Repræsenterede

Forfattere

Find forfatter
Weston A. Price
Weston A. Price

Weston A. Price (1870-1948) er blevet kaldt ”ernæringens Charles Darwin”, og er blandt fagfolk mest kendt for sine enestående rejseberetninger om naturfolk i hele verden. Hans dokumentation af hvad der skaber et stærkt helbred var forud for sin tid, og er den dag i dag antageligvis stadig en fremragende referenceramme for menneskers sundhed.

Lone Aburas
Lone Aburas

Lone Aburas (f. 1979) er dansk forfatter. Hun debuterede i 2009 med romanen ”Føtexsøen”, som i 2009 modtog Statens Kunstfonds præmiering for nyudgivelser, samt Munch-Christensens Kulturlegat og blev nomineret til Montanaprisen. Siden har Lone Aburas udgivet ”Den svære toer” (2011), ”Politisk roman” (2013) og senest ”Det kommer til at ske” (2016).

Jussi Adler-Olsen
Jussi Adler-Olsen

(f. 1950) Internationalt anerkendt forfatter, begyndte i 1990'erne at skrive romaner efter en karriere som bl.a. forlagsdirektør, filmkomponist på Valhalla-tegnefilmen og boghandler. I 2007 kom ”Kvinden i buret”, det 1. bind i thrillerserien om vicekriminalkommissær Carl Mørck fra Afdeling Q. Bind 7 udkommer i efteråret 2016

Jussi Adler-Olsen
Jussi Adler-Olsen

F. 1950. Efter debuten med ”Alfabethuset” i 1997 har Adler-Olsen ligget konstant på bestsellerlisterne i ind- og udland. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q, ”Kvinden i buret”, og i år er han aktuel med 'SELFIES' - syvende bind i serien.

Peter Adolphsen
Peter Adolphsen

Peter Adolphsen er uddannet fra Forfatterskolen, hvor han også har virket som lærer. Foruden fiktion for voksne skriver han børnebøger, gerne om forunderlige, sammensatte væsner. Dette forår udkom billedbogen "Blommeægget", om grif-knallerten Luigi og hans kæreste støvsuger-blæksprutten Else-Margit (illustreret af Maria Buchmann).

Anders Agger
Anders Agger

Anders Agger er journalist og dokumentarist, og har været ansat ved DR siden 1989. I 2013 første han os igennem otte særprægede miljøer i dokumentarserien "Indefra - med Anders Agger". Senest har Agger lavet en række sommerprogrammer med tv-kokken Anne Hjernøe. Han har bidraget til bogen "Mit livs lærer".

Kirsten Ahlburg
Kirsten Ahlburg

Kirsten Ahlburg, født 1955, er forfatter til en lang række børne-, ungdoms- og voksenbøger såvel faglitterære som skønlitterære. Hun debuterede i 1985 med ungdomsromanen Skal vi danse. For børn og unge er det blevet til billedbøger, eventyr, godnathistorier, quizbøger, læseletbøger, ungdomsbøger, børnebøger, undervisningsbøger og rap-tekster.

Zakiya Ajmi
Zakiya Ajmi

Zakiya Ajmi er 22 år og tidligere vært og manuskriptforfatter på DR Ramasjang indtil hun valgte at koncentrere sig helhjertet om sit forfatterskab. Zakiya har flere børnebøger bag sig. Senest udkom hun i august med "Den syngende sangbog" sammen med Silja Okking. En fortælling om en bog, der synger sange til dem, der låner den.

Sejrskild & Albrethsen
Sejrskild & Albrethsen

Dennis Albrethsen har i årtier arbejdet som stuntman og stuntkoordinator på en lang række af Danmarks største film- og tv-produktioner. Han er endvidere klinisk psykolog. Anne Sejrskild er cand.mag. i dansk/kunsthistorie. Hun er desuden en ambitiøs saxofonist. Sejrskild & Albrethsen er aktuelle på Bogforum med den psykologiske krimi "Forbrydelsens Kunst".

Hanan Al-Daher
Hanan Al-Daher

HANAN AL-DAHER er opvokset i en provinsby nær Homs i Syrien og uddannet i arabisk litteratur fra Baath-universitetet i Homs. Hun rejste i 2014 til Danmark og bor i dag i Vejle med to af sine fire børn. Aktuel med Hanan Syrien – mit møde med en stærk kvinde fra mit fødeland.

Rasmus Alenius Boserup
Rasmus Alenius Boserup

Rasmus Alenius Boserup (født 1975) er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og tidligere direktør for Dansk-Egyptisk Dialoginstitut i Cairo. Gennem de sidste 20 år har han studeret den arabiske verdens sprog, kultur, politik og historie. Han er aktuel med bogen ”Efter foråret - Tendenser i arabisk politik”.

Bodil Aline
Bodil Aline

Forfatter bag den populære serie om Kronborgbanden. Bodil Aline debuterede i 2003 med ”Græsset er også grønt i Negevørkenen”. I 2008 udkom første bog i serien om Kronborgbanden. Bog to udkom i 2009 og bog tre i 2015. Bog fire er stadig på trapperne. Uddannet læsepædagog og underviser voksne i dansk. Tidl. arbejdet i rejsebranchen.

Geeti Amiri
Geeti Amiri

Geeti Amiri er debattør og blogger med fokus på integration og den nydanske kvindekamp. Debutromanen "Glansbilleder" er hendes personlige beretning om flugten fra Taleban og ankomsten til Danmark - om frihedsberøvelse, vold og tvangfjernelse. Om at finde sine rødder, lære af sine fejltagelser og bevare troen på at det gode sejrer trods alt.

Ronnie Andersen
Ronnie Andersen

Ronnie Andersen (f. 1978) skriver uden sentimentalitet eller moraliseren - om menneskeligt forfald, fortrængning og fortabelse. Debuterede i 2009 med "Date med en engel" om et ubarmhjertigt liv på kanten med stoffer og alkohol. Aktuel med "Autopilot" - en stærk fortælling om en ung spilafhængig, inspireret af Ronnie Andersens eget møde med ludomani.

Malene Friis Andersen
Malene Friis Andersen

Malene Friis Andersen er ph.d. og autoriseret psykolog. Hun har både arbejdet med og forsket i stress, ledelse og sygefravær i organisationer. Malene har udgivet flere bøger og artikler, heriblandt "Nye perspektiver på stress" (med Svend Brinkmann). Malene arbejder som forsker og selvstændig konsulent, hvor hun hjælper organisationer med at reducere stress.

Hans Hedegaard Andersen
Hans Hedegaard Andersen

Hans er født i 1962. Han er tidligere elev på Gladiators etårige forfatterskole. I 2016 debuterede han med 'Manden i månen' på Gladiators forlag.

Joan Juanita Andersen
Joan Juanita Andersen

Joan Juanita Andersen, født 1979, debuterede i 2016 som forfatter med bogen "Drømmenes Losseplads". Oprindeligt er Joan uddannet interkulturel socialrådgiver, og hun arbejder i dag i et socialt udsat boligområde på Nørrebro i København. Derudover er hun under uddannelse til politisk og pædagogisk klovn.

Gregers Andersen
Gregers Andersen

Gregers Andersen (f. 1981) er post.doc ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab ved Københavns Universitet, hvor han underviser i klimafiktioner og fremtidsvisioner. Han er uddannet kulturforsker (ph.d.) fra Københavns Universitet og The Rachel Carson Center for Environment and Society i München. "Grænseløshedens kultur" (2016) er hans første bog.

Astrid Nonboe Andersen
Astrid Nonboe Andersen

Astrid Nonboe Andersen (f.1980) er post.doc. ved DIIS. Hun er uddannet i idehistorie (ph.d.) fra Aarhus Universitet og har udgivet en række artikler om erindrings- og historiepolitik. Hun er medredaktør af antologien "Amerikanske tænkere" (2016), som hun også har bidraget til.

Jens-Otto Andersen
Jens-Otto Andersen

Landmandsuddannet. Agronom 1992 ved Landbohøjskolen. Ph.D. afhandling 2001 om biokrystallisationsmetoden. Siden 2001 forskningskoordinator i Biodynamisk Forskningsforening med fokus på udvikling af biokrystallisations-metoden, og herunder dens anvendelighed til undersøgelse af konventionelle, økologiske og biodynamiske fødevarer.

Lotte Kaa Andersen
Lotte Kaa Andersen

Lotte Kaa Andersen er cand. mag. i litteraturhistorie og medievidenskab. Hun har arbejdet som freelanceskribent og tekstforfatter og bor i Charlottenlund med sin familie. Kaa Andersen debuterede i 2015 med den anmelderroste roman "Hambros Allé 7-9-13". Aktuel med opfølgeren "100 dage".

Kenneth Bøgh Andersen
Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen (f. 1976) dyrker mørket og ondskaben i sine uhyggelige børne- og ungdomsbøger. Dog har han altid sin sorte humor med, og denne kombination er et sikkert hit til en god læseoplevelse. Hans nyeste bog er ’Den faldne djævel’, som er sjette og sidste bind i ’Den Store Djævlekrig’, Læs om forfatteren på kennethboeghandersen.dk.

Jens Andersen
Jens Andersen

Jens Andersen (f. 1955) er dansk litteraturforsker, foredragsholder og forfatter. Han har bl.a. skrevet biografiske værker om Thit Jensen, Tove Ditlevsen, H.C. Andersen og Ole Lund Kirkegaard. I 2014 udgav Jens Andersen den anmelderroste biografi om Astrid Lindgren ”Denne dag, et liv”, som han modtog Politikens Litteraturpris 2015 for.

Tage Andersen
Tage Andersen

’Willy på eventyr’-tegneren Tage Andersen født 1922. Var i 40erne til søs, hvor han sendte tegninger hjem til dagblade. Fra 1956 tegnede han serien ’Willy på eventyr’ til Familie Journalen med tekst af Aage Grauballe. Serien var FJs flagskib gennem mere end 50 år og bliver nu genudgivet i 5 bind af fanklubben ’Willy Centret’: www.willy-centret.dk

Bettina Andersen
Bettina Andersen

Bettina Andersen er professionel brodøse. Forfatter til foreløbig 7 bøger, senest "Berusende Broderi". Undervist på flere end 700 kursusforløb og holdt næsten 100 foredrag i hele Norden. Hun udstiller sine unika broderier nationalt/internationalt. Basen er "Brodøsens Værksted" på Islands Brygge. www.bettinaandersen.dk

Marcus Andersson
Marcus Andersson

Marcus Andersson er direktør og co-founder af Tendensor International i Stockholm. Han står i spidsen for projekter om forretningsudvikling i Nordeuropa og er ekspert i 'talent attraction', 'place branding' og 'innovation policy'. Er medforfatter på flere udgivelser, der guider lande, byer og regioner, som den aktuelle "Innovating Talent Attraction".

Frederik Hansen & Andreas Nederland
Frederik Hansen & Andreas Nederland

Frederik Hansen og Andreas Nederland har en fortid i DR’s B&U-afdeling og har nu produktionsselskabet OK Monkey. Og så er de forfatterne bag Game On-serien om 11-årige Lucas, hvis vildeste drømme går i opfyldelse, da han bliver ven med en flok spilfigurer. De to forfatteres vildeste drøm er at komme hele vejen igennem Bubble Bobble, men 100 baner er en del …

Gullan Andreasen
Gullan Andreasen

(f. 1952) har skrevet den meget roste ”Aldrig mere mirabellegrød”, der også er udkommet som lydbog. Er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut og trækker i sin bog en tråd op til i dag, hvor vi stadig løser mange sociale problemstillinger som i 1950’erne, hvor hun var barn. www.linjeh.dk

Frank Angelsø
Frank Angelsø

De sidste 16 år har Frank Angelsø arbejdet sig ud af sine egne diagnoser og tilkæmpet sig en tilværelse, der minder om andre såkaldt ’velfungerende’ mennesker. Med bogen TRO, HÅB og PYSKOSE har han samlet de erfaringer, han har gjort sig gennem årene og giver dem nu videre til alle, der selv kæmper med dæmoner - eller som kender nogen, der gør.

Søren Anker Madsen
Søren Anker Madsen

Søren Anker Madsen er journalist og pressechef på Lindhardt og Ringhof. Han er en alsidig forfatter, der både har børnebøger, biografier, teater og revyer bag sig. Han er nu aktuel med "Cirkusrevyen", som han har skrevet i samarbejde med Ole Sønnichsen.

Sonny Ankjær Sahl
Sonny Ankjær Sahl

Cand. mag. i filosofi og HA i erhvervsøkonomi. Har i flere år været antikvar. Medlem af Forening for Boghaandværk og medlem af bestyrelsen for Dansk Bibliofil-Klub. Bidragyder til bl.a. "Danske Bogsamlere i det 20. århundrede" (2012), "Bog & Passion" (2016) og privattryk i Dansk Bibliofil-Klub om Herman Bang og Tom Kristensen. Aktuel med "Bogvennen 2013".

Paul Chr. Arnbak
Paul Chr. Arnbak

Vokset op i Rungsted, søn af lyriker Birthe Arnbak og ingeniør Lars Arnbak. Sognepræst 1978-1980 på Fyn i Vester Hæsinge og 1980-2016 i Himmerland i Oue og Valsgaard. Spejder og jollesejler i 60 år. Byrådspolitker (soc. dem) i 13 år. Foredragsholder med lyrisk og poetisk tilgang til virkeligheden. Facebook gruppe: Paul Arnbak digter og fortæller

Carl Emil Arnfred
Carl Emil Arnfred

Carl Emil Arnfred er uddannet journalist på Danmarks Medie­ og Journalisthøjskole i 2005. Siden har han været ansat som Christiansborg­journalist på Ritzau, Jyllands­Posten og Berlingske, og er i dag souschef på Politikens Christiansborg­redaktion. Han er nu aktuel med bogen ”Skjulte penge” (2016), som han har skrevet med Chris Kjær Jessen.

Fernando Arrabal
Fernando Arrabal

”Dali versus Picasso”, skuespil. Fernando Arrabal (f. 1932) anses for at være den internationalt mest opførte spanske dramatiker. Foruden et tobindsværk med hans teater har han også skrevet 15 romaner, essays og poesi. Arrabal har også været opført på danske scener.

Erik Aschengreen
Erik Aschengreen

Erik Aschengreen (f. 1935) er ballettens grand old man og har formidlet dans på Københavns Universitet, på Det Kongelige Teaters Balletskole, som danseanmelder i Det Berlingske Hus gennem mere end 40 år, ved foredrag og i en lang række bøger. Herunder i bogen ”Fra et liv med dans” fra 2016, hvor han fortæller, hvordan han kom tæt på dansen.

Shazia Asim Ali
Shazia Asim Ali

Shazia Asim Ali er født i Pakistan og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Karin Askholm
Karin Askholm

Karin Askholm har, gennem sit mangeårige arbejde med unge, draget adskillige erfaringer inden for relationsarbejdet og blandt andet været leder på et opholdssted. I dag arbejder hun med efterværn. Karin Askholm er oprindelig uddannet ved SDU og har derudover blandt andet en terapeutisk baggrund, der bruges aktivt i det daglige arbejde.

Kathrine Assels
Kathrine Assels

Kathrine Assels er BA i film- og medievidenskab, samt MA i børne- og ungdomskultur. Debuterede i 2008 med romanen "Snydeæg" og er nu fuldtidsforfatter, skriver både billedbøger for børn og romaner for voksne. I foråret 2016 udkom billedbogen "Makirullen der ikke ville makke ret – og andre lejlighedsrim" (illustreret af Josephine Kyhn).

Arne Astrup
Arne Astrup

Arne Astrup er læge, dr.med., professor, leder af Institut for Idræt og Ernæring, KU, og en af verdens førende forskergrupper inden for fedme, diabetes og hjertekarsygdom, og han har bl.a. skrevet om sundhedseffekter af øl. ’Fedmeprofessoren’ er aktiv debattør i medierne, foredragsholder og forfatter til en række bøger om mad, ernæring, vægt og sundhed.

Lise August
Lise August

autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og bachelor i antropologi. Sammen med Martin August er hun dansk pioner inden for sensitivitet og har siden 2002 haft privat praksis og kursusvirksomhed i København. Har udgivet bogen "Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke"

Martin August
Martin August

psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen. Sammen med Lise August er han dansk pioner inden for sensitivitet og har siden 2002 haft privat praksis og kursusvirksomhed i København. Har udgivet bogen "Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke"

Glenn August
Glenn August

Tegneserieskaber, der vandt Ping-prisens debutantpris for tegneserien ”LAVA”. En science fiction-tegneserie med et kunstnerisk tilsnit, der handler om en biolog på opdagelsesrejse i en vulkan. Udover at lave tegneserier, arbejder Glenn på spil, animationsfilm og på at blive en ægte planeswalker.

Christian Aziz
Christian Aziz

Christian Aziz (f. 1981) er opvokset i Gladsaxe lidt nord for København. Underviser og foredragsholder. Uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium og efterfølgende sprogofficer i arabisk. Udsendt med det danske krigsskib Absalon på dets første togt til Afrikas Horn for at bekæmpe pirateri i 2008. En fremmed krydser dit spor er hans skønlitterære debut.

Anne B. Ragde
Anne B. Ragde

Anne B. Ragde (f.1957) er opvokset i Trondheim, hvor adskillige af hendes bøger udspiller sig. Ragdes "Berlinerpopler"- serie om familien Neshov fra Trondheim har været en stor succes både i Norden og udlandet, og hun er nu aktuel med "Altid tilgivelse" - et uventet 4. bind i den populære serie, der har solgt over tre millioner eksemplarer verden over.

Ghada Baba Nasser
Ghada Baba Nasser

Ghada Baba Nasser er født i Libanon og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Joan Bach Poulsen
Joan Bach Poulsen

Joan Bach Poulsen (f. 1962) er opvokset i Himmerland. Hun kommer fra et hjem fyldt med fortællinger og har både lyttet til og selv fortalt rigtig mange af slagsen. Denne fortælletradition og mødet med hundredvis af børnefamilier og skolebørn gennem sit arbejde som sundhedsplejerske har inspireret til denne bog.

Marjaneh Bakhtiari
Marjaneh Bakhtiari

Marjaneh Bakhtiari er født i Teheran og vokset op i Sverige, hvor hun har studeret socialantropologi og journalistik. Hun debuterede i 2005 med romanen "Kalla det vad fan du vill", der er solgt i over 100.000 eksemplarer i Sverige. Aktuel med romanen "Godnathistorier for børn der drikker" – en smuk og barsk roman om en moderne familie i Teheran.

Nete Banke
Nete Banke

Direktør og medejer af designbureauet Imperiet, som har specialiseret sig i bogdesign. Hun er uddannet fra Den Grafiske Højskole i 1987 (i dag DMJX) og Master i Design, MD, fra KADK (2015). I 2006 modtog hun Forening for Boghaandværks diplom for fremragende grafiske arbejder. I 2016 har hun kurateret udstillingen Årets Bedste Bogarbejde 2016 – Bog & Passion.

Morten Baron
Morten Baron

Debuterer med Kalle Comma serien – et eventyrligt lærende univers for nysgerrige børn og voksne. Morten Baron udfordrer børnene, stoler på deres kompetencer og inspirerer gennem bogormen Kalle Comma til nysgerrighed, videbegær og unik leg med bogstaverne. Giver læselyst og historisk indsigt. www.kallecomma.com

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett

Musiker, cand.phil. i musikvidenskab, tv-vært, entertainer og børnebogsforfatter. Har skrevet en lang række børnebøger bl.a. ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” – kåret som årets børnebog i 2010, ”Sigurd fortæller om de nordiske guder” (2013) og ”Sigurd fortæller om græske guder” (2014). I år aktuel med ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie”.

Birgitte Bartholdy
Birgitte Bartholdy

Birgitte Bartholdy (f. 1960) har tre romaner bag sig. Hun er uddannet journalist og skriver ved siden af sit forfatterskab for en lang række medier. Hendes seneste roman Vildfarelser er en spændende historie om, når politisk aktivisme bevæger sig fra medmenneskelig og godhjertet omsorg til blodig ekstremisme.

Kim Basse
Kim Basse

Kim Basse er uddannet jour­nalist og har arbejdet for bl.a. TV 2 | ØSTJYLLAND og Nordiske Medier. Ideen til Det halve menneske affødtes af hans egen opvækst i den kriminelle og socialt belastede bydel Frydenlund i Aarhus. Erfaringerne herfra trækker han ofte på både i sit virke som journalist og som forfatter.

Kaspar Basse
Kaspar Basse

Kaspar Basse (f. 1971) er uddannet Cand. Merc. International Marketing & Management. Han er iværksætter og står bag juicebaren Joe & The Juice, som han stiftede i år 2002. Kaspar Basse er medforfatter til bogen ”Mig & Joe”, som handler om juicebaren og strategien bag.

Belinda Bauer
Belinda Bauer

Belinda Bauer er vokset op i England og Sydafrika og har arbejdet som journalist og manuskriptforfatter. I 2010 vandt hun The Gold Dagger for romanen "Dyster viden" som årets britiske krimi. Hun er den første debutant i næsten 40 år, der løb af med sejren. Hun bor i Wales. "Som fortjent" er hendes fjerde roman på dansk.

Asger Baunsbak-Jensen
Asger Baunsbak-Jensen

Asger Baunsbak-Jensen er forfatter og foredragsholder, og har tidligere virket som lærer, efterskoleforstander, undervisningsdirektør og præst, foruden sit livslange engagement i dansk politik. Senest udkom det anmelderroste erindringsessay "Fartens forbandelse" og i efteråret udkommer en erindringsbog fra et landsogn i 30’erne "Annas store lille verden".

Sussi Bech
Sussi Bech

Tegneserieskaber, hvis hovedværk er serien ”Nofret”, om en pige der rejser rundt i oldtidens lande. Herudover har Sussi lavet en række andre tegneserier, blandt andet ”Aida Nur”, og siden 2009 har hun hver fredag leveret den litterære satiretegneserie ”Eks Libris” til Weekendavisen sammen med Frank Madsen.

Torben Bech Dyrberg
Torben Bech Dyrberg

Kristian Bech Jakobsen
Kristian Bech Jakobsen

Kristian Bech var i 12 år Politiassistent i Midt- og Vestsjællands Politi samt Københavns Vestegns Politi. Han har nu forladt politiet og er bl.a vært på TV2 programmet, 'Station 2'. Han er nu aktuel med bogen "På patrulje" (2016).

Steen Beck
Steen Beck

Steen Beck er lektor, ph.d. ved Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet. Forsker i læringsteori og elevernes dannel­sesprocesser i gymnasiet. Han er forfatter til en lang række bøger og artikler om litteratur, kultur­historie og uddannelsesviden­skab og er desuden vild med Game of Thrones, om hvilken han i år har udgivet bogen “Vinteren kommer”.

Frank Beck Lassen
Frank Beck Lassen

Ph.d. i idéhistorie fra Aarhus Universitet. Underviser på filosofilinjen og i faget Livsfilosofi på Testrup Højskole. Har senest bidraget til bogen ”De uforsvarlige” (2016) med et kapitel om Hitler.

Hans Beck Thomsen
Hans Beck Thomsen

Har gennem mere end 25 år været ejer af Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og forandret den til et af de fornemmeste madtempler i Danmark. Han har modtaget adskillige prestigefyldte priser, ligesom han har været dommer ved VM for professionelle kokke i Lyon. Driver i dag Restaurant Stranden i Henne. Aktuel med bogen ”Østers” fra Muusmann Forlag.

Rothna Begum
Rothna Begum

Rothna Begum er født i Bangladesh og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Morten Beiter
Morten Beiter

Morten Beiter (f. 1964) er forfatter, freelancejournalist og tidligere korrespondent for Berlingske Tidende med Italien og Sydøsteuropa som dækningsområde. Blandt tidligere bøger kan nævnes ”Vejen til Napoli”, ”Mand af ære”, ”Viggos verden”, ”Passione! Mennesker og mad i Italien”. I 2016 er han aktuel med bogen ”Mafiaen kommer”.

Vibeke Bengtson
Vibeke Bengtson

Opvokset i Hareskov nord for København og uddannet grafisk designer. Flyttede i 2006 til Bornholm sammen med Jonas Bohn, hvor de siden 2008 med stor passion har drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer, og hvor de gennem årene har udviklet deres eget helt unikke sanseunivers. Aktuel med bogen “Is hele året” fra Muusmann Forlag.

Vibeke Bengtson
Vibeke Bengtson

Vibeke Bengtson (f. 1965) er aktuel med ”Is hele året” (Muusmann’ Forlag). Vibeke er uddannet skiltemaler og grafisk designer. Hun har arbejdet på en række københavnske reklamebureauer og fra 1996-2006 husgrafiker i det daværende PBS. Siden 2008 har hun sammen med Jonas Bohn drevet ismejeri på Bornholm med lokale råvarer. www.bornholms-ismejeri.dk

Thomas Bentzon-Ehlers
Thomas Bentzon-Ehlers

Thomas Bentzon-Ehlers er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. I en årrække har han beskæftiget sig med politik, filosofi, pædagogik og meditation. Thomas elsker at vandre langs havet og lytte til sfærernes musik, svømme i det iskolde vinterhav med et smukt svanepar og at samtale om livets dybere mening.

Katja Berger
Katja Berger

Katja Berger debuterede i år med 'De 7 Synder' som har høstet ros for sin humor, karakterer og modet til at være barsk. Det er en gribende fantasyfortælling, der handler om at finde sig selv og gøre en forskel. 'De 7 Synder' er enkeltstående, men i 2017 følger forfatteren op med 'Sjælehenteren', som er starten på en hæsblæsende trilogi om Himlen og Helvede.

Anne-Marie Berglund
Anne-Marie Berglund

”Krabbens ansigt”, noveller. Anne-Marie Berglund (f. 1952) er en særegen stemme i svensk litteratur. Hendes digte er blevet sammenlignet med Edith Södergrans på grund af deres kraftfulde billedsprog. Berglund har udgivet 12 bøger, novelle- og digtsamlinger. I 1995 fik hun det Svenske Akademis pris for novellesamlingen ”Raserier”.

Hanife Berisha
Hanife Berisha

Hanife Berisha er født i Kosovo og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Albert J Bernstein
Albert J Bernstein

Albert J Bernstein er klinisk psykolog, ph.d, forfatter, og foredragsholder bosiddende i Portland, Oregon. Han har mere end 40 års erfaring som terapeut og erhvervskonsulent. Albert Bernstein har bl.a. udgivet Dinosauer Brains og Emotional Vampires, samt Emotional Vampires at Work. Albert Berstein kalder sig "følelsesvampyr-specialist", da han især har

Iben Bertelsen
Iben Bertelsen

Iben Bertelsen (f.1955) er pensioneret politiassistent, yogalærer og psykoterapeut samt forfatter til yogabogen ”Sund krop, stærkt sind”. Senest udgivet ”Fjernstyring” sammen med Jan Schwerdfeger, som er første bind i en trilogi, hvor bind to "Trojanske heste" udkommer ultimo 2016.

Carsten Berthelsen
Carsten Berthelsen

Carsten Berthelsen er oldermand for Danske Ølpublicisters Laug. Han arrangerer ølsmagning og er international øldommer. I 2007 modtog han Danske Ølentusiasters hæderspris, som han i 2013 blev æresmedlem af. I 2015 modtog han en ridderorden af den belgiske kong Philip. Og så har han skrevet flere bøger om øl.

Per Betzonich-Wilken
Per Betzonich-Wilken

Per Betzonich-Wilken, født 1957, læste kommunikation, filosofi og pædagogik ved universiteterne i København, Trier og Bochum. Mag.art. med fænomenologisk æstetik som speciale ved Københavns Universitet i 1983 og Dr. phil. i dialogfilosofi ved Ruhr-Universität Bochum i 1986. Per Betzonich-Wilken er aktuel på Bogforum med dannelsesromanen "Rejse til aristos".

Anne Birgitte Beyer
Anne Birgitte Beyer

Kunsthåndværker, født 1961 i Holbæk og uddannet på afdelingen for billedvæv og blandform ved Århus Kunstakademi i 1997–1999. Debute­rede på KS, Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup i 1999. Hun har siden udstillet og undervist såvel i Danmark som rundt om i Norden. Siden 2009 fast bosiddende på Samsø, hvor hun i dag har sit hjem og sit værksted.

Parveen Bibi
Parveen Bibi

Parveen Bibi er født i England og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Karina Laurberg Bidstrup
Karina Laurberg Bidstrup

Karina er født i 1981 og har udgivet "Jæger og bytte", "Homo Bestia" og "De udstødtes mærke" - alle i scii-fi/fantasy genren, men i forskellige universer. Inspiration henter hun fra medierne, egne oplevelser og følelser, samt fantasi og rollespilsverdenen. Med omtrent ti romanprojekter i gang på samme tid er Karina altid midt i noget nyt.

Lisbeth Bille
Lisbeth Bille

Lisbeth A. Bille (f. 1958) har studeret antropologi og religion og arbejder som videnskabsjournalist. Sammen med Steen Bille har hun skrevet en anmelderrost serie af krimier om videnskabsjournalist Thea Vind. I serien er udkommet ”Gudindens Sidste Offer”, ”Nattens Gerning”, ”I Ond Tro” og ”Vredens Ord”. Læs mere på www.billebille.dk

Steen Bille
Steen Bille

Steen Bille (f. 1953) er konsulent og forfatter, tidligere spillefilmkonsulent på Det Danske Filminstitut, studievært på DR P1 og medforfatter af filmene ”Drømmen” og ”To Verdener”. Sammen med Lisbeth A. Bille har han skrevet fire romaner i en anmelderrost serie om videnskabsjournalist Thea Vind. Læs mere på www.billebille.dk

Mats og Susan Billmark
Mats og Susan Billmark

I bogen Lær at leve - med mere nærvær og mindre stress fortæller Mats og Susan Billmark ærligt om, hvordan de gik ned med stress og efterfølgende lagde deres liv om. Bogen er i dag den mest solgte selvhjælpsbog i svensk forlagshistorie. Aktuelle med bogen Lær at leve.

Danny Biltoft Davidsen
Danny Biltoft Davidsen

Danny Biltoft Davidsen er født i 1985 i Højby på Sjælland og har udgivet science fiction, siden han var sytten. Han har altid brændt for at bruge sin fantasi og fortælle andre en god historie. Til daglig bor han i København og arbejder i en biograf.

Søren Birch Sørensen
Søren Birch Sørensen

Søren Birch Sørensen (f. 1950) i København. Arbejdede som typograf og grafisk designer, men læste senere til lærer. Cand.mag. ved Københavns Universitet 1998 og efterfølgende gymnasielærer i religionshistorie og filosofi. Har jeg fortalt Dem om 50’erne? er hans debut.

Annette Birkmann
Annette Birkmann

Annette Birkmann (f.1974) er jurist og foredragsholder. Hun er aktuel med bogen "Rejsen til mig" (2016) om hendes rejse gennem Sydamerika på motorcykel.

Hanne Bistrup
Hanne Bistrup

Hanne Bistrup er født 1944 i Gentofte. Arbejdede i en del år som pædagog. Blev cand.psych. i 1984 og arbejdede som psykolog frem til 2004. Hanne Bistrup sprang ud som forfatter i en moden alder. Hun begyndte med at skrive faglitteratur, men skriver nu udelukkende skønlitteratur. Det er blevet til digte, noveller, bidrag til antologier og romaner.

Jørgen Bitsch
Jørgen Bitsch

Jørgen Bitsch er bladtegner, tegneserieskaber, satiriker og seriemordertegner. Han har mest lavet politiske tegneserier – som ”Overdanmark” (2005) og ”Lawman” (2008). Senest har han bidraget til ”Pussyland Express”, der er en graphic novel-udgave af Henrik Lists kontroversielle novellesamling ”Pussyland”.

Christian Bitz
Christian Bitz

F. 1977. Er uddannet cand.scient. i human ernæring og bl.a. kendt som tidligere vært på Madmagasinet Bitz & Frisk på DR 1, ernæringsekspert på Go' Morgen Danmark på TV 2 og tidligere forskningschef på Herlev Hospital. Han er forfatter til flere bestsellere og er nu aktuel med bogen ’Sund appetit’ sammen med Claus Holm.

Anna-Lise Bjerager
Anna-Lise Bjerager

Anna-Lise Bjerager, født 1962, er journalist og forfatter til adskillige bøger. Hun har skrevet bogen DET GÆLDER DIT LIV, som er debattør og tidligere overrabbiner Bent Lexners erindringer fra et langt liv i krydsfeltet mellem religion og politik. På BogForum taler de to videre om jødisk identitet og om, hvad det vil sige at være jøde i Danmark i dag.

Ann Bjerre
Ann Bjerre

Ann Bjerre er uddannet Cand. Interpret i Fransk og Italiensk, og har arbejdet som karriererådgiver, coach og foredragsholder. I dag arrangerer hun pilgrimsvandringer og retræter. Ann Bjerre har skrevet to bøger: "Vandringen - I pilgrimspor" og "Vand til vin - Katedralen og budskabet om livsglæden". Se forfatterens hjemmeside: wwww.annbjerre.dk

Viggo Bjerring
Viggo Bjerring

Viggo Bjerring er født 1981 i Aarhus og nu bosat på Amager. Cand. mag. i idéhistorie og dansk, studier i filosofi ved Freie Universität Berlin. Han debuterede i 2016 med “Balancekatten”.

Christian Bjerring
Christian Bjerring

(f. 1964) cand.phil. i nordisk filologi og aktuel med "Kongen". En tidløs fortælling om det, vi skal være opmærksomme på, når vi skal navigere i vores liv. Christian Bjerring er stifter og medejer af konsulenthuset CloserConsulting og har tidligere haft direktørposter i DSB og Tryg og er ophavsmand til reklameuniverset ”Harry & Bahnsen”. www.kongen.info

Kim Bjørnstrup
Kim Bjørnstrup

Kim Bjørnstrup blev jurist fra Københavns Universitet i 1984 og gjorde derefter karriere i medicinalindustrien. Han boede herunder 20 år i Schweiz. I alle årene har haft Kim haft en stor interesse for historie og politik, hvorfor han følte anledning til at skrive romanen "Deres Værste Mareridt" om et af tidens store spørgsmål.

Jens Blendstrup
Jens Blendstrup

Jens Blendstrup (f.1968) Debuterede i 1994 med "Mennesker i en mistbænk" og fik sit gennembrud med "Dame til fornuftige priser" (1999). Senest er udkommet "Luskefisefortællinger" (2014) Aktuel med samtidsromanen "Slagterkoner og bagerenker" - om den arbejdsløse og troskyldige elmontør Jørgens livtag med tilværelsen. Desuden forsanger i Frodegruppen 40.

Jens Blendstrup
Jens Blendstrup

Jens Blendstrup, født i 1968 i pipkvarteret i Århus. Han flyttede tidligt til Risskov hvor størstedelen af hans bøger foregår. Ud over romaner, mest kendt er ”Gud taler ud” (2004), har han også skrevet radiodramatik, drama og en del børnebøger. Han er aktuel med ”Ustyrlige sønner”, der er en genfortælling af Bibelen i ord og billeder.

Lotte Blicher Mørk
Lotte Blicher Mørk

Lotte Blicher Mørk (f. 1973) er præst på Rigshospitalet. I sundhedsfagligt og kirkeligt regi underviser hun, holder foredrag, laver kurser og konferencer. Hun har publiceret artikler, skrevet kapitler i fagbøger og har beskæftiget sig indgående med udbredelsen af palliation i Danmark. I år er hun aktuel med bogen ”På en måde skal vi dø”.

Mogens Blom
Mogens Blom

Mogens Blom har gennem sit arbejde rejst i Mellemøsten i mere end ti år, med henblik på at fremme dansk-arabiske samarbejdsprojekter. "Arven fra Basra" er andet bind i serien om efterretningsagenten Maiken Tarp, der tegner et detaljeret billede af de mange konflikter og dilemmaer i forholdet mellem Vesten og Mellemøsten.

Peter Blume
Peter Blume

Peter Blume,cand.jur.lic.jur., er beskæftiget som professor i retsinformatik ved Det Juridiske fakultet ved Københavns Universitet. Han har tidligere udgivet en række bøger om databeskyttelsesret, bl.a. Person-oplysningsloven (2000) og Databeskyttelsesret (2.udg. 2003), samt ligeledes et større antal artikler i fagtidsskrifter.

Sara Blædel
Sara Blædel

Sara Blædel debuterede i 2004 med ”Grønt støv”, første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick. Sara Blædel er flere gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (Martha-Prisen). Sara Blædel modtog i 2014 den prestigefyldte forfatterpris, De Gyldne Laurbær. Nu er hun klar med en ny serie – en trilogi om bedemandsdatteren, Ilka.

Pernille Boelskov
Pernille Boelskov

I 2014 flyttede Pernille Boelskov (f. 1980) fra 4. sal på Vesterbro til et hus på Bornholm. Huset trængte til en kærlig hånd, men havde højt til loftet og god plads til at skrive. Sidste år udgav hun sin første bornholmerkrimi, Granitgraven, der indleder en serie om præsten Agnethe Bohn. Bind 2 udkommer i januar 2017. www.pernilleboelskov.dk

Jonas Bohn
Jonas Bohn

Opvokset i Svaneke på Bornholm og uddannet økonom. Flyttede i 2006 tilbage til solskinsøen sammen med Vibeke Bengtson, hvor de siden 2008 med stor passion har drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer, og hvor de gennem årene har udviklet deres eget helt unikke sanseunivers. Aktuel med bogen “Is hele året” fra Muusmann Forlag.

Jonas Bohn
Jonas Bohn

Jonas Bohn (f. 1967) er aktuel med ”Is hele året” (Muusmann’ Forlag). Jonas er født og opvokset i Svaneke på Bornholm. Han er uddannet økonom og har i en årrække arbejdet med udvikling og salg af IT i ind- og udland. Siden 2008 har han sammen med Vibeke Bengtson drevet ismejeri på Bornholm med lokale råvarer. www.bornholms-ismejeri.dk

Christian Mohr Boisen
Christian Mohr Boisen

Da Christian Boisen var dreng, elskede han at se fodbold i tv og følge klubbernes statistikker bagerst i Tipsbladet. I mellemtiden er han blevet en af Danmarks bedste fodboldskribenter og har nu skrevet "Alt om Champions League – 2017" hvor man kan læse om seneste sæson, indkøb og vinderchancerne for de 32 hold, som er med i verdens største fodboldturnering

Boris Boll-Johansen
Boris Boll-Johansen

Forfatter og illustrator og ejer af forlaget Klørkonge.dk. Eksperimenterer med alternative udgivelsesformer, herunder mp3, unikke bogudgivelser og finansieringer via crowdfunding. Seneste udgivelser: "Lockouten i 13" (roman, 2016) og "Magasinet Menneske - nu som bog" (tegneserier og tekster, 2016).

Stine Bolther
Stine Bolther

F. 1976. Er tv-reporter og vært på Ekstra Bladet, hvor specialet er kriminalstof. Kendt som tv-vært på Kanal 5’s kriminalmagasiner. Hun har skrevet en række bestsellerne i samarbejde med Ove Dahl. Er aktuelt med bogen ’Drabscheferne de største sager’ i samarbejde med Ove Dahl og Kurt Kragh.

Birgitte Mølhede Bomholt
Birgitte Mølhede Bomholt

Født 1944 i Afrika, i dag boende i Tiufkjær, 7000 Fredericia Uddannet jordemoder og arbejdet som sådan i mange år.

Martin og Zennie Bonde Mogensen
Martin og Zennie Bonde Mogensen

Martin Bonde (f. 1974) er uddannet Body-SDS-terapeut, kostvejleder, foredragsholder og indehaver af Kropsinstituttet. Zennie Bonde Mogensen (f. 1969) er uddannet psykoterapeut, NLP business coach og colon hydroterapeut. Martin og Zennie Bonde Mogensen har tidligere skrevet "Den fedeste juicekur" (2015), men de er nu aktuelle med "Den sejeste suppekur" (2016)

Karin Bonnesen
Karin Bonnesen

Karin Bonnesen er en skarp og ukompliceret AD’er og grafisk designer. Hun arbejder professionelt og passioneret med bogdesign, bander, rollups og reklamepostkort. Hendes filosofi: “alt kan som udgangspunkt lade sig gøre”. Derfor er du sikker på, at dit design får et ekstra ‘twist’ uanset budget. Bonnesen.design.dk

Hans Jørgen Bonnichsen
Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen, født 1943, er tidligere chefkriminalinspektør hos Rigspolitichefen og tidligere operativ chef for rejseholdet ved Politiets Efterretningstjeneste. I Bogen TAK SKÆBNE! fortæller han om et afgørende øjeblik, der ændrede hans liv såvel som hans syn på sig selv. På BogForum optræder han i samtale med Daniel Øhrstrøm.

Henrik Borg Jensen
Henrik Borg Jensen

Henrik Borg Jensen, født 1946. Cand. mag. i tysk og dansk. Tidligere lektor ved Allerød Gymnasium. Tidligere fagkonsulent i tysk for Undervisningsministeriet og universitetscensor. Har bl.a. udgivet fire antologier til tyskundervisningen i gymnasiet, lærebogen "Danskfagets metoder" og har været medforfatter til "Sprogets veje, en grundbog om dansk sprog".

Mette Borre
Mette Borre

Mette Borre er klinisk diætist på Aarhus Universitetshospitals afdeling for sygdomme i mavetarm-kanalen. Hun er forfatter og medforfatter til en række lærebøger, samt bøger om den særlige tarmdiæt Low FodMap Diet. Mette Borre er i år aktuel med bogen ”Rigtig god fordøjelse”, som er skrevet sammen med Anne Ravn.

Rasmus Alenius Boserup
Rasmus Alenius Boserup

Rasmus Alenius Boserup (f.1975) er seniorforsker ved DIIS. Han er uddannet i arabisk (ph.d.) ved Københavns Universitet og har udgivet en række artikler om moderne arabisk politik og samfundsforhold. Han er aktuel med bogen "Hvad svarer vi jihadisterne?" (2016).

Christoffer Boserup Skov
Christoffer Boserup Skov

Christoffer Boserup Skov er kandidat i filosofi og master i retorik. Til daglig er han leder af Forfatterlinjen på Dansk Talentakademi. Har skrevet flere bøger, heriblandt "Meningen med livet? Otte svar og en hulens masse spørgsmål" og senest "Bliv til! - en filosofisk arbejdsbog".

Lise Bostrup
Lise Bostrup

Forfatter og forlægger med fokus på dansk sprog og litteratur i internationalt perspektiv. - lærebøger i dansk for udlændinge som Aktivt dansk, Danskere, Dansk er svært - men du skal nok få det lært. - tosprogede ordbøger med dansk som målsprog på bl.a. engelsk og polsk. - værker af Søren Kierkegaard og H.C. Andersen - dansk-vestindisk litteratur.

Daniel Boysen
Daniel Boysen

Daniel Boysen er cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur samt Religionsvidenskab, opvokset i den lille by Stenderup (ved Ribe), som hans roste roman "Fordi ilden er vores" er et forsøg på at vende tilbage til og komme langt væk fra. Daniel Boysen er endvidere ophavsmand til bl.a. Litterær Lounge, der afholder gratis litteraturarrangementer i Aarhus.

Torben Bramming
Torben Bramming

Torben Bramming, født 1964, er teolog med speciale i kirkehistorie og forfatter til adskillige bøger, senest BRORSON - SJÆLENS DIGTER. Han er aktuel med bogen RANTZAU - DEN HELLIGE KRIGER. I denne bog tegnes der ikke alene et portræt af den skarpsindige feltherre Rantzau, men ligeledes et levende billede af Danmark og Europa under under Reformationen.

Kenny Jess Brandt
Kenny Jess Brandt

Kenny Jess Brandt, født i 1980 og opvokset i Svendborg, er cand. mag i Idéhistorie og Nordisk Sprog og Litteratur fra Aarhus Universitet. I 2008 startede han Løve’s BogCafé på Vesterbro, KBH, i 2010 i Århus, hvor han i dag har tre bog- og vincafeer. I 2012 debuterede han med dekadence-romanen Viktor Horšovský. En besynderlig periode i Noah V. Bjergs liv

Jesper Brandt Andersen
Jesper Brandt Andersen

Jesper Brandt Andersen er 50 år og har arbejdet i pædiatrien siden 1994. Han har i 15 år haft egen børnelægeklinik og sideløbende arbejdet ved børneafdelingerne på Næstved og Nykøbing F. sygehus. Jesper har således en bred og mangeårig erfaring som børnelæge. Jesper er desuden far til 5 børn.

Morten Brask
Morten Brask

(f. 1970) Er internationalt prisbelønnet dansk forfatter og har udgivet såvel romaner som rejsebøger og fagbøger. Hans skønlitterære debutroman ”Havet i Theresienstadt” er fra 2007 mens Brask i 2014 udgav ”I morgen stopper jeg” om Anja Fonsecas liv med bulimi. Hans nyeste 2016-roman er ”Ofrene”, som fik en meget fin modtagelse.

Morten Brask
Morten Brask

F. 1970. Har et internationalt anerkendt forfatterskab bag sig, Forfatter til otte bøger, senest romanerne ”Havet i Theresienstadt (2007)”, ”William Sidis’ perfekte liv (2011)”, ”En pige og en dreng (2013)” og portrætbogen ”I morgen stopper jeg” om DR-vært Anja Fonsecas kamp med bulimi. I år er han aktuel med romanen ”Ofrene”.

Nis-Christian Bredholt
Nis-Christian Bredholt

Nis er født i 1958. Han har været elev på Gladiators etårige forfatterskole. Han udgav i foråret "Freischwimmer", som poetisk beskriver, hvordan sklerose har påvirket hans liv.

Rasmus Bregnhøi
Rasmus Bregnhøi

Rasmus Bregnhøi er uddannet på Danmarks Designskole. Han har skrevet og illustreret mere end 100 billedbøger for børn og arbejdet som bladtegner ved Information og Berlingske. Han modtog Høstprisen 2016 for "Opfindelser, strikkede huer og en dum kat". Aktuel, sammen med Annette Herzog og Katrine Clante, med "Hjertestorm"- en grafisk roman til tweens.

Rasmus Bregnhøi
Rasmus Bregnhøi

Illustrator bag mere end 100 billedbøger. På tegneseriefronten har han sammen med Oskar K. begået Lille Miss Nobody, M, Kvinden der ikke kunne huske og sammen med Kim Fupz Aakeson I love you Danmark og Mogens og Mahdi. Seneste projekt er en graphic novel for børn med titlen Hjertestorm sammen med Annette Herzog og Katrine Clante.

Anna Briand
Anna Briand

I ”EFTERSKOLE by Anna Briand” fortæller YouTuberen Anna Briand Hestehauge om sit år på efterskole. Anna deler ud af tips og tricks til efterskolelivet og tager dig gennem sin egen efterskoleoplevelse, fra start til slut med alt fra husregler og vasketøj til kæresterier, hjemve, rappelling-ture, rejser, YouTube-videoer og natterend.

Svend Brinkmann
Svend Brinkmann

Svend Brinkmann (f. 1975) er professor i psykologi på Aalborg Universitet og forfatter. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han har skrevet en lang række bøger og artikler om disse områder. I 2014 udkom bestselleren ”Stå fast”, og i år er Svend Brinkmann aktuel med efterfølgeren, ”Ståsteder”.

Helle Merete Brix
Helle Merete Brix

Helle Merete Brix er freelancejournalist, forfatter og foredragsholder. Hun har senest udgivet "Gud og Profeten tilgiver ikke. En personlig beretning om terrorangrebet på Krudttønden". Med forord af Naser Khader.

Keld Broksø
Keld Broksø

Keld Broksø er journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver. Han driver firmaet K.B. Kommunikation, og ”Koldfronter” er hans femte thriller. ”Koldfronter” er inspireret af virkelige konflikter tilsat et persongalleri af små mænd og kvinder, som kommer i klemme i store spil. Se også www.koldfronter.dk , FaceBook-gruppen om ”Koldfronter” samt YouTube-video.

Torben Brostrøm
Torben Brostrøm

Torben Brostrøm (f. 1927) er tidl. professor ved Danmarks Lærerhøjskole (i dag DPU), tidl. litterær fagredaktør ved Danmarks Nationalleksikon og stadig aktiv anmelder ved Dagbladet Information. Torben Brostrøm har skrevet et utal af bøger om litteratur og forfatterskaber, især om modernismen. I år er han aktuel med bogen ”Litterære bekendelser”.

Bjarne Nielsen Brovst
Bjarne Nielsen Brovst

Oprindeligt uddannet boghandler var han i en lille menneskealder højskoleforstander på Pensionisthøjskolen i Rude Strand ved Odder. Samtidig hermed udfoldede han et stort forfatterskab med omkring 100 titler i alle genrer. Han er en af landets absolut populæreste foredragsholdere.

Cindy Lynn Brown
Cindy Lynn Brown

Cindy Lynn Brown (f.1973) er dansk/amerikansk digter og romanforfatter. Hun er uddannet Mag.Art i litteraturvidenskab og skrivekunst og arbejder foruden sit forfatterskab som oversætter, redaktør, underviser i skrivekunst og erindringsskriver. Desuden er hun arrangør af den internationale poesifestival Odense Lyrik.

Cindy Lynn Brown
Cindy Lynn Brown

Cindy Lynn Brown (f. 1973) er dansk/amerikansk digter og romanforfatter. Hendes seneste udgivelse er digtsamlingen ”Ingen kan se os bagfra” (2016). Er mag.art. i litteratur og skrivekunst, arbejder som oversætter, redaktør, underviser og skriver erindringer som ghostwriter. Læs mere på www.cindylynnbrown.com

Morten Brunbjerg
Morten Brunbjerg

Morten Brunbjerg (f. 1978) arbejder freelance som forfatter, redaktør og dramatisk konsulent. Han er ikke klassisk skønlitterær forfatter, men arbejder ofte med interaktive fortællinger i den danske spilbranche. Morten udvikler historier, universer og manuskripter til spil og film/TV. Aktuel med “Tales from the void” (Porta Play). http://mortenbrunbjerg.dk

Louise Bruun
Louise Bruun

Louise Bruun (f. 1975) er forfatter, ernæringsterapeut og coach. Hun har skrevet sundhedsartikler til Alt for damerne, Costume, Eurowoman og Fit Living og har derudover udgivet en række bøger, bl.a. ”Lykkemad”, ”Få en lykkelig krop på 28 dage” og ”Super 5:2”. I 2016 er hun aktuel med bogen ”Fri af stress med yoga”.

Mathias Bruun
Mathias Bruun

Mathias Bruun (f. 1997) er uddannet fra Dansk Talentakademis forfatterlinje og debuterede i august 2016 med novellesamlingen 'Sortsind'. Derudover underviser han på Skrivelinjen på Holstebro Bibliotek. I øjeblikket arbejder Mathias på en digtsamling, og i den forbindelse har han bl.a. også bidraget med digte til spillefilmen Ungt Hjerte.

Louise Bruun
Louise Bruun

Er ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Hun har i mange år arbejdet med at forbedre sundhedstilstanden hos mennesker med hver deres unikke historie og udfordringer. Er aktuelt med bogen ’21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost’ i samarbejde med Jerk W. Langer.

Kaya Brüel
Kaya Brüel

Kaya Brüel er sanger, sangskriver, skuespiller og forfatter og har bl.a. sunget med på flere Åh Abe-udgivelser, ligesom hun har lagt stemme til adskillige tegnefilm. Kaya Brüel udkom tidligere på året med "Johan & Tandfeen Tanja fra Mælketanderup". Se mere på www.kayabruel.dk

Jørn Brøndal
Jørn Brøndal

Jørn Brøndal (f. 1961) er lektor i amerikansk historie. Mellem 2011 og 2013 var Brøndal præsident for Nordic Association for American Studies. Brøndal optræder ofte som kommentator på radio og tv, ikke mindst ved dækningen af amerikanske racerelaterede spørgsmål. Hans nyeste udgivelse er "Det sorte USA", der udkom i september.

Irene Brøndum
Irene Brøndum

Er uddannet autoriseret klinisk diætist og har arbejdet med kostvejledning af gravide samt patienter med mavetarmproblemer, hjertesygdom og kræft. Irene er ligeledes uddannet journalist og fast skribent på sundhedsmagasinet I FORM. Er aktuelt med bogen ’Tarme i topform’ sammen med Majbritt Engell.

Anders Brønserud
Anders Brønserud

Tegneserieskaber bag den sort/hvide, grafisk stramt komponerede pantomine-stribe ”OTTO”. Serien er udgivet som en række kvadratiske bøger i Danmark, Sverige, Finland, Tjekkiet og Holland. Den har desuden fungeret som avisstribe i Norge og Equador. Anmelderne har om ”OTTO” brugt ord som: ”Foruroligende, fornøjelig” og ”poetisk”.

Signe Brønserud
Signe Brønserud

Signe Brønserud (f. 1976) dimitterede fra Forfatterskolen i 2008 og er derudover uddannet syerske og modelkonstruktør. I 2016 debuterede hun med romanen ”Om et klaver”, som handler om venskaber, håndværk og kompromisløshed – tilsat skæve dialoger, brægende får og udsigt til Lillebælt.

Ellen Braae
Ellen Braae

Professor i landskabsarkitektur med ph.d. fra Aarhus Arkitektskole i 2003. Hendes primære forskningsområde er byudvikling og det åbne rum, fx landskabers betydning, fremtræden og funktion. Har senest bidraget til bogen "Vide verden: Aarhus" (2016).

Kristian Brårud Larsen
Kristian Brårud Larsen

Kristian Brårud Larsen er forfatter til to e-bøger – såkaldte singler – på forlaget Zetland: ”I det røde felt” (2014) og ”Aftalen i kælderen” (2014). Han er har tidligere været retsreporter på Ritzaus Bureau, og er i dag journalist på Ekstra Bladet. Han har sammen med Andreas Hogsted skrevet bogen ”Den 9. kreds – politiet indefra” som han er aktuel med nu.

Hanne Buggild
Hanne Buggild

Hanne Buggild er født i 1963 og har udgivet bøger siden 1995. Blandt andet en krimi. I 2004 grundlagte hun firmaet, Livet-Er-Godt, som hurtigt blev Danmarks største arrangør af de populære dildoparties. Så selvfølgelig er hendes seneste bog en erotisk roman, der på spændende vis fører læseren ind i erotikkens verden. Læs mere på hannebuggild.dk

Tom Buk-Swienty
Tom Buk-Swienty

Tom Buk-Swienty (f. 1966) er forfatter, journalist og cand.mag. i historie og amerikanske studier. Han har skrevet flere anmelderoste bøger – bl.a. ”Slagtebænk fra Dybbøl”. I 2013 udkom ”Kaptajn Dinesen – Ild og blod” efterfulgt af ”Kaptajn Dinesen - til døden os skiller” (2014). I år er han aktuel med en bog om Dinesens børn, ”Tommy og Tanne”.

Peder Bundgaard
Peder Bundgaard

Peder Bundgaard (f. 1945) er grafiker og tegner, kendt bl.a. for at designe pladeomslag for Gasolin og bogomslag for Dan Turéll. Peder Bundgaard er også forfatter og har bl.a. udgivet "Gasolin - masser af succes”, "Lykkens Pamfil - dansk rock i 60'erne" og "Larsen - et portræt af Kim Larsen". I år er han aktuel med erindringsbogen ”Vand under broen”.

Peter Burhøi
Peter Burhøi

Peter Burhøi er journalist på Berlingske og har tidligere været ansat på avisen Urban som nyhedschef og medlem af den redaktionelle ledelse. På Berlingske har han bl.a. arbejdet på udlandsredaktionen, som Christiansborg-journalist og senest som redaktør for Berlingskes politiske magasin, Politiko. I dag er han skrivende på Berlingskes indlandsredaktion.

Morten Buschmann
Morten Buschmann

Morten Buschmann (født 1964, København), forfatter, mediecoach, producer og journalist. Arbejdet for bl.a. DR, TV 2, Forsvarskommandoen (FMC) og Københavns Universitet.

Helle Busck Fensvig
Helle Busck Fensvig

Adm. direktør i Arnold Busck

Lone Bæk Brønsted
Lone Bæk Brønsted

Benni Bødker
Benni Bødker

Forfatter af bøger for børn, unge og voksne. Debuterede med ”Helvedesmaskinen”. Siden er det blevet til alt fra hårrejsende gysere som ”Nattens Børn” til den mangainspirerede ”Kimura”. For voksne har han skrevet krimien ”Blod vil have blod” sammen med Karen Vad Bruun. Den har fået to fortsættelser. Bødker anmelder tegneserier i Information.

Sissel Bøe
Sissel Bøe

Sissel Bøe er norsk og flyttede til Danmark i 1997. Hun er uddannet bibliotekar, men har siden 2004 arbejdet sammen med sin mand, tegneren Peter Madsen. "Troldeliv" er deres fælles projekt og "Julekalenderbogen" (okt. 2016) er den nyeste titel i serien. I Troldelivs univers har Sissel forenet sine 4 hovedinteresser:natur, psykologi, litteratur og folkesagn

Kenneth Bøgh Andersen
Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen (f. 1976) er en af tidens mest populære forfattere blandt store børn og unge. Debuterede i 2000 med "Slaget i Caïssa", og siden er han udkommet med 30 titler, bl.a. serien "Den Store Djævlekrig 1-5" og serien om "Antboy 1-6". Aktuel med "Den faldne djævel" - sjette og sidste bind i "Den Store Djævlekrig". www.kennethboeghandersen.dk

Aase Bøll
Aase Bøll

Aase Bøll, født 1943 i København Cand.psych. fra Københavns Universitet Undervist på Københavns Socialpædagogiske Seminarium Autodidakt billedkunstner

Michael Böss
Michael Böss

Michael Böss er lektor og debattør på bl.a. Berlingske. Michael Böss har tidligere udgivet en lang række debatbøger senest "Det demente samfund". I år er han aktuel med ”Op omkring Island” – en kulturhistorisk rejsebog.

Peter Baaer
Peter Baaer

Uddannet lærer Har siden 2013 arbejdet som UU-vejleder, frivillig mentor, støtte-kontaktperson og personlig rådgiver. Har gennem hele sin karriere arbejdet med udsatte unge, tosprogede unge, samt unge med diagnoser, som ADHD, og autismespektrumforstyrrelser.

Kamilla Baagø
Kamilla Baagø

Kamilla Baagø (f. 1959). Psykoterapeut på tyvende år. Arbejder i sin terapeutiske praksis og i skrivegrupper med de helende, frigørende kræfter ved terapeutisk, kreativ skrivning med udgangspunkt i eget liv. Har udgivet bogen ”Sommerfuglehuset”, en autobiografisk, skønlitterær roman om at mistede sin elskede, om kærlighed, sygdom og tab. www.kamillabaagoe.dk

Anja C. Andersen
Anja C. Andersen

Anja C. Andersen er astronom og astrofysiker ved Niels Bohr Instituttet. Hendes primære forskningfelt er kosmisk støv samt dynamiske og kemiske roller i stjerneprocesser. Hun er aktiv formidler af astronomisk forskning, har udgivet flere videnskabelige bøger, og er lige nu aktuel "En lille bog om universet".

Tekla Canger
Tekla Canger

Thierry Capezzone
Thierry Capezzone

Thierry Capezzone har arbejdet med tegneserier siden 90’erne, hvor han bl.a. tegnede for Spirou bladet i Belgien. Han er bedst kendt for tegneserien ’HC Junior’, og for nyligt har han illustreret ’Daisy – en prinsesse i Danmark’ (Cobolt). Han er aktuel med ’Skipper Clement’ (Cobolt), som han har lavet i samarbejde med Jørgen Jørgensen.

Thomas Buttenschøn & Carl Quist Møller
Thomas Buttenschøn & Carl Quist Møller

Thomas Buttenschøn er musiker, sanger og komponist – og dette efterår aktuel i “Vild med dans". “Bare kald mig Tofte" er hans første bog, og den er illustreret af Carl Quist-Møller, der bl.a. også er kendt for at tegne Jungledyret Hugo. 

Audrey Carlan
Audrey Carlan

Audrey Carlan er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Den aktuelle serie "Calender Girl" om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene, og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.

Jørgen Carlsen
Jørgen Carlsen

Jørgen Carlsen er højskoleforstander på Testrup Højskole, medlem af Etisk Råd, censorformand for faget idéhistorie og klummeskribent i Kristeligt Dagblad. Han har bidraget til en række udgivelser om idéhistoriske, filosofiske og pædagogiske emner. Han er aktuel med ”Glædens fest. En julekalender for voksne” samt Eksistensens reformationsserie.

Helle Brønnum Carlsen
Helle Brønnum Carlsen

Helle Brønnum Carlsen er ph.d. og lektor på læreruddannelsen. Modtager af Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom. Har fungeret som madskribent og -anmelder ved de store danske dagblade. Den seneste bog "Maddannelse" ligger i forlængelse af adskillige bogudgivelser om mad, æstetik, sundhedspædagogik, gastronomi og madkultur.

Alexander Carnera
Alexander Carnera

Alexander Carnera (f. 1968) underviser i æstetiske og filosofiske fag ved Handelshøjskolen i København. Er fast skribent for den nordiske udgave af Le Monde Diplomatique, hvor han skriver om litteratur, billedkunst, film og filosofi. Debuterede som skønlitterær forfatter i 1999.

Stephanie Caruana
Stephanie Caruana

Stephanie Caruana (f. 1974) debuterede med den anmelderroste erotiske krimi ”Smerten selv” (Rosinante, 2013) og har siden skrevet flere noveller. Senest ”Pavlovs prinsesse” (Byens Forlag, 2015), der også blev til single og danseforestilling. Hendes værker kredser om sanselighed, sprog, overraskende relationer og det foruroligende. www.caruana.dk

Özlem Cekic
Özlem Cekic

Özlem Cekic (f. 1976) er tidl. medlem af folketinget (SF) og uddannet sygeplejerske. I 2009 debuterede hun som forfatter med selvbiografien ”Fra Føtex til Folketinget” og har siden udgivet flere børnebøger om pigen Ayse.

Louis-Ferdinand Céline
Louis-Ferdinand Céline

Louis-Ferdinand Céline (1894-1961) er en af det 20. århundredes betydeligste forfattere. Han moderniserede ikke kun den franske litteratur, men hele verdenslitteraturen.

Dorthe Chakravarty
Dorthe Chakravarty

Dorthe Chakravarty (f. 1971) er historiker og journalist. Dorthe Chakravarty har i mange år formidlet stof om historiske emner, bl.a. som vært på programmet ”Alle tiders historie” på P1. Hun skrev i 2015 ”Tjenestepigerne – 100 års historie om stemmeret og ligestilling” og i 2016 udkom bogen ”Jo – Carlsbergfruen, der gik sine egne veje”.

Kaare Christensen
Kaare Christensen

Professor i Epidemiologi, dr.med., ph.d. Leder af Dansk Center for Aldringsforskning. Kaare har skrevet bogen "Skarpe hjørner og runde dage" samt talrige artikler med baggrund i hans aldringsforskning.

Niels Christensen
Niels Christensen

Niels Christensen er uddannet guldsmed og smykkedesigner, men har levet et langt liv med musikken. Dels som udøvende bassist og dels som musikalsk leder af Montmartre i Nørregade. Siden har han bl.a. fungeret som musiker-agent, pladeproducer og forfatter. I 2016 er han aktuel som forfatter af bogen ”Rugsted/Kreutzfeldt – kom tilfældigvis forbi”.

Tommy P. Christensen
Tommy P. Christensen

Tommy P. Christensen (f.1955) er kultur- og lokalhistoriker, aktuel på det nye forlag Olde Cranich Hamneda med bogen Amagers industrialisering - begyndelsen. Han har en master i Voksenuddannelse fra Roskilde Uni. (MVU) og er cand. mag. fra Kbhs Uni. (historie/kunsthistorie). Han har tidligere været redaktør på flere danske tidsskrifter.

Bjørn Christiansen
Bjørn Christiansen

Bjørn Christiansen har skrevet den anmelderroste, En redningskrans af bly, om sin far Kurts opvækst på et spædbørnshjem og senere fejlanbringelse på en åndssvageanstalt og et sinkehjem. Gennem 15 år indhentede Bjørn alt materiale, der fandtes i form af journaler om sin far, og i kærlighed til sin far skrev han den uhyggelige, men meget vedkommende historie.

Christian Olaf Christiansen
Christian Olaf Christiansen

Christian Olaf Christiansen (f.1980) er ph.d. og lektor i idehistorie ved Aarhus Universitet, hvor han forsker i amerikansk politisk filosofi og økonomihistorie. Han er medredaktør af antologien "Amerikanske tænkere" (2016), som han også har bidraget til.

Mads Christoffersen
Mads Christoffersen

Mads (f. 1947) mistede i 12 sin kone igennem 26 år forfatteren og feministen Suzanne Giese. Han skriver om tabet og sorgen i Mænd der mister, hvor han har interviewet syv mænd om deres sorghistorier. Efter dødsfaldet har han ændret indholdet i sit liv med ny kæreste og nyt arbejde. Tidligere handlede det om penge og forretning - nu handler det om mennesker.

Iben Claces
Iben Claces

Iben Claces. Indiensfarer, debut på det indiske subkontinent 1997-98. Dannet i vilde, civiliserede egne; udlært i chai-etikette samt kunsten at holde en svedig pande oprejst. Toeren blev gennembruddet i sydindiske landsbyer, en færd mellem rishøst og en canadisk mand. Iben Indiensfarer udgiver rejseberetninger om tid, bevidsthed og familie.

Iben Claces
Iben Claces

Iben Claces (f. 1973). Forfatterskolen 1992-94. BogForums debutantpris 1994 for digtsamlingen "Tilbage bliver". Senest udgivet "Breve fra en Indiensfarer – rejseberetninger om tid, bevidsthed og familie" 2015. Arbejder som underviser i skriveprocesser, konsulent og freelanceredaktør. Interesserer sig for alverdens mytologiske billedsprog. ibenclaces.dk

Paul Cleave
Paul Cleave

Paul Cleave har arbejdet i detailhandlen i flere år bl.a. hos en pantelåner, og her så han bagsiden af sin by, Christchurch i New Zealand. Hans første bog, "Det syvende mord", har solgt næsten en halv million eksemplarer i Frankrig og Tyskland alene og er en af de bedst sælgende newzealandske bøger nogensinde. "Slagtehuset" er hans femte roman på dansk.

Ole Clifford
Ole Clifford

Ole Clifford har skrevet en lang række bøger, især krimier. Han debuterede i 2000 med "De elskende i Toscana". I 2004 kom den første krimi, og i 2013 kom "Katharerne", der er bind 1 i en trilogi. Bind 2, "Broderskabet", udkom i september 2016.

Susanne Clod Pedersen
Susanne Clod Pedersen

Arnulf sagaen er en spændende vikingeserie, som har født stor læserbegejstring. Det nordiske drama om magtspil oprulles her i al sin storladne skønhed og gru, og fiktion blandes med historisk arvesølv, mens Arnulf vokser fra at være den iltre unge mand, vi kender fra sagaerne, til at blive en erfaren og berejst kriger og jomsviking med ansvar for viv og børn

Sarah Cohr Lützen
Sarah Cohr Lützen

Sarah Cohr Lützen (1988), er digter og yogi og tegner for sjov. "Everybody Clam Down" er hendes debut.

Annette Collin
Annette Collin

Annette Collin er frisør og makeup artist og har arbejdet i forskellige professionelle saloner. Hun har arbejdet som hår & makeup artist for diverse ugeblade, magasiner, modeshows, portræt fotografier og tv-programmer.

Ole Comoll
Ole Comoll

Illustrator og tegneserieskaber bag albumserien ”Dimensionsdetektiven” (sammen med Niels Søndergaard) samt en række kortere og længere tegneserier i vidt forskellige stilarter, senest ”Han, Hun og Algobatoren”. Er medlem af tegnestuen Gimle på Nørrebro og arbejder til daglig med storyboards, speed drawing og whiteboardfilm.

Iben Conrad Brodersen
Iben Conrad Brodersen

Iben Konradi Brodersen er født i 1988, og har læst litteraturvidenskab på Oxford og Københavns Universitet. Hun blev uddannet fra Forfatterskolen i 2016, og samme år debuterede hun med romanen "Piger kan leve længe måske for evigt". Romanen undersøger de fatale kræfter i det første, dybe venskab mellem to unge kvinder.

Jon Conrad Møller
Jon Conrad Møller

Jon Monrad Møller er født i 1972. Han har tidligere modtaget Statens Kunstfonds toårige igangsætterlegat og debuterede som forfatter med "Din mor elskede Paris" (2016).

Pernille Cordes
Pernille Cordes

Pernille Cordes er indehaver af den smukke og hyggelige butik Englegarn, der sælger alt til den håndarbejdsinteresserede kunde. Og så har hun skrevet to bøger om tunesisk hækling, der netop nu er noget af det mest hotte indenfor håndarbejde. Tunesisk hækling er muligheden for at lave masser af smukt tøj, men også smart interiør til boligen.

Ane Cortzen
Ane Cortzen

Ane Cortzen er arkitekt og grafisk designer, og har siden marts 2016 har været kulturchef for Kähler-koncernes restauranter. Mere kendt er hun dog fra DR, hvor hun har været værtinde på en lang række programmer. Hun har bidraget til bogen "Mit livs lære".

Arne Dahl
Arne Dahl

Jan Arnald (født 1963) er under pseudonymet Arne Dahl en af Sveriges mest anerkendte krimiforfattere. Han har høstet både anmelderros og priser internationalt for sine bøger om A-gruppen og Opcop. Netop nu er han aktuel med ”Skyggezone”, der er første bog i en ny serie. http://www.arnedahl.net/

Ove Dahl
Ove Dahl

F. 1949. Har været 40 år i politikorpset, de sidste 8, som drabschef ved Københavns Politi. I samarbejde med journalisten Stine Bolther har han skrevet flere bestsellere. Ove Dahl er også kendt fra TV3, hvor han er fast ekspert i nyhedsprogrammet Krimicentralen. Er aktuel med bogen ’Drabscheferne de største sager’ i samarbejde med Kurt Kragh og Stine Bolther

Søren Dahl
Søren Dahl

F. 1958. Er radiovært, musiker, kapelmester og komiker. Han er uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, har skrevet musik til en lang række teaterstykker, tv-serier og spillefilm og har turneret med egne shows igennem en længere årrække. Radiovært på programmet Cafe Hack siden 2003. Er aktuelt med biografien ’Med fanden i hælene'.

Pil Dahlerup
Pil Dahlerup

Pil Dahlerup er docent, dr.phil., litteraturhistoriker fra Københavns Universitet og forfatter til bl.a. bestselleren "Det moderne gennembruds kvinder" (1983). Aktuel med værket "Litterær refor¬mation" – om Luther og den danske reformation – som følger efter "Dansk litteratur. Middelalder" 1-2 (1998) og "Sanselig senmiddelalder" (2010).

Atonio Dal Masetto
Atonio Dal Masetto

”Der er nogle typer dernede”, roman. Antonio Dal Masetto (1938-2015) er en prisbelønnet argentinsk forfatter, hvis forfatterskab var meget efterspurgt i hans hjemland. Han var i lighed med en stor del af den argentinske befolkning efterkommer af italienske immigranter og et tema i hans værker er immigrationen.

Christian Dalsgaard
Christian Dalsgaard

Christian Dalsgaard er opvokset i Århus. Han har skrevet fire romaner, hvoraf den seneste "Svin" har høstet fremragende anmeldeser. "Svin" handler om brødrene Claus og Helge. Da Helge stikker af hjemmefra, skilles de to brødres veje. Henover de næste 40 år opbygge Claus en stor svinebesætning og stifter familie, mens Helge lever forhutlet og kriminaliseret.

Steffen Dam
Steffen Dam

Steffen Dam er spilekspert på BT og en af landets førende sportsbettere. Han har levet af sportsbetting i mere end 15 år og har tjent millioner af kroner på det. Han optræder jævnligt i fodbolddebatprogrammet Fodbold FM på Radio 24syv samt i diverse fodboldpodcast. Han er nu aktuel med bogen ”Sådan vinder du på Oddset” (2016).

Birgitte Dangaard
Birgitte Dangaard

Birgitte Dangaard er en engageret og aktiv sportsforælder på sidelinjen og har stor erfaring i arbejdet med børn og unge. Birgitte driver virksomheden Dangaard Coaching & Consulting, hvor hun coacher sportsbørn og deres forældre. I bogen ’Børn og elitesport - en forældreguide’ deler Birgitte med rund hånd ud af sine erfaringer som sportsforælder.

Samira Darawshe
Samira Darawshe

Samira Darawshe er født 1967 i Nazareth, Israel og har boet i Danmark siden 2003. Arbejder til daglig som laborant og tolk i arabisk, hebraisk og dansk. Hendes egen skæbnesvangre livshistorie og mangeårige tolkeerfaring har givet hende bred indsigt i flygtninges udfordringer ved at integrere sig i dansk kultur. En erfaring, hun gerne deler med myndighederne.

Mie Darell
Mie Darell

Mie Darell er født 1995 og bosat i København. Hun har altid været meget historie interesseret og specielt i anden verdenskrig. Mie Darell begyndte at skrive på sin debutroman, "Hemmelighederne der ikke kunne siges", da hun var 16-17 år gammel.

Leif Davidsen
Leif Davidsen

Leif Davidsen har siden 90'erne været en af Danmarks største forfattere. Han har skrevet en stribe spændingsromaner, og er nu aktuel med "Djævlen i hullet". Davidsens bøger er oversat til mere end 15 sprog, og han har bl.a. modtaget Læsernes Bogpris, De Gyldne Laurbær og Glasnøglen for årets krimi i Skandinavien.

Mette de Fine Licht
Mette de Fine Licht

Mette de Fine Licht (f. 1985) har skrevet 10 bøger, blandt andet sin egen biografi, ”Viljepigen – for ung til kræft” og ”Myter om magten – om kvinder i topledelse”. Ud over sit eget forfatterskab har Mette stor erfaring med at rådgive om pr og har sammen med Heidi Korsgaard skrevet ”6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller”. www.skrivevaerkstedet.dk

Mette de Fine Licht
Mette de Fine Licht

(f. 1985) har skrevet 10 bøger, blandt andet sin egen biografi, "Viljepigen – for ung til kræft" og "Myter om magten – om kvinder i topledelse". Ud over sit eget forfatterskab har Mette stor erfaring med at rådgive om pr og har sammen med Heidi Korsgaard skrevet "6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller". www.skrivevaerkstedet.dk

Johan de Mylius
Johan de Mylius

Johan de Mylius (f. 1944) er professor, dr.phil. og leder af H.C. Andersen Centret på Syddansk Universitet i Odense. Han har skrevet en lang række litteraturhistoriske værker om bl.a. Søren Kierkegaard, Karen Blixen og H.C. Andersen. Senest med H. C. Andersen-biografien "Livet og skriften".

Sune de Souza Schmidt-Madsen
Sune de Souza Schmidt-Madsen

Sune de Souza Schmidt-Madsen, f. 1979. Cand.mag. i litteraturvidenskab. Forfatter, oversætter og redaktionschef for dansk skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof, Danmarks næststørste forlag. I redaktionen arbejder et hold på seks redaktører på at udvikle ny, dansk fiktion. Modtog i 2013 Georg Brandes-prisen for ”En lille bog om Blixen”

Athina Delskov
Athina Delskov

Athina Delskov er psykolog, foredragsholder og forfatter, og har en række terapeutuddannelser bag sig. Hun har fået sin første omfattende viden om sensitive personlighedstræk gennem arbejdet med sensitive børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser eller selvskade. Athina er derudover formand for HSP-foreningen for særligt sensitive mennesker.

Daniel Dencik
Daniel Dencik

Daniel Dencik (f. 1972) er forfatter og prisvindende filminstruktør. Han debuterede i 1998 med digtsamlingen ”Lyn på en motorvej” og har siden udgivet bl.a. ”Via katastroferne”, ”Nekrolog” og romanen ”Anden person ental”. I år er han aktuel med romanen ”Grand Danois”.

Sofie Diemer
Sofie Diemer

Sofie Diemer (f. 1995) er debuterede i 2016 som forfatter med digtsamlingen ”LOL-LITA”. En digtsamling om den sårbarhed, der knytter sig til kroppen, om ensomhed, begær og sex.

Stine Josefine Dige
Stine Josefine Dige

(f. 1976), er nyuddannet forfatter fra Forfatterskolen for børnelitteratur og oprindelig uddannet journalist og sociolog. Udgav i 2015 digtsamlingen ”Stik” skrevet sammen med Marie Ladefoged. Står bag børnebøger om Niller Pilfinger og er stifter af foreningen 2200Godnathistorier; som udgiver findebogen Find os fra Nørrebro kort før Bogforum 2016.

Stine Josefine Dige
Stine Josefine Dige

f. 1976. Nyuddannet forfatter fra Forfatterskolen for børnelitteratur og oprindelig uddannet sociolog. Udgav i 2015 digtsamlingen ”Stik” skrevet sammen med Marie Ladefoged. Står bag børnebøgerne om regnbuebarnet Niller Pilfinger og er stifter af foreningen 2200Godnathistorier; som udgiver findebogen "Find os fra Nørrebro" kort før Bogforum 2016.

Mille Dinesen
Mille Dinesen

Mille Dinesen er uddannet skuespiller ved Statens Teaterskole i 2004, og har siden spillet roller som Nynne i filmen og TV-serien af samme navn, og hovedpersonen i TV-serien Rita, der vandt den internationale pris "Den gyldne nymfe". I september udkom hendes første bog "Min egen vej", der er en personlig fortælling om den alternative vej ud af hendes sygdom.

Chris Minh Doky
Chris Minh Doky

F. 1969. Dansk jazzbassist, komponist og solist, der meget tidligt fik sit internationale gennembrud. Siden en af verdens mest efterspurgte og anerkendte jazzmusikere. Har turneret over hele verden og spillet samme med de allerstørste. Nu er han aktuel med sin selvbiografi ”Nærvær – En musikalsk historie om at sætte sig selv på spil”.

Johannes Dragsdahl
Johannes Dragsdahl

Johannes Dragsdahl (1922-1995) var teolog, modstandsmand og mangeårig debattør om kirkens rolle i samfundet. Han grundlagde Søtoftegård Højskole, som blev mødested for mange nye tanker, der har sat deres præg på Danmark. Hans erindringer er et åndeligt testamente fra et menneske, der gennem hele sit liv søgte en ny form for menneskelig åndelighed.

Maria Dressler
Maria Dressler

Maria Dressler er psykolog. Sammen med Camilla Obel leder hun Diamantforløbet i Rødovre Kommune, der er specialiseret i vredeshåndteringsprogrammer, som kan implementeres direkte i praksis. Aktuel med "Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven".

Louise Caroline Drews
Louise Caroline Drews

Louise Caroline Drews udkommer d. 5 nov 2016 med sin debutbog "Kunsten at træde rigtigt". Bogen er en direkte udløber af hendes 1 år lange sygemelding med stress. I bogen er vi med helt fra begyndelsen i en ekstrem presset krop og vi som læsere kan nyde godt af de mange erfaringer og refleksioner hun tager os med på undervejs i hendes forløb.

Susanne Drost
Susanne Drost

Afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut Master i Ledelse og Rehabilitering Indehaver af Drost Consulting og Forlaget Drost-Thorndal Forsker, forfatter til fagbøger og biografier, samt ghostwriting, foredragsholder og konsulent.

Klara Drost
Klara Drost

Ung 16 årig "upcomming" forfatter og debuterer p årets Bogmesse med en mindre novellesamling. Klara har fået meget ros for hendes særlige, mættet og billedrig fortællemåde, og klart et "ung skud" vi skal holde øje med.

Poul Duedahl
Poul Duedahl

Poul Duedahl (f. 1973) er lektor i historie ved Aalborg Universitet og har udgivet adskillige bøger og artikler om det 19. og 20. århundredes danmarks- og verdenshistorie, bl.a. "Forbrydelsens ansigt" (Årets Historiske Bog 2013). Han er aktuel med "Ondskabens øjne".

Freja Duerlund Eggertsen
Freja Duerlund Eggertsen

Freja Duerlund Eggertsen (f. 1999) er opvokset i Ullerslev på Fyn, hvor hun stadig bor med sine forældre og storebror. Hun går på gymnasiet i Nyborg på den engelske linje IB og drømmer om at uddanne sig til lærer. Projekt Engel er hendes debutroman.

Lene Dybdahl
Lene Dybdahl

Lene Dybdahl (f. 1980) er forfatter til bestseller-serien "Nøglens Vogtere" og tidsrejseromanen "Den Sorte Paraply". Hun er uddannet cand.mag. og ejer kursusvirksomheden Pen & Pondus, hvor hun blandt andet underviser forfatterspirer i online markedsføring. Lene er i år aktuel med "Skyriel", som er 1. bind i fantasyserien "Ovanien-profetierne".

Bo Dybkær
Bo Dybkær

Direktør i Boghandlerforeningen

Torben Bech Dyrberg
Torben Bech Dyrberg

Torben Bech Dyrberg er lektor i samfundsvidenskab, ved Roskilde Universitet.

Birgitte Dyrekilde
Birgitte Dyrekilde

Birgitte Dyrekilde er undersøgende journalist, forfatter og foredragsholder ved Kontrovers. Hun har været tilknyttet flere store dagblade som Børsen og Jyllandsposten, og har specialiseret sig i erhversjournalistik, organiseret kriminalitet og korruption. Hun er aktuel med bogen "Jan Bonde Nielsen - Afsløret", som hun har skrevet sammen med Michael Teschl.

Morten Dürr
Morten Dürr

Morten Dürr (f. 1968) er aktuel med Børnefængslet. Morten Dürr har udgivet en lang række bøger for børn og unge siden 2004, hvoraf flere er oversat til andre sprog. Morten Dürr modtog i 2008 Undervisningsministeriets Skriverpris.

Morten Dürr
Morten Dürr

Morten Dürr (f. 1968) er MA i radiojournalistik og cand.mag. i film- og medievidenskab og arbejder til daglig som journalist. Debuterede i 1998 som børnebogsforfatter og har udgivet en lang række børne- og ungdomsbøger. Morten har modtaget Undervisningsministeriets skriverpris i 2008 og Bogslugerprisen i 2011.

Morten Dürr
Morten Dürr

Forfatter, der siden 2004 har udgivet en lang række bøger for børn og unge, deriblandt ”Zombier kysser klamt”, ”De forbyttede tissemænd” og ”Børnefængslet”. Dürr er sammen med tegner Lars Horneman aktuel med ”Zenobia”, en graphic novel om et syrisk flygtningebarn.

Morten Dürr
Morten Dürr

Morten Dürr skrev sin første børnebog, ’Skodfilm’, i 2004 og han har siden da skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger– alt fra bøger om at vokse op i komplekse familier (Lines rekordbog) til bøger om forelskelse og zombier (Zombier kysser klamt). I år har han lavet tegneserien ’Zenobia’ (Cobolt) sammen med Lars Horneman.

Peter Dürrfeld
Peter Dürrfeld

Peter Dürrfeld, født 1942, musikkritiker ved Kristeligt Dagblad og forfatter. I bogen 117 SYMFONIER giver han med vid og begejstring læseren et indblik i 117 af de største symfonier, komponisterne bag og den europæiske kulturhistorie, som symfonierne er en del af: Krige, herskere og muser dukker op mellem satserne. Han optræder i samtale med Mathias Hammer.

Grete Ebbe Jensen
Grete Ebbe Jensen

Grete Ebbe Jensen (f. 1947) bor i Vindinge Gl. Skole på Fyn. Hun er oprindeligt uddannet afspændingspædagog og har arbejdet med børn og børnemotorik det meste af sit arbejdsliv. Derudover har hun udgivet en del noveller i danske ugeblade. Hun har tidligere boet og arbejdet i Mozambique, Afrika.

Jakob Eberhardt
Jakob Eberhardt

Jakob Eberhardt er uddannet cand.mag. i historie og dansk samt fagjournalist fra Danmark Journalisthøjskole. Jakob er erfaren historieformidler, senest som forfatter til bogen "Verdenshistoriens største epidemier". Han er desuden medforfatter på bogen "1864" og eneforfatter på "Den blodrøde flod".

Christian Egander Skov
Christian Egander Skov

Ph.d. og cand.mag. i historie og religionsvidenskab. Forlagsredaktør ved forlaget Munch og Lorenzen og redaktør for årsskriftet Critique. Seneste udgivelse er bogen "Konservatisme i mellemkrigstiden" (2016). www.eganderskov.com

Anika Eibe
Anika Eibe

Anika Eibe (f. 1973) har siden 2003 udgivet romaner i mange forskellige genrer som fx socialrealisme, historiske romaner, eventyr og sågar darc erotica. Hun vandt Kulturstyrelsens Drengelitteraturpris i 2012. I år er hun aktuel med ungdomsromanen ”Er du okay, Marie?” - den første i Tellerups mini-serie af romaner om unge og deres problemer.

Freja Ejlebæk
Freja Ejlebæk

Freja er elev på Gladiators Forfatterskole.

Søren Ejlersen
Søren Ejlersen

Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne.com og Haver til Maver, passioneret foredragsholder og forfatter til kogebøgerne Safter, Arstidernes køkkenhave og Fermentering. Aktuel med bogen Blender.

Rasmus Ejrnæs
Rasmus Ejrnæs

Seniorforsker ved Bioscience, Aarhus Universitet, og en af Danmarks førende eksperter i biodiversitet og naturbeskyttelse. Seneste udgivelse er bogen ”Den uendelige have” (2016) om, hvordan man hjælper sig selv og naturen på vej i sin have. Har tidligere udgivet "Danmarks truede arter" (2014) og "Natur" (2013).

Anna Ekberg
Anna Ekberg

Anna Ekberg er et pseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. ”Den hemmelige kvinde” er Anna Ekbergs første roman.

Cecilie Eken
Cecilie Eken

Cecilie Eken ( f. 1970) debuterede som 23-årig og har skrevet en lang række fantasybøger bl.a. prisbelønnede værker som "Sikkas Fortælling", "Den Sorte Safir" og "Mørkebarnet". Aktuel med den illustrerede børnebog "V" - et rimet digt om sorg, savn, smerte og håb. www.cecilieeken.dk

Nadia Josefine El Said
Nadia Josefine El Said

Nadia er en af Gladiators nyere forfattere. Nadias værker består både af tekst og visuelle præsentationer, som hun vil fremvise på Gladiators stand.

Uffe Elbæk
Uffe Elbæk

Uffe Elbæk er stifter og leder af det politiske parti Alternativet. Han er aktuel med bogen om sit liv, Vejen til noget andet, skrevet af Stig Andersen.

Anette Ellegaard
Anette Ellegaard

Anette Ellegaard (f. 1967) er vokset op på Amager og debuterede med ungdomsromanen ”Indigo” (Høst & Søn, 2000). Hun har senest udgivet ”Tea i Elverland 1-3” (Dskl.foreningens Forlag, 2014) og vandt i 2006 en pris for ”Sandhedens Magt”. I 2016 genudgav hun på eget forlag selvhjælpsbogen ”Superwoman er en følelse”. anetteellegaard.com og superwoman.one

Peter Elsass
Peter Elsass

Peter Elsass (f. 1947) er dr. med. og har været professor i Klinisk Psykologi ved Københavns Universitet siden 1996. Han er forfatter til over 100 artikler og en lang række bøger, bl.a. ”Håndbog i kulturpsykologi”, og er derudover instruktør på flere dokumentarfilm. I 2016 udkom bogen ”Kunsten at være alene”.

Morten Elsøe
Morten Elsøe

Kandidat i Molekylær Ernæring og Fødevareteknolog. Som ekspert i sundhed og vægttab, arbejder han til daglig både som sundhedsdebattør, klummeskribent, underviser og foredragsholder, sideløbende med at han coacher enkeltpersoner til et sundere og slankere liv. I år er han sammen med Morten Svane udkommet med ”Slut med forbudt”.

Maja Elverkilde
Maja Elverkilde

Aktuel med en novelleserie om kærlighed, der udkommer en gang om måneden som både ebog og lydbog. Har tidligere udgivet to anmelderroste novellesamlinger på etablerede forlag, men startede i sommeren 2016 sit eget forlag: Pote Produktion. Her kan man også købe maskinskrevne, håndsyede digtsamlinger - og så kan man betale med honning...

Katrine Engberg
Katrine Engberg

Katrine Engberg er koreograf, foredragsholder, rejseskribent og forfatter. Hun debuterede som forfatter med krimien "Krokodillevogteren" (2016).

Sarah Engell
Sarah Engell

Sarah Engell (f. 1978) er en af de stærkeste stemmer, der skriver til unge lige nu, og hun høster stor ros for sit realistiske ungdomssprog, sine troværdige karakterer og aktuelle temaer. Sarah bestseller "21 måder at dø" blev kaldt årtiets bedste ungdomsroman, og om hendes nye roman "Hjertet er 1 organ" siger anmelderne ”fremragende” og ”rystende godt”.

Sarah Engell
Sarah Engell

Sarah Engell (f. 1979) debuterede i 2009 med ungdomsromanen ”Hvis bare …” og har siden udgivet bøger for både voksne, unge og børn. Engell skriver med stor psykologisk indsigt og tager ofte fat i rå og tabubelagte emner som selvskade, psykisk sygdom og selvmordstanker. Engell er aktuel med ”Hjertet er 1 organ” om gymnasiepigen Lucca. Se sarahengell.dk

Majbritt Engell
Majbritt Engell

Har en bachelor i ernæring og sundhed og en master i træning og fitness. Hun er foredragsholder, kostvejleder og medforfatter til flere sundhedsbøger . Til daglig driver hun livsstils- og diætistklinikken Frk. Skrump. Er aktuelt med bogen ’Tarme i topform’ sammen med Irene Bøndum.

Klaus Enghvidt Olsen
Klaus Enghvidt Olsen

Ny dansk krimiforfatter, som har udgivet to romaner. "Lihou dokumenterne" er en business thriller om mord, som vil få dig til at tænke på ”Bedrag” og Stein Bagger. "Som en besættelse" handler om stikkerdrab under Danmarks besættelse - men for nogen er krigen ikke slut. Mordene fortsætter. Spændingsniveauet er højt og gåden synes uløselig.

Gittemie Eriksen
Gittemie Eriksen

Gittemie Eriksen har udgivet en serie krimier med retsmedicineren Pia Holm i hovedrollen, foruden flere spændingsnoveller og den erotiske kærlighedsroman Hvad Du Ønsker (2012). Gittemie Eriksen er cand.scient. og har desuden læst medicin i fem år. Gittemie skriver på www.gittemieeriksen.dk om livet som forfatter, foredragsholder, underviser og selvudgiver.

Mikael Strøm Eriksen
Mikael Strøm Eriksen

Mikael Strøm Eriksen er stifter af medudgiverforlaget Skriveforlaget, og siden 2005 har han arbejdet som forlægger, freelancejournalist, boganmelder, manuskriptvejleder, underviser på skrivekurser, korrekturlæser med mere. Desuden er han selv forfatter og har skrevet to romaner og en novellesamling.

Gittemie Eriksen
Gittemie Eriksen

Gittemie Eriksen er forfatter til flere kriminalromaner, bl.a. ”Bedraget”, og har opnået stor succes som selvudgiver. Hun har læst medicin og taget en kandidatgrad i Human ernæring samt arbejdet som selvstændig sundheds- og ernæringskonsulent og projektleder. Nu rådgiver hun andre, som gerne vil udgive selv. Læs mere på www.gittemieeriksen.dk.

Christine Erritzøe
Christine Erritzøe

Christine Erritzøe har en professionsbachelor i Sundhed & Ernæring fra Suhrs Seminar i København. Hun har ligeledes masser af erfaring med fødevarer og motion gennem arbejde som blandt andet idrætslærer, massør, psykoterapeut og coach. Christine er også forfatter, og sammen med Lene Hansson har hun skrevet Elsk din tarm og Elsk din tarm 2.

Lars Erslev Andersen
Lars Erslev Andersen

Terror- og mellemøstforsker ved DIIS, Dansk Institut for Internationale Studier. Forsker bl.a. i amerikansk sikkerhedspolitik og international sikkerhed, herunder terrorismens konceptuelle historie og status. Har senest bidraget til bogen "De uforsvarlige" (2016) med et kapitel om Osama bin Laden.

Mette Esbensen
Mette Esbensen

Mette Esbensen (f.1980) er uddannet grafiker. Med stor passion for bøger, flair for det kreative samt et godt øje til retskrivning besidder hun alt, der skal til for at bringe liv til dit manuskript. Mette har været med til at designe og korrekturlæse flere bøger, heriblandt undervisningsmateriale, romaner og en række kogebøger. Grafikpaletten.dk

Tomas Espedal
Tomas Espedal

Tomas Espedal, f. 1961, nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for ”Gå”, ”Mod kunsten” og ”Bergeners”. Seneste udgivelser: ”Mit privatliv” og ”Året”. Espedal kaldes Knausgårds ”skyggebokser”. Ifølge Berlingske er Espedal den stærkeste stemme i nordisk litteratur. Og Kristeligt Dagblad mener at han har ”sat sig på toppen af bjerget i norsk litteratur".

Carina Evytt
Carina Evytt

Carina Evytt (f. 1971) debuterede i 2006 med gyserromanen "Let Bytte" og har siden skrevet flere romaner både i horror- og fantasy-genrerne. I år er hun aktuel med ”Gøglerkongens sværd”, anden del af fantasyserien ”Dragernes konge”, hvor første del er skrevet af Pernille Eybye.

Nina Ewald
Nina Ewald

Havebogsforfatter, havejournalist, fotograf og haveblogger. Uddannet på Danmarks Designskole. Skriver for både danske og udenlandske medier. Forfatter til en lang række havebøger, senest DESIGN DIN HAVE MED FARVER. Er desuden en meget anvendt foredragsholder samt hovedbestyrelsesmedlem i Haveselskabet. Indehaver af Forlaget NICE. www.ninaewald.dk

Pernille Eybye
Pernille Eybye

Pernille Eybye (f. 1982) debuterede i 2004 med børnebogen ”Kristines hjerte”. Hun lever og ånder bøger, da hun arbejder som bibliotekar, skriver i fritiden og selv læser, når der er tid. Hun har skrevet utallige bøger i de fantastiske genrer for børn og unge. I år er hun aktuel med fantasyserien, ”Dragernes konge”, der er skrevet sammen med Carina Evytt.

Jane Faerber
Jane Faerber

Jane Faerber (f. 1977) er forfatter til en række populære bøger om livstilskonceptet LCHF (Low Carb High Fat) og blogger til daglig på en af Danmarks mest besøgte madblogs, Madbanditten.dk. Janes seneste bog ”MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad” hjælper familier med sundere vaner gennem hverdagspraktiske tip og nemme familievenlige opskrifter.

Jane Faerber
Jane Faerber

Jane Faerber er forfatter til en række bestsellere om livsstilen LCHF (low carb high fat) og blogger til daglig på en af Danmarks største madblogs, Madbanditten.dk. Bloggen besøges hver måned af 300.000 danskere, og mere end 100.000 følger med på bloggens Facebook-side. Er aktuel med bogen ’Madglad - lær dit barn at elske rigtig mad’.

Niels Henning Falk Jensby
Niels Henning Falk Jensby

Niels Henning Falk Jensby (f. 1991) dimitterede fra Forfatterskolen i 2015. I 2016 debuterede han med romanen ”Techno” - en rå og kompromisløs dannelsesroman, ikke bare om at finde sig til rette i sin egen krop, men også om at vokse til og definere retten til denne krop i en verden af flydende grænser.

Johanne Kirstine Fall
Johanne Kirstine Fall

Johanne er elev på Gladiators Forfatterskole.

Sidsel Falsig Pedersen
Sidsel Falsig Pedersen

Sidsel Falsig Pedersen (f. 1970) er bosat i København og debuterede i 1997 med novellesamlingen ”En hel dags kærlighed”. Hun modtog i 2006 Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat, og i 2016 tildeles hun Beatrice Prisen af Det Danske Akademi. Romanen ”Flora” er udkommet i 2016.

Saliha Marie Fetteh
Saliha Marie Fetteh

Saliha Marie Fetteh er Cand.mag. i Moderne Mellemøststudier fra Syddansk Universitet og arbejder som ekstern lektor på Syddansk Universitet. Bachelor i arabisk, Mustansariyya Universitet, Bagdad, Irak, 1987–1990 Saliha er aktiv samfundsdebattør og fast skribent på religion.dk

Caroline Fibæk
Caroline Fibæk

Naturopath med speciale i kvindens hormonsystem, infertilitet & kvindesygdomme. Aktuel med bogen Hormonel harmoni.

Per Fibæk Laursen
Per Fibæk Laursen

professor ved Center for Grundskoleforskning, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Han forsker især i folkeskolens pædagogik og i uddannelse af lærere og andre professionelle. Har bl.a. skrevet bøgerne "Drop ambitionerne" og "Didaktiske ambitioner".

Jakob Leth Fink
Jakob Leth Fink

Jakob Leth Fink er ph.d. og post.doc ved Københavns Universitet. Han er sammen Jens Kristian Larsen aktuel med bogen ”Platon - Værk og virkning”. Bogen er et supplementsbind til udgivelsen af Platons samlede værker i seks bind.

Rikke Finland
Rikke Finland

(f. 1975) har skrevet tre bøger og været konsulent på flere skønlitterære bøger og redaktør på et utal af fagbøger – senest ”Adfærdspsykologi i markedsføringen – myten om den rationelle forbruger”. Rikke Finland redigerer, vurderer og hjælper forfattere i skriveprocessen. www.skrivevaerkstedet.dk

Dorte Fischer
Dorte Fischer

Dorte Fischer: sundhedsplejerske, forfatter, foredragsholder, ICDP- terapeut, næstformand i faglig selskab for sundhedsplejersker. Dorte har sammen med Karsten Pers skrevet Babykalenderen og Tumlingekalenderen, de meget populære guides til forældre med børn fra 0-2 år - solgt i mere end 60.000 eksemplarer.

Karsten Fledelius
Karsten Fledelius

Karsten Fledelius er rejseleder og tidligere universitetslektor ved Københavns Universitet og bidragyder til bogen "Fra Tallinn til Tasjkent", hvor han skriver om Georgien og Armenien. Karsten Fledelius deltager i paneldebatten om 25-året for Sovjets sammenbrud, som afholdes søndag formiddag, mød også Karsten på Akademisk Rejsebureaus Forlags stand.

Martin Flink
Martin Flink

Martin Flink har siden 1999 udgivet en række tegneserier fra eget forlag og har fået udgivet flere tegneserier i antologier, som ”C’est Bon Anthology” og ”Serier mot rasism”. I 2010 udkom ”The Man of Glass” fra Accent UK. Fra samme forlag har han udgivet ”The Troll”. Flink har også undervist på animationsskolen i Viborg.

Inge-Helene Fly
Inge-Helene Fly

Inge-Helene Fly (1973) er forfatter og uddannet BA i Litteraturvidenskab. Hun har skrevet 5 skønlitterære bøger. Hun henter inspiration i sit liv, i naturen, fra rejser og ikke mindst fra andre bøger. Hendes seneste udgivelser er en digtsamling – Leg for vestenvinden – og en kærlighedshistorie – Natsommerfuglens rum. Se mere på ingehelenefly.dk

Anders Fogh Rasmussen
Anders Fogh Rasmussen

Tidligere dansk statsminister og NATO-generalsekretær. Er aktuel med bogen ’Viljen til at lede’.

Mia Folkmann
Mia Folkmann

Mia Folkmann er forfatter og blogger. Hun har rejst i Storbritannien i over femogtyve år og bor nu selv i Midtengland. Mia udgav tre hobbybøger i 1990’erne og har efterfølgende skrevet og udgivet kvartalsmagasinet ANGLOFILIA, der danner grundlaget for en bog om den engelske jul og den netop udkomne bog om London. www.miafolkmann.dk

Michael Ford
Michael Ford

Michael Ford er dansk forfatter, mag.art. i engelsk litteratur fra Københavns og Lunds Universiteter. Han har skrevet skønlitteratur og dramatik i mere end fyrre år, på dansk, svensk og engelsk. Michael Ford har et indgående kendskab til geopolitik, hvilket kommer til udtryk i den højaktuelle bog 'Fredsmægleren'.

Anniqa Forss
Anniqa Forss

Entertainer, multikunstner. Blev i hele Europa omtalt som slangedanser i TV programmer som Pippi Langstrømpe. I Danmark blev hun populær som den smukke, blonde og sexede Slangepige Anniqa, og som sangerinde med Dansk Top numre. Hun var en af de først kvindelige bodybouildere bl.a. i Sporting Health Club i Hjertet af København og deltog i Miss Olympia.

Nanna Foss
Nanna Foss

Nanna Foss (f. 1985) har udgivet flere noveller samt romanerne "Leoniderne" og "Geminiderne", bind 1 og 2 i den anmelderroste "Spektrum"-serie. Der er planlagt 9 bind, alle med en ny hovedperson. Bind 3 udgives i 2017. Nanna har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur og er medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere. Se mere på www.nannafoss.dk

Elvira Fragola
Elvira Fragola

Elvira Fragola står bag de fantastiske bøger om Mumleby. Inspirationen til Mumleby-universet stammer fra hendes egen barndom, som blandt andet foregik i en sydfynsk fiskerlandsby. I dag bor Elvira Fragola på Amager, hvor hun tegner og skriver om Mumleby. Elvira har altid haft en forkærlighed for eventyr, traditioner og sjove eksistenser, og derfor falder det

Sara Maria Franch-Mærkedal
Sara Maria Franch-Mærkedal

Sara Maria Franch-Mærkdal er vejrvært på Go’ Morgen Danmark. I 2014 deltog hun i den 11. Sæson af tv-programmet Vild med dans, som hun vandt sammen med sin dansepartner, Silas Holst. Hun har tidligere arbejdet som model, været med i reklamefilm og i tøjbranchen.

Niels Frank
Niels Frank

Niels Frank er dansk digter og forfatter til både minimalistiske digtsamlinger og kritiske overvejelser, om hvad kunst er. Tidligere rektor for Forfatterskolen og modtager af en række litterære priser. Aktuelt er Frank bidragyder til debatbogen "'Jeg' er fandme til!" om litteratur og identitet.

Lone Frank
Lone Frank

Lone Frank (f. 1966) er forfatter og videnskabsjournalist ved Weekendavisen. Lone Frank har en Ph.D. i neurobiologi. I 2004 debuterede Lone Frank med bogen ”Det nye liv”, som siden er blevet efterfulgt af ”Klonede tigre”, ”Den femte revolution”, ”Mit smukke genom” og senest i 2016 ”Lystens pioner”.

Eva Maria Fredensborg
Eva Maria Fredensborg

Eva Maria Fredensborg (f. 1969) debuterede i 2013 med krimien ”Én gang morder”, som hun udgav på eget forlag. Siden har hun skrevet kontrakt med Politikens Forlag, hvor hun har udgivet yderligere to krimier og senest romanen ”Det hvide mørke”. Eva Maria er en af initiativtagerne til Danmarkskriver.dk. www.evamariafredensborg.dk. Foto: Jens Peter Engedal

Eva Maria Fredensborg
Eva Maria Fredensborg

F. 1969. Hun er en af Danmarks mest succesfulde selvudgivere. Hun udgav selv sine to første romaner, ”Én gang morder” (2013) og ”Min mund er lukket” (2014). Efter at have oplevet overvældende succes på egen hånd, skiftede hun i 2014 til Politikens Forlag og udkom i 2015 med ”I blinde”. I år er hun aktuel med ”Det hvide mørke”.

Emma Frederiksen
Emma Frederiksen

Emma er elev på Gladiators Forfatterskole.

Lise Lotte Frederiksen
Lise Lotte Frederiksen

Lise Lotte Frederiksen har de sidste år holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer. Hun er aktuel med "Som i et spejl", der er portrætter af syv klassiske, kvindelige romankarakterer; bl.a. Sheakspears Julie, Jane Austens Elizabeth Bennet, Herman Bangs Ida Brandt og Virginia Woolf Mrs. Dalloway.

Niels Christian Frederiksen
Niels Christian Frederiksen

Uddannet journalist, kommentator og fodboldekspert. Har skrevet flere bøger om fodbold og er af Radio24syvs program FodboldFM’s lyttere tidligere kåret til Danmarks bedste fodboldekspert. Vært og kommentator på TV3 Sport. Har senest bidraget til bogen "Vide verden: Lissabon" (2016).

Siff Frederiksen
Siff Frederiksen

Siff Frederiksen, f. 1968, tidl. lærer, nu forfatter, foredragsholder, terapeut og choktraumespecialist. Udgivet: Reklameordbogen "Ord der $ælger", der har 8000 salgsord fordelt på 90 kategorier. www.formidlingogforvandling.dk

Mette Frederiksen
Mette Frederiksen

FORMAND FOR SOCIALDEMOKRATERNE Mette Frederiksen, født 19. november 1977 i Aalborg, datter af typograf Flemming Frederiksen og pædagog Anette Frederiksen. Mette Frederiksen har to børn. Datteren Ida Feline og sønnen Magne. Aktuel med bogen Mette F.

Morten Frich
Morten Frich

Morten Frich (f.1973) er journalist ved Dagbladet Information og forfatter. Han har modtaget flere anerkendte priser for sit journalistiske arbejde herunder Cavlingprisen, Den Berlingske Fonds Journalistpris og Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) prisen. Han er aktuel med bogen "Ikke mere at frygte" (2016).

Silje Kamille Friis
Silje Kamille Friis

Silje Kamille Friis er designer og startede sin karriere som konceptudvikler hos LEGO. Siden blev hun ph.d. med fokus på designdrevet innovation. Sideløbende med konsulent- og forskningsarbejde på masteruddannelsen LAICS, Designskolen Kolding m.fl. har hun udviklet metodesamlingen "Co-creation Cards".

Thomas Friis Pedersen
Thomas Friis Pedersen

Thomas Friis Pedersen (Thop) er tegneserietegner og illustrator. Han har gennem årene lavet flere tegneserier og børnebøger, men er for tiden nok mest kendt for sine berygtede og bloddryppende zombiekravlenisser. Thomas er vant til at tegne for børn og glæder sig til at give gode tips og råd samt en lille tegning til alle interesserede.

Thomas "Thop" Friis Pedersen
Thomas "Thop" Friis Pedersen

Blandt andet kendt for striben "Den Store Zardini", som har været udgivet i diverse magasiner samt i albumform i 2010. I 2013 udgav forlaget Tellerup et hæfte med Thomas’ alternative zombiekravlenisser, som er blevet lidt af en jule-landeplage over hele landet.

Per Frimann
Per Frimann

Per Frimann er tidligere fodboldspiller og har spillet 17 kampe på det danske landshold. Han arbejder som kommentator og ekspert på TV3 Sport. Han har sammen med Cartsen Werge skrevet bogen "Verdens 100 bedste fodboldspillere".

Mette Frisk
Mette Frisk

Uddannet journalist, er vært på Madmagasinet på DR1, hvor hun i tre år har udforsket fødevareindustrien. Derudover har hun i mange år arbejdet med undersøgende journalistik, bl.a. på DR Dokumentar, P1 og TV Avisen 21 Søndag. Er aktuel med bogen ’Syv sunde vaner’.

Bo Fritzbøger
Bo Fritzbøger

Bo Fritzbøger (f. 1958) er lektor i historie ved Københavns Universitet, hvor han forsker i samspillet mellem mennesker og deres fysiske omverden. Han er forfatter til en lang række udgivelser om dansk kultur- og miljøhistorie, senest En lumpen stodder om herremanden Hans Rosborg og de steder, hans liv udspillede sig.

Martin Frøsig
Martin Frøsig

Martin Frøsig er en dansk illustrator, der har tegnet til Henrik Berg Jensens bog "Søren Kierkegaard. En præsentation af hans tid, liv og værk", som er udkommet i efteråret 2016.

Kim Fupz Aakeson
Kim Fupz Aakeson

Kim Fupz Aakeson (f. 1958) er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Som forfatter debuterede han i 1984 med børnebogen ”Hvem vover at vække guderne” og har siden udgivet adskillige bøger og vundet flere priser. I 2016 er han aktuel med en ny bog om drengen Vitello, ”Vitello bygger en afskyelig snemand”.

Kari Fure
Kari Fure

Kari Fure, cand.polit., er redaktør på det norske dagblad DAGEN. Hun skriver om menneskerettigheder og diskrimination mod kristne og andre religiøse mindretal. Rejser meget i Mellemøsten, især i Syrien og Irak, hvor hendes første bog på dansk, "På flugt", udspiller sig.

Stine Fürst
Stine Fürst

Speciallæge i gynækologi og obstetrik. Aktuel med bogen Harmonel harmoni.

Tove Færch
Tove Færch

Tove Færch er leder af Karolines Køkken, hvor hun i mere end 20 år har været med til at udvikle produkter og opskrifter, som rammer danskernes smagsløg. Derfor følger Tove tendenser og danskernes madvaner tæt, og det er blevet til tusindvis af opskrifter og 20 kogebøger. Og altid med samme udgangspunkt: Mad skal smage godt.

Ulrika Færch
Ulrika Færch

(f. 1970) har senest skrevet ”Babysvømning – med relationen i fokus”. Har svømning som omdrejningspunkt i sit virke og er i gang med endnu en bog. www.faer.ch

Henrik Føhns
Henrik Føhns

Henrik Føhns (f. 1962) er aktuel med "Den Globale Puls - en digital opdagelsesrejse i vores fælles hjerne". Han er journalist primært kendt som vært på Harddisken DR P1. Han er også co-founder af SingularityU Copenhagen Chapter, medarrangør af innovationscampen Danske Ideer, foredragsholder og bestyrelsesmedlem hos DiGiDi. Læs mere på about.me/henrik.fohns

Thomas G. Svaneborg
Thomas G. Svaneborg

Erhvervsjournalist og forfatter Thomas Svaneborg afdækker i ”Kunsten at tømme en bank”, hvordan en gruppe pensionsdirektører og Danmarks ukronede kapitalfondskonge spillede højt spil, bluffede og vandt, da de lokkede staten til at lave en bankpakke til glæde for FIH Erhvervsbank, som i dag er under lukning.

Lars Gabel
Lars Gabel

Lars Gabel (f.1971) er uddannet fra Designskolen i Kolding med studieophold i USA og Paris. Han har bl.a. tegnet for Tivoli og har siden 2002  været freelance illustrator. Lars har illustreret talrige børne- og ungdomsbøger fra både danske og udenlandske forlag og modtog i 2015 Kulturministeriets Illustratorpris for sin fortolkning af H.C.A "De vilde svaner"

Ditte Gad Olsen
Ditte Gad Olsen

Ditte har været veganer i 6 år og er på sidste år af sin Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Hun ønsker at bruge sin ernæringsfaglige baggrund og madpassion til at inspirere andre til at vælge at spise mere grønt af hensyn til det dyreetiske aspekt, sundhed, bæredygtighed og miljø. Aktuel med bogen “Vegansk for alle” fra Muusmann Forlag.

Per Gammelgaard
Per Gammelgaard

Per Gammelgaard er uddannet bibliotekar og har et omfattende prosa-forfatterskab bag sig, der især er anerkendt for dets kærlige, nøgterne sans for livet i provinsen. Som fx i romanen "Sådan som vi elsker" og i lynhistorierne "Dyt for Stanley!". Aktuel med den anmelderrost roman "Englekrøller".

Thomas Gammeltoft-Hansen
Thomas Gammeltoft-Hansen

Thomas Gammeltoft-Hansen (f. 1979) er forskningschef på the Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law. Han er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, MA i flygtningestudier fra Oxford og ph.d. i international lov fra Aarhus Universitet. Han er aktuel med bogen "Hvordan løser vi flygtningekrisen?" (2016).

David Garmark
David Garmark

David Garmark er født i København i 1972 og har arbejdet som skuespiller og lærer i mange år. Han kommer på Bogforum for at fortælle om sin roman nummer to, der er udkommet for nyligt: actionthrilleren "Det fjerde menneske".

Inez Gavilanes
Inez Gavilanes

Mit liv har slået knuder og jeg er kommet vidt omkring. Jeg har læst jura, journalistik og kognitiv terapi. Skrevet sange, udgivet plader og turneret. Været radiovært, og coach for kriminelle og misbrugere. Mit fokus har dog altid været det samme; at undersøge det svære, det, der gør ondt, og hvordan man bliver sin egen bedste ven.

Trisse Gejl
Trisse Gejl

Trisse Gejl fik sit gennembrud i 2006 med romanen "Patriarken", som blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris og DR-romanprisen. I 2008 udkom "Skjul" og i 2011 "Siden blev det for pænt", som også blev indstillet til DR-romanprisen. "Ulvekvinten" er hendes ottende roman.

Trisse Gejl
Trisse Gejl

Trisse Gejl, født i Århus 1968, er romanforfatter med otte romaner bag sig, men har også skrevet en lang række noveller, essays og lyrik. Hun underviser i kreativ skrivning på Syddansk Universitet. Hun bor i København med sin mand og tre sønner. Hendes seneste udgivelse er romanen Ulvekvinten fra 2016. www.trissegejl.dk. Foto: Les Kaner

Dina Gellert
Dina Gellert

Dina Gellert (f. 1961) har i mange år arbejdet på animationsfilm i ind- og udland. Siden 1993 selvstændig illustrator og forfatter, primært på billedbøger, sangbøger og letlæsningsbøger. Hun har tegnet "Villads fra Valby" lige siden den første bog udkom i 2009.

Pia Genet Rasmussen
Pia Genet Rasmussen

(f. 1965) har skrevet ”Fødselsmod – Brug din krop som hjælper”. Pia Genet Rasmussen er psykomotorisk terapeut med professionsbachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik, og hun står bag det fødselsforberedende koncept Mindful Moving. www.mindfulmovinggravid.dk

Maria Gerhardt
Maria Gerhardt

(f. 1978). Forfatter og dj (under navnet Djuna Barnes) udgav 2014 bogen ”Der bor Hollywoodstjerner på vejen”. Bogen er en personlig beretning om at blive ramt af brystkræft, når livet er på det højeste. I 2015 fulgte digtsamlingen ”Amagermesteren”, som hun fik Politikens Litteraturpris for.

Søren Gericke
Søren Gericke

Mesterkokken, der om nogen har sat dagsordenen for det nye, danske køkken. Der findes stort set ikke en gourmetkok i dette land, der ikke er mærket af hans fingeraftryk. Han har modtaget en række prestigefyldte priser for sit arbejde og bliver regnet for at være en af de betydeligste, nulevende danske kokke. Aktuel med bogen “Østers” fra Muusmann Forlag.

Rufus Gifford
Rufus Gifford

Rufus Gifford er den nuværende ambassadør for USA i Danmark, og tidligere manuskriptforfatter i Hollywood. I 2012 var han finansdirektør på Barack Obamas præsidentkampagne. Han har nu, sammen med sin mand Steven DeVincent, skrevet kogebogen "Ambassadørens køkken", hvor de deler ud af deres yndlingsopskrifter.

Signe Gjessing
Signe Gjessing

(f. 1992) Forfatterskolen 2012. Ung dansk lyriker hvis fantasifulde digte har givet hende status som en af dansk lyriks kometer. Hendes digte følger deres egen logik og skaber deres egne universer i en udforskning af livet og væren. Debuterede med ”Ud i det u-løse” i 2014, udgav i 2015 ”Blaffende rum nænnende alt”.

Klaus Gjørup
Klaus Gjørup

Klaus Gjørup er forlægger, idéhistoriker, oversætter og bogtilrettelægger – og manden bag Forlaget Wunderbuch. Cand.mag. i idéhistorie og historie fra Aarhus Universitet i 2000. Tildelt accessit for en besvarelse af Aarhus Universitets Prisopgave i Idéhistorie (2000). Har været ph.d.-stipendiat ved Institut for Filosofi og Idéhistorie, Aarhus Universitet.

Ivar Gjørup
Ivar Gjørup

Ivar Gjørup er tegneserieforfatter, lektor og oversætter af bl.a. Platons værker. Han har bl.a. tegnet striben "Egoland", som blev bragt i Politiken fra 1986 til 2009. I år er han aktuel med bogen ”Platons gåde” – en fortællende bog om en af filosofihistoriens største skikkelser.

Kristina Nya Glaffey
Kristina Nya Glaffey

Kristina er født i 1979. Hun gik på forfatterskolen fra 2003-2005. Kristinas bøger omhandler i højgrad om homoseksuelles overvejelser og udfordringer i et heteronormativt samfund.

Abelone Glahn
Abelone Glahn

(f.1955) Seneste udgivelse: "Forfatterens guide til sociale medier". Journalist, blogger og forfatter til 8 praktiske bøger til selvstændige og freelancere, samt 5 bøger til og om tvillinger. Underviser i markedsføring via sociale medier og rådgiver forfattere. Freelanceredaktør. www.abeloneglahn.dk og www.forfatterensguide.dk

Rasmus Glenthøj
Rasmus Glenthøj

Rasmus Glenthøj (f. 1977) er historiker og ansat på Syddansk Universitet. Han forsker i skandinavisme, dansk-norsk historie og historiografi og er redaktør på "Mellem brødre", der er udkommet dette efterår og behandler forholdet mellem Danmark og Norge før og efter 1814. Han modtog i 2014 H.O. Lange-Prisen for sin bog om 1864.

Tatiana Goldberg
Tatiana Goldberg

Psykolog og illustrator med bidrag til både danske og udenlandske tegneserieantologier bag sig, blandt andet Ondskabens flydende Vatikans antologiserie ”Fantasmagori”. I 2014 debuterede hun med sin første længere udgivelse, den psykologiske horror graphic novel ”Anima”. Hun arbejder på første album i en længere albumserie kaldet ”Kijara”.

Pelle Goldin
Pelle Goldin

”Gamiderne”, roman. Pelle Goldin (f. 1948) er cand.scient.soc i historie og samfundsfag, som han har undervist i på Københavns VUC. Han har skrevet både fiktion og artikler i daglade og udgav i 1985 spændingsromanen ”Ono og Elf” på Gyldendal.

Sørine Gotfredsen
Sørine Gotfredsen

Sørine Gotfredsen, født 1967, er præst, forfatter, journalist og debattør. Senest har ud udgivet debatbogen LØFT BLIKKET. På BogForum optræder hun i samtale med Henrik Jensen om nationalfølelse.

Christian Gottlieb
Christian Gottlieb

Christian Gottlieb er rejseleder og adjungeret professor i teologi ved Københavns Universitet og bidragyder til bogen "Fra Tallinn til Tasjkent", hvor han skriver om den russiske kirkes renæssance. Christian Gottlieb deltager i paneldebatten om 25-året for Sovjets sammenbrud, som afholdes søndag formiddag.

Carsten Graff
Carsten Graff

Graff har udgivet en lang række bøger om tabuer og er på denne bogmesse repræsenteret af Malene Lauritsen for hvem han har skrevet bogen Brev til mor. En bog om at komme styrket igennem incest. Malene findes her: Stand E-syd 004

Sanne Gram Fadel
Sanne Gram Fadel

Sanne Gram Fadel (f. 1975) er journalist og har bl.a. været ansat på Jyllands-Posten og udsendt som korrespondent i Mellemøsten. Siden 2013 har hun været bosat i Danmark og arbejder i dag som studievært på Danmarks Radio. I 2016 er hun aktuel med bogen ”Farvel, mit Syrien”.

Kim Gravenhorst
Kim Gravenhorst

Uddannet kok og tjener. Har haft virke i en række kvalitetsrestauranter, som Søllerød Kro. Siden 1990 indehaver af restaurant Beghuset i Dragør. Har i 20 år udviklet opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media. Har udgivet bøgerne "Havtorn - Nordens citron" og ”Havtorn – Desserter, kager og søde sager” fra Muusmann’Forlag.

Misen Groth
Misen Groth

(f. 1965) sangerinde, tekstforfatter, forfatter, blogger og skuespiller. Kendt for samarbejdet med sin mand Jacob Groth, som hun har udgivet tre album med. Fik i 2000 diagnosen multipel sclerose og har nu skrevet bogen ”Jeg kan da stadig synge”, der handler om at leve som rask på trods af sygdom. www.misen.dk

Anna Grue
Anna Grue

Debuterede i 2005 med spændingsromanen ”Noget for noget”, der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis diplom for en fremragende debut. Året efter fulgte ”Det taler vi ikke om”, og i 2007 udkom ”Dybt at falde” – 1. bind i serien om Dan Sommerdahl. Sidste år kom ”Italiensvej” og i år er hun aktuel med 7. bind om Dan Sommerdahl, ”I lige linje”.

Ole Grünbaum
Ole Grünbaum

Ole Grünbaum (f. 1945) debuterede i 1967 med ”Provokér”. Hans fremtrædende rolle i ungdomsoprøret og tid i ashram er beskrevet i ”Bar røv i 60’erne”. I 2001 modtog han for bogen ”Teknofetichismen – og drømmen om det gnidningsløse samfund” Dansk Forfatterforenings pris for årets bedste fagbog. ”Tusind og en nats samtaler” udkom i 2016.

Ulrik Gräs
Ulrik Gräs

Ulrik Gräs, f. 1940. Mest kendt er hans store ekspressive og episke romaner, ”Hjerteslag”, ”Berusede by”, ”Lido” og senest ”Gongong”. Har fået en stribe litterære priser: Martin Andersen Nexø-prisen, Harald Kidde-prisen, Poul (Poeten) Sørensen-prisen og Hans Lyngby Jepsen-prisen. I 2015 udkom novellesamlingen ”Uparfumeret”, og i år er kommet romanen ”Loop”.

Jens Christian Grøndahl
Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl (f. 1959) begyndte som eksperimenterende prosaist i 1980'erne og har siden skrevet mere end 30 bøger, herunder romaner og essays. Jens Christian Grøndahls romaner udkommer i over 30 lande, og for romanen ”Lucca” modtog han de Gyldne Laurbær. I år er han aktuel med to bøger, ”Europas ambassade” og romanen ”Tit er jeg glad”.

Jesper Grønne
Jesper Grønne

Carsten Graabæk
Carsten Graabæk

Carsten Graabæk er bedst kendt for den samfundssatiriske dagbladstegneserie Statsministeren, der siden 1982 har spiddet alle arketyper i samfundet, med en uduelig lille statsminister som vakkelvornt overhoved. Graabæk fik Ping-Prisen i 1990, og hans evner som karikaturtegner er også kommet til udtryk i bl.a. Blæksprutten og Svikmøllen.

Andreas Graae
Andreas Graae

Josefine Graakjær
Josefine Graakjær

Josefine er født i 1985. Hun gik på forfatterskolen fra 2011-2013. I 2015 udgav hun langdigtet "Rosebud".

Jan Guillou
Jan Guillou

Jan Guillou er født i 1944 og har blandt andet skrevet spændingsserien om Carl Hamilton og korstogsserien om Arn Magnusson. Med romanen ”Brobyggerne” påbegyndte Jan Guillou i 2011 serien ”Det Store Århundrede”, som skildrer familien Lauritzen i flere generationer. ”Ægte amerikanske cowboybukser” er sjette bog i serien, og den foregår i 1950’erne.

Katrine Marie Guldager
Katrine Marie Guldager

F. 1966. Er kendt for novellesamlingen ”København”, sin børnebogsserie om frøken Ignora, for sine digte og for selvbiografien ”Lysgrænsen”. De senere år har hun koncentreret sig om den store, bredt anlagte familiekrønike, der også kaldes Køge-krøniken. I år er hun aktuel med sjette og sidste bind ”Ilden”.

Nils Gunder Hansen
Nils Gunder Hansen

Niels Gunder Hansen, født 1956, er professor ved Syddansk Universitet, litterat og forfatter. På BogForum optræder han i samtale med Jens Smærup Sørensen om forholdet mellem liv og litteratur.

Hakan Günday
Hakan Günday

Hakan Günday er en af Tyrkiets mest læste og berømte forfattere. Som ung boede Günday sammen med sine forældre i Bruxelles, og hans forfatterskab er meget internationalt og europæisk, selvom scenen ofte tager udgangspunkt i det tyrkiske landskab. I "Mere, mere" beskriver Günday menneskesmuglingens barske realiteter for flygtninge såvel som menneskesmuglere.

Eva Götzsche
Eva Götzsche

Grundlægger af Forlaget EgoLibris, 2013, debattør og fortaler for nye måder at finde forfattertalent på. Redaktør og forfattercoach. Fortid i IT branchen, som gør hende lidt nørdet med ny teknologi.

Trine Hahnemann
Trine Hahnemann

Trine er kok, madskribent og direktør i Hahnemanns køkkener, der laver mad til 2400 kantinegæster i det storkøbenhavnske område www.hahnemannskoekken.dk . Trine holder desuden foredrag om ny nordisk og skandinavisk mad og har udgivet en række kogebøger. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Louise Haiberg
Louise Haiberg

Louise Haiberg (f. 1983) er født og opvokset på Fyn, hvor hun bor sammen med sin kæreste. Hun debuterede i 2013 hos Tellerup med dark fantasy-trilogien "Dæmondræberen" om dæmonen Dominic. I år er hun aktuel med fantasyromanen "Dinea – Modertræets datter".

Mie Hald
Mie Hald

Mie Hald, f. 2000, er folkeskoleelev fra Viborg. Hun har desuden i flere år gået på forfatterskolen på kulturskolen i Viborg og er, med sine 15 år, en af de yngste forfattere i Danmark. Mie Hald er aktuel på Bogforum 2016 med ungdomsromanen "Dødsvalsen".

John Aasted Halse
John Aasted Halse

John Aasted Halse er børnepsykolog og tidl. formand for Børns Vilkår. Han er forfatter til en lang række bøger om børn, børns opdragelse og børns udvikling. Den seneste er "Børn i skilsmisse".

Anne Sofie Hammer
Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer (f.1972) skriver realistisk og nutidig børnelitteratur, som kan konkurrere med den børnelitterære kanon og gribe børnene både om hjertet og om lattermusklerne. Hun debuterede i 2009 med "Villads fra Valby". Aktuel med både ungdomsbogen "Mig og Dylan Walker" og hele tre nye Villads-bøger! www.annesofiehammer.dk

Lotte Hammer
Lotte Hammer

Lotte Hammer (f. 1954). Søskendeparret Lotte og Søren Hammer debuterede med kriminalromanen ”Svinehunde” i 2010, der er første bog i serien om Konrad Simonsen og hans team fra Drabsafdelingen i København. I 2016 er de aktuelle med syvende bind i serien om Konrad Simonsen ”Mørkemanden” og den selvstændige roman ”Rosa”.

Søren Hammer
Søren Hammer

Søren Hammer (f. 1952). Søskendeparret Lotte og Søren Hammer debuterede med kriminalromanen ”Svinehunde” i 2010, der er første bog i serien om Konrad Simonsen og hans team fra Drabsafdelingen i København. I 2016 er de aktuelle med syvende bind i serien om Konrad Simonsen ”Mørkemanden” og den selvstændige roman ”Rosa”.

Esben Hanefelt Kristensen
Esben Hanefelt Kristensen

Esben Hanefelt Kristensen, født 1952, er billedkunstner og har udstillet sin kunst i hele verden. Hans smukke illustrationer pryder henholdsvis H.C. ANDERSENS VINTEREVENTYR og H.C. ANDERSENS KÆRLIGHEDSEVENTYR. Her komplementerer de underfundige eventyr og Hanefelts karakteristiske kunst hinanden på smukkeste vis. Han optræder i samtale med Doris Ottesen.

Jens Jørgen Hansen
Jens Jørgen Hansen

Jens Jørgen Hansen er født i Vestjylland nær Varde, er uddannet cand.scient. fra Aarhus Universitet og underviser på Herning Gymnasium. Han har tidligere udgivet en lang række pseudohistoriske bøger, herunder serien om den romerske legionær Marcus, og senest krimien "Manden i kolonihaven". Læs mere på: www.legionaeren.dk

Boris Hansen
Boris Hansen

Boris Hansen (f. 1981) har elsket fantasy siden han åbnede en ”Dragonlance”-bog som 6-årig. Hans nye serie, ”Panteon-sagaen”, blander storslået fantasy med dyster sci-fi og handler om myrdede guder, ældgamle konspirationer og jagten på den største skat af dem alle.

Rikke Hedegaard Hansen
Rikke Hedegaard Hansen

Rikke er elev på Gladiators Forfatterskole.

Niels Bille Hansen
Niels Bille Hansen

Niels Bille Hansen (f. 1932) er cand.mag. i dansk og tysk. Han har lavet udsendelser i DR om Thomas Mann og musikken, undervist på Folkeuniversitetet og været medstifter af Det Danske Thomas Mann Selskab. Han har i år udgivet den anmelderroste bog ”Thomas Mann og musikken” (Museum Tusculanums Forlag) om Manns forhold til musik og især til Wagners operaer.

Frederik Hansen
Frederik Hansen

Frederik Hansen (f. 1975) er vokset op i Horsens, med livet som indsats. Han har en fortid i DR’s B&U-afdeling og driver nu produktionsselskabet OK Monkey med Andreas Nederland. De har skrevet ”Game On”-bøgerne, der handler om 11-årige Lucas, hvis vildeste drømme går i opfyldelse, da han møder en flok lyslevende spilfigurer. www.okmonkey.dk

Svend Illum Hansen
Svend Illum Hansen

Arkæolog og konservator. Specialist i Danske jættestuer. Tidligere ansat inspektør på Nationalmuseet og Slots-og Kulturstyrelsen. Selvstændig ejer af fa. Nordisk Megalit Restaurering. Forfatter til ”JÆTTESTUER I DANMARK 1993. Medforfatter til ”SOLSTENSØEN” 2015. Stenaldergrave i Danmark bind 1. 1995 og bind 2 i 2000.

Mogens Herman Hansen
Mogens Herman Hansen

Mogens Herman Hansen er lektor emeritus ved Saxo-instituttet, for arkæologi, etnologi, historie, græsk og latin. Han er en af de førende danske forskere inden for oldgræsk historie og har desuden været gæsteforelæser ved en række udenlandske universitet, blandt andet Princeton, Yale, Stanford og Sarbonne.

Hans Erik Hansen
Hans Erik Hansen

Jeg hedder Hans Erik Hansen, er 60 år og har skrevet til Julius’ dejlige nisser siden jeg var 30. Har skrevet forskellige andre ting, bl.a. dramatik. De sidste 5 år har jeg haft en blog på fagbladet ”Folkeskolen”. Jeg kan godt lide at ”digte” i min fritid, men jeg er glad for mit job som lærer.

Lars Bo Hansen
Lars Bo Hansen

Lars Bo Hansen (f. 1968) er direktør i Valcon Management Consulting og er en af landets førende ledelsesrådgivere. Lars Bo Hansen er forfatter til flere bøger om strategi og ledelse, her i blandt ”Mig og Joe”, som udkom i 2016.

Nicoline Jacoby Hansen
Nicoline Jacoby Hansen

Nicoline Jacoby Hansen er en skøn blanding af knofedt, hjerne og hjerte, som hun aktivt bruger til at skabe verdens bedste møder. Hun har en ph.d. fra Aarhus Universitet i konferencer og læring. Og i over 15 år har hun udviklet store møder og konferencer med meningsfuld deltagerinvolvering i centrum.

John Hansen
John Hansen

Er en af de få danske journalister, som er medlem af ICIJ – International Consortium of Investigative Journalists. Journalist på dagbladet Politiken, og har skrevet et kapitel i den aktuelle bog ’Panama Papers’, som sætter afsløringen i et dansk perspektiv og blotlægger, hvordan også danske banker og velhavere står bag hundredvis af selskaber i skattely.

Lene Hansson
Lene Hansson

Lene Hansson er uddannet terapeut, healer og kostvejleder. Hun har gennem flere år været kendt fra TV, hvor hun blandt andet har været ekspert på programmet Du er hvad du spiser på TV3. Derudover har hun udgivet masser af bøger, som har hjulpet læserne til en bedre og sundere hverdag, blandt andet ved hjælp af kostkombinering og FODMAP-principperne.

Linette Harpsøe
Linette Harpsøe

Linette Harpsøe (f. 1989) er aktuel med den anmelderroste science fantasy roman 'Exilium - De Fejlfødte'. Ungdomsromanen udkom 26. september i år og er første bind i en trilogi. Næste bind udkommer i 2017. Linette arbejder til dagligt med fødevarelovgivning, men har haft kontrakt med forlaget DreamLitt siden 2015. Læs mere på www.linetteharpsoe.dk.

Preben Harris
Preben Harris

født i 1935. teaterchef 43 år – i træk, og for kort tid siden fejrede han 60 års jubilæum som skuespiller og instruktør. Harris har også skrevet bøger. Bl.a. har han dramatiseret ”Skatteøen”, der har sange af Sebastian. Seneste udgivelse: Prins Hamlet af Svaneke

Bjørn Harvig
Bjørn Harvig

Bjørn Harvig er forfatter og oprindelig uddannet politimand. Han har bl.a. skrevet bøgerne "Igors Æblehave - fortællinger fra en cykelrejse København - Teheran" og "Kaukasus & Kildevand - historier fra en rejse til fods". I år er han aktuel med bogen "Bosniske Brødre".

Ask Hasselbalch
Ask Hasselbalch

Han har instrueret alt lige fra kortfilm, reklamefilm, musikvideoer og tv-satire, men Ask Hasselbalch (f. 1979) er mest kendt som instruktøren bag Antboy-filmene. Tredje og sidste film i rækken havde premiere tidligere på året, og superheltetrilogien om myredrengen Pelle er en af de største succeser inden for dansk børnefilm i nyere tid.

Sapran Hassna
Sapran Hassna

Sapran Hassna er født i 1993 i Sandholmlejren i Nordsjælland. Hun bor nu i Brønshøj og studerer religionsvidenskab ved Københavns Universitet. Hun er nu aktuel med "Forbandede barndom".

Erik Hauervig
Erik Hauervig

Erik Hauervig er blevet kaldt Danmarks mest troværdige politikrimiforfatter. Han blev pensioneret i 2013 efter 42 år i dansk politi, og gennem sin karriere arbejdede han med stort set alle former for straffelovssager, men specialiserede sig i 1997 til at arbejde med prostitution og kvindehandel. Han udgiver i efteråret 2016 sin femte krimi.

Lars Hauk
Lars Hauk

Lars Hauk (f. 1964) er opvokset i Japan, har i mange år arbejdet som fotograf og instruktør i filmbranchen; inden han i 2015 debuterede med den eventyrlige roadmovie roman “Stars above Ballerup”. En sælsom fortælling om afsporede liv. Forfatteren og Forlaget Donkey Ear er på Stand E Syd-021, lørdag kl. 14-18 / søndag kl. 10-14. (www.donkey-ear.dk)

Chris Heape
Chris Heape

Chris Heape (f. 1951) er uddannet billedkunstner i England; industriel designer og Ph.d. i designstudier i Danmark. Han har blandt andet haft arbejde som erhvervsfisker, møbelsnedker, industriel designer, designunderviser og designforsker. Han er opvokset i England, men flyttede til Danmark i 1977 og har udgivet to romaner, hvoraf "Glimt" er den nyeste.

Anna Hechmann
Anna Hechmann

Anna er elev på Gladiators Forfatterskole.

Ida Marie Hede
Ida Marie Hede

Ida Marie Hede har gået på forfatterskolen fra 2006-2008. Hun har udgivet: Seancer (2010) Det Kemiske Bryllup (2013) Inferno (2014).

Lars Hedebo Olsen
Lars Hedebo Olsen

Lars Hedebo Olsen (f. 1970) er cand.mag. i historie og litteraturvidenskab. Han er ansat på dagbladet Politiken, hvor han skriver om kultur, design og arkitektur. I 2014 udgav han biografien ”Kay Bojesen – linjen skal smile” – i år er han aktuel med biografien ”Bjørn Wiinblad – en livskunstner”.

Lotte Hedegaard-Sørensen
Lotte Hedegaard-Sørensen

Steffen Heiberg
Steffen Heiberg

Steffen Heiberg (født 1945) er historiker og forfatter. Han forsker fortrinsvis i dansk historie i 1600-tallet. Til oktober udkommer han med "Nye horisonter" om europæisk kultur mellem 1350 og 1600, fortsættelsen til den roste "En ny begyndelse". Europas kulturhistorie i middelalderen, som indbragte forfatteren flere priser.

Hilda Heick
Hilda Heick

Hilda Heick har sammen med sin mand Keld turneret land og rige rundt for at synge og optræde for danskerne igennem en menneskealder. Hilda Heick er aktuel med bogen Vi bli’r ved.

Bo Heimann
Bo Heimann

Bo Heimann (f. 1971) er ledelses- og organisationspsykolog og arbejder som selvstændig konsulent som coach, underviser og facilitator med udvikling af mennesker, teams og organisationer. Hans speciale er meditation og mindfulness. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger. Den seneste bog hedder "Bevidst ledelse. Buddhistisk visdom for ledere"

Tune Hein
Tune Hein

Tune Hein er en af landets mest erfarne rådgivere inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter. Tune er forfatter til 8 ledelsesbøger og introducerede bl.a. Handle-kraft-begrebet i Danmark. Han er lige nu aktuel med "Disrupt eller dø".

Søren Hein Rasmussen
Søren Hein Rasmussen

Historiker og indtil 2015 ansat på Aarhus Universitet som lektor i historie. Hans interesseområder er samtidshistorie og computerspil. Han har været med til at starte firmaet MegaNørd, der udvikler spil og digitale produkter, og danmarkshistorien.dk. Har senest bidraget til bogen "Danmark bliver moderne" (2016). www.meganørd.dk

Maria Helleberg
Maria Helleberg

Maria Helleberg (f. 1956) er særligt kendt for sine historiske romaner om danske konger og dronninger, samt om den danske guldalder. Nu vender Helleberg blikket mod sin egen familie med slægtsromanen "Kvinderne fra Thy". Et stærkt portræt af kvindeliv i Danmark, med oldemor Mariane og mormor Marie Dusine som drivkraft. www.mariahelleberg.dk

Maria Helleberg
Maria Helleberg

Maria Helleberg er med rette blevet kaldt den historiske romans dronning. Hun debuterede i 1986 og har siden vundet både kritikernes anerkendelse og et stort publikum for sine indlevende fortællinger om nogle af danmarkshistoriens mest utrolige skæbner, fantastiske kærlighedshistorier og dramatiske begivenheder.

Rikke Helms
Rikke Helms

Rikke Helms er rejseleder og tidligere kulturinstitut direktør i Riga og Skt. Petersborg og bidragyder til bogen "Fra Tallinn til Tasjkent". Rikke Helms deltager i paneldebatten om 25-året for Sovjets sammenbrud, som afholdes søndag formiddag, mød efterfølgende Rikke Helms på Akademisk Rejsebureaus Forlags stand.

Vincent Fella Hendricks
Vincent Fella Hendricks

Professor i formel filosofi, ph.d. og dr.phil. Leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet. Vært på og tilrettelægger af indtil flere programmer på DR2 og DK4. Modtager af Videnskabsministerens EliteForsk Pris i 2008. Aktuel med bogen ”Spræng boblen”, der udkom den 25. maj 2016, som er en indføring i boblerne verden.

Vincent F. Hendricks
Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks (f. 1970) er professor og leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet. Han har modtaget af en række nationale og internationale priser for sin forskning og i 2016 udgav Vincent F. Hendricks debatbogen ”Spræng boblen”.

Lene Henningsen
Lene Henningsen

Lene Henningsen (f. 1967). Forfatter til en række digtsamlinger. Derudover essays, læsedramaer, filosofiske optegnelser og en børnebog.

Klaus Lynggaard/ Henrik Quietsch
Klaus Lynggaard/ Henrik Quietsch

Hvis man tænker på legendariske musikanmeldere i Danmarks, så tænker man på Klaus og Henrik. De kommer sammen på Bogforum for at fortælle om deres fælles projekt; Changes - Tekster om David Bowie, der ud over de to herrer selv indeholder kapitler af bl.a. Martin Hall, Kristian Leth, Bisse, Kira Skov, Pernille Jensen og mange andre.

Ole Henriksen
Ole Henriksen

OLE HENRIKSEN blev internationalt kendt som Hollywood-stjernernes hudplejeguru. Ole er også kendt for sine motiverende foredrag og optræder jævnligt på tv som skønheds- og velværeekspert. Aktuel med bogen Perfekt hud.

Kis Henriksen
Kis Henriksen

Kis Henriksen er cand.pæd. i billedkunst og kunstterapeut og har skrevet 3 bøger om en kunstterapeutisk metode anvendt i arbejdet med børn, unge og voksne, samt 2 kunstterapeutiske eventyrbøger. BJERGBESTIGERSKEN, som udkommer 1. November, beskriver egne kunstterapeutiske værker med et retrospektivt blik på mere end 30 års arbejde i eget værksted.

Clara Henry
Clara Henry

Clara Henry (f. 1994) er prisvindende YouTuber, komiker og har Nordens største vlog-kanal. I år debuterer hun som forfatter med bogen "Ja, jeg har mens, og hva’ så?".

Olav Hergel
Olav Hergel

F. 1956. Er journalist på Politiken. Han har vundet en række journalistiske priser, heriblandt Cavling-prisen i 2006. Har tidligere bl.a. skrevet bestsellerromanen ”Flygtningen” (2006), samt ”Indvandreren” (2010) og ”Men vi blev onde” (2012), som han skrev i samarbejde med det tidligere bandemedlem. I år er han aktuel med romanen "Punktum".

Thomas Herman
Thomas Herman

F. 1975. Prisbelønnet kok, populær tv-vært og kogebogsforfatter. Han har været ansat på mange af de danske toprestauranter, med smutture ud i den store verden. Senest er han blevet et kendt ansigt på tv. Forfatter til flere kogebøger. Er aktuel med ’Gæstebud’.

Julie Marie Hermann
Julie Marie Hermann

Julie Marie Hermann har sammen med Sofia Korff startet den populære Youtube-kanal "HotBeautyStuff", hvor næsten 70.000 unge danskere følger med i deres videoer om makeup, mode, DIY og dans. Sammen har de skrevet bogen "Beautybox" udgivet af FADL's Forlag.

Judith Hermann
Judith Hermann

Judith Hermann, f. 1970 i Berlin. Hun har udgivet fem bøger som har solgt en million eksemplarer i Tyskland. I foråret udkom romanen ”Al kærligheds begyndelse”, som Berlingske gav 6 stjerner og skrev: ”Judith Hermann er en af tidens største tyske prosaister.” I efteråret udkom ”Lettipark”, som Jyllands-Posten gav 5 stjerner og kaldte ”frydefuld læsning".

Stefan Hermann
Stefan Hermann

Stefan Hermann (f.1971) er rektor ved professionshøjskolen Metropol. Han er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet, er tidligere chefkonsulent i Undervisningsministeriet og har skrevet en række bøger og artikler om uddannelsespolitiske og pædagogiske problemstillinger. Han er aktuel med bogen "Hvor står kampen om dannelsen?" (2016).

Jo Hermann
Jo Hermann

Jo Hermann, f. 1961. Skriver romaner, noveller og faglitteratur, senest den historiske roman "Kejserens Klarsyn". Arbejder freelance som tekstredaktør af bøger og underviser desuden i sprog og kommunikation på Syddansk Universitet. Flere oplysninger på artigeord.dk

Tor Hernes
Tor Hernes

Tor Hernes er norsk organisationsteoretiker og professor ved Copenhagen Business School, hvor han arbejder med procesfilosofi og tid. Han har tidligere udgivet en lang række fagbøger om ledelse og organisation. I 2016 udgav Tor Hernes og Majken Schultz bogen ”Bjergtaget” - en bog der fokuserer på glæden ved at vandre i bjerge.

Ditte Nana Herskind
Ditte Nana Herskind

Ditte Nana Herskind er jordemoder og arbejder med seksuel sundhed og trivsel. Ditte har afholdt seksualundervisning i folkeskolen og på ungdomsuddannelser og har rådgivet unge om seksuel sundhed. Hun er medforfatter til "Ung kend din krop".

HJH Hans Joergen Hersperger
HJH Hans Joergen Hersperger

HJH Hans Joergen Hersperger ( 1951 ) sangskriver. På BogForum med to meget små bøger lokal-litteratur: "Alt om Vallekilde" og "påOrø". Bøgerne består af korte, skæve tekster om højskolebyen Vallekilde og tilflytterøen Orø. I stil med mikrobryggeriet i nabogaden eller den lokale slagter ved sommerhuset er bøgerne tænkt som et ekstra pift til oplevelsen af

Annette Herzog
Annette Herzog

Annette Herzog debuterede i 2000 med "Man ved aldrig med Emilie". Siden har hun udgivet mere end 40 børne- og ungdomsbøger, bl.a. den populære tøseserie "Drenge &". Aktuel, sammen med Katrine Clante og Rasmus Bregnhøi, med "Hjertestorm"- en grafisk roman til tweens og en selvstændig fortsættelse til den prisbelønnede "Pssst!". www.annetteherzog.com

Annette Herzog
Annette Herzog

Har skrevet mere end 40 børne- og ungdomsbøger, blandt andet ”I brøndens mørke” (2005), ”Flyvere på himlen” (2007) og den populære serie ”Drenge &” (2009 – 2014). Herzog vandt Pingprisen i 2014 i kategorien bedste børne- og ungdomstegneserie for sin og illustrator Katrine Clantes, graphic novel ”Pssst!” (2013).

Morten Hesseldahl
Morten Hesseldahl

Morten Hesseldahl er født 1964 og er teaterchef for Det Kongelige Teater og forfatter til en række tegneserier og romaner. I år er han aktuel med romanen ”Manden fra lavlandet”, der er en spændingsroman om, hvad der kan ske, når man i en alder af 50 beslutter sig for at vende ryggen til det hele og starte forfra. http://www.mortenhesseldahl.dk/

Morten Hesseldahl
Morten Hesseldahl

Morten Hesseldahl er teaterchef på Det Kongelige Teater. I år optræder han på BogForum i forbindelse med erindringsbogen ”Iscenesætteren”, som er skrevet af forfatteren Poul Funder.

Christina Hesselholdt
Christina Hesselholdt

Christina Hesselholdt (f. 1962) er cand.phil. i litteraturvidenskab og uddannet fra Forfatterskolen. Senest er udkommet "Selskabet" (2015), som er blevet solgt til en række europæiske lande. Aktuel med romanen "Vivian" der tager afsæt i den gådefulde amerikanske gadefotograf Vivian Maier (1926-2009).

Julie Hey
Julie Hey

Julie Hey har firmaet Mad & Mere og er madskribent for ugebladet Søndag. Julie underviser i gastronomisk teambuilding og er ambassadør for Madskolerne i Danmark. I 2015 udgav hun ”Hey! Det er hjemmelavet konfekt” og i 2016 er hun aktuel med opskriftbogen ”Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet”.

Steen Hildebrandt
Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor i organisations- og ledelsesteori på Aarhus Universitet. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for organisationer og ledelse samt bestyrelsesmedlem i flere virksomheder og foreninger. Aktuel med bogen "Astronautens blik – Klummer om vækst, vildveje og verdensmål".

Jytte Hilden
Jytte Hilden

Jytte Hilden (født 1942) er kemiingeniør, tidligere gymnasielærer, rektor og politiker. Hun har bl.a. været kulturminister og videnskabsminister. De seneste år har hun skrevet flere bøger, bl.a. om ligestilling og kendte kvinder. Aktuel med "På sporet af årgang 1946".

Ulla Hinge Thomsen
Ulla Hinge Thomsen

Ulla Hinge Thomsen (f. 1971), cand. mag. og journalist. Tidligere redaktør og redaktionschef, i dag indehaver af Hinge Thomsen Kommunikation. Har udgivet bestselleren "Særligt sensitiv. Guide til det gode liv" (2015). Aktuel med bogen "Tilgiv" - en klog og tilgængelig bog med værktøjer til at blive bedre til at tilgive. www.ullahingethomsen.dk

Ulla Hinge Thomsen
Ulla Hinge Thomsen

Ulla Hinge Thomsen (1971). Forfatter til ”Tilgiv – sådan kommer du videre” og ”Særligt sensitiv – Guide til det gode liv”. Er uddannet journalist og cand.mag. og har arbejdet 12 år i mediebranchen, blandt andet som redaktør og redaktionschef. I dag selvstændig i Hinge Thomsen Kommunikation og blogger på Bogliv.dk. www.ullahingethomsen.dk Foto Kamilla Bryndum

Stig Hjarvard
Stig Hjarvard

Professor, Ph.D. Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet. Har udgivet flere bøger, bl.a. "Medialisering - mediernes rolle i social og kulturel forandring".

Anders Hjorth-Jørgensen
Anders Hjorth-Jørgensen

Født 1948. Redaktør hos og ejer af Forlaget desAHJn samt forfatter til en række lokalhistoriske bøger, senest "Jyderup-bogen 2016". Har desuden skrevet, redigeret og udgivet bøger om og med tegneserier og deres historie, bl.a. ”Opdraget til terror? Erindringer fra de kulørte siders brogede verden”. Læs mere om forfatter og forlag på www.desahjn.dk.

Andreas Hogsted
Andreas Hogsted

Andreas Hogsted (f. 1976) er uddannet politibetjent. I dag arbejder han som konsulent med speciale i marginaliserede unge med rocker- eller bandetilknytning i en kommune på Københavns Vestegn. Han har sammen med Kristian Brårud Larsen skrevet ”Den 9. Kreds – politiet indefra” (2016).

Henrik S. Holck
Henrik S. Holck

Henrik S. Holck er født i 1961. Som en del af “Den Nye Generation” debuterede Holck sammen med F.P. Jac og Michael Strunge i 1978 på Borgens Forlag. Holck har skrevet flere digtsamlinger og novellesamlinger blandt andet "Vi må være som alt".

Kristina Holgersen
Kristina Holgersen

(f. 1973) Dansk sang- og musikentreprenør har i Helle Helles stramme prosa fundet det materiale, der danner afsæt for Holgersens album ”To slags mørke” - et fascinerende flot, enkelt og skrøbeligt univers, domineret af fortællingen og vokalen.

Rikke Hollænder
Rikke Hollænder

Rikke Hollænder er kendt fra steder som Tegneserieværkstedet Blæk og Ondskabens Flydende Vatikan, men er på nuværende tidspunkt løsgænger. I 2013 udgav hun debuten ”Travels with Albert” på Ondskabens Flydende Vatikan, der blev modtaget med gode anmeldelser. Desuden har hun jævnligt bidraget til antologiserien ”Fantasmagori”.

Lasse Holm
Lasse Holm

Lasse Holm skriver spændingsbøger fra antikkens Rom og fik i 2014 sit gennembrud med ”Romeren”, der siden er fulgt op med ”Grækeren” og i år det afsluttende bind i trilogien, ”Republikaneren”.

Kjeld Holm
Kjeld Holm

Kjeld Holm, født 1945, er teolog, idéhistoriker, debattør og tidligere biskop. Han er forfatter til bogen MENNESKET ER EN MISFORSTÅELSE - PORTRÆT AF JOHANNES SLØK og har desuden udvalgt og kommenteret teksterne i bogen LIV OG LIDENSKAB, en samling af Sløks efterladte tekster. På BogForum optræder han i samtale med Johannes Henriksen.

Jesper Holm
Jesper Holm

Jesper Holm (f. 1962). Uddannet grafisk designer. Kreativ chef i et designfirma. Første krimi, ”Snogeurt”. Inden havde han udgivet fire børnebøger. Han har senest udgivet første del af en serie, ”Corpus Christi” (2014), som er en konspirationsthriller, sat i nutiden med enkelte afstikkere til 1300-tallet. De fleste anmeldere sammenligner ham med Dan Brown.

Marie Holm
Marie Holm

Marie Holm var i flere år en del af magasinet MAD&venner og har været madanmelder for avisen 24timer. I dag arbejder hun som freelance madskribent og kogebogsforfatter. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier. www.madskriv.dk

Marie Holm
Marie Holm

Marie Holm var i flere år en del af magasinet MAD&venner og har været madanmelder for avisen 24timer. I dag arbejder hun som freelance madskribent og kogebogsforfatter. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier. www.madskriv.dk

Claus Holm
Claus Holm

F. 1970. Er udlært på Hotel Schaumburg. Ejer af Sans og samling gastronomi, smagsudvikler og foredragsholder. Kendt fra bl.a. TV 2's Go' Morgen Danmark, hvor han er fast kok. Desuden har han sine egne produkter i COOP og har udviklet sin egen kvalitetskøkkenserie. Han er aktuel med bogen ’Sund appetit’ i samarbejde med Christian Bitz.

Mette Holm
Mette Holm

Dansk journalist, forfatter og Kina-ekspert. Har bl.a. arbejdet som korrespondent for Danmarks Radio, Jyllands-Posten og TV 2. Og har skrevet flere bøger om sine oplevelser i Asien, senest ”Mongoliet – stemmer fra steppen” (2015). I 2015-2016 var hun i New York som first lady under sin mand, Mogens Lykketofts formandskab ved FN’s 70. generalforsamling.

Mette Holm
Mette Holm

Dansk journalist, forfatter og Kina-ekspert. Har bl.a. arbejdet som korrespondent for Danmarks Radio, Jyllands-Posten og TV 2. Og har skrevet flere bøger om sine oplevelser i Asien, senest ”Mongoliet – stemmer fra steppen” (2015). I 2015-2016 var hun i New York som first lady under sin mand, Mogens Lykketofts formandskab ved FN’s 70. generalforsamling.

Ida Holmegaard
Ida Holmegaard

Ida er født i 1990. Hun gik på forfatterskolen fra 2011-2013. Hun debuterede med romanen "Emma Emma" på forlaget Gladiator i 2015.

Lars Holmsted
Lars Holmsted

Lars Holmsted er forfatter til de populære, kreative bøger "Jule Fugle Flet". Bøgerne består af 24 skabeloner til at flette i papir - lige til at hænge på juletræet. Fra skade til sneppe, fra klyde til kæmpetukan. Bogen giver stof til mange timers hyggelige klip og flet med saks og papir.

SJ Hooks
SJ Hooks

SJ Hooks er dansk, men skriver på engelsk og har efterhånden slået sit navn fast som en af de helt store forfattere af erotisk kærlighedslitteratur. Hun har mere end to millioner. fans på Fanfiction.net, og er nu aktuel med den sexede to-bindsserie "Absolute".

Tom Horn
Tom Horn

Tom Horn (f. 1947) har i mange år undervist på Rudolf Steiner-skolen i Vejle, hvor han bl.a. har været dirigent for skolens store elevsymfoniorkester. Han har desuden været dirigent for diverse ensembler og kor, ligesom han er udøvende jazzmusiker. Han har tidligere udgivet forskellige fagbøger om musik og pædagogik. Genpigen er hans første roman.

Lars Horneman
Lars Horneman

Lars Horneman har været aktiv i tegneseriemiljøet siden 1987, hvor han første gang dukkede op på tegnestuen Pinligt Selskab. Han har skabt tegneserien ’Frida’ og har illustreret en række børnebøger. Sidste år udgav Cobolt hans poetiske tegneserie, ’Når jeg ikke er til stede’, og i år har han lavet ’Zenobia’ sammen med Morten Dürr, også på Cobolt.

Lars Horneman
Lars Horneman

Tegneserieskaber bag det tegnede langdigt Når jeg ikke er til stede, som var nomineret til Pingprisen for Årets bedste danske tegneserie. Før den var han kendt for sin humoristiske serie om Frida, og flere børnetegneserier samt børnebogsillustrationer. Horneman er aktuel med Zenobia, en graphic novel sammen med forfatter Morten Dürr.

Bettina Howitz
Bettina Howitz

Lige NU: ARCADIA, epos dansk fransk engelsk. Født, opvokset i Kbh. Boet i flerårige perioder i hhv Frankrig og Spanien m mand og 3 børn og nydt godt af de forskellige landes sprog, kunst og kultur. Hun er også maler. Siden 1991 udgivet digte, noveller i New York, DK, Frankrig. MONTSÉGUR er også blevet filmatiseret! www.galerieportalet.dk

Fei Huang
Fei Huang

Fei Huang sidder til daglig på tegnestuen Kulkælderen. Fei har medvirket i diverse tegneserieantologier, bl.a. i den engelske ”Six”, og i den danske ”DeadApple’s Book of Tales”. Efter at have færdiggjort Designskolen, er hun i fuld gang med at tegne sin debuttegneserie.

Adrian Hughes
Adrian Hughes

(f. 1962) Er uddannet journalist og kendt fra tv som vært for forskellige tv-programmer inden for kunst- og kulturområdet bl.a. Smagsdommerne, Kunstquiz, Historiequizzen og Kulturrådet. Han har modtaget flere priser for sin indsats omkring kultur og for sin originale og engagerede sprogbehandling.

Dorte Hummelshøj Jakobsen
Dorte Hummelshøj Jakobsen

Dorte Hummelshøj Jakobsen har udgivet en række klassiske krimier på forlaget Candied Crime, blandt andet den populære 'Krystalnætter'. Hun er aktuel med dobbeltkrimien 'Huset ved havet & Nahobuset' om forfatteren Tora Skammelsen fra Thy.

Betina Hundebøll
Betina Hundebøll

Betina er konsultationssygeplejerske, mor, kogebogsforfatter og børnebogsforfatter. Hun arbejder tæt sammen med sin tvillingesøster og medforfatter Charlotte Thorhauge, hvor Betina skriver teksterne mens Charlotte laver illustrationerne. Aktuel med ”Pudderpower” samt den illustrerede højtlæsningsserie ”Konrad og Katinka” fra Muusmann Forlag.

Jan Hurtigkarl
Jan Hurtigkarl

Jan har arbejdet som køkkenchef på en række af vore allerbedste restauranter. Han blev i sin tid kendt for sine madprogrammer i tv. Har modtaget en Michelin-stjerne og adskillige prestigefyldte priser, herunder Champagneprisen. I dag driver han Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have i København. Aktuel med bogen “Østers” fra Muusmann Forlag.

Ranjanna Mariia Hvenegaard
Ranjanna Mariia Hvenegaard

One Voice er en Best Seller bog om Adoption skrevet af Ranjanna Mariia Hvenegaard. Ranjanna er en Adoption transformation specialist, motivator og coach. Forfatteren er fuld af lidenskab samt iver og som primært fokuserer på den menneskelige personlige udvikling. Ranjanna er besiddelse af et eksamensbevis i coaching fra Motivations specialisten Mark Anthony

Kristian Hvidt
Kristian Hvidt

Kristian Hvidt (født 1929) historiker, dr.phil, tidligere folketingsbibliotekar. Anmelder ved Berlingske Tidende siden 1960. Har et omfattende historisk forfatterskab bag sig blandt andre "Europa: 1000 års historie" og "Det moderne gennembrud set igennem Erik og Amalie Skram".

Gitte Høj
Gitte Høj

Gitte Høj er ejer af altid-slank.dk og uddannet i Ernæring og Sundhed fra Suhr's Seminarium. Gitte afholder foredrag, temaaftener og workshops i virksomheder og insitutioner. Hun er forfatter til bøgerne "Detox nu!", "Bliv fri for appelsinhud" og "Spis dig sund og rund - en bog om fertilitetsfremmende kost for ham og hende".

Michael Højlund Larsen
Michael Højlund Larsen

Michael Højlund Larsen (f. 1966) er uddannet civilingeniør og master i (filosofisk) vejledning. ”Når de voksne er nysgerrige” er hans femte bog, og endnu en gang får læserne viden og værktøjer, der kan bruges med det samme. Michael er bl.a. kendt for at gøre den praktiske filosofi anvendelig og tilgængelig i hverdagen. www.hojlundlarsen.dk.

Rolf Højmark
Rolf Højmark

Rolf Højmark (f.1967) har bidraget med artikler til bøger og tidsskrifter som litteraturskribent. Han har redigeret antologien "Danske litterære tekster 1950-2000" og desuden udgivet novellerne "Pindsvin kan ikke svømme" (2000), forfattersamtalebogen "Hybrider" (2003) og romanen "Marv og ben (2005). Er nu aktuel med forfattersamtalebogen "Forfatterstafetten"

Bertel Haarder
Bertel Haarder

(f. 1944) Kulturminister (V) siden juni 2015. Cand. scient.pol., politiker, samfundsdebattør og forfatter til en række bøger og artikler bl.a. ”Institutionernes Tyranni” (1974), ”Grænser for Politik” (1990) og ”Op mod strømmen - med højskolen i ryggen” (2012). Bidrag i 2015-antologien ”Min barndom i 50’erne”.

Lisbeth M. Imer
Lisbeth M. Imer

Lisbeth M. Imer er arkæolog og runolog på Nationalmuseet – og dermed landets ekspert i vores gamle skrift og alt det, der er fundet runer på fra jernalderen, vikingetiden og middelalderen. I 2016 udgav hun ”Danmarks runesten” om denne helt enestående kulturarv. Bogen er rigt illustreret af en af landets bedste fotografer, Roberto Fortuna.

Ditte Ingemann
Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler med en bachelor i ernæring og sundhed. Hun står bag den populære blog www.thefoodclub.dk. Aktuel med bogen Blender.

Ditte Ingemann
Ditte Ingemann

Står bag madbloggen The Food Club, som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og fast kok foran kameraet i Go’Morgen Danmark. Nu er hun aktuel med kogebogen ”Vegetar”.

Ditte Ingemann
Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madstylist og fotograf. Derudover har Ditte en bachelor i ernæring og sundhed og står bag den populære blog: www.thefoodclub.dk . Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Rahmat Iqbal
Rahmat Iqbal

Rahmat Iqbal er født i Pakistan og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Sania Iqbal
Sania Iqbal

Sania Iqbal er født i København og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Jan Irhøj
Jan Irhøj

(f. 1954) er en dansk komponist, musikproducer og musiker. Han har gennem mange år arbejdet sammen med forfatteren Thorstein Thomsen om at udgive musik til børn, herunder Alle tiders ABC, Sange om Frede, Ole & Melanie, Max og Antonette og flere andre. Nyeste album: "Der er ingen rynker på mit hjerte" fra marts 2016.

Eva Iversen
Eva Iversen

Eva er født i 1954. Eva udgav "Bedrag" i 2014.

Steen Jacobsen
Steen Jacobsen

”Blind trappe”, noveller. Sten Jacobsen (f. 1947) er cand.mag. i samfundsfag og historie og har i en årrække undervist på Vordingborg Gymnasium. Han har udgivet personalhistoriske værker og anmelder historiske bøger for Historielærerforeningen. Han skriver også fiktion, især noveller.

Annette Faye Jacobsen
Annette Faye Jacobsen

Anette Faye Jacobsen (f. 1957) er seniorforsker på Institut for Menneskerettigheder og Ph.D. i historie fra Københavns Universitet. Hun har udgivet en lang række artikler og bøger om blandt andet børns forhold og rettigheder. Hendes seneste udgivelse er "Kampen om menneskerettighederne", som hun har været redaktør på i samarbejde med Steven Jensen.

Kirsten Jacobsen
Kirsten Jacobsen

Kirsten Jacobsen (f. 1942) er journalist og forfatter til mere end 20 portræt- og samtalebøger med erhvervsfolk og kunstnere, bl.a. Poul Svanholm, Mads Øvlisen, Peter Aalbæk Jensen, Lars von Trier, Søren Pilmark, Erik Clausen, Henning Mankell og senest Thomas Helmig. I år er hun aktuel med ”Pansergeneralen” – et portræt af Jørgen Ejbøl.

David Jacobsen Turner
David Jacobsen Turner

Litteraturredaktør på Jyllands-Posten. Har også skrevet artikler for Weekendavisen, Information og Kristeligt Dagblad blandt andre. Har senest redigeret Vide verden-rejsebogen "Dublin".

NIS JAKOB
NIS JAKOB

NIS JAKOB (f. 1961) har udgivet anmelderroste spændingsromaner på etablerede forlag siden sin debut i 1999 på Tiderne Skifter. Fra 2011 har han udgivet sine romaner på JAKOBs PRESS/Billige eBøger og har toppet bestsellerlisterne på blandt andet Saxo. Den seneste TIGERBJERGET udkom maj 2016. Se mere på NISJAKOB.DK Glæd dig til store læseoplevelser.

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen

Søren Jakobsen (f. 1940) er journalist og forfatter og modtager af bl.a. Cavlingprisen, Poeprisen og Det Danske Kriminalakademis pris. Hans seneste bøger er "Overklasseliv", "Arvingerne – LEGO, Ecco og Bestseller og de nye milliardærer" og i år "Overklassemagt".

Mimi Jakobsen
Mimi Jakobsen

F. 1948. Forhenværende byrådsmedlem, folketingsmedlem, minister og formand for Centrum Demokraterne. Forhenværende direktør for Scleroseforeningen, generalsekretær for Red Barnet og medlem af den internationale bestyrelse for Save the Children. I år udkommer hun med sin selvbiografi ”Vendepunkter”.

Marie Jedig
Marie Jedig

Marie Jedig står bag den populære og prisbelønnede modeblog, mariejedig.com. Hun samarbejder med nationale og internationale modebrands, udfører designprojekter og arbejder desuden som freelancestylist og model. Aktuel med bogen NU.

Mettelene Jellinggard
Mettelene Jellinggard

Mettelene Jellinggaard har arbejdet med adfærdsledelse og service management i de sidste 27 år. Hun er uddannet og certificeret inden for behavioral economics fra Coursera/Duke University/Prof. Dan Ariely og er en af de mest fremtrædende adfærds- og fremtidsforskere herhjemme.

Peder Frederik Jensen
Peder Frederik Jensen

Peder Frederik Jensen (f. 1978) Uddannet bådebygger og har gået på Forfatterskolen. Debuterede med romanen "Her står du" i 2007 og har siden udgivet "Læretid" (2012) og novellesamlingen "Banedanmark" (2014). I foråret 2015 skrev han speak til TV2’s omdiskuterede dokumentarserie "På røven i Nakskov". Aktuel med romanen "Vold".

Torben Kragh Jensen
Torben Kragh Jensen

Torben Kragh Jensen (født 1950). Flyttede som trettenårig ind på Vindinge Gl. Skole, hvor han nu bor igen siden 2003. I mellemtiden har han boet mange år på Samsø og fire år i Mocambique, hvor han har arbejdet som pædagog med handicappede og psykisk syge. Derudover har han været aktiv som kommunalpolitiker og arbejdet med børne- og egnsteater.

Flemming Jensen
Flemming Jensen

Flemming Jensen er forfatter, skuespiller og instruktør. Han har haft adskillige tv-, film- og teaterroller og medvirket i en lang række revyer som både skuespiller og tekstforfatter. Han debuterede som forfatter i 1975 med Grønlandsbogen ”Vejledning i sælfangst” og har siden udgivet en lang række bøger. Han er lige nu aktuel med ”I ly af latter”.

Per Lau Jensen
Per Lau Jensen

født 1954, voksede op i Holte i et pænt middelklassehjem. Har arbejdet som ejendomsmægler, været engageret i byggeri og har en fortid som racerkører. Udgav sin første bog i 2009. Seneste udgivelse: illa Isabella http://perlaujensen.dk/

Martin Jensen
Martin Jensen

Martin Jensen debuterede i 1998 og er i dag formand for Det Danske Kriminalakademi. Han har modtaget Edvard Pedersens Biblioteksfonds Forfatterpris og Det Danske Kriminalakademis hæderspris. Han skrevet to længere, historiske krimi-serier foruden en række enkeltstående værker. Martins bøger udkommer bl.a. i England, Tjekkiet og Brasilien.

Steven L. B. Jensen
Steven L. B. Jensen

Steven L. B. Jensen er forsker på Institut for Menneskerettigheder. Han modtog i 2015 Ester Boserup Thesis Prize for sin ph.d.-afhandling om menneskerettighederne efter 1945. Den blev udgivet på Cambridge University Press i 2015. Han har sammen med Anette Faye Jacobsen været redaktør på "Kampen om menneskerettighederne".

Henrik Jensen
Henrik Jensen

Henrik Jensen, født 1947, er historiker, debattør og forfatter. Dette efterår er han aktuel med bogen NATIONALFØLELSE, hvori han gennem et engageret forsvar for nationalstaten lægger op til en værdipolitisk debat. Han ønsker at genoplive begrebet fædrelandskærlighed som et vigtigt værn mod tidens nationalisme og radikalisme. Han optræder med Uffe Østergaard.

Martin Georg Houlberg Jensen
Martin Georg Houlberg Jensen

Debuterede i 2014 med fagbogen "Få succes med CRM" og har siden skrevet bl.a. digtsamlingen "82" og rejsebogen "Drømmen om palmeøerne".

Carsten Jensen
Carsten Jensen

Carsten Jensen (f. 1952) er forfatter og journalist. Han har udgivet kritiske essays, artikler, rejsebøger og romaner, heriblandt ”Den første sten” (2015). I år er han sammen med Anders Sømme Hammer aktuel med bogen ”Krigen der aldrig ender”. Carsten Jensen har modtaget flere priser, og hans romaner er solgt til oversættelse i en lang række lande.

Thøger Jensen
Thøger Jensen

Thøger Jensen (f. 1960), debuterede i 1998 med novellesamlingen ”I vores familie kan vi ikke lide ubåde”. Siden har han skrevet bl.a. romanerne ”Så melder Rolanda sig ind i en faldskærmsklub” fra 2000, ”Frøken Dissings blafrende sommerskørt” fra 2010 og i 2016 ”Zhong”.

Katrine Marie Jensen
Katrine Marie Jensen

Forfatter til bogen "Tillykke, du har fået stress" (www.tillykkemedstress.dk). Stresskonsulent, foredragsholder og indehaver af stresskonsulenten.com, har hjulpet mange virksomheder og private klienter væk fra en stressgivende måde at tackle livets udfordringer på. Er uddannet fra ID Academy, har tidligere arbejdet som ejendomsmægler.

Stinemaria Mollie Jensen
Stinemaria Mollie Jensen

Stinemaria Mollie Jensen er forfatter, coach, underviser og foredragsholder. Derudover har hun udviklet behandlingen BodyBliss, som er en fusionsbehandling af energi- og zonepunkter og naturligt ansigtsløft, der er specielt designet til at berolige det sensitive nervesystem og skabe balance og nærvær. Hun er pt. aktuel med bogen Sensitiv mor, der udkom 12/8.

Jens Henrik Jensen
Jens Henrik Jensen

F. 1963. Forfatter og journalist, slog igennem med Kazanski-trilogien. Herefter kom den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland. I 2012 udkom ”De hængte hunde” og i 2014 ”De mørke mænd” – første og andet bind i serien med krigsveteranen Niels Oxen. I år er han aktuel med tredje bind, ”De frosne flammer”.

Kristian Jensen
Kristian Jensen

Kristian Jensen (f. 1971) er udenrigsminister i Danmark og folketingsmedlem samt næstformand for Venstre, valgt i Vestjyllands Storkreds. Aktuel med bogen "I DANMARKS TJENESTE".

Erling Jepsen
Erling Jepsen

Erling Jepsen (f. 1956) er dansk forfatter og dramatiker. Han debuterede som romanforfatter i 1999 med ”Ingen grund til overdramatisering” og har siden skrevet en række romaner, bl.a. ”Kunsten at græde i kor” (2002) og ”Hjertets dannelse” (2015). I 2004 modtog han Holberg-Medaljen. I år er han aktuel med endnu en roman, ”Gram-havet”.

Lars Bjerregaard Jessen
Lars Bjerregaard Jessen

Lars Bjerregaard Jessen debuterer i efteråret 2016 som forfatter med romanen Nøgen Hukommelse om en ung mand, der med sin lille familie er udstationeret i det sydlige USA, og som mister dele af sin hukommelse efter et maratonløb. Lars Bjerregaard Jessen er uddannet Cand. Negot. og MBA samt tidligere kommunikationschef i en større privat virksomhed.

Andreas Johannsen
Andreas Johannsen

Andreas Johannsen (f. 1938) er forh. overlæge ved Sønderborg Sygehus og medstifter af Sygehusmuseet i Sønderborg, hvor han var formand i 20 år. Han er medforfatter til bogen ”Sønderjyske Soldater – Kasernen i Sønderborg 1907-2014” og har desuden skrevet adskillige artikler om sønderjyske forhold. I 2016 er han aktuel med bogen ”Danske læger under nazismen”.

Hella Joof
Hella Joof

Hella Joof (f. 1962), er komiker, skuespiller, instruktør og forfatter. I 2014 debuterede hun som børnebogsforfatter, og i 2015 skrev hun sin første bog for voksne, ”Hellas ABC”. I år er hun aktuel med endnu en bog for voksne, ”Papmaché-reglen - og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling”.

Mikael Josephsen
Mikael Josephsen

Mikael Josephsen (f. 1961) debuterede i 1998 med digtsamlingen ”Havet under huden”. Han har desuden udgivet yderligere to digtsamlinger, romanen ”Opløb” (2005), som indbragte ham Statens Kunstfonds treårige legat, og romanen ”Neden under” (2010). Mikael Josephsen er i 2016 aktuel med digtsamlingen ”Knæk”.

Pernille Juhl
Pernille Juhl

Pernille Juhl (f. 1963 i Sønderborg) er bogaktuel med ’Frihed og ære’ hendes fjerde historiske roman om Sønderjylland. Tidligere udgivelser er den anmelderroste Gråstener-trilogi, hvor debutromanen ”Vent på mig Marie” tager udgangspunkt i hendes farfars krigsdagbøger om 1. verdenskrig. www. Pernille-juhl.dk. www.facebook.com/ventpaamigmarie/

Pernille Juhl
Pernille Juhl

Forfatter og foredragsholder - født i Sønderborg - 52 år. Debuterede 2013 med 'Vent på mig Marie' inspireret af farfarens dagbøger fra 1. verdenskrig. Ialt har hun skrevet 4 anmelderroste historiske romaner om Sønderjylland. Bogaktuel med 'Frihed og ære' om en autentisk frihedskæmper. Se mere på pernille-juhl.dk eller facebook.com/ventpaamigmarie/

Kim Juul
Kim Juul

Kim Juul (1964) er cand.jur. og læser manuskriptudvikling på SDU. Han debuterede i 2013 med ”I et vægtløst sekund”, der er første bog i serien med den sympatiske efterforskningsleder Lars Norholm. En serie med et dedikeret publikum blandt ægte krimifans. ’Vild med krimi’ kårede ”Stilstand i fuld fart” til bedste krimi fra mikroforlag i 2015. www.kimjuul.dk

Ruth Juul
Ruth Juul

(f. 1959) har skrevet ”Barnets bedste – efter skilsmissen” og er medforfatter til ”Forældreansvarloven – kærligt talt” og ”Far, mor og skilsmissen – at være børnene i midten”. Ud over sit forfatterskab er Ruth Juul konfliktmælger inden for skilsmisse og stifter af virksomheden Center for kontakt og dialog. www.kondia.dk

Pia Juul
Pia Juul

Pia Juul (f. 1962) debuterede med digtsamlingerne ”levende og lukket” i 1985. Hun modtog Danske Banks Litteraturpris for romanen ”Mordet på Halland” fra 2009. Hun modtog Kritikerprisen for novellesamlingen ”Af sted, til stede” i 2010. Senest er udkommet ”Avuncular”. Hun oversætter fra svensk og engelsk, bl.a. Karolina Ramqvists "Hans pige" og "Den hvide by".

Dennis Jürgensen
Dennis Jürgensen

Dennis Jürgensen (f. 1961) er kendt som en af Danmarks mest populære forfattere af ungdomsbøger. Han debuterede i 1981 med ungdomsromanen "Kærlighed ved første hik", og siden har han skrevet utallige romaner primært i de fantastiske genrer. Dennis har senest haft succes med voksenkrimiserien om Roland Triel og er nu aktuel med tredje bind, "Hviskende Lig".

Hans Otto Jørgensen
Hans Otto Jørgensen

Hans Otto har udgivet en række af bøger og er tidligere højskolelærer og rektor på forfatterskolen.

Anne-Pia Jørgensen
Anne-Pia Jørgensen

Anne-Pia Jørgensen, født 1969, Cand. Mag. I Dansk og teatervidenskab, arbejder som underviser på en social- og sundhedsskole. Den fiktive verden, hvor alt kan ske, har altid fascineret mig. Det er en form for frirum, hvor muligheder kan afprøves, og hvor vi kan tage ved lære af andres valg; hvordan ville det være hvis …

Jørgen Jørgensen
Jørgen Jørgensen

Ud over hans arbejde som lektor arbejder Jørgen Jørgensen med forfatterskab. Han har været med til at udgive ’Martin A. Hansens Dagbøger I – III’ og ’Hemmelighedens kunstner’, og har lavet en samling af René Girards tekster, ’Voldens verden, verdens vold’. Han er aktuel med ’Skipper Clement’ (Cobolt), som han har lavet med Thierry Capezzone.

Gitte Jørgensen
Gitte Jørgensen

Gitte Jørgensen er forfatter til bøgerne ”Pippi Power”, ”Simple Living” og senest ”Når sjælen kalder” (2016). Hun er uddannet coach hos et af de førende, internationale institutter - The Coaches Training Institute – og har givet foredrag og undervist på kurser i de sidste ti år.

Jimmy Jørgensen
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen (f. 1964) er sanger, sangskriver og skuespiller på film, teater og tv. Sammen med redaktør og journalist Andreas Fugl Thøgersen er han nu aktuel med bogen ”Stilledal”, en ligefrem biografi om sit liv og de omstændigheder der har gjort, at han står, hvor han gør i dag.

Birgitte Jørkov
Birgitte Jørkov

Birgitte Jørkov (f. 1946) fik Kriminalakademiets debutantdiplom for sin første krimi. Desuden har hun udgivet en kogebog, fire historiske krimier, en gotisk krimi, en historisk roman for børn, noveller og artikler om historiske emner. Senest ”Svenske fru Birgitte – en historisk roman”. Hun er cand. mag., www.birgittejoerkov.dk

Sisse K. Ibsen
Sisse K. Ibsen

Sisse K. Ibsen (f. 1968) er aktuel med bogen ”Begravelse for begyndere - en jordnær guide”, udgivet september 2016 af forlaget Yellow Dot Books. Hun har tidligere udgivet sms-beretningen ”Er du ok?” på forlaget SmsPress. Sisse K. Ibsen har arbejdet som skribent ved dagbladet Politiken og magasinet Illustreret Videnskab Historie. Find mere på skibsen.dk

Michael Kammeyer
Michael Kammeyer

Michael Kammeyer har en baggrund som professionel musiker i det internationale metalband Pyramaze. I starten af 2015 debuterede han som forfatter med fantasybogen ”Vennerne fra Verdenstræet”. Sidenhen har han udgivet fortsættelsen ”Vennerne fra Verdenstræet – Sjælebånd”. http://mkammeyer.wixsite.com/michaelkammeyer

Birgitte Kampmann
Birgitte Kampmann

Birgitte Kampmann er kok og kogebogsforfatter til den nye kogebog "Mine amerikanske køkkennoter". Birgitte har boet i USA i 14 år og er uddannet kok fra French Culinary Institute i New York City. Senere har hun arbejdet som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark. Hun har en international baggrund og betegner sig selv som "international foodie".

Kurt Kara
Kurt Kara

Kurt Kara er aktiechef i Maj Invest og forvalter aktier for over 14 mia. kr. Han har beskæftiget sig med aktieinvesteringer i 17 år, og sammen med sin kollega Ulrik Jensen har han forvaltet Maj Invest Value Aktier siden den blev etableret i 2005. Afdelingen har konstant ligget i top målt på afkast ikke bare i Danmark, men også globalt.

Jesper Karle
Jesper Karle

Jesper Karle er uddannet speciallæge og dr.med. fra Københavns Universitet. Han er foredragsholder og har interessefelter inden for kognitiv terapi samt forsknings- og udviklingsarbejde.

Jesper Karle
Jesper Karle

(f. 1964) er medforfatter på den meget omtalte bog ”Tag på arbejde – fra sygemelding til samarbejde”. Jesper Karle er speciallæge i psykatri og psykiater ved PPclinic og hjælper mange med forskellige psykiske helbredsproblemer tilbage på arbejdsmarkedet. www.ppclinic.dk

Mikkel Karstad
Mikkel Karstad

Mikkel Karstad er kok, madstylist og forfatter. Fra 2006 - 2011 arbejde han tæt sammen med Claus Meyer som gastronomisk rådgiver - ikke mindst i udviklingen af "Almanak". Mikkel Karstad er i Berlingske beskrevet som en af 'kulturens skjulte stjerner' og er højt respekteret for sin tilgang til mad og æstetik. Han er aktuel med bogen "Gone Fishing".

Michael Katz Krefeld
Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld debuterede i 2007 med krimien "Før stormen", som han fik debutanprisen for på Krimimessen, og er nu en af Danmarks mest populære forfattere. I år er han aktuel med "Dybet", der er fjerde bind i serien om opdageren Ravn, der finder forsvundne personer over hele Europa.

Nooshin Kazemian
Nooshin Kazemian

Nooshin Kazemian (født 1968) stammer fra Teheran I Iran, hvorfra hun har sin bachelor i engelsk litteratur. I 1994 blev hun gift med en iransk flygtning og kom til Danmark. Hun fik sin bachelor som bioanalytiker og arbejdede på hospital i mange år. Hun har altid haft stor interesse for skønlitteratur. Levende begravet er hendes første roman.

A.J. Kazinski
A.J. Kazinski

A.J. Kazinski er et pseudonym for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. A.J. Kazinski har tidligere udgivet de internationale bestsellere ”Den sidste gode mand” (2010), ”Søvnen og døden” (2012) og ”Den genfødte morder” (2015). I 2013 udkom ”En hellig alliance” og i 2014 kom ”Forfølgerne”. I år er de aktuelle med ”Drømmetyderens død”.

Peter Vedel Kessing
Peter Vedel Kessing

Peter Vedel Kessing, Cand. Jur., ph.d., er beskæftiget som seniorforsker ved Dansk Institut for Menneskerettigheder. Hans primære arbejdsområder er Folkeret, menneskeret, terrorisme, væbnet konflikt og humanitær folkeret. Forfatteren er ligeledes ansat som ekstern lektor, Juridisk Fakultet, Københavns Universitet.

Naser Khader
Naser Khader

Naser Khader er født i Damaskus som søn af en palæstinensisk far og en syrisk mor. Han er cand.polit., folketingsmand og medstifter af Demokratiske Muslimer. I dag er han medlem af Folketinget for De Konservative. Aktuel med bogen Hanan Syrien – mit møde med en stærk kvinde fra mit fødeland.

Danial Khalil
Danial Khalil

Danial Khalil (f. 1992) er digter og kunstner bosiddende i Søborg. Han har studeret på Copenhagen Business School og været oplægsholder for Red Barnet Ungdom, hvor han blandt andet har talt om identitet, kultur og religion. Kærlighed og kulturskyer er hans debut.

Dalal Khalil
Dalal Khalil

Dalal Khalil er født i Libanon og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Sally Khallash
Sally Khallash

Sally Khallash er medstifter og partner i Behavioural Strategy Group. Hun har arbejdet med adfærdsøkonomi og beslutningsteori i en årrække, blandt andet som underviser på Harvard og CBS. Sally har en baggrund som strategikonsulent og forretningsudvikler inden for scenariemetoden og policy analytiker i privat og offentlig regi.

Peter Kielland Brandt
Peter Kielland Brandt

Tegneserieskaber bag bl.a. ”Kun i aften”, ”En dæmonhistorie”, ”Herbert i junglen”, ”Ulvevinter”, ”Fisk”, ”Jernpotte” 1-3 del, ”Suicide Joe”, ”Happy End” og senest ”Hr. Gris”, som han vandt Pingprisen for bedste tegneserie for i 2016. I Danmark må Kielland regnes som forgangsmand i forhold til den litterære tegneserie.

Mibera Kiki
Mibera Kiki

Mibera Kiki er født i Kosovo og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Matilde Kimer
Matilde Kimer

F. 1980. Er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2007. Hun startede med at læse russisk i Skt. Petersborg i 2002 og har siden videreuddannet sig både i Danmark og Rusland. Siden 2009 har hun dækket Rusland og de tidligere sovjetstater som korrespondent for DR. I år er hun aktuel med ”Krigen indeni”.

Morten King-Grubert
Morten King-Grubert

Morten King-Grubert er nytiltrådt direktør for Creamfinance Denmark ApS. Tidligere direktør for Danish American Chamber of Commerce in Southern California, lektor og strategisk rådgiver. Hjælper bl.a. byer, regioner og lande med at nå deres målgruppe gennem 'place branding'. Er aktuelt medforfatter til bogen "Innovating Talent Attraction".

Marie Kingston
Marie Kingston

Marie Kingston er psykolog med 18 års erfaring fra erhvervslivet, hvor hun har fungeret som leder og konsulent. Marie arbejder i dag som selvstændig konsulent i danske og internationale organisationer med fokus på ledelsesudvikling, organisationsudvikling og stressbehandling, og aktuelt er hun medforfatter til bogen “Stop stress”.

Ulrich Kirk
Ulrich Kirk

(f. 1976) er medforfatter på ”Sluk emhætten – træn din hjerne og træf bedre beslutninger”. Ulrich Kirk er hjerneforsker og lektor på Syddansk Universitet. Har specialiseret viden om neuroplasticitet og neuroøkonomi og er internationalt anerkendt for sit arbejde. www.slukemhætten.dk

Lars Kjædegaard
Lars Kjædegaard

Lars Kjædegaard (f. 1955) er cand. mag. i engelsk og litteraturvidenskab, og har mere end 25 romaner bag sig. Senest står han bag Storytels første lydbogsføljton "En ærlig mand" baseret på Kjædegaards "Montebello" trilogi. Aktuel med "Det der er værre", niende bind i kriminalserien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. www.larskjaedegaard.dk

Jan Kjær
Jan Kjær

Modtager af FORFATTERPRISEN 2016. Jan Kjær, f. 1971, er manden bag mere end 46 børnebøger, der er udkommet i 15 lande. Han seneste udgivelse er "Viljetyven" i den populære Nomerne-serie. Mød Jan Kjær på stand B6-005 www.jankjaer.dk

Esben Kjær
Esben Kjær

Esben Kjær er forfatter, journalist, cand.scient.pol. og radiovært på programmet ”Bagklog” på P1. Esben Kjær har været erhvervsredaktør på Politiken, New York-korrespondent på Berlingske og redaktionssekretær på Time Magazine. I år er han aktuel med bogen ”Min usynlige søn” - en bog om at leve med sine døde.

Marlene Kjær
Marlene Kjær

Marlene Kjær (1963) har i de sidste 20 år arbejdet fuldtid som billedkunstner. Hendes kunstneriske univers er centreret omkring Karen Blixen og hendes Afrika og denne glødende interesse er nu mundet ud i værket "Karen, Kjær og Kunsten. Hjemmeside: www.marlenekjaer.dk

Chris Kjær Jessen
Chris Kjær Jessen

Chris Kjær Jessen er uddannet journalist på Danmarks Medie­ og Journalisthøjskole i 2009. Siden ansat på Berlingske med ophold på Berlingske Business, men primært på avisens politiske redaktion. Er i dag journalist i Berlingskes gravegruppe. Han er lige nu aktuel med bogen ”Skjulte penge” (2016), som han har skrevet med Chris Emil Arnfred.

Bettina Kjærulff-Schmidt
Bettina Kjærulff-Schmidt

Bettina Kjærulff-Schmidt er uddannet grafisk designer og står bag omslagene på en lang række forskellige bøger, f.eks. Christian Braad Thomsens "Drømmefilm". I 2009 modtog hun Forening for Boghaandværks diplom for fremragende grafiske arbejder. I 2016 har hun været med-kurator på udstillingen Årets Bedste Bogarbejde 2016 – Bog & Passion.

Jürgen Klahn
Jürgen Klahn

Jürgen Klahn (f. 1960) er på trods af sit tyske navn født i Aabenraa og bosat i Aarhus. Han har en særlig interesse for eksternaliteter: konsekvenserne, som vores handlinger påfører uvedkommende på godt og ondt. Som uddannet cand.oecon. deler han sin tid mellem investeringsvirksomhed og forfatterskab. Han har skrevet en række noveller og en enkelt roman.

Sebastian Klein
Sebastian Klein

Sebastian Klein (f. 1972) er tv-vært på Ramasjang, udvikler af dyreprogrammer til børn: Naturpatruljen, Afrikas Øje og Kære Sebastian. Og så er han forfatter til den populære dyre-serie om vilde, farlige og senest "Verdens 100 mærkeligste dyr", som udkom i august.

Sebastian Klein
Sebastian Klein

F. 1972. Har siden 1995 produceret nogle af Danmarks Radios mest populære børneprogrammer bl.a. ”Naturpatruljen” (1997), ”Kære Sebastian” (2009) og ”Sebastian Indefra” (2014). Har desuden skrevet en lang række børnebøger bl.a. ”Verdens 100 farligste dyr” (2015). Nu er han aktuel med en biografi om sin far, Jesper Klein, ”Fra min faders skygge”.

Anita Klemensen
Anita Klemensen

Anita Klemensen er faglært kok og medejer af Michelin restauranten Den røde og gule cottage, som man kan se mere om på: www.denroedecottage.dk . Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Niels Klingenberg
Niels Klingenberg

Niels Klingenberg (f. 1945) er cand.mag. i dansk og filosofi og har tidligere skrevet BZ-mordene og Sorte Roser. Mordtegn er nummer tre i Levin/Halberg-serien. Derudover har Niels Klingenberg udgivet Butleren og En Protozo.

Lars Klingert
Lars Klingert

Lars Klingert er journalist, foredragsholder og underviser. Klingert blev for alvor kendt i offentligheden sidst i 1990'erne, hvor han med sin karakteristiske stemme rådgav lytterne og seerne på taleprogrammet Natteravnen på DR og senere DR's P3. I 1999 startede han sin egen konsulent - og undervisningsvirksomhed, og er nu aktuel med bogen "Brænd igennem".

Katrine Klinken
Katrine Klinken

Katrine er faglært kok og arbejder freelance bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet. Hun er også underviser, foredragsholder og endeligt kogebogsforfatter til en stribe kogebøger for børn og voksne. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier. www.klinken.dk 


Max Ulrich Klinker
Max Ulrich Klinker

født 1965, er advokat med bopæl i Frankrig. Max er også uddannet pilot og har fløjet i mange år. Max Ulrich Klinker har tidligere udgivet den anmelderroste novellesamling SMAK. Seneste udgivelse: Flyver i natten

Anders Klostergaard Petersen
Anders Klostergaard Petersen

Professor MSO i religionsvidenskab på Aarhus Universitet. Seneste udgivelse er Tænkepausen ”Gaven" (2016). Blandt hans centrale forskningsområder tæller den tidlige jødedom og grundlæggende kristendom.

Josefine Klougart
Josefine Klougart

Josefine er født i 1985. Hun gik på forfatterskolen fra 2008-2010. Josefine har udgivet: Stigninger og fald (2010), Roman Hallerne (2011), Roman. Én af os sover (2012), Roman. Om mørke (2013), Roman.

Sophie Swerts Knudsen
Sophie Swerts Knudsen

Sophie Swerts Knudsen blev født i Belgien men har boet i Danmark de sidste 20 år. I 2011vandt hun en litteraturpris for sin debut, ‘Ulven’ som blev en bestseller i Belgien og Holland. Den danske udgave giver hele overskuddet til Børnecancerfonden. I sin nye trilogi om vikingedrengen Ulf skriver Sophie en spændende roman om at være ung i vikingetiden.

Line Kyed Knudsen
Line Kyed Knudsen

Line Kyed Knudsen er opvokset i Albertslund. Efter at have flirtet med skuespil, sang, matematiske ligninger, CBS og sin mand på Cypern, faldt hun endelig til ro og flyttede tilbage til Albertslund, hvor hun bor den dag i dag - med normale børn og adfærdsvanskelig hund. www.linekyedknudsen.dk

Anders Kofoed
Anders Kofoed

Anders Kofoed er biolog og har arbejdet som naturformidler i ZOO, Danmarks Akvarium og hos Den Blå Planet. Nu er han fast ­tilknyttet TV2 som dyreekspert. Bogen SUPERKRYB – med ægte superkræfter er hans debut som forfatter.

Jesper Bugge Kold
Jesper Bugge Kold

Jesper Bugge Kold er forfatter og musiker - med en forkærlighed for historiske emner. Han er trådt ind på den helt store bogscene i både Danmark og internationalt med sine romaner Vintermænd og Land i datid, der begge handler om Tysklands problematiske fortid med fortællinger om 2. verdenskrig og Stasis brutale overvågning på den østlige side af muren.

Erland Kolding Nielsen
Erland Kolding Nielsen

Direktør for Det Kongelige Bibliotek 1986-. Cand.phil. i historie, Københavns Universitet, 1973, Universitetets Guldmedalje samme år. Endvidere landsformand for Forening for Boghaandværk, formand for Kulturværdiudvalget og adjungeret professor ved IVA, Københavns Universitet. Udgiver af skriftserien Danish Humanist Texts and Studies, 55 bind siden 1990.

Martin Kongstad
Martin Kongstad

Martin Kongstad er forfatter, journalist, radiomand mm. Han er aktuel med tekstsamlingen Sådan gør vi ikke i Tisvilde.

Iben Konradi Brodersen
Iben Konradi Brodersen

Iben Konradi Brodersen (f. 1988). Forfatter, forlagsredaktør og oversætter. Uddannet fra Forfatterskolen. I foråret 2016 udkom hendes debutroman ”Piger kan leve måske for evigt” på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Sofia Korff
Sofia Korff

Sofia Korff har sammen med Julie Marie Hermann startet den populære Youtube-kanal "HotBeautyStuff", hvor næsten 70.000 unge danskere følger med i deres videoer om makeup, mode, DIY og dans. Sammen har de skrevet bogen "Beautybox" udgivet af FADL's Forlag.

Ina Korneliussen
Ina Korneliussen

Tegneserieskaber, der i 2010 udsendte den tilnærmelsesvist selvbiografiske ”Fortællingen om dengang jeg fik en bamse”. I 2012 kom den Pingpris-nominerede, grafiske novellesamling ”Små Dyr”. Korneliussen har også begået undervisningshæftet ”At læse tegneserier – At lave tegneserier – Ina Korneliussen læser Persepolis”.

Heidi Korsgaard
Heidi Korsgaard

Heidi Korsgaard (f. 1973) har skrevet 12 bøger, blandt andet ”Tsunamien”, ”Når kærligheden kammer over” og senest ”Livets opskrift” med Sisse Fisker. Ud over sit eget forfatterskab har Heidi stor erfaring med at vurdere manuskripter og redigere og har sammen med Mette de Fine Licht skrevet ”6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller”. www.skrivevaerkstedet.dk

Ove Korsgaard
Ove Korsgaard

Ove Korsgaard er professor i pædagogik ved Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet.

Heidi Korsgaard
Heidi Korsgaard

(f. 1973) har skrevet 12 bøger, blandt andet "Tsunamien", "Når kærligheden kammer over" og senest "Livets opskrift" med Sisse Fisker. Ud over sit eget forfatterskab har Heidi stor erfaring med at vurdere manuskripter og redigere og har sammen med Mette de Fine Licht skrevet "6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller". www.skrivevaerkstedet.dk

Birgithe Kosovic
Birgithe Kosovic

F. 1972. Har læst dansk på Københavns Universitet, har været researcher pa Månedsbladet Press og skrevet som featurejournalist for Information og Morgenbladet i Norge. Hendes roman ’Det dobbelte land’ fra 2010 vandt i 2011 DR Romanprisen, Weekendavisens Litteraturpris og Danske Banks Litteraturpris. Hun er nu aktuel med romanen ’Den inderste fare’.

Kurt Kragh
Kurt Kragh

Kurt Kragh (f. 1950) er tidligere souschef i Rejseholdet. Han har sideløbende undervist på Politiskolen, Udlændingestyrelsen m.fl. i gerningsmandsprofilering og kognitiv interviewteknik. Udgivelser: ”Viden om drab” (2013), ”At tænke som en morder” (2014) og  ”Drabscheferne” (2016). www.kurtkragh.dk. Foto: Per Arnesen

Kurt Kragh
Kurt Kragh

F.1950. Har været 36 år i politiet, heraf de 27 år i Rigspolitiets Rejsehold. Han har tidligere skrevet bogen ’At tænke som en morder’. Kurt Kragh er også kendt fra TV3, hvor han er fast ekspert i det daglige nyhedsprogram Krimicentralen. Er aktuelt med bogen ’Drabscheferne de største sager’ i samarbejde med Ove Dahl og Stine Bolther.

Sofie Kragh-Müller
Sofie Kragh-Müller

Sofie Kragh-Müller er opvokset på Vestsjælland og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun romandebuterede i 2013 med "Profetens datter". Er aktuel med romanen "Hvordan man slipper væk". Kragh-Müller er leder af Forfatterskolen PS! for psykisk sårbare.

Simon Kratholm Ankjærgaard
Simon Kratholm Ankjærgaard

Simon Kratholm Ankjærgaard (født 1973) er journalist og forfatter. Han arbejdede i mange år for Berlingske Media og blev siden redaktør på hjemløseavisen Hus Forbi. I dag er han freelance-journalist og forfatter og holder bl.a. foredrag om borderline. Han er gift med Rikke, der som voksen har fået diagnosen borderline. Se mere på detsultnehjerte.dk

Marie Kraul
Marie Kraul

Marie Kraul (f. 1965) er uddannet journalist og arbejder som kommunikationsrådgiver. I år er hun aktuel med bogen ”Opgiv ikke din teenager”.

Alexandra Krautwald
Alexandra Krautwald

Alexandra Krautwald har 25 års erfaring inden for strategiimplementering, lønsomhedsoptimering og lederudvikling. Hun arbejder som personlig forretningsrådgiver for en række top- og mellemledere i dansk erhvervsliv. Alexandra er uddannet inden for kommunikation, adfærdspsykologi og ledelse.

Martin Kreutzer
Martin Kreutzer

En af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har et omfattende forfatterskab bag sig, bl.a. med bestselleren "Den store antiinflammatoriske kostguide", og er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier. Aktuel med bøgerne ”Souping - det nye juicing”, "Ingefær" og "Nødder" fra Muusmann Forlag.

Nina Kreutzmann Jørgensen
Nina Kreutzmann Jørgensen

f. 1977 i Grønland, er uddannet lærer, men er ikke mindst kendt for sin mangeårige musikalske karriere. Hun har udgivet fem selvstændige albums, hvoraf det seneste knytter sig til hendes debutnoveller ”Hun står i nordenvind,” som har release på BogForum.

Ry Kristensen
Ry Kristensen

Ry Kristensen, født 1978. Folkeskolelærer og uddannet fra Skive Seminarium. ”En bog er en dør til fantasien. Du er nøglen. Lås den op, og tag med på eventyr!” Andre bøger af samme forfatter: Nissernes hemmelige verden, Den grønne hue. Facebook.com/ry.kristensen www.rykristensen.dk

Michelle Kristensen
Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er hele Danmarks personlige træner og kostvejleder, når hun med humor og smil fra Go' Morgen Danmark studiet viser os, hvordan vi kan leve sundere. Hun har en række udgivelser bag sig, og er lige nu aktuel med "MK Løbecamp".

Oliver Zahle & Kristian Mørk
Oliver Zahle & Kristian Mørk

Den ene har skrevet børneromanen “Elefantstenen” og billedbogen “Ymerdrengen”, og den anden har skrevet adskillige fagbøger til børn. Men nu har Oliver Zahle og Kristian Mørk, der er brødre, slået sig sammen om børnekrimi-serien “Spiloppo”. 

Klaus E. Krogh
Klaus E. Krogh

Grafisk designer og direktør Klaus E. Krogh har i 29 år sammen med hustruen Liv drevet designvirksomheden 2K/Denmark, der er en af verdens førende bibeldesignvirksomheder. Klaus E. Krogh er ligeledes tidligere landsformand for Forening for Boghaandværk og modtog i 2014 foreningens Ærespris.

Birgitte Krogsbøll
Birgitte Krogsbøll

Birgitte Krogsbøll har tidligere skrevet bl.a. den roste og af Kulturministeriet præmierede listebog "dyr med næb ordnet efter antal vinger:" Krogsbøll børnebogsdebuterede hun med "Funkelgnister – rim, råb og remser", der blev nomineret til Politikens Litteraturpris. Netop udkommet er en billed- og listebog for børn (og voksne). Den hedder "Listebog".

Puk Krogsøe
Puk Krogsøe

Puk Krogsøe arbejder fire dage om ugen som folkeskolelærer, men hver torsdag sætter hun sig til tasterne og er forfatter. Puk skriver, fordi hun ikke kan lade være. Hun ønsker at røre sine læsere og flytte dem en lille smule, hver gang de læser en af hendes bøger. I 2014 debuterede hun hos Carlsen med serien om betweenageren Rose og hendes venner.

Thomas C. Krohn
Thomas C. Krohn

Thomas C. Krohn (f. 1972) er opvokset i Hillerød og på landet mellem Randers og Viborg. Bor nu i Stenløse. Uddannet neurobiolog og ph.d. i dyrevelfærd. Han har været forsker og undervist på universitetet i 12 år og i de seneste år arbejdet i forskellige virksomheder, som producerer medicinsk udstyr. Dragon er hans debutroman.

Johannes Krüger
Johannes Krüger

Johannes Krüger er tidligere professor ved Institut for Geografi og Geologi, Københavns Universitet, med forskningsområdet gletsjere og landskab i samspil med klimaet før og nu. Han er desuden forfatter til flere bøger og populærvidenskabelige artikler og er en efterspurgt foredragsholder. Han er aktuel med bogen ”Klimamyten” (2016).

Irse Kræmer
Irse Kræmer

Dating bogen om tre mennesker, der fulgte kærligheden. De havde alle mistet og følt sorgen. Hvad bringer fremtiden? Dating, Passionen, nysgerrighed og evnen til at elske på ny. Eller byder den på skuffelser, tab og farer?

Kasper Købke
Kasper Købke

Kasper Købke er en dansk autodidakt, anerkendt kunstner med noget på hjertet. Købke tegner ekstremt foto-realistiske værker med en detaljerigdom, der gør det svært at skelne hans blyants-univers fra virkeligheden. Købke er kendt for, at det for ham altid handler om mere end blot tegninger, herunder sine flere lag i værkerne, både rent visuelt og tankemæssigt

Thomas Køhler
Thomas Køhler

Thomas Køhler er stifter af Akademisk Rejsebureau og Akademisk Rejsebureaus Forlag og hovedredaktør på bogen "Fra Tallinn til Tasjkent" en antologi af artikler om udviklingen i de post-sovjettiske lande i 25-året efter Sovjetunionens sammenbrud. Mød Thomas Køhler på Akademisk Rejsebureaus Forlags stand fredag og søndag.

Christian Kaaber
Christian Kaaber

Souschef for Vangsgaards Antikvariat. Antikvar og boghistoriker. Mag.art. i litteraturhistorie, Aarhus Universitet. Medlem af Forening for Boghaandværks hovedbestyrelse samt bestyrelsesmedlem i Dansk Bibliofil-Klub, Den Danske Antikvarboghandlerforening og Grosserer Vilhelm Albertsen og Hustrus Fond. Desuden formand for Komitéen for Årets Bedste Bogarbejde.

Lene Kaaberbøl
Lene Kaaberbøl

Lene Kaaberbøl (f. 1960) Hendes hjerte banker for “eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed”. Lene Kaaberbøl debuterede i 1975 og har skrevet over 30 bøger, størstedelen for børn og unge. www.lenekaaberboel.dk

Sten Kaalø
Sten Kaalø

Sten Kaalø (1945) er forfatter, skuespiller og præst. Hans forfatterskab er meget bredt og rummer prosa, lyrik, hørespil og salmer.

Birgitte Kaas Buschard
Birgitte Kaas Buschard

Birgitte Kaas Buschard har tidligere udgivet "Et liv med børn".

Dak Laddaporn
Dak Laddaporn

Dak er født i Thailand, er 29 år og arbejder i dag som køkkenchef på Kiin Kiin, www.kiin.dk . Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Thomas Ladegaard
Thomas Ladegaard

Thomas Ladegaard (f. 1970) er forfatter og uddannet cand.comm. I november 2003 debuterede han med bogen ”Mordet på JFK” og i januar 2006 kom hans anden bog ”Bolsjedrenge og jernhårde ladies” om dansk håndbolds historie og udvikling. I 2016 er han aktuel med bogen ”Palmemordet”.

Lone Birgitte Ladekarl
Lone Birgitte Ladekarl

Lone Birgitte Ladekarl, f.1956, er uddannet psykolog med tredive års erfaring. Hun arbejder som terapeut i egen praksis og er desuden tilknyttet et Kvindekrisecenter som supervisor. Hun har bl.a. undervist pædagogstuderende og læger. Lone Birgitte Ladekarl er aktuel på Bogforum 2016 med den psykologiske roman "Jordbærkjolen".

Tomas Lagermand Lundme
Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er uddannet fra Forfatterskolen, Gøglerskolen og Det Kongelige Danske Akademi. Tomas Lagermand Lundme skriver dramatik, lyrik, børnebøger og romaner for voksne og unge. Siden debutromanen ”Forhud” (1998) har han udgivet en lang række bøger til både voksne og børn – senest romanen ”Alt er mit” (2016).

Julia Lahme
Julia Lahme

(f. 1977) Dansk blogger og forfatter, tidl. chefredaktør nu ejer af Lahme Kommunikation. Har bl.a. skrevet bogen ”Hvor lagde jeg babyen?” fra 2010. Har senest udgivet ”Manifest” i 2016, et opgør med meningsforskrækkelse og alt-er-lige-godt-hed, de søde, sarte piger og mænd, der løber ironman. Kort sagt: bogen til dig der også er blevet voksen.

Julia Lahme
Julia Lahme

Julia Lahme (f. 1977) er forfatter, cand. mag. i etnologi og direktør i kommunikationsbureauet Lahme. Julia Lahme har skrevet flere bøger, herunder bestsellerne ”Hvor lagde jeg babyen?” og ”Sandheder fra en løgner”. Julia Lahme er desuden klummeskribent, debattør og blogger. I 2016 udgav hun debatbogen ”Manifest”.

Jørgen Lange Thomsen
Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen er professor ved Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet i Odense. Han har mange års erfaring i retsmedicin både i Danmark og i udlandet. Han var bl.a. med ved det retsmedicinske arbejde i New York efter 11. september 2001 og deltog også i arbejdet med ofrene efter tsunamien i Thailand i 2008.

Charlotte Langkilde
Charlotte Langkilde

Charlotte Langkilde, f. 1950. Bogaktuel med ”Oluffa – Fra Tórshavn til Brandts Klædefabrik” (Lindhardt & Ringhof). Cand.ling.merc. Arbejder i dag primært som forfatter og foredragsholder med særlig interesse for historiske og samfundsrelevante fortællinger som i den anmelderroste bestseller ”Bedraget – Sagen om Nordisk Fjer”. www.charlottelangkilde.dk

Steen Langstrup
Steen Langstrup

Debuterede i 1995 og har siden udgivet 25 bøger. Han er aktuel med den anmelderroste horrorroman ‘Ø’. Senere på året er der premiere på filmen ‘Finale’, der bygger på Langstrups 'Alt det hun ville ønske hun ikke forstod.'

Henning Larsen
Henning Larsen

Larsen har leveret bidrag til diverse antologier, deriblandt ”Knivsæg” fra forlaget Fahrenheit samt hos undergrundsforlaget Onskabens Flydende Vatikan, som han var med til at stifte. Han er også at finde i Danmarks mest entusiastiske tegneseriepodcast, ”Lucha Comico”. Henning Larsen elsker måske Ninja Turtles lidt for meget.

Marianne Larsen
Marianne Larsen

Marianne Larsen (f. 1951) debuterede i 1971 med digtsamlingen ”Koncentrationer” og har siden udgivet mere end 40 digtsamlinger, romaner og børne- og ungdomsbøger. I 2015 udgav hun digtsamlingen ”Hændelser i stresset melankoli” og i 2016 er hun aktuel med ”og tiden i vild tilstand mod min hud”, som også er en digtsamling.

Thomas Larsen
Thomas Larsen

Thomas Larsen (f. 1964) er forfatter, redaktør og politisk kommentator på Berlingske Tidende. Thomas Larsen er desuden foredragsholder og forfatter til en række biografier samt politiske bøger. I år er han aktuel med ”De dybeste rødder – Dronningen fortæller om Danmark og danskerne”.

Jens Kristian Larsen
Jens Kristian Larsen

Jens Kristian Larsen er ph.d. og adjunkt ved Københavns Universitet. Han er sammen Jakob Leth Fink aktuel med bogen ”Platon - Værk og virkning”. Bogen er et supplementsbind til udgivelsen af Platons samlede værker i seks bind.

Linda Lassen
Linda Lassen

født i 1948. er uddannet lærer og psykolog. Debuterede i 1997 med digtsamlingen: Balloner flyver væk. Har udgivet en lang række romaner for børn, unge og voksne. Seneste udgivelse: Forsvar for Martha (2016) http://www.lindalassen.dk/

Steen Lassen
Steen Lassen

Steen Lassen, født 1949. Oprindeligt uddannet murer, men endte i forsikringsbranchen med speciale i erstatningsansvar og personskadebehandling, og her opstod interessen for politiarbejde og det retsmedicinske område. Bor i Fjellerup og på Lesbos i Grækenland. Debuterer med "Du skylder et liv" i 2016, første del af "Fjellerup serien".

Annette Lassen
Annette Lassen

Annette Lassen er lektor på Nordisk Forskningsinstitut, KU. Hendes primære forskningsområde er indenfor nordisk mytologi, og hun er medoversætter og redaktør på Oldtidssagaerne (bind 1 og 2).

Sine Laub
Sine Laub

Sine Cecilie Laub (1985) er tekstforfatter og kommunikationsrådgiver med særlig interesse for kultur, køn og livsstilstendenser. Sine har erfaring med 212 menstruationer. Aktuel med bogen Gennemblødt.

Birthe Lauritsen
Birthe Lauritsen

Birthe Lauritsen, journalist og forfatter: Bogaktuel med ”hvor flyver sjælen hen?” – om tværkulturelle traditioner omkring død og begravelse i Danmark. Har siden 1984 udgivet en række historiske og faktuelle bøger. Modtog 1996 en af dansk journalistiks fornemste priser, Carsten Nielsen Legatet, for en artikelserie, der ændrede et politisk forsvarsforlig.

Malene Lauritsen
Malene Lauritsen

Forfatter til Brev til mor. En ny bog om at komme styrket ud af en forfærdelig barndom med incest og overgreb. Malene og hendes mand står selv i deres stand og taler meget åbent med alle som har lyst. Malene er på: Stand E-syd 004

Pia Lauritzen
Pia Lauritzen

Mag.art. og ph.d. i filosofi samt konsulent i det private erhvervsliv. Seneste bøger er Tænkepausen "Spørgsmål" (2015) og ”Spørgsmål – mellem identitet og differens” (2016). www.pialauritzen.dk

Erwin Lauterbach
Erwin Lauterbach

En nestor i kredsen af prominente danske mesterkokke. Han har i en lang årrække præget den høje kvalitet, der har været en afgørende faktor for det nye, nordiske køkkens succes. I dag står han bag Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København, og har bl.a. modtaget den prestigefyldte pris Champagneprisen. Aktuel med bogen “Østers” fra Muusmann Forlag.

Birthe Mau Lavigne
Birthe Mau Lavigne

Debuterende ungdomsforfatter med bogen "Mails til Skt Nicolaus".

Rasmus Leck Fischer
Rasmus Leck Fischer

Med en fortid på Søllerød kro, den 3-stjernede restaurant Martín Berasategui og Dragsholm Slot er Rasmus Leck Fischer en alsidig kok. Til hverdag står Rasmus som køkkenchef bag gryderne i firmaet Gastronomisk Innovations lokaler, hvor han afholder workshops og private dining. Aktuel med bogen “Insectivore – En kogebog med insekter” fra Muusmann Forlag.

Else Lefmann
Else Lefmann

Else Lefmann er lektor i dansk og har arbejdet på Faxehus Efterskole, Danmarks Lærerhøjskole (nu: DPU, Aarhus Universitet) og Storstrømsseminariet (nu: University Collage Sjælland), hvor hun alle steder har undervist i dansk og drama.

Kim Leine
Kim Leine

Kim Leine (f. 1961) debuterede som forfatter i 2007 med erindringsromanen ”Kalak”. Siden har han skrevet en række romaner heriblandt ”Profeterne i Evighedsfjorden” (2012), som han modtog Nordisk Råds Litteraturpris og De Gyldne Laurbær for, og ”Afgrunden” (2015). I 2016 er han aktuel med stafetromanen ”De søvnløse” og børnebogen "Skovpigen Skærv".

Sabine Lemire
Sabine Lemire

Sabine Lemire er uddannet fra Danmarks Designskole og École supérieur des arts appliqués Duperré i Paris. Hun skriver artikler om mad, indretning, børn og mode og har udgivet en lang række bøger for børn, bl.a. "365 ting du kan lave med dit barn" og "Opfør dig ordentligt og vær en god ven", der lå syv uger på bestsellerlisten!

Jorn Lendorph
Jorn Lendorph

"Vaksemadder og røvballegardiner" er Jorn Lendorphs fantastiske debut som børnebogsforfatter. Bogen er skabt sammen med hans gode ven Liselotte Risell. Jorn Lendorph er i forvejen kendt og anerkendt som musiker og sanger.

Charlotte Lerche
Charlotte Lerche

(f. 1969) har skrevet ni bøger og er i gang med to mere. Holder skrivekurser, der tager udgangspunkt i hendes bog ”Sådan skriver du gode bøger til børn og unge”, som er kommet i 4. oplag. Derudover har Charlotte Lerche stor erfaring med salgsplatforme for selvudgivere. www.skrivevaerkstedet.dk

Bent Lexner
Bent Lexner

Bent Lexner, født 1946, er tidligere overrabbiner i Det Jødiske Samfund og en vigtig stemme i samfundsdebatten, når det angår etik og religion. I bogen DET GÆLDER DIT LIV fortæller han om sit liv som ortodoks jøde i Danmark til forfatter Anna-Lise Bjerager. På BogForum fortsætter de to samtalen.

Anna Libak
Anna Libak

Anna Libak, født 1968, er redaktør, journalist og debattør. I bogen TAK SKÆBNE! fortæller hun om et skelsættende øjeblik, der ændrede hendes liv. På BogForum optræder hun i samtale med Daniel Øhrstrøm.

Bo Lidegaard
Bo Lidegaard

Cand.phil. i historie. Tidligere chefredaktør for Politiken. Er en af de mest respekterede danske historikere og forfatter til flere bøger om Danmarks historie i det 20. århundrede bl.a. ”Kampen om Danmark 1933-45” (2005), ”Landsmænd” (2013) og ”Redningsmænd” (2015). I år er han aktuel med ”Øjeblikke i Danmark under Den Kolde Krig”.

Simon Lilholt
Simon Lilholt

Simon Lilholt er grafisk designer og arbejder hos designbureauet Imperiet. Når det gælder omslag, er han i dag en af forlagsbranchens yndede grafikere og samarbejdspartnere. Han har bl.a. designet omslaget til bogen Hvor intet bryder vinden, der er udvalgt i Årets Bedste Bogarbejde 2016. Simon holder ofte oplæg om tilblivelsesprocessen ifm. design af omslag.

Johannes Lilleøre
Johannes Lilleøre

Johannes Lilleøre er dansk skuespiller og forfatter. Han blev færdig fra skuespillerskolen i 2001, og har siden været tilknyttet bl.a. Nørrebros Teater, Café Teatret, Århus Teater og Det Kongelige Teater. Han har skrevet romanen "NOWHERE" og er nu aktuel med romanen "Mårhund".

Jesper W. Lindberg
Jesper W. Lindberg

Jesper W. Lindberg (f. 1981) debuterede i 2015 med den populære børne/ungefagbog ”Myter & Mysterier: Uhyret i Loch Ness”, og i 2016 er han aktuel med ”Bigfoot & Yetien” og ”Jack the Ripper” i samme serie.

Tina Lindegaard
Tina Lindegaard

Tina Lindegaard debuterede i 2012 med romanen ”Danser med livet”, og hendes anden roman ”I djævlens vold” udkom i 2015. To meget forskellige bøger, begge oversat til engelsk. Tina Lindegaard udgiver i november ”Projektledelse for forfattere”, en nem tilgængelig bog og resultatet af over 20 år som projektleder og hendes arbejde som forfatter.

Camilla Lindemann
Camilla Lindemann

Camilla Lindemann (f. 1949) er uddannet journalist. I godt 25 år var hun chefredaktør på Månedsmagasinet IN, Femina og Psykologi, som hun selv udviklede. "Vovestykker" er hendes første roman. Vovestykker handler om at (turde) blive ældre, om karriere, kærlighed, vemod, lidenskab og sex i en moden alder, fortalt med humor og indsigt.

Birthe Juel Lindhardt
Birthe Juel Lindhardt

Cand. phil. i dansk. Undervist på VUC i billedkunst og digital billedkunst i 11 år. Uddannet billedkunstlærer. Udstillet i gallerier og kunstforeninger siden 1999. Illustrationer i ”Årets opdagelsesrejse” i 2016.Tidligere blandt andet "Når trolde coacher". "Ord til eftertanke og billeder til nydelse" - www.lindhardt.org.

Mikael Lindholm
Mikael Lindholm

Mikael Rauno Lindholm, født i 1961 i Stockholm, er uddannet journalist fra DJH og har arbejdet som redaktør på en lang række medier. Han har skrevet bøger om ledelse, strategi, innovation, globalisering og samfundsøkonomi. Aktuel med krimien Bundfald.

Søren Lippert
Søren Lippert

Søren Lippert er uddannet journalist og master i politisk kommunikation. Han har gennem flere år arbejdet som kommunikationsrådgiver og spindoktor, og nu som vært på TV2 News. Han har skrevet bogen "Bag magten", der er en indføring i, hvordan det politiske system er bygget op, og hvordan det kan opleves i praksis.

Kasper Lippert-Rasmussen
Kasper Lippert-Rasmussen

Kasper Lippert-Rasmussen er professor i statskundskab, AU. Han er D.Phil. fra Oxford University og har danske doktorgrader i både filosofi og statskundskab. Forskningsområder: Lighed og diskrimination. Redaktør på Oxford University Press.

Maise Njor & Lisa Grue
Maise Njor & Lisa Grue

Makkerparret Maise Njor, der er journalist og bestsellerforfatter, og Lisa Grue, der er grafiker og designer, har de seneste år sat fokus på det at være veninder ved at genoplive og forny den klassiske venindebog, senest med “Bedste venner - venindebog for piger” samt “Min dagbog” til unge piger. 

Henrik List
Henrik List

Henrik List er forfatter og har fået udgivet en snes bøger; både fiktion og nonfiktion. Aktuel er han med ”Pussyland Express”, en graphic novel-udgave af novellesamlingen ”Pussyland” fra 2001.

Henrik List
Henrik List

Forfatter af i alt 17 bøger, senest den satiriske spændingsroman ”Solen skinner aldrig på en go-go-bar”. Udsendte i 2001 sin novellesamling “Pussyland – Historier fra Amerika”. Sammen med tegnere Søren Mosdal, Pedro Lopez og Jørgen Bitsch har List nu skabt “Pussyland Express”, hvor tre af novellerne er blevet til tegneserie.

Caroline Livingstone
Caroline Livingstone

Caroline Livingstone er født og opvokset i Nordsjælland og bor nu i København, hvor hun sturerer Film- og medievidenskab. ”Nat i april” (2016) er hendes debut.

Peter Lodberg
Peter Lodberg

Professor MSO i teologi ved Aarhus Universitet. Seneste udgivelse er Tænkepausen ”Tro” (2015) om troen som en grundpille i menneskets liv. Lodbergs forskningsområder er blandt andet kristendommens globale udbredelse samt forholdet mellem kirke, politik og magt.

Peter Lodberg
Peter Lodberg

Peter Lodberg, født 1958, er professor i teologi og forfatter. I bogen DANSKERNES TRO I 1000 år byder han på en engageret fortælling om, hvordan vi er blevet dannet som nation og borgere gennem løbende impulser udefra - fra kristendommens indtog i Danmark over Reformationen og Grundtvig til i dag. Han optræder i samtale med Anders Ellebæk Madsen.

Erlend Loe
Erlend Loe

Erlend Loe (f. 1969) er norsk forfatter og filmmanuskriptforfatter. Han debuterede som forfatter i 1996 og er især kendt for trilogien om den midtvejskriseramte Doppler. Serien tæller ”Doppler”, ”Volvo lastvagnar” og den storslåede afslutning ”Enden på verden som vi kender den”, som udkom på dansk i 2016.

Linda Lomelino
Linda Lomelino

Linda Lomelino bor i Sverige og er kagefanatiker. Linda har den populære blog www.callmecupcake.se. Aktuel med bogen LOMELINOS KAGER.

Pedro Lopez
Pedro Lopez

Lopez har leveret bidrag til den amerikanske ”Graphic Classics” samt til det britiske forlag Accent UK. Senest western-historien ”Kiss of Death” til WesterNoir-serien. Seneste danske udgivelser er om den færøske trawler Nyggjaberg i ”Knivsæg” samt et stemningsfuldt bidrag til ”Pussyland Express” baseret på Henrik Lists novellesamling.

Louisa Lorang
Louisa Lorang

Louisa Lorang er kok og madskribent for blandt ander Alt for Damerne, og bruges ofte på TV som kok og vært. I år er hun ude med sin nye kogebog "Sunde Snacks", og har tidligere udgivet "Juice for begyndere", "mit Cowgirlkøkken" om hendes passion for amerikansk mad, "Spisetid", "Madpakkebogen" og "Vild med mad".

Louisa Lorang
Louisa Lorang

Louisa er kok, stylist og madskribent, www.louisalorang.dk . Har i årevis været kok på TV 2 og er især kendt fra Go' appetit. Hun har skrevet et væld af kogebøger siden læretiden på Restaurant Frederikshave og hun udvikler flittigt nye opskrifter. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Marie Louise Toksvig
Marie Louise Toksvig

“Undercover” er journalist Marie Louise Toksvigs dokumentariske beretning om og med den anonyme kvinde, der forklædt som Fatma i TV2-serien “Moskeerne bag sløret”, og som fik adgang til en lille kerne af bogstavtro imamer, der fra moskeer og kulturforeninger, missionerer og dikterer retningslinjerne for mange muslimer i det danske samfund.

Nikolaj Lubanski
Nikolaj Lubanski

Nikolaj Lubanski er direktør for Talent Attration hos Copenhagen Capacity. Ph.d. i sociologi og tidligere prorektor på Professionshøjskolen Metropol. Er medforfatter til "Velfærdsinnovation" og til den aktuelle "Innovating Talent Attraction", der er et led i hans arbejde med at tiltrække udenlandske specialister til danske virksomheder.

Maja Lucas
Maja Lucas

Maja Lucas er aktuel med den kritikerroste roman "Mor. En historie om blodet". Den skildrer en relation mellem en mor og hendes lille datter, der på tragisk vis havarerer.

Joan Bach Ludvigsen
Joan Bach Ludvigsen

Joan Bach Ludvigsen er optaget af socialrealismen som litterær genre og det minimalistiske udtryk som litterær stil. Joan har udgivet novellesamlingen Alt forandres i 2014 og her i 2016 ungdoms-spændingsromanen Drengestreger. Til daglig arbejder Joan som faglærer på Hotel- og Restaurantskolen i Valby og bor på Frederiksberg med sin mand Peter og datter Emma

Lucy Ludvigsen
Lucy Ludvigsen

Familie- og kunstterapeut MPF igennem 30 år. Debuterede 2011 med romanen På den forkerte side – om at være lesbisk i 60-erne. Hun vandt novellekonkurrencen med Sæbevandet – om illegal abort (2011) (Nemhs forlag antologien Buketten) Hun er aktuel med romanen Hun var en anden - om et kunstterapeutisk forløb og omsorgssvigt. Forlaget bøger og kunst.

Jørn Lund
Jørn Lund

Jørn Lund (f. 1946) har hele sit arbejdsliv forsket i og formidlet dansk som sprog- og litteraturfag. Siden 2013 har han været formand for Dansk Sprognævn. For sit store engagement i dansk sprog har Jørn Lund bl.a. modtaget Modersmål-Prisen i 2009. Han har udgivet en lang række bøger om det danske sprog og er aktuel med "Hvor går gransen?"

Karsten Lund
Karsten Lund

Karsten Lund (f. 1954) er journalist og forfatter. Han debuterede i 1993 med ”Himlen og et sekstal”, som siden er blevet efterfulgt af bl.a. ”Måne over St. Croix”, ”Fyrre nætters march fra Zaritza”, ”Baltisk mission”, ”Menneskesmugler”, ” Skrønen om Erkan”, ”Den sande historie om Jens Emils guld” og senest fra 2016 ”Christas to forlovelser”.

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen er ustyrlig tv-vært og meget andet, der for det meste er komisk. Han udgav i 1997 bogen "Anders Lund Madsens ÆØÅ", der er blevet en klassiker indenfor ordbøger. Det er en unik en af slagsen, eftersom den fortæller om alle de ting, der endnu ikke findes ord for, og som Anders derfor selv har opfundet. Bogen er i år genudgivet med nye ord.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen
Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Anne-Sophie Lunding-Sørensen (f. 1969) er forfatter og cand.mag. i film- og medievidenskab. Hun debuterede med romanen ”Lette rejsende” i 2010 og i 2014 fulgte hendes anden roman ”Fald”. I 2016 er hun aktuel med romanen ”Happy ending”.

Ulla Lunn
Ulla Lunn

Ulla Lunn er restaureringsarkitekt og har længe beskæftiget sig med den arkitektoniske kulturarv på de Dansk Vestindiske Øer. Hun sidder for tiden i et udvalg for Dansk Vestindisk Selskab i forbindelse med 100-året øernes overdragelse til USA. Hun er aktuel med "Stedet fortæller", et rigt illustreret værk om bygninger og landskaber i Dansk Vestindien.

Hannah Lutz
Hannah Lutz

Hannah Lutz (f.1984 ) er opvokset i Ekenäs i Finland som del af det finlands-svenske mindretal. Hun har en MA fra Åbo Akademi og har gået på Forfatterskolen i København fra 2011-2013. Aktuel med "Vildsvin" - en fortælling om mennesker og vildsvin i de sydsvenske produktionsskove.

Joris Luyendijk
Joris Luyendijk

Joris Luyendijk (f. 1971) er hollandsk journalist, forfatter og tv-vært. Han har beskæftiget sig med en lang række emner, men tidligere har hans særlige fokus været Mellemøsten. I to år skrev han en blog for The Guardian om finansverdenen, og det er bl.a. den, der danner udgangspunkt for hans seneste bog, ”Svømme med hajer”, hans anden på dansk.

Benedikte Lyager Frederiksen
Benedikte Lyager Frederiksen

Benedikte Lyager Frederiksen bor på Gjøl. Uddannet på kontor, men en idrætsskade med varige mén gjorde, at Benedikte måtte tage en radikal beslutning og valgte trække sig ud af arbejdsmarkedet uden økonomiske midler for at kunne klare hverdagen. Nu helliger hun sig familien, interesser og skriveriet. Fanget i en tidslomme er hendes debutroman

Thorvald Lygum
Thorvald Lygum

Thorvald Lygum er født i Skads 1944. Han begyndte at arbejde som 14-årig og kom i hæren i en alder af 17. Fem år senere gik han i beriderlære. I 1981 flyttede han til Italien, hvor han, sideløbende med arbejdet som berider, begyndte at skriv fiktion. Et specielt problem er hans tredje udgivelse.

Mogens Lykketoft
Mogens Lykketoft

Uddannet cand.polit. 1971 og socialdemokratisk folketingsmedlem siden 1981. Er tidligere skatteminister, finansminister, udenrigsminister og formand for Folketinget. I 2015-2016 varetog han formandsposten for FN’s 70. generalforsamling i New York. Lykketoft har desuden skrevet flere bøger, bl.a. sammen med sin hustru, Mette Holm.

Helen Lyng
Helen Lyng

Helen Lyng Hansen (f. 1971) er uddannet sundhedsplejerske og står bag det succesfulde site "Netsundhedsplejerske.dk" samt mange fagbøger til voksne om børn og sundhed. Hun debuterede som børnebogsforfatter med billedbøgerne "Inger & Carlo", som omsætter Helen Lyngs råd til fiktion og sætter fokus på, hvordan man inddrager sine børn i hverdagslivet.

Helen Lyng Hansen
Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen er sundhedsplejerske, stifter af netsundhedsplejerske.dk og har rådgivet tusindvis af forældre om børn, sundhed, udvikling og trivsel. Hun er også forfatter til bogserien "Helens bog om …" om emner som søvn, mad, udvikling, sygdom, gråd og opdragelse.

Klaus Lynggaard
Klaus Lynggaard

Klaus Lynggaard (f. 1956) er musikanmelder og forfatter. Siden han debuterede som forfatter i 1981 med digtsamlingen ”Vinterkrig” er det blevet til flere digte, essays og voksen- og ungdomsbøger. Heriblandt "Martin & Victoria" (1985) og "Victorias år" (1986). I år er han aktuel med bogen ”Personfølsomme oplysninger”.

Niels Lyngsø
Niels Lyngsø

Niels Lyngsø (f. 1968) er forfatter og har bl.a. udgivet digtsamlinger og romaner. I år er han aktuel med romanen ”Himlen under jorden”, som er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste ”Min ukendte bror” fra 2015. Sideløbende med sit forfatterskab har Niels Lyngsø været lyrikanmelder på Politiken og redaktør på tidsskriftet Den Blå Port.

Jim Lyngvild
Jim Lyngvild

F. 1978. Designer, fotograf, forfatter og modekommentator. I samarbejde med Plum A/S har han skabt skønhedsserien Raunsborg og i samarbejde med Bryggeriet Vestfyen har han skabt Bryggeriet Frejdahl. Forfatter til bl.a.”Vild med Mary” (2011) og ”Europas kronprinsesser” (2012) – begge sammen med Karen Seneca. I år er ude med selvbiografien ”Møgunge”.

Karin Cohr Lützen
Karin Cohr Lützen

Karin Cohr Lützen (f. 1952) er forfatter, mag.art. i nordisk folkemindevidenskab og ansat som lektor på Roskilde Universitet. Hun har skrevet adskillige bøger, bl.a. ”Mors hemmelighed - På sporet af en jødisk indvandrerhistorie” (2009). I år er hun aktuel med bogen ”Arvesølvet – et familiefirmas storhed og fald”.

Mette Løvbom
Mette Løvbom

Bag Salattøsen står Mette Løvbom, der tilbage i 2013 oprettede fællesskabet Salattøsen, først på facebook og senere som hjemmeside. I dag har de to universer henholdsvis 85.000 trofaste følgere og over 100.000 besøgende om måneden. Mette Løvbom holder desuden også workshops og foredrag for både professionelle kokke og madinteresserede.

Max Madsen
Max Madsen

Max Madsen, f. 1945, er skuespiller, forfatter og multikunstner. Han har levet mange år i Latinamerika og hans grundige kendskab til området afspejles i Skriveren, hvor vi som læsere bliver berørt og involveret i de problemstillinger, som et undertrykt folk strides med. Max Madsen er aktuel på Bogforum 2016 med spændingsromanen "Skriveren".

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen (f. 1958) Tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Peter er aktuel med "Eventyrbogen", som indeholder 25 af de bedste, klassiske eventyr og ”Eventyrkalenderen” med illustrationer fra bogen. Peter er blandt andet kendt for "Valhalla", "Menneskesønnen" og "Troldeliv" som han har lavet sammen med sin kone Sissel Bøe. www.petermadsen.info

Peter Madsen
Peter Madsen

Peter Madsen er tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Mest kendt er han som Valhalla-tegneren. Peter har siden 2009 arbejdet på billedbogsprojektet "Troldeliv" sammen med sin kone, Sissel Bøe. Bøgerne er publiceret på 8 sprog og i oktober 2016 udkom den 17. titel i serien "Julekalenderbogen". www.petermadsen.info

Frank Madsen
Frank Madsen

Sammen med hustruen Sussi Bech leverer Frank Madsen hver uge den satiriske tegneserie ”Eks Libris” til Weekendavisen. Sammen laver de også bøgerne om musedetektiven ”Snus Mus”, bogserien ”Gustav og Raketbroderskabet” og kultsuccessen ”Mis med de store kugler”. Frank har desuden lavet tre album med eventyreren ”Kurt Dunder”.

Peter Madsen
Peter Madsen

Tegneserieskaber og illustrator. Skabte sammen med bl.a. Henning Kure den måske mest elskede danske tegneserie nogensinde, Valhalla. Andre tegneserier inkluderer Menneskesønnen og Historien om en Mor. Siden har Madsen bl.a. arbejdet på billedbogsserien Troldeliv sammen med Sissel Bøe samt Eventyrbogen - en samling af folkeeventyr.

Lasse Hjorth Madsen
Lasse Hjorth Madsen

Lasse Hjorth Madsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Han debuterede i 2009 med romanen PR, og i 2014 udkom romanen Udkanten på Forlaget Aronsen og høstede flotte anmeldelser. Hans tredje roman, Haikudetektiven, udkom på samme forlag i september 2015. Han har tidligere arbejdet for Nordisk Film og for Metronome med manuskriptudvikling.

Ahmad Mahmoud
Ahmad Mahmoud

(f. 1987) Forfatter og debattør med dansk-palæstinensisk baggrund. Opr. uddannet maskinmester men udgav i 2015 bogen ”Sort land” om opvæksten i Hundige. Optaget af debatten om indvandring og integration og talsmand for budskabet om, at den unge generation i indvandrerghettoerne bør tage et opgør indefra.

Abdel Aziz Mahmoud
Abdel Aziz Mahmoud

F. 1983. Abdel har hele sit liv vidst, at han ville fortælle vedkommende historier. Mens han gik på Danmarks Journalisthøjskole, fik han et job som tv-vært på DR i blandt andet TV Avisen, på P3 og i Aftenshowet. Siden 2014 har han været udviklingsredaktør hos Nordisk Fim TV, og er nu aktuel med bogen 'Hvor taler du flot dansk'.

Anne-Marie Mai
Anne-Marie Mai

Anne-Marie Mai er professor i dansk litteratur på Syddansk Universitet. Hun har skrevet flere bøger og talrige artikler om dansk litteratur. Herunder ”Hvor litteraturen finder sted”, en litteraturhistorie i tre bind. I år er hun aktuel med bogen ”Galleri 66 – En historie om nyere dansk litteratur”.

Pejk Malinovski
Pejk Malinovski

Pejk Malinovski (f. 1976) er forfatter og uddannet fra Forfatterskolen i 1998. Pejk Malinovski er medstifter af det digitale magasin ”Third Ear”, som producerer lydture for litteraturfestivalen Louisiana Literature. I 2016 er han aktuel med digtsamlingen ”Digterne”.

Tom Malmquist
Tom Malmquist

Svenske Tom Malmquist er aktuel med den selvbiografiske fortælling "I hvert øjeblik er vi stadig i live". En oprivende og medrivende historie om nogle uger der ændrede alt i en ung mands liv. Romanen er nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris.

Charlotte Mandrup
Charlotte Mandrup

Charlotte Mandrup er kendt for at have introduceret mindfulness til det private erhvervsliv og har trænet mange hundrede ledere herfra i mindfulnessteknikker. Gennem mere end tyve år, har hun fungeret som rådgiver og personlig coach for ledere i erhvervslivet og de sidste tolv år i egen virksomhed. Aktuel med bogen Vær professionel på jobbet.

Sofia Manning
Sofia Manning

Sofia Manning har en bachelor i nordisk filologi, men har i seks år arbejdet for en af verdens førende coach-virksomheder, Tony Robbins, og blev der uddannet som coach og mentor. Herefter startede hun sin egen coach-virksomhed. Hendes bog "Coaching" har hun skrevet med ønsket om, at skabe en lettilgængelig indføring i principperne bag coaching.

Jacob Alexander R. Mannstaedt
Jacob Alexander R. Mannstaedt

Jacob Alexander R. Mannstaedt er født 1998. Han udgav sin første digtsamling, da han var 16 år gammel. Han har skrevet bøger, noveller og digte siden han var 10 år gammel. Hans interesse for lyrik og samfundet bliver afspejlet i hans debut udgivelse "DØD", der, som titlen indikere, er en meget mørk og barsk samling.

Einar Mar Gudmundsson
Einar Mar Gudmundsson

Einar Mar Gudmundsson er en af Islands største, nulevende forfattere. Han debuterede i 1981 og fik sit gennembrud med "Universets Engle", der vandt Nordisk Råds Litteraturpris. I digte, noveller og romaner udfolder han poetiske og humoristiske historier om det islandske folk. Senest er hans samlede værker udkommet på Lindhardt og Ringhof.

Mette Marcussen
Mette Marcussen

Mette Marcussen debuterede i 1999 som børnebogsillustrator. Siden har billedbøgerne været den primære genre med særlig interesse for de smalle børnebøger og billedfortællinger, der både taler til børn og voksne i et fabulerende innovativt billedsprog. Aktuel i 2016 med illustrationer til bogen ”Ustyrlige Sønner”

Caroline Marquardsen
Caroline Marquardsen

Caroline studerer antropologi på Københavns Universitet. Sideløbende med studiet har hun kokkereret, smagt og afprøvet diverse retter, som skal kunne passer ind i et travlt ungdomsliv. Dette er blevet til kogebogen "Ung mad".

Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Anne Lise Marstrand-Jørgensen

(f. 1971) Cand.mag. i litteraturvidenskab, debuterede som forfatter i 1998 med digtsamlingen ”Vandring inden ophør”. Siden har Anne Lise Marstrand-Jørgensen flere udgivet digtsamlinger og romaner. Senest storromanen ”Dronningen af Saba & Kong Salomon”.

Niels Martinov
Niels Martinov

Niels Martinov har siden sin debut i 1984 udgivet en snes bøger. Det drejer sig dels om spæn­dingsbøger og dels om biografier om f.eks. Henrik Stangerup, C.V. Jørgensen og Ole Ernst.

Emma Martiny
Emma Martiny

Emma Martiny er 21 år og har i 5 år drevet bloggen emmamartiny.dk, hvor hun inspirerer læserne med sin viden om mad, skønhed, mode og kreative projekter. Emma er derudover kogebogsforfatter og udkom i 2015 med sin første kogebog "Skønne salater og vidunderligt tilbehør" og i 2016 med bogen "Herlig og ærlig mad".

Vibeke Marx
Vibeke Marx

Vibeke Marx (f. 1948) debuterede tilbage i 1982 med SÅ LÆNGE DU BOR HER. Vibeke Marx’ egentlig skønlitterære debut kom i 1990 med romanen HELD OG LYKKE, ROBINSON. Siden har hun skrevet en lang række romaner, novellesamlinger samt børne- og ungdomsbøger, der alle er kendetegnet af hendes fintmærkende sans for persontegninger og menneskelige relationer.

Vibeke Marx
Vibeke Marx

Vibeke Marx er født i 1948 og er forfatter og uddannet fritidspædagog. Hun debuterede i 1982 og har siden skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, noveller og romaner. Kendetegnende for forfatterskabet er Vibeke Marx’ fine sans for persontegninger og menneskelige relationer. Hun er i år aktuel med romanen ”Fortællersken”.

Nadia Mathiasen
Nadia Mathiasen

Nadia Mathiasen er uddannet journalist og lever af at skrive om mad, både på bloggen: www.foodfanatic.dk og forskellige medier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Anders Matthesen
Anders Matthesen

Anders ”Anden” Matthesen (f. 1975) er en af Danmarks mest kendte standupkomikere. Foruden komikken er Matthesen kendt som skuespiller, sanger/rapper, manuskriptforfatter og instruktør. Anders Matthesen har bl.a. skrevet manuskript til radioføljetonen og filmen "Terkel i knibe". Aktuel med børnebogen "Ternet Ninja".

Jacob Mchangama
Jacob Mchangama

Jacob Mchangama (f. 1978) er jurist, tidl. chefjurist for Cepos og nu direktør i tænketanken Justitia. Han er en markant, liberal samfundsdebattør og er bl.a. aktiv på blogs som Punditokraterne og Berlingske Tidende. I 2016 er han aktuel med bogen ”MEN – Ytringsfrihedens historie i Danmark” sammen med Frederik Stjernfelt.

Susanne Meelbye
Susanne Meelbye

Født 1955. Seneste udgivelse, Mordet på Moster Sagen genoptaget. Forfatteren er niece til bogens dræbte hovedperson. Susanne arbejder som journalist, primært ved tv, hvor hun blandt andet har produceret dokumentarfilm. Tidligere udgivelser Mordet på Moster & dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, Mystiske Dødsfald https://www.forlagetmeelbye.dk

Camilla Mehlsen
Camilla Mehlsen

Cand.mag., forfatter og rådgiver med speciale i medieudvikling og uddannelse (født 1976). Direktør af Mehlsen Media og ekstern konsulent for Danmarks Evalueringsinstitut. Camilla har i en årrække skrevet om og undersøgt det digitale liv med fokus på børn og unge. Nyeste bog er "Teknologiens testpiloter.10 ting der ruster børn og unge til en digital tid".

Sif Meincke
Sif Meincke

(f. 1974) er fotograf og har udgivet en lang række bøger om alt fra Vanløse til børnefester. Aktuel med ”Lykken er – traditioner og kreative stunder – 110 idéer til DIY”, hvor hun folder sin kreative side ud, ikke bare i form af billeder, men kreative projekter, alle nemt kan lave. www.sifmeincke.dk

Jakob Melander
Jakob Melander

Jakob Melander (f. 1965), aktuel med kriminalromanen ”Elektra”, der netop er udkommet. Jakob Melander er tidligere musiker, har spillet guitar i flere danske rockbands og er cand.mag i litteraturvidenskab. Jakob er forfatter til den internationalt anerkendte krimiserie om Lars Winkler. Mere info: www.jakobmelander.dk

Kay Xander Mellish
Kay Xander Mellish

Kay Xander Mellish er amerikaner og har boet i Danmark siden 2000. ”Top 35 Mistakes Danes Make in English” er Kays anden bog. Hendes første bog ”How To Live in Denmark: A humorous guide for foreigners and their Danish friends” sælges på bl.a. Nationalmuseet. Kay er foredragsholder og kan bookes på events.howtoliveindenmark.com.

Pernille Melsted
Pernille Melsted

Pernille Melsted (f. 1972) er forfatter, foredragsholder, og underviser i personlig udvikling med speciale i skyggearbejde. Hun er især kendt for bestselleren ”Find din passion på 4 uger” (2006). I 2016 udkom ”Tag dit lys hjem”, en bog der fokuserer på det potentiale, der ligger os alle, hvis vi kan afdække de glemte gode sider af os selv.

Katrine Memborg
Katrine Memborg

F. 1979. Er tidligere musikjounalist og chefredaktør på bl.a. Vi unge og Bazar. Er en fast del af programmet ”Det, taler vi ikke om” på Radio 24syv. Forfatter til bl.a. bestselleren ”Christopher” og bøgerne ”Modeldrømme”, ”Benjamin Lasnier” og ”Silas Holst – helt ærligt”. Nu er hun sammen med Astrid Olsen aktuel med ”Tro på dig selv og din stil”.

Alen Meskovic
Alen Meskovic

Alen Meskovic (f. 1977) er født i Bosnien og har boet i Danmark siden 1994. Han debuterede med digtsamlingen ”Første gang tilbage” (2009). I år er han aktuel med romanen ”Enmandstelt”, som er en selvstændig fortsættelse af debutromanen ”Ukulele-jam” fra 2011, som blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris og solgt til udgivelse i ni lande.

Christiane Meulengracht
Christiane Meulengracht

Sexolog, Coach og Shadow Facilitator. Arbejder til daglig som parterapeut og sexologi sin praksis i Hornbæk, hvor hun hjælper kvinder og mænd med at skabe et nærværende, nydelsesfuldt og intimt parforhold, hvor begge føler sig set, hørt og forstået. Hun har specialiseret sig i bevidste parforhold og lyst. Derudover er Christine en efterspurgt foredragsholder

Ib Michael
Ib Michael

Ib Michael (f. 1945) er forfatter og debuterede i 1970 med ”En hidtil uset drøm om skibe” og har siden udgivet en lang række romaner herunder ”Kilroy Kilroy”, ”Vanillepigen”, ”Blå bror”, ”Himlen brændte” og ”En anden sol”. I år er han aktuel med bogen ”Rejse i koralhavet”.

Bo Tao Michaëlis
Bo Tao Michaëlis

Bo Tao Michaëlis (f. 1948) er mag.art i litteraturvidenskab og cand. mag i dansk og oldtidskundskab. Siden 1990 har han været litteratur- og kulturanmelder ved dagbladet Politiken. Bo Tao Michaëlis har bl.a. skrevet biografier og rejseguides til Paris og Berlin. I år er han aktuel med biografien ”Hemingway”.

Pouline Middleton
Pouline Middleton

Pouline Middleton (1962) skriver om det moderne livs mange muligheder og udfordringer. Hun har skrevet tre romaner og en håndbog, senest ”En kvinde tre mænd”. En mastergrad i økonomi har givet Pouline en analytisk tilgang til tingene, som hun kombinerer med en stadig undren over verden og en stor indlevelsesevne. poulinemiddleton.dk

Thomas E Mikkelsen
Thomas E Mikkelsen

Tegneserieskaber bag ”Einherjar” og ”Troldmændene Fra Vestmannaeyjar”. Sidstnævnte vandt Pingprisen for bedste debut i 2014. Thomas har også medvirket i forskellige antologier og er nu klar med ”Drømme I Tynd Luft”, sammen med forfatter Michael Nybrandt. ”Drømme I Tynd Luft” er den virkelige historie om Michaels kamp for tibetansk fodbold.

Lone Mikkelsen
Lone Mikkelsen

Lone Mikkelsen har skrevet en lang række spændende romaner - altid med historiske begivenheder som omdrejningspunkt. Hendes seneste roman "En bedragers dagbog" tager udgangspunkt i den sande historie om den berømte botaniker Jeanne Baret, der måtte klæde sig ud som mand, for at kunne komme med på en videnskabelig ekspedition til Sydamerika.

Ingo Milton
Ingo Milton

Tegneserieskaber med en forkærlighed for historiske miljøer, hvilket bl.a. ses i ”Skalken Joff”, illustrationerne til ”Absalon – en biskop i krig” og Jeanette Varbergs ”Swarta”. De senere år er det lykkedes ham at indsmugle tegneserier på forskellige museer, bl.a. ”Seks helgenlegender”, ”Illerup Ådal” og ”Adolpho” Episoden.

Anne-Stine Moe-Olsen
Anne-Stine Moe-Olsen

Anne-Stine Moe-Olsen(1964) er uddannet ernærings- og husholdnings økonom, og har udført social arbejde på beskæftigelsesområdet i 13 år. Debuterede som forfatter, med ungdomsromanen ”Tænd et lys for Mulle” i maj 2016.

Mette Moestrup
Mette Moestrup

Mette Moestrup (f. 1959) debuterede med digtsamlingen ”Tatoveringer” i 1998. Senere fulgte flere digtsamlinger og i 2009 udgav hun romankollagen ”Jævnet med jorden”. I 2014 skrev hun sammen med Naja Marie Aidt og Line Knutzon fællesbogen ”Frit flet”. I 2016 er hun og Naja Marie Aidt igen aktuelle med et fælles værk, ”Omina”.

Jan Mogensen
Jan Mogensen

Jan Mogensen har illustreret og skrevet billedbøger i mere end 25 år. Hos Carlsen er han især kendt og elsket for Victor Banan, Professor Bamse-bøgerne og en lang række andre pap-og billedbøger samt Pixi-serier. Jan Mogensens "Pixi-alfabetet" har solgt over 45.000 eksemplarer, mens hans "Pixi-julekalender" indtil videre har solgt 15.000 eksemplarer.

Lars Trier Mogensen
Lars Trier Mogensen

Lars Trier Mogensen er chefredaktør på net-magasinet ”Føljeton”, radiovært på det politiske debatprogram ”Det Røde Felt” på Radio24syv og politisk kommentator, bl.a. som fast mand i tv-programmet ”Jersild Uden Spin” på DR1. I 2016 er han aktuel med udgivelsen af portrætbogen om Donald J. Trump, ”Den store joker”.

Iben Mondrup
Iben Mondrup

Iben Mondrup (f. 1969) er forfatter og billedkunstner. I 2014 fik hun sit folkelige gennembrud med romanen "Godhavn", som også indbragte hende DR Romanprisen 2015. I år er Iben Mondrup aktuel med romanen “Karensminde” – en selvstændig fortsættelse af “Godhavn”.

Anders Morgenthaler
Anders Morgenthaler

F. 1972. Tegner, forfatter og filminstruktør. Uddannet fra Designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Er den ene del af duoen Wulffmorgenthaler, der står for den daglige stribe i Politiken. Sammen med Mikael Wulff har han bl.a. skrevet ”Truth Facts”, ”Studiehåndbogen” og udgivet flere samlinger af deres striber – bl.a. den årlige bordkalender.

Hans Mortensen
Hans Mortensen

Hans Mortensen er journalist og tidligere politisk redaktør på Ekstra Bladet. Siden 2002 har han været markant politisk reporter på Weekendavisen. Han er den prisbelønnede forfatter til flere anmelderroste politiske bestsellere bl.a. ”De fantastiske fire” (2005), ”Tid til forvandling – Venstres vej til magten” (2008) og ”Dét, Svend mener, er …” (2009).

John Kenn Mortensen
John Kenn Mortensen

John Kenn er født og opvokset i en lille by på Lolland. Han er 38 år og bor i Københavns sydhavn med sin kæreste og deres to børn. John Kenn har tegnet hele sit liv og har et ubrydeligt bånd til det mørke og ukendte - og humoren ikke mindst. Hans seneste bog "Mareridtsfabrikken" er et langt mareridtsdigt i tekst og billeder. Instagram: johnkennmortensen

John Kenn Mortensen
John Kenn Mortensen

Illustrator og tegneserieskaber bag striben John John i Politiken. Kenn debuterede med ”Post¬it monstre” der fik en Pingpris for Årets debut. ”Flere Post¬it Monstre” udkom året efter. Han har skrevet en række børne-ungebøger, blandt andre ungdomsgyseren ”De Utilpassede”. Som regel er der monstre, gys og lidt humor i hans bøger.

Søren Glosimodt Mosdal
Søren Glosimodt Mosdal

Tegneserietegner og illustrator. Med Jacob Ørsted lavede han ”Rockworld”-serien (udgivet samlet i 2013). Solo er det blevet til ”Lost Highway” om Hank Williams samt den roste graphic novel om vikingen Erik den Rødes liv på Grønland, ”Fimbulvinter” (Aben Maler). Han vandt Ping-prisen for bedste web-tegneserie i 2016 for ”Nastrand”.

Mia Mottelson
Mia Mottelson

Mia Mottelson er uddannet illustrator. Mottelson arbejder som freelancer og tegner derudover for satiremagasinet Spot samt for dagbladet Information. Nomineret som årets journalistiske tegner ved Ping-prisen 2016. Hun har blandt andet leveret illustrationerne til børnebogen "Æbleskud" af Inge Duelund Nielsen.

Rachida Moufid
Rachida Moufid

Rachida Moufid er født i Marokko og er en af kvinderne, der er tilknyttet Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske virksomhed, Send flere krydderier. Aktuel med bogen ”Krydret kogekunst”, et projekt af den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier.

Peter Mouritzen
Peter Mouritzen

Peter Mouritzen (f. 1946) har et stort og mangeartet forfatterskab bag sig. Mouritzen har skrevet for både børn og voksne. Han er tildelt Kultuministeriets Børnebogspris, Det Danske Akademis Silaspris og Danmarks Skolebibliotekers Børnebogspris. Aktuel med billedbogen ”Prop” og ”Bibelstærk – Tolv historier fra Det Gamle Testamente”.

Lars Movin
Lars Movin

Lars Movin er filminstruktør og forfatter og har en lang række udgivelser bag sig, bl.a. BEAT og DOWNTOWN. Senest har han skrevet AMERIKANSKE AVANTGARDEFILM

Aske Munk-Jørgensen
Aske Munk-Jørgensen

Aske Munk-Jørgensen (født 1979) har tidligere udgivet diverse noveller og digte i Danmark, Norge og Sverige. I 2015 udkom kortromanen 'Kærlighedens væsen'. Han er aktuel med novellesamlingen 'Åbne døre, lukkede døre' på DreamLitt.

Tonny Munnecke
Tonny Munnecke

Tonny Munnecke kom til verden i 1946. Han voksede op i Sydhavnen i København i en familie skåret ud af det samme stof, som den største gruppe af Danmarks arbejderbefolkning er skåret ud af. Tonny Munnecke husker meget tydeligt sin barndom og ungdom fuld af frihed til at udfolde sig, og hans erindringer er udkommet i to bøger, den seneste fra efteråret 2016.

Morten Munthe Fenger
Morten Munthe Fenger

Forskningspsykolog Morten Munthe Fenger har skrevet en række artikler i fagblade for psykologer, som har startet en debat om vores mentale sundhed i et liv med øget digitalt samvær, og deltog desuden i TV 2-dokumentaren ’Når mobilen tager magten’.

Sofie Münster
Sofie Münster

F. 1985. Er cand.scient.pol. og var den første direktør for LøkkeFonden. I dag ejer hun virksomheden Raising Learners, hvor hun rådgiver forældre, kommuner og andre om børn og læring. Hun har tidligere arbejdet som politisk rådgiver på Christiansborg inden for uddannelsespolitik. Er aktuel med bogen ’Klog, er noget man øver sig på’.

Audun Myskja
Audun Myskja

Audun Myskja (f. 1955) er forfatter, overlæge, og faglig leder af Senter for Livshjelp i Norge. Han har udgivet en lang række bøger om alternativ behandling, bl.a. ”Find din indre kraft”, Helbred dig selv – styrk din egen modstandskraft”. I år er han aktuel i med to bøger – ”Mit hjerte har ikke demens” og ”Jeg skulle have sagt jeg elsker dig”.

Susanne Møberg
Susanne Møberg

Susanne Møberg, Møbergs Forlag

Mette Mølbak
Mette Mølbak

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har tidligere været madredaktør på ALT for damerne. Mette er nu redaktør for Spis&Bo på Politiken. Hun har en brændende passion for mad, som hun både formidler via opskrifter og artikler. Aktuel med bogen ”Kålsalater & juice” fra Muusmann Forlag, der følger i kølvandet på hendes bestseller "Kål".

Flemming Møldrup
Flemming Møldrup

F. 1970. Er uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur, er kreativ direktør i kommunikationsbureauet Grizzly og livstilsekspert i DR1’s populære livsstilsprogram ’Kender du typen’. Er aktuelt med børnebogen ’Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv’.

Kathrine Eg Mølhave
Kathrine Eg Mølhave

Kathrine Eg Mølhave (f. 1991) er cand.mag. i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og skrivekunst på Syddansk Universitet. Hun er født og opvokset i Aarhus, hvor hun stadig bor. "Regnorm" er hendes debutroman, og hun skrev det meste af den på sin smartphone.

Jørgen Møller
Jørgen Møller

Professor i statskundskab ved Aarhus Universitet. Han forsker især i områder som statsdannelse og demokratisering og har gennem sit virke modtaget en række priser, bl.a. Aarhus BSS Forskningsprisen 2015. Seneste udgivelse er Tænkepausen "Europa" (2016).

Per Stig Møller
Per Stig Møller

Per Stig Møller (f. 1942) er forfatter, politiker, mag.art. og dr. phil. i Litteraturvidenskab. Fra 1984 til 2015 var han folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, hvor han også var miljøminister, udenrigsminister og kultur- og kirkeminister. I 2016 er Per Stig Møller aktuel med erindringsbogen ”Dage og kampe”.

Randi Nabulsi
Randi Nabulsi

Startede karrieren som kok i 1971, direkte efter 9. klasse, på Yum Yum på Rådhuspladsen i København. Med mange års erfaring fra både ansættelser og egne restauranter og cafeer, har Randi arbejdet sig fra buffist til køkkenchef. Arbejder i dag med sønnen André Nabulsi i café André, der åbnede i 2011. Aktuel med bogen “Eventyrlige kager” fra Muusmann Forlag.

Lisbeth Nebelong
Lisbeth Nebelong

f. 1955, forfatter, journalist, MPM. Har skrevet en række fagbøger om privatøkonomi. Debuterede skønlitterært med Når engle spiller Mozart (2003), fulgte op med Færø Blues (2008) og Møde i mol (2014). Desuden er hun forfatter af rejsebogen Turen går til Færøerne. Seneste bog: Færø blues Trilogi. http://www.lisbethnebelong.dk/

Mehmet Ümit Necef
Mehmet Ümit Necef

Andreas Nederland
Andreas Nederland

Andreas Nederland (f. 1980) har spist sin barndoms pomfritter i Odense. Han har en fortid i DR’s B&U-afdeling og driver nu produktionsselskabet OK Monkey med Frederik Hansen. De har skrevet ”Game On”-bøgerne, der handler om 11-årige Lucas, hvis vildeste drømme går i opfyldelse, da han møder en flok lyslevende spilfigurer. www.okmonkey.dk

Arne Nerjordet
Arne Nerjordet

Kendt som halvdelen af den verdensberømte norske strikkeduo ARNE & CARLOS. Aktuel med deres nyeste strikkebog ”Fugle”. Har tidligere udgivet: ”Julekugler”, ”Strikkedukker”, ”Påske hele året”, ”Håndarbejde fra haven”, ”Strik fra Setesdal”, ”30 TØFLER”, samt sidst, men ikke mindst, hobbybogen ”BØGER du selv kan lave”.

Patrick Ness
Patrick Ness

Patrick Ness (f. 1971) har skrevet flere romaner for børn og unge, bl.a. trilogien ”Chaos Walking”, ”Monster” og ”Vi andre bor her bare” (2016). I 2011 modtog han den prestigefulde Carnegie Medal for én af bøgerne i ”Chaos Walking”-trilogien. Året efter modtog han samme pris igen – denne gang for den anmelderroste ”Monster”, som udkom på dansk i 2015.

Inge Duelund Nielsen
Inge Duelund Nielsen

Inge Duelund Nielsen er master i børnelitteratur og uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur. Hun er bl.a. kendt for tween-romanerne "Man kan jo ikke tage sig af alting" og "Æbleskud". Dette efterår udkommer to nye titler: tween-romanen "Drengen der ville være ond" og børnebogen "Nannas nathistorier".

Jens Jørgen Nielsen
Jens Jørgen Nielsen

Jens Jørgen Nielsen er rejseleder og forfatter til bøgerne "På egne præmisser" - om Rusland og "Ukraine i spændingsfeltet" der skildrer udviklingen i de pågældende lande netop på deres egne præmisser og ikke med vestlige øjne. Jens Jørgen deltager i paneldebatten om 25-året for Sovjets sammenbrud, mød ham efterfølgende på Akademisk Rejsebureaus Forlags stand

Elmer Skov Nielsen
Elmer Skov Nielsen

Børnebogen ”Dagen er blå” er både Elmer Skov Nielsens første og seneste udgivelse. I en alder af 15 – 18 år fandt han ud af, at han skulle være enten kunstner eller tegner og ikke landmand. Elmer er nok flasket op med interessen for naturen fra sin far, som altid var rede til at svare på de mange spørgsmål, som vist altid melder sig, når man er barn.

LiseLu Neble Nielsen
LiseLu Neble Nielsen

Liselu Neble Nielsen er født i 1961. Opvokset i Vordingborg. Seneste udgivelse 2016: Farlig Tiger væk - Malou & Louie i Dybbøl Mølle 2013: Farlig Tiger væk - Malou & Louie i Gåsetårnet www.liselu.dk

Arno Victor Nielsen
Arno Victor Nielsen

Arno Victor Nielsen er filosof og tidligere lektor i pædagogisk filosofi ved DPU samt professor i æstetik ved Kunsthøjskolen i Bergen. Han er bl.a. kendt som kulturanmelder ved Politiken, freelancer for DR, kommentator for Berlingske samt klummeskribent for B.T. og Kristeligt Dagblad. Han er aktuel med Eksistensens reformationsserie.

Madame Nielsen
Madame Nielsen

Madame Nielsen er dansk forfatter og performancekunstner. Hun er vokset ud af det multimediale kunstneriske livsværk, der startede med Claus Beck-Nielsen og siden har bl.a. taget form af Das Beckwerk og Nielsen. Madame Nielsens første roman ”Den endeløse sommer” udkom i 2014, og i år er hun aktuel med dannelsesromanen "Invasionen".

Arne Nielsson
Arne Nielsson

Arne Nielsson er ti-dobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning og har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Over emnet "Viljen til sejr" har han i 13 år holdt foredrag for mere end 150.000 mennesker. Han er lige nu aktuel med bogen ”Slip legen løs” (2016).

Rasmus Nikolajsen
Rasmus Nikolajsen

(f. 1977) Forfatter, cand. mag i litteraturvidenskab. Debuterede i 2000 med ”Digte om lidt”. Har siden udgivet fem digtsamlinger, en lyrisk rejseroman og novellesamlingen: ”Den ulykkelige boghandler” i 2012. Den roste digtsamling ”Tilbage til unaturen” kom i foråret 2016. Har også skrevet til bl.a. litteraturtidsskrifterne Apparatur, Øverste Kirurgiske.

Rikke Kristine Nissen
Rikke Kristine Nissen

Rikke Kristine Nissen er direktør i tv-branchen og debuterede i 2016 som forfatter med bogen ”Min cancer-klan”, som handler om livskraft, om sammenhold og om at være fast besluttet på at overleve. Rikkes personlige historie giver bogen et sjældent ærligt indblik i, hvordan man kan komme igennem sit liv, når man er ramt af en livstruende sygdom.

Ida Felicia Noack
Ida Felicia Noack

Tegneserietegner og bladtegner. Noack er uddannet fra Danmarks Designskole i 2010 og arbejder som illustrator og bladtegner sideløbende med egne projekter. Et af disse projekter, tegneserien ”Rævhul”, var nomineret til debutantprisen til Pingprisen i 2014.

Dorthe Nors
Dorthe Nors

Dorthe Nors (f. 1970) er forfatter og debuterede i 2001 med kærlighedsromanen ”Soul”. Siden har hun udgivet en række romaner og novellesamlinger – heriblandt novellesamlingen ”Kantsalg” (2008) og romanerne ”Dage” (2010) og ”Minna mangler et øvelokale” (2013). I 2016 er hun aktuel med ”Spejl, skulder, blink”.