Repræsenterede

Forfattere

Find forfatter
Adetoun Adejumo
Adetoun Adejumo

Stand B4-020

''Pandekage-Lørdage'' En sød historie om kærlighed og mod. Om Ade og hendes mor og deres kærlighed til at lave pandekager hver lørdag morgen.

Lisbeth Zornig Andersen
Lisbeth Zornig Andersen

Stand C3-002

Lisbeth Zornig Andersen er forfatter til de to bøger "Hemmeligheder" og "Nanna på Bjørnehjem". Bøgerne er samtaleværktøjer, der henvender sig til udsatte og anbragte børn og deres omgivelser, men som bør læses højt for alle børn med samtale om, at nogle børn vokser op i andre rammer end de fleste. Lisbeth er desuden stifter og leder af Huset Zornig.

Rune Albjerg Andersen
Rune Albjerg Andersen

Stand E Syd-009F

Forfatter af den interaktive roman "Den Hvide Ring". Cand.it. fra Aalborg Universitet med speciale i interaktiv historiefortælling. Rune Albjerg Andersen brænder for at skabe en ny form for romanoplevelse, hvor læseren træffer valg, der ændrer historien, og hvor man oplever konsekvensen af valgene folde sig ud igennem hele historien.

Anja Ballegaard
Anja Ballegaard

Stand C4-004

Anja Ballegaard er uddannet Biopat og Naturopath ibm. I dag følger hun sin store passion om en naturlig livsstil på familiens økologiske mikrolandbrug, Thorslykke. Her driver hun sin klinik, hvor hun rådgiver til vejen mod et liv i balance og sundhed indefra ved hjælp af kost-, vitamin- og urteterapi. Anja er forfatter til håndbogen Urtelykke (2019).

Bente Bech
Bente Bech

Stand C3-022

Bente Bech er uddannet på Danmarks Designskole for tegning og grafik. Hendes streg er kendt af de fleste børnefamilier, der genkender den glade stemning i børnebøger som ”En elefant kom marcherende” og ”Syng sammen”. Bente har også modtaget Kulturministeriets Illustratorpris. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”De bedste julesange for børn og barnlige sjæle”.

Ann Bjerre
Ann Bjerre

Stand B3-002B

Ann Bjerre er cand. Interpret i fransk og italiensk og har et virke som pioner, forfatter og personlig rådgiver. Ann Bjerre debuterede i 2011 som skønlitterær forfatter med bogen "Vandringen - I pilgrimsspor". Den første bog i en række om pilgrimsvandring, spiritualitet og tro. "Vand til vin" udkom i 2015. Tredje bog udkommer ultimo 2019.

Louise Bjerre
Louise Bjerre

Stand C4-006

hvbdj

Charlotte Blay
Charlotte Blay

Stand C1-016

Charlotte Blay er kendt for en lang række populære og prisbelønnede børne- og ungdomsbøger, der er inspireret af hendes rejser over hele verden. Hun har ud over de 80 bøger, skrevet sangtekster, filmmanuskripter m.m. Hun kan og elsker stadig at fange sit publikum med sin store fortæller evne.

Nicole Boyle Rødtnes
Nicole Boyle Rødtnes

Stand C3-022

Nicole er en af Danmarks mest populære børne- og ungdomsforfattere og har været nomineret til Orla-prisen flere gange. Hun er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og er cand.mag. i dansk, er fuldtidsforfatter og foredragsholder. Seneste udgivelse hos Alvilda er ungdomsromanen ”Den sorte enkes by”, som er første bog i trilogien ”Rød og blå”.

Magnus Trampe Broch
Magnus Trampe Broch

Stand C4-006

Magnus Trampe Broch blev student fra et gymnasium i Københavnsområdet og kæmpede med misbrugsproblemer i skoletiden. Han er aktuel med bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Stine Trampe Broch
Stine Trampe Broch

Stand C4-006

Stine Trampe Broch er grafiker og medforfatter til bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Benni Bødker
Benni Bødker

Stand C3-022

Benni Bødker er uddannet i dansk og filosofi ved Roskilde Universitet. Udover at skrive børnebøger er Benni også tegneserieanmelder ved Dagbladet Information samt underviser på Forfatterskolen for Børnelitteratur og har været nomineret til Orla-prisen otte gange. Seneste udgivelse hos Alvilda er det spændende eventyr om Krystalskibet.

Sissel Bøe
Sissel Bøe

Stand C3-022

Sissel Bøe voksede op i Norge, hvor der var der rig mulighed for at løbe rundt i de norske skove. Barndomsminderne har inspireret Sissel i hendes populære børnebogsserie ”Troldeliv”, som er et samarbejde mellem Sissel og hendes mand, tegneren Peter Madsen. Sissel har studeret nordisk litteratur ved universitetet i Oslo og er derudover uddannet bibliotekar.

Birgitte Baadegaard
Birgitte Baadegaard

Stand C4-004

Hun er uddannet cand. merc. Og tror på, at ligeværd mellem mænd og kvinder først opnås den dag, deres uundværlige og nødvendige forskelle anerkendes og bruges. I øjeblikket er hun i gang med Jung-uddannelsen på Jung Instituttet. Desuden er hun certificeret NLP Master, Executive Coach og Kvindelig Meningsdanner. Og forfatter til bogen ManiFEST for kvinder.

Søren Baastrup
Søren Baastrup

Stand C4-006

Søren Baastrup er uddannet journalist og tidligere magasinredaktør. Han er forfatter til en lang række bøger og har siden 2011 skrevet om især kriminalsager og politiets arbejde. Søren Baastrup er aktuel med bogen 'En djævel i den lyse nat'.

Betina Carlsen
Betina Carlsen

Stand B3-002D

Betina har mere end 20 års ledererfaring indenfor IT branchen. Er uddannet fra Niels Brock og har en efteruddannelse fra Harvard Business School og INSEAD. Er uddannet Mindfulness instruktør. Er en af de to ildsjælekvinder bag virksomheden Minddrop. Er medforfatter til kalenderen: Træn nærværsmusklen.

Nikolaj B. Christensen
Nikolaj B. Christensen

Stand C4-006

ndj

Michael Clasen
Michael Clasen

Stand B3-004A

Forfatter til krimiserien "Daniel & Dødssynderne". Hvert bind tager udgangspunkt i en af de 7 klassiske dødssynder. Bind 3 "Tripel Salto" - om synden Vellyst - udkommer på BogForum. Tidligere titler: "Grådighedens pris" og "Gourmand". Clasen har tidligere udgivet den historiske roman "Det smukke kranie fra Købmagergade".

Susanne Clod Pedersen
Susanne Clod Pedersen

Stand C3-016

Arnulf sagaen er en fantastisk spændende og meget anmelderrost vikingeserie på nu seks bind, som har vakt stor læserbegejstring. Det nordiske drama om magtspil oprulles her i al sin storladne skønhed og gru. Fiktion blandes med historie, mens Arnulf vokser fra at være en ilter ung mand til at blive en erfaren og berejst jomsviking med ansvar for viv og børn.

Mads Damsø
Mads Damsø

Stand C3-012

Mads Damsø udkom i foråret med sin debutroman "Hvis dette er en lakridspibe". Hans skrivestil oser af sprogligt overskud og sort humor, som han bruger som medicin mod al sygdom og elendighed.

Mads Damsø
Mads Damsø

Stand E Syd-009N

Mads Damsø, f. 1988, er opflasket med fortællerlege, rollespil og fodbold i Ringkøbing i Vestjylland, der også er en del af området, hvor hans første roman "Hvis dette er en lakridspibe" udspiller sig. Mads bor i dag i Aarhus, hvor han skriver på sin næste roman.

Eamonn Downey
Eamonn Downey

Stand B3-002D

Eamonn Downey er international lektor indenfor metafysiske emner. Han er minister ved den Britiske Spirituelle Union og Selskabet for Naturlærens Udbredelse (SNU). Eamonn er kursusarrangør og underviser på Arthur Findlay College igennem den Nationale Sammenslutning af Spirituelle Healere. Eamonn Downey har udgivet bogen: Farvernes bibel - en levende energi.

Simone Thorup Eriksen
Simone Thorup Eriksen

Stand B4-010C

Simone Thorup Eriksen er illustrator og forfatter til flere kreabøger. Hun har bl.a udgivet Barnets første bog, Simone juleklip og Simones perler. Sammen med Liv Martine har hun bl.a. lavet de populære foldebøger 'Byg din egen cupcake', 'Byg din egen lagkage' og 'Byg din egen flødebolle'.

Søren R. Fauth
Søren R. Fauth

Stand C3-012

Søren R. Fauth er digter, oversætter og litteraturforsker. I 2018 udkom den anmelderroste "Digt om Døden. En Bog om min Far", et langdigt om søsterens død, faderens sygdom og et opgør med vores effektivitetskultur.

Mette Finderup
Mette Finderup

Stand C3-022

Mette Finderup er uddannet i litteraturhistorie fra Århus Universitet. Mette debuterede som forfatter i 2005 og står bag en række kendte og elskede børne- og ungdomsbøger bl.a. Lasse-Leif-bøgerne og senest serien A.S.P.E., hvoraf bind 1 blev uddelt gratis til børn i forbindelse med Verdensbogugen 2019. Seneste udgivelse hos Alvilda er fantasy-serien A.S.P.E.

Kristian Bang Foss
Kristian Bang Foss

Stand C3-012

Igennem sin nådesløse humor giver Kristian Bang Foss en skarp indsigt i de dehumaniserende hverdagshierarkier, som hersker på arbejdspladsen og i det danske velfærdssystem.

Nanna Hyldgaard Hansen
Nanna Hyldgaard Hansen

Stand C4-006

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med bæredygtighed og økologi gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Nanna er aktuel med bogen 'Lev for det halve'.

Anders Hemmingsen
Anders Hemmingsen

Stand C4-006

cdhjavbdvbæa

Gretelise Holm
Gretelise Holm

Stand C2-025

Gretelise Holm er med 55 års erfaring som journalist en af dansk journalistiks grand old ladies. Ved siden af sit journalistiske virke har hun opbygget et stort skønlitterært forfatterskab med bl.a. den populære serie om Karin Sommer. I år er hun aktuel med både antologien "På Tryk" og spændingsromanen "Dødfunden" - den første spændingsroman i snart 10 år.

Tina Ibsen
Tina Ibsen

Stand C4-006

Tina Ibsen er astrofysiker og selvstændig videnskabsformidler og har i mange år delt sin begejstring og viden om astronomi og rumfart i radio og tv. Hun har vundet priser for sit formidlingsarbejde på Tycho Brahe Planetarium, hvor hun tidligere har været formidlingschef. Tina Ibsen er aktuel med bogen 'Mig og universet'.

Emilie Jacobsen
Emilie Jacobsen

Stand C4-004

Emilie Melgaard Jacobsen er uddannet pædagog. Hun laver meditationer, skriver bøger og laver events, hvor fokus er at give mennesker energi. Hun er mor til William og Knud, og gravid med sit 3. barn. Forfatter til: Natbjørnen Tjugga – Søvnmeditation for børn (2018) - også som PAP bog. Natbjørnen Tjugga og kærlighedsblomsterne (2019). Tæl med Tjugga (2019).

Sofie Jama
Sofie Jama

Stand C3-012

Sofie Jama skriver i sin debutroman "Et andet menneske, et andet liv" helt nøgternt og usentimentalt om krigens rædsler, og hvordan det er at leve videre med en flygtningebaggrund.

Dennis Jürgensen
Dennis Jürgensen

Stand C3-001

Dennis Jürgensen (f. 1961) har siden sin debut i 1981 levet som professionel forfatter. Han har modtaget priser for sit forfatterskab og er flere gange blevet stemt ind som danske børn og unges yndlingsforfatter. I år afslutter han sin populære krimi om Roland Triel med sjette bind, "Faldende masker" som netop er udkommet.

Jon Kabell
Jon Kabell

Stand B4-007

Jon Kabell har skabt, skrevet og tegnet “De Hemmelige Ting” universet, der udover bøgerne også indeholder plakater, t-shirts og en app “The Secret Things”. Seneste bog i serien er 'De hemmelige ting i dyrenes verden'. Jon har arbejdet med visuel og sproglig kommunikation hele sit liv og arbejder i dag som illustrator og børnebogsforfatter.

Lea Hvidt Kessler
Lea Hvidt Kessler

Stand C2-025

Lea Hvidt Kessler er forfatter, influencer og blogger og er aktuel med bryllupsbogen "Bryllupsplanlæggeren". Lea er uddannet Performance Designer og bryllupsarrangør. Sidste år arrangerede hun sit eget vellykkede bryllup med den tidligere professionelle bokser Mikkel Kessler.

Anne Mette Kirk
Anne Mette Kirk

Stand C4-006

Har arbejdet som redaktør og vært på TV2's kriminalmagasin Station 2 Efterlyst og har dækket alt fra folketingsvalg til klimatopmøder for TV2 Nyhederne. Senest har hun arbejdet som kommunikations- og presserådgiver i Kongehuset. 'Knust' er hendes debutroman.

Lotte Kirkeby
Lotte Kirkeby

Stand C3-012

Lotte Kirkeby er nomineret til DR Romanprisen 2020 for "De nærmeste". Lotte Kirkeby skriver i en underspillet stil, hvor familierelationer antydes gradvist, og hvor sorg og længsel kommer til udtryk i små sprækker i teksten.

Troels W. Kjær
Troels W. Kjær

Stand C4-006

Hjerneforsker, overlæge ved neurofysiologisk afdeling på Sjællands Universitetshospital og professor ved Københavns Universitet. Han har blandt andet medvirket i programmerne De skjulte talenter og Kongerigets klogeste på DR. Aktuel med bogen 'Hjernerystelse - kom godt igennem'. Se mere på www.hjerneforskertroelskjaer.com

Jan Kjær
Jan Kjær

Stand B5-002

Jan Kjær skriver de sejeste børnebøger. De skønne Nomer er kendt af børnehave- og indskolingsbørn, mens Menneskejægeren og Englejægeren findes hos mellemtrinnet. 55 bøger har Jan skrevet og tegnet indtil videre inkl. en skrivebog: Det gode plot, som netop er udkommet. Jans universer er blevet til skumsværd, figurer, teaterstykker, kortspil og film.

Per Kuskner
Per Kuskner

Stand C2-025

Per Kuskner har arbejdet som journalist på hhv. dagblade og ugeblade. Han har skrevet flere bøger, blandt andet bestselleren Matador,mennesker, myter & minder fra 2011. Han er sammen med Peer Kaae aktuel med spændingsromanen "Midas Syndromet" - en true crime om hvidvasksningskandalen, der rystede alle i 2018.

Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl

Stand C3-022

Lene Kaaberbøl er hele Danmarks fantasydronning og står bag bestsellerserierne Vildheks og Skammerens datter. Hun debuterede som 15-årig med bøgerne om Tina og hestene, og hendes kærlighed til naturen kommer også til udtryk i serierne Vildheks, Katriona og W.I.T.C.H. Lene er uddannet i engelsk og dramaturgi ved Aarhus Universitet.

Peer Kaae
Peer Kaae

Stand C2-025

Peer Kaae har arbejdet som journalist på hhv. dagblade og ugeblade. I 2010 skrev han bestselleren Dobbeltmordet på Peter Bangsvej om danmarkshistoriens største mordgåde og har siden specialiseret sig i at skrive true crime. Han er sammen med Per Kuskner aktuel med spændingsromanen "Midas Syndromet" - en true crime om hvidvasksningskandalen, der rystede alle.

Amalie Langballe
Amalie Langballe

Stand C3-012

Amalie Langballe udkom tidligere i år med sin debutroman "Forsvindingsnumre" om morens død. Den unge kvinde Agnes fortæller fuldstændig afvæbnende og knugende smukt om sorgen efter at have mistet sin mor til kræft.

Rebecca Laudrup
Rebecca Laudrup

Stand C4-006

Rebecca Laudrup er vokse op i Danmarks mest kendte fodboldfamilie. I bogen 'Jeg finder altid hjem' fortæller Rebecca om at finde sig til rette som en, der går sine helt egne veje.

Lykke Lindbo
Lykke Lindbo

Stand B4-010B

Alfer, fantasy og nordisk mytologi.Lykke debuterede med sin fantasy-roman for tweens, Fanny Fairychild og det magiske spejl i januar 2019. Til august udkommer anden bog i serien, Fanny Fairychild og Odins øje. Lykke står på stand B4-010 i Børnehallen, hvor hun præsenterer begge bøger og gerne får en snak om alfer og de nordiske guder.

Mikael Lindholm
Mikael Lindholm

Stand C2-025

Mikael Lindholm (f. 1961) er finlandssvensk journalist og forfatter. Har arbejdet som politisk reporter, udenrigskorrespondent og chefredaktør på flere landsdækkende medier. Han er sammen med Lisbeth Zornig aktuel med thrilleren "Et ubetydeligt mord". Det er parrets 4. spændingsroman

Peter Madsen
Peter Madsen

Stand C3-022

Peter Madsen fik allerede som 15-årig udgivet sine første illustrationer. Hans streg er kendt og elsket i hele Danmark og med titler som ”Valhalla” og ”Troldeliv” har Peter Madsen indtaget pladsen som en af Danmarks mest elskede illustratorer. Sidste år tegnede Peter Madsen årets julemærke. Seneste udgivelse hos Alvilda er ”Troldeliv – Nøkkens jul”.

Merlin P. Mann
Merlin P. Mann

Stand C4-006

vnfjanvæa

Liv Martine
Liv Martine

Stand B4-010C

Liv Martine er vinder af Den store bagedyst samt Den store jule- og nytårsbagedyst og lever af at udvikle opskrifter. Sammen med Simone Thorup Eriksen har hun udgivet 7 kagebøger. Sammen har de det populære kageunivers @kagetid og platformen kagetid.dk.

Jakob Melander
Jakob Melander

Stand C4-006

Jakob Melander debuterede som forfatter i 2013 med kriminalromanen Øjesten. Bogen gik direkte ind på bestsellerlisterne og er solgt til udgivelse i 8 lande. Siden har Jakob Melander skrevet fem bøger i serien om politiassistent Lars Winkler. Aktuel med bogen 'Fjenden iblandt os', som er Melanders sjette bog i serien.

Mette Moestrup
Mette Moestrup

Stand C3-012

I Mette Moestrups seneste udgivelse "Til den smukkeste" findes 117 digte, tretten for hver af de ni muser. Digtene udforsker systemer, ritualer og kontraster. Mette Moestrup er en digter, der jonglerer med ordene, så dine øjne bliver helt rundtossede af betagelse, når hun på ord-ekvilibristisk vis skriver om identitet, køn, seksualitet og etnicitet.

Julius Mygind Mühlhausen
Julius Mygind Mühlhausen

Stand C4-006

Julius Mygind blev student fra et gymnasium i Københavnsområdet og kæmpede med misbrugsproblemer i skoletiden. Julius har undervejs uddannet sig til coach ved Sofia Manning og lever af at hjælpe og holde foredrag for unge og deres forældre om de problemer, der ligger bag et stofmisbrug. Er aktuel med bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Lise Mühlhausen
Lise Mühlhausen

Stand C4-006

Lise Mühlhausen er journalist. Hun er medforfatter til bogen 'Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt...'.

Gabriella Nagy
Gabriella Nagy

Stand B3-002D

Uddannet Bachelor i Voksenpædagogik. Master i Sundhedspædagogik, læring og kompetenceudvikling og Positiv Psykologi. Certificeret arbejdsmiljøunderviser, mindfulness- og Yogainstruktør. Er forfatter til bøgerne: Rejsen til Nuet. Mindfulness på arbejde - Fyr autopiloten. Udgivet 4 guidede meditations-CDer. Medforfatter til kalenderen: Træn Nærværsmusklen.

Arne Notkin
Arne Notkin

Stand C4-006

njvn sj

Alexander von Oettingen
Alexander von Oettingen

Stand C3-043

Prorektor og ansvarlig for uddannelser, forskning og videreuddannelse på UC SYD. Herunder strategisk udvikling af uddannelser og organisation og pædagogisk udvikling både teoretisk og praktisk.

Camilla Hjørnholm Olsen
Camilla Hjørnholm Olsen

Stand C3-006

Camilla Hjørnholm Olsen (f. 1975) udgav sin debutroman Mørkekammeret til store roser i foråret 2019. Hun har tidligere udgivet kortprosaværket Sample og har bidraget i flere litterære tidsskrifter med sine noveller og digte. Camilla har gået på Vesterbro forfatterskole og Gladiatorskolen.

Loa Opstrup
Loa Opstrup

Stand C4-006

Cand.mag. i psykologi og musikvidenskab og uddannet psykoterapeut (MPF). I sin praksis taler hun især med mennesker, som har følger efter hjernerystelse. Aktuel med bogen 'Hjernerystelse - kom godt igennem'. Se mere på www.samtaleterapi­kbh.dk

Josefine Ottesen
Josefine Ottesen

Stand C3-022

Josefine Ottesen (f.1956) har i snart en menneskealder været en elsket og læst børnebogsforfatter i DK. Hun står bag en lang række titler for både unge og yngre læsere, og rigtig mange børn har fået deres første rigtige læseoplevelse gennem en af de eventyrlige bøger. Josefine er aktuel med en ny højtlæsningsbog til alle børn fra 4 år om alfepigen Lilja

Dy Plambeck
Dy Plambeck

Stand C3-012

”De fleste mord begås af normale mennesker i affekt,” lyder det i Dy Plambecks seneste roman "Til min søster". Dy Plambeck fortæller i en uprætentiøs og humoristisk stil med stor sproglig præcision og fascinerende dybde om skelsættende nedslagspunkter fra livet; barndommen, familielivets kriser, voldsepisoder, krigsdeltagelse og fødsel.

Anette Prehn
Anette Prehn

Stand C4-006

Anette Prehn er iværksætter, forskningsformidler og sociolog. Under mottoet "Forskning til folket" er hun optaget af at nyttiggøre hjernens spilleregler - og deres betydning for menneskers liv, mentale sundhed og læring. Anette er aktuel med bogen 'Ringe i vandet'.

Puk Qvortrup
Puk Qvortrup

Stand C3-023

Puk Qvortrup er født 1986 og uddannet journalist. Hun debuterede i 2019 med den autofiktive roman, "Ind i en stjerne". Den anmelderroste roman beskriver hvordan hun som 26-årig uventet mistede sin mand og stod alene tilbage med en toårig søn og et barn til på vej.

Puk Qvortrup
Puk Qvortrup

Stand C3-012

Puk Qvortrup sætter ord på det ubeskrivelige i sin debutroman "Ind i en stjerne".Vidunderligt velskrevet selvbiografisk debutroman om dyb sorg, tabet af en ægtemand og livet som mor for to helt små drenge.

Anders Haahr Rasmussen
Anders Haahr Rasmussen

Stand C3-012

Anders Haahr Rasmussen er journalist, forfatter og tenniskommentator og har desuden skrevet en række indlæg om kønspolitiske emner i diverse medier. "En fandens mand" er en meget interessant og ikke mindst tankevækkende bog, hvor forfatteren ikke er bange for at udstille sig selv for at prøve at få klarhed over en række kønspolitiske emner.

Morten Remar
Morten Remar

Stand C4-006

Morten Remar er aktiv musiker. Debuterede i 2016 med thrilleren 'Amok' efterfulgt af krimiserien 'Detonator' og 'Den sporløse'. 'Fink - Skyggemord' er første sæson af en Original-serie om freelancejournalisten Jakob Fink.

Ida-Marie Rendtorff
Ida-Marie Rendtorff

Stand C4-006

Debuterede i 2004 med ungdomsromanen 'Strømsvigt', som hun modtog en forfatterpris for. Har siden skrevet en lang række romaner bl.a. 'Kloden under vand'. 'Pioner – Det tredje øje' er første del af en Original-serie om den unge kvinde, Gina, der lever i en verden hærget af epidemier som følge af biodiversitetskrisen.

Ane Riel
Ane Riel

Stand C3-012

Ane Riel udkommer til oktober med "Bæs"t. I forfatterskabet maler Ane Riel det groteske frem i det, som umiddelbart ser normalt ud. Hun skriver rammende og satirisk om ondskab, idyllisk udkantsliv og tragiske personer.

Thomas Rømer
Thomas Rømer

Stand C3-043

Ph.d. Lektor i pædagogisk filosofi ved Aarhus Universitet.

Bjarke Schjødt Larsen
Bjarke Schjødt Larsen

Stand C3-022

Bjarke Schjødt Larsen er uddannet i dansk ved Københavns Universitet og har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. I 2002 var Bjarke med til at grundlægge foreningen HUF – Håbefulde Unge Forfattere, og debuterede som forfatter i 2014. Seneste udgivelser hos Alvilda er GHOST-serien og "Nordlys" – bøger der indgår i superhelteuniverset ”De unge helte”.

Karen Schultz
Karen Schultz

Stand B3-011A

Tidligere psykolog og officer, bor på Møn og i Qoornoq i Grønland. Hun har skrevet adskillige fagbøger med et eksistentielt afsæt. Karen Schultz fik i 2018 debut som skønlitterær forfatter med "Uren", der fik fine anmeldelser. "Uren 2" er netop udkommet, og hun har planlagt i alt fem bind. www.karen-schultz.dk

Keld Skovmand
Keld Skovmand

Stand C3-043

Lektor, ph.d., cand.phil. på UCL og med i Undervisningsministeriets Rådgivningsgruppe for Fælles Mål

Monika Norah Sommer
Monika Norah Sommer

Stand B3-002D

Uddannet Positiv Psykologi Vejleder, Pædagogisk Vejleder, Special Pædagog, Energi og Bevidst Vejleder, og har desuden en uddannelse som Reiki Healer. Igennem mere end 30 år har Monika praktiseret holistisk arbejde med fokus på energi og bevidsthed, det feminine aspekt og visdom. Monika har udgivet bogen: Den Feminine Revolution - Vejen til din indre heks.

Kaj Stillinger
Kaj Stillinger

Stand B3-002D

Udannet folkeskolelærer. Har i en årrække været medlem af Folketinget for SF. Har været medlem af hjemmeværnet og har aftjent sin værnepligt ved Den Kongelige Livgarde. Forfatter til bogen: Estrids søn, Svend - kongen, der ændrede Danmark

Sara Stridsberg
Sara Stridsberg

Stand C3-023

Sara Stridsberg fik et internationalt gennembrud med "Drømmefakultetet", (da. 2007), som hun også blev tildelt Nordisk Råds Litteraturpris for. Med "Darling River" og "Beckomberga" befæstede hun sin position som en af Sveriges største nulevende forfattere. Hendes seneste roman, "Kærlighedens Antarktis", udkom i foråret 2019 til 6-stjernede anmeldelser.

Abdellah Taïa
Abdellah Taïa

Stand C2-030

Abddellah Taïa er født i 1973 og vokset op i Marokko. Siden 1999 har han boet i Paris. Han skriver på fransk og debuterede i 2000. Forfatterskabet kredser om homoseksualitet, baseret på egne erfaringer. Fire romaner er oversat til dansk. I sin nye roman, Det langsomme liv, fokuserer han på ændringen i synet på indvandrere efter terrorangrebene i Paris.

Lene Tanggaard
Lene Tanggaard

Stand C3-043

Ph.d. Professor, Institut for Kommunikation og Psykologi Aalborg Universitet

Eva Tind
Eva Tind

Stand C3-012

Eva Tind er nomineret til DR Romanprisen 2020 for "Ophav". Eva Tind er utrolig svær at sætte i bås som forfatter/kunster/performer, og man skal nok i virkeligheden heller ikke forsøge at gøre det - men blot nyde værkerne.

Maren Uthaug
Maren Uthaug

Stand C3-012

Maren Uthaug udkommer med "En lykkelig slutning" den 1. november. Hun er optaget af selve det at være menneske. Igennem små som store hverdagssituationer undersøger hun, hvad det er, der definerer os. Denne interesse for identitetssøgen tager udgangspunkt i hendes egen skæbne.

Merete van den Berg
Merete van den Berg

Stand C4-006

Merete van den Berg er tekstforfatter og er forfatter til bogen '107 DANSKE PIPPI- PIGER'. Det er den bog, hun selv gerne ville have læst for år tilbage. Senere ville hun ønske, at den fandtes for hendes tre teenagere. Men der er kun skrevet få bibliografier om danske kvinder.

Mette Vesterager
Mette Vesterager

Stand C3-043

Ledelsesrådgiver & Executive Coach

Fay Weldon
Fay Weldon

Stand C2-025

Den legendariske 88-årige forfatter Fay Weldon er aktuelt med romanen "En hun-djævelses bekendelser", der er en fortsættelse til klassikeren "En hun-djævelses bekendelser" fra 1983. Fay Weldon kommer fra en familie med forfattertraditioner, og har skrevet mere end 25 romaner og novellesamlinger foruden skuespil, avisartikler og manuskripter.

Inger Wolf
Inger Wolf

Stand C4-006

Inger Wolf fik i 2006 Det Danske Kriminal Akademis debutantpris for Sort Sensommer. Hun har skrevet 13 krimier og er et etableret navn på den danske krimiscene. Pyromanen er en Mofibo Original-serie. Tredje del udkommer første januar 2020.

Lisbeth Zornig Andersen
Lisbeth Zornig Andersen

Stand C2-025

Lisbeth Zornig Andersen (f. 1968) er forfatter og debattør, uddannet cand. polit. Lisbeth er sammen med Mikael Lindholm aktuel med thrilleren "Et ubetydeligt mord". Den første del i en ny serie om politikvinden Tessa Højmark. Det er parrets 4. spændingsroman

Kristina Aamand
Kristina Aamand

Stand C2-025

Kristina Aamand (f. 1972) er datter af en dansk mor og en palæstinensisk far: med egne ord et omvandrende ”kultursammenstød”. Kristina er aktuel med romanen "Sammenbragt" om livet i en sammenbragt familie på godt og ondt. Kristina har skrevet flere børnebøger, men "Sammenbragt" er hendes første roman til voksne.Der blev desværre ikke fundet nogen forfatter i denne kategori.