesser

Håkan Nesser er en ener i skandinavisk kriminallitteratur. Han har modtaget et hav af priser for sit forfatterskab, der bl.a. omfatter serien om Van Veeteren, et betydeligt antal fritstående romaner og Barbarotti-serien. Han er aktuel med SKAK UNDER VULKANEN – syvende del af Barbarotti-serien.

ANNE-GRETE NICOLAISEN
ANNE-GRETE NICOLAISEN

Socialrådgiver, der i forbindelse med sit arbejde har udarbejdet en del større undersøgelser og evalueringer. Debuterede i 2012 med en interviewfortælling om - og med - en række kvinder, der voksede op i 1950'erne i Sundby på Amager. https://danskforfatterforening.dk/05-anne-grete-nicolaisen/

Peter Nielsen
Peter Nielsen

Peter Nielsen er litteraturredaktør på Dagbladet Information, ph.d. i litteraturhistorie og grundlægger af den danske udgave af det europæiske kulturmagasin Lettre Internationale. Han er aktuel med titlen "Med fortællingen går jeg i døden" (2021).

Sigge Winther Nielsen
Sigge Winther Nielsen

Sigge Winther Nielsen er uddannet cand.scient.pol. og ph.d. i statskundskab. Sigge har skrevet en række bøger og videnskabelige artikler om moderne politik, senest "Entreprenørstaten" - en skarp debatbog om dansk pseudopolitik. http://www.siggewinther.dk/

Ida Annicka Nielsen
Ida Annicka Nielsen

Ida Annicka er en dansk/svensk illustrator, bosat i København og en del af Tegnestuen Gimle. Hun har en enorm kærlighed til fortællinger og historier, der kan inspirere eller resonere med folk. Ida elsker karakterer, som andre kan afspejle sig selv i, og håber altid på at kunne skabe relaterbare karakterer, der fanger mennesker med deres passion og udtryk

Madame Nielsen
Madame Nielsen

Madame Nielsen er forfatterinde og kunstner, hun fik sit internationale gennembrud som romanforfatter med Den endeløse sommer (2014) og har senest udgivet den eksistentielle New York-horror The Monster (2018) og kærlighedsromanen Lamento (2020)

Rie Nim
Rie Nim

Rie Nim har altid været nørdet og arbejdede endda i boghandelen Fantask i en periode. I dag kommer Nims nørderier primært til udtryk i illustrationer, og hun er dette efterår aktuel med voksen-billedbogen "Muskler & Magi 2'eren" der er skrevet af Thomas Arnt og tager pis på fantasygenren. Mød Rie Nim hos Ulven og Uglen.

Aaiún Nin
Aaiún Nin

Aaiún Nin (de/dem) er aktuel med digtsamlingen "På min huds sorthed", der kredser om kroppen: den sorte krop, queer-kroppen, kroppe på flugt og den vold og undertrykkelse, kroppen konfronteres med. Aaiún Nin skriver politisk og med vrede, mod og håb. Det er poesi, der lyser af talent og protest.

Maise Njor
Maise Njor

Maise Njor (f.1968) er journalist og forfatter - bl.a. til bøgerne "Michael Laudrups Tænder" og "Livet for let øvede". Hun har skrevet for alt fra Jyllands-Posten til EuroWoman, som hun desuden var med til at starte. I år er hun aktuel med bogen HOSTESAFT FOR SJÆLEN - en mailkorrespondance mellem Mette Lisby og hende selv.

Ditte Maja Noach
Ditte Maja Noach

Ditte Maja Noach (f. 1991) er aktuel med ’Hvileløs – Wittenbergjournalerne’ (Cobolt); skitser og optegnelser ved forsker i det paranormale, Gertrud Wittenberg, skabt i samarbejde med John Kenn Mortensen. Ditte Maja Noach er cand.polyt i akvatisk videnskab og teknologi. Andre værker: ’Det rådne’.

Bjarne Nordberg Pedersen
Bjarne Nordberg Pedersen

Bjarne Nordberg Pedersen (1977) er født og opvokset omkring Holbæk og er uddannet bibliotekar. Det er altid den gode og skæve historie, som har optaget hans opmærksomhed og især humoren. Bjarne bruger al sin tid på at jonglere sine mange hobbyer som inkluderer computerspil, tegneserier, film, serier, brætspil, rollespil og at skrive.

Mads Peder Nordbo
Mads Peder Nordbo

(f. 1970) er kommunikations- og litteraturuddannet fra Syddansk Universitet og Stockholms Universitet. Han har boet og arbejdet i Nuuk i Grønland, hvor han skrev sin arctic noirtrilogi som han vandt stor international anerkendelse for. Mads Peder Nordbo er sammen med Sara Blædel aktuel med bogen "Opløst". Hans bøger er solgt til udgivelse i 50 lande.

Line Nordskjold
Line Nordskjold

Tegneserieskaberen Line Nordskjold står for fisser og fest til årets Bogforum! Hendes tegnede univers er fyldt med stærke farver, over-the-top æstetik og mest af alt krads humor om kvindekroppen og det at være kvinde anno 2021.Kom forbi og se det store udvalg af kunsttryk og håndsyede muleposer, der hjælper dig med at passe godt på dine indkøb og miljøet.

Dorthe Nors
Dorthe Nors

Dansk skønlitterær forfatter og en internationalt anerkendt stemme, f. 1970. Forfatter til "En linje i verden". Dorthe Nors er cand.mag. i nordisk litteratur og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Hun er oversat til 25 sprog og var i 2017 finalist til den internationale Man Booker-pris for romanen "Spejl, skulder, blink". www.dorthenors.dk

Sofie Riise Nors
Sofie Riise Nors

Sofie Riise Nors aka #waginapineapple er aktuel med den feministiske debattegneserie ”Sexmagasinet”. Nors har desuden illustreret ”Gode kasser” af Ditte og Louise.

Carsten Norton
Carsten Norton

(f. 1972) er cand.mag. og journalist på Ekstra Bladet. Han har skrevet flere bøger om kriminalitet og rockermiljøet, deriblandt Udleveret” (2013), ”Idealisten” (2013) og ”Bad Standing” (2015) samt thrilleren ”Uden ansigt” (2012). Carsten har oversat adskillige romaner og fagbøger. Han er aktuel med bogen ”Engle dør aldrig – Hells Angels i Danmark 1957-1997".

Pia Norup
Pia Norup

er læge, certificeret Functional Medicine Practitioner, sundhedsrådgiver, forfatter, tv-vært og foredragsholder. Forfatter til bøgerne ”Kronisk sund – lægens plan mod autoimmune sygdomme” (2018) og ”Styrk dit immunforsvar” (2020). Til daglig rådgiver hun patienter på Roots Clinic i Hellerup. Hun er aktuel med bogen ”Aldrig mere træt”.

Mette Bording Nybo
Mette Bording Nybo

Mette Bording Nybo, f. 1974, er cand.mag. i fransk og dansk og arbejder som gymnasielærer. Hun er mor til tre sønner og bor i Viborg. Hun har skrevet bøgerne "Lev stærkt - dø smuk" og "Frygt ikke - elsk kun" - stærke og personlige beretninger om at miste og at håndtere sorg.

Simon Elsborg Nygaard
Simon Elsborg Nygaard

Erhvervspsykolog og har lavet Danmarks første ph.d. i bæredygtighedspsykologi. Han arbejder med bæredygtighed i forhold til ledelse, trivsel, engagement og adfærd og har gjort det i +15 år. Desuden ekstern lektor på Aarhus Universitet.

Mads Nygaard
Mads Nygaard

MADS NYGAARD er foredragsholder og forfatter til flere romaner og billedbøger. Er nu aktuel med bogen 'Da jeg mødte dig'.

Frida Nøddebo Nyrup
Frida Nøddebo Nyrup

Cand.psych, sexolog Frida Nøddebo Nyrup (1958) leverer bl.a. neurologisk viden om vigtigheden af at anerkende børns spirende seksuelle udvikling. Hør om fagligheden bag børnebogen: ”Elbas lille ABC om seksualitet”. 30% rabat: 76 sider for 147,- På NyfaBooks.dk: 25% rabat ved brug af koden: intro25 Orange scene, stand D3-001 søndag kl. 11.30.

Per Nørbo
Per Nørbo

Per Nørbo, coach, forfatter og foredragsholder vil gøre op med machokulturen og giver følsomme, sensitive, sansestærke mænd et opløftende alternativ til at være en rigtig mand. Han er aktuel med bogen Sansestærk – Den nye tids mand. Læs mere på www.sansestark.dk. Per kan opleves fredag 16.30 på Orange scene og alle tre dage på NewPub stand D3-001.

Søren Nørby
Søren Nørby

Søren Nørby, født 1976, er marinehistoriker og forsker ved Forsvarsakademiet og har siden 2003 udgivet et væld af bøger og artikler om den danske flådes historie. I 2018 blev han ansat til at varetage opgaven som Søværnets Historiske Konsulent.

Ghita Nørby
Ghita Nørby

Ghita Nørby er aktuel med "Den eneste gyldige grund til ikke at møde op er, at du er død", samtaler med Ulla Terkelsen, udgivet på Forlaget 28B

Finn Nørbygaard
Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard er komiker, skuespiller og psykoterapeut. Og så er han forfatter til 'Mine 12 veje til liv', Momenta, 2020.

Cecilie Nørgaard
Cecilie Nørgaard

Cecilie Nørgaard (f. 1975) er uddannelses- og kønssociolog og indehaver af firmaet Mangfold (etabl. 2008). Hun er pioner indenfor krydsfeltet køn, kultur, uddannelse og socialisering. I år er hun aktuel med HAN HUN HEN på Gyldendal om normkritisk børneopdragelse i en tid under kolossal forandring, hvad angår forestillinger om magt og identitet.

Dennis Nørmark
Dennis Nørmark

Dennis Nørmark, f. 1978, er cand. mag. i antropologi. Han er professionel foredragsholder, konsulent og kommentator på både arbejdsmarked, politik og kulturstof. I år er han aktuel med bogen TILBAGE TIL ARBEJDET om at bremse det overflødige arbejde og komme tilbage til at lave det, som virkelig skaber værdi.

Tor Nørretranders
Tor Nørretranders

Tor Nørretranders er uddannet cand.techn.soc. fra RUC og har baggrund i både journalistisk og akademisk arbejde. Forfatteren har udgivet en lang række bøger, bl.a. Mærk verden, Det generøse menneske, Vær nær og Samfundsglæde. Er aktuel med bogen Karma Corona.